MBI Verhuisservice

6,6
Van 19 Sirelo reviews
68% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 264 reviews een 9,4 op andere platforms.
pro
Snelle verhuizing
5
pro
Prijs
4
pro
Vriendelijk
2
con
Afspraken niet nakomen
3
con
Planning
1
con
Communicatie
1

Offerte aanvragen

Vergelijk MBI Verhuisservice met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over MBI Verhuisservice

MBI Verhuisservice staat voor goedkoop en zorgeloos verhuizen en verricht dagelijks verhuizingen binnen en rond Amsterdam. Hun verhuizers zijn professioneel ingesteld en gaan vakkundig met uw spullen om. Hun verhuizers zijn ook flexibel ingesteld en zorgen voor een professionele afhandeling van uw verhuizing.

Kamer van Koophandel

MBI Verhuisservice
# 68069723

Diensten

Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen

Vergunningen

MBI Verhuisservice is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Onbekend
6,6
Van 19 Sirelo reviews
68% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 264 reviews een 9,4 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
19 van de 19 reviews zichtbaar
Ondanks dat er meerdere keren aan het bedrijf gevraagd was of het mogelijk was om op één bepaalde dag te verhuizen en er werd aangegeven dat dat geen probleem was, heeft het bedrijf de verhuizing op het laatste moment afgezegd. De mannen die ons kwamen verhuizen, was gezegd dat het om een kleine klus ging. Zij vonden dit een te grote klus, omdat ze daarvoor al een andere klus hadden gedaan. In overleg met de eigenaar van het bedrijf hebben ze aangegeven dat de verhuizing die dag niet door kon gaan. Er werd ons aangeboden om de dag erna te verhuizen maar dat was voor ons simpel weg niet mogelijk. We hebben zelf twee boedelbakken moeten huren, mensen moeten optrommelen en alles zelf moeten verslepen. Het bedrijf heeft ons 70 euro gegeven ter tegemoetkoming, maar dat dekt bij lange na de onkosten niet die gemaakt zijn en de stress die wij hebben gehad doordat het bedrijf zijn belofte niet na is gekomen. Daarnaast is het onbegrijpelijk dat het verhuisbedrijf zo’n verkeerde inschatting heeft gemaakt, terwijl ze een overzicht van ons hebben gekregen met alle spullen die verhuisd moesten worden.
Ik zou dit bedrijf aan niemand aanraden aangezien ze hun beloftes niet na kunnen komen.
Vriendelijke groet
M
con
Afspraken niet nakomen
con
Je in de steek laten terwijl je die dag moét verhuizen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Erg fijne ervaring gehad met MBI. Eerst van Haarlem naar Amsterdam en wat spullen bij hun in de opslag. Deze na een paar maanden bij mijn nieuwe huis laten bezorgen wat allemaal volgens mijn wensen ging (tijd, locatie, 2 trappen naar boven gedragen ea). Heel vriendelijk en vakkundig team. Ik zou ze zeker weer gebruiken en raad ze iedereen aan!
pro
Betrouwbaar, op tijd, vriendelijk, flexibel,
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Lang van tevoren begonnen met bellen mailen. Had iemand aan de lijn die er niets van begreep. Ik leverde tabellen aan, gesorteerd op bestemming, per object of het om demontage dan wel inpakken ging. Er verschijnt een ploeg mensen die niet zijn geïnformeerd, niet aan inpakken doen en gewoon weer vertrekken. Een nieuwe verhuizing moeten regelen bij een ander bedrijf. De tweede viel in het weekend met veel hogere kosten.
Verhuisd van Den Haag (Nepal) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Compliment voor dit bedrijf.Ik heb een ordentelijke factuur gekregen. De communicatie met het bureau vooraf was bovendien snel en effectief. Betrouwbaar bedrijf!
De verhuizers waren beleefd, aardig, en gingen zorgvuldig met de spullen om. Echt harde werkers!
Verbeterpunt:
Datzelfde personeel leek niet goed ingelicht over de taak ( er was bv vooraf gewaarschuwd voor een meubelstuk wat via de trap moest ipv met de lift. Dat wisten ze niet) en ze waren niet goed toegerust met bv een steekwagentje. Als klant voelde ik me daardoor wat bezwaard. De verhuizers zelf hebben echter geen enkele klacht geuit!! Ze bleven positief en hardwerkend.
pro
Efficiënt
pro
Betaalbaar
con
Personeel niet geinformeerd
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
flag-review
They were on time, very friendly, helpful. We moved in 3hours only. They had a hart job as some pieces were quite big, but they never lost their positivity
pro
Fast, reliable
pro
Friendly, not expensive
con
No negative notes
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Great movers - very kind but the equipment of the company needs improvement. for instance they need to get more and bigger trolleys (they had only one)
Verhuisd van Amstelveen (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
flag-review
Ben goed geholpen.
Het was een zware klus van 4 hoog, zonder een lift.
En is toch snel en goed gedaan.
Verhuisd van Alkmaar (Nederland) naar Alkmaar (Nederland)
flag-review
