Internationaal verhuizen: Top 12 internationale verhuisbedrijven (2021)

Vind een verhuizer voor jouw internationale verhuizing

Ga je internationaal verhuizen? Dan komt een lijst van de top 12 internationale verhuisbedrijven je waarschijnlijk goed van pas. Aan de hand van onafhankelijk onderzoek en reviews hebben we deze voor je samengesteld. Zo weet je zeker dat je een geschikt verhuisbedrijf voor jouw internationale verhuizing vindt!

Ontvang 5 gratis verhuisoffertes
Bespaar vandaag nog!

1. AGS KHZ Internationale Verhuizers

AGS KHZ Internationale Verhuizers is de grootste onafhankelijke verhuisorganisatie in Nederland. Het bedrijf is aangesloten bij onder andere FIDI, IAM. en Erkende Verhuizers. Door deze lidmaatschappen, de omvang van het bedrijf en de reviews van dit internationale verhuisbedrijf kun je eigenlijk met zekerheid zeggen dat je vakkundig geholpen zult worden.

Diensten van AGS KHZ

 • Verhuizen binnen en buiten Europa
 • Particuliere en zakelijke verhuizingen
 • Move management (Een netwerk van verhuisexperts die direct beschikbaar zijn en de verhuizing van A tot Z uitvoeren en begeleiden)
 • Douane formaliteiten
 • Relocation services (Uitgebreide service voor een bedrijfsverhuizing, bestaande uit hulp bij immigratie, settelen, verhuizing, transport en HR)
 • Inboedelopslag

Reviews voor dit verhuisbedrijf

2. Van der Ent TopMovers

Van der Ent TopMovers is franchisenemer van de landelijke verhuisorganisatie Top Movers. Het is één van de grootste internationale verhuisbedrijven van Nederland. Dit verhuisbedrijf is een echt familiebedrijf wat al sinds 1922 actief is in transport, verhuizingen en logistiek. Ze zijn aangesloten bij Fedemac, IAM en Erkende Verhuizers en het Harmony Relocation Network. Dat laatste is een wereldwijd netwerk van samenwerkende verhuisbedrijven die zich blijven ontwikkelen op gebied van technologie, kwaliteit en duurzaamheid.

Diensten

De Van der Ent Group biedt verschillende soorten diensten wanneer het gaat om (internationaal) verhuizen. Denk aan lokale verhuizingen, internationale verhuizingen, kantoor verhuizingen en meerdere soorten opslag waaronder inboedelopslag. Daarnaast verzorgen ze ook relocation services en het verhuizen van auto’s.

Reviews voor dit verhuisbedrijf

3. Atlas International Movers

Atlas International Movers voert dagelijks internationale verhuizingen uit en heeft veel partners in het buitenland. Atlas staat er bekend om je verhuizing op een persoonlijke manier te begeleiden. Deze internationale verhuizer is aangesloten bij Erkende Verhuizers, IAM, FIDI en Fedemac.

Internationaal verhuizen, wereldwijd

Atlas International Movers verzorgt verhuizingen naar bestemmingen wereldwijd. Dankzij hun ervaring en wereldwijde netwerk van partners zijn ze in staat om vrijwel ieder soort internationale verhuizing te organiseren.

Reviews op het internet

Makkelijk en snel vijf verhuisbedrijven vergelijken?
Klik op de grootte van je verhuizing en ontvang gratis verhuisoffertes voor jouw verhuizing!

4. Kuiper de Internationale Verhuizer

Kuiper de Internationale Verhuizer is al in 1921 opgericht en heeft daarmee honderd (!) jaar ervaring in verhuizen. Begonnen als lokaal verhuisbedrijf en nu uitgegroeid tot groot internationaal verhuisbedrijf met 10 eigen vestigingen. Kuiper heeft een doel: klanten overal helpen met één van de meest stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven: (internationaal) verhuizen. Hun motto? ‘U pakt uw koffertje… Wij de rest!’ – dat horen we graag, niet waar? 😉 Kuiper is onderdeel van het Europese FEDEMAC netwerk én het internationale IAM netwerk.

