Top 10 verhuisbedrijven in Amsterdam

83 verhuisbedrijven gevonden in Amsterdam

Filters
Type verhuizing
Diensten
Beoordeling
In de buurt
Pas filters toe
Resultaten
Filters
Hulp nodig bij het vinden van een verhuisbedrijf?
Vergelijk gratis tot 5 verhuisbedrijven en vind een verhuizer!

Heb je een bedrijf?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om aan de directory te worden toegevoegd.

Een bedrijf toevoegen

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Amsterdam?

Als je op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Amsterdam, dan ben je bij Sirelo aan het juiste adres! Je zoektocht wordt nu een stuk eenvoudiger en sneller want je vindt hier alle verhuisbedrijven in Amsterdam.

We streven ernaar om alle verhuisbedrijven in Amsterdam in dit overzicht te tonen, dus niet alleen de beste of de goedkoopste verhuisbedrijven. Simpelweg allemaal! Zo heb jij een compleet overzicht en weet je zeker dat je een weloverwogen keuze kunt maken.

In ons overzicht van verhuisbedrijven in Amsterdam staan de bedrijven gerangschikt op hun behaalde reviewscore. Het eerste bedrijf in de lijst is dus het best beoordeelde verhuisbedrijf van Amsterdam!

Hoe kies je een verhuisbedrijf?

Je kunt vanuit het overzicht van alle verhuisbedrijven in Amsterdam doorklikken naar de individuele pagina’s van ieder verhuisbedrijf. Wat je dan kan verwachten is:

  • Reviews. Als onafhankelijk verhuisplatform verzamelt Sirelo voor ieder verhuisbedrijf in Amsterdam reviews van voorgaande klanten. Zo kun jij de kwaliteit van het verhuisbedrijf inschatten.
  • De contactgegevens van het verhuisbedrijf. Zo kun jij zelf contact opnemen met de Amsterdamse verhuizers.
  • De mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Je kunt kiezen: alleen een offerte van het betreffende verhuisbedrijf, of een totaal van 5 verhuisoffertes. Zo vergelijk je het verhuisbedrijf van jouw keuze met 4 andere verhuizers!
  • Informatie over de diensten van de verhuizer. Denk hierbij aan het soort verhuizingen dat dit verhuisbedrijf uitvoert en een stukje achtergrond info.

Door de verhuisbedrijven op bovenstaande punten te vergelijken, wordt het kiezen van een geschikt verhuisbedrijf appeltje eitje!

Verhuisbedrijven in Amsterdam: de keuze is reuze

Of je nu lokaal of internationaal verhuist, er is voor iedere soort verhuizing een geschikt verhuisbedrijf te vinden. Wil je een bedrijf dat gespecialiseerd is in studentenverhuizingen? Of ben je op zoek naar een verhuisbedrijf dat jou kan helpen met het verhuizen van een kantoor? Je vindt altijd een geschikt verhuisbedrijf in het overzicht op Sirelo.

Je vindt hier namelijk meer dan 90 verschillende verhuisbedrijven in Amsterdam en omgeving. Dat zijn er veel! Wij doen ons best om ieder verhuisbedrijf in Amsterdam een plekje op Sirelo te geven, zodat jij zeker weet dat er geen enkele verhuisservice is uitgesloten tijdens je zoektocht. Door ieder verhuisbedrijf in Amsterdam op deze pagina te tonen, hoef jij niet zelf dagen op het internet te zoeken. Handig toch? 😉

Wanneer je een verhuisservice in Amsterdam zoekt, dan hoef je dus niet verder te zoeken dan Sirelo. Dit maakt verhuizen van, binnen of naar Amsterdam net een beetje makkelijker en daar doen we het voor.

Verschillende verhuizers in Amsterdam vergelijken

Het verhuisbedrijf dat je uiteindelijk kiest zal al jouw dierbare spullen vervoeren. Dit is niet niks! Het is daarom belangrijk dat je zorgvuldig te werk gaat wanneer je een verhuisbedrijf in Amsterdam zoekt. Ons advies? Vergelijk altijd enkele verhuisbedrijven met elkaar, zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Wij leggen je graag uit waar je bij het vergelijken van verhuizers op zou kunnen letten.

