Hofland Verhuizingen

7,7
Van 54 Sirelo reviews
i
Dit bedrijf is, voor zover bij ons bekend, niet meer operationeel. Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf? Klik hier.

Over Hofland Verhuizingen

Bij een verhuizing komt een hoop kijken. Als professionele verhuizers met ruim 20 jaar ervaring begrijpen zij dit als geen ander. Daarom kunt u bij Hofland Verhuizingen terecht om ontzorgd te worden door een klantvriendelijk team van verhuizers! Graag zorgen zij er voor dat u terug kunt kijken op een zorgeloze verhuizing.

Diensten

Nationaal verhuizen

Vergunningen

Hofland Verhuizingen is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Het is onbekend of dit verhuisbedrijf beschikt over voldoende materiaal en personeel om verhuizingen zelf uit te voeren of dat verhuizingen worden uitbesteed.
7,7
Van 54 Sirelo reviews
78% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 48 reviews een 7,6 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
54 van de 54 reviews zichtbaar
De verhuizers zouden tussen 8 en 9 uur komen maar na vele telefoontjes kwamen ze pas om 14.45!!! De reden was dat ze nog een klus van de vorige dag af moesten maken in het zuiden van het land terwijl onze klus in Noord Holland was. Wel excuses gemaakt en gingen meteen aan het werk. De verhuizers waren harde werkers maar professioneel vond ik ze zeker niet. En de bus was erg klein bus erg klein (en armoedig) waardoor er 2 keer gereden moest worden. Tussendoor wilden ze eten (wat logisch is) maar vroegen of wij het wilden halen. Ik snap dat je moet eten maar regel dat even zelf. Ik moet zeggen dat ze wel netjes werkten. Ze pas waren om 23.10 klaar. Na het afrekenen werd er wel ff buiten tegen elkaar gezegd dat ze het raar vonden dat ze geen fooi hadden gekregen. Terwijl wij er eerder aan hadden gedacht dat wij minder hoefde te betalen omdat ze maar liefst 6 uur!!!!!!! later waren dan de afspraak. Ik zou dit verhuisbedrijf aan niemand adviseren!
pro
werken netjes
con
veel te laat
con
slechte communicatie
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Heemskerk (Nederland)
flag-review
Gewoon een slechte zaak hoe zij met potentiële klanten omgaan. 1 ster omdat ze wel direct een offerte mailde.
pro
Geen
con
Slechte service
con
Onbetrouwbaar
Verhuisd van Arnhem (Nederland) naar Arnhem (Nederland)
flag-review
Nooit meer, al krijg ik het gratis. Met 6 man 13 uur bezig zijn met het verhuizen van een 1persoons huishouden in dezelfde wijk en dan nog de helft achterlaten (halve garderobe op de vloer achtergelaten, halve keukeninhoud inclusief bestek en volledige trapkast-inhoud). Veel schade aangebracht. Demonteren is slopen en monteren wordt gedaan door mensen die een schroevendraaier niet van een hamer kunnen onderscheiden en die de helft van de onderdelen hebben kwijt gemaakt. Heb het door een klusbedrijf moeten laten herstellen. Daarna vertrekken ze met alle sleutels die ik na een week zeuren terug heb gekregen, in de brievenbus gegooid. Schade direct gemeld. De telefoniste is geen schade-expert want het gaat om 3 antieke meubelstukken. Nu 4 maanden later probeert mijn rechtsbijstand nog steeds een reactie te krijgen op het verzoek via hun verzekering een schade-expert langs te sturen.
con
slopers
con
onbereikbaar voor schade
Verhuisd van Ede (Nederland) naar Ede (Nederland)
flag-review
Goede en duidelijke afspraken en fijn telefonisch contact. De dozen laten inpakken en het montagewerk ook uit laten voeren. Erg vriendelijke en professionele verhuizers, denken erg goed mee en ze zijn heel netjes en zorgvuldig omgegaan met de inboedel. Zeker aan te raden.
