Excellent Movers

5,2
Van 130 Sirelo reviews
65% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 2 reviews een 5,0 op andere platforms.
pro
Vriendelijk
30
pro
Professioneel
26
pro
Snelle verhuizing
22
con
Afspraken niet nakomen
18
con
Onprofessioneel
17
con
Schade afhandeling
11

Offerte aanvragen

Vergelijk Excellent Movers met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over Excellent Movers

Excellent Movers is een jong verhuisbedrijf dat met hart en ziel meer dan duizenden verhuizingen achter de rug heeft. Verhuizen is voor hen meer dan slechts uw inboedel van A naar B te transporteren. Verhuizen is hen dierbaar, omdat zij bij mij mensen thuis komen op een moment in hun leven waarbij oude herinneringen achter worden gelaten en een nieuw hoofdstuk wordt geopend.

Specialiteiten: Seniorenverhuizingen, piano's

Binckhorstlaan 100A
2516 BE Den Haag

Diensten

Nationaal verhuizen
Piano vervoer

Vergunningen

Excellent Movers is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Het is onbekend of dit verhuisbedrijf beschikt over voldoende materiaal en personeel om verhuizingen zelf uit te voeren of dat verhuizingen worden uitbesteed.
5,2
Van 130 Sirelo reviews
65% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 2 reviews een 5,0 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
130 van de 130 reviews zichtbaar
Op verzoek van de verhuizers hebben ze mijn verhuizing op zondag 21-01-2018 gedaan i.p.v. de zaterdag ervoor. De hogere kosten voor een verhuizing op zondag hebben ze in rekening gebracht. Hier heb ik overigens geen factuur van gekregen. Tijdens de verhuizing moesten de jongens ineens iets eten. Deze tijd hebben ze ook in rekening gebracht. Tijdens de verhuizing is er een tafel beschadigd. Toen ik dit meldde, kreeg ik te horen dat ik dit met Transport Direct moest regelen, omdat dit bedrijf de verhuizing heeft gedaan. Van tevoren was niet aangegeven dat dit zou gebeuren. Op 19-02-2018 is per mail toegezegd dat ik alsnog een factuur zou ontvangen alsmede een reactie op de beschadiging. Tot op heden niets meer van ze gehoord. In bovengenoemde mail staat ook dat ik bij vragen/opmerkingen altijd contact mocht opnemen. Dat gaat een beetje lastig als de telefoon niet wordt beantwoord. Trap er niet in mensen!
con
Houdt zich niet aan de afspraken.
con
Na de verhuizing niet meer te bereiken.
Verhuisd van Zwolle (Nederland) naar Zwolle (Nederland)
flag-review
Offerte aangevraagd bij meerdere bedrijven, EM reageerde snel en had een prima gesprek aan de telefoon. Op de dag van de verhuizing was de lift een half uur later waardoor de verhuizers niks konden doen, behalve op mijn kosten peuken roken. Bij het rijden van A naar B moesten de heren nog even wat eten waardoor de boel weer een half uur stil lag. Tot slot de afrekening: moest ineens toch contant en achteraf 70 euro te veel in rekening gebracht. Dit is mij op dat moment niet opgevallen, en heb dit later nagerekend en ter sprake gebracht.

Achteraf dus het gevoel dat je 100 euro te veel hebt betaald (fout in berekening + pauzes), geen factuur ontvangen en op mijn klachten niet eens een reactie. Buitengewoon schofterig dat je je verhuizers dit soort fouten laat maken, maar niet het fatsoen hebt om een reactie te versturen. Uiteindelijke verhuizing was OK, maar bijzonder nare nasmaak aan overgehouden.
pro
Niet duur
con
Geen aftersales
con
Verhuizers nemen veel pauzes
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Zou in 2 dagen verhuizen, op hun verzoek werd dat 1 dag. Bleek van ‘s morgens 8 tot ‘s nachts 1 te zijn. Buurt had ‘s avonds overlast van hen en dozen werden gewoon maar ergens opgestapeld. Hebben schade toegebracht aan vloeren oude huis. Reageren niet op telefoontjes, emails noch op electronisch ingevuld Schadeformulier. Ga niet met ze in zee!
con
Planning niet in orde
con
Reageren na verhuizing nergens meer op.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Gorinchem (Nederland)
flag-review
Mensen ga niet in zee met deze partij. Ze zijn onbeschoft, onbekwaam, onprofessioneel, onkundig en zo kan ik nog wel even doorgaan. En aan het eind van de rit zijn ze niet thuis. Verhuizing met schade en niemand is meer bereikbaar via mail en/of telefoon. Ook via de klachtenafdeling geen gehoor. Tevens geen factuur gekregen. Deze zou via mail verzonden worden. Nooit gekregen....mogelijk komt de verhuizing dus niet in de boeken.
con
Het hele bedrijf is een minpunt
Verhuisd van Maarssen (Nederland) naar Maarssen (Nederland)
flag-review
Geen zaken mee doen. Niet komen opdagen zonder bericht, daarna onbereikbaar. Kinderen en vrouwen op straat laten staan zonder bericht - te triest voor woorden.
con
Onbetrouwbaar
con
Onbereikbaar
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review
Verhuizers kwamen niet opdagen en waren niet bereikbaar. Heel groot drama! Alles afgesproken en bevestiging gekregen. Ze reageerden niet op mails en ingesproken berichten. Ik ben er nog niet overheen dat je vertrouwen zo beschaamd kan worden!
con
Ze komen ondanks bevestiging niet op afgesproken tijd en asts
con
Ze reageren niet op mails en ingesproken berichten
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review
Ze zijn niet komen opdagen. Wat een nachtmerrie!! Heel lang gewacht, onbereikbaar, uiteindelijk zelf maar gaan sjouwen en op de dag zelf (zondag) nog een te kleine bus gehuurd - meer was zo last minute niet mogelijk - en tot diep in de nacht bezig geweest. Dag erna (nu) verder met grotere wagen en ik ben nog niet eens teruggebeld, echt schandelijk. Ik heb wel 10 keer de gegevens gecheckt, ja hoor, ik heb echt de bevestiging dat ze gisteren zouden komen.
con
Niet komen opdagen
con
Niet bereikbaar
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review
DO NOT move with them. I used the Amsterdam services in August this year for my move. They lost my road bike. The movers claimed that they left it outside my house. There was no lock and I was not told until I found out that my road bike was missing. Contacted them many times and finally they said they will try to claim insurance and I have to wait a month. I emailed them again in October and there was no reply. Tried calling them but no one answers. They do not take responsibility for their mistakes. I do not recommend their services to anyone.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Weesp (Nederland)
flag-review
De verhuizers waren ruim op tijd en hebben heel erg hard gewerkt. Alles ging in overleg en ze pakten alles ontzettend professioneel aan. De communicatie vooraf was snel en helder. Helemaal tevreden en zeker aan te raden!
pro
professioneel
pro
klantvriendelijk
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Ik raad niemand aan om met dit bedrijf te gaan verhuizen,ik had een verhuisafspraak 0m 08.00-08.30 uur.De verhuizers kwamen echter na veel tel.gesprekken met afd.planning om 20.00 uur en gingen weg om 02.00 uur.
Ook wat schade opgelopen aan meubels.Na 3 keer mislukte pogingen om hen te bellen en 3 mails verder heb ik nog steeds geen antwoord.
Ronduit SCHANDALIG.
con
Houden zich niet aan afspraak
con
Nemen geen contact met je op
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Almere (Nederland)
flag-review
Keurig op tijd, vlot gewerkt, goede sfeer. [namen verwijderd door Sirelo] hebben ons een geweldige verhuizing bezorgd! Zeer kundig en vriendelijk! Dikke 10 voor deze 3 mannen!
pro
Vlot werken
pro
Goede sfeer/communicatie
Verhuisd van Castricum (Nederland) naar Etten-leur (Nederland)
flag-review
Totaal niet tevreden! Veels te duur, offerte v 480 ging naar 855...
Schaam je diep! Lamp stuk, lak raam beschadigd, uur zitten wachten...en nooit originele factuur ontvangen
Klacht indienen moet met originele stukken...dat maken ze dus onmogelijk.
con
Eindfactuur is niet in verhouding met offerte
con
Wachten...
Verhuisd van Monnickendam (Nederland) naar Purmerend (Nederland)
flag-review
Waardeloos bedrijf die gemaakte afspraken totaal niet nakomt. Mijn dochter en schoonzoon hebben voor zaterdag 29 september dit bedrijf voor hun verhuizing besteld. De verhuizer kwam niet opdagen. Meest vervelende was dat de helpdesk deze zaterdag ook niet bereikbaar was. Ook e-mails worden niet beantwoord.
Dikke vette tip aan toekomstige klanten: nooit aan dit bedrijf beginnen.
pro
Geen pluspunten
con
Waardeloos bedrijf
Verhuisd van Houten (Nederland) naar Houten (Nederland)
flag-review
De verhuizing ging op zich niet slecht. Wel kostte het meer tijd dan vooraf ingeschat. Tijdens de opslag is schade ontstaan aan een deel van onze inboedel. Ondanks de melding dat schade tot 50K wordt gedekt, is de afhandeling na 3 maanden nog steeds niet geregeld. Na toezeggingen van betaling en afspraken over de betalingstermijn is er nog steeds niet betaald en hebben wij het dossier uit handen gegeven aan een incasso en gaan wij juridische stappen ondernemen. Mijn advies: geen zaken mee doen en beter iets meer betalen voor een betrouwbare verhuizer.
pro
Verhuizing was goed
con
Afhandeling schade
con
Communicatie
Verhuisd van Hoofddorp (Nederland) naar Hoofddorp (Nederland)
flag-review
Vreselijk bedrijf. Verhuizers zijn nooit komen opdagen. Klantenservice met geen mogelijkheid bereikbaar op zaterdag (geen enkele vestiging!!!). Meerdere voicemails achtergelaten, mails gestuurd. Om 17 uur in de middag kregen we een telefoontje van een ander bedrijf of ze nog iets voor ons konden doen. Had Excellent Movers hen gebeld, maar ons wilden ze niet te woord staat. Wat heb je nog aan een verhuizing om 17 uur in de middag als het om 8 uur inde ochtend gepland stond??? Uiteindelijk is er op maandag pas contact opgenomen per email. Hier kregen we excuses en een aanbieding met korting op onze volgende verhuizing. Wat een lachtertje. Ontzettend slecht bedrijf, huren blijkbaar externe verhuizers in, aangezien Excellent Movers daar alles op afschoof. We hebben uiteindelijk de hele boel zelf moeten verhuizen, dus extra kosten gemaakt en natuurlijk enorm veel extra tijd moeten investeren.

