Oranjeverhuizers

Beste verhuisbedrijf

Gemiddelde score van 8,9 uit 18 beoordelingen
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers en bespaar tot wel 40% op je verhuizing

Roskamstraat 34
4564EK Sint Jansteen
085-7732123

Over verhuisbedrijf Oranjeverhuizers

Oranjeverhuizers biedt haar verhuisservice wereldwijd aan. Ze begeleiden uw emigratie en remigratie van en naar Europa op zeer praktische wijze. Oranjeverhuizers heeft diverse specialisten ter beschikking welke uw verhuizing gedurende het gehele traject begeleiden.

Diensten

Nationaal verhuizen
Internationaal verhuizen

Details

Opgericht
Onbekend
In dienst
Onbekend
Aantal wagens
Onbekend

Er zijn 18 beoordelingen voor Oranjeverhuizers.
Schrijf beoordeling
Onze reviews zijn onafhankelijk. Verhuisbedrijven kunnen de beoordelingen niet aanpassen of verwijderen.

Aanbeveling

Great service, expensive but good.
Might still be hidden somewhere, but missing some items, though:
Dive suite, 2step ladder, Rain coat

Verhuisd van Den Burg (Nederland) naar Coin (Spanje).


Aanbeveling

Alles op tijd, netjes ingelicht, snelle reactie op vragen

Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar La Marina (Spanje).


Aanbeveling

De verhuizing naar Spanje is zeer goed verlopen! Ook met de pendelbus
Vriendelijk personeel, goede prijs en je wordt goed op de hoogte gehouden. Zeer aan te bevelen

Plus- en minpunten
Prijs
Professioneel
Verhuisd van Helmond (Nederland) naar Alhaurin (Spanje).


Aanbeveling

Prijs omdat wij zelf de verhuiswagen hebben geladen en gelost

Plus- en minpunten
Verder goed geholpen
Chauffeur sprak alleen Pols
Verhuisd van Gouda (Nederland) naar Logrono (Spanje).

Antwoord van

Toelichting Oranjeverhuizers:

Deze klant heeft gekozen voor ons doe-het-zelf concept, budgetverhuizing.
Hierbij wordt een auto met chauffeur door ons ter plaatse neergezet (in dit geval een Poolse auto met idem chauffeur) en de klant krijgt de gelegenheid deze zelfstandig te laden en te lossen. De chauffeur is inclusief maar werkt niet mee met het verhuizen zelf.

Deze optie kan zeer voordelig uitpakken!

U kunt hiermee tot 50% goedkoper uit zijn dan bij een reguliere verhuizing.

Bedankt heer van der M. en veel succes in Spanje!

Gepubliceerd op:Aanbeveling

Veel lof over dit transportbedrijf! Vanaf begin de beste begeleiding, service en prijs. Vrachtwagen en chauffeur keurig zoals afgesproken op tijd en ook op tijd in Spanje aangekomen. Aldaar prettig personeel om de wagen te lossen.

Plus- en minpunten
prijs, service en de afspraken nakomen
Verhuisd van Ijmuiden (Nederland) naar Alicante (Nederland).


Aanbeveling

Constant het gevoel gehad deskundig te worden geholpen en begeleid.

Plus- en minpunten
Deskundige vriendelijke mensen.
Nette prijs
Verhuisd van Schagen (Nederland) naar 46340 Salviac (Frankrijk).


Geen aanbeveling

Er hebben zich erg veel problemen voor gedaan. Er is veel schade ontstaan, onbekwaam personeel, kapotte auto's en absoluut geen klant vriendelijke benadering.
Erg onprofessioneel bedrijf waar moeilijk mee te communiceren is. Groot nadeel ook dat ze het volume van te voren niet opnemen maar uitgaan van jouw kijk.

Plus- en minpunten
Op tijd inladen en leveren
Veel schade
Onbekwaam personeel
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Sainte Maxime (Frankrijk).

