Alpha Verhuizingen

Dit is mijn bedrijf!

Gemiddelde score van 6,7 uit 48 beoordelingen
Vergelijk met 4 andere verhuizers en bespaar tot wel 40% op je verhuizing
Vraag een gratis offerte aan

Alpha Verhuizingen
Cuserstraat 93
1081CN Amsterdam
020 8949 146

Over verhuisbedrijf Alpha Verhuizingen

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf waar ongekend hoge service vanzelfsprekend is?
Een verhuisbedrijf zonder kleine lettertjes en verrassingen achteraf?

Alpha verhuizingen uit Amsterdam neemt u alle zorgen uit handen.

Diensten

Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Bagage
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer

Associaties

Alpha Verhuizingen maakt, voor zover bij ons bekend, geen deel uit van een associatie.


Details

Opgericht
Onbekend
In dienst
Onbekend
Aantal wagens
Onbekend

Diensten

Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Bagage
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer

Associaties

Alpha Verhuizingen maakt, voor zover bij ons bekend, geen deel uit van een associatie.

Details

Opgericht
Onbekend
In dienst
Onbekend
Aantal wagens
Onbekend

Er zijn 48 beoordelingen voor Alpha Verhuizingen.
Schrijf een review

Geen aanbeveling

Ze waren een uur te vroeg (14:00) wat in pricipe geen probleem is, maar een belletje was wel makkelijk geweest vanuit de auto zodat ik hier van op de hoogte was en eerder naar de locatie kon komen. Er was wel iemand anders thuis dus ze hebben niet hoeven wachten gelukkig. Wel stond de wasmaschine nog aan, ik heb gevraagd of degene die thuis was die direct kon uitzetten zodatt hij meegenomen kon worden. Dat vind ik vervelend, maar dat had niet het geval geweest als er een belletje was gepleegd.

Ik kreeg daarna een telefoontje van de verhuisservice dat het veel meer spullen waren dan aangegeven en dat de prijs het dubble zou zijn (EUR 300,-). Er waren extra spullen te weten; een vaas, een lamp, een schilderij, een koffer en een tas. Dit is zeker niet het dubbele, daarom vroeg ik aan ze of ze enkel de spullen wilde meenemen die ik had aangegven, maar ze zeiden dat het hardstikke veel was en omdat ze het lullig vonden de rest wel wilde meenemen voor extra 50 EUR. Ik vond dit prima en he.. Lees meer

Plus- en minpunten
niet volgens afspraak, ter plekke bellen om het bedrag te verhogen
afgesproken om naar 3e etage te verhuizen, lieten alles beneden staan
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amstersam (Nederland).


Geen aanbeveling

Vreselijk bedrijf. Tijdens de kennismaking leek alles in orde en de 'voorman' leek vriendelijk en betrouwbaar. Toen het eenmaal zover was dat we gingen verhuizen, bleek de voorman ook de eigenaar van het bedrijf (eenmanszaak) en op geen enkele manier vriendelijk of betrouwbaar. Hij was ronduit agressief. Onze spullen werden volledige liefdeloos in dozen (kapot) gesmeten en gedeeltelijk overgebracht naar ons nieuwe huis. We werden gedwongen om bij te betalen (wegens zogenaamd meerwerk, terwijl ze een groot deel van het afgesproken werk niet gedaan hebben). In het nieuwe huis hebben ze flinke schade aan de nieuwe houten vloer gemaakt en van alles (kleding, vazen) stuk gemaakt. Vreselijk bedrijf. Absoluut een ander verhuisbedrijf kiezen!

Plus- en minpunten
kapotte spullen
afspraken niet nakomen
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Geen aanbeveling

Dit zijn werkelijk oplichters die eerst een prijs afspreken en een dag voor de verhuizing bellen om te vertellen dat de afgesproken prijs veels te laag is en dat deze met 400 euro omhoog moet. Ik heb hele slechte ervaringen met deze oplichters. Niet eens de moeite nemen om contact met ze op te nemen!!!