We hebben een schadevergoeding geeist, moet er nu nog van horen. Inmiddels ook hogerop gespeeld, want dit sloeg nergens op. Pas dus op me hen in zee gaan.
con
Niet komen opdagen
con
Totaal onbereikbaar
Verhuisd van Houten (Nederland) naar Houten (Nederland)
flag-review
De verhuizers waren te laat (1 uur), belden wel 5 minuten voor de initiële tijd. De verhuizing duurde geen 6 uur zoals geoffreerd maar 11 uur. Schade aan lamp. De rekening liep dus fors op (op basis van uurtarief afgesproken). Daarna weken bezig geweest om in contact te komen. Helaas lukte dat niet, na een negatieve recensie en tussenkomst van Scanmovers is het wel gelukt. Afgesproken werd dat ik een schadevergoeding zou krijgen. Helaas is ook deze nooit gekomen. Bellen heeft geen zin, geen gehoor (op geen enkele vestiging), mail wordt niet beantwoord.
con
Te laat
con
Schade en duurde veel langer dan gepland.
Verhuisd van De Meern (Nederland) naar De Meern (Nederland)
flag-review
Er is bij dit bedrijf een offerte aangevraagd en ik werd heel fijn te woord gestaan door de [naam verwijderd door Sirelo], die mij goed informeerde en snel alle benodigde formulieren toestuurde. Op de verhuisdag zelf kwamen de verhuizer exact op dezelfde tijd aan, zoals afgesproken. In eerste instantie hebben [namen verwijderd door Sirelo] keihard gewerkt om alle spullen beneden te halen. Later werd [naam verwijderd door Sirelo] afgelost door [naam verwijderd door Sirelo]. De heren werken heel hard, met echt plezier in het werk. Veel grapjes, maar ook zeker met aandacht voor de meubels (kasten in dekens en strakke plastic folie). Ook bij het inlaadwerk denkt een verhuizer na hoe alles het beste (schadevrij) kan worden ingeladen. De rit verliep ook prima, en daarna alles eruit. Gezellige, hardwerkende, professionele verhuizers. Petje af! Het was een fijne verhuisdag op deze manier. Volgende keer kiezen we zeker weer voor dit bedrijf! En natuurlijk zou het dan weer leuk zijn om dezelfde verhuizers te ontmoeten ;-)
pro
Zorgzaamheid voor meubels
pro
Gezelligheid en humor
con
Ze nemen te weinig pauze
Verhuisd van Montfoort (Nederland) naar Heeswijk-dinther (Nederland)
flag-review
Via een site de klus aangegeven wat ik allemaal verhuist wilde hebben , en daaruit kwam Excellent Movers “helaas” als goedkoopste uit de bus . Ik als leek bevestigd dat ik met hun in zee wilde gaan . Op een vrijdagmiddag op de afgesproken tijd kwam de verhuisbus mooi op tijd aangereden (voertuig onder de schade en 2 buitenlandse jongens welke amper Nederlands spraken ) ik hun verteld wat er moest gebeuren , een professionele verhuizer zou hier binnen een half uur klaar mee zijn geweest , maar hun deden er bijna 2 uur over voordat ze de spullen in de verhuisbus hadden . Oude woning smerig en met schade achter gelaten . Op na de nieuwe woning ( nog geen 5 min rijden) kwamen hun bijna 20 min later aan . Zouden zich zogenaamd ergens hebben verreden :( . De spullen uit de verhuisbus gehaald en in de woning neergezet . Spullen beschadigd en de muren en trap beschadigd . Daarna wilde ze meer als het dubbele hebben dan wat ik had afgesproken (vaste prijs) toen ik weigerde en zij dat ik wel eventjes met het kantoor zouw bellen gingen ze er snel vandoor . Toen ik over de schade begon zijden ze maar dat ik met het kantoor contact op moest nemen en hun er voor verzekerd waren . Ik meteen s’middags met kantoor gebeld en hele situatie uitgelegd . Een halve week later werd er contact met me opgenomen en moest ik de hele klacht op de mail zetten , dit heb ik gedaan . Na heel wat keren mail en telefooncontact met Excellent Movers te hebben gehad kreeg ik te horen dat mijn opdracht was uitbesteed . Daarna bleef het stil en tot op de dag van vandaag zit ik nog steeds te wachten dat er ooit hopelijk de schade nog wordt vergoed . Mailen heeft geen zin want na 5 of 6 mails reageert Excellent Movers nergens meer op en laten ze je in de kou zitten met de schade !!
Het is dat ik een ster moest geven , maar zelfs deze ene ster zijn ze nog niet eens waard !!! Mensen ga niet met dit bedrijf in zee maar ga voor een keurmerk verhuisbedrijf , ze zijn misschien ietsje duurder maar weken wel sneller , secuurder en proffesioneler als 2 beunhazen welke bij mij zijn geweest !
pro
Op tijd
con
Zeer onprofessioneel gedrag 2 jongens in joggingpak welke amper Nederlands spraken , verhuisauto onder de schades zat en behoorlijk traag waren
con
Schade maken aan de te verhuizen meubels en het dan gewoon ontkennen en ook nog eens meer vragen dan is afgesproken
Verhuisd van Reuver (Nederland) naar Reuver (Nederland)
flag-review
Ik ben zeer ontevreden. Verhuisdozen te laat geleverd, op de verhuisdag kwamen ze 3 uur te laat, verhuizers zijn langzaam, geen garderobeboxen meegenomen zoals afgesproken, veel schade gemaakt:door de telefokn beloven ze alles te vergoeden maar dit doen ze niet, je wordt in de maling genomen! Ik heb ex wernemers gesproken en zij hebben verteld dat bij schade of klachten ze de klant bewust om de tuin moeten lijden. Ze laten je zgn. tekenen dat je betasld hebt maar in feite teken je ervoor dat de verhuizing goed is verlopen en dat er heen schade is. Ik heb de schade zelf ontdekt, verhuizers zeggen niets hierover. GA NOOIT MET DIT BEDRIJF IN ZEE!!!
con
Oplichters
Verhuisd van Lisserbroek (Nederland) naar Vlaardingen (Nederland)
flag-review
Excellent Movers hebben mij zeer goed geholpen, het was een gecompliceerde verhuizing met verhuislift, maar met de expertise van kantoor en de verhuizers is alles vlekkeloos verlopen. Top kwaliteit en dat voor een lage prijs!
pro
Service
pro
Prijs-kwaliteit
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Verhuizers hebben 20 minuten staan roken, probeerde dit aan mij door te belasten.

Zij waren te laat, hebben 14:10 gebeld dat ze een uur later zouden zijn voor mijn afspraak van 14:00. Ik wachten voor niets...

Ook veel schade opgelopen, na dit netjes gemeld te hebben zeiden verhuizers dat dit al zo was en dat zij van niets weten. Contact via het hoofd telefoonnummer en e-mail adres haalt niets uit. Je krijgt nauwelijks of eigenljjk geen reactie. Absoluut geen aanbeveling en enorm veel spijt dat ik voor dit bedrijf gekozen heb.
con
Houden zich niet aan afspraken
con
Niet voorzichtig met spullen
Verhuisd van Ijmuiden (Nederland) naar Ijmuiden (Nederland)
flag-review
na de verhuizing heel veel schade opgelopen en na div telefoontjes nul op rekest ze beloven heel veel en dat ze op tijd klaar zouden zijn ,nee hoor ik moest zelf ook helpen anders haden we s'nachts klaar geweest ,ze waren 3 uur te laat met de verhuislift verkeerd afgesteld zeggen ze onderling en wilde dat wij ook zouden betalen ,z.g.n.overwerk.en tijdens de verhuizing veel gerust en 2 mensen werden afgelost 1 was ziek en de ander moest weg en wachten op ander personeel ,en na de verhuizing contact opgenomen met de baas maar er kwam nooit iemand kijken wat er was gebeurt en hoeveel schade er was,en nu na 8 maande nog steeds bezig zijn , maar we blijven doorgaan tot het bittere einde en opgelost is ,ze moeten maar eens de opgelopen schade maar betalen na de foto's en factuur die ik heb ingediend ,ik wacht op u reactie of telefoontje [telefoonnummer verwijderd door Sirelo]
con
veel schade opgelopen en niemand kom kijken
con
wacht op geld van de schade
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Hoek V Holland (Nederland)
flag-review
op de verhuisdag waren de verhuizers te laat, voor dat ze begonnen zeiden ze al dat ze het niet binnen de afgesproken tijd zouden redden terwijl mijn vrouw het grootste deel van de dozen al beneden in de schuur had gebracht. ze waren met 3 personen en moesten vanaf 4 hoog de trappen af gaan , mijn vrouw heeft constant meegewerkt en ik ben de auto vol gaan bouwen. ze namen regelmatig pauzes en die moesten wij ook betalen. zelfs een uur eten pauze !
in de nieuwe woning hebben ze zo alles neer kunnen zetten en dat hebben ze ook zo gedaan. mijn vrouw en ik hebben toen ook weer meegewerkt! tijdens de tweede ronde spullen halen hebben ze nog spullen laten staan die wel mee moesten en die hebben mijn vouw en ik een dag erna toen maar zelf gedaan!
nu moeten ze nog de dozen ophalen en hebben al 2x een afspraak niet nagekomen en zijn ze ook niet bereikbaar. wij hebben al tientallen keren gebeld en krijgen dan altijd de muziekband en worden de verbindingen naar 20 minuten elke keer verbroken! ook hebben wij op internet de boodschap van bel ons even terug ingevuld zodat ze ons binnen 24uur terug zouden bellen, maar ze hebben dat nog nooit gedaan!! ik ben zeer ontevreden over deze situatie.!!
con
niet op tijd
con
niet terug bellen
Verhuisd van Ijmuiden (Nederland) naar Ijmuiden (Nederland)
flag-review
Na een goede eerste ervaring besloot ik om ze weer te benaderen voor een nieuwe verhuizing. Echter ditmaal ben ik totaal niet tevreden. Ten eerste, het ging om de verhuizing van een piano. Alhoewel men claimt ervaren verhuizers te zijn met betrekking tot het verhuizen van een dergelijk instrument, blijkt het op de verhuisdag een externe partij verhuizers te zijn met helemaal geen ervaring.

