Verhuis Experts B.V.

7,9
Van 68 Sirelo reviews
76% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 147 reviews een 8,8 op andere platforms.
pro
Professioneel
19
pro
Prijs
13
pro
Vriendelijk
10
con
Onprofessioneel
5
con
Schade afhandeling
3

Offerte aanvragen

Vergelijk Verhuis Experts B.V. met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over Verhuis Experts B.V.

Verhuis Experts B.V. is het professionele verhuisbedrijf van Nederland met meer dan 10 vestigingen over het hele land en met meer dan tien jaar ervaring in het verhuis branche. Al onze medewerkers beschikken over de juiste vakkennis, die ook voortdurend op peil wordt gehouden, om u zo optimaal van dienst te kunnen zijn.

Kamer van Koophandel

Verhuis Experts B.V.
# 73014915

Diensten

Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer
Kunst vervoer

Vergunningen

Verhuis Experts B.V. is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Door ons gecheckt op: 3 juni 2021
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

This moving company uses their own vans and staff, but may hire subcontractors in exceptional situations.
7,9
Van 68 Sirelo reviews
76% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 147 reviews een 8,8 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
68 van de 68 reviews zichtbaar
Ze zijn punctueel, wat afspraken betreft, initiatiefrijk, meedenken met klant, snel, gaan voorzichtig met je spullen om, wij hebben alles laten inpakken en binnen 7uur was alles gereed voor transport de volgende dag.
Hulde aan de kanjers [naam verwijderd door Sirelo](voorman) [naam verwijderd door Sirelo] (meedenkend) [naam verwijderd door Sirelo] (niet lullen maar doen)
Op de verhuisdag zelf kwamen er nog bij [naam verwijderd door Sirelo] (heavy champ Poland) wat een beer zeg en chauffeur en takel specialist [naam verwijderd door Sirelo] maar was ook niet vies van schouwen.
Een prima op elkaar ingespeeld team .
let wel even op omdat er na de verhuizing nog een afrekening komt van gebruikte materialen welke als borg en koop worden geregistreerd en de borg ontvang je uiteraard terug.
Wil je zorgeloos verhuizen gewoon doen ofwel .....bel Verhuisexperts
Verhuisd van Hoofddorp (Nederland) naar Uithoorn (Nederland)
flag-review
Een expert zorgt voor een correcte offerte en voor een correcte uitvoering ervan.
Een expert komt niet de helft van de afspraken niet na.
Een expert beschadigd niks en maakt niks kapot.
Een expert gaat niet een half uur een ovenknop zitten uitboren die afgebroken is, waardoor de oven nu niet meer aan kan. En waardoor de rest van de experts een half uur niet verder konden omdat dat de expert was die de vrachtwagen leeg moest halen.
Een expert kan meubels vakkundig de- en monteren.
Een expert houd rekening met hoe de spullen ingeladen worden, zodat de te monteren meubelen als eerste eruit kunnen.
Een expert is niet met 2 man 30 minuten bezig om 1 deur van een Ikea schuifdeurkast erin te krijgen om vervolgens onverrichter zaken afscheid te nemen.
Een expert verlaat zijn job pas als alles netjes afgerond is.
Een expert levert klantenservice, om er gauw voor te zorgen dat klachten worden opgelost.
Een expert laat je niet extra betalen terwijl je als klant zelf de halve offerte hebt uit staan voeren.
Een expert laat je als klant niet de halve verhuizing uitvoeren als dat niet de afspraak is.
Prutsers zijn het. Nooit aan beginnen!
Verhuisd van Vlaardingen (Nederland) naar Vlaardingen (Nederland)
flag-review
Antwoord van
Geachte mevrouw Platenburg,
Wij vinden het betreurend dat u zo een verhaal maakt nadat wij u niet betalen wat u van ons eist. U weet en wij weten dat wij vanaf de ochtend tot op het laatste moment van de afronding van de verhuizing netjes hebben gewerkt en dat de jongens een prima werk hebben geleverd. U vraagt ons een bedrag te vergoeden wat meer is dan de kosten verhuizing zelf omdat volgens u een knop van de gasfornuis is eraf. Wij hebben u zelfs een vergoeding aangeboden waarna u heeft aangegeven alles vergoeden of ik ga een recensie schrijven. Wij vinden dit niet een nette manier van eisen stellen.
Het verhuizen van het waterbed draaide uit op een ramp. Ondeskundige 'deskundige'. Deze persoon wist duidelijk niet hoe te handelen. Heel veel water geknoeid, ook in de bak. Direct schade geclaimd en foto's gestuurd. Stabilisatie matrassen beschadigd, matrassen lagen verdraaid in de bak, bed onbeslaapbaar, de nog vrij nieuwe, dure matrassen hebben we uiteindelijk, na lange weken wachten op uitsluitsel van het verhuisbedrijf zonder antwoord, moeten wegdoen omdat we niet goed konden slapen. Hoge kosten. Zaak werd getraineerd, geen heldere antwoorden, overal zelf achteraan. Schade (die er aantoonbaar dus was) afgewezen op onduidelijke gronden, want we krijgen geen antwoord op de vraag: op welke grond? Ook niet op de vraag welke verzekeringsmaatschappij(en) dit hebben beoordeeld. Terwijl we van tevoren tot twee keer toe hebben gevraagd of dit bedrijf in staat was een waterbed te verhuizen. Heel veel spijt van onze keuze!
con
Zie boven. Dit minpunt is zo groot dat we het niet kunnen opbrengen pluspunten te noemen
Verhuisd van Maarssen (Nederland) naar Diever (Nederland)
flag-review
Verhuisd binnen omgeving Den Haag, korte afstand maar toch heel veel inboedel. Na goede ervaring van collega van mij die met dit bedrijf was verhuisd hebben wij besloten om met ze in zee te gaan.
Vooraf natuurlijk ook online recensies gelezen veel goede recensies maar ook aantal minder goede ertussen gelezen, maar iedereen ervaart natuurlijk anders omdat er misschien niet duidelijke afspraken zijn gemaakt. Duidelijke afspraken gemaakt met het bedrijf en ze zijn deze tot op de punt na gekomen. Vriendelijke kantoor personeel en verhuizers. Bij de nieuwe woning gebruik gemaakt van de externe verhuislift, deze heeft ons erg veel tijd bespaart aangezien alles via de lift naar boven kan. Tevreden over algehele verhuizing en de hard werkende verhuizers. Zeker aan te raden.
pro
Vriendelijk personeel
pro
Duidelijkheid over gang van zaken
Verhuisd van Ypenburg (Nederland) naar ‘s-gravenhage (Nederland)
flag-review
Met zijn vieren en twee vrachtwagens hebben zij ons geweldig goed en snel verhuisd. Op de afgesproken tijd aanwezig. Keihard gewerkt. Veel zorg voor onze spullen. Zeer professionele manier van inpakken en beschermen van onze meubels, electronica en andere breekbare spullen. Na driekwart dag hebben we ze met een hartelijk dank mogen uitzwaaien. Zeer aan te raden. Dankjulliewel.
pro
Op tijd
pro
Professionele bedrijf
Verhuisd van Amersfoort (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
It was a big mistake to use this company, which explains their lower prices compared to others. Boxes not delivered as planned and only at the night before. No show on the day of move and not understanding that we have legal commitment to move on the planned date ended up costing us a lot. The amount of stress and money they caused us is something we are still recovering from till now.
pro
Quick quote
con
No show
con
Unprofessional
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Antwoord van
unfortunately we do not know anything about a no show on the day of the relocation. You might have a wrong company. Last time we were not able to show up is about 4 years ago and that was because of an tribble car accident.
Verhuisexperts geeft offerte af wat niet wordt nagekomen zonder vooraf overleg. Verhuislift besteld, grote vrachtwagen + klepwagen omdat er rond de 65 kub ingeschat werd. Uiteindelijk was men het eerste uur bezig met ruzie te maken onderling, is de verhuislift niet gebruikt en weggereden terwijl een kast niet via de trap kon en werd ook nog de klepwagen ingezet voor een andere opdracht waardoor er ruimte tekort was en er spullen achter moesten blijven. Veel stress en schade aan de enige meubels waar dat nou net niet moeste gebeuren: van de kinderkamer.