Plus- en minpunten
Een dag van te voren proberen ze de afgesproken prijs te verhogen
Veroorzaken veel schade tijdens verhuizing
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Geen aanbeveling

zeer slechte ervaring, nooit maar dan ook nooit deze firma inschakelen.Zeer slechte communicatie ,degene die het werk komt opnemen is zeker geen professional . Verhuisdozen werden natuurlijk te laat geleverd en de boodschap ik krijg 50 Euro voor de de dozen , stat in contract ( niet dus). Op de dag van de verhuizing , om 8 uur afgesproken , werd 11 uur, met een oude aftandse vrachtauto waarin ik nog geen oud vuil mee zou vervoeren kwamen de heren verhuizers aan. Na 1 minuut vertrok de chauffeur / voorman met auto en verhuizers om mij en mijn vrouw geheel ontdaan achter te laten . Dit kan helemaal niet , heeft me veel pijn en zorgen gekost om nog iemand op zeer korte termijn te regelen . Doe het niet , het was ronduit verschrikkelijk , nee hoor niet doen, nee nee nee nee

Plus- en minpunten
waardeloze amateurs
Verhuisd van Rijswijk (Nederland) naar Rijswijk (Nederland).


Geen aanbeveling

ALLES wat mis kon gaan ging mis. Geen enkele afspraak werd nagekomen, 1 dag voor de verhuizing werd meegedeeld dat de verhuizing niet kon doorgaan, prijs en betalingsvoorwaarden werden ter plekke gewijzigd, veel spullen zijn beschadigd, maar nog veel meer spullen zijn gewoon GESTOLEN vanuit de opslag. Alpha Verhuizingen claimt zelf bestolen te zijn door medewerkers, maar er is NIETS wat dat verhaal aannemelijk maakt. Allemaal ********. Het is gewoon één grote oplichtersbende. GA NIET MET DEZE SCHOFTEN IN ZEE !!!

VREEMD TROUWENS, DAT ER ALLEEN MAAR HELE SLECHTE BEOORDELINGEN STAAN EN HELE GOEDE. HOE ZOU DAT NOU KOMEN? IK WEET HET WEL: DE SLECHTE ZIJN ECHT, DE GOEDE ZIJN FAKE. KENNELIJK IS DE CONTROLE DOOR SIRELO TOTAAL ONVOLDOENDE. JAMMER !

Plus- en minpunten
Echt ALLES aan dit bedrijf is SLECHT !!!
Verhuisd van Amstelveen (Nederland) naar Nijkerk (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizing was goed voorbereid de jongens waren super relax en gingen met respect om met mijn spullen ik zelf twijfelde of ik moest verhuizen met dit bedrijf na alles wat ik lees maar ik ben super trots hoe soepel en snel de verhuizing ging complimenten naar de jongens toe en de voorman die alles heeft geregeld

Plus- en minpunten
Snel en zorgzaam
Goedkoop kwa prjs
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Geen aanbeveling

de afspraken zijn niet nagekomen, de prijs werd bijna verdubbeld tijdens de verhuizing, de verhuizers waren onbeschoft en intimiderend, veel spullen zijn beschadigd, niet alles is meeverhuisd, alles is gewoon in het nieuwe huis neergeflikkerd en de spullen werden pas een dag later bezorgd. Dat werd pas 's avonds, na uren wachten meegedeeld: 'we komen vandaag niet meer'.

Plus- en minpunten
Alles. Het zijn incapabele, onbeschofte oplichters
twee punten uit tien is echt nog veel te veel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Voorburg (Nederland).


Aanbeveling

We zijn heel erg tevreden over het gehele verloop van de verhuizing , van taxateur tot aan dozen levering. Een collega van Alpha Verhuizingen kwam langs voor een vrijblijvende offerte en ook de offerte kwam binnen 15 min na bezoek. De dozen werden ook ter plekke geleverd . Op dag van de verhuizing kwamen de jongens op tijd en binnen 5 uurtjes waren we verhuisd zonder schades ! Bij deze een dikke pluim voor de team van Alpha Verhuizingen.

Plus- en minpunten
snelle dozen levering
snelle offerte
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Ik was een beetje sceptisch door een aantal slechte recensies , maar Alpha Verhuizingen heeft ook veel goede recensies . Ik was voornamelijk heel erg onder de indruk door de telefoniste . De jongens hebben mij uiteindelijk fantastische geholpen met de verhuizing . Ze hadden ook extra werkzaamheden verricht met een glimlach . Al mijn spullen werden netjes ingepakt met folie en verhuisdekens . Echt helemaal top . En ik zal zeker Alpha Verhuizingen aanraden bij vrienden en kennissen .