Antwoord van

Mijn naam is Willem Althof, eigenaar en zaakvoerder van Oranjeverhuizers. Ik heb de behoefte om bij deze te reageren op een in mijn ogen onterechte negatieve reactie. Gedurende het gehele verhuistraject is gebleken dat mevrouw B. constant van gedachten wisselde, aanvankelijk zou het gaan om 10 tot 15 m3 aan inboedel, het uiteindelijke volume bleek 43 m3 te zijn. Als je als bedrijf anticipeert op een mededeling, zeer kort voor de uitvoering, dat er toch sprake is van meer volume doch maximaal 25 m3 én je hebt daar ook nog eens telefonisch overleg over dan doe je niks verkeerd, vooral niet als je zwart op wit bent overeengekomen ter plaatse het definitieve volume met elkaar af te stemmen. Laat duidelijk zijn dat wij altijd aanbieden te komen taxeren voor grotere volumes.
Op de verhuisdag zelf werden we dus compleet verrast, zodanig dat we er op stel en sprong een extra auto bij moesten oproepen om toch maar de woning leeg te krijgen, hetgeen keurig is gelukt! Dat daarbij een zware kluis welke van boven naar beneden moest ongelukkigerwijs uit de handen van 1 van onze medewerkers glipte en de trap beschadigde is onfortuinlijk maar wij hebben direct aangeboden dat te vergoeden en onze verzekering daarbij in te schakelen.
Tot zover ging alles prima, het was hectiek pur sang maar alles is uiteindelijk geladen en klaar voor de reis naar Frankrijk.
Maar mevrouw B. ‘vergat’ en passant de rekening te voldoen! Wij hebben vooraf vaste betaalafspraken voor iedere klant gelijk, dus ook voor mevrouw B. Ze geloofde er niks van maar toen ik haar wees dat er wel degelijk en duidelijk over was gecommuniceerd zowel in onze offerte, overeenkomst en in onze algemene voorwaarden dat er voorwaarden zijn overeengekomen was ze maar moeilijk te overtuigen. Ik besloot haar, in een goed gesprek, deze vergissing te gunnen en de betaling af te ronden na aflevering in Frankrijk immers haar betaalapparaatje zat ‘ergens in een doos’. Voilà, hand over het hart dan maar.
Bij aankomst bleek er een spiegel kapot te zijn. Onze verhuizer wilde deze rechtop laden en vervoeren, zoals het hoort, maar mevrouw B. stond erop dat deze in dezelfde auto meeging, liggen bovenop de andere lading, iets wat vraagt om breuk, zo legde ook mijn medewerker uit. Het moest en zou zo mee en ja hoor, een breuk erin. Desondanks heb ik aangeboden deze spiegel mee te nemen in de claim naar onze verzekering.
Ook struikelde een medewerker over een doos die per abuis door de heer des huizes in de loop was gezet, de verhuizer had dit niet gezien en viel met de tafel. Tafelpoot beschadigd. Heer deze huizes bood zijn excuses aan en zei tegen mijn medewerker zelf voor reparatie zorg te dragen, de schade bleek gering. Achteraf brulde mevrouw B. dat deze tafelpoot door een plaatselijk antiquair dient te worden gerepareerd en geschrokken als ik was van haar furieuze reactie besloot ik de tafelpoot dan ook maar mee te nemen in de claim. (Ze brult echt door de telefoon…..). Wat doen we toch allemaal verkeerd……..
Dat er van ons een auto het begaf bij de aflevering was ons probleem, veroorzaakt door de enorme hitte en allang weer opgelost maar vooruit, roep het er maar bij.
En dan komt het: na lang dralen wordt er betaald door mevrouw B. echter zij houdt € 1000,00 achter vanwege de schade ????? Toe maar! Ik heb haar uitgelegd dat betaling van de factuur los staat van de gemelde schade echter zij is zo overtuigd van haar gelijk dat ik kan fluiten naar dit bedrag tenzij ik haar een creditnota stuur voor de geleden schade. Onzin, want de verzekeraar moet eerst beoordelen en keert dan pas uit, zo werkt dat. Helaas krijg ik dat er niet in bij deze dame. Dus een incassobureau wordt in geschakeld omdat de factuur niet volledig is voldaan. Ik heb haar tot in de puntjes uitgelegd dat zulks niet nodig is maar weer is mevrouw B. zo overtuigd van haar gelijk dat ik dat dan maar moest doen hetgeen ik ter harte heb genomen.
En tja, dan ook nog even onsportieve wijze je gram halen met zo’n bericht als deze: dat is voor ons pijnlijk echter niet onoverkomelijk. Daarom hoeft het niet verwijderd te worden, we laten haar bericht staan en voegen enkel ons commentaar eraan toe. Het is aan de lezer hoe zulks op te vatten. We doen sinds kort mee op deze onafhankelijke site, te zien aan het aantal reviews wat we hebben gekregen maar lees dan die anderen ook maar en neem gerust contact op met die klanten want ze bestaan zowaar echt!