Schade tot op heden niet betaald. Elke keer zelf moeten bellen, zelfs rechtsbijstand ingezet. Elke keer beloftes, niet nakomen, weer stress.

Elke keer weer excuses, echter wederom de afspraken niet nakomen om mijn schadeloos te stellen. Ik wacht nog steeds op mijn afgesproken EUR 209,-

Ja, er kan iets foutgaan. Maar vergoed de schade dan netjes en op tijd zoals beloofd. Nu heb je weer een negatieve review, die gewoon voorkomen had kunnen worden
pro
snel offerte
con
klanten service reageert niet
con
afspraken niet nakomen
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Delden (Nederland)
flag-review
Antwoord van
Wij reageren graag op uw bericht. De vrachtwagen is zoals gepland gearriveerd op tijd op de juist locatie. Wij hebben uiteraard voor een enkel item de lift niet kunnen gebruiken, dat kan want de liftman kan niet toveren maar de verhuizers hebben het anders opgelost. verder hebben wij extra verhuizers ingeschakeld om het allemaal soepeler en efficiënter te laten verlopen ongeacht de hogere kosten voor ons om u tevreden te kunnen stellen. U heeft enkel een klein schade gehad waarvoor u een enorme bedrag vraagt en zelfs onze verzekering gaat daar niet mee akkoord en uw eigen rechtbijstand laat u ook in de steek omdat uw claim te absurd is. U wordt kwaad en begint met schrijven. Erg betreurend na zoveel inspanning vanuit onze kant.
Afgelopen mei verhuisd met verhuisexpert en dit ging in volle tevredenheid. Aardige en vriendelijke jongens die hard werkte en al onze spullen zorgvuldig hebben verhuisd en ingepakt. Ook netjes de kamer van mijn dochter gedemonteerd en gemonteerd. Op een toch al drukke en spannende dag waren wij dus erg blij met deze jongens.
pro
Vriendelijk en hard werkend
pro
Prijs kwaliteit is prima in orde
Verhuisd van Hendrik-ido-ambacht (Nederland) naar Hendrik-ido-ambacht (Nederland)
flag-review
Eigenlijk een 7. Hard werkende verhuizers. Aardig en netjes. Helaas waren ze met te weinig ingepland en ook de in de offerte opgenomen lift was niet aanwezig. Hierdoor duurde de verhuizing wel lang.
pro
Netjes
pro
Goede prijs
con
Instructies omtrent betaling bleken te wissen. Eerst zou het contant moeten en vlak voor de verhuizing kwam er een email met digitale betaalinstructies. Telefonisch contact opgenomen en toen werd het duidelijk.
con
Zie tekst beoordeling
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
We zijn blij dat we voor Verhuisexperts gekozen hebben. Na een telefonische intake hebben we de offerte per mail ontvangen. De offerte was scherp, en er wordt beloofd dat je altijd hetzelfde tarief betaald, al zijn de verhuizers langer bezig dan verwacht.Zodoende arriveerde de verhuizers op de afgesproken dag, ruim op tijd en goed voorbereid. Verhuizing opgestart met een rondje door de woning en hier heeft de voorman mij verteld wat het plan van aanpak was.Vervolgens na 8 uur klaar met verhuizen, het duurde uiteindelijk 1 uur langer dan verwacht. Maar inderdaad, zoals beloofd, het offertetarief afgerekend.Wij zijn erg tevreden over hoe de verhuizing van A tot Z geregeld is, van het eerste contact tot aan de afronding. Zeer capabele verhuizers, niets is teveel of te zwaar.Bedankt en tot een volgende keer!
pro
Op tijd
pro
Professionele bedrijf
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Almere (Nederland)
flag-review
NOOIT NOOIT NOOIT MEER !!!!!

Contact gehad met [naam verwijderd door Sirelo] voor een offerte. Nette offerte uitgekomen dus met ze in zee gegaan. De verhuisdag was 1 groot drama van begin tot einde !!!!!!!!!!!!!!

-Te laat gekomen,
-Verhuizers hielden hele dag door lange pauzes
-1 verhuiswagen heeft 2 uur gedaan over de rit van ene huis naar andere huis wat 10 minuten duurt. Geen idee waar hij geweest is....
-In de middag gingen 2 van de 4 verhuizers weg en niet meer terug geweest
-Hierdoor verhuizing niet afgekregen
-Volgende dag niet op komen dagen om alles af te maken
-zaten een par verhuizers bij die volgens mij hun TAAKSTRAF hier uitvoerden, boevenbende !!!!

Tijdens verhuizing VEEL SCHADE gemaakt. Vaste kledingkast uit mekaar getrokken in plaats van netjes schroevenwaardoor hij niet meer in elkaar te zetten was.
Grote diepe kras in betonvloer en een eletrische jaloezie gebroken door er met een kast tegenaan te lopen.

Contact met [naam verwijderd door Sirelo] opgenomen. Bos bloemen gehad voor de kast en diepe kras. Jaloezie moest uiteraard vervangen worden.

Nu, ongeveer 5 maanden nog steeds niet de hele vergoeding binnen. Hierover tientallen keren contact gehad met DE HEER [naam verwijderd door Sirelo] van de service afdeling. Een grotere FLAPDROL dan deze meneer kunt u in de verhuiswereld niet vinden. Liegen, bedriegen, loze beloftes, afspraken niet nakomen, alles heb ik meegemaakt met hem!!

[Naam verwijderd door Sirelo], laat die laatste knaken maar zitten. Je krijgt er deze naar waarheid opgestelde recensie voor terug !!

O ja, in de offerte staat dat u VOLLEDIG VERZEKERD BENT voor schade tijdens verhuizing. Niet waar hoor. de eerste 250 euro pikken ze van je af en kan je zelf betalen. Staat ergens op bladzijde 13 in de voorwaarden.
Ons niet verteld. Ons was verteld VOLLEDIG VERZEKERD.

BESPAAR U EEN HOOP ELLENDE EN GA NIET MET DEZE BOEVENBENDE IN ZEE.
Enige kleine lichtpuntje was [naam verwijderd door Sirelo] maar ook hij krijgt dit zooitje ongeregeld niet aan het werk en laat ze dingen netjes afhandelen.

In 1 woord: SCHANDALIG !!!!!!!!!!!!

O ja, met welke smoezen en excussen en beschuldigingen ze ongetwijfeld gaan komen naar aanleiding van deze recensie, ze liegen en bedriegen weer.
pro
mooie offerte
con
alles
Verhuisd van Alphen Aan De Rijn (Nederland) naar Hazerswoude Dorp (Nederland)
flag-review
Ik ben zeer tevreden over de verhuizing. Ik had vooraf al mijn spullen al ingepakt dus het was de verhuizers een kwestie van de meubels en dozen inladen en naar de nieuwe locatie rijden. Dit werd snel en vakkundig gedaan. Uiteindelijk bleek dat er bij het opmaken van de offerte minder kubieke inhoud was ingeschat dan werkelijkheid was, maar hier werd duidelijk over gecommuniceerd, en we hebben goede afspraken kunnen maken over de oplossing.

Ook het uitladen ging op een prettige en vlotte manier en voor ik het wist was ik verhuisd.

