Top 10 verhuisbedrijven in Utrecht

22 verhuisbedrijven gevonden in Utrecht

Filters
Type verhuizing
Diensten
Beoordeling
In de buurt
Pas filters toe
Resultaten
Filters
Hulp nodig bij het vinden van een verhuisbedrijf?
Vergelijk gratis tot 5 verhuisbedrijven en vind een verhuizer!

Heb je een bedrijf?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om aan de directory te worden toegevoegd.

Een bedrijf toevoegen

De beste verhuisservice in Utrecht vinden

Ga je binnenkort verhuizen naar Utrecht en ben je op zoek naar de beste verhuisservice? Dan ben je hier aan het goede adres! In de lijst hierboven vind je een compleet overzicht van alle (erkende) verhuisbedrijven in Utrecht. Lees verder om te leren hoe je de beste partner voor jouw verhuizing naar Utrecht vindt.

De zoektocht naar de beste verhuisservice Utrecht

Om te bepalen wat voor verhuisservice in Utrecht je precies zoekt, kun je deze vragen aan jezelf stellen. Met de antwoorden kun je een stuk gerichter zoeken tussen de verhuisbedrijven in Utrecht in de lijst hierboven.

 • Heb je een internationaal verhuisbedrijf nodig of ga je binnen Utrecht verhuizen?
 • Zoek je een erkende verhuizer in Utrecht of is dat niet belangrijk?
 • Ga je voor prijs-kwaliteit, of wil je zo goedkoop mogelijk uit zijn?
 • Heb je specifieke diensten nodig, zoals de transport van kunst of piano’s?
 • Heb je een verhuislift nodig of zijn er andere speciale wensen?
 • Wat zijn de belangrijkste factoren voor je, bijvoorbeeld reputatie, klantvriendelijkheid of prijs?

Beste verhuisbedrijf Utrecht kiezen

Hierboven vind je een compleet overzicht van verhuisservices in Utrecht. Bezoek hun profielpagina om meer te weten te komen over:

 • Het specialisme van de Utrecht verhuizer, voor als je bijvoorbeeld piano’s of antiek wilt transporteren naar je nieuwe woning.
 • Het soort diensten dat dit verhuisbedrijf in Utrecht aanbiedt. Kunnen ze bijvoorbeeld ook helpen met het (de)monteren van meubels?
 • De vergunning die het verhuisbedrijf heeft. Het is verplicht voor Nederlandse verhuisbedrijven om een Eurovergunning te hebben. Niet ieder verhuisbedrijf in de regio Utrecht heeft de juiste vergunning(en).
 • Of het erkende verhuizer in Utrecht of niet is, dit brengt voordelen met zich mee.
 • De verzekeringen die ze aanbieden voor het geval dat er schade ontstaat of spullen kwijtraken.
 • Achtergrondinformatie over wat voor bedrijf het is (bijvoorbeeld een familiebedrijf), hun specialisatie en hoe lang het verhuisbedrijf al bestaat.
 • En natuurlijk de verhuisbedrijf Utrecht reviews, waar je zowel positieve als negatieve ervaringen van voorgaande Sirelo verhuizers leest. We raden aan om ook andere review websites te bekijken, zodat je een compleet beeld hebt.

Erkende verhuizers Utrecht

Verhuizen naar Utrecht met een Erkend Verhuisbedrijf brengt voordelen met zich mee! Op de profielpagina van de verschillende verhuisservices in Utrecht zie je of het verhuisbedrijf erkend is of niet.

Wanneer je met een erkende verhuisservice naar Utrecht verhuist, kunnen de verhuiskosten hoger zijn, maar je inboedel is tot 100.000 euro verzekerd. Daarbij kun je bij erkende verhuizers in Utrecht verwachten dat ze duidelijke afspraken maken, een vakkundig verhuisteam sturen en een aanbetalingsgarantie hebben.

Verhuisbedrijven in Utrecht: reviews beoordelen

In het overzicht van verhuisservices in Utrecht zijn de bedrijven gerangschikt op hun behaalde review score. Het eerste Utrecht verhuisbedrijf dat je in de lijst ziet heeft dus de meeste positieve Sirelo reviews.

Heb je een verhuisservice in Utrecht gevonden die je aanspreekt? Klik op de profielpagina en bekijk de verhuisbedrijf Utrecht reviews om te kijken wat hun sterke en zwakke punten zijn. Let hierbij op jouw wensenlijst. Wil je bijvoorbeeld zo snel mogelijk met de verhuizing klaar zijn, bekijk dan welke verhuisbedrijven regio Utrecht hoog zijn beoordeeld op hun effectieve en snelle manier van verhuizen.

Verhuisbedrijf regio Utrecht contacteren

Bij Sirelo neem je op twee manieren contact op met diverse verhuisservices in Utrecht.

 1. Op het profiel van iedere verhuisservice in Utrecht vind je de contactgegevens. Neem gerust contact op, zo test je meteen hoe behulpzaam de medewerkers zijn.
 2. Wil je direct meer informatie ontvangen over de verhuiskosten? Gebruik de Sirelo tool om de verhuiskosten te berekenen zodat je een idee hebt en vraag dan een gratis verhuisofferte aan van het desbetreffende verhuisbedrijf in regio Utrecht.

Verhuisbedrijf Utrecht kosten: verhuisbedrijf inhuren of zelf doen?

Overweeg je om zelf te verhuizen naar Utrecht? De onderstaande artikelen en tools helpen je om de keuze te maken tussen zelf verhuizen en een verhuisbedrijf regio Utrecht in te huren.

Met deze 25 verhuistips kun je zorgeloos verhuizen en deze 9 tips voor het inpakken van verhuisdozen helpen je om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan.

Veelgestelde vragen

Wat kost een gemiddelde verhuizing met een verhuisbedrijf in Utrecht?

Hoe kan je goedkoop verhuizen in Utrecht?

Hoe kies ik een betrouwbaar verhuisbedrijf?

Hoe lang van tevoren een verhuisbedrijf reserveren?

Populaire steden in Nederland

Den Haag
Top 10 verhuisbedrijven in Den Haag
Amsterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Amsterdam
Rotterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Rotterdam
Breda
Top 10 verhuisbedrijven in Breda