Prima, als alles goed verloopt althans. Maar het was uitermate klunzig, onvoorzichtig en uiteindelijk heb ik schade aan een instrument van 7000 euro. Dit is nog tot daar aan toe, de afhandeling is nog treuriger namelijk. In eerste instantie belden ze mij vlot terug om het te regelen, maar wanneer puntje bij paaltje komt is er nog altijd, meer dan 2 maanden na de verhuizing, nog altijd niks van gekomen. Ondanks meer dan 10 telefoontjes die bijna nooit worden opgenomen en verschillende emails .
con
Loze beloftes
con
Schade afhandeling is extreem slecht.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Eerst kwamen ze 2 uur te laat. Ik heb schade gekregen en ik krijg geen antwoord op mijn emails. Als je met hun belt tijden de verhuizing dan nemen ze de telefoon niet op. Ik moest ook extra betalen voor hun fouten...
con
Geen vergoeding bij schade
con
Heel slecht service
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Leuke verhuizers ze werkte met beleid en alle afspraken zijn meer dan na gekomen! Super thnx jullie hebben onze verhuizing echt overgenomen.
pro
Professionele hulp
pro
Behulpzaam
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Maastricht (Nederland)
flag-review
De voorbereiding is zorgvuldig en uitgebreid. Dat is prettig want verhuizen geeft veel stress. De verhuizers zijn 4 harde werkers, vriendelijk en beleefd.
pro
Harde werkers
pro
Werken goed samen
Verhuisd van Hoofdplaat (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review
Goede service gehad van deze vriendelijke aardige jongens. Ze waren erg behulpzaam en hielpen goed met het sjouwen van de dozen.
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
flag-review
Omdat het de beste verhuis bedrijf met professionele/gezellige verhuizers van Nederland, ik zal het iedereen aanraden Exellent movers moved my house Exellent !
pro
Efficiënt
pro
Snel
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Denhaag (Nederland)
flag-review
Wederom fantastisch werk geleverd jongens! Na een fijne eerste samenwerking hoefde ik niet na te denken jullie hulp weer in te schakelen. Bedankt voor jullie inzet!
pro
snel
pro
voordelig
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Als je niet oppas liggen de jongens gewoon te luilakken. Op het laatste moment gingen ze snel snel doen. Bij aankomst nieuwe woning hadden ze de wasmachine laten vallen. Ze hadden mij geen formulieren gegeven waar ik dit kon melden, maar deden haastig alsof ze snel vandoor moesten. Als je niet op let, laten ze je spullen vallen. en het zijn jongens van vrij jonge leeftijd. Ik kwam pas later na de verhuizing achter toen ik mijn wasmachine wou gebruiken dat de knop helemaal ingedrukt was van de val. Wat deden ze? Ze zeiden we kunnen niets doen, want het stond niet vermeld op een formulier. En nooit hebben ze niet eens de moeite gedaan om de jongens middels een andere manier aansprakelijk te laten staan. Dus als je niet oppas kom je duurder uit.
con
nonchalant omgaan met je spullen en vluchten voor aansprakelijkheid.
Verhuisd van Diemen (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Deze verhuizers hebben als eerst gereageerd
pro
snelle reactie
pro
achteraf betalen
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Capelle Aan Den Ijssel (Nederland)
flag-review
De offerte die is uitgebracht is geheel nagekomen het bedrijf heeft meegedacht aan de verhuizing incl opslag en heeft hart gewerkt waardoor de verhuizing is verricht zoals in de offerte was aangegeven. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!
pro
Harde werkers
pro
Scherpe prijs
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Oplichters zijn het kom afspraak niet na 2x tijd verzetten of mensen niks anders te doen hebben Nee lekker een ander en goed bedrijf laten komen
con
Kom niet op tijd
Verhuisd van Bergen Op Zoom (Nederland) naar Zwijndrecht (Nederland)
flag-review
Very good service, unless an organisation problem, they offered me the solution the day after and everything went smooth.
Very recommended.
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Oegstgeest (Nederland)
flag-review
Snelle en duidelijke respons op aanvraag offerte. Meedenken en flexibelin in te zetten tijd en dag. Aardig personeel. Snel en efficiënt. Fijn om te kunnen pinnen. Enige minpuntje waren de poep aan je schoen schoenen van één vd verhuizers, waardoor ik nog best wat schoonmaak had in 2 huizen, anders had ik 5 sterren gegeven. Kortom, aanrader!
pro
Efficient
pro
Betrouwbaar
con
Poep aan schoen
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
flag-review
Niet alleen werd er proffessioneel verhuist, maar de jongens legden alles al netjes waar het hoort. Erg behulpzaam en kundig, bedrijf geeft zichtbaar ook om waarden en niet alleen om geld.. moeilijk te vinden anno 2017.
pro
Kundig
pro
Proffessioneel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Zeer tevreden klant hier.
De verhuizers wisten wat ze deden waardoor mijn verhuizing van Den Haag naar Amsterdam vlot verliep en bovendien betaalbaar was.
Ik vind het een betrouwbare organisatie met een goede prijs/dienstenverhouding. Ik beveel ze zeker aan!
pro
Goede zorgen voor mijn inboedel
pro
Vlotte verhuizing
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Harde werkers, humor, goede samenwerking met aanwezige hulp, deskundig
pro
Deskundig laden van de verhuiswagen
pro
Zeer vriendelijk
Verhuisd van Kortenhoef (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
flag-review
Geweldige verhuizers! Alles volgens de offerte, jongens hebben hard door gewerkt.
pro
Vriendelijke verhuizers
pro
Snel en zonder schade
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Alkmaar (Nederland)
flag-review
Alles verliep goed, verhuizers waren leuk in de omgang, geen schades
pro
Goedkoop
pro
Gezellig
Verhuisd van Waalwijk (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
flag-review
Fijne verhuizers, me spullen allemaal in orde geleverd!
pro
Optijd gekomen
pro
Klantvriendelijk
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Den-Haag (Nederland)
flag-review
Dit weekend verhuisd door Excellent Movers. Zag er eerst tegenop, maar door de inzet van de vriendelijke verhuizers; is alles over! Remco, Aad en Thomas super bedankt!
pro
Duidelijke offerte
pro
Persoonlijke verhuiscoach
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Excellent movers is een aanrader voor iedereen.
Ze kwamen netjes de verhuizing bezichtigen en hadden een goede prijsindicatie gegeven.
De verhuizing verliep soepel en al mijn spullen waren netjes ingepakt en ingeseald.
Aardige verhuizers en communiceren heel goed wat er moet gebeuren.
Excellent movers denkt graag mee naar oplossingen dus zeker zal ik deze aanbevelen aan anderen.
pro
Gaan snel en netjes te werk
pro
Mijn kledingkasten zijn netjes gedemonteerd en weer gemonteerd op het nieuwe adres
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
flag-review
Vandaag zijn we over naar onze nieuwe woning in Utecht. Wij willen de heren Daniel, Maarten, Fer en Gerard ontzettend bedanken! Bij een volgende verhuizing (hoop verlopig niet meer) zal ik zeker weer van jullie diensten gebruik maken. Een absolute aanrader!
pro
Efficiënt
pro
Goedkoop
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review
As a foreign student who just moved to the Netherlands, I was very satisfied with the service of Excellent Movers. The staff were very helpful and communicated with perfect English. Their prices were very affordable.
All in all, it was a very good experience and I would definitely recommend them !!
pro
Helpful staff
pro
Competitive prices
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Woonde in een appartement zonder lift op 4 hoog. Stond versteld hoe snel dat ging. Ze hebben knap werk geleverd. Al mijn spullen zijn schadevrij verhuist binnen een paar uurtjes!
pro
Sterke mannen
pro
Goede prijs kwaliteit verhouding
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Snelle service, hard werkende gasten. Alles schadevrij overgebracht.
Vooral een goede prijs kwaliteit verhouding. Geen klachten.
pro
Snel
pro
Eerlijke tarieven
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
goede service en super vriendelijk personeel! duidelijke communicatie en flexibele voorwaarden. Zou dit bedrijf aan iedereen aanraden. Bedankt toppers!
pro
service
pro
duidelijkheid
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
flag-review
De verhuisers waren echt heel goed, ze waren ook snel klaar en het kantoor was heel goed geregeld.
pro
Snel en voorzichtig werken
pro
Goede medewerkers
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Gouda (Nederland)
flag-review
Meerdere malen gebruik gemaakt van jullie diensten. Zeer tevreden en ga zo door!
pro
Vriendelijk
pro
Vakkundig
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Via een collega met goede ervaringen ben ik in contact gekomen met Excellent Movers. Dit is ook door ons een zeer positieve ervaring geworden, voornamelijk vanwege de aanwezigheid van proffesionele verhuizers die een grote dosis aan vriendelijkheid en flexibiliteit met zich mee brachten. Hetgeen wat voor ons (mijn vrouw en ik) vooral belangrijk was dat de verhuizers ervaring hadden met verhuizen, vanwege fragiele spullen en grote meubels. Dit zag ik al direct terug. De onderling communicatie en de afstemming met ons was op point. De ervaren verhuizers hebben ervoor gezorgd dat het verhuizen relatief snel is verlopen, zonder schade of andere complicaties. Hierdoor zeker een aanrader!
pro
Service / prijs
pro
Ervaren verhuizers
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
flag-review
Zeer beleefde en vriendelijke verhuizers die op een profesionele wijze onze inboedel verhuist hebben.
pro
Profesionele werkwijze
pro
Harde werkers met veel geduld en begrip
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Gouda (Nederland)
flag-review
Ik keek er erg tegenop te verhuizen, aangezien het nogal een groot afstand was en ik problemen anticipeerde. Echter, hebben de jongens me zo goed en efficiënt geholpen, dat het niet alleen vlekkeloos verliep, maar zo ook een erg gezellige ervaring was! Hun punctualiteit, teamwork etc. was gewoonweg uitstekend. Ik zal ze zeker nogmaals in dienst nemen zodra ik weer ga verhuizen. Ik raad Excellent Movers zeker aan.
pro
Punctualiteit
pro
Efficiëntie
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Breda (Nederland)
flag-review
Niks meer dan Top Top Top !
Ik wil hierbij de verhuizers nogmaals bedanken voor de super verhuizing !
Een vlotte en goedkope verhuizing alleen maar positieve woorden voor jullie !
Ik zal jullie zeker aanraden !!!
Groetjes Rayen
pro
Vriendelijke en vakbekwame verhuizers
pro
Veel goedkoper dan andere verhuisbedrijven
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Het 1e gesprek met de verkoper was zo goed, dat ik dacht dit moet ik een kans geven. Geweldige ervaring, goede verhuizers en goede schatting van de kosten doorgekregen. Kortom topervaring!
pro
Positieve gesprek
pro
Goede service
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Heel fijn verhuisbedrijf! De jongens waren professioneel, harde werkers en op tijd. Zelfs met een verhuislift moesten de jongens een aantal meubels verplaatsen en dat ging ook goed en zonder schade. Ik ben erg tevreden en zal dit bedrijf zeket aanbevelen!
pro
Op tijd en zeer professioneel
pro
Geen beschadiging
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Vriendelijke en goede verhuizers. Werken bijzonder netjes en hadden zichtbaar veel ervaring!
pro
Prima verhuizing
pro
Niet duur
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Één woord volstaat; Excellent!