Een verhuizing is al stressvol genoeg en met deze jongens wordt dat in ieder geval een heel stuk minder!
pro
Goede communicatie
pro
Vlotte manier van handelen
con
Inschattingsfout bij het opmaken offerte
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Geweldig goed personeel, vakbekwaam en vriendelijk. Goede prijs, kwaliteit verhouding.
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
pro
Op tijd
pro
Kwaliteit verhouding
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Zeer lovend over dit bedrijf Werken zeer accuraat en netjes en alles in overleg Alles transparant, sympathiek, benaderbaar en duidelijke afspraken en geen verrassingen achteraf.
Ik kan u dit bedrijf van harte aan bevelen.
pro
Duidelijke afspraken
pro
Communicatie
Verhuisd van Zwolle (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Verhuis Experts B.V. heeft ons verhuisd van Amsterdam naar België. De verhuizers waren vriendelijk. Ze zijn erg voorzichtig met onze meubels omgegaan. We hebben geen seconde ons zorgen gemaakt of alles wel goed ging. De communicatie verliep helder en vlot. Ook hanteerden ze een nette prijs. Al met al heel tevreden!
pro
Communicatie
pro
Ervaring
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Antwerpen (België)
flag-review
De offerte aanvragen en het bezoek verliepen ontzettend soepel en prettig. De telefonische service is prettig en onze verhuizing 3 dagen verzetten was geen probleem. De communicatie verliep prettig. De verhuizers waren zeer kundig, vriendelijk, netjes en grappig. Niks was hen teveel, zelfs met de grote sneeuwstorm van 8 februari hebben ze ons zeer kundig verhuisd. Echt een aanrader!
pro
Kundig, professioneel, hard werkend
pro
Vriendelijk en netjes
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
flag-review
Recent gebruik gemaakt van de verhuisdiensten van dit verhuisbedrijf. Na meerdere offertes vergeleken te hebben besloten wij met ze in zee te gaan gebaseerd op prijs maar vooral op vertrouwen gevoel. Verhuizing is naar behoren verlopen en alle afspraken zijn nagekomen volgens de overeenkomst. Verhuizers hebben een uitstekend werk verricht door efficiënt en zorgzaam de verhuizing te starten en af te ronden zonder schade.
pro
Prijs-kwaliteitverhouding
pro
Goede verhuizers
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Without a doubt the worst business transaction I have ever experienced. I was told my move would be easy as we had a small apartment and were moving just 2km up the road, but what played out was a horror story.
I was told I would get 3 movers, a lift and that they would be able to pack and move all our contents in one short day. What I got was 2 movers who were nearly 2 hours late! No lift, a truck that was too small and they did not bring any boxes or packing materials!
One of the movers (the lead hand on the day) was also extremely unorganised, inflexible and was unable to make any proactive decisions. As the day progressed he barely broke a sweat (keeping his winter jacket on almost all day) and I ended up moving just as many boxes and furniture as he did.
This man was also rude and extremely disrespectful and at one stage during a heated discussion where I was trying to provide solutions to this catastrophic day he even spat on the ground at me (during COVID times!) and walked away mid-conversation!
This man spent most of the day on his phone or smoking on my balcony and leaving the butts for me to clean up the next day.
What should have been a 6-7 hour job turned into a 10 hour nightmare where my family had to find alternative accommodation for the night because we went so late in the day. This should have been an easy 6-hour job as we pre-packed a lot of contents and two trips was achievable due to the short moving distance, however it ended up being a 10 hour nightmare.
The day ended with some guy from the office yelling at me on the phone saying that I had to pay cash or do the bank transaction at that very moment otherwise the movers would not be able to leave. He even told me that if I did not pay he would get fired to guilt-trip me into paying.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Antwoord van
Dear Mr. D. Unfortunately the relocation didn't proceed as it was planned by us. It has some issues from your side which you expected from our movers which they weren't be able to. Asking them to do things which were not included in the offer disturbing our entire plans. Yelling at our mover as they are nothing having no respect for the hard work they do. Telling the office not wanting to pay at all concerned us and now you are writing that the office yelled at you saying you have to pay the moment. You had received the invoice already before the day. Also the fact that the movers finished the job in 9 hours which is a normal moving day and not 10 hours. Our movers had to go back especially to your previous house to get food for your child and this is the respect and thanks what we get from you. We are so sorry reading such falsehoods from you just because we didn't want to do your relocation for free. Following fact confirm that, First you said you want to pay cash, later you said you are not going to pay, after when we finished the job you said you don’t want to pay cash but by bank but you had no internet connection. after our mover wanted to provide you hotspot Wi-Fi you said that you don’t have the device of the bank. after we told you that we will bring you the pin device you said again that you don't want to pay today but tomorrow. after our office told you that the movers must pay the office otherwise they are not allowed to leave then you suddenly wanting to pay and was able to do that by bank transaction and still the movers came back with cash. We are truely sorry to have had such a client doing the hard work and be pictured as disrespectful. Very sorry and regrettable.
Verhuizing is 300 euro duurder geworden, medewerker niet aanspreekbaar op inzet, beledigt weggelopen. Centrale dekt alle problemen toe. Vervelende dag geweest. Ter toelichting ik ben 6 keer verhuist met verschillende bedrijven maar deze problemen nog niet meegemaakt. In ieder geval weer een ervaring wijzer. Inzet handyman daar lag het niet aan. Uitgebreide email wisseling. Telefonisch contact om over de ervaring te praten ondanks mijn herhaalde verzoeken niet mogelijk.Ik beveel deze organisatie niet aan
pro
handyman
con
medewerker
con
inzet en zorgvuldigheid
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Antwoord van
Wij werken enkel en alleen met all-in prijzen tenzij de klant zelf voor nacalculatie kiest en officieel akkoord gaat met de voorwaarden van eventuele extra uren indien die nodig zijn en extra kosten. Deze is bij ons via de email geregistreerd. Neem altijd een all-in prijs pakket met garantie dat er geen aanvullende kosten in rekening gebracht zullen worden is altijd onze advies. Wij werken met professioneel en gediplomeerde verhuizers en daarom ook een gemiddelde beoordeling van 8,4. Onze cijfer voor iemand die een buitenlandse werknemer die inmiddels 3 jaar bij ons werkt, van wie wij nooit een klacht hebben ontvangen, beledigt middels woorden die wij te erg vinden om bekend te maken, maar dan zo erg dat de werknemer volkomen geëmotioneerd wegloopt: -10
Vorige maand verhuisd van Loosdrecht. Ze waren keurig op tijd. Via videobellen hadden alles doorgenomen. Aardige jongens en al mijn spullen werden veilig ingepakt. Ik had niet verwacht dat alles zo snel en soepel zou gaan. Nam enorm veel stress weg!
Goede kwaliteit prijs verhouding en zeker aan te raden!
pro
Professioneel
pro
Goede prijs en kwaliteit
Verhuisd van Loosdrecht (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
flag-review
Na een slechte ervaring met een verhuisbedrijf ben ik via een vriendin bij verhuis experts terecht gekomen. Grote complimenten voor deze mannen! Ze weten van aanpakken en zijn zeer professioneel. Ik raad dit bedrijf zeker aan als je wilt verhuizen. Qua prijs, service en ook omdat het hele leuke mensen zijn!
pro
Weten van aanpakken erg goede service
pro
Prijs kwaliteit/service verhouding is erg goed
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Den Bosch (Nederland)
flag-review
Wij zijn zeer tevreden over de personeel en waren ook heel vriendelijk en behulpzaam.
Hun afspraken prima nagekomen en netjes met mijn spullen omgegaan.
We zijn super tevreden, goed en professioneel team.
Ik zal dit verhuisbedrijf aan andere aanraden.
Bedankt mannen.
pro
Geen schade
pro
Prijs kwaliteit
Verhuisd van Nieuwegein (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
flag-review
nooit meer dit verhuisbedrijf ook ik teveel betaald er moest een extra verhuiswagen bij komen dan wat er was afgesproken .de verhuizers die er waren moesten een hogere prijs doorgeven voor de extra verhuiswagen schade gehad 4 weken bezig geweest om het probleem op te lossen helaas zeker geen aanrader nooit meer