pro
Afspraken nagekomen
pro
Vakmensen
Verhuisd van Zutphen (Nederland) naar Spijkenisse (Nederland)
flag-review
Snelle verhuizing, professionele verhuizers, klantvriendelijk en luisterden goed naar mijn wensen. Er is erg voorzichtig omgegaan met het meubilair, alles is netjes ingepakt en vervolgens in de verhuiswagen ingeladen, binnen 5 uur stond alles gemonteerd en al in de nieuwe woning! Top service.
pro
Vlot
pro
Professioneel
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Nijmegen (Nederland)
flag-review
Het slechtste verhuisbedrijf ooit! Ze zouden tussen 8:00 en 9:00 komen. Door pech aan een vrachtauto konden ze deze tijd niet halen en zouden ze tussen 12:00 en 13:30 komen. Dit kan natuurlijk gebeuren maar uiteindelijk waren ze er pas om 18:00.
Ook zijn we een aantal spullen kwijt welke we na 5 weken nog steeds niet terug hebben.
Doe hier alsjeblieft geen zaken mee!
con
Spullen kwijt
con
Zeer onduidelijke communicatie
Verhuisd van Rosmalen (Nederland) naar Rosmalen (Nederland)
flag-review
Duidelijk in de communicatie naar ons toe aangaande de offerte en het meedenken in oplossingen. Men is zeer behulpzaam en komt met aanbevelingen tbv de verhuizing. De drie verhuizers waren een fractie te laat gearriveerd, maar dat is hun vergeven daar de weersomstandigheden zo slecht waren dat het nog maar de vraag was of ze vanuit Breda naar Beverwijk hadden kunnen komen. Toen ze waren eenmaal gearriveerd waren, werden de mouwen opgestroopt en werd in rap tempo de huisraad perfect ingepakt en voorzichtig opgepakt en in de verhuiswagen geplaatst. Wat een kanjers die mannen zeg, zonder een onvertogen woord werd er flink gebuffeld, we hadden zelfs het idee dat ze de lunchpauze hadden over geslagen. Hierna werd de huisraad naar de nieuwe locatie gebracht en daar weer voorzichtig uitgeladen. Helaas moesten ze nog een klein restant ophalen, maar ook dat werd zonder morren opgepakt. We waren blij dat we ze de gehele dag tot onze beschikking hadden, anders hadden we niet geweten hoe we het anders hadden moeten regelen.
Top geregeld en goed afgerond. Bedankt hiervoor.
Verhuisd van Beverwijk (Nederland) naar Beverwijk (Nederland)
flag-review
ze kwamen met zijn drieën , de mannen waren erg vriendelijk en luisterden heel goed naar mijn verhaal. niet alles moest worden verhuisd dus dat was logistiek lastig maar zij hebben dat heel goed opgepakt. de spullen werden netjes ingepakt en zijn allemaal onbeschadigd over gekomen. 5 uur later was de verhuizing al geheel klaar. helemaal top!
pro
niet duur
pro
zorgvuldig
Verhuisd van Santpoort-noord (Nederland) naar Ijmuiden (Nederland)
flag-review
Het verhuisteam was zeer klantvriendelijk, voorzichtig met het meubilair en toch heel vlot. Zelfs bij zware kasten viel geen onvertogen woord. De hele verhuizing is zonder problemen of schade verlopen. Enig minpuntje was dat er in eerste instantie een aantal zwakke dozen was geleverd maar ook dat is naar tevredenheid opgelost.
pro
Klantvriendelijk
pro
Voorzichtig en toch snel
con
Een percentage zwakke dozen
Verhuisd van Zeist (Nederland) naar Zeist (Nederland)
flag-review
Geen check van te voren, verhuizers kwamen te laat, kleine bus, 2 verhuizers en 1 assistent maar 3 officiële verhuizers in rekening gebracht, verhuizing liep uren uit, dus bijbetalen en schade. Bij het indienen van klachten zijn ze niet thuis. Bij schade = hoge eigen risico.
con
Schade
con
Uren langer
Verhuisd van Heemstede (Nederland) naar Heemstede (Nederland)
flag-review
Prettig gesprek vooraf, duidelijke offerte. Verhuizen kan zenuwslopend zijn, maar met dit team liep alles op rolletjes.
