Verhuisbedrijf vinden: 500+ verhuisbedrijven met reviews

Informatie en reviews van 651 verhuisbedrijven

Ga je verhuizen? Vind een verhuisbedrijf voor jouw verhuizing! Op deze pagina vind je een overzicht van alle verhuisbedrijven in Nederland. Voor ieder verhuisbedrijf vind je naast algemene informatie en contactgegevens, ook reviews van mensen die je voorgingen.
Ontvang 5 gratis offertes.
Bespaar vandaag nog!
Amsterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Amsterdam
Verhuisbedrijven in Amsterdam
Den Haag
Top 10 verhuisbedrijven in Den Haag
Verhuisbedrijven in Den Haag
Rotterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Rotterdam
Verhuisbedrijven in Rotterdam
Breda
Top 10 verhuisbedrijven in Breda
Verhuisbedrijven in Breda

Alle verhuisbedrijven

Staat jouw bedrijf er niet bij?
Voeg je verhuisbedrijf toe

Hoe vind ik een verhuisbedrijf?

Deze vraag krijgen we bij Sirelo dagelijks en natuurlijk hebben we ook het antwoord voor je. Goed nieuws: je bent op deze pagina op exact de juiste plek beland. Omdat alle verhuisbedrijven in Nederland hier getoond worden, vind je gegarandeerd een verhuisbedrijf bij jou in de buurt. We vertellen je graag meer.

Een overzicht van alle verhuisbedrijven

We streven ernaar om ieder verhuisbedrijf een (review)profiel op Sirelo te geven. Hierdoor weet je zeker dat je tijdens je zoektocht in ieder geval alle opties hebt kunnen overwegen zonder heel het internet af te zoeken.

Door hierboven te klikken op de plaats waar je woont, kom je terecht bij de lijst van alle verhuisbedrijven die bij jou in de buurt gevestigd zitten. De verhuisbedrijven worden vervolgens gerangschikt op hun review score: het eerste bedrijf is dus het best beoordeelde verhuisbedrijf bij jou in de buurt.

Door op de naam van een verhuisbedrijf te klikken, kom je op het profiel van deze verhuizer. Wat je hier zoal kunt vinden:

  • Reviews van mensen die je voorgingen. We verzamelen reviews van voorgaande klanten om jou een beeld te kunnen geven van de kwaliteit;
  • De contactgegevens van het verhuisbedrijf. Zo kun jij zelf contact opnemen met de verhuisbedrijven;
  • De optie om een gratis offerte aan te vragen. Je kunt direct een offerte van het betreffende verhuisbedrijf opvragen wanneer ze je interesse gewekt hebben én je kunt ervoor kiezen om nog 4 extra offertes te ontvangen zodat je kunt vergelijken;
  • Informatie over de diensten van de verhuizer. Denk hierbij aan het soort verhuizingen dat dit verhuisbedrijf uitvoert en een stukje achtergrond info;
  • Vergunningen. Ieder verhuisbedrijf in Nederland moet in het bezit zijn van de NIWO Eurovergunning, wij laten je zien of de verhuizer aan deze verplichting voldoet;
  • Lidmaatschappen van associaties. Verhuisbedrijven kunnen aangesloten zijn bij associaties als Erkende Verhuizers en IAM. Op het profiel van de verhuizer zie je precies welke lidmaatschappen het bedrijf heeft.

Het is belangrijk dat een verhuisbedrijf bij jou in de buurt gevestigd zit en dat de prijs binnen je budget valt, maar zeker zo belangrijk is de kwaliteit. Je wil voorkomen dat je kiest voor een verhuisbedrijf dat bekendstaat om het veroorzaken van schades of het zoekmaken van spullen. Daarom hechten wij waarde aan reviews voor verhuisbedrijven: de ervaringen van voorgaande klanten zijn veelzeggend.

Reviews voor verhuisbedrijven

Wanneer je gaat verhuizen, dan is het laatste wat je wil natuurlijk dat je spullen beschadigd worden of zelfs kwijtraken. Fouten maken is menselijk dus je hebt nooit de garantie dat er geen kleine schades kunnen ontstaan tijdens een verhuizing. Echter kun je wel goed onderzoek doen naar het verhuisbedrijf om in te kunnen schatten welk kwaliteitsniveau je mag verwachten. Reviews zijn hiervoor een perfect middel en daarom verzamelen wij onafhankelijke reviews voor ieder verhuisbedrijf in Nederland.

Door het lezen van deze reviews, kun jij een beeld schetsen van het verhuisbedrijf. Wij raden je altijd aan om naast de reviews op Sirelo, ook reviews op andere websites te checken voor je een definitieve keuze maakt.

Verhuisbedrijven vergelijken

Wanneer je op zoek bent naar een verhuisbedrijf, dan is het aan te raden om meerdere verhuisbedrijven te vergelijken. Door het vergelijken bespaar je al snel honderden euro’s en niet onbelangrijk: je kunt met een gerust hart zeggen dat je een weloverwogen keuze hebt gemaakt. Het gaat hier immers wel om je waardevolle inboedel!

Voorkom dat je het verkeerde verhuisbedrijf kiest

Wanneer je meerdere verhuisoffertes aanvraagt en zo de verhuizers met elkaar vergelijkt, dan raden wij je aan om hier op te letten:

  • De prijs en uit welke diensten deze bestaat. Let er goed op dat ieder verhuisbedrijf dezelfde diensten in de offerte meeneemt. De kosten per verhuisbedrijf lopen al snel uiteen, dit kan komen door het rekenen van extra diensten of extra verhuizers. Soms bieden verhuisbedrijven bepaalde diensten standaard aan, terwijl anderen daar kosten voor in rekening brengen.
  • De verzekeringen. Zijn ze verzekerd tot een bepaald bedrag als er tijdens de verhuizing iets kapotgaat en is dit opgenomen in de offerte? Het zou vervelend zijn als bijvoorbeeld je dure bank beschadigd raakt maar je deze schade niet op het verhuisbedrijf kunt verhalen omdat er geen verzekering bleek te zijn. Wanneer een verhuizer is aangesloten bij Erkende Verhuizers dan ben je altijd tot 100.000 euro verzekerd.
  • De reviews. We noemden het al eerder: de kwaliteit van het verhuisbedrijf is erg belangrijk, reviews helpen je om hiervan een beeld te vormen.

Heb je een goed gevoel bij het verhuisbedrijf?

Bovenstaande zaken zijn belangrijk wanneer je een verhuisbedrijf gaat kiezen. Het vierde punt is naar ons idee het allerbelangrijkste: wat zegt je gevoel? Het bedrijf dat je uiteindelijk kiest, wordt verantwoordelijk om jouw dierbare en waardevolle spullen te vervoeren. Dit zijn spullen die je in de loop van je leven hebt verzameld. Dit laten verhuizen door iemand anders is niet niks!

Het lezen van reviews helpt je om een beeld te vormen van hoe andere mensen het verhuisbedrijf hebben ervaren. Echter is het net zo belangrijk om zelf een goed gevoel bij de verhuizer te hebben. Zegt je gevoel dat er iets niet goed is, maar zijn de reviews wel goed? Zoek dan verder. In het beste scenario zijn de reviews goed én heb jij een goed gevoel bij het verhuisbedrijf. Zo ga je met een glimlach de verhuizing tegemoet. 🙂

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over het vinden van een geschikte verhuizer of over onze website? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 088 2300 630. We helpen je graag verder!