con
Meer betalen dan er op de offerte stond
con
Slechte afhandeling omtrent schade
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Nijmegen (Nederland)
flag-review
Antwoord van
Geachte klant en beste lezers, Uw inboedel heeft een bepaalde volume. Deze volume wordt in kubieke meters door ons geschat met een nauwkeurigheid van 3 a 4 kubieke meters. Onze verhuiswagens hebben een inhoud van 22 kubieke meters. U begrijpt wel dat er altijd 1 of 2 kuub loze ruimte bestaat, met andere worden de wagens kunnen soms maar 20 kuub worden ingeladen. Stel wij gaan van Utrecht naar Nijmegen, een behoorlijke afstand. De volume is geschat op 22 kuub, welk betekent dat het 18 maar misschien ook wel 26 kuub kan zijn. Onze chauffeurs zijn experts in het laden van de wagens en zullen alle ruimtes zo efficiënt mogelijk benutten zodat er zoveel mogelijk mee gaat. Stel nu eens voor dat de wagen helemaal gevuld maar e is nog 4, 5 misschien 6 kuub over is. Wat gaat wij doen? Laten staan? Op en neer rijden ( 01 uur en 10 minuten )? of schakelen wij een tweede wagen in? Niet te vergeten, Wij nemen nooit een besluit zonder akkoord van onze klanten. En het feit dat de wagen maar voor een h alve dag in rekening is gebracht. Zojuist van de schade afdeling vernomen dat er nooit een melding van een schade is binnen gekomen wat betreft deze verhuizing. Mocht u toch nog willen dat wij uw schade in behandeling nemen, laat het ons weten via [email protected] Wij behandelen altijd schade meldingen binnen twee weken.
Verhuizers waren vriendelijk. Deden wat we gevraagd hadden. Maar over de financiële kant heb ik geen goed woord over. In totaal hebben we 1000 euro meer betaald dan was berekend in de offerte. De verhuiswagen was te klein (ondanks dat er vooraf iemand langs was geweest om een inschatting te maken), waardoor er twee keer gereden moest worden met extra kosten van dien. Bovendien werd ons vooraf aangeraden om een verhuislift te laten komen. Er moest dan wel een raam uit, maar dat zou de man van de verhuislift regelen. Uiteindelijk bleek dit niet het geval en moesten we extra betalen om het raam eruit te laten halen. Aan de telefoon werd een onsamenhangend verhaal van excuses gehouden wat erop neerkwam dat wij alle extra (verborgen) kosten maar gewoon moesten betalen. Ik weet een ding zeker, ik doe nooit meer zaken met dit bedrijf.
pro
verhuizers waren vriendelijk
pro
verhuizers deden hun werk prima
con
1.000 euro meer aan kosten dan de offerte
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
flag-review
Antwoord van
Beste klant en andere lezers, Graag reageren wij op deze oneerlijke review waarin met opzet onwaarheden gedeeld worden. Als eerst zijn wij vanaf de start van de corona periode gestopt met het bezoeken van klanten en baseren onze offertes op de eerlijke informatie die de klanten aan ons doorgeven. Dat is door deze klant dus niet gebeurd waardoor niet alleen zij maar vooral wij voor een hoop onverwachte verrassingen stonden bijvoorbeeld twee keer op en neer moeten rijden terwijl de wagen en de verhuizers later die dag geboekt waren voor een andere opdracht. Het raam eruit halen is een zaak wat niet door ons zomaar besloten wordt. Als zelfs maar één item er niet doorheen past dan moet het raam eruit. Wat zou daar de excuus van kunnen zijn??? Was het misschien beter geweest om de helft die niet door het raam pasten achter te laten?? En laten wij nou duidelijk maken dat wij een verhuisbedrijf zijn en degene die het raam uit komt halen is een specialist met een speciale tarief en eigen onder neming, met andere woorden wij verdienen daar niks aan. Nog even een specificatie van de extra kosten die hierboven worden genoemd: De helft van wat er wordt genoemd waarvan 80% de kosten waren voor het uithalen van het raam. Een vergeten maar wel belangrijke ding nog, de 50 euro korting die wij achteraf hebben gegeven, kijk die dingen worden niet genoemd. Ontzettend teleurstellend, extra ( verborgen ) kosten, Ongelofelijk. Wij hebben gespecialiseerd en vakkundige verhuizers in onze teams en zorgen dat een klus altijd, welke obstakel dan ook, netjes uit wordt gevoerd. Onze jongens zowel op het veld als op kantoor werken hard om onze klanten tevreden te stellen, helaas wordt dat niet altijd gewaardeerd.
Ondanks de beperkte verhuisafstand (binnen zelfde woonplaats) was het een veel grotere klus dan verwacht. Het gebruik van een lift was niet mogelijk waardoor er veel meubels gedemonteerd en later weer in elkaar gezet moesten worden. Dit liep vlekkeloos. De 4 verhuismannen hadden een goede taakverdeling en de communicatie met zowel de aanvoerder van de 4 als de baas, verliep prettig.
pro
goede prijs kwaliteit
pro
prettige communicatie
con
lift kon niet gebruikt worden. Echter dit werd heel netjes ter plekke opgelost
Verhuisd van Houten (Nederland) naar Houten (Nederland)
flag-review
Top verhuizers kwamen door de Corona maatregelen iets later dan gepland zonder even te bellen maar verder geweldige verhuizers
Super vriendelijk en erg begaan met de spullen die verhuisd moesten worden
Granieten tafelblad van 150 kg,waar ik geen brood in zag werd door de heren op snelle en professionele wijze verplaatst van 1e verdieping naar de verhuiswagen mbv verhuis lift
Verder werden de grote meubel stukken zeer goed ingepakt tegen beschadiging
pro
goede en snelle vrhuizing zonder schade
pro
Vriendelijk personeel dat van aanpakken weet en denkt in oplossingen
con
wat meer communicatie naar de klant toe in de dagen voor de verhuizing
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Schagen (Nederland)
flag-review
Begin maart de Verhuizers site opgezocht en van de zes die daar toen stonden hebben er 5 in ‘no time’ gereageerd. Positief. Echter alleen Verhuis Experts is fysiek langs geweest. Op basis daarvan is er een bedrag overeengekomen. De offerte die ik later kreeg, bleek € 150 lager dan wat we hadden afgesproken en kwam overeen (net even lager) met de andere 4 offertes. Aangezien ik mondeling al het hogere bedrag geaccepteerd had, heb ik de offerte ook geaccepteerd.
De feitelijke verhuis ’jongens’ waren vriendelijke heren, die – niet echt efficiënt – heel vriendelijk en adequate alles inpakten. Ondanks dat hun ‘expert’ langs geweest was om te beoordelen, hadden ze specifiek gereedschap niet bij zich, hetgeen ‘in no time’ door hun collega’s bezorgd werd (zonder daar mij van tevoren over in te lichten, want dat soort gereedschap had ik zelf ook).
Maar zowel het inpakken – als drie weken later het uitpakken verdient waardering.
Echter hun ‘baas’ belde mij aan het eind van de inpakdag op en gaf aan dat ik ongeveer € 200 meer moest betalen dan dat hij in de offerte had gezet (en € 120 meer dan dat we mondeling hadden afgesproken). Ik heb een meerbedrag in lijn met wat we mondeling hadden afgesproken betaald (hetgeen dus veel meer was dan de offerte). De redenering was ‘extra tijd’ en meer dozen. Dat laatste kon ik pas checken toen ik drie weken later de opslag terugkreeg, waarna bleek dat ongeveer 10 dozen meer in rekening waren gebracht dan gebruikt voor m’n opslag.
De dag voor het terugbrengen van de inboedel kreek ik een soort van ‘chantage mail’ met de mededeling dat ik in totaal ongeveer € 400 meer moest betalen dan de oorspronkelijke offerte (of te wel € 200 meer dan wat ik mondeling had afgesproken. Als ik niet per omgaande zou betalen, zou mijn inboedel de volgende dag niet afgeleverd worden. Dit noem ik chantage om dat er nergens in de offerte stond dat ik van tevoren moest betalen. Ik heb wel het gevraagde bedrag betaald, want ik wilde niet het risico lopen dat er vertraging ontstond, maar ik voelde me zeer ongemakkelijk.
De verhuizers hebben alles weer ‘netjes’ teruggebracht en neergezet. Dezelfde vriendelijke jongens die alles hadden opgehaald. Bij het weggaan kreeg ik weer een telefoontje dat ik alsnog € 50 extra zou moeten betalen, hetgeen ik geweigerd heb. Officieel werd aangegeven dat het meer tijd had gekost dan ingeschat.
Conclusie: goede, prettige verhouding met de verhuizers zelf. Echt helemaal prima
Maar, zeer slechte relatie met hun ‘baas’ die buiten de offertes en afspraken om een soort van chantage techniek gebruikt om mensen veel meer te laten betalen dan wat hij aangeeft in z’n offerte. Op die basis zal ik de Verhuis Experts zeker niet aanbevelen.
pro
Heel vriendelijke en betrokken verhuizers
con
Het bedrijf geeft goedkope offertes en vraagt naderghand veel meer
con
Het bedrijf chanteert door aan te geven dat als ik het meerbedrag niet betaal , ze de inboedel niet zullen vrijgeven
Verhuisd van 's-gravenhage (Nederland) naar 's-gravenhage (Nederland)
flag-review
Antwoord van
Geachte T.V.D.,

