Internationaal verhuizen

Top 12 internationale verhuisbedrijven (2023)

Ga je internationaal verhuizen? Dan komt deze lijst van de top 12 internationale verhuisbedrijven je waarschijnlijk goed van pas. Aan de hand van onafhankelijk onderzoek en reviews hebben we deze voor je samengesteld. Het vinden van een betrouwbaar internationaal verhuisbedrijf kan veel tijd kosten en met deze lijst bespaar je dus uren uitzoekwerk. Lees snel verder!

Ga je internationaal verhuizen?
Vergelijk eenvoudig en snel internationale verhuisbedrijven

1. Van der Ent Group

Van der Ent Group is één van de grootste internationale verhuisbedrijven van Nederland. Dit verhuisbedrijf is een echt familiebedrijf wat al sinds 1922 actief is in transport, verhuizingen en logistiek. Ze zijn aangesloten bij Fedemac, IAM en Erkende Verhuizers en het Harmony Relocation Network. Dat laatste is een wereldwijd netwerk van samenwerkende verhuisbedrijven die zich blijven ontwikkelen op gebied van technologie, kwaliteit en duurzaamheid.

Diensten

De Van der Ent Group biedt verschillende soorten diensten wanneer het gaat om (internationaal) verhuizen. Denk aan lokale verhuizingen, internationale verhuizingen, kantoor verhuizingen en meerdere soorten opslag waaronder inboedelopslag. Daarnaast verzorgen ze ook relocation services en het verhuizen van auto’s.

Reviews voor dit verhuisbedrijf

Heeft Van Der Ent Group je interesse gewekt? Vraag een offerte aan en vergelijk het bedrijf met 4 andere internationale verhuizers!

💬 Sirelos’ TIP: Zorg dat je tijdens je zoektocht naar een geschikt internationaal verhuisbedrijf niet alleen op de prijs let, maar ook op kwaliteit.

2. Atlas International Movers

Atlas International Movers voert dagelijks internationale verhuizingen uit en heeft veel partners in het buitenland. Atlas staat er bekend om je verhuizing op een persoonlijke manier te begeleiden. Deze internationale verhuizer is aangesloten bij Erkende Verhuizers, IAM, FIDI en Fedemac.

Internationaal verhuizen, wereldwijd

Atlas International Movers verzorgt verhuizingen naar bestemmingen wereldwijd. Dankzij hun ervaring en wereldwijde netwerk van partners zijn ze in staat om vrijwel ieder soort internationale verhuizing te organiseren.

Reviews op het internet

Ben je benieuwd wat jouw internationale verhuizing zou kosten bij Atlas International Movers? Vraag een offerte aan!

🚚 Tijdens de offerteaanvraag kun je ervoor kiezen om dit internationale verhuisbedrijf te vergelijken met 4 andere internationale verhuisbedrijven.

3. Kuiper de Internationale Verhuizer

Kuiper de Internationale Verhuizer is al in 1921 opgericht en heeft daarmee honderd (!) jaar ervaring in verhuizen. Begonnen als lokaal verhuisbedrijf en nu uitgegroeid tot groot internationaal verhuisbedrijf met 10 eigen vestigingen. Kuiper heeft een doel: klanten overal helpen met één van de meest stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven: (internationaal) verhuizen. Hun motto? ‘U pakt uw koffertje… Wij de rest!’ – dat horen we graag, niet waar? 😉 Kuiper is onderdeel van het Europese FEDEMAC netwerk én het internationale IAM netwerk.

Diensten

Kuiper heeft als enige Nederlandse verhuizer een netwerk van eigen vestigingen in Frankrijk, Spanje, Portugal en in Zwitserland. Zo verzekeren zij je van een verhuizing middels hun eigen wagens en eigen medewerkers ter plaatse. Dit internationale verhuisbedrijf verzorgt ook:

 • Internationaal verhuizen buiten Europa
 • Bedrijfsverhuizingen
 • Inboedelopslag

Reviews voor Kuiper de Internationale Verhuizer 🌐

Geïnteresseerd in een offerte van Kuiper de Internationale Verhuizer? Vraag hieronder een verhuisofferte aan en vergelijk Kuiper met 4 andere internationale verhuizers.

Internationaal verhuizen

4. Unimove

Unimove is opgericht in 2007 en heeft sindsdien, naar eigen zeggen, al 130 landen mogen bedienen. Het streven is altijd een perfect georganiseerde verhuizing, of dit nu nationaal of internationaal is! Unimove biedt een breed scala aan verhuisservices voor particulieren, bedrijven, scholen en overheden. Verder is dit internationale verhuisbedrijf aangesloten bij Erkende Verhuizers, Fedemac en IAM. Door deze kwaliteitskeurmerken weet je vrijwel zeker dat je inboedel in goede handen is en dat deze tijdens de verhuizing goed verzekerd is.

