Verhuis ExpertsGemiddelde score van 8,3 uit 49 reviews
Vergelijk met 4 andere verhuizers en bespaar op je verhuizing
Vraag een gratis offerte aan

Verhuis Experts
Fruitweg 25
2525 KG Den Haag
085 043 48 85

Over verhuisbedrijf Verhuis Experts

Verhuis Experts is een verhuisbedrijf in Den haag, met een ervaring van ruim tien jaar en al hun medewerkers beschikken over de juiste vakkennis, die ook voortdurend op peil wordt gehouden, om u zo optimaal van dienst te kunnen zijn.

Diensten

Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer
Kunst vervoer

Type verhuisbedrijf

Onbekend

Associaties

Verhuis Experts maakt, voor zover bij ons bekend, geen deel uit van een associatie.

Vergunningen

Verhuis Experts is in bezit van de volgende relevante vergunningen:


geeft aan of het verhuisbedrijf dit heeft.

Diensten

Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer
Kunst vervoer

Type verhuisbedrijf

Onbekend

Associaties

Verhuis Experts maakt, voor zover bij ons bekend, geen deel uit van een associatie.

Vergunningen

Verhuis Experts is in bezit van de volgende relevante vergunningen:

geeft aan of het verhuisbedrijf dit heeft.

Er zijn 49 beoordelingen voor Verhuis Experts.
Schrijf beoordeling

Geen aanbeveling

Via video bellen alles bekenen en door gesproken offerte gehad zag er prima uit verhuislift voor 2 uur tijd start als verhuizing start, uw tv's worden ingepakt door ons met extra noppenfolie en dozen verhuizers hebben dit bij.
Eind afrekening een uur extra voor de lift, tv alleen met verhuis deken ingeladen en 2 kapot,
Maar dat is onze eigen schuld word er gezecht onze ervaren verhuizers die u heeft gehad hebben dat in al die jaren nog nooit gehad, en zoals de man aan de telefoon zei ik weet dat deze man altijd dozen en folie gebruikt (de naam van de verhuizer kwam niet overeen met de verhuizer die wij hadden)
Na diverse mailtjes en telefoontjes (waarbij de juiste persoon nooit aanwezig is, auto halen, naar de dokter, vrij, op vakantie etc) is er nog steeds na zo bijna 3 maanden niks opgelost en zit ik nog steeds met 2 kapotte tv's en geen vergoeding

Plus- en minpunten
Communicatie, verzekeringen
Verhuisd van Leidschendam (Nederland) naar Oudenbosch (Nederland).


Aanbeveling

Na een slechte ervaring met een verhuisbedrijf ben ik via een vriendin bij verhuis experts terecht gekomen. Grote complimenten voor deze mannen! Ze weten van aanpakken en zijn zeer professioneel. Ik raad dit bedrijf zeker aan als je wilt verhuizen. Qua prijs, service en ook omdat het hele leuke mensen zijn!

Plus- en minpunten
Weten van aanpakken erg goede service
Prijs kwaliteit/service verhouding is erg goed
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Den Bosch (Nederland).


Aanbeveling

Wij zijn zeer tevreden over de personeel en waren ook heel vriendelijk en behulpzaam.
Hun afspraken prima nagekomen en netjes met mijn spullen omgegaan.
We zijn super tevreden, goed en professioneel team.
Ik zal dit verhuisbedrijf aan andere aanraden.
Bedankt mannen.

Plus- en minpunten
Geen schade
Prijs kwaliteit
Verhuisd van Nieuwegein (Nederland) naar Hilversum (Nederland).


Geen aanbeveling

nooit meer dit verhuisbedrijf ook ik teveel betaald er moest een extra verhuiswagen bij komen dan wat er was afgesproken .de verhuizers die er waren moesten een hogere prijs doorgeven voor de extra verhuiswagen schade gehad 4 weken bezig geweest om het probleem op te lossen helaas zeker geen aanrader nooit meer

Plus- en minpunten
Meer betalen dan er op de offerte stond
Slechte afhandeling omtrent schade
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Nijmegen (Nederland).

Antwoord van

Geachte klant en beste lezers, Uw inboedel heeft een bepaalde volume. Deze volume wordt in kubieke meters door ons geschat met een nauwkeurigheid van 3 a 4 kubieke meters. Onze verhuiswagens hebben een inhoud van 22 kubieke meters. U begrijpt wel dat er altijd 1 of 2 kuub loze ruimte bestaat, met andere worden de wagens kunnen soms maar 20 kuub worden ingeladen. Stel wij gaan van Utrecht naar Nijmegen, een behoorlijke afstand. De volume is geschat op 22 kuub, welk betekent dat het 18 maar misschien ook wel 26 kuub kan zijn. Onze chauffeurs zijn experts in het laden van de wagens en zullen alle ruimtes zo efficiënt mogelijk benutten zodat er zoveel mogelijk mee gaat. Stel nu eens voor dat de wagen helemaal gevuld maar e is nog 4, 5 misschien 6 kuub over is. Wat gaat wij doen? Laten staan? Op en neer rijden ( 01 uur en 10 minuten )? of schakelen wij een tweede wagen in? Niet te vergeten, Wij nemen nooit een besluit zonder akkoord van onze klanten. En het feit dat de wagen maar voor een halve dag in rekening is gebracht. Zojuist van de schade afdeling vernomen dat er nooit een melding van een schade is binnen gekomen wat betreft deze verhuizing. Mocht u toch nog willen dat wij uw schade in behandeling nemen, laat het ons weten via [email protected] Wij behandelen altijd schade meldingen binnen twee weken.