De heren van Excellent waren ruim op tijd aanwezig en na een kop koffie gingen deze mannen als de brandweer!

Mijn gezin is binnen no-time verhuisd mede te danken aan de vooraf besproken plan van aanpak en het meedenkende vermogen van dit team.

Excellent Movers snapt het concept van service, denkt met je mee, kunnen letterlijk alles uit handen nemen en hebben een indrukwekkende snelheid van werken.

Vanachter mijn piano wens ik jullie ontzettend veel succes toe en nogmaals bedankt!

Groeten,
familie Vreeberg
pro
Kwaliteit & Prijs
pro
Snelheid
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
flag-review
Afgelopen zondag verhuisd met Excellent Movers, en ik ben zeer tevreden met het resultaat! Eindafrekening was volledig hoe het was aangegeven, bereikbaarheid was prima en de verhuizers waren aardig en gingen secuur te werk! Kortom dit verhuisbedrijf is zeker aan te bevelen!
pro
Sterke en goede verhuizers
pro
Perfecte afhandeling en afspraken
Verhuisd van Leidschenveen (Nederland) naar Wassenaar (Nederland)
flag-review
Fijne en flexibele dienstverlening. Vriendelijke en beleefde jongens.
Ze waren voorzichtig met mijn spullen en hebben snel en hard gewerkt.
pro
Flexibele instelling
pro
Goede, snelle en beleefde dienstverlening
Verhuisd van Zevenbergen (Nederland) naar Etten Leur (Nederland)
flag-review
Administratie niet hun sterkste kant. Veel mails voor nodig. Gaven hun fouten ook toe. Verhuizers zeer correct en behulpzaam. Geen enkele schade veroorzaakt. Veel overleg waar ik wat wilde. Aanbevolen.
pro
correcte verhuizers
con
administratie niet op orde
Verhuisd van Winkel (Nederland) naar Hoorn (Nederland)
flag-review
Vandaag in 10uur tijd, ingeladen, over verhuisd, dozen op z'n plek, bedden in elkaar gezet en kasten in elkaar op z'n plek. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Goed contact met kantoor gehad, dozen op tijd geleverd. Super fijne jongens, die hard hebben gewerkt. Top
pro
Vriendelijke
pro
Behulpzaam
Verhuisd van Bergharen (Nederland) naar Valkenswaard (Nederland)
flag-review
Recent heb ik een verhuizing laten uitvoeren door bovenstaand verhuisbedrijf. Dit is zeker geen aanrader.
Nadat de verhuizers al te laat verschenen, hoewel het starttijdstip op uitdrukkelijk verzoek ven het verhuisbedrijf vervroegd was. kwamen er 2 verhuizers voor het inladen. Hoewel deze vriendelijke mannen zeer hard hebben gewerkt was het duidelijk dat voor een deel van de meubels een 3e verhuizers zeker handig was geweest. Bij het verhuizen aardig wat beschadigingen in het oude huis ontstaan. Vervolgens op het nieuwe adres een 3e man erbij voor het bedienen van de verhuislift. Hierdoor moest dus 1 verhuizer alles boven van de lift laden, wat met grote meubels natuurlijk onmogelijk is en tot schade leidt. Zo ook gebeurd, 2 boekenkasten gesneuveld, beugel van TV kapot.
Hoewel de verhuizers hun uiterste best hebben gedaan is het adequaat uitvoeren van een verhuizing met 2 man gewoon weg onmogelijk, ERGO en ARBO technisch lijkt me dit ook niet OK.
Ik denk dat verhuizen met een groep vrienden mij minder tijd en minder schade zou hebben bezorgd.
De afhandeling nadien is ook slecht, er zou daags na de verhuizing contact met mij worden opgenomen om e.e.a af te handelen, na een week nog niet gehoord. Zelf gebeld en gemaild, geen reactie. Nogmaals gebeld, er zou een mailadres verstuurd zijn.. helaas naar het verkeerde mailadres. Momenteel wacht ik op de schadeafhandeling, maar ik maak mij zorgen dat ook dit niet naar tevredenheid zal gebeuren.
pro
vriendelijke verhuizers
con
Offerte klopte niet, slechte afhandeling
con
Inadequaat materiaal en te weinig verhuizers
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
I don’t know where to start for that review, there is so much to say. So, we had a move planned with Excellent Movers, to relocate to our new place which is 10 minutes away by bike from the old one.
We had a representative from Excellent Movers to come, assess the required work, and provide us with a fixed price quote (1282 euros). Everything was ok, 4 movers supposed to arrive on 26 July 2017 08:00, and finish the move within 8 hours.
My wife and I prepared all the boxes, added labels with the destination room, clearly labelled the non-moving items, etc… to ease the movers’ job on the day, and there we are waiting for them. Phone call, one of the guys called in sick, they need to wait for a replacement, delay 40 minutes. Ok, it happens (#1).
They finally arrive, I show them around and explain what goes and what not, coffee to start the day, and off they go. Around 12:00, phone call: the lift will be at the destination address at 12:30. The movers decide to get to destination and start loading despite one of the trucks being half empty. We get there, the lift gets in place, and stuff is loaded to the 1st and 2nd floors. By loaded, I mean 2 guys in the street putting boxes on the lift, and 2 guys up unloading the lift in the same room they are in.
Forgot to mention: the guys were listening to music from a smartphone, so I lended them my bluetooth speaker.
So, time passes by, and it is 15:20. The movers start telling us that the lift needs to go as it is booked somewhere else, or we have to start paying 60 euros per extra hour. They also mention another team could come next morning to finish. Having a fixed price and expecting the move on the same day, we call Excellent Movers while the movers were having their lunch break.
After some discussion back and forth and us starting to complain, we end up with a person on the phone who finally confirms it is a fixed price, and blames the misunderstanding on a computer issue. Ok, it happens (#2). The person on the phone tells us that he is reassigning another team and that they should be by our place “at 17:00 or 18:00”, and they would call us 1 hour prior to arriving. After we were asked to pay the full amount, and obviously refused, we agreed that I would pay half of the fixed price to the first team, and the other half next day when the work is done.
The first team comes back, and shows us an invoice of 729.95 euros which, obviously, is not half of 1282. So we call the company again, they fiddle around for some time, and finally find the document and confirm the fixed price, and apologize for the misunderstanding. Ok, it happens (#3). However it is complex to do another invoice, so we are asked if we can pay the 729.95. Right before they leave, I asked about the bluetooth speaker as it has been used all day and needed recharge. I am told it is at the new address. Then we start waiting, or actually wasting time that would have been better used unpacking.
So we wait… And wait… At 17:52, having no news, I call them back, and I am promised the planner (who seems to be the only person able to answer my questions) is super busy and will call me back within 30 minutes. Ok, it happens (#4).
Having no news at 18:30, I call again and wonder what is happening. The person on the phone tells me the planner is busy but swears that he would call me back within 20 minutes. Ok, it happens (#5).
Yup, you guessed right… So at 19:17 I call again and end up with, you guessed again: the planner is busy. This is when I started to clearly get upset. After strongly expressing my feelings, oh miracle, the planner got free and I had him on the phone.
So, he is aware, and could work something out for us to get a team “maybe around 22:00 to 23:00”… I doubt all neighbors at the old and new address would very much enjoy the mess caused by a move. And lift. The planner then proposes next day at 05:00 for the team to come and “finish the work”. 05:00 as apparently the lift rental after 08:00 costs more, and it is difficult to get teams later, and blah blah blah. Seeing there is no proper way forward, and needing this work to be done, we agree to be here at 05:00, and the planner swears to me the team would be here at 05:00. Ok, it happens (#6).
So that was the end of day 1. Most boxes in new house, almost all furniture still in old one. Time for us to find the box containing the sheets, pillow, blanket, and we could prepare for a (short) camping night, determined to finish it in the early hours.
04:30, alarm clock, coffee. 05:00 nothing. 05:15 nothing. 05:30 phone rings (uh oh). The planner (though not the same as the day before) calls to inform that the truck has an issue and the guys are on the highway and he needs to get confirmation from them if the truck will be ok. Ok, it happens (#7).
I had a chat with the planner to make him understand the extent of the frustration my wife and I were going through, as well as the need for Excellent Movers to do their work. He proposes to come back to us with a solution, and comes back saying he called in another team, who would be at my place at 07:15.
I ask the planner about the lift, and inform him about my concerns regarding the amount of work remaining, he proposes to call me back. And he does (yes, this one planner actually does call back!). Says he was in contact with the team, and they report 2 to 2.5 hours of work remaining, therefore he ordered the lift for 10:30. I express my conerns again, but hey I am not the professional here.
The team arrives, 3 guys with a small truck. I show them around, explain everything. I am then asked about the windows: do they open (nope), and some big pieces of furniture: should they be disassembled (yup, I actually PAY for this service), and another one: was it moved up through the stairs (yup, because I build it myself, and there is no way you can disassemble it). So after answering those unexpected questions, the guys start working. Therefore leaving me way enough time to type this novel.
It is now 11:00, truck half loaded, still several pieces of furniture to disassemble, then move down, load in the truck, etc…
Funny bits: they did not empty the washing machine pipe, leaving water absolutely everywhere on the floow, carpet.
11:30, the lift is at destination.
12:30, I get bored and take pictures of my wife’s desk with a shiny top, loaded upside down without protection.
13:00, we arrive at destination, everything is moved! Well, almost, as there is still stuff that did not fit in truck #1, and another round is needed…
14:00, we started moving lots of things, and guess what: still no news of the bluetooth speaker. And this one will not be a Ok, it happens…
By the way, guess what: the shiny desk that was not protected is... DAMAGED. Of course, what else…
Around 16:00, the team wanted to leave because “they had another customer”, to which we objected quite strongly. I called the planner, who then proposed to come back “on Sunday”… Sunday??? My move was supposed to be done on Wednesday, dragged over Thursday, and they propose to come back Sunday???
Oh yes, I was also asked to pay the rest of the due amount at the point they wanted to leave. I translate: pay for a work not completed, but you have my word we will be back soon… Does not work for me.
They finished the work around 21:00 (yes), and left. Quite a few items were not on the right floor, despite our labelling, we had a mix of empty toilet paper roll, snack packaging, empty bottles, left around both houses (yup). They never cleaned the mess caused by not emptying the washing machine water flexible. I also discovered that the movers removed part of the window frame, probably for the lift, damaged it, and did not put it back in place, which proves to be freaking difficult.
Of course the washing machine is not connected, the dryer is not even correctly aligned on top of it, I mean who on Earth would expect those simple tasks to be done correctly…
And I am SURE there will be other surprises coming soon.
Update: after 2 written promises that the speaker would be paid back, nothing of course. And they do not even answer my emails anymore!!!
I let you imagine the same situation with our kids not on holidays, or with a strong deadline to free up the house or leave on holidays, or with more distance between the old and new house…
So, in short: if you are moving next door and have plenty of time, but most of all if you like adventure, surprises, camping, frustration, wasting time and being stolen your property, please go with Excellent Movers. Else I hope I saved you some time and worries through this experience sharing.
con
I have had an item missing and never paid back despite repeated promises
con
The service was slow and sloppy
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
er is bij mijn verhuizing schade gemaakt aan mijn trappenhuis. Toen ik dit melde met de mededeling dat ik dit zelf wel wilde opknappen dus dat het niet veel geld zou kosten voor verf, stuuk en wat materiaal om dit aan te brengen kon ik 10 euro krijgen.
Hierop is er een lange mail wisseling geweest waarin er geprobeerd is om de schade te ontkennen en zo helemaal niets te hoeven betalen.
Uiteindelijk zagen ze in dat ze er niet onder uit konden komen en zouden ze gaan betalen. Deze betaling heeft toen nog 3 maanden op zich laten wachten. Het bedroeg hier 60 euro.
Al met al een slechte manier van met je klant omgaan.
con
voldoen niet aan hun voorwaarde dat gemaakte schade zomaar vergoed wordt
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Voorlevering van dozen kwam men zonder bericht niet opdagen. Tijdens een 2e afspraak kwam men te laat. Offerte zat vol fouten. Men heeft geprobeerd verhuizing 2 uurtjes te verschuiven. Maar daar gingen wij niet in mee. IPV 11 uur verhuizen volgens offerte kwamen de eerste wagens om 19 uur. Om 01.00 was de verhuizing klaar inclusief ongeveer €280,- aan schade. Op de schademail is tot nu toe niet gereageerd. Geld hebben we natuurlijk ook nog niet terug. We zijn volgens Excellentmovers wel verzekerd tot 50.000,-. We hadden een onderling geschil over de hoogte van de offerte. Tactisch werd ik voor het uitladen gebeld indien ik niet ga betalen wordt er niet uitgeladen. Moet ik in toekomst weer verhuizen zal ik ook Kamer van Koophandel checken zodat ik niet onder een andere naam met deze persoon zaken ga doen.
con
onbetrouwbaar
con
uiteindelijk duur
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Spaarndam (Nederland)
flag-review
1 tip: ga nooit met dit bedrijf in zee!

