Zoek jij een verhuizer?
Ontvang 5 gratis offertes in 3 stappen
Netwerk van 500+ verhuisbedrijven
Jaarlijks 150,000 verhuizingen

Verhuisbedrijf Spanje

Internationale verhuisbedrijven met specialisme Spanje

Featured image

Binnenkort Nederland verruilen voor het zonnige Spanje? Dan zijn er in Nederland genoeg internationale verhuisbedrijven die deze verhuizing voor jou kunnen verzorgen. Om het je makkelijk te maken, hebben we voor je uitgezocht welke verhuisbedrijven gespecialiseerd zijn in verhuizingen van Nederland naar Spanje. Door deze pagina vind je dus eenvoudig een verhuisbedrijf naar Spanje! Lees snel verder.

Een verhuisbedrijf Spanje vinden

Bij een verhuizing naar Spanje kiest het merendeel van de Nederlanders ervoor om dit te doen met behulp van een internationaal verhuisbedrijf. Dat snappen wij als geen ander – je verhuist immers niet iedere dag en je hebt zelf niet de ervaring en kennis die een verhuisbedrijf wel heeft. Overweeg je ook de hulp van een verhuisbedrijf in te schakelen? Dan hebben wij voor je uitgezocht welke verhuisbedrijven in aanmerking komen voor jouw verhuizing naar Spanje. Je vindt ze hieronder.

Kuiper De Internationale Verhuizer

Al ruim 500.000 keer heeft Kuiper Nederlanders en Belgen geholpen met het verhuizen van spullen naar Spanje. Dit maakt dat Kuiper zich één van de meest gekozen internationale verhuisbedrijven naar Spanje mag noemen.

De Haan

De Haan verzorgt al verhuizingen sinds 1777 en als familiebedrijf hebben zij inmiddels een groot netwerk opgebouwd in zowel Nederland als in Spanje. Regelmatig heeft dit verhuisbedrijf ritten naar Spanje en dit zorgt ervoor dat ook jouw inboedel snel en veilig naar Spanje gebracht kan worden.

Oranje Verhuizers

Oranje Verhuizers is gespecialiseerd in de bestemmingen Spanje, Portugal en Frankrijk. Omdat ze zich richten op slechts enkele bestemmingen, zorgt dit ervoor dat ze op een efficiënte manier en met expertise hun verhuizingen kunnen uitvoeren.

Van Der Ent Group

Van Der Ent Group bestaat sinds 1922 en verzorgt dus al 100 jaar verhuizingen. Inmiddels wordt het verhuisbedrijf door de 4e generatie geleid. Zoek je een verhuisbedrijf Spanje dat jou ook kan assisteren bij het vinden van accommodatie en meer? Dan is Van Der Ent wellicht jouw verhuizer. Naast het verhuizen van inboedels, bieden ze ook relocation services aan.

De Jong Verhuizingen

De Jong Verhuizingen rijdt regelmatig naar Spanje en is daarom in staat om jouw als klant voordelige tarieven aan te bieden. Omdat De Jong ritten combineert, kun je hier 1) ook verhuizen wanneer je een kleine inboedel hebt en 2) besparen op je verhuizing.

Verhuizen Bel Nico

Verhuizen Bel Nico is een internationaal verhuisbedrijf met een vestiging in Nederland en Spanje. Ze verhuizen op deze route alles, van klein tot groot. Door hun specialisatie als verhuisbedrijf naar Spanje, is Verhuizen Bel Nico één van de verhuisbedrijven die je kan bellen voor jouw verhuizing.

> Lees hier de reviews voor Verhuizen Bel Nico
> Vraag een offerte aan

 

Verhuisbedrijf naar Spanje vinden: Eerst vergelijken ✔️

Wil je er zeker van zijn dat je een weloverwogen keuze maakt? Vergelijk dan eerst verhuisbedrijven voor je een verhuisbedrijf kiest. Dit zorgt ervoor dat je niet te veel betaalt voor je verhuizing en dat je een verhuisbedrijf vindt dat naadloos aansluit op jouw wensen.

