Faster Verhuizingen Zuid-West

4,5
Van 6 Sirelo reviews
50% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 4 reviews een 10 op andere platforms.
pro
Vriendelijk
2
pro
Professioneel
1
pro
Flexibel
1
con
Schade afhandeling
1
con
Communicatie
1
con
Onvriendelijk
1

Offerte aanvragen

Vergelijk Faster Verhuizingen Zuid-West met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over Faster Verhuizingen Zuid-West

Dit is de pagina van Faster Verhuizingen Zuid-West uit Vlaardingen.

Diensten

Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer

Vergunningen

Faster Verhuizingen Zuid-West is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Onbekend
4,5
Van 6 Sirelo reviews
50% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 4 reviews een 10 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
6 van de 6 reviews zichtbaar
Op een jongen na, waren de drie andere te beroerd om iets te doen.
De afspraken die gemaakt waren met hun baas had kwamen ze niet na.
Vond het echt onbeschofte kerels (jongens), die mij 72 jaar voor leugenaar uitmaakte.
Ik vond het een vreselijke ervaring.
con
Onbeschoft
con
Te beroerd om te werken
Verhuisd van Terwolde (Nederland) naar Twello (Nederland)
flag-review
Een dag voor onze verhuizing waren onze plavuizenvloeren nog niet gelegd, op maandagavond laat gebeld met Faster, en de situatie uitgelegd dat we op dinsdag niet konden verhuizen. Ze waren erg meegaand en begripvol voor de situatie en hebben meegedacht aan een goed alternatief. De jongens die kwamen hebben hard gewerkt en waren zeer beleefd, gingen respectvol om met de spullen. In tegenstelling tot eerdere negatieve reviews kunnen wij alleen maar positief zijn, en mensen wees ook tegen de verhuizers sympathiek een koffie en broodje doet wonderen en is ook niet meer dan logisch als je uren bezig bent met zware lichamelijke inspanning. Dat zou je zelf ook waarderen.
pro
Flexibel
pro
Beleefd
Verhuisd van Spijkenisse (Nederland) naar Spijkenisse (Nederland)
flag-review
Als je wilt verhuizen, ga dan niet met Faster verhuizingen West-Nederland in zee:
• Er waren slechts 2 inpakkers, die zijn de hele maandag bezig geweest met inpakken, uiteindelijk zijn ze om half zes weg gegaan. Er waren dozen tekort en er moest dus nog van alles ingepakt worden op dinsdagochtend.
• Spullen waarvan ik aangegeven had dat ze achter moesten blijven in het oude huis zijn meeverhuisd naar de nieuwe woning.
• Er waren geen etiketten waardoor spullen door het hele huis terecht gekomen zijn en ik dus alsnog met allerlei dozen moest gaan slepen.
• Er moest ineens een lift komen omdat de kast niet in de gewone lift zou kunnen. Dit kostte 150 euro extra, uiteindelijk kon de kast niet met de buitenlift naar boven maar moest via de personen lift, de buitenlift was dus niet nodig geweest
• De mannen hebben nadat alles in de bakwagens gezet was erg veel tijd verspild met het wachten op en plaatsen van de buitenlift. Dit heeft alles bij elkaar 2 uur geduurd.
• Er zijn diverse schades ontstaan, de plek in de slaapkamer maar er zijn ook een vaas, een bierglas en een kristallen champagneglas gebroken.
• Één elektrisch verstelbare bedbodem is verkeerd om geplaatst. Ik heb speciaal iemand moeten laten komen om de bodem om te draaien.
• Aan het eind van de dag is mij gevraagd of ik wilde kijken wat er met de laatste spullen in de bakwagen moest gebeuren, dit heb ik uitgezocht en vervolgens heeft men de spullen die de kelder in moesten boven gezet en de spullen die naar de kelder moesten boven in de woning gezet zodat ik dit alsnog zelf in orde moest brengen.
• Spullen die de kelder in moesten zijn zonder enig overzicht her en der in de kelder gezet. Als dit netjes was gebeurt had ik niet alles beet moeten pakken en opnieuw neer moeten zetten.
• In de voorbereiding voor de verhuizing reageerde de contactpersoon altijd heel snel, er zijn inmiddels 3 maanden verstreken en het is nog steeds niet opgelost. Er was wel een voorstel voor een tegemoetkoming maar nadat ik daarmee akkoord gegaan ben heb ik niets meer gehoord (inmiddels ook al weer 5 weken geleden).
Mails worden niet beantwoord of er zijn smoesjes waarom er nog niet gereageerd is (ik zat in het buitenland, ik ben beroofd en mishandeld.....)
• Er zijn, voor zover ik dat kan beoordelen, geen goede afspraken binnen het verhuisteam geweest, vooral over wie beslissingen nam. Op een gegeven moment stonden er allerlei spullen op de buitenlift en werd ineens door één van de medewerkers besloten dat die er af moesten en dat eerst grote spullen naar boven moesten omdat de lift op tijd ingeleverd moest worden. Uiteindelijk was er ineens wél tijd genoeg om de lift in te leveren en konden alle spullen alsnog met de buitenlift naar boven.

