MBI Verhuisservice
5,7 (22‎ Sirelo reviews)
i
9,3 (302 andere reviews)
Wat klanten zeggen
pro
Snelle verhuizing (6)
pro
Prijs (4)
pro
Efficiënt (2)
con
Afspraken niet nakomen (4)
con
Planning (2)
con
Communicatie (1)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Bagage
Wagen + chauffeur verhuur
Kunst vervoer
Vergunningen
Over

MBI Verhuisservice staat voor goedkoop en zorgeloos verhuizen en verricht dagelijks verhuizingen binnen en rond Amsterdam. Hun verhuizers zijn professioneel ingesteld en gaan vakkundig met uw spullen om. Hun verhuizers zijn ook flexibel ingesteld en zorgen voor een professionele afhandeling van uw verhuizing.

Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.
Reviews22
64% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
22 van de 22 reviews zichtbaar
Ik ben helaas zwaar ontevreden over dit verhuisbedrijf. In eerste opzicht leek alles fijn te gaan. Ze reageerden snel en waren goed bereikbaar. Een goede prijs werd voorgesteld en alles was snel rond. Ik had ze nog gebeld voor wat extra informatie die niet in de offerte stond zoals: of de benzine en tol in de prijs inbegrepen was aangezien het om een verhuizing naar het buitenland ging. Hier op werd toegezegd dat de prijs inclusief was tenzij de prijzen in eens veel omhoog zouden gaan, dan zou er een nacalculatie plaatsvinden van de extra kosten. Begrijpelijk. Helaas ging het vanaf daar 'mis'.

De verhuizer zou er om 09:00 zijn. De ochtend van de verhuizing werd aangekondigd dat dit tussen 09:00 en 10:00 zou zijn. Om 10:15 werd gebeld dat er toch wat tussen was gekomen en ze er pas om 11:00 zouden zijn. Iets na 11:00 uur kwam de chauffeur aan. Nadat alles was ingeladen kreeg ik een betaalverzoek. Mij was toegezegd dat ik bij het inladen en bij het lossen 50% moest betalen, dit betaal verzoek was al hoger dan 50% van de afgesproken prijs, maar ik nam aan dat de volgende betaling dan minder zou zijn. De chauffeur bleef nog een hele tijd voor de deur stil staan en vertrok daarna richting ons nieuwe adres.

De chauffeur had de instructie meegekregen een uur voor aankomst te bellen zodat hulp kom komen voor het uitladen, aangezien ze niet exact konden plannen hoe laat ze zouden komen. Helaas is dit niet gebeurt waardoor mijn partner alles zelf moest doen. Ook was toegezegd dat de chauffeur zou helpen uitladen, dit is niet gebeurd. Na het inladen werd er opnieuw een betaalverzoek gestuurd, maar dit keer voor een nog hoger bedrag, zonder uitleg, toelichting of calculatie. Geschrokken van het bedrag hebben wij het verhuisbedrijf gebeld voor toelichting, aangezien dit niet het afgesproken bedrag was en wij nog helemaal geen inzicht hadden waar extra kosten vandaan zijn gekomen. Direct werd er boos en vijandig gereageerd en gedreigd dat als we niet direct zouden betalen de extra kosten voor het wachten ook moest worden betaald. Onder protest hebben we betaald. Inmiddels zijn we meer dan een maand verder en is er nog steeds geen duidelijkheid hoe de extra kosten tot stand zijn gekomen, alle pogingen tot net contact wordt boos en onbeleefd beantwoord of weggewuifd met het bericht dat ze nog wachten op bonnetjes en dat wij de bonnetjes niet te zien krijgen vanwege privacy. Ik vraag mij erg af hoe wij extra kosten in rekening hebben kunnen krijgen als het verhuisbedrijf zelf de bonnetjes niet eens in handen heeft en waarom wij niet een berekening te zien krijgen voor waar wij nu zoveel extra voor betaald hebben. Extra benzine of extra tijd kan nooit realistisch uitkomen op waar wij nu voor betaald hebben. Wij vinden dit erg vervelend. Later hebben wij ook te horen gekregen dat er uitloop was op de 40 uur die begroot waren voor de verhuizing, terwijl de rit naar ons adres in het buitenland al minimaal 40 uur duurt. Hier hadden ze dus al nooit mee uit kunnen komen en is dus ten nadelen van de klant begroot.