- Ze waren bij ons 5 uur te laat, kwamen om 19:30u pas aan.
- Toen ik door de vertraging niet meer bij het inpakken kon zijn, hebbben ze maar liefst 5 uur gedaan over het inladen van mijn volledig ingepakte appartement van 55 m2. Volgens de buren en te zien aan de achtergelaten etensresten de dag erna, hebben ze meer sigaretten gerookt en gegeten ipv doorgewerkt
- Toen ze om 01:30 's nachts bij mijn nieuwe woning aankwamen, dreigden ze om weg te rijden als ik niet onmiddellijk zou betalen (uiteraard meer dan het offertebedrag)
- Een dag later bleek dat ze allerlei grote dingen op mijn oude adres hadden achtergelaten: een grote stoel, een kast, een schilderij, terwijl ze allerlei kleine tassen/doosjes wel verhuisd hadden. Toen moest ik dus alsnog een bus huren.
- Ze hebben een dikke kras in mijn houten vloer gemaakt, en een gat in de keukenkast van mijn oude huis. Hier heb ik geen vergoeding voor gekregen, terwijl ik het wel heb moeten oplossen.

Kortom: een totale ramp.

Ik heb ze de kans gegeven dit enigszins netjes af te handelen, maar kreeg nul op het rekest. Onprofessioneel, lomp, klantonvriendelijk. Doe het niet!
con
Schade gemaakt
con
Veel te laat, expres tijd rekken
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
flag-review
De jongens waren vriendelijk, behulpzaam, wisten van aanpakken, geen gezeur over regen maar eerder meedenken over hoe de spullen zo droog mogelijk in de wagen te krijgen. Wisten echt van aanpakken en vriendelijk , behulpzaam en konden voor zichzelf denken. Gewoon TOPPIE !!!
Verhuisd van Den Helder (Nederland) naar Beverwijk (Nederland)
flag-review
Excellent Movers is een aardig, communicatief bedrijf. Ik werd een paar keer opgebeld om de afspraak te bevestigen. De verhuizers zijn heel vriendelijk en bekwaam (en sterk!). De roostering was een beetje onduidelijk. Ik moest een paar uur wachten, maar geduld is een schone zaak en alles kwam keurig op zijn pootjes terecht. Aanbevolen.
pro
Bekwaam, flexibel, vriendelijk, snel
pro
communicatie
con
roostering wat onduidelijk, mobiel bij de hand houden
Verhuisd van Diemen (Nederland) naar Santpoort (Nederland)
flag-review
Hele vriendelijke en goed verhuizers heel voorzichtig omgaan met de meubels en alles netjes op de plaats neergezet waar wij dat wilden .
pro
Goede verhuizers
pro
heel vriendelijk en netjes
Verhuisd van Hoorn (Nederland) naar Hoorn (Nederland)
flag-review
Onbetrouwbare club. Zouden om 08:00 komen, gaven aan pech te hebben met de auto en later te zullen komen. Eerst 12:00, later 14:00 en vervolgens krijg ik mijn contactpersoon niet aan de lijn. Kantoor gebeld en de ene persoon die me wel wil helpen is eerlijk genoeg om te melden dat ze hun planning niet op orde hebben. Vervolgens verwachting 19:00, later 20:30 en nu verwachting 21:10 om een verhuizing te doen die gepland is voor 8 uur. Kortom mensen doe het niet, het lijkt goedkoop, maar je haalt er een hoop ellende mee op je hals en de personen die je met mooie verhalen bellen, zijn opeens helemaal niet bereikbaar!!!!!!!

Aanpassing/Toevoeging:
Uiteindelijk zijn ze om 21:15 toch gekomen en hebben ze weliswaar met 1 man minder tot diep in de nacht toch de helft van de boedel verhuisd en is toegezegd zondag de rest te verhuizen.

Mijn contact persoon heeft uitgebreid zijn excuses gemaakt en vond het allemaal zo vervelend dat de verhuizing nu kosteloos uitgevoerd zal worden.

Uiteindelijk is alles verhuis op zondag en met 3 man hebben ze alles keurig en zorgvuldig verhuisd.