Zorgeloos verhuizen! Een op korte termijn geplande verhuizing, die vlekkeloos verliep. Vooraf viel op dat er snel en adequaat gereageerd werd. Op de dag zelf was het perfect. De verhuizers waren exact op tijd, er werd snel en terzakekundig gewerkt onder leiding van de onvolprezen en erg viendelijke [naam verwijderd door Sirelo], die het proces in de gaten hield, de sfeer bewaakte en meedacht. Kortom perfect!
pro
Efficiënt
pro
Professioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
MBI is echt Top, Top en Top. Lekker gemakkelijk, elke moment van de dag bereikbaar, goedkoop en vriendelijke werknemers tegengekomen. Als iemand naar mij toekomt voor een verhuizing, zal ik MBI zeker gaan aanraden. Niiets beschadigd en nogmaals bedankt voor de goede verhuizing.
pro
Altijd bereikbaar
pro
Goedkoop
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
flag-review
Als enige verhuisbedrijf in Amsterdam waren zij op zondag beschikbaar. De verhuizers waren professioneel en de prijs was er ook naar. Volgende keer weer zal ik weer gebruik maken van de verhuizers van MBI
pro
Prijs
pro
Flexibiliteit
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
flag-review
Ze hebben onze spullen beschadigd en voelen zich hier niet verantwoordelijk voor. Ik stond naast de verhuisman die telefonisch doorgaf dat hij onze spullen had beschadigd, maar nu beweerd de eigenaar dat dit niet klopt en dat we het kunnen uitzoeken.. We hadden nooit moeten betalen!
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Zaandam (Nederland)
flag-review
De eerste afspraak komt er een heel net mannetje in je huis. Alles bespreken wat er wel en niet meegaat. Vervolgens worden de wikkelfolie en het veiligheidspapier weken niet geleverd, terwijl jij als klant daarvoor betaalt.
Op de dag zelf wordt dat nette mannetje verwisseld door 5 slecht sprekende verhuizers. Ze hebben m'n meubels beschadigd, m'n nieuw gestuukte muren ernstig beschadigd, de dozen her en der door de woning verspreid, zitten asociaal aan van alles en nog wat, hebben vieze schoenen en vieze handen, waardoor je dus overal vlekken krijgt. Slecht slecht slecht!!
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Zaanstad (Nederland)
flag-review
Uitstekende service. Van te voren een prijs besproken, ze konden de volgende dag al komen. Waren op tijd en?? ze kwamen lachend binnen, niets was teveel, want er kwam natuurlijk nog iets bij kijken, extra spullen. Heb ze niet horen klagen en ze zijn echt goed/handig/voorzichtig/snel en inzichtelijk. Van mij krijgen ze een dikke 9+ En het zijn ook nog eens prettige jongens om om je heen te hebben.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Zaandam (Nederland)
flag-review
Slechtste ervaring ooit! Ze zijn niet komen opdagen! Hebben niks laten horen, de telefoon niet opgenomen (mobiel en 020 nummer) en niet gereageerd op mijn mailoproep. Ze zouden tussen 11:00-13:00 komen. Alles was bevestigd per mail en telefoon. We hebben de hele dag gewacht voor niks. 2 dagen voordat mijn huis moet passeren bij de notaris (ik ben verkoper). Ik begrijp niet dat je mensen zo kan laten zitten. Ik heb hier geen goed woord voor over. Onbetrouwbaar. Niet doen!
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Ze rekenden per gewerkt half uur af en deden het uiteindelijk nog sneller dan wat in de offerte stond vermeld
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
Inpakdozen niet op afgesproken dag en tijdstip afgeleverd, ik moest nieuwe afspraak maken. MBI kan niet volume inboedel schatten. MBI heeft geen gespecificeerde factuur geleverd, alleen mondeling het bedrag gegeven, ik mocht alleen contant betalen. Degene die verhuist moet alles in de gaten houden, want de verhuizers verplaatsen spullen als kippen zonder kop, inefficiënt. Toen het verhuizen uitliep gingen de verhuizers bellen en praten, onduidelijk of die tijd ook als gewerkte tijd in rekening werd gebracht.
Verhuisd van Amstelveen (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
De verhuizers waren snel, kordaat, voorzichtig en beleefd. Ook zijn ze flexibel. Toen ze op de dag zagen dat ze een man tekort kwamen, hebben ze dat binnen een uur geregeld.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
De verhuizers deden hun werk goed en snel. Ze waren vriendelijk en behulpzaam. Bij de offerte zat een bovengrens mocht het werk uitlopen, dat vonden wij een uitermate prettige gedachte. Helemaal goed dus.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amstelveen (Nederland)
flag-review
In vergelijking met andere verhuisbedrijven geeft MBI een zeer goede prijs. Alles gong goed tijdens de verhuizing. De organisatie was een beetje rommelig maar de jongens hebben het uiteindelijk goed afgehandeld.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Hoorn (Nederland)
flag-review

Andere reviews?

Google
9,4
264 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Amsterdam