Op zoek naar leads?
Kom vandaag nog in contact met potentiële klanten!
Lees meer over onze leads

Veelgestelde vragen

Featured image

Nieuw bij Sirelo? Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen van verhuisbedrijven op Sirelo. Hebben we niet al je vragen beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected]!

Hoe is mijn profiel op Sirelo gecreëerd? Waarom heb ik een profiel?

Bij Sirelo geloven we in de kracht van het totaaloverzicht. We zijn van mening dat consumenten het recht hebben om altijd de beste match voor hun verhuizing te vinden en dat er een gelijk speelveld moet zijn tussen verhuisbedrijven.

We streven er daarom naar om alle actieve verhuizers in Nederland een profiel op Sirelo te geven. Zo lopen consumenten geen verhuizers mis tijdens hun zoektocht, en lopen verhuisbedrijven geen potentiële klanten mis.

Ook jouw verhuisbedrijf heeft dus vanzelfsprekend een profiel op Sirelo. Deze zorgt ervoor dat jouw bedrijf de meer dan 1 miljoen bezoekers die Sirelo jaarlijks trekt, niet hoeft mis te lopen! Er zou geen sprake meer zijn van een gelijk speelveld als we verhuisbedrijven zouden uitsluiten van ons totaaloverzicht, en eerlijk: geen enkele verhuizer wil dit verkeer toch mislopen?

Heb je op dit moment een profiel op Sirelo maar ben je geen actieve verhuizer meer? Neem dan contact met ons op via [email protected].

Hoe helpt Sirelo mij om mijn bedrijf te laten groeien?

Sirelo kan helpen in meer dan één opzicht! Door op Sirelo te staan, vergroot je je online aanwezigheid om makkelijker gevonden te worden door je potentiële klanten, wat kan leiden tot meer verhuizingen. Naarmate je meer reviews verzamelt, wordt je online reputatie sterker, waardoor dat potentieel nog veel groter wordt!

Het review programma van Sirelo is gratis en draagt voor verhuisbedrijven die actief aan de slag gaan met reviews, op een positieve manier bij aan de vindbaarheid van hun bedrijf. Meer informatie hierover vind je hier.

Als je ervoor kiest om leads via Sirelo te kopen, krijg je bovendien een voorsprong op de concurrentie met een stroom van kwalitatieve offerteaanvragen van potentiële klanten.

Hoeveel kost het om Sirelo te gebruiken?

Goed nieuws! Er zijn geen inschrijf- of abonnementskosten en een groot deel van onze producten zijn ook volledig gratis (evenals af en toe een gratis lead via je review profiel!). Voor meer informatie over onze gratis producten voor verhuizers, zie onze pagina’s Review Profiel en bekijk Review Widget.

Een verhuisbedrijf kan er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze leads. Hoewel onze leads niet gratis zijn, kunnen ze voor een lage prijs wel helpen om meer verhuizingen te boeken. Lees hierover meer op de pagina Leads!

Mijn bedrijf heeft een review ontvangen op Sirelo. Hoe krijg ik meer reviews?

Gefeliciteerd! Een eerste review betekent dat de eerste stap gezet is. Het wordt nu een stuk makkelijker om het maximale uit je Sirelo profiel te halen. Dat doe je inderdaad door meer reviews te verzamelen. Dit doe je door je klanten – na de verhuizing – te vragen om een review achter te laten. Je kunt dit doen door een directe link te sturen via WhatsApp of e-mail, maar in je Mover Portal vind je tevens een gratis tool om dit makkelijk en snel aan te kunnen pakken.

Sirelo past verschillende kwaliteitscontroles toe om de authenticiteit van de gepubliceerde reviews te waarborgen. Hierdoor kun jij er zeker van zijn dat Sirelo je bedrijfsimago altijd serieus neemt en we streven naar het tonen van een representatief beeld van iedere verhuizer.

Ik heb een gratis lead ontvangen. Hoe werkt dit en hoe ontvang ik er hier meer van?

Wanneer een consument direct op jouw Sirelo profiel een verhuisofferte aanvraagt, dan sturen wij je deze geheel kosteloos door. Deze consument was immers op zoek naar een offerte specifiek van jouw verhuisbedrijf!

Het aantal gratis leads dat je ontvangt is dus volledig afhankelijk van het aantal mensen dat jouw review profiel bezoekt en geïnteresseerd raakt in jouw diensten. Dit zorgt ervoor dat gratis leads enigszins onvoorspelbaar zijn.

Ben je geïnteresseerd in het regelmatig ontvangen van leads? Bekijk dan onze betaalde leads diensten.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Hebben we nog niet al je vragen beantwoord? Dan horen we graag van je! Neem contact met ons op via [email protected] en we zullen zo snel mogelijk op je vragen reageren.