Bereken direct je verhuiskosten
Binnen 1 minuut inzichtelijk!
Bereken 't hier

Verhuiskosten berekenen

De kosten van jouw verhuizing berekenen

Featured image

Wil je je verhuizing uitbesteden aan een verhuisbedrijf en wil je berekenen wat dit ongeveer zal gaan kosten? Wij hebben hiervoor een handige tool. Met deze tool heb je binnen 1 minuut inzicht in je verhuiskosten. Wil je meerdere verhuisbedrijven vergelijken om te ontdekken wat je verhuiskosten zouden zijn bij verschillende verhuizers? Ook dat kan hier!

Kosten van jouw verhuizing berekenen

Een verhuisbedrijf kost gemiddeld tussen de €62,50 en €90,00 per uur. Dit uurtarief is afhankelijk van het aantal verhuizers en de grootte van de verhuiswagen. Het verhuisbedrijf bepaalt hoeveel uren er nodig zullen zijn voor jouw verhuizing en brengt op basis hiervan een offerte uit. Maar hoe bereken je zelf deze verhuiskosten? Wij hebben hiervoor een handige tool. Met deze tool bereken je zelf vliegensvlug de verhuiskosten.

Bereken direct je verhuiskosten 🏷️

Bereken je verhuiskosten
Om de oppervlakte van je woning te berekenen, gebruiken wij het kadaster.
Postcode:
Huisnummer:
Terug
Indicatieprijs:
Afstand:
Oppervlakte:

Om de verhuiskosten te berekenen met deze tool, is het enige wat je nodig hebt:

  • Het adres van je huidige woning;
  • Het adres van je nieuwe woning;
  • De oppervlakte van je huidige woning in vierkante meters.

Vervolgens berekent de tool direct een indicatie van de verhuiskosten. Wil je naar aanleiding van deze kostenindicatie van meerdere verhuisbedrijven een concrete offerte ontvangen? Dat kan! Klik daarvoor op ‘Offertes aanvragen’ in de tool en wij brengen je in contact met verhuisbedrijven bij jou in de buurt.

Verhuiskosten berekenen in 1 minuut

Indicatie verhuiskosten

Hou er rekening mee dat de verhuiskosten in de calculator slechts gezien kunnen worden als een indicatie. Ieder verhuisbedrijf hanteert andere tarieven en hierdoor kunnen de kosten van jouw verhuizing uiteindelijk afwijken van deze indicatie. Dit neemt echter niet weg dat je nu een goede schatting kunt maken van de kosten van je verhuizing.

Wat nu?

Ben je door de indicatie van de verhuiskosten overtuigd dat je een verhuisbedrijf wil inschakelen voor de verhuizing? Dan vind je op Sirelo meer handige tools die je kunnen helpen. Van een overzicht van alle verhuisbedrijven in Nederland tot het berekenen van je verhuisvolume: Sirelo heeft het in huis! Je vindt deze tools hieronder.