Diensten

Kuiper heeft als enige Nederlandse verhuizer een netwerk van eigen vestigingen in Frankrijk, Spanje, Portugal en in Zwitserland. Zo verzekeren zij je van een verhuizing middels hun eigen wagens en eigen medewerkers ter plaatse. Dit internationale verhuisbedrijf verzorgt ook:

 • Internationaal verhuizen buiten Europa
 • Bedrijfsverhuizingen
 • Inboedelopslag

Reviews voor Kuiper de Internationale Verhuizer

Internationaal verhuizen

5. Voerman International

Voerman International verzorgt al meer dan 30 jaar internationale verhuizingen. Naast particuliere verhuizingen heeft Voerman ook sinds 2005 de focus gelegd op de internationale zakelijke markt. Dit verhuisbedrijf heeft vestigingen in Moskou, Praag en Den Haag. Tevens is Voerman aangesloten bij Erkende Verhuizers en IAM, geaccrediteerd door het kwaliteitskeurmerk FIDI en lid van het Harmony Relocation Netwerk.

Diensten

 • (Zakelijk) internationaal verhuizen naar bestemmingen binnen en buiten Europa
 • Relocation services
 • Move management: Services die bestaan uit handyman, huisdieren verhuizen, transport voertuigen, verzekeringen, inboedelopslag.

Reviews op het internet

6. De Haan Verhuizingen

De Haan Verhuizingen is een Alblasserdams familiebedrijf dat sinds 1777 door 9 generaties is opgebouwd. Het verhuisbedrijf heeft een groot netwerk en kan daardoor verhuizingen realiseren naar vrijwel ieder land. Ook heeft het bedrijf het FAIM keurmerk 3.1 gekregen van FIDI. Dit is de hoogste kwaliteitsnorm binnen de internationale verhuisbranche. Dat belooft wat! 😉

Diensten

Naast internationale verhuizingen binnen en buiten Europa biedt De Haan ook:

 • Demontage en montage van meubels
 • Het inpakken van verhuisdozen
 • Het regelen van douane formaliteiten
 • Klusjesmannen voor oplevering oude woning of opknappen nieuwe woning
 • Internationaal verhuizen van huisdieren
 • Kunst en piano verhuizen
 • Inboedelopslag
 • Verhuisverzekeringen

Reviews voor dit verhuisbedrijf

Vergelijk verhuisbedrijven en bespaar!
Vraag 5 gratis offertes aan

7. Passies Internationale Verhuisbedrijven

Passies Verhuizers is opgericht in 1937 en verzorgt lokale verhuizingen binnen Nederland en internationale verhuizingen. Passies heeft jarenlange ervaring in internationaal verhuizen en is lid van Erkende Verhuizers, FIDI en IAM. Door deze kwaliteitskeurmerken weet je vrijwel zeker dat je inboedel in goede handen is en dat deze tijdens de verhuizing goed verzekerd is.

Diensten

Reviews voor Passies Internationale Verhuisbedrijven

8. Schmidt Global Relocations

Schmidt Global Relocations voert sinds 2008 internationale verhuizingen uit en werkt samen met betrouwbare partners over de hele wereld. Het verhuisbedrijf staat naar eigen zeggen voor persoonlijke benadering. Schmidt Global Relocations is onderdeel van de Methorst Groep en is aangesloten bij IAM, PAIMA en Erkende Verhuizers.

Diensten

Schmidt Global verzorgt internationale verhuizingen naar veel landen, met een specialisme in verhuizingen naar Zwitserland. Daarnaast bieden ze groupage transport, kunsttransport, luchtvracht, zakelijke verhuizingen en inboedelopslag aan.

Reviews voor dit verhuisbedrijf

9. Smilda & Zn. Verhuizingen

Smilda & Zn Verhuizingen realiseert zowel project- als particuliere internationale verhuizingen. Dit Groningse bedrijf bestaat al meer dan 80 jaar en is lid van Erkende Verhuizers. Waar Smilda & Zn Verhuizingen zich mee onderscheiden, is het tijdig plannen van de verhuizingen. Ze geven zelf ook aan: ‘Tijdig en zorgvuldig plannen is het halve werk. We willen het liefst zo vroeg mogelijk met u om de tafel; of u nu honderden werkplekken wilt verhuizen of gaat emigreren naar Zweden‘.