Ik zal me als eerst voorstellen, Ik ben dezelfde verhuisadviseur die uw woning destijds heeft bezocht om u een inschatting te geven voor de kosten van de verhuizing naar de opslag en terug. Mij is gevraagd om persoonlijk op uw recensie te reageren omdat u voornamelijk het over het verkeerd inschatten van de kosten schrijft. Als u zich kunt herinneren had ik een schrijfblok bij me waarin ik notities heb gemaakt en ook de prijzen heb opgeschreven en aan u meegedeeld. Ik heb daar een foto van gemaakt en deze zal ik per mail naar u toezenden. Heel erg jammer dat ik deze hierop deze platform niet kan uploaden zodat de andere klanten die uw recensie lezen, mijn bewijsstuk met hun eigen ogen kunnen zien. Alsnog schrijf ik een samenvatting van mijn notities van toen omdat u beweert dat u meer heeft moeten betalen omdat er extra gewerkt zou zijn en de inschatting verkeerd zou zijn geweest en zogenaamd ik en mijn collega's op het kantoor ons werk niet goed doen. Hier mijn noti ties:

Uiterlijk zondag 15 maart naar de opslag
inclusief het inpakken
Woonkamer 10 +2 m3 / 20 boekendozen / kamer#1 3 m3 / kamer#2 8m3 / keuken 2m3 / 3 a 4 m3 aan verhuisdozen. Totaal: 27m3
Verhuisplan met 3 verhuizers en een laadklep bakwagen: 1,5 uur inpakken woonkamer / 1 uur inpakken andere kamers / 1 uur inladen / half uur rijden / 1 uur uitladen bij opslag / Totaal 3 verhuizers a 5 uur arbeid
Opslag per week €59,- met eerste week opslag gratis
Terug van opslag ingeschat op 3 verhuizers a 4 uur arbeid.
Totaal bedrag €1.372,- inclusief btw, opslag en materiaal

U heeft mij toen aangegeven dat u een offerte heeft ontvangen van nog geen €900,- Na mijn verbazing heb ik u gevraagd of u wist op hoeveel tijd de offerte gebaseerd was waarop u direct antwoordde 2 verhuizers a 4 uur arbeid. Ik heb u gevraagd of het u logisch leek dat ze met 2 personen in 4 uur tijd kunnen inpakken, inladen en rijden en uitladen. Het inpakken van 27m3 met 2 verhuizers kost alleen al 4 uur arbeid heb ik u toen uitgelegd. Het is namelijk mijn expertise om dergelijke inschattingen te maken. Toen heb ik op de rekenmachine voor u een berekening gemaakt op wat voor bedrag ik uitkom als ik mijn offerte ook op 2 verhuizers a 4 uur zou baseren en ik kwam toen uit op €897,- Ik heb u toen uitgelegd dat zowel wij als welke andere verhuisbedrijf een dergelijke offerte uitsturen op basis van nacalculatie en u uitgelegd dat de andere verhuisbedrijf u waarschijnlijk heeft willen misleiden maar dat u zelfs bij hun meer zult gaan betalen omdat zij hogere uurtarief hanteren en het simpelweg nooit lukt om met 2 personen in 4 uur in te pakken in te laden, rijden en uitladen. U heeft aangegeven dat u daar wel bewust van bent en van mij toch de offerte eerst op de mail wil hebben. In de offerte heb ik duidelijk naar u gecommuniceerd dat ik de offerte aan heb gepast naar de uren waar u het zelf over had en ik heb u nog eens €25,- korting gegeven en de opslag eerste week gratis. Ook staat standaard bij ons in de offerte dat wij op nacalculatie werken en dat het kan zijn dat een verhuizing korter of langer duurt. Wij hebben u zoals beloofd de eerste rit 2 verhuizers gestuurd. Omdat wij wilde u tevreden houden en het bedrag laag houden hebben wij u op de terugrit een extra verhuizer gratis gestuurd en de verhuizers hebben ook voor u gratis uitgepakt wat wij normaal gesproken niet doen. U heeft uiteindelijk €1.297,45 betaald. Uw totale voordeel is geweest €234,-

