Over ons

Op deze pagina lees je alles over de doelstellingen van Sirelo, alle informatie op de website, de verhuisbedrijven op deze website, de reviews op deze website en ons algemene beleid.

Wat is Sirelo?

Sirelo.nl is hét onafhankelijke verhuisplatform voor Nederland opgericht in 2016. Onze voornaamste doelstelling is het transparanter én eerlijker maken van de verhuisbranche in Nederland. We proberen deze doelstelling te bereiken door consumenten een platform te geven voor het achterlaten van ervaringen met verhuisbedrijven. Tevens proberen we lastig te verkrijgen informatie openlijk te communiceren. Denk dan bijvoorbeeld aan gemiddelde kosten voor een verhuizing naar een specifiek land. Tot slot proberen we consumenten te helpen met hun verhuizing door middel van tips, checklists en handige informatie.

Verhuisbedrijven op Sirelo

Nogmaals: Sirelo is een volledig onafhankelijk platform. Dat wil zeggen: Verhuisbedrijven hoeven niet te betalen om op Sirelo te staan en alle 515 verhuisbedrijven en reviews worden hetzelfde behandeld. Ook streven we na om een zo volledig mogelijk overzicht van verhuisbedrijven te creëren. We durven dus te zeggen dat (bijna) alle ingeschreven verhuisbedrijven in Nederland op onze website staan.

Welke bedrijven krijgen het kwaliteitscertificaat?

Sommige verhuisbedrijven op Sirelo hebben een ‘top’ logo naast hun naam staan. Maar wat houdt dit logo precies in? Lees hier meer over onze ‘top movers’.

Ons review-beleid

Wij vinden het erg belangrijk dat de verhuisbranche transparant wordt. Mede daardoor publiceren wij recensies van mensen die een ervaring hebben met een verhuisbedrijf. In principe kan iedereen een dergelijke recensie achterlaten. Wel controleren wij iedere review voor we deze publiceren. Verhuisbedrijven kunnen uiteraard reviews niet aanpassen of verwijderen. Wil je meer weten over ons review-beleid? Lees hier meer over op onze pagina ‘verhuis reviews’.

Onze adresgegevens

Sirelo
Vasteland 78
3011 BN, Rotterdam (Nederland)

Registratie Kamer van Koophandel: 59464534
BTW nummer: NL8535.02.985.B.01

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons dan een e-mail: [email protected].