Verhuis ExpertsGemiddelde score van 8,4 uit 21 beoordelingen
Vergelijk met 4 andere verhuizers en bespaar tot wel 40% op je verhuizing
Vraag een gratis offerte aan

Verhuis Experts
Fruitweg 25
2525 KG Den Haag
070 750 41 93

Over verhuisbedrijf Verhuis Experts

Verhuis Experts is een verhuisbedrijf in Den haag, met een ervaring van ruim tien jaar en al hun medewerkers beschikken over de juiste vakkennis, die ook voortdurend op peil wordt gehouden, om u zo optimaal van dienst te kunnen zijn.

Diensten

Nationaal verhuizen

Associaties

Verhuis Experts maakt, voor zover bij ons bekend, geen deel uit van een associatie.


Details

Opgericht
Onbekend
In dienst
Onbekend
Aantal wagens
Onbekend

Diensten

Nationaal verhuizen

Associaties

Verhuis Experts maakt, voor zover bij ons bekend, geen deel uit van een associatie.

Details

Opgericht
Onbekend
In dienst
Onbekend
Aantal wagens
Onbekend

Er zijn 21 beoordelingen voor Verhuis Experts.
Schrijf een review

Aanbeveling

Direct een goede klik al met de verhuisadviseur die bij ons langskwam voor de opname. Redelijk in de buurt van de offerte gebleven uiteindelijk ook. Op tijd begonnen en op tijd geëindigd. Verhuizers [namen verwijderd door Sirelo] mogen jullie heel trots op zijn heel professioneel en zorgzaam doen zij hun werk. Ze pakken alles heel netjes en zorgvuldig in tegen schade en laden alles heel zorgvuldig zoals het op de foto te zien is.

Plus- en minpunten
Efficiënt
Professioneel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).Uitvoering was slecht. Afspraken met mij als klant werden niet goed gecommuniceerd met verhuizers. Offerte kwam niet in de Burt van uiteindelijke bedrag door meerprijs. Inpakken gebeurt inefficient. Alles ligt en staat door elkaar. Later communicatie met Kant or verloopt stroef en niet klantgericht.

Plus- en minpunten
Afspraken en praktijk ligt ver uit elkaar
Offerte en daadwerkelijke factuur ligt ver uit elkaar door meerwerk
Verhuisd van Nieuwerkerk Aan Den Ijssel (Nederland) naar Emmen (Nederland).


Aanbeveling

Last weekend moved to Norway from the Hague, Netherlands by this company. I am very satisfied by every service they provided. The communication is very easy and planning goed fast and on time. Many thanks

Verhuisd van The Hague (Nederland) naar Oslo (Noorwegen).


Aanbeveling

Alles is netjes ingepakt en vervoerd, mbv verhuislift. Er werd goed doorgewerkt en het aantal uur was maar net iets meer dan in de offerte was aangegeven. Prima verlopen, aanrader voor anderen!

Plus- en minpunten
Goede prijs
Alles netjes ingepakt en vervoerd
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Vlijmen (Nederland).


Aanbeveling

Goede verhuizuizers en professionels en vriendelijk.Alles goed en schade vrij overgebracht , zeer tevreden.

Plus- en minpunten
Serieus
Vakkundig
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Hele goeie service, alles werd netjes en stevig ingepakt. Goed bezorgd en gemonteerd. Echt een aanrader voor de volgende keer!

Plus- en minpunten
Flexibel
Voorzichtig
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Na een wat onrustige start nav de prijsopgave hebben de mannen van Verhuis Experts ons meer dan goed verhuisd. Zeer zorgvuldig met alle spullen omgegaan, alles netjes ingepakt en gedemonteerd en gemonteerd.

Plus- en minpunten
zorgvuldig
offerte traject kan concreter
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Wassenaar (Nederland).


Aanbeveling

Werken zeer netjes en voorzichtig. Tevens binnen afgesproken tijd. Op tijd aanwezig en zeker aan te raden!

Plus- en minpunten
Voorzichtig
Vriendelijk
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Oss (Nederland).


Aanbeveling

Jongens kwamen op tijd, werkte snel en waren heel voorzichtig met alle spullen. Ze deden zelfs extra dingen die ze niet perse hoefde te doen.

Dankjewel. De volgende keer weer!