Onze conclusie is uiteindelijk prima verhuizend personeel, maar planning is nog een duidelijk leerpunt. Als je kijkt hoe ze het uiteindelijk hebben opgelost dan is dat meer dan keurig te noemen. Wij zijn over en kunnen alles nu gaan in- en opruimen👍
con
Onbetrouwbaar
con
Komen afspraken in het geheel niet na
Verhuisd van Zijderveld (Nederland) naar Rhenoy (Nederland)
flag-review
Wij zijn heel blij met Excellent Movers, er werd heel profesioneel omgegaan met ons spullen. De communicatie met het kantoor was ook top. De jongens werkten goed door en de verhuizing was compleet.
pro
Vakbekwame verhuizers
pro
Goede werkwijze
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
flag-review
Goed geholpen door de verhuizers, al het werk werd netjes gedaan. Alles binnen de tijd wat was afgesproken.
pro
Zeer goed geholpen
pro
Snel en zonder schade
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Ik had een redelijk simpele verhuizing (rijtjes huis naar rijtjes huis) geboekt bij excellent movers. Bij het zoeken naar een juist bedrijf zocht ik naar een bedrijf waarbij ik niet veel moest betalen maar wat wel degelijk werk zou leveren. Ik kwam uit bij excellent movers , de offerte kon ik gelukkig snel opstellen en bij een goedgevoel heb ik ze de opdracht gegeven. Ze zijn keurig de gemaakte afspraken nagekomen en hebben alles op de goede plek in het huis neer gezet. Aardige verhuizers ook. Voor een verhuizing zoals de mijne kan ik ze zeker aanbevelen!
pro
Aardig
pro
Komen afspraken na
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
They quoted me quicker that most other companies but because my request was for a very heavy object to be moved, some budget companies couldn't manage it. Excellent Movers were in regular contact and even though the Gemeente started roadworks outside my house on the day we arranged the move, they made it happen as soon as possible and both staff members who contacted me were so helpful it made the whole thing as stress-free as possible
pro
Price
pro
Speed of delivery and correspondence
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Ben al sinds februari bezig om de verhuizing van mijn piano van de zolderetage naar de begane grond te regelen. Deze verhuizer leek niet te duur en er ik heb enkele foto's moeten opsturen daarom ging ik ervan uit dat zij het grondig aanpakken.
Eerst is een afspraak niet doorgegaan (maart) omdat iemand zijn arm gebroken heeft. Dat kan gebeuren dus wij hebben een nieuwe afspraak gemaakt. Ik kon niet eerder dan juni/juli. Gisteren is de verhuizer geweest maar er blijkt een verkeerde lift gestuurd te zijn. De fotos van mij waren erg duidelijk en daarom snap ik niet hoe dat mogelijk is. Geen excellent mover. Volgens de chauffeur heb ik wel de verplichting om het minimale bedrag te betalen. Het was 310 Euro, een hoop ellende en geregel maar de piano staat nog steeds op de zolderetage. Ik heb via mail aanggeven dat ik een oplossing wens maar nog niets van de Excellent Movers vernomen.
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Almere (Nederland)
flag-review
Ik ben erg ontevreden over de gang van zaken en behoorlijk kwaad. Eerst spreken we half tien af. Dan maken zij er tussen 12 en 13uur van en komen ze pas om half drie!
In een te kleine bus. Zodat er 2x gereden moet worden.
het is gewoon de bedoeling dat ze meer uren willen maken, wat personeel versprak zich dat ze vaker voor nachtwerk worden ingezet. Ze weten dat het een afstand is van 3 kwartier rijden. Dan kom je toch met een grote verhuiswagen?
Ook was er geen materiaal om te takelen. Terwijl wij takelsysyeem hebben op dakterras en ze daar veel beter konden parkeren. Nu moest het via de trap.

Mijn moeder is zwaar hartpatiënt dat is de reden van haar verhuizing. Nou, deze stress werkt niet goed op een hartpatiënt!.

Na 1x rijden wilden ze eerst geld zien anders lieten ze de rest staan. Een uur verspild door bellen met hun baas. Ik betaald omdat moeders nog in oude huis zat te wachten met pijn op der borst van de stress.
Ze waren om 5 uur in de NACHT klaar en lieten haar zitten met een 3 deurs kast die ze niet meer wilden monteren, wat wel afgesproken was.
En nadat ze wel geld hebben ontvangen (dubbele dan offerte!!) Laten ze niks meer van zich horen
con
Onprofessioneel
con
Onbetrouwbaar
Verhuisd van Vliss (Nederland) naar Rilland (Nederland)
flag-review
ik vond het onwijs gezellig met de 2 jongens van het verhuis bedrijf ik raad dit bedrijf zeker aan, en als ik ooit weer wat moet verhuizen bel ik ze zeker weer op.
pro
leuk personeel
pro
snel en goed werk word er geleverd
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Leiden (Nederland)
flag-review
Optijd, deskudig, snel en zonder sxhade
pro
flexibel
pro
op tijd
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Almere (Nederland)
flag-review
Ophalen van spullen ging professioneel. Bij retour spullen kreeg ik jongens die geen verhuizers zijn (student met bijbaan). Geen idee hoe een piano te vervoeren. Gevolg, grote schade aan vloer. De afleverafspraak was door Excellent zelf verzet, maar waren veel te laat. Tijdens gesprekken werd er gelogen over de aflevering.
con
Slechte communicatie
con
Werken niet altijd met echte verhuizers
Verhuisd van Binnenmaas (Nederland) naar Binnenmaas (Nederland)
flag-review
Helaas heeft Excellent Movers uit Den Haag zich niet van zijn beste kant laten zien.
We hadden afgesproken dat om 9.00 de verhuiswagen voor zou rijden. Afgelopen zondag werd ik gebeld met het verzoek om in de middag te verhuizen, dat heb ik afgewezen ivm files rond Amsterdam en we wilden van een relaxte avond genieten. Dat was geen probleem, vervolgens wordt ik een dag voor de verhuizing gebeld, de verhuiswagen is kapot en wordt na de garage gesleept, is de volgende dag om 14.00 klaar en komt direct met een ervaren ploeg naar ons toe.
Een andere wagen van een andere vestiging was geen optie volgens de manager. Je hebt weinig keus dan, balen dus.
Op de verhuisdag word ik om 15.05 gebeld met de mededeling, we hebben goed nieuws, de vrachtwagen is nog niet klaar?????, maar er is een wagen van de vestiging Amsterdam naar u onderweg. Die arriveert om 16.25 en de heel vriendelijke verhuizers gaan aan de slag. Zij blijken uit Den Haag te komen en vanaf 6.00 u aan het werk te zijn geweest en hebben een verhuizing in Amsterdam gedaan.
Om 21.50 is alles ingeladen, terwijl tijdens de intake was gezegd dat men de klus in 1 1/2 u zou klaren, wat ik al met een korreltje zout had genomen., maar volgens degene die ik aan de telefoon had moest dat heel goed lukken.
We waren net op weg naar Bussum toen ik door de manager werd gebeld, met de mededeling dat er extra uren in rekening moest worden gebracht omdat zij op uurbasis werken en het was uitgelopen. We zouden bijna € 400,-- extra moeten betalen en direct bij aankomst. De maat was toen helemaal vol. Bijna een werkdag later op komen dagen, als tegemoetkoming een korting van € 50,-- aanbieden en omdat je een foute calculatie en planning hebt gemaakt, met een ploeg verhuizers die van goede wil waren, maar er duidelijk al een lange werkdag op hadden zitten No WAY!!!!!
Uiteindelijk na lang overleggen zijn we tot overeenstemming gekomen en gingen de verhuizers uitgeput om 02.45 richting Den Haag .
De andere dag bleek de voet van de eettafel en de onderkant van een kast beschadigd te zijn, ook het pas gelegde parket was er niet onge schonden uit gekomen.
Zou zeker niet adviseren om in zee te gaan met Excellent Movers, de verhuizers zijn bereidwillig en vriendelijk, maar van hun management en planning klopt geen zier .
Ze lokken
pro
Bereidwillig en vriendelijk personeel
con
Niet betrouwbaar, vertellen niet de waarheid.
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Bussum (Nederland)
flag-review
Het bedrijf is flexibel en niet te duur, en heeft ons snel en schadevrij verhuisd
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Ik ben bijzonder goed en flexibel geholpen, ook met al mijn extra wensen. De mannen waren op tijd en dachten goed mee, inclusief extra 'dingetjes' doen. Als ik in de toekomst weer iets moet verhuizen, of als ik een tip aan anderen kan geven, zal ik altijd voor Excellent Movers kiezen.
pro
Flexibel
pro
Meedenken
Verhuisd van Zeist (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
flag-review
het was een volle tien geweest als jullie op tijd waren geweest. Het werd i.p.v. tussen 12 en 1.00 uur 16.00 uur.
pro
vlot en vrolijk verhuisd
pro
werd goed met de spullen omgegaan
Verhuisd van Bleiswijk (Nederland) naar Berkel En Rodenrijs (Nederland)
flag-review
Ondanks het feit dat de jongens door omstandigheden te laat waren is de verhuizing naar wens verlopen. De jongens gingen flexibel om met het plaatsen van de spullen op de verdiepingen. Geen schade tijdens verhuizing gehad.
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
flag-review
De verhuizers hebben netjes binnen de afgesproken tijd gearriveerd (zelfs met vertraging waren ze nog steeds op tijd). De mannen waren hulpzaam en ging erg netjes met mijn inboedel om.
pro
Op tijd
pro
Netjes met meubels omgaan
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Bavel (Nederland)
flag-review
Fijn dat het zo snel geregeld was.
pro
op kort termijn beschikbaar
pro
vriendelijke jongens
con
verhuizers zelf konden naar mijn idee wel effectiever te werk gaan. heb zelf veel meegeholpen om niet extra tijd kwijt te zijn. (tijd is ged)
Verhuisd van Capelle Ad Ijssel (Nederland) naar Stolwijk (Nederland)
flag-review
Hoewel de geplande verhuizing van de piano anders verliep dan gepland, werd er snel voor een praktische en goede oplossing gekozen.
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
flag-review
Top. Professioneel. Snel. Snel handelen en oplossingsgericht! Doen!
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Lelystad (Nederland)
flag-review
Ik ben goed geholpen door de verhuizer van excellent movers. Nog nooit op zo'n makkelijke en zorgeloze manier verhuisd.
Verhuisd van Almelo (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Teken niet voordat je de schade hebt opgenomen!!! Schade opnemen kost ook weer tijd en je betaalt gewoon door dus...ondanks dat ze verzekerd zijn, kom je na de verhuizing pas achter dat er schade is. Na twaalf uur keiharde arbeid van de verhuizers wil je de jongens naar huis sturen en ze hun rust gunnen. Je tekent, betaalt en ze zijn gevlogen. Service achteraf kun je dus wel naar fluiten want ze scharen zich achter jouw getekende akkoord!
pro
Keiharde movers
pro
Vriendelijke en gezellige movers
con
Geen excellente service tot wij tevreden zijn zoals zij op hun website vermelden
con
Cash betalen zonder een kopie van de factuur.. In vertrouwen €1300,- mee moeten geven!
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review
Verhuizing van piano goed verlopen. Helaas was alleen niet bekend dat ik van tevoren al betaald had. Dat moest nog even gecheckt worden.
pro
Ze doen wat ze beloven
con
Even checken of er betaald is.
Verhuisd van Zuidoostbeemster (Nederland) naar De Rijp (Nederland)
flag-review
Verhuizing is goed verlopen. Hier en daar wat kleine beschadigingen, maar dat was bij zelf vervoeren wellicht ook gebeurd. Boekenkasten en buffetkast werden niet gelijk 'geseald', maar toen ik er om vroeg werd dit gelijk gedaan. Al met al tevreden.
Verhuisd van Lekkerkerk (Nederland) naar Lekkerkerk (Nederland)
flag-review
Door omstandigheden kwamen de verhuizers 3 uur te laat. De verhuizing is op zich goed gegaan. Ze kwamen netjes melden wanneer spullen al kapot waren of waren gebroken. Maar dat in de achterwand van een kast een groot zat en dat een bureaustoel zo kapot was dat ik de zitting niet meer kan verstellen daar wilden ze mij 'niet mee lastig vallen'. Ze ontkennen dat dat tijdens de verhuizing is gebeurd. Ze blijven ook andere schades ontkennen omdat ik daar na 10 jaar geen aankoopbewijzen meer van heb!!! Veel glaswerk was gebroken maar kan ik helaas ook niet meer bewijzen. Eén schade erkennen ze wel maar daar stond ik zelf bij toen de spiegel brak.

