Over ons

Op deze pagina lees je informatie over de doelstellingen van Sirelo en de informatie die je op onze website kan vinden.

Wat is Sirelo?

Sirelo.nl is hét onafhankelijke verhuisplatform voor Nederland. Wij zijn opgericht in 2016. Onze voornaamste doelstelling is het transparanter én overzichtelijker maken van de verhuisbranche in Nederland. We proberen dit te bereiken door consumenten een platform te geven voor het achterlaten van ervaringen met verhuisbedrijven. Tevens proberen we lastig te verkrijgen informatie openlijk te communiceren. Dit voor zowel verhuizen binnen Nederland als voor internationaal verhuizen. Denk dan bijvoorbeeld aan gemiddelde kosten voor een internationale verhuizing (naar een specifiek land). Tot slot proberen we consumenten te helpen met hun verhuizing door middel van verhuistips, een checklists verhuizen en heel veel andere handige informatie.

Verhuisbedrijven op Sirelo

Nogmaals: Sirelo is een volledig onafhankelijk platform. Dat wil zeggen dat verhuisbedrijven niet hoeven te betalen om op Sirelo te staan. Alle 530 verhuisbedrijven en reviews worden hetzelfde behandeld. Ook streven we na om een zo volledig mogelijk overzicht van verhuisbedrijven te creëren. We durven dus te zeggen dat (bijna) alle ingeschreven verhuisbedrijven in Nederland op onze website staan. Staat een verhuisbedrijf niet op ons platform, laat het ons weten dan voegen we deze direct toe.

Welke bedrijven krijgen het kwaliteitscertificaat?

Sommige verhuisbedrijven op Sirelo hebben een logo naast hun naam staan. Maar wat houdt dit logo precies in? Lees hier meer over het Sirelo kwaliteitscertificaat.

Ons reviewbeleid

Wij vinden het erg belangrijk dat de verhuisbranche transparant wordt. Mede daardoor publiceren wij recensies van mensen die een ervaring hebben met een verhuisbedrijf. In principe kan iedereen een dergelijke recensie achterlaten. Wel controleren wij iedere review voor we deze publiceren. Verhuisbedrijven kunnen uiteraard reviews niet aanpassen of verwijderen. Wil je meer weten over ons reviewbeleid? Lees hier meer over op onze pagina reviewbeleid.

Onze adresgegevens

Sirelo
Vasteland 78
3011 BN, Rotterdam (Nederland)

Registratie Kamer van Koophandel: 59464534
BTW nummer: NL8535.02.985.B.01

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons dan een e-mail: [email protected].