Met het onderstaande formulier ontvang je snel en vrijblijvend 5 verhuisoffertes voor jouw verhuizing. Wij gaan op zoek naar geschikte internationale verhuisbedrijven voor jouw verhuizing, en jij ontvangt vervolgens van deze verhuizers een offerte. Zo bespaar je al snel honderden euro’s op je verhuizing!

Verhuizen naar Spanje? Vergelijk verhuizers
Klik op de grootte van je inboedel en ontvang gratis verhuisoffertes

💬 Sirelo’s TIP: Ben je nog niet toe aan het aanvragen van verhuisoffertes? Geen probleem, sla de pagina op voor later. Wanneer de tijd aanbreekt dat je op zoek bent naar een verhuisbedrijf Spanje, dan heb je ‘m snel weer bij de hand.

Waarom een verhuisbedrijf naar Spanje inhuren?

Wanneer je gaat verhuizen naar Spanje, dan lijkt dit op het eerste oog wellicht een verhuizing die je zelf kan uitvoeren. De kans is aanwezig dat je er toch met je eigen auto heen wil rijden, dus je hoeft slechts een extra bus te huren en klaar is kees. Maar, helaas: schijn bedriegt. Je bent al snel 1500 kilometer onderweg, en de bus moet ook nog teruggebracht worden. Last van keuzestress? We sommen de voor- en nadelen voor je op.

Voordelen van verhuisbedrijf Spanje inhuren

✅ Een verhuisbedrijf voert dagelijks verhuizingen uit. Jijzelf niet. Dat betekent dat je zelf waarschijnlijk geen idee hebt hoe je je spullen zo inlaadt en verpakt, dat het bestand is tegen internationaal transport. Het verhuisbedrijf Spanje gelukkig wel – zij pakken je inboedel zo in, dat de kans op schade minimaal is. Ontstaat er toch schade? Dan is het verhuisbedrijf hiervoor verzekerd.

De verhuizing zal vele malen sneller klaar zijn wanneer een verhuisbedrijf deze uitvoert. Door de expertise waarmee de verhuizers je inboedel inpakken, inladen en transporteren, kunnen zij dit veel sneller doen dan wanneer je het zelf doet. Wel zo prettig, want zo geniet je eerder vanaf je eigen tuinbank van de Spaanse zon!

Het verhuisbedrijf regelt de douane formaliteiten en kan jou precies vertellen wat je wel en niet mag meenemen. Je hoeft hier dan zelf niet meer over te denken en dat scheelt – er is immers genoeg waar je wel over na dient te denken bij een internationale verhuizing.

Nadelen

Je bent afhankelijk van het verhuisbedrijf en hierdoor iets minder flexibel. Heeft het verhuisbedrijf naar Spanje wekelijks ritten gepland staan? Dan hoef je je nergens zorgen over te maken. Maar kies je voor een verhuisbedrijf dat niet met deze regelmaat richting Spanje vertrekt, dan schuift de verhuisdatum op. Kies je voor een verhuisbedrijf dat op deze pagina staat, dan is dit gelukkig niet aan de orde.

Het kost meer. Maar, is dat ook echt zo? Wanneer je overweegt de verhuizing zelf uit te voeren, dan raden we je aan om offertes van verhuisbedrijven naar Spanje te vergelijken met de kosten die je maakt als je zelf verhuist. Denk aan: het huren van een verhuisbus, de brandstof en eventuele overnachting(en). Vervolgens moet de bus ook terug naar Nederland – dat kost niet alleen brandstof, maar vooral ook tijd.

Wil je dus zeker weten dat je inboedel veilig en snel op bestemming zal zijn? Kies dan voor een verhuisbedrijf die je in deze lijst van verhuisbedrijven Spanje hebt gevonden.

Nog op zoek naar een verhuisbedrijf?

Heb je jouw match nog niet gevonden? Vraag vrijblijvende verhuisoffertes aan. Zo vergelijk je tot vijf verhuisbedrijven, waarvan je zeker weten dat ze gespecialiseerd zijn in Spanje.

💬 Sirelo’s TIP: Begin op tijd met het zoeken naar een geschikt verhuisbedrijf, je wil dit niet op het allerlaatste moment nog hoeven doen.