Diensten van dit internationale verhuisbedrijf

 • Verhuizen binnen Nederland
 • Internationaal verhuizen binnen en buiten Europa
 • Corporate verhuizingen
 • Inboedelopslag

Reviews voor Unimove

Geïnteresseerd in een offerte van Unimove? Ontvang een offerte en vergelijk deze verhuizer met 4 andere internationale verhuisbedrijven!

5. AGS KHZ Internationale Verhuizers

AGS KHZ Internationale Verhuizers is de grootste onafhankelijke verhuisorganisatie in Nederland. Het bedrijf is aangesloten bij onder andere FIDI, IAM. en Erkende Verhuizers. Door deze lidmaatschappen, de omvang van het bedrijf en de reviews van dit internationale verhuisbedrijf kun je eigenlijk met zekerheid zeggen dat je vakkundig geholpen zult worden.

Diensten van AGS KHZ

 • Verhuizen binnen en buiten Europa
 • Particuliere en zakelijke verhuizingen
 • Move management (Een netwerk van verhuisexperts die direct beschikbaar zijn en de verhuizing van A tot Z uitvoeren en begeleiden)
 • Douane formaliteiten
 • Relocation services (Uitgebreide service voor een bedrijfsverhuizing, bestaande uit hulp bij immigratie, settelen, verhuizing, transport en HR)
 • Inboedelopslag

Reviews voor dit verhuisbedrijf

Geïnteresseerd in een offerte van AGS KHZ Internationale Verhuizers? Klik hieronder!

🚚 Door een offerte aan te vragen, vergelijk je direct deze verhuizer met 4 andere internationale verhuizers.

6. Voerman International

Voerman International verzorgt al meer dan 30 jaar internationale verhuizingen. Naast particuliere verhuizingen heeft Voerman ook sinds 2005 de focus gelegd op de internationale zakelijke markt. Dit verhuisbedrijf heeft vestigingen in Moskou, Praag en Den Haag. Tevens is Voerman aangesloten bij Erkende Verhuizers en IAM, geaccrediteerd door het kwaliteitskeurmerk FIDI en lid van het Harmony Relocation Netwerk.

Diensten

 • (Zakelijk) internationaal verhuizen naar bestemmingen binnen en buiten Europa
 • Relocation services
 • Move management: Services die bestaan uit handyman, huisdieren verhuizen, transport voertuigen, verzekeringen, inboedelopslag.

Reviews op het internet 🌐

Zeker weten dat je niet te veel betaalt voor je verhuizing?

Vergelijk dan minimaal drie verhuisbedrijven met elkaar om te voorkomen dat je te veel betaalt. Daarnaast weet je door te vergelijken zeker dat je een internationaal verhuisbedrijf vindt dat écht bij jou past. Win-win! Laat ons het uitzoekwerk doen door hieronder vrijblijvende verhuisoffertes aan te vragen. Dit kost je slechts een minuut.

Makkelijk en snel 5 verhuisbedrijven vergelijken?
Klik op de grootte van je verhuizing en ontvang gratis verhuisoffertes voor jouw verhuizing!

7. De Haan Verhuizingen

De Haan Verhuizingen is een Alblasserdams familiebedrijf dat sinds 1777 door 9 generaties is opgebouwd. Het verhuisbedrijf heeft een groot netwerk en kan daardoor verhuizingen realiseren naar vrijwel ieder land. Ook heeft het bedrijf het FAIM keurmerk 3.1 gekregen van FIDI. Dit is de hoogste kwaliteitsnorm binnen de internationale verhuisbranche. Dat belooft wat! 😉

Diensten

Naast internationale verhuizingen binnen en buiten Europa biedt De Haan ook:

 • Demontage en montage van meubels
 • Het inpakken van verhuisdozen
 • Het regelen van douane formaliteiten
 • Klusjesmannen voor oplevering oude woning of opknappen nieuwe woning
 • Internationaal verhuizen van huisdieren
 • Kunst en piano verhuizen
 • Inboedelopslag
 • Verhuisverzekeringen

Reviews voor dit verhuisbedrijf

Wil je weten wat jouw verhuizing gaat kosten bij De Haan Verhuizingen? Vraag hieronder dan een offerte aan. Zo vergelijk je ook dit internationale verhuisbedrijf met 4 andere en weet je zeker dat je een weloverwogen keuze kunt maken!

💬 Sirelos’ TIP: Het aanvragen van meerdere verhuisoffertes kan ervoor zorgen dat je honderden euro’s bespaart op je verhuizing. Daarnaast weet je door te vergelijken ook zeker dat je een internationaal verhuisbedrijf vindt dat naadloos aansluit op jouw wensen!

