Zoek jij een verhuizer?
Ontvang 5 gratis offertes in 3 stappen
Netwerk van 500+ verhuisbedrijven
Jaarlijks 150,000 verhuizingen

Verhuisbedrijf Spanje

Internationale verhuisbedrijven met specialisme Spanje

Featured image

Binnenkort Nederland verruilen voor het zonnige Spanje? Dan zijn er in Nederland genoeg internationale verhuisbedrijven die deze verhuizing voor jou kunnen verzorgen. Om het je makkelijk te maken, hebben we voor je uitgezocht welke verhuisbedrijven gespecialiseerd zijn in verhuizingen van Nederland naar Spanje. Door deze pagina vind je dus eenvoudig een verhuisbedrijf naar Spanje! Lees snel verder.

Een verhuisbedrijf Spanje vinden

Bij een verhuizing naar Spanje kiest het merendeel ervoor om met een internationaal verhuisbedrijf samen te werken. Deze verhuisbedrijven regelen het transport van je inboedel naar Spanje, inclusief het inpakken van je spullen en afleveren bij je nieuwe woning.

Hieronder vind je de top drie verhuisbedrijven, gebaseerd op de onafhankelijke reviews van voorgaande klanten en het expertise van het bedrijf op route van Nederland naar Spanje. Al deze verhuisbedrijven zijn erkend, betrouwbaar en hebben een beoordeling van 7 sterren of hoger.

1. Kuiper De Internationale Verhuizer

De Kuiper is een internationale verhuizer die al meer dan 50.000 de route Nederland naar Spanje heeft afgelegd met verhuisdozen van Nederlanders en Belgen. Hier is Kuiper een van de meest gekozen internationale verhuisbedrijven naar Spanje. Ze zijn ook gespecialiseerd in het vervoeren van bijvoorbeeld piano’s en kunst.

Voordelen

 Nederlands bedrijf
 Eurovergunning
 Heldere communicatie
 Ook voor niet-standaard items
 Kundige en vriendelijke medewerkers

Nadelen

 Weinig inzet
 Items beschadigd
 Volume niet correct berekend

Wat klanten zeggen

Met een rating van 9,3 is het merendeel van verhuizers zeer positief over De Kuiper. Klanten praten vol lof over de kundige en vriendelijke medewerkers. De meeste verhuizingen verliepen soepel en conform afspraak, waarbij zorgvuldig met de verhuisspullen werd omgegaan.

2. De Haan

De Haan verzorgt al verhuizingen sinds 1777 en als familiebedrijf hebben zij inmiddels een groot netwerk opgebouwd in zowel Nederland als in Spanje. Regelmatig heeft dit verhuisbedrijf ritten naar Spanje en dit zorgt ervoor dat ook jouw inboedel snel en veilig naar Spanje gebracht kan worden.

Voordelen

 Nederlands bedrijf
 Eurovergunning
 Niet-standaard items en huisdieren

Nadelen

 Hoge extra kosten
 Weinig flexibiliteit
 Communicatie

Wat klanten zeggen

Ruim 91% van de klanten beveelt dit verhuisbedrijf aan. Klanten vinden de communicatie goed en zijn tevreden over de medewerkers, die je niet het gevoel geven dat niets teveel gevraagd is. Afspraken worden nagekomen en de spullen zijn goed verpakt.

3. Oranje Verhuizers

Oranje Verhuizers is gespecialiseerd in de bestemmingen Spanje, Portugal en Frankrijk. Omdat ze zich richten op slechts enkele bestemmingen, zorgt dit ervoor dat ze op een efficiënte manier en met expertise hun verhuizingen uitvoeren.

Voordelen

 Nederlands bedrijf
 Meedenkend personeel
 Schappelijke prijzen

Nadelen

 Geen Eurovergunning
 Soms onprofessioneel
 Soms onbetrouwbaar

Wat klanten zeggen

Andere verhuizers die al van Nederland naar Spanje met Oranje Verhuizers zijn verhuisd zijn tevreden over de logistiek en het meedenkend personeel. Ze kunnen snel handelen, ook wanneer je last minute op zoek bent naar een verhuisbedrijf. De enkele negatieve reviews zijn een uitzondering op de regel.

4. De Jong Verhuizingen

De Jong Verhuizingen rijdt regelmatig naar Spanje en is daarom in staat om jouw als klant voordelige tarieven aan te bieden. Omdat De Jong ritten combineert, kun je hier ook terecht wanneer je een kleine inboedel wilt verhuizen en wilt besparen op je verhuizing.

Voordelen

 Internationale met Eurovergunning
 Snelle
 Toegewijd teamprijzen

Nadelen

 Kostbaar
 Communicatie

Wat klanten zeggen
Met maar liefst een 9,1 als gemiddelde rating staat dit verhuisbedrijf voor duidelijke communicatie en soepel transport. Ze bieden zelfs virtuele videorondleidingen aan om beter inzicht te hebben op de inboedel en kosten voor het maken van de offerte. Dit bedrijf is service-georiënteerd en komt afspraken na. De enkele negatieve reviews komen voort uit onverwachte hoge kosten en kwetsbare items die niet goed verpakt waren.