Ik maak in ieder geval nooit meer gebruik van hun diensten.
Lees meer
Verhuisd van Zeist (Nederland) naar Matosinhos (Portugal)
Het bedrijf bracht mij in problemen doordat de verhuizers de spullen te zwaar vonden en niet wilden verhuizen. Ze waren er op de dag van de verhuizing maar na alles bekeken te hebben reden ze weg zonder mij zelfs te informeren of ook maar iets tegen mij te zeggen. Ik ben nog nooit zo grof behandeld. Ze toonden geen enkele verantwoordelijkheid door mij gewoon te laten staan met al mijn spullen. Het is een schandalig bedrijf en ik wil bij deze iedereen waarschuwen.
con
• Afspraak niet nakomen • Geen verantwoordelijkheidsgevoel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
De verhuizers waren 2 uur later dan gepland, waardoor wij ook 2 uur later naar Denemarken konden vertrekken en we daar pas 's avonds aankwamen.
De service was verder perfect
pro
heel snel in afhalen en afleveren huisraad
con
verhuizers waren er pas om 10 uur terwijl 8 uur was afgesproken
Verhuisd van Zaandam (Nederland) naar Haslev (Denemarken)
Ondanks dat er meerdere keren aan het bedrijf gevraagd was of het mogelijk was om op één bepaalde dag te verhuizen en er werd aangegeven dat dat geen probleem was, heeft het bedrijf de verhuizing op het laatste moment afgezegd. De mannen die ons kwamen verhuizen, was gezegd dat het om een kleine klus ging. Zij vonden dit een te grote klus, omdat ze daarvoor al een andere klus hadden gedaan. In overleg met de eigenaar van het bedrijf hebben ze aangegeven dat de verhuizing die dag niet door kon gaan. Er werd ons aangeboden om de dag erna te verhuizen maar dat was voor ons simpel weg niet mogelijk. We hebben zelf twee boedelbakken moeten huren, mensen moeten optrommelen en alles zelf moeten verslepen. Het bedrijf heeft ons 70 euro gegeven ter tegemoetkoming, maar dat dekt bij lange na de onkosten niet die gemaakt zijn en de stress die wij hebben gehad doordat het bedrijf zijn belofte niet na is gekomen. Daarnaast is het onbegrijpelijk dat het verhuisbedrijf zo’n verkeerde inschatting heeft gemaakt, terwijl ze een overzicht van ons hebben gekregen met alle spullen die verhuisd moesten worden.
Ik zou dit bedrijf aan niemand aanraden aangezien ze hun beloftes niet na kunnen komen.
Vriendelijke groet
M
Lees meer
con
Afspraken niet nakomen
con
Je in de steek laten terwijl je die dag moét verhuizen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Erg fijne ervaring gehad met MBI. Eerst van Haarlem naar Amsterdam en wat spullen bij hun in de opslag. Deze na een paar maanden bij mijn nieuwe huis laten bezorgen wat allemaal volgens mijn wensen ging (tijd, locatie, 2 trappen naar boven gedragen ea). Heel vriendelijk en vakkundig team. Ik zou ze zeker weer gebruiken en raad ze iedereen aan!
pro
Betrouwbaar, op tijd, vriendelijk, flexibel,
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Lang van tevoren begonnen met bellen mailen. Had iemand aan de lijn die er niets van begreep. Ik leverde tabellen aan, gesorteerd op bestemming, per object of het om demontage dan wel inpakken ging. Er verschijnt een ploeg mensen die niet zijn geïnformeerd, niet aan inpakken doen en gewoon weer vertrekken. Een nieuwe verhuizing moeten regelen bij een ander bedrijf. De tweede viel in het weekend met veel hogere kosten.
Verhuisd van Den Haag (Nepal) naar Den Haag (Nederland)
Compliment voor dit bedrijf.Ik heb een ordentelijke factuur gekregen. De communicatie met het bureau vooraf was bovendien snel en effectief. Betrouwbaar bedrijf!
De verhuizers waren beleefd, aardig, en gingen zorgvuldig met de spullen om. Echt harde werkers!
Verbeterpunt:
Datzelfde personeel leek niet goed ingelicht over de taak ( er was bv vooraf gewaarschuwd voor een meubelstuk wat via de trap moest ipv met de lift. Dat wisten ze niet) en ze waren niet goed toegerust met bv een steekwagentje. Als klant voelde ik me daardoor wat bezwaard. De verhuizers zelf hebben echter geen enkele klacht geuit!! Ze bleven positief en hardwerkend.
pro
Efficiënt
pro
Betaalbaar
con
Personeel niet geinformeerd
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
They were on time, very friendly, helpful. We moved in 3hours only. They had a hart job as some pieces were quite big, but they never lost their positivity
pro
Fast, reliable
pro
Friendly, not expensive
con
No negative notes
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Great movers - very kind but the equipment of the company needs improvement. for instance they need to get more and bigger trolleys (they had only one)
Verhuisd van Amstelveen (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
Ben goed geholpen.
Het was een zware klus van 4 hoog, zonder een lift.
En is toch snel en goed gedaan.
Verhuisd van Alkmaar (Nederland) naar Alkmaar (Nederland)
