Verhuisservice Limburg

10,0
Van 1 Sirelo reviews
100% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 18 reviews een 8,6 op andere platforms.

Offerte aanvragen

Vergelijk Verhuisservice Limburg met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over Verhuisservice Limburg

Verhuisservice Limburg (VSL) heeft de kennis en ervaring om te zorgen dat U zo min mogelijk stress ervaart. Door hun ervaren verhuizers wordt niets over het hoofd gezien en wordt er doorgewerkt tot U zorgeloos op de bank zit in Uw nieuwe woning. De kracht zit in het zo efficiënt mogelijk omgaan met de tijd, die hun verhuizers perfect weten te benutten.

Diensten

Nationaal verhuizen

Vergunningen

Verhuisservice Limburg is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Onbekend
10,0
Van 1 Sirelo reviews
100% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 18 reviews een 8,6 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
1 van de 1 reviews zichtbaar
Vandaag heeft Verhuis Service Limburg ons appartement in Geleen verhuist naar onze nieuwe woning. Ik geef niet vaak een 5 sterren review, maar als ik het kon had ik 10 sterren gegeven.

Het woordje ‘Service’ bij Verhuis Service Limburg is toonaangevend in alles wat ze doen. Dit is in mijn ogen dan ook hun absolute kracht en hier was ik vandaag zwaar van onder de indruk.

De vriendelijkheid, klantgerichtheid, bereidwillendheid om te helpen en om alles eraan te doen om de verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen is buiten de norm. In alles waar we om vroegen en wat we nodig hadden werden we beantwoord met een vriendelijke glimlach en werden zelfs de kleine extra dingen moeiteloos gedaan.

Als ik ooit weer ga verhuizen (en dat hoop ik niet snel te gaan doen), dan is Verhuis Service Limburg voor mij in ieder geval de absolute topper waar ik zonder twijfel weer graag zaken mee zou willen doen. De prijs is extreem scherp, maar nogmaals de service is buiten proporties goed te noemen en zal me nog lang bij blijven.

Ik ben blij dat ik hun gekozen heb en kan ze absoluut voor 100% aanbevelen voor iedereen. Zowel bedrijfsleider [namen verwijderd door Sirelo] waren extreem voorzichtig, kundig en hebben bergen werk verzet met een glimlach.

Enorm bedankt voor de geweldige service !!

Groeten,
Marc, Joanna en Joshua
pro
Service / Klantgerichtheid
pro
Vriendelijkheid
Verhuisd van Geleen (Nederland) naar Sint Odilienberg (Nederland)
flag-review

Andere reviews?

Google
8,6
18 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Urmond