Voor de duidelijkheid en ter informatie, het wordt ons alle klanten en is u gecommuniceerd dat de betaling dient voldaan te zijn voordat de verhuizing van opslag terug gaat want dan alleen hebben de verhuizers toegang tot de opslag voor het inladen. Het betreurt ons dat u het geld wat u hoort te betalen voor de zware hard verrichtte werk van ons harde werkers chantage noemt. Het betreurt ons dat u het standaard versturen van een factuur voor geleverde diensten, wat iedere onderneming namelijk doet, een chantage techniek noemt. Wat wij hieruit concluderen is dat wij ons expertise zowel voor het inschatten van de klus en de kosten als het leveren van diensten hebben bewezen maar op het moment van betaling worden wij door u uitgemaakt voor oplichters omdat u voor de kei hard gewerkte uren van de jongens hebt moeten betalen. Heel erg jammer dit!
Heel lastige klus. Een rond zwaar eikenhout tafelblad 150x150 moest buitenom van begane grond naar 1e verdieping (via raam) getild worden.
En schuin door het
pro
Hebben het tafelblad ingepakt in dekens en plastic.
pro
Hebben het goed geanalyseerd, hoe aan te pakken.
con
Eerst iets anders geprobeerd.
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Delft (Nederland)
flag-review
Grote verhuizer. Goede communicatie met de klant. Klantvriendelijk. Alles op tijd geregeld. Verhuizers zijn harde werkers.
pro
Goed klantcontact
pro
Alles volgens afspraak geregeld
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Santpoort-noord (Nederland)
flag-review
Netjes op tijd begonnen en binnen de offerte waren ze klaar en geen schade want dat is ook wel een hele belangrijke punt
pro
voordelig
pro
geen schade
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
We move every three to four years reagrding our jobs in the past 15 years. This company is one of the best that provided our relocation for a very nice price. The communication was very good al from the start ans they helped us the best untill the job was done. We want to thank evryone involved and recommend this company.
pro
Communication
pro
Price
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Brussel (Frankrijk)
flag-review
Wij hebben ons verhuizing met deze verhuisbedrijf gepland en alles is prima gegaan. Wij zijn heel tevreden.
pro
Snelle verhuizers
pro
Voordelig verhuizing
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Laat je niet gek maken door slechte recensies die hopen met slechte recensies een bedrijf waar mensen heel hard voor hun geld werken schade aan te kunnen richten. Wij hebben een totaal andere beeld van deze verhuisbedrijf. Afgelopen weekend met deze mannen verhuisd! Wij merkten wel dat iedereen een beetje met het verhaal zat dat iemand met leugens slechte recensie had geplaatst en ze zwart probeerde te maken en dat zij ze met racistische uitspraken had beledigd. Dit kan gewoon niet waar zijn dacht ik en daarom deel ik mijn ervaring: Geweldige mensen, met een goede werklust en zichtbaar plezier in wat ze doen! Harde werkers. Top bedrijf! Niks meer aan doen! Bedankt voor de goede service en in de toekomst zal ik zeker weer bij jullie aankloppen! Ik zal jullie altijd aanraden bij vrienden en kennissen, jullie zijn geweldig!
pro
TOP top top
pro
Professioneel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
flag-review
Niet doen! Ga aub voor een erkend verhuisbedrijf en bespaar jezelf een hoop onvoorziene kosten en ellende. Deze zelfbenoemde experts zijn bij onze vorige woning langsgeweest om een offerte op te maken. Op de dag van de verhuizing hadden we zelf al 1/3 van onze spullen verhuisd. Desondanks liep de verhuizing verschrikkelijk uit. Ten eerste werd al snel duidelijk dat ze te weinig dozen hadden meegenomen. Ons werd verteld dat de offerte niet correct was opgemaakt. We gaven aan bereid te zijn het bedrijf deels tegemoet te komen. Immers, waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Maar we werden toch volledig financieel verantwoordelijk gesteld voor hun falen. Resultaat, 3 dagen na een ongelooflijk rommelige verhuizing (de dozen lagen overal, behalve waar ze hoorden te staan, de meubels waren slordig gemonteerd enz) lag de rekening op de mat en na 11 dagen lag de zaak al bij een malafide incassobureau die ons letterlijk stalkten. Het verhuisbedrijf was niet bereid om ons te woord te staan en reageerden op mail alleen door opnieuw de rekening door te sturen. Zij hebben onze bank met (waarschijnlijk) teer besmeurd. Ondanks dat ze beloofd hadden (we hebben hier bewijs van) dit te zullen vergoeden, geven ze nu, ruim 3 maanden later, dat ook deze kosten ad €277,- voor onze rekening zijn. Dit op de dag waarop de bank zou worden gereinigd notabene. Resultaat is dat de verhuizing ons ruim €1.000,- meer heeft gekost. En daarbij ongelooflijk rommelig is verlopen. Daarnaast zijn we geschoffeerd door het bedrijf. Je zal toch zo aan je geld moeten komen. Ze mogen het houden. Wij verdienen ons geld liever op een eerlijke manier. Trap niet zoals wij in de positieve reviews, we herkennen inmiddels de grammaticale en taalfouten wel van de communicatie in het emailverkeer, voorafgaand aan deze nachtmerrie van een verhuizing. Na het lezen van een andere review zijn ook wij nader onderzoek gaan doen. De positieve reviews zijn fake. Het bedrijf misbruikt foto's van mensen overal ter wereld, zelfs van een dame die op een zeer verdrietige manier aan haar einde is gekomen. Ook op deze site staan fake reviews van dit bedrijf. Gisteren zijn wij, naar aanleiding van onze review, door het bedrijf benaderd. Er is aangeboden alsnog voor de kosten voor het reinigen van de bank te betalen. We zouden bloemen krijgen en chocolade, mits we onze review verwijderen. Dat gaan we niet doen. Onze review is geen uiting van rancune. Het is bedoeld om te voorkomen dat andere mensen hetzelfde mee moeten moeken als wij. We hebben het dossier inmiddels overgedragen aan verschillende instanties. Waaronder de instantie die identiteitsfraude aanpakt. Terecht is dit hartstikke strafbaar. Overigens heeft een medewerker afgelopen week in zijn woede (let wel, hij was boos omdat wij hem er op wezen dat de rekening voor het reinigen van de bank nog moest worden voldaan) aangegeven dat zij lage offertes uitbrengen, zodat de potentiele clienten voor hun kiezen en niet voor een ander bedrijf. Bijzonder verdienmodel maar niet ten gunste van de consument uiteraard.
con
Bewust klanten misleiden
con
Geen service
Verhuisd van Capelle Aan Den Ijssel (Nederland) naar Capelle Aan Den Ijssel (Nederland)
flag-review
Met deze verhuisbedrijf hebben wij onze verhuizing als heel goed ervaren. De prijs was heel goed afgestemd op onze budget en de verhuizing verliep heel vlot.
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
flag-review
Vandaag zijn we verhuisd door [namen verwijderd door Sirelo] van verhuis experts uit Den Haag. Echt top jongens!!! Goede service en snel werk. Bedankt voor het sjouwen. Groeten uit Rotterdam
pro
op tijd
pro
precies
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Fijne service erg professionele verhuizers denken met je mee en zijn niet te beroerd om met je mee te denken als de bank niet door de deur past.. [namen verwijderd door Sirelo] ontzettend bedankt voor jullie harde werken van vandaag!!! Toppers!
pro
Professioneel
pro
Communicatie
Verhuisd van Amsterdaam (Nederland) naar Diemen (Nederland)
flag-review
Fijn om met deze verhuisbedrijf samen te werken. Na meerdere verhuisbedrijven benaderd te hebben viel onze keuze op verhuisexperts wegens de goede prijsafspraken en het vertrouwde gevoel.
pro
Voordelig
pro
goede afspraken
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Diemen (Nederland)
flag-review
Waar zijn de ‘Experts’ bij Verhuis Experts uit Den Haag? Dit bedrijf heeft 7 december onze verhuizing gedaan, en dat was achteraf een vergissing. Het verhuisteam zelf waren vriendelijke mannen, maar niet erg professioneel en efficiënt. Bovendien hadden ze een slecht onderhouden liftauto bij zich dat ook voor uren vertraging heeft gezorgd, onder andere doordat deze uitviel. De ultieme klantgerichtheid bleek uiteindelijk toen zij doodleuk alle vertraging en extra kosten gewoon hebben doorgerekend in een factuur die bijna tweeënhalf keer hoger was dan begroot! En niet thuis gaven om dat netjes op te lossen. Dubieus verdienmodel. Oppassen dus met dit bedrijf.
pro
Vriendelijke verhuizers
pro
Voorzichtig met de inboedel
con
Slecht materieel (liftauto)
con
Slechte afhandeling door hoofdkantoor (geen klantgerichtheid)
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
flag-review
Antwoord van
Geachte P. B.,

Erg jammer dat u een buiten ons macht gebeurtenis gebruikt om ons bedrijf in zwart dag licht te zetten. Een defect aan de verhuislift is een ongeluk en gebeurt totaal niet met opzet. Het onderhoud van de verhuislift echter is een vereiste die streng gecontroleerd wordt en is ten aller tijde 100% gekeurd. Een motorische mankement aan een mechanisch object heeft echter niets te maken met onderhoud en gebeurt regelmatig zoals ik zelf eergisteren een splint nieuwe BMW met een defect langs de weg zag staan al zal deze auto uit 2019 perfect onderhouden moeten zijn geweest. Om 15:15 stopt de verhuislift met werken en om 16:30 stond een nieuwe, goedwerkende verhuislift weer klaar. ondertussen hebben onze verhuizers zoveel mogelijk met de trappen naar boven gebracht. De uur en een kwartier van de afwezigheid van de verhuislift is voor de lift noch voor de verhuizers niet in rekening gebracht. Erg jammer dat u hierover liegt om uw verhaal zogenaamd sterker te maken. Bij ons bet aalt u voor de daadwerkelijk gewerkte uren dus het bedrag wat u betaald heeft is ook echt voor de gewerkte uren geweest, niet meer niet minder. U bent uiteindelijk in totaal nog geen 1,4 keer meer kwijt geweest dan het offerte bedrag, een inschatting van de kosten, welke duidelijk aan u gecommuniceerd was. Ook hier weer erg jammer dat u over liegt. U waarschuwt mensen om op te passen, wij denken dat ons toekomstige klanten hier alleen van leren om eerlijk te zijn en respect hebben voor ons kei hard werken verdienmodel.