Gepubliceerd op:Geen aanbeveling

Verhuizers waren vriendelijk. Deden wat we gevraagd hadden. Maar over de financiële kant heb ik geen goed woord over. In totaal hebben we 1000 euro meer betaald dan was berekend in de offerte. De verhuiswagen was te klein (ondanks dat er vooraf iemand langs was geweest om een inschatting te maken), waardoor er twee keer gereden moest worden met extra kosten van dien. Bovendien werd ons vooraf aangeraden om een verhuislift te laten komen. Er moest dan wel een raam uit, maar dat zou de man van de verhuislift regelen. Uiteindelijk bleek dit niet het geval en moesten we extra betalen om het raam eruit te laten halen. Aan de telefoon werd een onsamenhangend verhaal van excuses gehouden wat erop neerkwam dat wij alle extra (verborgen) kosten maar gewoon moesten betalen. Ik weet een ding zeker, ik doe nooit meer zaken met dit bedrijf.

Plus- en minpunten
verhuizers waren vriendelijk
verhuizers deden hun werk prima
1.000 euro meer aan kosten dan de offerte
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland).

Antwoord van

Beste klant en andere lezers, Graag reageren wij op deze oneerlijke review waarin met opzet onwaarheden gedeeld worden. Als eerst zijn wij vanaf de start van de corona periode gestopt met het bezoeken van klanten en baseren onze offertes op de eerlijke informatie die de klanten aan ons doorgeven. Dat is door deze klant dus niet gebeurd waardoor niet alleen zij maar vooral wij voor een hoop onverwachte verrassingen stonden bijvoorbeeld twee keer op en neer moeten rijden terwijl de wagen en de verhuizers later die dag geboekt waren voor een andere opdracht. Het raam eruit halen is een zaak wat niet door ons zomaar besloten wordt. Als zelfs maar één item er niet doorheen past dan moet het raam eruit. Wat zou daar de excuus van kunnen zijn??? Was het misschien beter geweest om de helft die niet door het raam pasten achter te laten?? En laten wij nou duidelijk maken dat wij een verhuisbedrijf zijn en degene die het raam uit komt halen is een specialist met een speciale tarief en eigen onderneming, met andere woorden wij verdienen daar niks aan. Nog even een specificatie van de extra kosten die hierboven worden genoemd: De helft van wat er wordt genoemd waarvan 80% de kosten waren voor het uithalen van het raam. Een vergeten maar wel belangrijke ding nog, de 50 euro korting die wij achteraf hebben gegeven, kijk die dingen worden niet genoemd. Ontzettend teleurstellend, extra ( verborgen ) kosten, Ongelofelijk. Wij hebben gespecialiseerd en vakkundige verhuizers in onze teams en zorgen dat een klus altijd, welke obstakel dan ook, netjes uit wordt gevoerd. Onze jongens zowel op het veld als op kantoor werken hard om onze klanten tevreden te stellen, helaas wordt dat niet altijd gewaardeerd.

Gepubliceerd op:Aanbeveling

Ondanks de beperkte verhuisafstand (binnen zelfde woonplaats) was het een veel grotere klus dan verwacht. Het gebruik van een lift was niet mogelijk waardoor er veel meubels gedemonteerd en later weer in elkaar gezet moesten worden. Dit liep vlekkeloos. De 4 verhuismannen hadden een goede taakverdeling en de communicatie met zowel de aanvoerder van de 4 als de baas, verliep prettig.

Plus- en minpunten
goede prijs kwaliteit
prettige communicatie
lift kon niet gebruikt worden. Echter dit werd heel netjes ter plekke opgelost
Verhuisd van Houten (Nederland) naar Houten (Nederland).


Aanbeveling

Top verhuizers kwamen door de Corona maatregelen iets later dan gepland zonder even te bellen maar verder geweldige verhuizers
Super vriendelijk en erg begaan met de spullen die verhuisd moesten worden
Granieten tafelblad van 150 kg,waar ik geen brood in zag werd door de heren op snelle en professionele wijze verplaatst van 1e verdieping naar de verhuiswagen mbv verhuis lift
Verder werden de grote meubel stukken zeer goed ingepakt tegen beschadiging

Plus- en minpunten
goede en snelle vrhuizing zonder schade
Vriendelijk personeel dat van aanpakken weet en denkt in oplossingen
wat meer communicatie naar de klant toe in de dagen voor de verhuizing
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Schagen (Nederland).


