Top 10 beste verhuisbedrijven van Nederland

Filters
Type verhuizing
Diensten
Pas filters toe
Resultaten
Filters
Hulp nodig bij het vinden van een verhuisbedrijf?
Vergelijk gratis tot 5 verhuisbedrijven en vind een verhuizer!

Heb je een bedrijf?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om aan de directory te worden toegevoegd.

Een bedrijf toevoegen

Beste verhuisbedrijf kiezen met Sirelo

Met Sirelo vind je eenvoudig de beste nationale verhuizers die je inboedel veilig en betrouwbaar van A naar B brengen. Gebruik de filters, vergelijk verhuisbedrijven, lees door de Sirelo reviews en kies het beste verhuisbedrijf in de buurt uit de Sirelo directory.

Stap 1: Nationale verhuizers criteria

Kies de filters aan de linkerkant. Helpt het Nederlandse verhuisbedrijf je met een internationale of nationale verhuizing? Of zoek je een verhuisbedrijf in Nederland dat je helpt met het vervoeren van piano’s, kunst of voertuigen? Daar helpt Sirelo ook bij!

Stap 2: Verhuisbedrijven vergelijken

Scroll door de Sirelo verhuisbedrijven en bekijk de profielen van diverse verhuisservices in Nederland. Open de links in een nieuwe tab om sneller meerdere verhuisbedrijven te vergelijken.

Stap 3. Sirelo reviews verhuisbedrijven lezen

Op de profielpagina van elk Nederlands verhuisbedrijf lees je meer over hun diensten, vergunningen, associaties en achtergrond. Lees door de Sirelo reviews om de beoordelingen van echte klanten te lezen. Alle Sirelo reviews zijn betrouwbaar, onafhankelijk en echt – je leest zowel positieve als negatieve ervaringen voor elk verhuisbedrijf.

Stap 4. Offerte verhuisbedrijf aanvragen

Vraag vrijblijvende offertes aan bij de verhuisbedrijven in Nederland die aan jouw eisen voldoen. Vergelijk verhuisbedrijven offertes door te kijken naar de prijs, maar ook de Sirelo reviews, je gevoel en eventuele extra diensten die ze kunnen leveren.

Op de profielpagina van de Nederlandse verhuisbedrijven vind je:

 • Diensten van de nationale verhuizer, zoals het soort verhuizingen.
 • Vergunningen zoals de NIWO Eurovergunning, die ieder verhuisbedrijf in Nederland verplicht moet hebben.
 • Lidmaatschappen van associaties. Het verhuisbedrijf kan aangesloten zijn bij associaties als Erkende Verhuizers en IAM.
 • Informatie over het Nederlands verhuisbedrijf, zoals hun specialisatie en oprichting
 • Contactgegevens van de verhuisservice in Nederland.
 • Eerlijke Sirelo beoordelingen van verhuizers die je voorgingen.
 • Optie om direct een gratis verhuisofferte aan te vragen. Om sneller verhuisbedrijven te vergelijken kun je bij Sirelo 5 verhuisoffertes tegelijkertijd aanvragen.

Vind het beste verhuisbedrijf in de buurt

Gebruik de zoekbalk bovenaan deze verhuisbedrijf pagina om te zoeken naar een verhuisbedrijf in de buurt. Typ bijvoorbeeld Amsterdam en klik op het vergrootglas. De verhuisbedrijven worden automatisch gerangschikt op relevantie en hun Sirelo reviews – het eerste verhuisbedrijf is dus de best beoordeelde nationale verhuizer in de desbetreffende stad. Je kunt de Nederlandse verhuisbedrijven ook rangschikken op naam (A-Z of Z-A).

Sirelo reviews van verhuisservices Nederland

Ieder verhuisbedrijf werkt met verhuizers die hun best doen om je inboedel veilig en onbeschadigd te transporteren, maar fouten zijn menselijk. Je hebt bij geen enkel verhuisbedrijf 100% garantie, maar door het lezen van de Sirelo reviews kun je wel de beste keuze maken over met welke verhuisservice in Nederland je gaat samenwerken.

Alle Sirelo reviews zijn onafhankelijke reviews van echte mensen die daadwerkelijk met het verhuisbedrijf hebben samengewerkt. Je leest zowel goede als slechte feedback, zodat je zelf de juiste beslissing kunt maken.

Verhuisbedrijven vergelijken op Sirelo

Heb je verschillende verhuisbedrijf offertes ontvangen? Bij het vergelijken van verhuisbedrijven in Nederland let je hierop:

 • Neemt ieder verhuisbedrijf dezelfde diensten in de offerte mee? De kosten per verhuisbedrijf kunnen uiteenlopen door extra diensten of verhuizers. Sommige Nederlandse verhuisbedrijven bieden diensten standaard inbegrepen aan, terwijl anderen kosten rekenen.
 • Is het verhuisbedrijf verzekerd tot een bepaald bedrag als er tijdens de verhuizing iets kapot gaat en is dit opgenomen in de offerte? Wanneer een verhuisservice is aangesloten bij Erkende Verhuizers dan ben je altijd tot 100.000 euro verzekerd.
 • De Sirelo reviews helpen je om in te schatten welk kwaliteitsniveau je van het verhuisbedrijf Nederland kunt verwachten.

Vragen om het beste verhuisbedrijf te kiezen

Tijdens het vergelijken van verhuisbedrijven in Nederland, stel je de volgende vragen:

 • Is de verhuisservice in de buurt gevestigd? Dit scheelt in kosten.
 • Biedt de nationale verhuizer de diensten aan die ik nodig heb?
 • Heeft het verhuisbedrijf de juiste vergunningen?
 • Valt de prijs binnen mijn budget? Vraag hiervoor een verhuisofferte via Sirelo aan
 • Hoe zijn de Sirelo reviews?
 • Heb ik er een goed gevoel bij? Contacteer de verhuisservice om de communicatie te beoordelen, de contactgegevens staan op hun profielpagina.

Hulp van het Sirelo team nodig?

Heb je vragen over Sirelo of het vinden van de beste verhuisservice in Nederland? Bel ons op 088 2300 630 en we helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen

Wat kost gemiddeld een verhuisbedrijf?

Hoeveel kost een volledige verhuis?

Wat kost een goedkope verhuizing?

Hoe lang van tevoren een verhuisbedrijf regelen?

Hoe weet ik of een verhuisbedrijf erkend is?

Wat is de beste manier om te verhuizen?

Wie kan je mij helpen met verhuizen?

Wie moet je inlichten als je gaat verhuizen?

Wat moet je niet vergeten als je gaat verhuizen?

Populaire steden in Nederland

Den Haag
Top 10 verhuisbedrijven in Den Haag
Amsterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Amsterdam
Rotterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Rotterdam
Breda
Top 10 verhuisbedrijven in Breda