Plus- en minpunten
Netjes omgegaan met spullen
Nauwkeurig
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Mijdrecht (Nederland).


Geen aanbeveling

Ik heb SPIJT dat ik met dit bedrijf in zee ging. Hun offerte zag er goed uit, redelijke prijs. Maar bij de verhuizing ontbrak de externe lift plotseling en zijn er ook diverse spullen kapot gegaan. En sindsdien laten ze niets meer horen. Ik krijg gewoon geen antwoorden meer op mijn vragen. Ze zeggen verzekerd te zijn maar weigeren hun verzekering aan te spreken.

Plus- en minpunten
komen beloftes niet na
zijn niet zuinig op je spullen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Bosch (Nederland).


Geen aanbeveling

Zeer slecht verhuisbedrijf, nooit mee in zee gaan! Laten spullen voor je eigen ogen kapot vallen. Geven daarna niet thuis om schade te vergoeden. Valse beloftes. Geloof me neem een ander verhuisbedrijf, laat deze varen.

Plus- en minpunten
Gaan ruw met je spullen om
Geen aftersales, geven niet thuis
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Zeer snel en efficiënt, ze waren stipt op tijd en we blijven allemaal mensen dus zie ik een krasje op de grond niet als een probleem maar nee hoor, geen streep op de vloer gemaakt deze jongens. Alles en een lamp was compleet en zonder schade. Voor een volgende keer hoef ik niet na te denken wie te bellen en een ander ook niet.

Plus- en minpunten
Goed op elkaar ingewerkt en klantvriendelijk
Flexibel, hardwerkend en aanspreekbaar
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Almere (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijke en nette jongens. Het was erg warm maar ze gingen snel door al hadden ze nog 3uur onderweg te gaan.
Ik kan alleen maar positief over ze denken!

Plus- en minpunten
Professioneel
Tegemoedkomend
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Landgraaf (Nederland).


Geen aanbeveling

Ben helemaal niet tevreden, het is ronduit schandalig. We waren alle drie de fietsen kwijt en na 3 x uit gelegd te hebben wat voor fietsen ik miste kwam het bedrijf gewoon aan met een bijna nieuwe gazelle damesfiets voor mijn partner die bijna 2 mtr lang is. Maar de blauwe Giant herenfiets is er tot op heden nog steeds niet. Dan een boorhamer die samen met een andere boormachine in een doos zaten? Hopla ook weg Dan heb ik het nog niet eens over een heren zonnebril, tomtom, fototoestel, een nieuwe rituals kwast in verpakking, zwart leren envelop tasje, Kerastase creme ook in verpakking, grote zwarte vaas, complete pannenset met glazen deksels, een witte en een glazen lasagneshaal, zeegroen vaasje, een hele doos vol Robijn wsmiddel en wasverzachter en vlekkendeppers ed, doos met prosecco en wijn en 1 fles champagne, glazen snijplaat, RVS pers, JVC stereoset met 2 boxen en subwoofer, alle haspels. Dus kan maar 1 ding zeggen BOYCOTTEN want ze doen nergens iets op uit. Ik zet iedere dag.. Lees meer

Plus- en minpunten
Alleen maar minpunten
Verhuisd van Amstelveen (Nederland) naar Nijkerk (Nederland).


Geen aanbeveling

31 mei 2018


Dit was ‘Alpha Verhuizingen’ wat ons betreft ééns maar nooit weer: zeer onprofessionele gang van zaken en ruim 1100 euro meer moeten betalen dan was afgesproken en vastgelegd in het verhuiscontract.

Het begon met een zeer aardige mevrouw die telefonisch de verhuizing heeft aangenomen en de inboedel heeft opgenomen. met als resultaat een aanbod en contract dat ik moest tekenen. Zij Gad aan dat telefonisch voldoende was en er ter plekke geen inspectie hoefde plaats te vinden om de prijs voor verhuizing te berekenen. Een aantal weken voor de verhuizing had ik met iemand anders toemaken van Alpha verhuizingen die van eerder gemaakte afspraken matig op de hoogte was. Dit alles gevolgd door kapotte en te laat geleverde dozen. Vervolgens bleek op afgesproken verhuistijdstip (12 uur middags) geen parkeerontheffing was aangevraagd. Dit wisten we al maar was te laat en duidelijk was afgesproken dat indien er een boete zou komen ik die zou betalen. De verhuizer wilde dit echt.. Lees meer

Plus- en minpunten
de bulgaarse mannen die er werken
alles
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Broek In Waterland (Nederland).