Dit bedrijf is nergens bij aangesloten dus verhaal halen is moeilijk.
Advies: Ga niet verhuizen!
En als je dat dan toch wil doen kijk dan goed met welke firma je in zee gaat. En dat die aangesloten is bij een overkoepelende organisatie.
con
Inpakservice
con
Extra kosten
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
flag-review
Gewoon niet dit bedrijf gebruiken.
Ze beweren alles in dekens in te pakken. Realiteit: niks wordt ingepakt in dekens.
RVS koelkast? Gewoon een rol plastic er om heen, en dan verbaasd zijn dat deze vol beschadigingen op de plaats van bestemming komt, na op een verhuis lift naar beneden te zijn gehobbeld.
Betaald voor demonteren? Niemand heeft een schroevendraaier bij zich.
Dingen blijven aan de muur hangen, omdat ze de schroef uiteindelijk dol draaien met een schroevendraaier van 1 euro uit de voordeel bak bij de Praxis, en wordt dan uiteindelijk met grof geweld van de muur afgetrokken en verbogen en wel gegeven aan je.
'Bij ons geen gezeik op de dag van verhuizen'. Nou dat heb ik gemerkt. De 'voorman' van locatie Den Haag kwam helpen. Maar de kerel vond dat er teveel spullen naar zijn zin waren. En de fijne man vond dan toch vooral dat de klant dit ook maar moest horen, en al zijn dreigementen dat hij in Den Haag 'je had laten staan'.
Garantie tot aan de voordeur. Betaal dit bedrijf nou niet voordat alles (inclusief schade herstel) geregeld is, want je krijgt ze amper tot niet meer te pakken.
Poging tot opkrikken van de factuur: ineens wordt er gepoogd om zwart te betalen, zonder factuur. Maar hierdoor zouden zij ineens net zo duur worden als aan A-class verhuizer als Vos. Nou, doe mij dan maar Vos!!!

Op voorhand lijkt die kerel echt met je mee te denken. TRAP HIER NIET IN!!!! Dit is gewoon zijn verkoop strategie. Hij denkt absoluut niet met je mee zodra je je handtekening hebt gezet!!!!!
De verhuizing is inmiddels 2 maanden geleden, en hij heeft nog steeds geen antwoord erop hoe hij denkt mijn RVS koelkast te gaan vergoeden.
Al 2 maanden lang loze beloftes 'Ik bel je morgen terug', 'Ik bel je vanavond terug', 'Help even mijn geheugen op te frissen, over welke koelkast gaat dit ook alweer?'.
En anders allemaal zielige verhaaltjes 'ja ik heb last van mijn rug', 'Ja ik ben ook net zelf verhuisd'.

Echt ga gewoon niet met dit bedrijf in zee. De hoeveelheid geouwehoer en gezeik die het je oplevert is het niet waard. Wij hebben in elk geval spijt dat we niet 300 euro meer hebben betaald, en met VOS in zee zijn gegaan (1500 tov 1800).
pro
Mooi intake verhaal
con
schade afhandeling
con
slecht bereikbaar nadat hun factuur betaald is
Verhuisd van Capelle Aan Den Ijssel (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
flag-review
In weinig woorden, een gezellige en goede verhuizing en dat kwam in grote mate door het team. Niets was teveel en alles netjes een professioneel team dus.
Een echte aanrader.
Bedankt Richard maar vooral bedankt het team. 🖒🖒🖒🖒🖒🖒🖒🖒🖒🖒
pro
Professional
pro
Vriendelijk en gezellig
Verhuisd van Vlaardingen (Nederland) naar Vlaardingen (Nederland)
flag-review
Alles door dit verhuis bedrijf keurig en volgens opgave uitgevoerd.
Verhuisd van Vlaardingen (Nederland) naar Vlaardingen (Nederland)
flag-review

Andere reviews?

Google
10
4 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Vlaardingen