Top Movers op Sirelo

Bij Sirelo hechten we veel waarde aan de kwaliteit van de verhuisbranche. Ook willen steeds meer mensen tegenwoordig zeker weten dat ze met een kwalitatief goed bedrijf in zee gaan, zeker als het om een verhuizing gaat. Mede daardoor hebben wij een kwaliteitscertificaat ingevoerd. Dit zijn dus onze ‘top movers’.

Er zijn een aantal bedrijven op Sirelo die een kwaliteitscertificaat hebben. Zij krijgen dan het volgende logo achter hun naam:

top_mover

Hoe worden deze verhuisbedrijven ‘top’?

Er zijn een paar voorwaarden waar een verhuisbedrijf aan moet voldoen voor ze een top logo krijgen:

  1. Het bedrijf moet ten minste 12 beoordelingen hebben ontvangen in 12 maanden;
  2. Ten minste 80% van de mensen hebben het bedrijf aanbevolen;
  3. De gemiddelde score van de beoordelingen moet ten minste 8,0 zijn.

Hoe komen de verhuisbedrijven met een kwaliteitscertificaat aan hun reviews?

Bij Sirelo hanteren we een strikt beleid wanneer het aankomt op reviews. In principe kan iedereen recensies plaatsen over verhuisbedrijven in Nederland. Echter controleren wij wel alle recensies voordat ze online geplaatst worden. Hierdoor is het voor verhuisbedrijven zelf bijvoorbeeld lastig om nep recensies te plaatsen. Hetzelfde geldt uiteraard voor gebruikers die een bedrijf willen chanteren. Wil je meer informatie over ons review beleid? Kijk dan eens op deze pagina.

Overige informatie over Sirelo

Wil je meer weten over onze doelstelling om de verhuisbranche transparanter en eerlijker te maken en over wat je allemaal kunt vinden op Sirelo? Op onze pagina ‘over ons’ vind je meer informatie over ons platform.