Geen aanbeveling

Allereerst dacht ik een mooi tarief te krijgen. De dag van de verhuizing wisten de verhuizers niet dat er een afspraak was gemaakt over demontage. Hier moest ik extra voor betalen (terwijl ik het zwart op wit had). Ook moest de verhuizing verzet worden, eerst koste dat niets, toen 100,- en uiteindelijk op de dag zelf moest ik 200,- extra betalen. Je bent gedwongen om te betalen, anders verhuizen ze niet. Wat een aanfluiting. Na klachtbriefen en telefoontjes vertikken ze om terug te bellen. Nooit meer met Alpha verhuizingen

Plus- en minpunten
komen afspraken niet na
Verhuisd van 's-gravenhage (Nederland) naar 's-gravenhage (Nederland).


Aanbeveling

Ik ben al 2x door dit bedrijf verhuist . Weer zijn wij zeer tevreden hoe Alpha Verhuizingen ons heeft verhuist . Dit keer was de verhuizing binnen 5 uur gerealiseerd . Het lossen ging heel vlot dankzij de lift die ze hadden gebruikt . Er was wel een kleine schade aan de tafel , het glas is stuk gegaan Tijdens de verhuizing . Ook dit heeft Alpha Verhuizingen netjes opgelost . Binnen 2 weken heben we een nieuw glas voor ons tafel vergoed gekregen ! Al en al bedankt Alpha Verhuizing 😃

Plus- en minpunten
Vakkundig
Snel
Glas stuk van tafel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Helder (Nederland).


Aanbeveling

Dit bedrijf heeft al me zorgen uit handen genomen . Jongens waren stipt op tijd. Zonder schade ben ik verhuist door deze lieve verhuizers. Hartelijk dank voor jullie goede service . Ben zeer tevreden . Raad al me vrienden , collega, familie en kennissen ten zeerste aan .

Plus- en minpunten
Prijs
Teamverband
Veel rokerspauze
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

De mannen van Alpha hebben mij gisteren verhuist en ik ben een zeer tevreden klant . Niets was te veel voor ze . Ik zal ze ook zeker aanraden bij vrienden en kennissen .

Plus- en minpunten
Betrouwbaar
Goede service
15 min te laat
Verhuisd van Uithoorn (Nederland) naar Aalsmeer (Nederland).


Aanbeveling

Ik raad deze verhuisbedrijf ten zeerste aan, vanaf taxatiebezoek tot aan de daadwerkelijke verhuizing verliep alles heel erg soepel. Wij zijn erg tevreden.

Plus- en minpunten
Accuraat
Soepel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Voorheen heb ik altijd zelf de verhuizing gedaan, maar ik dacht ik geef het een keer uit handen. Ik heb er geen spijt van. De verhuizing was TOP!

Plus- en minpunten
Het team denkt goed mee en heeft mij zeer goed geadviseerd
Mijn meubels zijn allemaal netjes aangekomen op mijn nieuwe adres
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Almere (Nederland).


Geen aanbeveling

Niet mee in zee gaan ,houden zich niet aan afspraken,zijn onbereikbaar .kapotte verhuisdozen.
Kregen een dag voor verhuizing nog te horen dat kosten voor lift nog erbij kwamen (was al inbegrepen bij overleg)mochten betalen met app op dag van verhuizing ,konden als nog cash gaan betalen .Dus tussendoor pinnen .verhuizers top snel moeten ellende van bedrijf opvangen bij klant.
Vraag gespecificeerde tekening ,want ze zeggen wat anders .chanteren met cancelen een dag voor verhuizing .