8. Schmidt Global Relocations

Schmidt Global Relocations voert sinds 2008 internationale verhuizingen uit en werkt samen met betrouwbare partners over de hele wereld. Het verhuisbedrijf staat naar eigen zeggen voor persoonlijke benadering. Schmidt Global Relocations is onderdeel van de Methorst Groep en is aangesloten bij IAM, PAIMA en Erkende Verhuizers.

Diensten

Schmidt Global verzorgt internationale verhuizingen naar veel landen, met een specialisme in verhuizingen naar Zwitserland. Daarnaast bieden ze groupage transport, kunsttransport, luchtvracht, zakelijke verhuizingen en inboedelopslag aan.

Reviews voor dit verhuisbedrijf

Benieuwd wat jouw verhuizing kost via Schmidt Global Relocations? Vraag hieronder dan een offerte aan!

💬 Sirelos’ TIP: Een internationaal verhuisbedrijf vinden dat perfect aansluit op jouw verhuizing? Kies er dan voor om dit verhuisbedrijf te vergelijken met vier andere verhuizers!

9. Smilda & Zn. Verhuizingen

Smilda & Zn Verhuizingen realiseert zowel project- als particuliere internationale verhuizingen. Dit Groningse bedrijf bestaat al meer dan 80 jaar en is lid van Erkende Verhuizers. Waar Smilda & Zn Verhuizingen zich mee onderscheiden, is het tijdig plannen van de verhuizingen. Ze geven zelf ook aan: ‘Tijdig en zorgvuldig plannen is het halve werk. We willen het liefst zo vroeg mogelijk met u om de tafel; of u nu honderden werkplekken wilt verhuizen of gaat emigreren naar Zweden‘.

Diensten 🚛

Smilda & Zn Verhuizingen verzorgt internationale verhuizingen binnen en buiten Europa, met een specialisatie in Scandinavië. Voor een verhuizing over land en voor een verhuizing overzees per container ben je aan het juiste adres. Verder kun je kiezen voor een full service verhuizing of een verhuizing waarbij je een deel zelf doet (tegen een scherper tarief).

Reviews op het internet

Overtuigd dat Smilda & Zn Verhuizingen bij jouw verhuizing past? Vraag een verhuisofferte aan en kom erachter!

🚚 Door een offerte aan te vragen, vergelijk je direct dit verhuisbedrijf met 4 andere internationale verhuisbedrijven. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze kunt maken.

10. Mondial Verhuisbedrijf Henneken

Mondial Verhuisbedrijf Henneken is gespecialiseerd in verhuizingen van en naar Engeland, Ierland, Wales en Schotland. Het bedrijf is dus niet wereldwijd actief, maar is wel met stipt het best beoordeelde verhuisbedrijf voor deze bestemmingen. Verhuisbedrijf Henneken is gevestigd in Zoetermeer en is opgericht in 1870. Het bedrijf is ISO en OHSAS gecertificeerd en is daarnaast lid van Erkende Verhuizers.

Diensten

 • Jaarlijks ca. 450 internationale verhuizingen naar Engeland, Ierland, Schotland en Wales
 • Verhuizingen binnen Nederland
 • Bedrijfsverhuizingen
 • Zorgverhuizingen
 • Groupage transport & deelladingen
 • Inboedelopslag in Zoetermeer of in het land van bestemming

Reviews op het internet

Denk je dat Mondial Verhuisbedrijf Henneken bij jouw verhuizing past? Vraag een offerte aan en vergelijk dit internationale verhuisbedrijf met 4 andere verhuizers.

11. Dijkshoorn Euromovers

Dijkshoorn Euromovers is een traditionele internationale verhuizer uit Vlaardingen. Het bedrijf is een allround verhuisbedrijf, opgericht in 1952. Dijkshoorn is gekwalificeerd als Erkende Verhuizer en Erkend Project Verhuizer. Verder beschikken ze over het FAIMPLUS-certificaat. Dit is de hoogst haalbare kwaliteitsborging in de internationale verhuisbranche.

Diensten

Naast internationale verhuizingen verzorgt Dijkshoorn ook verhuizingen binnen Nederland, zakelijke verhuizingen, inboedelopslag, archief opslag en beheer, projectverhuizingen, seniorenverhuizingen en het verhuizen van kunst en antiek.

Reviews voor Dijkshoorn Euromovers

Benieuwd naar een verhuisofferte van Dijkshoorn Euromovers? Vraag hieronder een offerte aan en vergelijk deze verhuizer met 4 andere!

