Sirelo voor verhuisbedrijven

Welkom bij Sirelo, wij zijn een onafhankelijk verhuisplatform dat jaarlijks door meer dan één miljoen potentiële klanten wordt bezocht. Sirelo helpt verhuisbedrijven zich online te onderscheiden van concurrenten en in contact te komen met potentiële klanten. Nog niet overtuigd? Jaarlijks vragen meer dan 150.000 consumenten verhuisoffertes aan via Sirelo.nl. Jij kan hun verhuizer worden!

Meer verhuizingen boeken?

Verhoog je online vindbaarheid & boek meer verhuizingen

Er zijn in Nederland meer dan 600 actieve verhuisbedrijven. Je onderscheiden als verhuisbedrijf wordt steeds lastiger. Één van de vereisten is om goed vindbaar te zijn op het internet.

Meer dan ooit tevoren gebruiken ook jouw potentiële klanten onafhankelijke reviews om een verhuisbedrijf te kiezen. Je Sirelo bedrijfsprofiel is de plek waar je je potentiële klanten laat zien welke diensten je aanbiedt en wat de ervaringen zijn van je klanten (reviews). Door actief reviews te verzamelen, laat je zien dat je bedrijf te vertrouwen is waardoor consumenten sneller een verhuizing bij je zullen boeken.

Wist je dat…

93% van de consumenten reviews leest voor het boeken van een verhuizing? Op Sirelo kan men 16.000+ reviews vinden en dit aantal groeit dagelijks!

Lees meer over je Sirelo review profiel >>

Boek meer verhuizingen met onze offerteaanvragen

Jaarlijks vragen meer dan 150.000 mensen verhuisoffertes aan via Sirelo en wij kunnen deze mensen met jou in contact brengen! Als je meer wil weten over wat onze offerteaanvragen voor jou kunnen betekenen, bekijk dan onze pagina over het kopen van verhuis leads.

Lees meer over de verhuis leads >>

Online conversie tools

Onze online conversie tools zijn tools die jij op je eigen website kunt plaatsen om meer bezoekers om te zetten in klanten. Jij kunt deze tools implementeren op je website, in minder dan 30 seconden! Zo heb je altijd de nieuwste technologie op je website en mis je nooit meer de kans om je volgende klant te vinden.

Lees meer over de online conversie tools >>

Wil je ook je voordeel doen met Sirelo? Boek een gratis workshop!

Wil je meer leren over wat Sirelo voor jou kan betekenen? We helpen je graag. Ons team organiseert regelmatig gratis workshops van 30 minuten voor verhuisbedrijven om te leren hoe je van Sirelo optimaal gebruik kan maken. In deze workshop vertellen we je over:

  • Hoe moderne consumenten review platforms gebruiken;
  • Het verzamelen van reviews;
  • Het gebruik van de review widget op je eigen website;
  • Het belang van een volledig bedrijfsprofiel op Sirelo;
  • Het kopen van verhuisleads.

Sirelo voor verhuizers

Natuurlijk is de workshop helemaal gratis en vrijblijvend!