Plus- en minpunten
Verhuizers top
Geen gespecificeerde offerte
Slechte communicatie en chantage met afblazen verhuizing een dag voor verhuizing
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Geen aanbeveling

Zeer slechte communicatie en zeer ondeskundige verhuizers. Er waren meerdere kapotte verhuisdozen geleverd, parkeerontheffing in Amsterdam waren ze vergeten te regelen, bij het inladen zouden er niet twee maar drie verhuiswagens nodig zijn (zogenaamd op onze kosten), de dag van aflevering (een dag later) kwamen ze pas om 15.30 aanrijden in plaats van om 10.00 uur, wat zij zelf als meest wenselijke tijd hadden afgedwongen. En het allerergste: de verhuisde vleugel is dusdanig verkeerd op zijn kant gezet, dat de scharnieren van de klep uit het frame gescheurd zijn en de vleugel onbruikbaar is. Om de beschadigde antieke kast uit 1780 nog maar niet te noemen. Heb geprobeerd deze schade op hun te verhalen, maar zelfs aangetekende brief is geweigerd retour gestuurd. Absoluut af te raden om ooit met deze verhuizer in zee te gaan.

Plus- en minpunten
Onbereikbaar voor afhandeling ernstige schade
Halve dag te laat arriveren voor verhuizing
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Eibergen (Nederland).


Aanbeveling

Ik heb voor Alpha Verhuizingen gekozen omdat ik een heel goed gevoel had bij de taxateur die bij ons langs kwam . Ook de lieve jongedame op kantoor . De jongens waren stipt op tijd . Namen zelf meer mee dan afgesproken . Alle spullen werden netjes ingepakt en geseald . De verhuizers waren professioneel en vakkundig . Bij het losadres aangekomen werden alle spullen netjes op de juiste etage neergezet . Ook wasmachine en droger sluiten ze gratis voor me aan . Ik maakte me zo zorgen of ze wel op tijd klaar waren , maar Alpha Verhuizingen nam alle zorgen van me weg en voor ik het wist waren ze al gelost en kon ik genieten van me nieuwe woning. Heel veel dank aan de team Alpha Verhuizingen . Mocht ik in de toekomst weer verhuizen , zal ik zeker weer gebruik maken van Alpha Verhuizingen . Zal ook al me vrienden en kennissen aanraden .

Plus- en minpunten
Professioneel
Snel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Groningen (Nederland).


Aanbeveling

Ben vandaag verhuist en ben een zeer te vreden klant . Hartelijk dank aan de jongens van Alpha Verhuizingen .
In 1 woord , Top!

Plus- en minpunten
Extra service
Jongens waren te vroeg
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Geen aanbeveling

Verschrikkelijk! ik raad het ten zeerste af van deze mensen gebruik te maken. ze maken mooie beloftes maar schijn bedriegt. op de dag zelf te laat, meerdere zaken beschadigd. van half 3 's middags tot middernacht (!!!) bezig geweest in een zorgcomplex voor ouderen notabene. wilde niet uitladen voor betaling, terwijl expliciet genoemd was achteraf. meerdere zaken beschadigd, daarna niets meer vernomen. schandalige behandeling! Heb het nu uit handen gegeven aan advocaat, maar zou anderen hier graag voor behoeden.

Plus- en minpunten
zeer slechte nazorg
beloftes niet nagekomen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Uithoorn (Nederland).


Aanbeveling

In eerste instantie heb ik problemen gehad ivm schade . Afgelopen week werd ik
benaderd door de manager om e.e.a. de evalueren waarbij in overleg een schadebedrag
werd vastgesteld. De Hr. Etienne heeft toen direct te kennen gegeven het afgesproken bedrag over te maken, wat ook gebeurd is. Uiteraard blijft altijd de mogelijkheid van schade bij verhuizingen maar wij zijn Nu tevreden over de afhandeling.

Plus- en minpunten
correcte afwerking
verhuizing punctueel op tijd.
afhandeling vraagt enig geduld maar wordt beloond.
Verhuisd van Krommenie (Nederland) naar Purmerend (Nederland).


Aanbeveling

Jongens waren stipt op tijd, gedurende het gehele traject werd er goed gecommuniceerd hetgeen rust gaf. Alles is keurig verhuisd, niets gebroken. Jongens hebben niet alleen snel gewerkt maar waren ook erg behulpzaam in het nog extra verplaatsen van zaken vanuit het appartement naar de berging. Zeer vriendelijk en professioneel bedrijf, kan ik iedereen aanraden. Veel dank aan het hele Alpha Team voor de goede zorgen, ik ga jullie zeker aanbevelen bij mijn relaties, kennissen en vrienden.

Plus- en minpunten
Professioneel
Goede prijs / kwaliteit verhouding offerte
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers waren stipt op tijd. Waren vriendelijk en heel behulpzaam. Ook spullen die niet mee moesten maar wel naar beneden moesten haalden ze met hun lift naar beneden en hielpen deze te versjouwen.