pro
Vriendelijk
pro
Goed team
con
Geen
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
flag-review
Verhuizing was goed georganiseerd, inboedel werd snel en vakkundig overgebracht door prettige verhuizers.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Apeldoorn (Nederland)
flag-review
Goede voorbereiding van de verhuizing en een fijn verhuisteam. De heren onderling werkten goed samen en konden zo onze iets wat zware meubels netjes op z'n plek krijgen.
pro
Professioneel
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Boxtel (Nederland) naar Kampen (Nederland)
flag-review
In een woord GEWELDIG. De verhuizers hebben mijn ouders verhuisd naar een aanleunwoning en dit is werkelijk top verlopen. Er waren veel spullen die niet meeverhuisd moesten worden deze werden door hofland verhuizingen meegenomen en afgestort!! Goed bedrijf en erg flexibel.
pro
Denken in oplossingen
pro
Vlotte verhuizers
Verhuisd van Arnhem (Nederland) naar Arnhem (Nederland)
flag-review
Goed en vakkundig verhuisbedrijf, de mannen hebben de verhuizing in twee facetten uitgevoerd, dag 1 werden wij geholpen door 5 verhuizers die al onze meubels netjes verpakte en verhuisd hebben naar hun opslag, dit vanwege onze overbrugging. na 3 maanden zijn onze spullen weer netjes bij ons afgeleverd door hetzelfde team wat wij erg prettig vonden.
Communicatie verliep soepel zowel met de dames van het kantoor als de verhuisploeg.
Super prestatie en bedankt!
pro
Profesioneel
pro
Hecht verhuisteam
con
Niets
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Wassenaar (Nederland)
flag-review
Ongelooflijke service...Voor die prijs? Kom op zeg, dat laat je niet liggen. Echt professional mensen stip op tijd. En zo vriendelijk. Sorry, maar het kon niet beter. Mensen moten niet zo zieken. Neem het van mij aan prima bedrijf.
Groetjes,
Bryan Smith
pro
Top 10
pro
Top 10
con
Geen
con
Geen
Verhuisd van Posterholt (Nederland) naar De Mortel (Nederland)
flag-review
Receptioniste was aardig en belde snel terug als ik vragen had.
Verhuizers waren op tijd
Helaas niet met 3 verhuizers zoals beloofd, maar met 2
Er werd gezegd: i.p.v. 8 uur krijgt u 12 uur
Daar schrik ik van: zijn om 19.30 pas klaar
Het werd 32C die dag en ik verbaasde me erover dat ze geen tropenrooster hadden. Daarop kwam een lompe reactie
Inladen auto ging niet logisch: pedaalemmer, luiwagen en laptop eerst!
Niet alle lampen werden verwijderd, terwijl dat afgesproken was
Belofte vooraf was: lampen die eraf gehaald worden, worden weer opgehangen
Verhuizer weet niet dat als hij een lamp ophangt, de stroom er af moet
Gevolg: kortsluiting: ik bleef achter zonder stroom. Simpel op te lossen: aardschakelaar omzetten
Verhuizers zijn hier niet v op de hoogte
Positief: eind v d middag kwamen er een paar jonge aanpakkers!
Deurtjes kast werden ondersteboven teruggeplaatst
Geluidsapparatuur moest ik zelf uit de kast halen
Er werd mij na afloop een enquête formulier gegeven, wat ik in moest vullen waar ze bij stonden
pro
Vriendelijke receptioniste
pro
Verhuizers waren op tijd. Brachten wat extra dozen mee
con
Niet professioneel
con
Niet goed op de hoogte van elektra
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Den Bosch (Nederland)
flag-review
+ Geen enkele schade
+ Vriendelijk en beleefd personeel
+ Persoonlijke intake
+ Snel e-mailcontact

Verbeterpunt: een deel van de verhuisdozen waren minder/niet bruikbaar. Maar, bij navraag snel een andere set verhuisdozen erbij gekregen.

Geen negatieve dingen.
