Wil je meer leren over de voordelen van je Sirelo profiel?
Meld je aan voor onze 30-minuten workshop!
Boek je Sirelo workshop hier

Review profiel op Sirelo

Wat zijn de voordelen?

Featured image

Voor verhuizende consumenten is één van de voordelen van Sirelo het complete overzicht van alle actieve verhuizers in Nederland. Dit helpt hen om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen wanneer ze een verhuisbedrijf zoeken. Ook jouw verhuisbedrijf heeft een review profiel en is vindbaar in dit overzicht. Door je vindbaarheid op Sirelo te vergroten, vergroot je de kans om in contact te komen met potentiële klanten en verhoog je het aantal verhuizingen dat je boekt. Ben je benieuwd hoe je kan profiteren van Sirelo’s gratis diensten? Dan ben je hier aan het juiste adres!

De voordelen van op Sirelo vermeld worden

Als je nog nooit van Sirelo gehoord hebt, dan vraag je je wellicht af waarom je tijd zou moeten investeren in je Sirelo profiel. Tijd is tenslotte geld! Het is het echter dubbel en dwars waard.

Wat zijn de voordelen die ervoor zorgen dat tijd investeren in je Sirelo review profiel de moeite waard is?

#1. Laat je online reputatie en vindbaarheid groeien

Ongeveer 93% van de consumenten zoekt naar reviews voordat ze een product kopen of een dienst boeken. Dit laat zien dat je online reputatie dus directe impact kan hebben op je bedrijfsresultaten.

Je kunt Sirelo zien als een reviewtool, waarmee je op een gratis en makkelijke wijze meer klanten aantrekt op 3 manieren:

✅  Via Google

Door reviews op je Sirelo profiel te hebben, zullen je potentiële klanten precies vinden waar ze naar zochten: onafhankelijke reviews! Wanneer jouw prospect in Google zoekt naar de naam van jouw verhuisbedrijf, is de kans groot dat men zocht naar ervaringen van anderen. De reviews op je Sirelo profiel kunnen dan net datgeen zijn wat het vertrouwen geeft om de verhuizing bij jullie te boeken.

✅  Het overzicht van verhuisbedrijven op Sirelo

Sirelo ontvangt jaarlijks meer dan één miljoen bezoekers en hiervan is een groot deel op zoek naar een verhuisbedrijf. Hiervoor gebruikt men dan dus het overzicht van alle verhuisbedrijven op Sirelo. De voorkeur gaat meestal naar de top vijf verhuizers in hun regio, omdat deze bedrijven aantoonbaar goede service verlenenMet minder dan de top vijf neem je toch ook geen genoegen? Door regelmatig nieuwe reviews op je Sirelo profiel te ontvangen, zorg je dat je bedrijf vindbaar is voor jouw potentiële klant die zoekt naar een verhuizer op Sirelo.

✅  Je eigen website

Veel grote reviewplatforms, zoals TrustPilot en TripAdvisor, bieden een widget aan. Sirelo heeft een review widget ontwikkeld speciaal voor verhuizers. Door deze op je website te plaatsen, geef je de bezoekers van je website een onafhankelijke bron om de kwaliteit van je diensten te bevestigen.

Hoe jouw potentiële klant dus ook bij je terechtkomt, reviews op je Sirelo profiel zullen altijd helpen om meer verhuizingen te boeken.

#2. Ontvang gratis leads

Goed nieuws! Wanneer een Sirelo-gebruiker rechtstreeks op jouw Sirelo profiel een offerte aanvraagt, sturen wij deze offerteaanvraag volledig gratis naar je door.

Betekent dit dat ieder verhuisbedrijf weleens gratis offerteaanvragen ontvangt via zijn Sirelo profiel? Nee. Hou er rekening mee dat gebruikers eerder geneigd zijn om offertes op te vragen van verhuisbedrijven met positieve, recent geplaatste reviews. Hoe meer goede reviews je dus recentelijk ontvangen hebt, hoe groter de kans is dat je gratis leads zult ontvangen via je Sirelo profiel.

#3. Verhoog het verkeer naar je website

Wanneer mensen je profiel op Sirelo hebben gevonden, zal het verkeer naar je eigen website toenemen. Dit komt omdat we je contactgegevens, inclusief een directe link naar je website, op je profiel tonen. Een potentiële klant kan dus direct contact met je opnemen of een kijkje nemen op je website als zijn of haar interesse door je profiel gewekt is.

Hoe haal ik het meeste uit Sirelo?

Bij Sirelo helpen we graag verhuisbedrijven om hun bedrijf een boost te geven via ons platform, net zo graag als we consumenten helpen de juiste verhuizer te vinden!

Dus hoe begin je? Het proces is eigenlijk heel eenvoudig en kost weinig tijd. Hieronder vermelden we onze best practices voor succes op Sirelo:

#1. Update je profiel

Een compleet en goed ingevuld profiel vergroot je kansen om nieuwe klanten aan te trekken. Dit kunnen je bedrijfslogo en adresgegevens zijn, maar ook het aanbod van diensten en een stukje achtergrondinfo.

Hoe completer je Sirelo profiel eruitziet, hoe betrouwbaarder je bedrijf wordt ervaren.

#2. Verzamel reviews

Nodig je klanten uit een review te schrijven nadat ze verhuisd zijn. Om dit proces voor je te vereenvoudigen en sneller te laten verlopen, bieden we een tool aan in de ‘Mover Portal’ waar iedere verhuizers gratis toegang toe heeft. Hoe meer (positieve) reviews je op je profiel hebt ontvangen, hoe hoger je bedrijf gerangschikt wordt in het overzicht van verhuizers.

🔑 Heb je nog geen inloggegevens voor je Mover Portal? Vraag ze hier aan.

#3. Plaats een reactie onder je reviews

We begrijpen dat iedere verhuizing twee kanten heeft. Door te reageren op de reviews op je Sirelo profiel, versterk je de relatie met je klant en kun je jouw ervaring ook delen.

Of u nu je waardering wil tonen of simpelweg jouw kant van het verhaal wil vertellen: door een openbare reactie op een review te geven, laat je de transparante communicatie van je bedrijf zien. En dat kunnen veel potentiële klanten waarderen!

We brengen je altijd op de hoogte wanneer je een nieuwe review op je Sirelo profiel hebt ontvangen, dus je hoeft niets te missen en kunt altijd snel reageren op je reviews.

#4 Promoot je Sirelo score op je website

Met Sirelo’s gratis review widget, verleng je de voordelen van het review profiel zelfs tot op je eigen website. Je kunt zelf selecteren welke widget je bij je website vindt passen en binnen vijf minuten kun je deze op je website hebben staan.

Klaar om aan de slag te gaan?

Het bouwen van een krachtig review profiel op Sirelo is niet alleen gratis, het is ook snel, simpel en komt met de nodige voordelen voor je bedrijf. Dus waar wacht je nog op? Laten we de bal aan het rollen krijgen door vandaag nog toegang te krijgen tot je Sirelo profiel en alle gratis voordelen! Klik hier. ✔️