Plus- en minpunten
Vriendelijkheid
Goede prijs
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Delft (Nederland).


Geen aanbeveling

Verkoop service goed, echter direct al problemen met uitvoering op de dag, niet nakomen afspraken. Dreigen halverwege te soppen met verhuizen. Zeggen dat er twee vracht autos nodig waren terwijl verkoop persoon twee keer langs gekomen.
In Belgie weigeren dan wel claimen dat meegebrachte lift niet zou reiken tot 5e verdieping. Ons probleem deden niets aan oplossen. Zelf lift geregeld in Brussel die uiteindelijk precies dezelfde model was!
Bij uitpakken bleek alles er gewoon in dozen geleegd was (bijv bestekbak geleegd, alsmede vele georganiseerde lade organisers)
Moeilijk contact na verhuizing over vergoeding. Tijdens verhuizing moiete met contact verkoper en kantoor

Plus- en minpunten
Service tijdens verhuizing
Service na verhuizing
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Elsene (België).


Aanbeveling

De verhuizers kwamen met veel mensen waardoor de verhuizing snel ging ik had zelf gedacht 6u bezig te zijn, maar binnen 4u stond het op het nieuwe adres in de juiste kamer. De mannen van de verhuizing waren aardig en behulpzaam en werken flink door. Door goed contact met het kantoor is een eerder misstand heel netjes recht gezet.

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Op tijd, snel en efficient en met respect voor mn spullen. Ondanks het slechte weer en het opgebroken trottoir voor mijn huis heeft het team van Alpha de klus prima geklaard!Netjes alle dure spullen ingepakt en dekens op de vloer tegen het inlopen van modder en nattigheid. Ook in de nieuwe woning alles keurig op zijn plaats gezet. Een dikke pluim!

Plus- en minpunten
Respect voor mijn spullen
Snel en efficient
De verhuisdozen hadden iets eerder bezorgd mogen worden.
Sommige verhuisdozen waren in niet al te beste staat.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Culemborg (Nederland).


Aanbeveling

The movers were 15 minutes early. The team was very professional. Nothing was broken. A big thank you to the whole team at Alpha Verhuizingen

Plus- en minpunten
Fast, efficient and friendly
Professional
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Lelystad (Nederland).


Aanbeveling

Goeie service

Plus- en minpunten
Snel te werk
Georganiseerd
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

erg tevreden over de verhuizing alles netjes ingepakt en verhuisd goede timing zeker aan te raden

Plus- en minpunten
inpakken
Netjes met de spullen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Wat een Top Verhuizers! kreeg de vraag of ik om de klanttevredenheid wil verbeteren een review kon plaatsen. zowel telefonisch als de verhuizing zelf ben ik meer dan tevreden over. voorlopig geen verhuizing meer voor mij, maar dit bedrijf is aan te raden voor uw verhuizing.

Plus- en minpunten
Telefonisch contact
Verhuizers
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Delft (Nederland).


Aanbeveling

Zeer tevreden betreft mijn verhuizing , heb alles laten inpakken en demonteren , ook dat was prima verzorgd . Ze waren keurig op tijd , snel en bekwaam , Zeker aan te raden !

Plus- en minpunten
Alles deden precies zoals ik het wilde uitgevoerd hebben
Niets op aan te merken
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Bosche (Nederland).


Aanbeveling

Ze waren heel erg vriendelijk. Ze werken heel goed met z’n alle, alles ging supervlot en voor ik wist zat ik al in mijn nieuwe woning! Super goed te bereiken zowel telefonisch als whatsapp!

Plus- en minpunten
Ze zijn super vlot!
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Ik vond ze zeer prettig om mee te werken! Van de collega die ons huis kwam bekijken voor de offerte tot de mannen de verhuizing deed. Alles liep soepel en was goed geregeld! Aardige, eerlijke mensen.

Plus- en minpunten
vriendelijk
niet te duur
Verhuisd van Zaandam (Nederland) naar Zaandam (Nederland).