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
flag-review
Vriendelijke verhuizers met veel ervaring, alles was prima geregeld op de verhuisdag. De levering van dozen ging wat rommelig, kon alleen in het weekend en er waren 3 weekenden voor nodig om alle dozen te bezorgen. Een deel bleek onbruikbaar doordat ze te vaak gebruikt waren. Dat is wel een verbeterpuntje. Maar verder prima ervaring.
pro
Vriendelijk
pro
professionele verhuizers
con
Kwaliteit en levering dozen
Verhuisd van Arnhem (Nederland) naar Angeren (Nederland)
flag-review
In een woord geweldig. Het was even schrikken toen precies op de afgesproken tijd de verhuizers zich meldden. We hadden niet verwacht dat we met 5 verschillende nationaliteiten te maken zouden krijgen.
De schrik werdt vrij snel omgezet in enthousiasme. We hebben zelden een zo,'n gemeleerd gezelschap, zo efficient, netjes, en accuraat zien werken. Een lust voor het oog. Het nwas duidelijk te zien dat iedereen precies wist waar hij mee bezig was. Door deze werkwijze waren we om 13.30 verhuisd en konden we de dozen uit gaan pakken. Zelden zo'n stressloze dag gehad. Hofland Chapeau en ben Aub zuinig op deze groep mesen, dat verdienen ze van harte
pro
Gedrag van het personeel
pro
accuratesse van werken
con
geen
Verhuisd van Venray (Nederland) naar Breda (Nederland)
flag-review
Waren een aantal spullen stuk. Lamp. Poten van onder kastje. Te kleine auto, waardoor niet alles mee kon.
pro
Goedkoop
con
Te kleine auto.
Verhuisd van Sluis (Nederland) naar Hulst (Nederland)
flag-review
Het team is meer dan aan te bevelen, alle meubels zijn goed beschermd vervoert ook voor de matrassen hadden ze speciale hoezen. echt fantastisch.
pro
Professioneel
pro
Leuke sfeer
Verhuisd van Roosendaal (Nederland) naar Vught (Nederland)
flag-review
Waar hard gewerkt moet worden daar is hofland Verhuizingen! En dit was bij ons het geval, afgelopen weekend hebben 5 man sterk een topprestatie geleverd, van de zolder tot aan de kelder ingepakt en verhuisd, Zeer professioneel en wij zijn blij.! Goede AANRADER mensen!
pro
Professioneel
pro
Leuk contact
con
Niet alle dozen waren nieuw
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
flag-review
Wij zagen enorm tegen onze verhuizing op maar hofland verhuizingen heeft een uitstekende job verricht! Onze verhuizing is niet de kleinste maar dit was geen probleem! Met 2 wagens werd de klus geklaard en konden we rond 19.00 beginnen met uitpakken van de dozen. Chapeau mannen!!
pro
Proffesioneel
pro
Niks is teveel
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Etten-leur (Nederland)
flag-review
Onze complimenten voor de gehele verhuizing, is snel en soepel verlopen met heel vriendelijk personeel.
pro
snel en goed
pro
heel vriendelijk
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
flag-review
mannen gaan slordig met je spullen om, drie peperdure meubelstukken beschadigd, stucwerk kapot gestoten, deuren en kozijn beschadigd.
vrachtwagen is klein, ze stapelen de meubels lukraak op elkaar.
De stang in de kledingkast was gebroken en dus lag mijn kleding op een hoop onderin de kledingdoos, ja mevrouw haalt u het er zelf maar even uit.
vrachtwagen lekte olie op de oprit.
pro
snelle offerte
con
slordige, lompe verhuizers
con
afhandeling schade lijkt nergens op.
Verhuisd van Veldhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
flag-review
De mensen hebben keihard gewerkt en waren ZEER beleefd en correct op tijd ze spraken mij steeds aan met mijnheer en hebben geen enkele tijd voor zichzelf genomen grootte klasse
pro
alles was perfect
pro
geen enkel min punt
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland)
flag-review
Leuke verhuizers. Niets was teveel. Door verkeersinfarct is het laat geworden. Verhuizers bleven ondanks het late tijdstip vriendelijke en doorgaan tot alles verhuisd was.
pro
vriendelijke verhuizers
pro
ondanks tegenslag door verkeer tot laat verhuisd
con
teveel verschillende stickers op dozen was verwarrend
Verhuisd van Roermond (Nederland) naar Roermond (Nederland)
flag-review
Super bedrijf waar wij er blij mee zijn! Onze spullen werden goed beschermt en ook de communicatie met het kantoor ging uitstekend. Bedankt heren!