Plus- en minpunten
Op tijd
Snel
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Den Bosch (Nederland).


Aanbeveling

Zeer goede ervaring vriendelijke mensen top gedaan is een echte aanrader helpt overal mee ik zou meerdere mensen het aanraden om het te doen en is nog goedkoop ook toppie groetjes nel vd kamp

Verhuisd van Denhaag (Nederland) naar Denhaag (Nederland).


Aanbeveling

Goede en nette verhuizers snel en vriendelijk

Verhuisd van Nootdorp (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Geen aanbeveling

Wij zijn erg teleurgesteld over de service en hebben de verhuizing als stressvol ervaren. Er waren 3 verhuizers die alleen maar tijd gingen rekken. Ze namen hun tijd om samen met z'n drieën één los ding in folie te wikkelen (bv. plastic kledingstang). Toen wij hier iets over zeiden werd er heel vervelend en bot gereageerd. Uiteindelijk hebben wij bijna alles zelf gedaan, maar wij moesten tekenen om het risico van de verhuizing te nemen. Het resultaat was dat er veel meer uren gemaakt zijn dan begroot, met flinke meerkosten. En heel veel stress!

Plus- en minpunten
Tijd rekken
Niet professioneel, onvriendelijke communicatie
Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Utrecht (Nederland).

Antwoord van

Geachte heer Frigge,

Ik reageer graag op uw recensie omdat we graag een aantal aanvullende informatie willen mededelen. Als eerst is onze offerte van 5 uur gebaseerd geweest op de informatie die u zelf aan ons door had gegeven namelijk een verhuizing van ongeveer 19m3. Bij aankomst bleek u meer dan 30m3 aan inboedel te hebben welke zich heeft bewezen want we hebben 2 volle verhuiswagens van 22m3 moeten verhuizen. Logisch dat er meer tijd nodig is dan 5 uren om alles te verhuizen. Onze verhuisbedrijf staat bekend om het goed inpakken en schadevrij verhuizen maar op het moment dat u tijd wilt besparen en aangeeft het inpakken te willen staken logisch dat we ons niet meer aansprakelijk stellen voor geen enkele schade en moet u dan daarvoor tekenen. Dat u zelf mee hebt geholpen is een keuze van u geweest om tijd te besparen terwijl onze jongens heel hard door hebben gewerkt en ontzettend hun best hebben gedaan om uw verhuizing zo goed mogelijk uit te voeren. We vinden het erg jammer dat u i.p.v dank zo reageert op onze goede daad. Nogmaals onze offerte is heel correct geweest en gebaseerd op de informatie die U zelf hebt aan ons doorgegeven welke verkeerd bleek te zijn. en verder is het allemaal uw eigen keuze geweest om de verhuizing anders te laten verlopen dan het hoort . Heel erg jammer dat u voor uw kostenbesparing onze in zwarte daglicht zet en zo slecht over onze bedrijf schrijft terwijl wij ontzettend onze best voor u gedaan hebben. Heel erg jammer dit

Gepubliceerd op:Geen aanbeveling

kwamen te laat; hadden geen steekwagen bij zich alleen een plankje met 4 wieltjes; demonteren en monteren ging niet goed;

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers waren stipt op tijd aanwezig op de afgesproken tijd. De verhuizers hebben heel erg hun best gedaan. Bedankt voor de goede service!

Plus- en minpunten
Op tijd
Nauwkeurig
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Afgelopen woensdag een grote verhuizing gehad op kleine schaal. Maar 1 ding diende verhuist te worden maar iets wat met grootte nauwkeurigheid uitgevoerd moest worden. Voor de verhuizing diende mijn raam verwijderd te worden omdat op een andere manier het niet mogelijk was om dit voor elkaar te krijgen. Alles is zeer netjes uitgevoerd. Een aanrader. Mocht je iets moeten verhuizen denk dan aan dit bedrijf. Ze zijn meer dan de moeite waard. Indien er weer verhuist dient te worden op grotere schaal of misschien weer iets kleiners dan denk ik altijd aan dit bedrijf.

Plus- en minpunten
Vriendelijk personeel
Bekwaam
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rijswijk (Nederland).


Aanbeveling

Ze waren netjes op tijd en hebben alles netjes ingepakt. demontage en montage ging heel goed en mijn spullen zijn in prima staat op de nieuwe woning geplaatst.

