Claim jouw gratis Sirelo widget
Klik hieronder voor ons programma
Begin hier

Sirelo review widget

Meer vertrouwen winnen met een widget, maar hoe?

Featured image

Wanneer je meerdere goede reviews hebt ontvangen, dan wil je deze waarschijnlijk met trots delen. We hebben goed nieuws! De score die je hebt behaald op je Sirelo profiel kun je delen op je eigen website, om je bedrijf een boost te geven. Maar hoe? Door het plaatsen van de Sirelo review widget. Deze is gratis en super makkelijk te implementeren.

Boost de waarde van je websitebezoekers

Wanneer een potentiële klant jouw website bezoekt, staat hij misschien op het punt om bij jou een verhuizing te boeken. Om deze mensen bevestiging te geven, is het belangrijk om in één oogopslag alle informatie te tonen die ze nodig kunnen hebben.

Waar is een consument nu echt naar op zoek, wat nog bij veel verhuisbedrijven mist? Reviews! Uit onderzoek blijkt dat 93% van de consumenten reviews zoekt voordat ze een aankoopbeslissing nemen. Als je op dit moment nog geen reviews op je website hebt, dan kan dit dus wel degelijk een verschil maken in je bedrijfsresultaten. Het is zonder reviews immers moeilijker om het vertrouwen van je potentiële klanten te winnen.

Precies voor dit doel is onze Sirelo Review Widget ontwikkeld, zodat jij al je websitebezoekers het vertrouwen in jouw bedrijf kunt geven!

Wat is de Sirelo Review Widget?

Een widget is simpel gezegd een klikbaar plaatje op een website, waarbij je in één oogopslag actuele informatie ziet. Denk bijvoorbeeld aan een weer-widget op je telefoon. De Sirelo widget betreft een gepersonaliseerde widget voor een verhuisbedrijf, en laat de Sirelo reviewscore en het totale aantal reviews op het profiel zien.

Wanneer je deze widget op je website plaatst is deze klikbaar. Jouw potentiële klanten kunnen dus direct naar de reviews die jouw klanten hebben achtergelaten, om nét dat laatste beetje vertrouwen te winnen waar ze nog naar zochten. Ja, zo makkelijk is het echt!

Sirelo review widget

Waarom zou je de review widget gebruiken?

Verhuisbedrijven zonder reviews presteren niet zo goed als verhuizers die wel actief met reviews bezig zijn. Consumenten geven vaak de voorkeur aan bedrijven die openlijk de ervaringen van hun vorige klanten laten zien, omdat dit een bedrijf transparanter en betrouwbaarder maakt.

En laten we eerlijk zijn: dit kunnen we ze toch niet kwalijk nemen? Bij een verhuizing zijn al hun bezittingen letterlijk in jouw handen!

De Sirelo Review Widget is gratis en binnen enkele minuten te implementeren op je website, dit maakt het een tool die je zeker niet wil laten liggen. 😉

Installeer de widget in enkele minuten

  1. Log in op je Mover Portal. Heb je nog geen inloggegevens? Vraag ze dan hier aan.
  2. Klik op ‘Sirelo‘ in het linkermenu en klik op ‘Widgets‘.
  3. Selecteer de kleur en het design dat bij jouw website past.
  4. Kopieer de code die eronder verschijnt.
  5. Bepaal waar je de widget op je website wil hebben.
  6. Plak de code in je website (of vraag iemand anders dit voor je te doen).

De widget zou nu zichtbaar moeten zijn op je website – snel en simpel!

Je bent klaar! Wat is de volgende stap?

Het implementeren van de widget was slechts de eerste stap. De waarde die de widget met zich meebrengt, komt van het ontvangen van reviews in de loop van de tijd. Weet je niet hoe? Onze tips helpen je op weg:

✅  Nodig je bestaande klanten uit

Spit de e-mailadressen door die je van je bestaande klanten hebt, en vraag hen om een review te schrijven op je Sirelo profiel. Niet iedere klant zal dit doen, dus het is belangrijk om zoveel mogelijk klanten te mailen. Meer uitnodigingen = meer reviews!

✅  Nodig vanaf nu alle nieuwe klanten uit

Om continu recente reviews op je profiel te hebben, moet je aan de slag blijven met de reviews. Nodig daarom na iedere verhuizing de klant uit om een review te schrijven. Zo zorg je dat er altijd een toestroom van reviews is.

✅  Reageer op alle reviews!

Dit kost je wellicht wat tijd, maar het is het absoluut waard. Het achterlaten van een openbare reactie is zo gepiept en hiermee toon je je waardering naar de klant. Daarnaast laat je hiermee aan al je potentiële klanten zien dat jouw verhuisbedrijf klasse heeft en hiervoor de tijd neemt. Dat wordt op prijs gesteld! 

Wil je direct aan de slag?

Wil je direct beginnen met het implementeren van de Sirelo review widget? Log dan in op je Mover Portal of vraag hiervoor inloggegevens aan via deze pagina. Ben je op zoek naar meer informatie? Bekijk dan de onderstaande artikelen!