Geen aanbeveling

Begin maart de Verhuizers site opgezocht en van de zes die daar toen stonden hebben er 5 in ‘no time’ gereageerd. Positief. Echter alleen Verhuis Experts is fysiek langs geweest. Op basis daarvan is er een bedrag overeengekomen. De offerte die ik later kreeg, bleek € 150 lager dan wat we hadden afgesproken en kwam overeen (net even lager) met de andere 4 offertes. Aangezien ik mondeling al het hogere bedrag geaccepteerd had, heb ik de offerte ook geaccepteerd.
De feitelijke verhuis ’jongens’ waren vriendelijke heren, die – niet echt efficiënt – heel vriendelijk en adequate alles inpakten. Ondanks dat hun ‘expert’ langs geweest was om te beoordelen, hadden ze specifiek gereedschap niet bij zich, hetgeen ‘in no time’ door hun collega’s bezorgd werd (zonder daar mij van tevoren over in te lichten, want dat soort gereedschap had ik zelf ook).
Maar zowel het inpakken – als drie weken later het uitpakken verdient waardering.
Echter hun ‘baas’ belde mij aan het eind van de inpakdag op en g.. Lees meer

Plus- en minpunten
Heel vriendelijke en betrokken verhuizers
Het bedrijf geeft goedkope offertes en vraagt naderghand veel meer
Het bedrijf chanteert door aan te geven dat als ik het meerbedrag niet betaal , ze de inboedel niet zullen vrijgeven
Verhuisd van 's-gravenhage (Nederland) naar 's-gravenhage (Nederland).

Antwoord van

Geachte T.V.D.,

Ik zal me als eerst voorstellen, Ik ben dezelfde verhuisadviseur die uw woning destijds heeft bezocht om u een inschatting te geven voor de kosten van de verhuizing naar de opslag en terug. Mij is gevraagd om persoonlijk op uw recensie te reageren omdat u voornamelijk het over het verkeerd inschatten van de kosten schrijft. Als u zich kunt herinneren had ik een schrijfblok bij me waarin ik notities heb gemaakt en ook de prijzen heb opgeschreven en aan u meegedeeld. Ik heb daar een foto van gemaakt en deze zal ik per mail naar u toezenden. Heel erg jammer dat ik deze hierop deze platform niet kan uploaden zodat de andere klanten die uw recensie lezen, mijn bewijsstuk met hun eigen ogen kunnen zien. Alsnog schrijf ik een samenvatting van mijn notities van toen omdat u beweert dat u meer heeft moeten betalen omdat er extra gewerkt zou zijn en de inschatting verkeerd zou zijn geweest en zogenaamd ik en mijn collega's op het kantoor ons werk niet goed doen. Hier mijn notities:

Uiterlijk zondag 15 maart naar de opslag
inclusief het inpakken
Woonkamer 10 +2 m3 / 20 boekendozen / kamer#1 3 m3 / kamer#2 8m3 / keuken 2m3 / 3 a 4 m3 aan verhuisdozen. Totaal: 27m3
Verhuisplan met 3 verhuizers en een laadklep bakwagen: 1,5 uur inpakken woonkamer / 1 uur inpakken andere kamers / 1 uur inladen / half uur rijden / 1 uur uitladen bij opslag / Totaal 3 verhuizers a 5 uur arbeid
Opslag per week €59,- met eerste week opslag gratis
Terug van opslag ingeschat op 3 verhuizers a 4 uur arbeid.
Totaal bedrag €1.372,- inclusief btw, opslag en materiaal

U heeft mij toen aangegeven dat u een offerte heeft ontvangen van nog geen €900,- Na mijn verbazing heb ik u gevraagd of u wist op hoeveel tijd de offerte gebaseerd was waarop u direct antwoordde 2 verhuizers a 4 uur arbeid. Ik heb u gevraagd of het u logisch leek dat ze met 2 personen in 4 uur tijd kunnen inpakken, inladen en rijden en uitladen. Het inpakken van 27m3 met 2 verhuizers kost alleen al 4 uur arbeid heb ik u toen uitgelegd. Het is namelijk mijn expertise om dergelijke inschattingen te maken. Toen heb ik op de rekenmachine voor u een berekening gemaakt op wat voor bedrag ik uitkom als ik mijn offerte ook op 2 verhuizers a 4 uur zou baseren en ik kwam toen uit op €897,- Ik heb u toen uitgelegd dat zowel wij als welke andere verhuisbedrijf een dergelijke offerte uitsturen op basis van nacalculatie en u uitgelegd dat de andere verhuisbedrijf u waarschijnlijk heeft willen misleiden maar dat u zelfs bij hun meer zult gaan betalen omdat zij hogere uurtarief hanteren en het simpelweg nooit lukt om met 2 personen in 4 uur in te pakken in te laden, rijden en uitladen. U heeft aangegeven dat u daar wel bewust van bent en van mij toch de offerte eerst op de mail wil hebben. In de offerte heb ik duidelijk naar u gecommuniceerd dat ik de offerte aan heb gepast naar de uren waar u het zelf over had en ik heb u nog eens €25,- korting gegeven en de opslag eerste week gratis. Ook staat standaard bij ons in de offerte dat wij op nacalculatie werken en dat het kan zijn dat een verhuizing korter of langer duurt. Wij hebben u zoals beloofd de eerste rit 2 verhuizers gestuurd. Omdat wij wilde u tevreden houden en het bedrag laag houden hebben wij u op de terugrit een extra verhuizer gratis gestuurd en de verhuizers hebben ook voor u gratis uitgepakt wat wij normaal gesproken niet doen. U heeft uiteindelijk €1.297,45 betaald. Uw totale voordeel is geweest €234,-