pro
Communicatie
pro
Vakkundig
Verhuisd van Ulvenhout (Nederland) naar Breda (Nederland)
flag-review
de verhuizers waren zeer correct met inpakken , ondanks 3 trappen lopen en pas op de 9 de lift dan nog trap
pro
inpakken
pro
vervoeren
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Nieuwegein (Nederland)
flag-review
Behulpzaam vriendelijk en snel geregeld niets was teveel de verhuizer waren correct en ook vriendelijk.
pro
Snel.en niets was teveel de communicatie verliep zo als ik zelf ook behandeld wil wordem
con
De verhuizing kom niet in een dag gerealiseerd worden .moesten de volgende dag het restant brengen
Verhuisd van Didam (Nederland) naar Diimen (Nederland)
flag-review
Omdat de mensen waar ik contact mee heb gehad toegankelijk en flexibel waren en echte harde werkers.
pro
Flexibel en snel
pro
Meedenken in oplossingen
Verhuisd van Arnhem (Nederland) naar Arnhem (Nederland)
flag-review
Ze luisteren naar je wensen en doen niet moeilijk als er flexibiliteit wordt verwacht. Zeer tevreden.
pro
Flexibel
pro
Vriendelijk
con
Twee man
Verhuisd van Arnhem (Nederland) naar Arnhem (Nederland)
flag-review
De verhuizing is keurig uitgevoerd volgens afspraak. Ook de omgang met ons en onze spullen door de verhuizers was erg prettig. Prijs is zelfs naar beneden bijgesteld omdat er toch minder demontage en motagewerk was dan vooraf door ons aangegeven.
pro
Prettig in de omgang
pro
Snel en netjes verhuisd
Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Nijmegen (Nederland)
flag-review
alle kwetsbare meubelen goed verpakt, evenals spiegels en schilderijen, 3 enthousiaste jonge verhuizers.
aparte afspraak moeten maken voor gebruik verhuislift, omdat niet alles naar boven kon, maar dat was binnen 1 week geregeld
complimenten voor de telefonistes, die regelmatig contact onderhielden
pro
snelheid
pro
vriendelijkheid
Verhuisd van Middelburg (Nederland) naar Middelburg (Nederland)
flag-review
Prima service, goed op tijd. Leuke mannen die alles komen inoakken en verhuizen naar de nieuwe plek.
pro
service
pro
klajtgerichtheid
Verhuisd van Helmond (Nederland) naar Helmond (Nederland)
flag-review
Alle afspraken nagekomen. Zeer behulpzame verhuizers. Plezierig contact. Geen moeite te veel. Flexibele opstelling.
pro
Flexibiliteit
pro
Vriendelijk en behulpzaam personeel
con
Zouden met 2 verhuiswagens komen en werd er maar 1
con
Zelf nog flink mee moeten helpen met inpakken
Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Nijmegen (Nederland)
flag-review
Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel tijdens de verhuizing niks was teveel ook heel zorgvuldig omgegaan met de spullen
Verhuisd van Tegelen (Nederland) naar Tegelen (Nederland)
flag-review
Omdat ik heel tevreden ben over de verhuizing mannen werkten snel en zorgvuldig
En voor een schappelijke prijs
pro
Zorgvuldig
pro
Snel. Niks was teveel
Verhuisd van Maurik (Nederland) naar Veenendaal (Nederland)
flag-review
De spullen werden netjes in kleden ingepakt.