5. Verhuizen Bel Nico

Verhuizen Bel Nico is een internationaal verhuisbedrijf met een vestiging in Nederland en Spanje. Ze verhuizen op deze route alles, van klein tot groot. Door hun specialisatie als verhuisbedrijf op de route Nederland naar Spanje, is Verhuizen Bel Nico een goede optie als je zoekt voor de meeste ervaring.

Voordelen

 Specialisatie op de route Nederland-Spanje
 Communicatie
 Vriendelijk en professioneel

Nadelen

 Geen Eurovergunning
 Items kwamen beschadigd aan

Wat klanten zeggen
Bij Bel Nico weet je precies waar je aan toe bent. Klanten vinden de vaste prijs per kubieke meter fijn, evenals de ophaal- en afleverservice dat netjes volgens de afgesproken tijden gebeurt. Ze geven duidelijke informatie over de kosten, afspraken en tijdstippen. Slechts één klant had een negatieve ervaring met beschadigde en verloren meubelstukken.

De kosten van een verhuisbedrijf naar Spanje

Gemiddeld kost het transporteren van je inboedel van Nederland naar Spanje tussen de € 4.400 en € 7.200.

De prijs wordt bepaald door het inboedel volume, de afstand en welk verhuisbedrijf je kiest. Bereken een meer precieze prijs met de verhuis volume calculator of lees verder om vrijblijvend verhuisoffertes aan om met elkaar te vergelijken.

Verhuisbedrijf naar Spanje vinden: Eerst vergelijken

Vergelijk altijd enkele verhuisbedrijven voordat je akkoord gaat met een offerte, zodat je zeker weet dat je een weloverwogen keuze maakt en de beste prijs voor jouw verhuizing naar Spanje betaald.

Vul het onderstaande formulier in om snel en vrijblijvend verhuisoffertes aan te vragen. Na het verzenden van het formulier gaan we op zoek naar de meest geschikte internationale verhuisbedrijven naar Spanje en ontvang je per e-mail offertes om te vergelijken.

Verhuizen naar Spanje? Vergelijk verhuizers
Klik op de grootte van je inboedel en ontvang gratis verhuisoffertes

Waarom een verhuisbedrijf naar Spanje inhuren?

Het lijkt misschien alsof je prima de verhuizing naar Spanje zelf kunt regelen. Een busje huren en gaan, nietwaar? Helaas, schijn bedriegt. Je bent al snel 1500 kilometer onderweg en de bus moet ook nog worden teruggebracht. Met een verhuisbedrijf wordt de route voor je afgelegd en kun je je richten op alles wat komt kijken bij het verhuizen naar Spanje – van documenten tot het zoeken van een nieuwe woning.

Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan zetten we hieronder de voor- en nadelen van het inhuren van een verhuisbedrijf naar Spanje op een rijtje.

Voordelen van verhuisbedrijf Spanje inhuren

Ervaring: Een verhuisbedrijf voert dagelijks deze route van Nederland naar Spanje uit. Ze kijken naar hoe de spullen correct moeten worden verpakt zodat ze bestand zijn tegen internationaal transport. Hierdoor is de schade minimaal. Ontstaat er toch schade? Dan is het verhuisbedrijf hiervoor verzekerd.

Snelheid: Door de expertise waarmee de verhuizers je inboedel inpakken, inladen en transporteren, doen zij dit veel sneller dan wanneer je het zelf doet.

Douane: Het verhuisbedrijf regelt de douane formaliteiten en weet precies te vertellen wat je wel en niet mag meenemen. Je hoeft hier dan zelf niet meer over te denken en dat scheelt in stress en kosten.

Goedkoper: Wanneer je de verhuizing zelf uitvoert raden we je aan om offertes van verhuisbedrijven naar Spanje te vergelijken met de kosten die je maakt als je zelf verhuist. Denk hierbij aan het huren van een verhuisbus, de brandstof en eventuele overnachting(en). Vervolgens moet de bus ook terug naar Nederland – dat kost niet alleen brandstof, maar vooral tijd.

Nadeel van een verhuisbedrijf naar Spanje gebruiken

Minder flexibiliteit: Doordat je afhankelijk bent van het verhuisbedrijf ben je iets minder flexibel. Heeft het verhuisbedrijf naar Spanje wekelijks ritten gepland staan, zoals de genoemde verhuisbedrijven hierboven? Dan hoef je je nergens zorgen over te maken. Maar kies je voor een verhuisbedrijf dat niet met deze regelmaat richting Spanje vertrekt, dan schuift de verhuisdatum op.