Voor de duidelijkheid en ter informatie, het wordt ons alle klanten en is u gecommuniceerd dat de betaling dient voldaan te zijn voordat de verhuizing van opslag terug gaat want dan alleen hebben de verhuizers toegang tot de opslag voor het inladen. Het betreurt ons dat u het geld wat u hoort te betalen voor de zware hard verrichtte werk van ons harde werkers chantage noemt. Het betreurt ons dat u het standaard versturen van een factuur voor geleverde diensten, wat iedere onderneming namelijk doet, een chantage techniek noemt. Wat wij hieruit concluderen is dat wij ons expertise zowel voor het inschatten van de klus en de kosten als het leveren van diensten hebben bewezen maar op het moment van betaling worden wij door u uitgemaakt voor oplichters omdat u voor de kei hard gewerkte uren van de jongens hebt moeten betalen. Heel erg jammer dit!

Gepubliceerd op:Aanbeveling

Heel lastige klus. Een rond zwaar eikenhout tafelblad 150x150 moest buitenom van begane grond naar 1e verdieping (via raam) getild worden.
En schuin door het

Plus- en minpunten
Hebben het tafelblad ingepakt in dekens en plastic.
Hebben het goed geanalyseerd, hoe aan te pakken.
Eerst iets anders geprobeerd.
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Delft (Nederland).


Aanbeveling

Grote verhuizer. Goede communicatie met de klant. Klantvriendelijk. Alles op tijd geregeld. Verhuizers zijn harde werkers.

Plus- en minpunten
Goed klantcontact
Alles volgens afspraak geregeld
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Santpoort-noord (Nederland).


Aanbeveling

Netjes op tijd begonnen en binnen de offerte waren ze klaar en geen schade want dat is ook wel een hele belangrijke punt

Plus- en minpunten
voordelig
geen schade
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

We move every three to four years reagrding our jobs in the past 15 years. This company is one of the best that provided our relocation for a very nice price. The communication was very good al from the start ans they helped us the best untill the job was done. We want to thank evryone involved and recommend this company.

Plus- en minpunten
Communication
Price
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Brussel (Frankrijk).


Aanbeveling

Wij hebben ons verhuizing met deze verhuisbedrijf gepland en alles is prima gegaan. Wij zijn heel tevreden.

Plus- en minpunten
Snelle verhuizers
Voordelig verhuizing
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Laat je niet gek maken door slechte recensies die hopen met slechte recensies een bedrijf waar mensen heel hard voor hun geld werken schade aan te kunnen richten. Wij hebben een totaal andere beeld van deze verhuisbedrijf. Afgelopen weekend met deze mannen verhuisd! Wij merkten wel dat iedereen een beetje met het verhaal zat dat iemand met leugens slechte recensie had geplaatst en ze zwart probeerde te maken en dat zij ze met racistische uitspraken had beledigd. Dit kan gewoon niet waar zijn dacht ik en daarom deel ik mijn ervaring: Geweldige mensen, met een goede werklust en zichtbaar plezier in wat ze doen! Harde werkers. Top bedrijf! Niks meer aan doen! Bedankt voor de goede service en in de toekomst zal ik zeker weer bij jullie aankloppen! Ik zal jullie altijd aanraden bij vrienden en kennissen, jullie zijn geweldig!

Plus- en minpunten
TOP top top
Professioneel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland).