💬 Sirelos’ TIP: Bijna ieder internationaal verhuisbedrijf berekent de kosten o.a. aan de hand van het volume van de inboedel. Dit volume kun je zelf makkelijk en snel hier berekenen!

internationaal verhuizen met een internationaal verhuisbedrijf

12. Van Hunen Verhuizingen

Van Hunen Verhuizingen is een verhuisbedrijf dat al sinds 1950 bestaat. Ze verzorgen zowel nationale als internationale verhuizingen en door hun centrale ligging in Duiven is Van Hunen een geschikt internationaal verhuisbedrijf voor velen. Met eigen verhuizers en verhuiswagens, een lidmaatschap bij Erkende Verhuizers én een hoge klanttevredenheid heeft Van Hunen een goede naam.

Diensten van deze internationale verhuizer

 • Internationaal verhuizen (binnen Europa)
 • Nationaal verhuizen
 • Bedrijfsverhuizingen
 • Verhuiscoördinator
 • Handyman
 • Schoonmaakservice
 • Inboedelopslag

Reviews

Overweeg je een verhuizing met Van Hunen Verhuizingen? Vraag een offerte aan!

🚚 Door een offerte aan te vragen, vergelijk je direct deze verhuizer met 4 andere internationale verhuizers.

Top 12 internationale verhuisbedrijven: de selectie

De bovenstaande lijst van internationale verhuizers is samengesteld aan de hand van onafhankelijk onderzoek. In dit onderzoek wordt meegenomen;

 • De vindbaarheid in Google;
 • De grootte van het verhuisbedrijf;
 • Diensten die het bedrijf aanbiedt;
 • Reviews op het internet (aantal en score);
 • Bezoekersaantallen op de website van het internationale verhuisbedrijf;
 • Lidmaatschappen bij brancheorganisaties;
 • Het bezit van kwaliteitscertificaten en vergunningen.

Internationaal verhuizen zonder zorgen

Streef je naar een internationale verhuizing waarbij je zo min mogelijk zorgen ervaart? Dan is het raadzaam om je verhuizing uit te besteden aan een internationaal verhuisbedrijf. Twijfel je om de verhuizing zelf uit te voeren, bijvoorbeeld omdat je naar België of Duitsland verhuist? Hou er dan rekening mee dat internationaal verhuizen met een verhuisbedrijf de nodige voordelen oplevert. Internationaal verhuizen is namelijk niet alleen het vervoeren van je inboedel van A naar B, het is nog zoveel meer! We sommen enkele voordelen voor je op.

1. Het internationale verhuisbedrijf regelt het papierwerk

Heb je al stilgestaan bij de douaneformaliteiten die geregeld moeten worden? Het verhuisbedrijf kan dit volledig voor je uit handen nemen. Zij regelen het inklarings- en uitklaringsproces voor je.

Een internationale verhuizing is ingewikkeld genoeg, nietwaar? Wel zo prettig wanneer het verhuisbedrijf dit papierwerk voor je regelt.

2. Het verhuisbedrijf weet precies wat je wel en niet mag invoeren

Afhankelijk van de bestemming kan het zijn dat je niet al je spullen zomaar mag invoeren. Wanneer je kiest voor een ervaren verhuisbedrijf, dan weten zij precies wat je wel en niet mag invoeren. Zo voorkom je dat je voor vervelende verrassingen komt te staan wanneer je inboedel de grens passeert.

3. De verhuizers kennen de bestemming

De meeste internationale verhuisbedrijven zijn gespecialiseerd in specifieke bestemmingen. Dit betekent dat ze dag in, dag uit deze routes rijden. Ze weten of er een parkeervergunning nodig is en ze weten op welk tijdstip ze het beste kunnen beginnen met lossen. Tevens weet het verhuisbedrijf hoe ze zich moeten voorbereiden op alle soorten weersomstandigheden. Hun expertise zorgt er simpelweg voor dat ze jouw inboedel snel en veilig op de gewenste bestemming kunnen krijgen.

4. Je inboedel is goed verzekerd

Gebeurt er onderweg iets? Dan is je inboedel via het verhuisbedrijf verzekerd (mits je hiervoor gekozen hebt). Wanneer je zelf de internationale verhuizing verzorgt, dan is het regelen van een verzekering net iets lastiger. Verhuizen met een internationaal verhuisbedrijf betekent dus een stuk meer zekerheid! Ze zijn niet alleen beter in het vak, ze zijn ook goed verzekerd wanneer er toch iets misgaat.

Tot slot: internationaal verhuizen is echt makkelijker gezegd dan gedaan. Er komt ongelofelijk veel bij kijken, dus je verhuizing uitbesteden is zo’n gek idee nog niet! 😉

Een internationaal verhuisbedrijf gevonden? ✔️

Wanneer er een internationale verhuizing op de planning staat, dan komt hier meer bij kijken dan alleen het vinden van een geschikt internationaal verhuisbedrijf. Dat weten wij als geen ander! Daarom helpen je graag op weg. Heb je bijvoorbeeld ons artikel over de kosten van internationaal verhuizen al gelezen? Meer informatie over verhuizen naar het buitenland vind je hieronder.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 17-10-2022.