Zoek jij een verhuizer?
Ontvang 5 gratis offertes in 3 stappen
Netwerk van 500+ verhuisbedrijven
Jaarlijks 150,000 verhuizingen

Over ons

Ga je binnenkort verhuizen, help je iemand anders die het verhuisavontuur aangaat of heb je zelf een verhuisbedrijf? Dan ben je hier aan het juiste adres. Sirelo is het grootste onafhankelijke verhuisplatform van Nederland en we vertellen je graag meer over waar we voor staan en hoe ons platform is ontstaan.

Sirelo: Verhuizen van begin tot eind

De verhuisbranche is op veel vlakken vrij ouderwets. Tot enkele jaren geleden was het bijna ondenkbaar dat je de kosten van een verhuizing op het internet kon vinden. Om toch een schatting van de verhuiskosten te kunnen maken, moest men individuele verhuisbedrijven benaderen en een offerte opvragen. En ook dat was niet altijd even makkelijk: veel verhuisbedrijven waren online niet goed vindbaar. Het vinden van de juiste informatie en verhuisbedrijven die bij jouw verhuizing zouden passen, was dus niet de makkelijkste klus.

Het moederbedrijf van Sirelo (TriGlobal B.V.) is al sinds 2004 actief in de verhuisbranche en het team vond deze geslotenheid in de branche maar gek. Een verhuizing heeft immers een grote impact op je leven en levert daarbij de nodige stress op. Het proces naar de verhuizing toe zou dus zo soepel mogelijk moeten verlopen, zonder dat je dagenlang het internet hoeft af te struinen. En precies zó ontstond Sirelo.nl! Het werd onze missie om een platform te maken waarop informatie over verhuizen van begin tot eind te vinden zou zijn. En hier zijn we! 🙂

Sirelo is een platform waar verhuisbedrijven en consumenten samenkomen en waar alle relevante informatie over verhuizen toegankelijk gemaakt wordt.

Verhuisbedrijven op Sirelo

We hebben onderzoek gedaan onder verhuizende consumenten en we kwamen tot de conclusie dat er een aantal zaken écht nodig waren op ons platform. We ontdekten dat het vinden van verhuisbedrijven in de buurt als lastig werd ervaren, daarom hebben hebben alle verhuisbedrijven in Nederland een profiel op Sirelo gekregen. Deze verhuisbedrijven betalen ons dus niet om een plekje op Sirelo te hebben – wij geloven in de kracht van het totaaloverzicht. Daarom tonen wij op Sirelo ieder verhuisbedrijf in Nederland, zodat jij op een hele makkelijke manier toegang hebt tot alle gegevens van verhuizers bij jou in de buurt.

Reviews voor verhuisbedrijven

Wanneer iemand is verhuisd, kan hij/zij een review schrijven voor het betreffende verhuisbedrijf op Sirelo. Deze informatie is super waardevol voor mensen die zoeken naar een verhuisbedrijf. Alle reviews worden gecheckt aan de hand van dezelfde criteria, hier zit een team van mensen achter die alles nauwkeurig controleert. Wij streven er naar om zoveel mogelijk geverifieerde reviews te plaatsen, het helpt immers niemand als de reviews op een platform fake zijn. We willen jou juist helpen door eerlijke, echte informatie te tonen. Reviews worden daarom niet op verzoek van verhuisbedrijven verwijderd. Meer hierover lees je in ons reviewbeleid.

Het gebeurt weleens dat verhuisbedrijven ons verzoeken het profiel te verwijderen, bijvoorbeeld wanneer er negatieve reviews van klanten op staan. Dit doen wij niet – wij geloven in transparantie en de kracht van het totaaloverzicht, daarom verwijderen we verhuisbedrijven niet, tenzij het bedrijf niet langer bestaat. Dit betekent dus dat jij op Sirelo écht een goed beeld krijgt van de verhuizers in jouw omgeving en de kwaliteit die je van deze verhuisbedrijven mag verwachten.

Verhuizen met een glimlach

Bij Sirelo worden we enthousiast van verhuizen. En we willen jou net zo enthousiast maken! We weten als geen ander dat verhuizen een stressvol proces kan zijn. En, een avontuur! Verhuizen naar een nieuwe woning, een volgende stap in je leven, voor sommigen zelfs naar een ander land: daar komt flink wat bij kijken. Vergeet vooral niet te genieten en besef je dat je er moet een glimlach op zult terug kijken wanneer je in je nieuwe woning op de bank ploft.

Om die glimlach al tijdens het verhuisproces op je gezicht te krijgen, delen we op ons platform handige artikelen zoals een checklist voor je verhuizing en nuttige verhuistips. Omdat transparantie één van onze kernwaarden is, helpen we je ook graag bij het zelf berekenen van de kosten van de verhuizing en geven we je een hulpmiddel om het volume van de inboedel te berekenen. Informatie die tot kort geleden nog nergens te vinden was, maken wij op Sirelo toegankelijk voor jou.

We zien je denken: hoe spreek ik die naam uit?

Deze vraag krijgen we vaker! We vertellen je graag hoe je onze naam uitspreekt en ook hoe we er bij gekomen zijn: bij Sirelo zeggen we ‘ja’ tegen verhuizen! Gaat er al een belletje rinkelen? We werken met een internationaal team, en letterlijk komt onze naam van het ‘ja’ zeggen (sí in het Spaans) tegen verhuizen (relocation in het Engels). Verhuizen? Ja! Sirelo. Ondanks dat Sirelo gevestigd is in Nederland, zijn we erg trots op onze internationale naam. Sirelo heeft inmiddels een website in meer dan 75 landen, we hopen dat ze het overal kunnen uitspreken.. 😉

Wat is het verdienmodel achter Sirelo?

Sirelo is een platform gericht op consumenten. Deze consumenten betalen niet voor het vergaren van informatie, het aanvragen van verhuisoffertes of de andere tools die Sirelo biedt. Echter zit er natuurlijk wel een verdienmodel achter het platform en hierover zijn we graag transparant! Sirelo valt onder TriGlobal B.V.: dit is een bedrijf met een groot netwerk aan verhuisbedrijven. Deze verhuisbedrijven betalen voor offerteaanvragen (voor hen dus potentiële klanten). Dit betreft een vast bedrag per offerteaanvraag. Wanneer een consument op Sirelo verhuisoffertes aanvraagt, wordt deze offerteaanvraag doorgezet naar TriGlobal. Dit team zet vervolgens de aanvraag door naar geschikte verhuisbedrijven in hun aangesloten netwerk. De consument vergelijkt op deze manier verschillende verhuizers op basis van prijs en kwaliteit, en voor verhuisbedrijven is dit een manier om potentiële klanten te kunnen bereiken. Win-win!

Wanneer Sirelo een offerteaanvraag doorzet naar TriGlobal, dan neemt TriGlobal dus het stukje van geschikte verhuisbedrijven vinden, over. Sirelo opereert onafhankelijk en bevordert niet het ene verhuisbedrijf boven het andere verhuisbedrijf. Dit geldt voor alle informatie die over een verhuisbedrijf getoond wordt, de reviews die ze ontvangen op hun profiel, enzovoort. Wat je op Sirelo ziet, staat dus volledig los van het netwerk van TriGlobal.

Onze adresgegevens

Sirelo (onderdeel van TriGlobal B.V.)
Spuiboulevard 240A+B
3311 GR, Dordrecht (Nederland)

Registratie Kamer van Koophandel: 59464534
BTW nummer: NL8535.02.985.B.01

Heb je vragen of opmerkingen? We zien je e-mail graag tegemoet op [email protected]
Of bel ons op 088 230 0630