Geen aanbeveling

Niet doen! Ga aub voor een erkend verhuisbedrijf en bespaar jezelf een hoop onvoorziene kosten en ellende. Deze zelfbenoemde experts zijn bij onze vorige woning langsgeweest om een offerte op te maken. Op de dag van de verhuizing hadden we zelf al 1/3 van onze spullen verhuisd. Desondanks liep de verhuizing verschrikkelijk uit. Ten eerste werd al snel duidelijk dat ze te weinig dozen hadden meegenomen. Ons werd verteld dat de offerte niet correct was opgemaakt. We gaven aan bereid te zijn het bedrijf deels tegemoet te komen. Immers, waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Maar we werden toch volledig financieel verantwoordelijk gesteld voor hun falen. Resultaat, 3 dagen na een ongelooflijk rommelige verhuizing (de dozen lagen overal, behalve waar ze hoorden te staan, de meubels waren slordig gemonteerd enz) lag de rekening op de mat en na 11 dagen lag de zaak al bij een malafide incassobureau die ons letterlijk stalkten. Het verhuisbedrijf was niet bereid om ons te woord te staan en.. Lees meer

Plus- en minpunten
Bewust klanten misleiden
Geen service
Verhuisd van Capelle Aan Den Ijssel (Nederland) naar Capelle Aan Den Ijssel (Nederland).


Aanbeveling

Met deze verhuisbedrijf hebben wij onze verhuizing als heel goed ervaren. De prijs was heel goed afgestemd op onze budget en de verhuizing verliep heel vlot.

Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Hilversum (Nederland).


Aanbeveling

Vandaag zijn we verhuisd door [namen verwijderd door Sirelo] van verhuis experts uit Den Haag. Echt top jongens!!! Goede service en snel werk. Bedankt voor het sjouwen. Groeten uit Rotterdam

Plus- en minpunten
op tijd
precies
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Fijne service erg professionele verhuizers denken met je mee en zijn niet te beroerd om met je mee te denken als de bank niet door de deur past.. [namen verwijderd door Sirelo] ontzettend bedankt voor jullie harde werken van vandaag!!! Toppers!

Plus- en minpunten
Professioneel
Communicatie
Verhuisd van Amsterdaam (Nederland) naar Diemen (Nederland).


Aanbeveling

Fijn om met deze verhuisbedrijf samen te werken. Na meerdere verhuisbedrijven benaderd te hebben viel onze keuze op verhuisexperts wegens de goede prijsafspraken en het vertrouwde gevoel.

Plus- en minpunten
Voordelig
goede afspraken
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Diemen (Nederland).


Geen aanbeveling

Waar zijn de ‘Experts’ bij Verhuis Experts uit Den Haag? Dit bedrijf heeft 7 december onze verhuizing gedaan, en dat was achteraf een vergissing. Het verhuisteam zelf waren vriendelijke mannen, maar niet erg professioneel en efficiënt. Bovendien hadden ze een slecht onderhouden liftauto bij zich dat ook voor uren vertraging heeft gezorgd, onder andere doordat deze uitviel. De ultieme klantgerichtheid bleek uiteindelijk toen zij doodleuk alle vertraging en extra kosten gewoon hebben doorgerekend in een factuur die bijna tweeënhalf keer hoger was dan begroot! En niet thuis gaven om dat netjes op te lossen. Dubieus verdienmodel. Oppassen dus met dit bedrijf.

Plus- en minpunten
Vriendelijke verhuizers
Voorzichtig met de inboedel
Slecht materieel (liftauto)
Slechte afhandeling door hoofdkantoor (geen klantgerichtheid)
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland).

Antwoord van

Geachte P. B.,

Erg jammer dat u een buiten ons macht gebeurtenis gebruikt om ons bedrijf in zwart dag licht te zetten. Een defect aan de verhuislift is een ongeluk en gebeurt totaal niet met opzet. Het onderhoud van de verhuislift echter is een vereiste die streng gecontroleerd wordt en is ten aller tijde 100% gekeurd. Een motorische mankement aan een mechanisch object heeft echter niets te maken met onderhoud en gebeurt regelmatig zoals ik zelf eergisteren een splint nieuwe BMW met een defect langs de weg zag staan al zal deze auto uit 2019 perfect onderhouden moeten zijn geweest. Om 15:15 stopt de verhuislift met werken en om 16:30 stond een nieuwe, goedwerkende verhuislift weer klaar. ondertussen hebben onze verhuizers zoveel mogelijk met de trappen naar boven gebracht. De uur en een kwartier van de afwezigheid van de verhuislift is voor de lift noch voor de verhuizers niet in rekening gebracht. Erg jammer dat u hierover liegt om uw verhaal zogenaamd sterker te maken. Bij ons betaalt u voor de daadwerkelijk gewerkte uren dus het bedrag wat u betaald heeft is ook echt voor de gewerkte uren geweest, niet meer niet minder. U bent uiteindelijk in totaal nog geen 1,4 keer meer kwijt geweest dan het offerte bedrag, een inschatting van de kosten, welke duidelijk aan u gecommuniceerd was. Ook hier weer erg jammer dat u over liegt. U waarschuwt mensen om op te passen, wij denken dat ons toekomstige klanten hier alleen van leren om eerlijk te zijn en respect hebben voor ons kei hard werken verdienmodel.

De aller beste toegewenst!

Team Verhuis Experts B.V.