In tijden van milieu mag de verhuiswagen wel wat moderner zijn en een fractie groter
pro
Snelle verhuizing in 5 uur geklaard
pro
Prijs
con
Verhuiswagen mag iets groter
Verhuisd van Horst (Nederland) naar Den Bosch (Nederland)
flag-review
Nette correcte verhuizers. Zeer vakkundig, kwetsbare spullen werden netjes verpakt en ook werd alles weer keurig op hun nieuwe plaats neergezet. Afspraken zijn netjes nagekomen.
pro
vakkundig
Verhuisd van Apeldoorn (Nederland) naar Apeldoorn (Nederland)
flag-review
Ze kwamen op tijd. Drie hele vriendelijke beschaafde jongens. Binnen de gestelde tijd waten mijn spullen heel vakkundig overhuisd.
pro
Snel
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland)
flag-review
Wel netjes verzorgd, maar om 07.30 uur aanwezig, terwijl afgesproken was tussen 08.00 en 09.00 uur. Een onderdeel van een kast ontbrak en daarvoor zijn wij terug gegaan naar het vergtrekhuis, maar voordat we terug waren was de verhuiswagen al verdwenen. (wel tel.overleg geweest)
pro
netjes verzorgd
pro
vriendelijke jongens
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland)
flag-review
De verhuizers waren harde werkers. Zeer vriendelijk en vrolijk. Voorzichtig met de spullen. Kwamen precies op tijd.
pro
Precies op tijd begonnen.
pro
Harde werkers.
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review
Komen afspraken na keurige verhuizers die met zorg de spullen overbrachten.
Prijs was niet duur en dat was voor mij ook een redenen
pro
met zorg behandeld
pro
keurige verhuizers
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Den Bosch (Nederland)
flag-review
Omdat alles snel en goed ging. De verhuizers waren perfect op tijd en waren om 13.00 uur al klaar. Vriendelijke mensen!
pro
Snel
pro
Accuraat
Verhuisd van Berlicum (Nederland) naar Den Bosch (Nederland)
flag-review
Geen ster. Ze maken 4 schades en zeggen dan dat ze geen mail hebben ontvangen. In de 30 jaar dat ik mail heb is me dat nog nooit overkomen, maar bij Hofland verhuizingen is dat de standaard smoes om onder schades ut te komen. Onbetrouwbaar, leugenachtig, onkundige medewerkers.
Verhuisd van Vlissingen (Nederland) naar Middelburg (Nederland)
flag-review
Uiterst vriendelijke heren, correct in de omgang en zeer vakkundig. Ondanks zeer slechte weersomstandigheden bleven de heren professioneel doorwerken, geen haast- maar vakwerk.
pro
Keurig op tijd aanwezig
pro
Uiterst professionele heren
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Maarheeze (Nederland)
flag-review
Ik moest 2 keer verhuizen en heb dus 2 keer gebruik gemaakt van Hofland verhuizingen. Tussentijds mijn inboedel laten opslaan door Hofland verhuizingen.
pro
Vriendelijke verhuizers
con
Er was afgesproken dat er een lift zou komen, waar ik extra voor moest betalen, maar die hadden ze niet bijzich. Dit kostte dus meer tijd waarvoor ik meer moest betalen.
con
Slechte communicatie. Zijn hun afspraken niet nagekomen.
Verhuisd van Venlo (Nederland) naar Venlo (Nederland)
flag-review
medewerkers waren zeer bereidwillig en niets was teveel. Derhalve heb ik er een goed gevoel aan overgehouden
pro
positief ingesteld
pro
indeling goed verzorgd
con
kleine wagen waardoor er 2 keer gereden moest worden
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Baarle-nassau (Nederland)
flag-review
Verhuizers waten keurig op tijd. Alles werd netjes ingepakt. Ze werkten hard en netjes. Alles keurig op zijn plaats gezet in onze nieuwe woning.
pro
Netjes
pro
Op tijd
Verhuisd van Roosendaal (Nederland) naar Breda (Nederland)
flag-review
Het team was keurig optijd en gingen erg zorgvuldig met de spullen om,wat natuurlijk het belangrijkst is. verder waren het ook nog vriendelijke verhuizers dus al met al een goede ervaring!
pro
Zorgvuldigheid
pro
Goede comunicatie
Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
prettige mensen, behulpzaam
pro
prettig in omgang
pro
behulpzaam
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Avond van te voren gebeld worden dat je een halve dag verzet wordt. Vervolgens niet telefonisch bereikbaar, verhuizers komen pas halverwege de middag.
pro
Vriendelijke verhuizers
con
1 doos kwijt, zonder oplossing
con
Slecht bereikbaar
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Breda (Nederland)
flag-review

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Zoetermeer