Aanbeveling

Vanaf eerste contact vond ik de dame aan de telefoon (Kim) zeer behulpzaam en meedenkend. Ze zijn ook goed telefonisch en via whatsapp te bereiken.
De verhuizing verliep vlot, de mannen waren efficient, snel en tilde zware voorwerpen met gemak. Ze moesten door moeilijke krappe ruimtes van een oude dorpje navigeren en deden dat heel vakbekwaam. Al mijn spullen zijn heel en compleet aangekomen en netjes neergezet. Ze waren ook vriendelijk en professioneel. Ik zou ze iedereen aanraden. Ik las bijna alleen maar negatieve reviews dus hoopte voor het beste, en kreeg ook gewoon het beste.

Plus- en minpunten
Prijs
Vakbekwaam en vriendelijk
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Marken (Nederland).


Aanbeveling

We hadden om 08.00uur afgesproken voordat ze kwamen aanrijden werden we netjes gebeld. De jongens waren vriendelijk en vooral snel. Kwaliteit staat voorop! Voordat we het wisten waren we al in onze nieuwe woning aan het uitpakken. Al met al zijn we erg tevreden met de verhuizing.

Plus- en minpunten
Een geweldige en efficiënte team
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar ‘s Gravenhage (Nederland).


Aanbeveling

Fantastische jonge mannen, de verhuizing werd ook erg goed aangestuurd. Een keurig en goed bedrijf

Plus- en minpunten
Eigenlijk was alles prima
Bepaalde items kwamen op de verkeerde plaats ivm taalproblematiek. Niks ernstigs allemaal heel goed verlopen!
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Almelo (Nederland).


Geen aanbeveling

48 uur moeten wachten tot er 1 man kwan s´nachts om 1 uur.Kreeg een prachtige bos bloemen voor het ongemak.De volgende dag uitgepakt en daar was van het Wedgwoodservice een grote dekschaal,3 kopjes en een melkkannetje kapot.Ik kreeg te horen dat het niet goed verpakt was.Alles was in schuimplastik en kranten verpakt.De verzekering willen ze dat niet melden.Dan een antiek bureautje wat nog van mijn grootmoeder geweest is,ontbreken 4 laadjes.Nooit meer deze Firma.

Plus- en minpunten
De bos bloemen als verontschuldiging
1 man gstuurd,moesten helpen met de meubels
Verhuisd van Heemstede (Nederland) naar Sankt Wendel (Duitsland).


Aanbeveling

Super team, snel en servicegericht. Pro-actief en goede sfeer.

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Goed georganiseerd team

Plus- en minpunten
Supersnel, vriendelijk en zonder schade
Verhuisd van Aalsneer (Nederland) naar Aalsmeer (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizing ging heel erg snel en vakkundig.
Voor we wisten waren we verhuist en konden snel beginnen met het inrichten van onze huis!
Vriendelijke verhuizers , ben zeer tevreden ! Dank jullie wel Alpha Verhuizingen

Plus- en minpunten
Vakkundig
Snel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Geen aanbeveling

Als senior zou ik een complete verhuizing krijgen met een handyman.
Het werd een grote teleurstelling , bijna alle meubels (amper een jaar oud) zijn beschadigd, ze werden op het laatst in de auto gepropt wegens ruimte gebrek.
Bijna niets is opgehangen zoals afgesproken en de linnenkast werd als een wrak achtergelaten met verkeerd geplaatste onderdelen en beschadigingen.
Alles zou een dag van te voren worden ingepakt maar werd afgebeld.
Na de verhuizing werd nog 2x de belofte om de beschadigde kast te repareren afgebeld.
Als senior verwacht je een A team maar ik kreeg een B team omdat men vond dat ze mensen de kans moesten geven om het te leren. Ja zonder begeleider.
Ik kon € 65,- terugkrijgen om zelf een handyman in te huren. (nog steeds niet ontvangen.)
Ik heb nog nooit zo'n onprofessionele groep verhuizers en een prutser van een handyman meegemaakt
Ik heb hen ervaren als onkundige slopers.
Toen ik vroeg of men de kast meteen wilde herstellen kreeg ik een vaag antwoord en .. Lees meer

Plus- en minpunten
onprofessioneel handelen
het is een niet erkend bedrijf
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Almere (Nederland).


Geen aanbeveling

Mijn ijs kast stuk gegooid
Geen reactie

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).

Hoofdvestiging

Alpha Verhuizingen

Cuserstraat 93
1081CN Amsterdam
020 8949 146

Andere verhuisbedrijven dichtbij

Bekijk alle verhuizers in Amsterdam en omgeving