Zorgeloos verhuizen! Een op korte termijn geplande verhuizing, die vlekkeloos verliep. Vooraf viel op dat er snel en adequaat gereageerd werd. Op de dag zelf was het perfect. De verhuizers waren exact op tijd, er werd snel en terzakekundig gewerkt onder leiding van de onvolprezen en erg viendelijke [naam verwijderd door Sirelo], die het proces in de gaten hield, de sfeer bewaakte en meedacht. Kortom perfect!
pro
Efficiënt
pro
Professioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
MBI is echt Top, Top en Top. Lekker gemakkelijk, elke moment van de dag bereikbaar, goedkoop en vriendelijke werknemers tegengekomen. Als iemand naar mij toekomt voor een verhuizing, zal ik MBI zeker gaan aanraden. Niiets beschadigd en nogmaals bedankt voor de goede verhuizing.
pro
Altijd bereikbaar
pro
Goedkoop
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Als enige verhuisbedrijf in Amsterdam waren zij op zondag beschikbaar. De verhuizers waren professioneel en de prijs was er ook naar. Volgende keer weer zal ik weer gebruik maken van de verhuizers van MBI
pro
Prijs
pro
Flexibiliteit
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
Ze hebben onze spullen beschadigd en voelen zich hier niet verantwoordelijk voor. Ik stond naast de verhuisman die telefonisch doorgaf dat hij onze spullen had beschadigd, maar nu beweerd de eigenaar dat dit niet klopt en dat we het kunnen uitzoeken.. We hadden nooit moeten betalen!
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Zaandam (Nederland)
De eerste afspraak komt er een heel net mannetje in je huis. Alles bespreken wat er wel en niet meegaat. Vervolgens worden de wikkelfolie en het veiligheidspapier weken niet geleverd, terwijl jij als klant daarvoor betaalt.
Op de dag zelf wordt dat nette mannetje verwisseld door 5 slecht sprekende verhuizers. Ze hebben m'n meubels beschadigd, m'n nieuw gestuukte muren ernstig beschadigd, de dozen her en der door de woning verspreid, zitten asociaal aan van alles en nog wat, hebben vieze schoenen en vieze handen, waardoor je dus overal vlekken krijgt. Slecht slecht slecht!!
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Zaanstad (Nederland)
Uitstekende service. Van te voren een prijs besproken, ze konden de volgende dag al komen. Waren op tijd en?? ze kwamen lachend binnen, niets was teveel, want er kwam natuurlijk nog iets bij kijken, extra spullen. Heb ze niet horen klagen en ze zijn echt goed/handig/voorzichtig/snel en inzichtelijk. Van mij krijgen ze een dikke 9+ En het zijn ook nog eens prettige jongens om om je heen te hebben.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Zaandam (Nederland)
Slechtste ervaring ooit! Ze zijn niet komen opdagen! Hebben niks laten horen, de telefoon niet opgenomen (mobiel en 020 nummer) en niet gereageerd op mijn mailoproep. Ze zouden tussen 11:00-13:00 komen. Alles was bevestigd per mail en telefoon. We hebben de hele dag gewacht voor niks. 2 dagen voordat mijn huis moet passeren bij de notaris (ik ben verkoper). Ik begrijp niet dat je mensen zo kan laten zitten. Ik heb hier geen goed woord voor over. Onbetrouwbaar. Niet doen!
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Ze rekenden per gewerkt half uur af en deden het uiteindelijk nog sneller dan wat in de offerte stond vermeld
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Inpakdozen niet op afgesproken dag en tijdstip afgeleverd, ik moest nieuwe afspraak maken. MBI kan niet volume inboedel schatten. MBI heeft geen gespecificeerde factuur geleverd, alleen mondeling het bedrag gegeven, ik mocht alleen contant betalen. Degene die verhuist moet alles in de gaten houden, want de verhuizers verplaatsen spullen als kippen zonder kop, inefficiënt. Toen het verhuizen uitliep gingen de verhuizers bellen en praten, onduidelijk of die tijd ook als gewerkte tijd in rekening werd gebracht.
Verhuisd van Amstelveen (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
De verhuizers waren snel, kordaat, voorzichtig en beleefd. Ook zijn ze flexibel. Toen ze op de dag zagen dat ze een man tekort kwamen, hebben ze dat binnen een uur geregeld.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
De verhuizers deden hun werk goed en snel. Ze waren vriendelijk en behulpzaam. Bij de offerte zat een bovengrens mocht het werk uitlopen, dat vonden wij een uitermate prettige gedachte. Helemaal goed dus.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amstelveen (Nederland)
In vergelijking met andere verhuisbedrijven geeft MBI een zeer goede prijs. Alles gong goed tijdens de verhuizing. De organisatie was een beetje rommelig maar de jongens hebben het uiteindelijk goed afgehandeld.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Hoorn (Nederland)
Wil je met dit bedrijf verhuizen?
Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Ontvang 'n gratis offerte
Overige reviews
Facebook
8,0
12
Google
9,4
290
Andere verhuisbedrijven in Amsterdam
9,8
264

VDW Verhuizingen

Zaandam
Bekijk verhuisbedrijf
9,4
145

Cargo Specials

Amsterdam
Bekijk verhuisbedrijf
9,0
98

Snel Verhuisbedrijf

Amsterdam
Bekijk verhuisbedrijf