Het nieuwe ontzorgd verhuizen

De wereld van verhuizen is snel aan het veranderen. Vroeger liep je naar het bedrijf om de hoek om je inboedel te verhuizen, nu zit je op de bank en Google je gewoon even ‘Verhuizen naar Amsterdam.’ Vervolgens vraag je vanaf die zelfde bank meerdere offertes aan en word je diezelfde dag nog gebeld met een aanbod. Dit wisten de meeste mensen al, maar heb je al gehoord van ontzorgd verhuizen?

Vul je woonplaats in en ontvang offertes!

Niet alleen de manier waarop we onze verhuizing regelen verandert snel, ook de manier waarop de verhuizing wordt uitgevoerd verandert snel. Dat bleek al uit een recent artikel van de NOS.

Waar voorheen de spullen werden uitgeladen en de verhuizer weer vertrok, houdt het nu niet altijd meer op. Wie regelt de nieuwe wifi? Het oversluiten van alle abonnementen? Of zelfs het opnieuw instellen van alle zenders op de televisie? Hiervoor kun je natuurlijk een verhuisservice inschakelen. Maar het is veel handiger als je verhuizer alles van A tot Z regelt. Van alles regelen voor de oude woning, tot het plaatsen van de gordijnen voor de nieuwe woning, bijna alles kan voor je gedaan worden!

Compleet ontzorgd verhuizen

Een verhuizing zoals deze kost natuurlijk meer dan een normale verhuizing. Het idee is om de zorgen weg te nemen, zodat jij ontzorgd kan verhuizen. Bij een ontzorgde verhuizing hoef je eigenlijk alleen nog maar van het ene naar het andere adres te reizen, en door te geven wat je vooral niet zelf wilt doen. Normaal heb je hier bovenop het verhuisbedrijf nog een verhuisservice nodig, maar dit valt dus weg, je hebt alles-in-1.

Voor veel mensen is de verhuizing een stressvolle periode, vooral wanneer het je eerste verhuizing is. Alsnog regelen veel mensen alles zelf, van verhuisboxen tot demonteren. Het zijn voornamelijk juist senioren en ouderen die kiezen voor een ontzorgde verhuizing. Het is vaak een kwestie van budget, en natuurlijk weten dat dit mogelijk is. Op het moment dat je niet weet dat zoiets kan, kun je er natuurlijk geen gebruik van maken. Door de recente berichtgeving door de NOS en andere nieuwsorganisaties leren toch meer en meer mensen dit fenomeen kennen, en gaan er waarschijnlijk meer mensen gebruik maken van een ontzorgde verhuizing!

Doet jouw verhuisbedrijf aan een ontzorgende verhuizing?

Steeds meer bedrijven bieden een ontzorgende verhuizing aan, maar ze zijn niet altijd even makkelijk te vinden. Daarom zijn wij ook op zoek naar meer partners die dit doen. Doet jouw bedrijf aan een ontzorgende verhuizing, of ken jij een bedrijf die dit doen? Neem contact met ons op en wij voegen dit bedrijf met alle liefde toe aan onze database!