De aller beste toegewenst!

Team Verhuis Experts B.V.
We recently moved with this company. It was a hard day for both us and the movers and they did a great job. Definitely recommendable!
pro
Good price
pro
Professional movers
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review
Heel erg tevreden met de service van deze verhuisbedrijf. Hele goede voorbereiding en communicatie. Compliment aan [namen verwijderd door Sirelo]
pro
Voorbereiding
pro
Communicatie
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Gent (België)
flag-review
Beste verhuizers ooit. Ze komen al heel goed voorbereid en gaan gelijk te werk. Ze werken efficiënt en weten van aanpak.
pro
Voordelig
pro
Professioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Enkel een paar stukken inboedel verhuisd. Het ging best vlot enige punt dat ze alles helemaal in folie inpakken duurt alleen lang wel begrijpelijk om schade te voorkomen maar het kostte ons iets meer dan verwacht. toch blij dat het voorbij is zonder enige schade.
pro
Vlot
pro
Professioneel
Verhuisd van Laren (Nederland) naar Loosdrecht (Nederland)
flag-review
Alles ging eigenlijk vlekkeloos. Ze waren op tijd en prima binnen de offerte ook afgerond. Nog compliment aan [namen verwijderd door Sirelo]
pro
Professioneel
pro
Goedkoop
Verhuisd van Alphen Aan De Rijn (Nederland) naar Gouda (Nederland)
flag-review
Ontzettende fijne verhuizing gehad. [namen verwijderd door Sirelo] hebben onze dag geheel gemakkelijk gemaakt en ons de rust gegund die we na jaren lang verhuizen zochten. Compliment voor het gehele service.
pro
Op tijd
pro
professioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Hele fijne bedrijf om mee te werken. Kantoor mensen zijn heel behulpzaam en zoeken naar oplossingen. Zo ook de verhuizers en de handyman. Goede prijs ook uiteraard. Moet gezegd worden dat we het in de eerste instantie niet helemaal oké mee waren en het met zweet handen afwachtten gezien we van andere verhuisbedrijven bijna twee keer hogere offerte aanbod kregen maar deze bedrijf heeft het waar gemaakt en voor een mooie bedrag ons een makkelijke verhuisdag verzorgd. KLASSE!
pro
VOORDELIG
pro
PROFESSIONEEL
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
flag-review
We hebben een hele goede ervaring met deze verhuisbedrijf. Eerder hebben ze mijn ouders verhuisd naar Spanje. We hebben dit keer specifiek gevraagd om handige verhuizers omdat er nogal een aantal nieuw aangeschafte items zoals lampen, gordijnen en schilderijen opgehangen moesten worden. We hebben [namen verwijderd door Sirelo] onze uiterste complement gegeven voor het werk die verricht hebben.
pro
handig
pro
professioneel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Direct een goede klik al met de verhuisadviseur die bij ons langskwam voor de opname. Redelijk in de buurt van de offerte gebleven uiteindelijk ook. Op tijd begonnen en op tijd geëindigd. Verhuizers [namen verwijderd door Sirelo] mogen jullie heel trots op zijn heel professioneel en zorgzaam doen zij hun werk. Ze pakken alles heel netjes en zorgvuldig in tegen schade en laden alles heel zorgvuldig zoals het op de foto te zien is.
pro
Efficiënt
pro
Professioneel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Uitvoering was slecht. Afspraken met mij als klant werden niet goed gecommuniceerd met verhuizers. Offerte kwam niet in de Burt van uiteindelijke bedrag door meerprijs. Inpakken gebeurt inefficient. Alles ligt en staat door elkaar. Later communicatie met Kant or verloopt stroef en niet klantgericht.
con
Afspraken en praktijk ligt ver uit elkaar
con
Offerte en daadwerkelijke factuur ligt ver uit elkaar door meerwerk
Verhuisd van Nieuwerkerk Aan Den Ijssel (Nederland) naar Emmen (Nederland)
flag-review
Last weekend moved to Norway from the Hague, Netherlands by this company. I am very satisfied by every service they provided. The communication is very easy and planning goed fast and on time. Many thanks
Verhuisd van The Hague (Nederland) naar Oslo (Noorwegen)
flag-review
Alles is netjes ingepakt en vervoerd, mbv verhuislift. Er werd goed doorgewerkt en het aantal uur was maar net iets meer dan in de offerte was aangegeven. Prima verlopen, aanrader voor anderen!
pro
Goede prijs
pro
Alles netjes ingepakt en vervoerd
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Vlijmen (Nederland)
flag-review
Goede verhuizuizers en professionels en vriendelijk.Alles goed en schade vrij overgebracht , zeer tevreden.
pro
Serieus
pro
Vakkundig
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland)
flag-review
Hele goeie service, alles werd netjes en stevig ingepakt. Goed bezorgd en gemonteerd. Echt een aanrader voor de volgende keer!
pro
Flexibel
pro
Voorzichtig
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Na een wat onrustige start nav de prijsopgave hebben de mannen van Verhuis Experts ons meer dan goed verhuisd. Zeer zorgvuldig met alle spullen omgegaan, alles netjes ingepakt en gedemonteerd en gemonteerd.
pro
zorgvuldig
con
offerte traject kan concreter
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Wassenaar (Nederland)
flag-review
Werken zeer netjes en voorzichtig. Tevens binnen afgesproken tijd. Op tijd aanwezig en zeker aan te raden!
pro
Voorzichtig
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Oss (Nederland)
flag-review
Jongens kwamen op tijd, werkte snel en waren heel voorzichtig met alle spullen. Ze deden zelfs extra dingen die ze niet perse hoefde te doen.