Gepubliceerd op:Aanbeveling

We recently moved with this company. It was a hard day for both us and the movers and they did a great job. Definitely recommendable!

Plus- en minpunten
Good price
Professional movers
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Heel erg tevreden met de service van deze verhuisbedrijf. Hele goede voorbereiding en communicatie. Compliment aan [namen verwijderd door Sirelo]

Plus- en minpunten
Voorbereiding
Communicatie
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Gent (België).


Aanbeveling

Beste verhuizers ooit. Ze komen al heel goed voorbereid en gaan gelijk te werk. Ze werken efficiënt en weten van aanpak.

Plus- en minpunten
Voordelig
Professioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Enkel een paar stukken inboedel verhuisd. Het ging best vlot enige punt dat ze alles helemaal in folie inpakken duurt alleen lang wel begrijpelijk om schade te voorkomen maar het kostte ons iets meer dan verwacht. toch blij dat het voorbij is zonder enige schade.

Plus- en minpunten
Vlot
Professioneel
Verhuisd van Laren (Nederland) naar Loosdrecht (Nederland).


Aanbeveling

Alles ging eigenlijk vlekkeloos. Ze waren op tijd en prima binnen de offerte ook afgerond. Nog compliment aan [namen verwijderd door Sirelo]

Plus- en minpunten
Professioneel
Goedkoop
Verhuisd van Alphen Aan De Rijn (Nederland) naar Gouda (Nederland).


Aanbeveling

Ontzettende fijne verhuizing gehad. [namen verwijderd door Sirelo] hebben onze dag geheel gemakkelijk gemaakt en ons de rust gegund die we na jaren lang verhuizen zochten. Compliment voor het gehele service.

Plus- en minpunten
Op tijd
professioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Hele fijne bedrijf om mee te werken. Kantoor mensen zijn heel behulpzaam en zoeken naar oplossingen. Zo ook de verhuizers en de handyman. Goede prijs ook uiteraard. Moet gezegd worden dat we het in de eerste instantie niet helemaal oké mee waren en het met zweet handen afwachtten gezien we van andere verhuisbedrijven bijna twee keer hogere offerte aanbod kregen maar deze bedrijf heeft het waar gemaakt en voor een mooie bedrag ons een makkelijke verhuisdag verzorgd. KLASSE!

Plus- en minpunten
VOORDELIG
PROFESSIONEEL
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland).


Aanbeveling

We hebben een hele goede ervaring met deze verhuisbedrijf. Eerder hebben ze mijn ouders verhuisd naar Spanje. We hebben dit keer specifiek gevraagd om handige verhuizers omdat er nogal een aantal nieuw aangeschafte items zoals lampen, gordijnen en schilderijen opgehangen moesten worden. We hebben [namen verwijderd door Sirelo] onze uiterste complement gegeven voor het werk die verricht hebben.

Plus- en minpunten
handig
professioneel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Direct een goede klik al met de verhuisadviseur die bij ons langskwam voor de opname. Redelijk in de buurt van de offerte gebleven uiteindelijk ook. Op tijd begonnen en op tijd geëindigd. Verhuizers [namen verwijderd door Sirelo] mogen jullie heel trots op zijn heel professioneel en zorgzaam doen zij hun werk. Ze pakken alles heel netjes en zorgvuldig in tegen schade en laden alles heel zorgvuldig zoals het op de foto te zien is.

Plus- en minpunten
Efficiënt
Professioneel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Geen aanbeveling

Uitvoering was slecht. Afspraken met mij als klant werden niet goed gecommuniceerd met verhuizers. Offerte kwam niet in de Burt van uiteindelijke bedrag door meerprijs. Inpakken gebeurt inefficient. Alles ligt en staat door elkaar. Later communicatie met Kant or verloopt stroef en niet klantgericht.

Plus- en minpunten
Afspraken en praktijk ligt ver uit elkaar
Offerte en daadwerkelijke factuur ligt ver uit elkaar door meerwerk
Verhuisd van Nieuwerkerk Aan Den Ijssel (Nederland) naar Emmen (Nederland).


Aanbeveling

Last weekend moved to Norway from the Hague, Netherlands by this company. I am very satisfied by every service they provided. The communication is very easy and planning goed fast and on time. Many thanks

Verhuisd van The Hague (Nederland) naar Oslo (Noorwegen).


Aanbeveling

Alles is netjes ingepakt en vervoerd, mbv verhuislift. Er werd goed doorgewerkt en het aantal uur was maar net iets meer dan in de offerte was aangegeven. Prima verlopen, aanrader voor anderen!

Plus- en minpunten
Goede prijs
Alles netjes ingepakt en vervoerd
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Vlijmen (Nederland).


Aanbeveling

Goede verhuizuizers en professionels en vriendelijk.Alles goed en schade vrij overgebracht , zeer tevreden.

Plus- en minpunten
Serieus
Vakkundig
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Hele goeie service, alles werd netjes en stevig ingepakt. Goed bezorgd en gemonteerd. Echt een aanrader voor de volgende keer!

