Verhuisbedrijf: reviews en ervaringen

Reviews en ervaringen van 578 verhuisbedrijven

Vind een verhuisbedrijf! Op deze pagina vind je een overzicht van alle verhuisbedrijven in Nederland. Per verhuisbedrijf vind je naast algemene informatie en contactgegevens ook ervaringen, klachten en reviews. Heb je al ervaring met een verhuisbedrijf? Dan kun je hier ook een recensie plaatsen
Ontvang 5 gratis offertes.
Bespaar vandaag nog!
Amsterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Amsterdam
Verhuisbedrijven in Amsterdam
Den Haag
Top 10 verhuisbedrijven in Den Haag
Verhuisbedrijven in Den Haag
Rotterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Rotterdam
Verhuisbedrijven in Rotterdam
Breda
Top 10 verhuisbedrijven in Breda
Verhuisbedrijven in Breda

Alle verhuisbedrijven

Staat jouw bedrijf er niet bij?
Voeg je verhuisbedrijf toe

Verhuisbedrijven: vergelijken en kiezen van het juiste verhuisbedrijf

Wanneer je op zoek bent naar een verhuisbedrijf, raden wij je altijd aan om verschillende verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken. Lees de reviews van voorgaande klanten, zo weet je hoe zij de verhuizing hebben ervaren en wat hun mening over het betreffende verhuisbedrijf is. Zo krijg je al snel een beeld van de werkwijze van het verhuisbedrijf. Kijk ook naar welke diensten er aangeboden worden om te bepalen of het verhuisbedrijf bij je past. Daarnaast is natuurlijk de locatie van het verhuisbedrijf belangrijk: moeten ze ver rijden om jouw huidige woning te bereiken? Dan heeft dit door de voorrijkosten invloed op de offerte.

Zodra je een verhuisbedrijf hebt gevonden waar jij een goed gevoel bij hebt, kun je een offerte aanvragen. Wij raden je aan om eerst je verhuisvolume te berekenen met de verhuisvolume calculator wanneer je nog niet weet hoeveel kuub (m³) je gaat verhuizen. Zo kan het verhuisbedrijf een nauwkeurige offerte maken zonder dat ze bij je langs hoeven te komen om de inboedel op te meten.

Offertes van verhuisbedrijven vergelijken: op welke kosten moet je letten?

Wist je dat je veel geld kunt besparen door verhuisbedrijven te vergelijken? Wanneer je offertes van verschillende verhuisbedrijven aanvraagt, is het handig om alle offertes aan de hand van dezelfde punten te bekijken. Denk aan:

  • De verhuisdatum en de geldigheidstermijn van de offerte. Het heeft geen zin om een offerteaanvraag te doen als je pas over een jaar verhuist. Dan is de offerte waarschijnlijk niet meer geldig.
  • De prijs en uit welke diensten deze bestaat. Is het totaalbedrag reëel op basis van het verhuisvolume wat je gaat verhuizen? Rekenen zij eventueel voor extra diensten of extra verhuizers ten opzichte van anderen? Soms bieden verhuisbedrijven bepaalde diensten standaard aan, terwijl anderen daar kosten voor in rekening brengen.
  • De verzekeringen van het verhuisbedrijf. Zijn ze verzekerd tot een bepaald bedrag als er tijdens de verhuizing iets kapot gaat en is dit opgenomen in de offerte? Het zou vervelend zijn als bijvoorbeeld je dure bank beschadigd raakt maar je deze schade niet op het verhuisbedrijf kunt verhalen omdat er geen verzekering bleek te zijn.

TIP: Wil je weten waar je nog meer op moet letten op een offerte? Check dan het artikel vergelijken van offertes die we voor je hebben geschreven.

Verhuisdiensten: welke soort diensten bieden verhuisbedrijven aan?

Bij een verhuizing kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van verhuisdiensten. Zo kun je een verhuizing gedeeltelijk (of helemaal) uitbesteden om niet meer aan bepaalde zaken te hoeven denken. Zo is er bijvoorbeeld een in-en uitpakservice voor je spullen, (de)montage van meubels, een handyman, een verhuiscoach, een verhuislift en ga zo maar door. Deze verhuisdiensten hebben vanzelfsprekend ook een eigen prijskaartje boven op de totale kosten. Ieder verhuisbedrijf rekent daar zo zijn eigen prijzen voor. Wij hebben een overzicht voor je gemaakt van verschillende verhuisdiensten die de verhuisbedrijven aanbieden.

Je kan ook geld besparen door het grotendeels zelf te doen. Op Sirelo hebben we verschillende artikelen geschreven als je bepaalde zaken zelf wil doen. Zo hebben we bijvoorbeeld artikelen over tips voor het inpakken, bestellen van verhuisdozen, praktische verhuistips en een checklist verhuizen om je verhuizing overzichtelijk te houden. Check de homepagina van Sirelo voor het gehele overzicht.

Hulp nodig?

Kom je er niet uit met de adviezen hierboven of heb je liever hulp bij het zoeken naar verhuisbedrijven? Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen op 088 2300 630. Onze verhuisspecialisten zitten voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Wij willen net als jij dat jouw verhuizing een succes wordt!