Over ons

Sirelo is hét onafhankelijke verhuisplatform van Nederland, opgericht in 2016. We vertellen je graag meer over ons platform.

Ontvang gratis 5 offertes
Bespaar vandaag nog!

Wat is Sirelo?

Sirelo is hét onafhankelijke verhuisplatform van Nederland, opgericht in 2016. Ons doel is om jou te helpen stressvrij te verhuizen. Wij doen dit door het bieden van informatie, tips, checklists en de mogelijkheid om offertes te vergelijken. Daarnaast kun je ieder verhuisbedrijf in Nederland vinden op Sirelo.

Verhuisbedrijven op Sirelo

Wij steven er naar om ieder bestaand verhuisbedrijf in Nederland te laten zien op Sirelo. Wij zijn onafhankelijk, wat inhoudt dat verhuisbedrijven niet betalen om op Sirelo te staan. Alle 578 verhuisbedrijven en bijbehorende reviews worden op dezelfde manier behandeld. Wanneer je op zoek bent naar een verhuisbedrijf bij jou in de buurt, kun je deze hier vinden. Door het lezen van ervaringen van voorgaande klanten, wordt het makkelijker om het juiste verhuisbedrijf te kiezen.

Ken jij een verhuisbedrijf dat nog niet op Sirelo staat? Laat dit ons dan weten door het invullen van dit formulier.

Reviews

Onze focus ligt op transparantie en eerlijkheid in de verhuisindustrie. Wanneer iemand verhuisd is, kan hij/zij een review schrijven voor het betreffende verhuisbedrijf. Wij checken deze reviews handmatig alvorens deze gepubliceerd worden. Iedere review wordt aan de hand van dezelfde criteria getoetst, op basis hiervan wordt bepaald of een review wordt gepubliceerd of niet. Wil je meer weten over ons reviewbeleid, lees dan hier verder. Reviews kunnen niet op verzoek van het verhuisbedrijf verwijderd worden, hetzelfde geldt voor de inhoud van de review. Een verhuisbedrijf kan reageren op de review om hiermee ook zijn kant van het verhaal te delen.

Nuttige informatie voor iedere verhuizing

En dan ook echt iedere. Waar je ook naartoe verhuist, Sirelo heeft een hoop nuttige informatie voor je verzameld. Denk bijvoorbeeld aan een checklist, handige verhuistips en de mogelijkheid om het volume van je inboedel te berekenen. Ga je internationaal verhuizen? Dan hebben wij deze checklist voor je opgesteld, informatie over het verhuizen van een container en de top 12 internationale verhuizers.

De kosten van jouw verhuizing

Als jouw verhuisplannen al definitief zijn en je bent benieuwd naar de kosten, dan verwijzen wij je graag naar deze pagina voor een verhuizing binnen Nederland, of naar deze pagina wanneer je internationaal verhuist. Tevens biedt Sirelo de mogelijkheid om tot vijf gratis offertes te ontvangen. Wij brengen je dan in contact met vijf verhuisbedrijven die voor jou een offerte opmaken.

Onze adresgegevens

Sirelo
Spuiboulevard 240A+B
3311 GR, Dordrecht (Nederland)

Registratie Kamer van Koophandel: 59464534
BTW nummer: NL8535.02.985.B.01

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons dan een e-mail: [email protected]