Wat klanten zeggen
pro
Vriendelijk (1)
pro
Voorzichtig met meubelen (1)
pro
Prijs (1)
con
Onvoorzichtig met meubelen (1)
Diensten
Nationaal verhuizen
Huisdieren transport
Kunst vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 22 juni 2023

Over

Opruimen, inruimen, sorteren, labelen, verplaatsen en uitpakken. Het kost veel tijd, geeft veel stress en gaat nooit precies zoals u dat wilt. Belangrijke zaken raken zoek, je dure servies raakt beschadigd en overal dozen, dozen en nog meer dozen. KW verhuizingen is het verhuisbedrijf dat u hierbij helpt.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

83% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
Super fijne mannen. Werken hard en efficiënt. Doordat [Naam verwijderd door Sirelo] de regie op zich neemt weet iedereen waar hij of zij aan toe is en dat werkt fijn! Ze werken ook door bijna geen of eigenlijk geen tijd voor pauze, ja als ze van het ene huis naar het andere rijden. Doordat van te voren goed doorgenomen is wat er gaat gebeuren en hoe dit aan te pakken met [Naam verwijderd door Sirelo], bijvoorbeeld nummeren dozen en kamers in het nieuwe huis nummers geven, werkte mee om zo efficiënt als mogelijk te werken. Ik zeg beveel dit bedrijf ten zeerste aan!
pro
Communicatie
Verhuisd van Arnhem (Nederland) naar Arnhem. (Nederland)
Antwoord van
Wat een mooie review!
 op Sirelo
Zeer vriendelijk en bekwaam. Hoe fijn is het dat je vertrouwde spullen zorgvuldig worden verhuisd en op de gewenste plek worden gezet. Niets was te veel voor ze.
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Arnhem (Nederland) naar Middenmeer (Nederland)
 op Sirelo
Fijne mannen, meedenkend, harde werkers en wat een energie!! Superblij dat ze ons geholpen hebben, wat snel en vakkundig!! En ook alles wordt gemonteerd, we zijn blij met KW verhuizing
Verhuisd van Arnhem (Nederland) naar Arnhem (Nederland)
 op Sirelo
Verhuizing op maat. Snelle en goede communicatie. Vriendelijke, hardwerkende en kundige jongens. Het bedrijf gaat voor efficiëntie en persoonlijk contact staat bovenaan. Een goede voorbereiding is t halve werk. In overleg veel mogelijk. Monteren en demonteren van kasten zijn ze ook voor inzetbaar.
Verhuisd van Arnhem (Nederland) naar Velp (Nederland)
 op Sirelo
Afgelopen zaterdag verhuisd door K.W. Verhuizingen uit Arnhem. Erg positieve ervaring. In de afgelopen jaren meermaals mogen verhuizen, maar deze partij springt er in positieve zin wel bovenuit. Ze zijn voorzichtig met je spullen, werken lekker door en zijn gezellig in de omgang. Keurig op tijd op de afgesproken locatie en binnen de beoogde tijd. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Ze werden in een Facebook post aanbevolen en bij deze beveel ik de heren ook van harte aan!
pro
Netjes
pro
Voorzichtig
Verhuisd van Wijchen (Nederland) naar Arnhem (Nederland)
 op Sirelo
Gaan te slordig met je spullen om. Matrassen gewoon vies geworden, deuren van kasten slecht afgesteld gaan niet dicht. Me muren zijn vies geworden van hun handen ze zouden met 2 man komen komen ze met zijn 3 e wat niet afgesproken was heb dus daar ook niet voor betaald
pro
Goedkoop
con
Slordig, gejaagd
Verhuisd van Millingen Aan De Rijn (Nederland) naar Veghel (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Reviewbronnen

Sirelo
8,4
6
Google
9,8
133

Andere verhuisbedrijven in Arnhem

7,7
11

Derksen Verhuizingen

Arnhem
Bekijk verhuisbedrijf
7,8
7

KonNed Verhuizers

Arnhem
Bekijk verhuisbedrijf
7,4
3

Top Movers Vlotweg

Arnhem
Bekijk verhuisbedrijf