Zij werken volgens vaste regelingen. Schade dient erkend te worden in het bijzijn van de verhuizer, hiervan dient ook een aantekening op de bon gemaakt te worden. Ja, als je dat niet vermeldt!!!
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
flag-review
Hele lage prijs
Top verhuizers
Heel vriendelijk
Begripvol en snel
Behulpzaam en super lieve mensen
Eerlijke mensen
pro
Vriendelijkheid
pro
Harde werkers
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
flag-review
Komen de afspraken na fijne verhuizers zeer netjes gewerkt
pro
Komen afspraken na
pro
Werken netjes
Verhuisd van Gennep (Nederland) naar Gennep (Nederland)
flag-review
Prettige medewerkers, snel en overzichtelijk.
pro
beleefd en efficient gewerkt
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Leiden (Nederland)
flag-review
Hele aardig jongen, hielp ook goed mee. Ook de verhuislift en 'bestuurder' was top.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Snelle efficiënte aanpak en vriendelijke, deskundige afwerking.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
flag-review
Prima op tijd en de klus was zo geregeld.
Vriendelijke verhuizers.
pro
Op tijd
pro
Vriendelijk
con
Geen werkkleding.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Vriendelijke en hardwerkende verhuizers.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Om de volgende redenen zou ik nooit dit verhuisbedrijf inhuren:
* In de offerte stonden dingen vermeld, zoals afhalen/ophangen lampen, schilderijen/spiegels plaatsen, gordijnrails afhalen/ophangen.
Hiervan is niets uitgevoerd, er is alleen een tv houder van de muur gehaald, en de luxaflex zijn uit de kozijnen gehaald.
* De verhuizers waren om 15:00 uur nog steeds aan het inladen op oude adres. Op dit moment had de verhuizing in z'n geheel laar moeten zijn volgens hun offerte. Uiteindelijk gingen ze om 20:00 uur weg op het nieuwe adres. Totaal niet goed ingeschat dus.
*Ik heb zelf ook wat meegeholpen, soms als ik bij de verhuiswagen aankwam, waren de mannen bezig met hun telefoon. Of een sigaret roken. Ook viel mij op dat ze bewoners op een nogal luide manier aanspraken en in de maling namen. Voor een professioneel bedrijf wat jullie menen te zijn, vind ik dit echt niet kunnen.
*Onze fietsen, een damesfiets en een kinderfiets, konden niet meer mee de wagen in. Hiervoor moet ik zelf iets regelen (dus wederom kosten)
* De koelkast heeft schade, mijn antieke buffetkast heeft schade, en er is verf van de eetkamertafel af. Deze kwestie zou pas in behandeling genomen worden als het volledige bedrag betaald was. (300 euro meerkosten vanwege de 'overuren'
* Zelf moeten vragen of de verhuizers nog even de wasmachine aan wilden sluiten, het gasfornuis aan te sluiten, de droger op zijn plaats te zetten en niet midden in de kamer. (de droger heb ik uiteindelijk zelf moeten doen met iemand)

Uiteindelijk dus een enorm verkeerde inschatting van het hele gebeuren waar de klant de dupe van wordt. Had ik de recensies maar eerst gelezen.
Verhuisd van Leiderdorp (Nederland) naar Leiden (Nederland)
flag-review
Ik heb excellent movers 2 dagen voordat ik verhuistte gebeld of ze konden verhuizen in verband met een spoedverhuizing, ze hebben toen extra vroeg een plekje ingepland voor mij.

Verder heb ik in de nacht van de verhuizing zelf , gevraagd of er iemand meer meekon, binnen een uurtje kreeg ik een bericht om te zeggen dat dit kon, ik vond het klasse dat ze dat zo kortdag nog konden regelen.

Ik had 2 aardige jongens , die zeer behulpzaam waren.
Ik herken mij dan ook niet in de reacties hieronder, ze zeiden over de telefoon wel dat ze met een reorganisatie bezig waren , ik heb in ieder geval een snelle en vriendelijke verhuizing gehad
pro
Goed bereikbaar, vriendelijk
pro
Snel verlopen
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland)
flag-review
Optijd, zelf eerder; vriendelijk en heel goed mee geholpen met de spullen na en uit het wagen.
pro
Op tijd
pro
Vriendelijk
con
Communicatie over de telefoon met meerdere was zonde en kreerde miscommunicatie
Verhuisd van Hoogmade (Nederland) naar Alphen Aan De Rijn (Nederland)
flag-review
Snel contact, aanpassingen in afgesproken dienst kort voor de verhuisdag mogelijk.
Verhuizing ging snel, gaan zorgvuldig met de te verhuizen spullen om, vriendelijke en nette verhuizers.
pro
Snel
pro
Komen afspraak na en zijn flexibel
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Boskoop (Nederland)
flag-review
Super snel, handige gasten. In 3 uur was alles over. Informatie voorziening was super. Laagste kosten en meest flexibel van alle offertes aangevraagd. Alles is heel aangekomen
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
We hadden een strakke planning, ik was de dag ervoor gebeld of de verhuizers eerder konden komen, ik gaf aan dat dit niet kon, maar de volgende dag stonden de verhuizers er toch te vroeg. Daarna werd ik de hele dag gebeld dat ik het factuur moest betalen, terwijl de dag ervoor anders was afgesproken, nadat ik had betaald en de hele situatie had uitgelegd, gaf de man aan de telefoon aan dat er dan een miscommunicatie was op kantoor en dat ik nog helemaal niet hoefde te betalen. Verder wel alles snel geregeld en was het fijn dat ze tussendoor nog even tijd voor ons hadden.
pro
Snel geregeld en alles goed opgehaald en afgeleverd.
pro
Goedkoop
con
Er werd aangegeven dat er niet eerder verhuist kon worden, toch stonden de verhuizers er eerder.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Goed en snel de piano verhuist, iets duurder dan de offerte
Verhuisd van Duivendrecht (Nederland) naar Grave (Nederland)
flag-review
In het verleden luie verhuizers gehad, dit keer 2 hardwerkende mannen die de verhuizing snel en netjes hebben uitgevoerd.
pro
Snel
pro
Relatief goedkoop
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Snelle afhandeling van de verhuizing. De mannen leveren net werk en zijn zeer behulpzaam.
pro
snel
pro
betaalbaar
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Werkten vlot, vriendelijke mensen
pro
snel
con
slechte coördinatie verhuislift
con
konden kleerkast niet demonteren
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Voorafgaand goed geholpen. Enige opmerking is dat mij niet aangeraden werd om een verhuislift te gebruiken. Op de dag zelf bleek dit toch het snelst en is er eentje snel bij gehaald.

Verder ging alles heel soepel, ik hoefde helemaal niks zelf te doen en beide heren deden hun werk snel en heel goed. Ze waren op tijd, geen beschadigingen en door de lift waren ze zelfs eerder klaar, waardoor mijn factuur lager uitviel. Top dus.
pro
Snel en goed
pro
Meedenkend
Verhuisd van Vlaardingen (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Mijn moeder ging na een zware periode een nieuwe start maken.

Ze had weinig geld dus koos ze voor dit bedrijf omdat zij het voor 1/5 de deel van de gereformeerde bedrijven zeiden te kunnen.

Echter waren er al geen dozen op voorraad die moest mijn moeder dus ook al zelf kopen.

Op de dag van de verhuizing zouden ze om 8 uur beginnen, om 10 uur waren ze er. Bij kantoor zeiden ze keer op keer File, ze zijn er met 10 minuten. De heren zeiden dat ze naar het verkeerde adres waren gestuurd. Verzin op je minst een eenduidige smoes.

De verhuizing duurde tot 19 uur, niet door de hoeveelheid maar door het werktempo. We moesten zelf nog alles monteren terwijl we dat aan hun hadden uitbesteedt. De plafondfantilaror was kapot en ze vonden het rondscheuren op de Scootmobiel leuker dan hun werk waarvoor ze werden betaald. Ze deden 2 uur over het maken van de werkbon waar opstaat dat het een opdracht tot werkzaamheden is. Niet tekenen dus, en zorg er ook voor dat je niet laat overdonderen om meer te betalen.

Mijn moeder hoefde uiteindelijk niet extra te betalen, de garderobekast en ventilator zijn hersteld en vervangen.

Ze zijn overigens nergens bij aangesloten.
con
komen te laat
con
werken onzorgvuldig
Verhuisd van Almere Stad (Nederland) naar Almere Buiten (Nederland)
flag-review
Echt ongelofelijk hoe dit bedrijf te werk gaat.
Ten eerste waren ze meereden uren te laat ook waren het 100% zeker geen professionele verhuizers.
er werd onderling in het buitenlands gesproken en aan het einde moesten wij contant betalen en 200 euro meer dan afgesproken!
Ga niet met dit bedrijf in zee !!!
con
verhuizers
con
proffesionaliteit
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Zaandam (Nederland)
flag-review
Ik ben twee keer verhuist met excellent movers en het is altijd goed geregeld, de tweede keer hebben ze nog lang doorgewerkt tot mijn inboedel volledig verhuist was!! alle lof aan het excellent movers team
pro
Hardwerkend en snel
pro
Scherp geprijst
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Ik ben erg tevreden over de verhuizing van een piano en eettafel. De verhuizers waren vriendelijk efficient en alles is schadevrij overgekomen.

