Verhuisbedrijven in Utrecht

20 Verhuisbedrijven gevonden

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Utrecht? Goed nieuws: wij hebben een lijst van alle verhuisbedrijven in de regio Utrecht voor je gecreëerd! Hieronder vind je ze, op volgorde van hun behaalde review score. Het eerste verhuisbedrijf is dus het best beoordeelde verhuisbedrijf in Utrecht, op basis van onafhankelijke reviews van mensen die je voorgingen.
We hebben 20 verhuisbedrijven gevonden
Sorteer op:
Keuzestress? Laat ons voor je kiezen!
Ontvang vrijblijvend 5 gratis offertes en bespaar vandaag nog!
Gratis en vrijblijvend
Staat jouw bedrijf er niet bij?
Voeg je verhuisbedrijf toe

Advies voor het kiezen van een verhuizer in Utrecht

Een goede verhuizer in Utrecht zorgt ervoor dat je verhuizing vlekkeloos verloopt. Het bedrijf weet precies hoe de stad in elkaar zit, wat de parkeerregels zijn en wat er geregeld moet worden om een straat indien nodig legaal te blokkeren. In ons overzicht vind je wel 10 verhuisbedrijven in Utrecht. Maar welk verhuisbedrijf voldoet aan al jouw wensen?

Verhuisservice Utrecht vergelijken

Hoe beter je de verhuisbedrijven met elkaar vergelijkt, hoe groter de kans is dat je voor verhuisservice gaat met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ga als eerste na waar de verhuisservice in Utrecht is gevestigd. Zit het bedrijf relatief ver van je woning? Dan kan het zijn dat de transportkosten hoog oplopen. Vaak hanteren verhuisbedrijven een kilometertarief. In het gunstigste geval kies je een bedrijf dat centraal is gelegen tussen je oude en nieuwe huis. Op onze website kun je de verhuisbedrijven het beste met elkaar vergelijken. Let hierbij onder andere op de keurmerken, of ze voorrijkosten rekenen, of ze parkeerkosten rekenen, of je per uur betaalt of dat je een totaalservice afneemt. Als je per uur betaalt is het van extra groot belang de referenties te lezen. Werkt het bedrijf snel genoeg? Levert het echt vakmanschap? Zo loop je minder risico dat je voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Welke diensten verlang je van het verhuisbedrijf in Utrecht?

Niet ieder verhuisbedrijf levert dezelfde diensten. Om erachter te komen welk verhuisbedrijf in Utrecht aan jouw wensen voldoet is het van belang de volgende zaken te onderzoeken. Is het bedrijf alleen gespecialiseerd in particuliere verhuizingen, of ook in zakelijke verhuizingen? Levert het bedrijf in- en uitpakservice? Heeft het bedrijf een verhuislift of moet er een gehuurd worden? Hebben de verhuizers ervaring met het verhuizen van speciale spullen, bijvoorbeeld: antiek of een piano? Ook is belangrijk om het verhuisbedrijf een aantal zaken door te geven, zodat de verhuizing soepel verloopt. Laat bijvoorbeeld op tijd weten hoe groot je inboedelvolume is, of de voordeur gemakkelijk te bereiken is en of de verhuizers een trap op moeten.

Verhuizen naar Utrecht: vraag gratis 5 offertes aan

Wil je een nog completer beeld van de verhuizers in Utrecht? Zoek 5 verhuizers uit die het beste bij je passen en vraag dan voor ieder bedrijf een offerte aan via ons online verhuisofferteformulier. Lees vervolgens het artikel Verhuisofferte: waar let ik op? Hierin staat hoe je een offerte het beste kunt lezen en waar je op moet letten bij het maken van je keuze. Als je gaat verhuizen naar Utrecht is het ook van belang veel over de stad te weten. Wanneer moet je je inschrijven? Hoe is het om te wonen in Utrecht? Deze informatie kun je vinden in dit artikel over Utrecht. Veel succes met je verhuizing naar Utrecht.