Diensten

Smilda & Zn Verhuizingen verzorgt internationale verhuizingen binnen en buiten Europa, met een specialisatie in Scandinavië. Voor een verhuizing over land en voor een verhuizing overzees per container ben je aan het juiste adres. Verder kun je kiezen voor een full service verhuizing of een verhuizing waarbij je een deel zelf doet (tegen een scherper tarief).

Reviews op het internet

10. Verhuisbedrijf Henneken

Verhuisbedrijf Henneken is gespecialiseerd in verhuizingen van en naar Engeland, Ierland, Wales en Schotland. Het bedrijf is dus niet wereldwijd actief, maar is wel met stipt het best beoordeelde verhuisbedrijf voor deze bestemmingen. Verhuisbedrijf Henneken is gevestigd in Zoetermeer en is opgericht in 1870. Het bedrijf is ISO en OHSAS gecertificeerd en is daarnaast lid van Erkende Verhuizers.

Diensten

 • Jaarlijks ca. 450 internationale verhuizingen naar Engeland, Ierland, Schotland en Wales
 • Verhuizingen binnen Nederland
 • Bedrijfsverhuizingen
 • Zorgverhuizingen
 • Groupage transport & deelladingen
 • Inboedelopslag in Zoetermeer of in het land van bestemming

Reviews op het internet

11. Dijkshoorn Verhuisservice

Dijkshoorn Verhuisservice is een traditionele internationale verhuizer uit Vlaardingen. Het bedrijf is een allround verhuisbedrijf, opgericht in 1952. Dijkshoorn is gekwalificeerd als Erkende Verhuizer en Erkend Project Verhuizer. Verder beschikken ze over het FAIMPLUS-certificaat. Dit is de hoogst haalbare kwaliteitsborging in de internationale verhuisbranche.

Diensten

Naast internationale verhuizingen verzorgt Dijkshoorn ook verhuizingen binnen Nederland, zakelijke verhuizingen, inboedelopslag, archief opslag en beheer, projectverhuizingen, seniorenverhuizingen en het verhuizen van kunst en antiek.

Reviews voor Dijkshoorn Verhuisservice

internationaal verhuizen

12. Van Hunen Verhuizingen

Van Hunen Verhuizingen is een verhuisbedrijf dat al sinds 1950 bestaat. Ze verzorgen zowel nationale als internationale verhuizingen en door hun centrale ligging in Duiven is Van Hunen een geschikt internationaal verhuisbedrijf voor velen. Met eigen verhuizers en verhuiswagens, een lidmaatschap bij Erkende Verhuizers én een hoge klanttevredenheid heeft Van Hunen een goede naam.

Diensten

 • Internationaal verhuizen (binnen Europa)
 • Nationaal verhuizen
 • Bedrijfsverhuizingen
 • Verhuiscoördinator
 • Handyman
 • Schoonmaakservice
 • Inboedelopslag

Reviews voor dit verhuisbedrijf

Top 12 internationale verhuisbedrijven: de selectie

De bovenstaande lijst van internationale verhuizers is samengesteld aan de hand van onafhankelijk onderzoek. In dit onderzoek wordt meegenomen;

 • de vindbaarheid in Google;
 • de grootte van het verhuisbedrijf;
 • de diensten die het bedrijf aanbiedt;
 • de reviews op het internet;
 • de bezoekersaantallen op de website;
 • lidmaatschappen bij brancheorganisaties;
 • het bezit van kwaliteitscertificaten en vergunningen.

Meer informatie over internationaal verhuizen

Wanneer er een internationale verhuizing op de planning staat, dan komt hier meer bij kijken dan alleen het vinden van een geschikt verhuisbedrijf. Dat weten wij als geen ander! 😉 Daarom helpen je graag op weg. Heb je ons artikel over de kosten van internationaal verhuizen al gelezen? Meer informatie over verhuizen naar het buitenland vind je hieronder.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 16-08-2021.