Plus- en minpunten
Flexibel
Voorzichtig
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Na een wat onrustige start nav de prijsopgave hebben de mannen van Verhuis Experts ons meer dan goed verhuisd. Zeer zorgvuldig met alle spullen omgegaan, alles netjes ingepakt en gedemonteerd en gemonteerd.

Plus- en minpunten
zorgvuldig
offerte traject kan concreter
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Wassenaar (Nederland).


Aanbeveling

Werken zeer netjes en voorzichtig. Tevens binnen afgesproken tijd. Op tijd aanwezig en zeker aan te raden!

Plus- en minpunten
Voorzichtig
Vriendelijk
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Oss (Nederland).


Aanbeveling

Jongens kwamen op tijd, werkte snel en waren heel voorzichtig met alle spullen. Ze deden zelfs extra dingen die ze niet perse hoefde te doen.

Dankjewel. De volgende keer weer!

Plus- en minpunten
Op tijd
Snel
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Den Bosch (Nederland).


Aanbeveling

Zeer goede ervaring vriendelijke mensen top gedaan is een echte aanrader helpt overal mee ik zou meerdere mensen het aanraden om het te doen en is nog goedkoop ook toppie groetjes nel vd kamp

Verhuisd van Denhaag (Nederland) naar Denhaag (Nederland).


Aanbeveling

Goede en nette verhuizers snel en vriendelijk

Verhuisd van Nootdorp (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Geen aanbeveling

Wij zijn erg teleurgesteld over de service en hebben de verhuizing als stressvol ervaren. Er waren 3 verhuizers die alleen maar tijd gingen rekken. Ze namen hun tijd om samen met z'n drieën één los ding in folie te wikkelen (bv. plastic kledingstang). Toen wij hier iets over zeiden werd er heel vervelend en bot gereageerd. Uiteindelijk hebben wij bijna alles zelf gedaan, maar wij moesten tekenen om het risico van de verhuizing te nemen. Het resultaat was dat er veel meer uren gemaakt zijn dan begroot, met flinke meerkosten. En heel veel stress!

Plus- en minpunten
Tijd rekken
Niet professioneel, onvriendelijke communicatie
Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Utrecht (Nederland).

Antwoord van

Geachte heer Frigge,

Ik reageer graag op uw recensie omdat we graag een aantal aanvullende informatie willen mededelen. Als eerst is onze offerte van 5 uur gebaseerd geweest op de informatie die u zelf aan ons door had gegeven namelijk een verhuizing van ongeveer 19m3. Bij aankomst bleek u meer dan 30m3 aan inboedel te hebben welke zich heeft bewezen want we hebben 2 volle verhuiswagens van 22m3 moeten verhuizen. Logisch dat er meer tijd nodig is dan 5 uren om alles te verhuizen. Onze verhuisbedrijf staat bekend om het goed inpakken en schadevrij verhuizen maar op het moment dat u tijd wilt besparen en aangeeft het inpakken te willen staken logisch dat we ons niet meer aansprakelijk stellen voor geen enkele schade en moet u dan daarvoor tekenen. Dat u zelf mee hebt geholpen is een keuze van u geweest om tijd te besparen terwijl onze jongens heel hard door hebben gewerkt en ontzettend hun best hebben gedaan om uw verhuizing zo goed mogelijk uit te voeren. We vinden het erg jammer dat u i.p.v dank zo reageert op onze goede daad. Nogmaals onze offerte is heel correct geweest en gebaseerd op de informatie die U zelf hebt aan ons doorgegeven welke verkeerd bleek te zijn. en verder is het allemaal uw eigen keuze geweest om de verhuizing anders te laten verlopen dan het hoort . Heel erg jammer dat u voor uw kostenbesparing onze in zwarte daglicht zet en zo slecht over onze bedrijf schrijft terwijl wij ontzettend onze best voor u gedaan hebben. Heel erg jammer dit

Gepubliceerd op:Geen aanbeveling

kwamen te laat; hadden geen steekwagen bij zich alleen een plankje met 4 wieltjes; demonteren en monteren ging niet goed;

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers waren stipt op tijd aanwezig op de afgesproken tijd. De verhuizers hebben heel erg hun best gedaan. Bedankt voor de goede service!

Plus- en minpunten
Op tijd
Nauwkeurig
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Afgelopen woensdag een grote verhuizing gehad op kleine schaal. Maar 1 ding diende verhuist te worden maar iets wat met grootte nauwkeurigheid uitgevoerd moest worden. Voor de verhuizing diende mijn raam verwijderd te worden omdat op een andere manier het niet mogelijk was om dit voor elkaar te krijgen. Alles is zeer netjes uitgevoerd. Een aanrader. Mocht je iets moeten verhuizen denk dan aan dit bedrijf. Ze zijn meer dan de moeite waard. Indien er weer verhuist dient te worden op grotere schaal of misschien weer iets kleiners dan denk ik altijd aan dit bedrijf.