Dankjewel. De volgende keer weer!
pro
Op tijd
pro
Snel
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Den Bosch (Nederland)
flag-review
Zeer goede ervaring vriendelijke mensen top gedaan is een echte aanrader helpt overal mee ik zou meerdere mensen het aanraden om het te doen en is nog goedkoop ook toppie groetjes nel vd kamp
Verhuisd van Denhaag (Nederland) naar Denhaag (Nederland)
flag-review
Goede en nette verhuizers snel en vriendelijk
Verhuisd van Nootdorp (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Wij zijn erg teleurgesteld over de service en hebben de verhuizing als stressvol ervaren. Er waren 3 verhuizers die alleen maar tijd gingen rekken. Ze namen hun tijd om samen met z'n drieën één los ding in folie te wikkelen (bv. plastic kledingstang). Toen wij hier iets over zeiden werd er heel vervelend en bot gereageerd. Uiteindelijk hebben wij bijna alles zelf gedaan, maar wij moesten tekenen om het risico van de verhuizing te nemen. Het resultaat was dat er veel meer uren gemaakt zijn dan begroot, met flinke meerkosten. En heel veel stress!
con
Tijd rekken
con
Niet professioneel, onvriendelijke communicatie
Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review
Antwoord van
Geachte heer Frigge,

Ik reageer graag op uw recensie omdat we graag een aantal aanvullende informatie willen mededelen. Als eerst is onze offerte van 5 uur gebaseerd geweest op de informatie die u zelf aan ons door had gegeven namelijk een verhuizing van ongeveer 19m3. Bij aankomst bleek u meer dan 30m3 aan inboedel te hebben welke zich heeft bewezen want we hebben 2 volle verhuiswagens van 22m3 moeten verhuizen. Logisch dat er meer tijd nodig is dan 5 uren om alles te verhuizen. Onze verhuisbedrijf staat bekend om het goed inpakken en schadevrij verhuizen maar op het moment dat u tijd wilt besparen en aangeeft het inpakken te willen staken logisch dat we ons niet meer aansprakelijk stellen voor geen enkele schade en moet u dan daarvoor tekenen. Dat u zelf mee hebt geholpen is een keuze van u geweest om tijd te besparen terwijl onze jongens heel hard door hebben gewerkt en ontzettend hun best hebben gedaan om uw verhuizing zo goed mogelijk uit te voeren. We vinden het erg jammer dat u i.p.v dank zo reageert op onze goede daad. Nogmaals onze offerte is heel correct geweest en gebaseerd op de informatie die U zelf hebt aan ons doorgegeven welke verkeerd bleek te zijn. en verder is het allemaal uw eigen keuze geweest om de verhuizing anders te laten verlopen dan het hoort . Heel erg jammer dat u voor uw kostenbesparing onze in zwarte daglicht zet en zo slecht over onze bedrijf schrijft terwijl wij ontzettend onze best voor u gedaan hebben. Heel erg jammer dit
kwamen te laat; hadden geen steekwagen bij zich alleen een plankje met 4 wieltjes; demonteren en monteren ging niet goed;
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
De verhuizers waren stipt op tijd aanwezig op de afgesproken tijd. De verhuizers hebben heel erg hun best gedaan. Bedankt voor de goede service!
pro
Op tijd
pro
Nauwkeurig
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Afgelopen woensdag een grote verhuizing gehad op kleine schaal. Maar 1 ding diende verhuist te worden maar iets wat met grootte nauwkeurigheid uitgevoerd moest worden. Voor de verhuizing diende mijn raam verwijderd te worden omdat op een andere manier het niet mogelijk was om dit voor elkaar te krijgen. Alles is zeer netjes uitgevoerd. Een aanrader. Mocht je iets moeten verhuizen denk dan aan dit bedrijf. Ze zijn meer dan de moeite waard. Indien er weer verhuist dient te worden op grotere schaal of misschien weer iets kleiners dan denk ik altijd aan dit bedrijf.
pro
Vriendelijk personeel
pro
Bekwaam
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
flag-review
Ze waren netjes op tijd en hebben alles netjes ingepakt. demontage en montage ging heel goed en mijn spullen zijn in prima staat op de nieuwe woning geplaatst.
pro
Zorgvuldig
pro
Professioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Tot alle verbazing ging mijn verhuizing erg soepel en sneller dan verwacht. De mannen kwamen vroeg aan en begonnen alles in te pakken met professionele verhuis materiaal. mijn zorg was om de breekbare spullen die ik heb en dat zorg hebben de mannen van verhuisexperts afgenomen door alles zorgzaam in te pakken. bij vertrek hadden de mannen ook mijn oude woning schoongeveegd.bij aankomst bij de nieuwe woning werd alles weer uitgepakt en neergelegd naar mijn wens.Tegen de avond zat ik al te relaxen op mijn bank in mijn nieuwe woning. mijn dank en complimenten voor de experts. zeker een aanrader.
pro
professioneel
pro
vakbekwaam
Verhuisd van Heerenveen (Nederland) naar Delft (Nederland)
flag-review
Gisteren hebben de jongens van verhuisbedrijf Experts de verhuizing voor ons gedaan. We werden al een beetje gewaarschuwd van zorg dat je een goede verhuisbedrijf kiest want vaak gaat het mis met de planning of je spullen raken beschadigd of je betaalt achteraf veel te veel. Maar wat een top ervaring met deze mensen. Ze hebben dozen meegenomen, alles netjes en stevig ingepakt, inboedel super professioneel gedemonteerd en voordat we het door hadden stonden we in onze nieuwe huis met alle spullen en voor het donker werd waren de meeste kasten en bedden en bankstellen in elkaar gezet. Ik had altijd een vrees voor verhuizing maar dit was echt top. Het heeft ons zoveel tijd, moeite en zorgen bespaard. Er kwam eindelijk een bedrag van 35 euro bovenop de afgesproken prijs voor langer demonteren en monteren en die kregen we als cadeau voor onze nieuwe huis van de eigenaar. super lief en aardig. Bedankt jongens.
pro
professioneel
pro
goede planning
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
We hebben onze verhuizing door deze 'experts' als een nachtmerrie ervaren :-(

We vonden het eerste contact heel prettig en vriendelijk. Verhuisexperts reageerde heel snel en schakelde heel voortvarend. We kregen een goede prijs en er stond in de offerte zelfs gespecificeerd welk inpakmaterialen er gebruikt zou worden. Vakkundig kwamen ze over en ook uitermate servicegericht.

De realiteit bleek helaas heel anders te zijn. De verhuizers zelf waren echt ontzettend vriendelijke mensen en werkten keihard, zonder pauze, door. Daar lag het niet aan, maar er was een hele grote misinschatting gemaakt qua verhuisdozen waardoor er veel dozen tekort kwamen en men onze spullen in vuilniszakken moest inpakken. Al onze meubels bleek met plastic folie ingepakt te zijn, kasten werden niet goed gedemonteerd en een te kleine verhuiswagen was besteld. Met als gevolg dat heel veel meubels beschadigd raakten. En als je dan denkt dat je alles gehad hebt, dan blijkt dat dit bedrijf ook nog eens niet juist verzekerd is! Dat terwijl er in de offerte stond dat ze tot € 1.250.000 verzekerd waren.

We hebben zo ontzettend veel gedoe gehad en willen met deze review voorkomen dat andere mensen dit ook mee moeten maken.

De dure les die wij geleerd hebben is: neem een erkende verhuizer, zorg dat je vooraf foto's maakt van alle meubels (dat hadden wij gelukkig gedaan) en laat op dag 1 inpakken en dag 2 pas verhuizen.
con
Niet goed verzekerd
con
Grote nalatigheid bij inpakken > veel schade veroorzaakt
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Heemstede (Nederland)
flag-review
Ze kwamen bij ons thuis om naar alles te kijken en een exact, goedkope prijs te geven van begin tot eind. No hidden extras. Ze waren op tijd, alles werd heel netjes ingepakt, alle meubelen zijn veilig aangekomen, weer gemonteerd. Personeel erg vriendelijk en beleefd. Zeker aanbevolen. Zou weer gebruiken als het nodig was zou geen andere verhuis bedijf meer willen. Was zo blij en heel erg tevereden over deze bedrijf. Een 5* bedrijf.
pro
Goedkoop, op tijd,alles ingepakt. Beleefd, vriendelijk
pro
No hidden extras, prijswas alles inbegrepen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Maassluis (Nederland)
flag-review
Verhuisteam was netjes op tijd.
Gaan professioneel en nauwkeurig met onze spullen om.
Zijn netjes en werken hard door complimenten voor de verhuizers!
pro
zorgzaam
pro
netjes
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review

Andere reviews?

De Telefoongids
8,9
125 reviews
Google
8,0
22 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Zoeterwoude