Over ons

Sirelo.nl is hét onafhankelijke verhuisplatform voor Nederland. Bij ons vind je alles wat te maken heeft met verhuizen: prijzen, verhuizers en checklists met handige informatie. Sirelo hecht veel waarde aan informatie over verhuisbedrijven: onze database bestaat uit alle relevante (nationale en internationale) verhuisbedrijven uit Nederland. Tevens helpen we je ook met informatie over het onderwijs, de cultuur, belastingen en de gezondheidszorg in diverse landen. Daarnaast werkt ons team en (internationale) netwerk van bloggers dagelijks aan het delen van relevante informatie. Zo ben je iedere week op de hoogte van interessante gebeurtenissen, tips en trends in de verhuiswereld.

Sirelo heeft een ruime database met onafhankelijke reviews van en informatie over verhuisbedrijven voor je klaarliggen. Om gemakkelijk en snel prijzen van deze verhuizers aan te vragen en te vergelijken, kun je ook gebruik maken van onze offerteservice.

Wat kan Sirelo voor jou betekenen?

Verhuizen is een traject waar veel bij komt kijken. Zeker bij internationale verhuizingen zijn er diverse zaken (bankzaken, werkvergunningen, gezondheidszorg en belastingen) die geregeld moeten worden. Sirelo assisteert je in het verkrijgen van alle benodigde informatie. In de vorm van informatieve pagina’s, visuele content en blogs worden bestemmingen uit binnen- en buitenland uitgebreid behandeld. Zo kan iedereen goed voorbereid verhuizen!

Het kiezen van een verhuisbedrijf

Bij Sirelo vind je alle relevante nationale en internationale verhuizers van Nederland. Naast ervaringen en beoordelingen zijn er ook andere standaarden die je vertellen hoe goed een verhuizer jou kan helpen, namelijk:

  • Lidmaatschap van de brancheorganisatie voor verhuizers;
  • Veel ervaring op het gebied van internationaal of nationaal verhuizen;
  • Specialisatie in bepaalde verhuizingen;
  • Gerenommeerde naam in de verhuisindustrie;
  • Een betrouwbaar bedrijf en gezonde bedrijfsvoering.

Boek 8 van het Burgerlijk Wetboek schrijft voor dat partijen met een vergunning voor beroepsgoederenvervoer het recht aan zich binden om verhuizingen te doen. De vervoeder, de ene partij, bindt zich middels een overeenkomst aan de afzender (de andere partij) om bepaalde spullen te vervoeren. Als hét verhuisplatform van het land hecht Sirelo enorm veel waarde aan het feit dat je een goede, gespecialiseerde verhuizer kunt vinden en dat jouw verhuizing zo soepel mogelijk kan verlopen. Onafhankelijke ervaringen en reviews van verhuisbedrijven uit binnen- en buitenland zorgen er voor dat je ieder verhuisbedrijf uit de regio kunt vergelijken.

Onze adresgegevens

Sirelo
Vasteland 78
3011 BN, Rotterdam (Nederland)

Registratie Kamer van Koophandel: 59464534
BTW nummer: NL8535.02.985.B.01

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons dan een e-mail: [email protected].