Plus- en minpunten
Vriendelijk personeel
Bekwaam
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rijswijk (Nederland).


Aanbeveling

Ze waren netjes op tijd en hebben alles netjes ingepakt. demontage en montage ging heel goed en mijn spullen zijn in prima staat op de nieuwe woning geplaatst.

Plus- en minpunten
Zorgvuldig
Professioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Tot alle verbazing ging mijn verhuizing erg soepel en sneller dan verwacht. De mannen kwamen vroeg aan en begonnen alles in te pakken met professionele verhuis materiaal. mijn zorg was om de breekbare spullen die ik heb en dat zorg hebben de mannen van verhuisexperts afgenomen door alles zorgzaam in te pakken. bij vertrek hadden de mannen ook mijn oude woning schoongeveegd.bij aankomst bij de nieuwe woning werd alles weer uitgepakt en neergelegd naar mijn wens.Tegen de avond zat ik al te relaxen op mijn bank in mijn nieuwe woning. mijn dank en complimenten voor de experts. zeker een aanrader.

Plus- en minpunten
professioneel
vakbekwaam
Verhuisd van Heerenveen (Nederland) naar Delft (Nederland).


Aanbeveling

Gisteren hebben de jongens van verhuisbedrijf Experts de verhuizing voor ons gedaan. We werden al een beetje gewaarschuwd van zorg dat je een goede verhuisbedrijf kiest want vaak gaat het mis met de planning of je spullen raken beschadigd of je betaalt achteraf veel te veel. Maar wat een top ervaring met deze mensen. Ze hebben dozen meegenomen, alles netjes en stevig ingepakt, inboedel super professioneel gedemonteerd en voordat we het door hadden stonden we in onze nieuwe huis met alle spullen en voor het donker werd waren de meeste kasten en bedden en bankstellen in elkaar gezet. Ik had altijd een vrees voor verhuizing maar dit was echt top. Het heeft ons zoveel tijd, moeite en zorgen bespaard. Er kwam eindelijk een bedrag van 35 euro bovenop de afgesproken prijs voor langer demonteren en monteren en die kregen we als cadeau voor onze nieuwe huis van de eigenaar. super lief en aardig. Bedankt jongens.

Plus- en minpunten
professioneel
goede planning
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Geen aanbeveling

We hebben onze verhuizing door deze 'experts' als een nachtmerrie ervaren :-(

We vonden het eerste contact heel prettig en vriendelijk. Verhuisexperts reageerde heel snel en schakelde heel voortvarend. We kregen een goede prijs en er stond in de offerte zelfs gespecificeerd welk inpakmaterialen er gebruikt zou worden. Vakkundig kwamen ze over en ook uitermate servicegericht.

De realiteit bleek helaas heel anders te zijn. De verhuizers zelf waren echt ontzettend vriendelijke mensen en werkten keihard, zonder pauze, door. Daar lag het niet aan, maar er was een hele grote misinschatting gemaakt qua verhuisdozen waardoor er veel dozen tekort kwamen en men onze spullen in vuilniszakken moest inpakken. Al onze meubels bleek met plastic folie ingepakt te zijn, kasten werden niet goed gedemonteerd en een te kleine verhuiswagen was besteld. Met als gevolg dat heel veel meubels beschadigd raakten. En als je dan denkt dat je alles gehad hebt, dan blijkt dat dit bedrijf ook nog eens niet ju.. Lees meer

Plus- en minpunten
Niet goed verzekerd
Grote nalatigheid bij inpakken > veel schade veroorzaakt
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Heemstede (Nederland).


Aanbeveling

Ze kwamen bij ons thuis om naar alles te kijken en een exact, goedkope prijs te geven van begin tot eind. No hidden extras. Ze waren op tijd, alles werd heel netjes ingepakt, alle meubelen zijn veilig aangekomen, weer gemonteerd. Personeel erg vriendelijk en beleefd. Zeker aanbevolen. Zou weer gebruiken als het nodig was zou geen andere verhuis bedijf meer willen. Was zo blij en heel erg tevereden over deze bedrijf. Een 5* bedrijf.

Plus- en minpunten
Goedkoop, op tijd,alles ingepakt. Beleefd, vriendelijk
No hidden extras, prijswas alles inbegrepen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Maassluis (Nederland).


Aanbeveling

Verhuisteam was netjes op tijd.
Gaan professioneel en nauwkeurig met onze spullen om.
Zijn netjes en werken hard door complimenten voor de verhuizers!

Plus- en minpunten
zorgzaam
netjes
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Den Haag (Nederland).

Hoofdvestiging

Verhuis Experts

Fruitweg 25
2525 KG Den Haag
085 043 48 85

Andere verhuisbedrijven dichtbij

Bekijk alle verhuizers in Den Haag en omgeving