Plus- en minpunten
Zorgvuldig
Professioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Tot alle verbazing ging mijn verhuizing erg soepel en sneller dan verwacht. De mannen kwamen vroeg aan en begonnen alles in te pakken met professionele verhuis materiaal. mijn zorg was om de breekbare spullen die ik heb en dat zorg hebben de mannen van verhuisexperts afgenomen door alles zorgzaam in te pakken. bij vertrek hadden de mannen ook mijn oude woning schoongeveegd.bij aankomst bij de nieuwe woning werd alles weer uitgepakt en neergelegd naar mijn wens.Tegen de avond zat ik al te relaxen op mijn bank in mijn nieuwe woning. mijn dank en complimenten voor de experts. zeker een aanrader.

Plus- en minpunten
professioneel
vakbekwaam
Verhuisd van Heerenveen (Nederland) naar Delft (Nederland).


Aanbeveling

Gisteren hebben de jongens van verhuisbedrijf Experts de verhuizing voor ons gedaan. We werden al een beetje gewaarschuwd van zorg dat je een goede verhuisbedrijf kiest want vaak gaat het mis met de planning of je spullen raken beschadigd of je betaalt achteraf veel te veel. Maar wat een top ervaring met deze mensen. Ze hebben dozen meegenomen, alles netjes en stevig ingepakt, inboedel super professioneel gedemonteerd en voordat we het door hadden stonden we in onze nieuwe huis met alle spullen en voor het donker werd waren de meeste kasten en bedden en bankstellen in elkaar gezet. Ik had altijd een vrees voor verhuizing maar dit was echt top. Het heeft ons zoveel tijd, moeite en zorgen bespaard. Er kwam eindelijk een bedrag van 35 euro bovenop de afgesproken prijs voor langer demonteren en monteren en die kregen we als cadeau voor onze nieuwe huis van de eigenaar. super lief en aardig. Bedankt jongens.

Plus- en minpunten
professioneel
goede planning
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Geen aanbeveling

We hebben onze verhuizing door deze 'experts' als een nachtmerrie ervaren :-(

We vonden het eerste contact heel prettig en vriendelijk. Verhuisexperts reageerde heel snel en schakelde heel voortvarend. We kregen een goede prijs en er stond in de offerte zelfs gespecificeerd welk inpakmaterialen er gebruikt zou worden. Vakkundig kwamen ze over en ook uitermate servicegericht.

De realiteit bleek helaas heel anders te zijn. De verhuizers zelf waren echt ontzettend vriendelijke mensen en werkten keihard, zonder pauze, door. Daar lag het niet aan, maar er was een hele grote misinschatting gemaakt qua verhuisdozen waardoor er veel dozen tekort kwamen en men onze spullen in vuilniszakken moest inpakken. Al onze meubels bleek met plastic folie ingepakt te zijn, kasten werden niet goed gedemonteerd en een te kleine verhuiswagen was besteld. Met als gevolg dat heel veel meubels beschadigd raakten. En als je dan denkt dat je alles gehad hebt, dan blijkt dat dit bedrijf ook nog eens niet ju.. Lees meer

Plus- en minpunten
Niet goed verzekerd
Grote nalatigheid bij inpakken > veel schade veroorzaakt
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Heemstede (Nederland).


Aanbeveling

Ze kwamen bij ons thuis om naar alles te kijken en een exact, goedkope prijs te geven van begin tot eind. No hidden extras. Ze waren op tijd, alles werd heel netjes ingepakt, alle meubelen zijn veilig aangekomen, weer gemonteerd. Personeel erg vriendelijk en beleefd. Zeker aanbevolen. Zou weer gebruiken als het nodig was zou geen andere verhuis bedijf meer willen. Was zo blij en heel erg tevereden over deze bedrijf. Een 5* bedrijf.

Plus- en minpunten
Goedkoop, op tijd,alles ingepakt. Beleefd, vriendelijk
No hidden extras, prijswas alles inbegrepen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Maassluis (Nederland).


Aanbeveling

Verhuisteam was netjes op tijd.
Gaan professioneel en nauwkeurig met onze spullen om.
Zijn netjes en werken hard door complimenten voor de verhuizers!

Plus- en minpunten
zorgzaam
netjes
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Den Haag (Nederland).