Gepubliceerd op:Aanbeveling

Verhuizers waren behulpzaam en aardig. Spullen zijn goed verpakt en aangekomen. Flexibel, klantgericht, conform gemaakte afspraken, prima service!

Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Aeg (Spanje).


Aanbeveling

Alle afspraken zijn prima nagekomen. Aardige mensen die snel en vakkundig inladen en in Spanje weer uitladen. Demonteren van kasten en bedden en keurig weer in elkaar zetten.
Zeer tevreden!!!

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Alhaurin El Grande (Spanje).


Aanbeveling

Tot nu toe top ze vertrekken deze week naar de bestemming . Tot nu gaat alkes volgen het plan👍

Verhuisd van Zandvoort (Nederland) naar Calonge (Spanje).


Aanbeveling

Oranje verhuizers reageren snel op mail en telefoon en houden je op de hoogte hoe alles gaat verlopen. Mijn verhuizing naar Spanje was super verlopen. Zelfs mijn Harley-Davidson was met zeer goede zorg overgebracht ;-). Zeer zeker een aanrader.

Plus- en minpunten
Service
Reactiesnelheid
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Alora (Spanje).


Aanbeveling

Naast een geweldige en zeer betrouwbare verhuizing van onze spulletjes is Willem van Oranje ook nog een zeer gewaardeerd mens. Geen enkel probleem is voor hem niet op te lossen. Niks is te veel voor hem. Ik kan geen enkel negatieve opmerking geven.

Plus- en minpunten
veilige verhuizing
gouden service
Verhuisd van Maastricht (Nederland) naar Nerja (Spanje).


Aanbeveling

Snelle reactie op mail. Goede service en heeft overal wel een oplossing voor

Verhuisd van Bergschenhoek (Nederland) naar La Zubia (Spanje).


Aanbeveling

Reeds verschillende keren deeltransport verzonden. Altijd tip top in orde, hier thuis ophalen of afleveren in Nederland steeds schitterende afspraken die nagekomen worden. Leveren in Spanje op een adres of hun depot altijd volgens afspraak. Kan je het niet ophalen dan kunnen er afspraken gemaakt worden. Dus zeer flexibel, zeer betrouwbaar en prijs kwaliteit top niveau! zeer zeker an te bevelen !

Plus- en minpunten
Zeer flexibel
Prijs kwaliteit verhouding top
Verhuisd van Essen (België) naar Arenas (Spanje).


Aanbeveling

stiptheid en zeer vriendelijk, voortreffelijke service en zeker heel voorzichtig met de goederen. Ze doen er alles aan om zo goed mogelijk aan uw wensen qua ophaling en aflevering te voldoen.

Plus- en minpunten
prijs
stiptheid
Verhuisd van Schoten (België) naar Almayate (Spanje).


Aanbeveling

Al onze goederen werden op het afgesproken uur en datum afgehaald, mooi verpakt en gelabeld. Na enkele dagen werden onze meubeltjes en dozen bezorgd, in Spanje Costa Del Sol, op de juiste datum en uur. Alles werd met zorg behandeld en ook belangrijk, alles in het Nederlands. Deze jongens waren héél voorzichtig en ook al waren onze kasten van een groot formaat, achteraf was er geen schrammetje op te bespeuren, ook niet op de muren in de gang. Wij waren héél tevreden van onze verhuis.

Plus- en minpunten
Door to door service
gunstige prijs
Verhuisd van Zwijndrecht (België) naar Benalmadena (Spanje).


Aanbeveling

Willem is netjes de spullen komen ophalen en toen wij in Spanje waren was een telefoontje genoeg om de spullen netjes bij ons afgeleverd te krijgen. Onze hartelijke dank hiervoor.

Plus- en minpunten
correcte mensen
houden zich aan de afspraken
Verhuisd van Budel (Nederland) naar Torremolinos (Spanje).


Aanbeveling

Alles wordt keurig verzorgd. Hoe je je spullen hebt meegegeven zo komen ze ook aan. Vriendelijke mensen die nog tijd en aandacht aan jou en je spullen besteden. Een top bedrijf. 👍👍

Plus- en minpunten
Alleen maar plus
Verhuisd van Mazarrón (Nederland) naar Spanje (Nederland).

Oranjeverhuizers

Roskamstraat 34
4564EK Sint Jansteen
085-7732123

Andere verhuisbedrijven dichtbij

Bekijk alle verhuizers in Sint Jansteen en omgeving

Bekijk alle verhuizers in Sint Jansteen en omgeving