  • De afstand tussen jou en het verhuisbedrijf. Bij verhuizen Amsterdam is het niet alleen handig dat het verhuisbedrijf bij jou in de buurt gevestigd is, het maakt de verhuizing ook voordeliger. De meeste verhuizers in Amsterdam werken met voorrijkosten: hoe verder zij moeten rijden om jouw woning te bereiken, hoe meer dit dus zal kosten;
  • De diensten die op de verhuisoffertes vermeld worden. Je ontvangt meerdere offertes, let er goed op dat de diensten op alle offertes hetzelfde zijn. Als de ene verhuizer wel verhuisdozen en (de)montage van meubelen heeft gerekend en de ander doet dit niet, dan zorgt dit direct voor een prijsverschil. Check dus niet alleen de prijs op de offerte, maar ook de zaken die inbegrepen zijn per verhuizer;
  • De reviews van het verhuisbedrijf. Door het lezen van de ervaringen van voorgaande klanten, kun jij een beeld schetsen van de kwaliteit van het verhuisbedrijf. De kwaliteit die je mag verwachten is voor velen doorslaggevend bij het kiezen van een geschikte verhuizer: het gaat immers wel om je inboedel!

Heb je meer hulp nodig bij het vergelijken van de verhuisbedrijven in Amsterdam? Dan is onze pagina over het vergelijken van verhuisoffertes wellicht handig.

Erkende Verhuizers in Amsterdam

Op Sirelo streven we ernaar om alle verhuizers in Amsterdam te tonen. Hieronder vallen dus verhuisbedrijven zonder keurmerken, maar ook verhuisbedrijven die zijn aangesloten bij Erkende Verhuizers. Wanneer je kiest voor een Erkende Verhuizer in Amsterdam, dan brengt dit enkele voordelen met zich mee. Echter kan dit er ook voor zorgen dat de verhuisbedrijf kosten hoger uitvallen. Maar, het is zeker niet zo dat ieder verhuisbedrijf in Amsterdam dat is aangesloten bij Erkende Verhuizers ook per definitie duurder is. Hou dus altijd rekening met onze tips hierboven, voor je een verhuizer kiest.

Goedkoop verhuisbedrijf in Amsterdam?

Ben je specifiek op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in Amsterdam? Dan kun je overwegen om voornamelijk offertes aan te vragen bij verhuisbedrijven die gebruik maken van studenten. Doorgaans zijn dit soort verhuisbedrijven iets goedkoper.

Daarnaast kun je ook werk van het verhuisbedrijf uit handen nemen, zoals het inpakken van verhuisdozen of het (de)monteren van meubelen, om de kosten iets te drukken. Op die manier kun je wel verhuizen met een verhuisbedrijf, maar vooralsnog streven naar een goedkope verhuizing!

Verhuisbedrijf Amsterdam voor een soepele verhuizing

Wanneer men besluit te gaan verhuizen, dan overwegen velen om de verhuizing zelf uit te voeren. Dit is niet voor iedereen een optie en het is ook niet altijd de makkelijkste optie 😉 Wanneer je kiest om de verhuizing uit te besteden aan een verhuisbedrijf in Amsterdam, dan..

  • Maak je een vrij stressvolle periode, net iets minder stressvol;
  • Weet je zeker dat het verhuisbedrijf de parkeervergunning in Amsterdam voor de verhuisdag kan regelen (niet onbelangrijk);
  • Kun je er vanuit gaan dat de Amsterdamse verhuizer ervaring heeft met verhuizen in hoge panden en via smalle grachten, dus er wordt niets aan het toeval overgelaten.

Streef je naar een soepele verhuizing? Sirelo helpt je een geschikt verhuisbedrijf in Amsterdam te vinden. Dus waar wacht je nog op? Start je zoektocht en vind het perfecte verhuisbedrijf voor je volgende verhuizing!

Wat kost verhuizen naar Amsterdam?

Het is fijn om vooraf te weten op welke kosten je kunt rekenen wanneer je hebt besloten te verhuizen, en daar helpen wij je graag bij. Om je op weg te helpen hebben wij een schatting gemaakt van de verhuiskosten in de tabel hieronder:

Verhuizen vanuitIndicatie verhuiskosten
Utrecht€ 1350,-
Rotterdam€ 1475,-
Den Haag€ 1425,-
Zwolle€ 1750,-
Almere€ 1400,-

Disclaimer: de bovenstaande tarieven zijn slechts schattingen. Verhuiskosten zijn afhankelijk van het daadwerkelijke vertrekpunt, de grootte van de inboedel en de tarieven van het verhuisbedrijf.

Populaire steden in Nederland

Den Haag
Top 10 verhuisbedrijven in Den Haag
Amsterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Amsterdam
Rotterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Rotterdam
Breda
Top 10 verhuisbedrijven in Breda