Wel de tip om van tevoren een vaste prijs af te spreken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
pro
Efficient
pro
Vriendelijk
con
Onduidelijkheid over prijs
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Steenwijk (Nederland)
flag-review
ik heb drie maal zoveel moeten betalen als de offerte
men offreert veel te laag
pro
sympa verhuizers
con
slechte offrering
con
slechte kantoororganisarie
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Zeist (Nederland)
flag-review
Zeer slechte ervaringen met dit bedrijf. Medewerkers zijn onzorgvuldig en gaan ruw met spullen om. Hebben aan diverse meubels schades veroorzaakt. Circa 20x gebeld en e-mailcontact gehad met dit bedrijf. Telkens wordt beloofd dat de schades worden vergoed en dat hun verzekeraar dossier akkoord heeft gegeven. Geld staat echter tot op de dag van vandaag niet op onze rekening. Schandalig! Laat je niet oplichten door dit bedrijf en kies voor een ander verhuisbedrijf.
con
Medewerkers onzorgvuldig en maken schades
con
Betalen niet na gemaakte schades
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review
Hele goede ervaring met Excellent Movers. Ik had op het laatste moment een verhuisbedrijf nodig en Excellent Movers waren zeer flexibel om mij te helpen. De verhuizing verliep snel en zonder schade, en de verhuizers waren zeer vriendelijk!
Verhuisd van Wassenaar (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
flag-review
Tenzij het je niet uitmaakt hoe laat de verhuizers beginnen aan je verhuizing zou ik niet voor hen kiezen. Verhuizen staat hoog op de stress lijst. Ik had hulp ingeschakeld op mijn verhuisdag. De verhuizing zou om 5 uur beginnen. Omdat een andere verhuizing uitliep kon mijn verhuizing niet op de geplande tijd beginnen. De verhuizers kwamen uiteindelijk 4 uur te laat. Mijn hulp was toen niet meer beschikbaar. De buren kwamen klagen over het geluid van de verhuislift onder het raam van hun slapende kinderen. Na middernacht werd de laatste doos mijn nieuwe huis binnengebracht. Ondanks de vriendelijke hulp van de mannen zou ik dit zo niemand aanraden. Dus tenzij het je niet uit maakt hoe laat ze komen... doe dit niet.
pro
prijs
con
houden zich niet aan gemaakte afspraak
con
doen niet aan prijscompensatie
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Mensen u bent gewaarschuwd , ga niet met dit bedrijf in zee, zeer onprofessioneel bedrijf. Zij liegen en bedriegen en bedreigen !!
Ik heb hen ingehuurd voor de verhuizing en voor kluswerk. Zij hebben voor een grote schadepost gezorgd , heel veel spullen bij het klussen beschadiggd , ook schade toegebracht in de woning. Dit komt omdat de 3 buitenlandse klussers/ verhuizers geen professioneel materiaal mee hadden , zij kwamen bij mij klussen en hadden maar één handschroevendraaier bij zich, die zij met zijn drieën deelden. Dit heeft veel schade veroorzaakt, ook duurde het uren, logisch als je alleen één handschroevendraaier bij je hebt.!! In hun voorwaarden staat dat je de verhuizers/ klussers aan moet spreken als ze schade hebben toegebracht aan je spullen , de aangebrachte schade moet op papier gezet worden en door hen ondertekend worden. U snapt het al zij weigerden pertinent! De 3 buitenlandse heren ontkende in alle toonaarde en werden agressief, ging dreigen met een schroevendraaier, maar wilde wel hun geld. Behoorlijk intimiderend ! Je moet wel lef hebben 3 grote mannen tegen één oude vrouw!!! Ook totaal geen respect , gewoon roken waar jij bij staat!!! Al met al hebben ze ons een flink som geld afhandig gemaakt. Als je toch met hen in zee gaat zorg dat er een sterke manspersoon aanwezig is , zodat die kan ingrijpen als het mis gaat. Jammer genoeg lag mij man die week in het ziekenhuis. Maar voor alsnog mensen doe het niet !! Ik zal nooit meer een beroep op hen doen. Ook hebben ze niet verschillende vestigingen, alles is en komt uit Den Haag Schilderswijk .
con
Onprofessioneel
con
Oplichters
Verhuisd van Zaanstad (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Heel slechte ervaring. De piano is niet in ons appartement gezet maar buiten op de gang. Reden hiervoor was dat bij een standaard verhuizing maar twee verhuizers meekomen en zij hebben ingeschat dat dit genoeg zou zijn. Ons raam zat echter iets hoger dan een gemiddeld raam en daarom kon het niet met twee verhuizers gedaan worden zo vonden zij. Wij hadden best meer personeel willen betalen maar die hadden ze niet beschikbaar. Wel volle pond betaald, we kregen geen korting. Erg brutale reactie van de telefonist, dat wij zelf moesten bedenken dat twee verhuizers te weinig was.
con
Bieden geen oplossingen en vragen geen informatie op waarmee problemen voorkomen hadden kunnen worden.
con
Niet service gericht. Bij klachten is het je eigen probleem...
Verhuisd van Oegstgeest (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Komen meerdere malen hun afspraken niet na:
# komen eerst niet opdagen bij het huisbezoek voor de inschatting
# Uiteindelijk 5 kwartier!! te laat op de dag van de verhuizing.
# Het bed wilden ze niet door het raam doen, zoals het wel was afgesproken ( 'dat doe ik echt niet, ik werk me al de ***!!')
# zelf pauzes inplannen om toch aan de uren te komen. We hadden 2/3 zelf de dag ervoor al verhuisd.

Kortom: erg onbetrouwbaar bedrijf, niet goed uitgerust ( huurbusje zonder de nodige materialen), erg onprofessioneel
con
komen afspraken niet na
con
onprofessioneel
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Delft (Nederland)
flag-review
binnen een jaar tijd in onze familie 3x gebruik gemaakt van excellent movers. 3x zeer tevreden. prettig contact bij contact afsluiten. prettig contact met verhuizers. ze werken snel en netjes. daarbij goed overleg en vooraf gemaakte afspraken worden nageleefd.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Echt heel slechte ervaring met dit bedrijf. Vorige week verhuisd van Stolwijk naar appartementje in Wassenaar. Bovenop de prijs vd offerte moest ik 300,- (!!) meer betalen!! De jongens waren continue aan het roken en zo heeft het allemaal veeeeel langer geduurd dan voorzien. Veel stuk gemaakt ook de meneer van Excellent Movers zegt van niks te weten. Exht nooit meer dit bedrijf. Wees gewaarschuwd!
Verhuisd van Stolwijk (Nederland) naar Wassenaar (Nederland)
flag-review
26-12-2016 verhuisd van Amsterdam naar Den Haag. Afgesproken dat ze ook gordijnrails los schroeven en alle gaten in de wanden en plafonds dicht plamuren. Daarnaast hebben ze flink wat grof vuil weg gegooid bij het milieu depot. Alles was keurig uitgevoerd. De drie heren van excellent movers waren vriendelijk en zeer kundig in hun gestructureerde werkwijze. Compliment aan de verhuizers voor het via de trap tillen van de wasmachine en een zware bureautafel naar de 2e verdieping. Mocht ik in de toekomst weer verhuizen zou ik weer gebruik maken van excellent movers. Bedankt en fijne feestdagen Excellent Movers. Oh ja, het was ook nog tegen een betaalbare prijs, wat niet onbelangrijk is.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Verhuizers geregeld, eindelijk is het moment daar dat alle spullen uit de opslag naar het nieuwe huis kunnen worden gebracht.
Deur voor de mannen opgedaan en bij een buurvrouw gaan koffiedrinken. Opdracht is simpel: laad mijn boedel uit en zet hem in mijn nieuwe appartement neer.
Kind kan de was doen. Het in- en uitladen is ook geen probleem. Waar het misgaat is bij mijn (mijn boedel) en niet de boedel van iemand anders of Pietje Puk.
Want als ik poolshoogte ga nemen staat daar een piano, een kast, een tafel en van alles en nog wat, echter niet aan mij toebehorende. Nu zou het nog simpel zijn geweest als alles wat er stond van die vreemdeling zou zijn geweest maar er staan ook dozen en spulletjes tussen die ik wel herken. Met hulp van vrienden en familie gaan we schiften: dit wel, dat linea recta weer terug. Ook de piano weer terug (jammer). Wat een heerlijk tijdverdrijf, alle dozen openmaken en controleren of de inhoud van mij is of niet. En het wordt nog geestiger want in sommige dozen zitten een aantal dingetjes die van mij zijn samen met spullen van de vreemdeling. Huh? Dat is wel heel curieus. Allerlei gekke scenario’s spelen door m’n hoofd. Wat heeft zich daar in godsnaam afgespeeld in de opslag van Excellent Movers.
Goed, eerlijk is eerlijk, ze hebben excuses aangeboden en een dag gratis extra hulp.

Maar dan………..Ik ontdek tijdens het uitpakproces dat ik van alles mis. Dingen waarvan is zeker weet dat ik ze bezat (stofzuiger, lamp, planken en zo nog wat) maar ik heb helaas geen lijst gemaakt waarop alles staat wat ik heb laten opslaan en dus er valt niets te bewijzen. Na veel ge-heen-en-weer accepteer ik een schadevergoeding van €150,- (om van alle ellende af te zijn).

Eind goed al goed? Nee, want die €150,- heb ik nog steeds niet want het schijnt heul ingewikkeld te zijn om dat vergoedinkje over te maken.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
De verhuizers waren zeer behulpzaam en hebben erg hun best gedaan.
Verhuisd van Krimpen Aan Den Ijssel (Nederland) naar Krimpen Aan De Lek (Nederland)
flag-review
During the moving out the movers were very slow and I was quite angry, but when we got to the moving in place they were very quick
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
flag-review

Andere reviews?

Google
5,0
2 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Den Haag