Verhuis leads kopen

Een effectieve manier om je omzet te verhogen

Als grootste verhuisplatform van Nederland ontvangen wij iedere dag veel offerteaanvragen. Dit zijn mensen die meerdere verhuisoffertes willen vergelijken voordat ze een verhuisbedrijf kiezen. Door het kopen van onze leads (offerteaanvragen) kom je eenvoudig in contact met deze mensen.

Jaarlijks vragen duizenden consumenten een verhuisofferte aan op Sirelo.nl
Wil jij hun verhuizer worden?

Waarom verhuis leads kopen?

Het antwoord is simpel: door het afnemen van verhuis leads, kom je in contact met potentiële klanten en kan je op een efficiënte manier meer verhuizingen boeken binnen jouw werkgebied.

Hoe kan Sirelo je helpen?

Al meer dan 18 jaar helpen we verhuisbedrijven in contact te komen met potentiële klanten. Voor de consument is het aanvragen van verhuisoffertes een eenvoudige manier om meerdere verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken (wat tegenwoordig de norm is). Voor verhuisbedrijven is het kopen van deze offerteaanvragen een interessante mogelijkheid om extra omzet te genereren in hun eigen werkgebied.

Je concurreert met maximaal 4 andere verhuisbedrijven

Uiteindelijk is jouw succes, ons succes. Een offerteaanvraag wordt naar maximaal 5 verhuisbedrijven verstuurd, hierdoor concurreer jij met maximaal 4 andere verhuisbedrijven.

  We geloven in kwaliteit boven kwantiteit

Al onze offerteaanvragen worden gecontroleerd voordat ze worden doorgestuurd, om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan onze kwaliteitseisen. Tijdens dit proces wordt ongeveer 30% van de offerteaanvragen afgewezen. Deze ontvang jij dus niet, omdat wij hebben bepaald dat deze je tijd niet waard zijn.

Wij staan voor eerlijke concurrentie

We verzamelen actief reviews (ervaringen van consumenten die verhuisd zijn met een verhuisbedrijf) en tonen deze op Sirelo.nl. Door het lezen van deze reviews, kan een consument de kwaliteit van de verhuisbedrijven beoordelen. Hierdoor concurreer je niet alleen op prijs, maar ook op kwaliteit (ervaringen van eerdere klanten). Ieder verhuisbedrijf heeft een profiel op Sirelo, waar deze reviews getoond worden. Daarnaast is hier ook te vinden welke vergunningen het verhuisbedrijf heeft, alsmede bij welke brancheverenigingen het verhuisbedrijf aangesloten is.

Bij Sirelo kun je alleen offerteaanvragen kopen wanneer je verhuisbedrijf voldoet aan de wettelijke verplichtingen, zoals een NIWO certificering. Hierdoor concurreer je dus bij Sirelo nooit met verhuisbedrijven die hier niet aan voldoen.

Het ontvangen van informatie over onze verhuis leads is uiteraard vrijblijvend!

Hoe het werkt

Hieronder leggen we je in het kort uit hoe onze service werkt:

  1. Potentiële klanten zoeken online naar verhuisbedrijven;
  2. Deze mensen belanden op ons platform en vragen gratis verhuisoffertes aan;
  3. Ons team verwerkt direct de offerteaanvraag;
  4. Wanneer de aanvraag op kwaliteit beoordeeld is, sturen we deze naar je door via e-mail of indien gewenst via een CRM systeem;
  5. Jij neemt contact op met je potentiële klant.

Hoeveel verhuizingen je boekt, hangt sterk af van hoe je met de leads omgaat. Gemiddeld zal tussen 5% – 15% van de offerteaanvragen resulteren in een geboekte verhuizing. Ook hier geldt: jouw succes, is ons succes. Daarom helpen we je graag bij het verhogen van het aantal verhuizingen dat je boekt (je boekingspercentage).

Wat maakt onze verhuis leads interessant voor jou?

1. Kies het soort leads dat je wil ontvangen

We maken onderscheid tussen verschillende soorten verhuizingen, waaronder reguliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen, pianoverhuizing, etcetera. Daarnaast verdelen we de verhuis leads in categorieën op basis van de omvang van de inboedel. Je kunt zelf kiezen welk soort leads je wenst te ontvangen en van welke volumecategorie. Je bepaalt ook zelf binnen welk postcodegebied de leads vallen en het aantal leads per maand dat je wil ontvangen. 

2. Flexibiliteit

Te druk om leads af te handelen, ben je op vakantie of simpelweg tijdelijk onderbezet? Bij Sirelo ben je flexibel: je kunt je account tijdelijk pauzeren om te voorkomen dat je leads koopt die je niet gebruikt. Zelfs het opzeggen van het contract is per maand mogelijk.

3. Beheer je eigen instellingen

Ieder verhuisbedrijf krijgt toegang tot zijn eigen beveiligde ‘Mover Portal’. In deze portal kun je:

  • Wijzigingen aanbrengen aan je publieke Sirelo profiel;
  • Reageren op reviews;
  • Je facturen en leads vinden;
  • Onze andere gratis producten en diensten vinden.

Verder vind je hier ook statistieken over hoe snel je je leads hebt opgevolgd en waar dus nog verbeterpunten liggen om optimaal gebruik te maken van onze offerteaanvragen. En, tot slot iets waarvan wij geloven dat het altijd welkom is: in je portal ontvang je credits per lead, waarmee je vervolgens gratis meer leads kunt uitkiezen.

4. Betaal alleen voor de leads die je ontvangt

Je betaalt bij ons alleen voor de leads die je daadwerkelijk ontvangt, zonder extra maandelijkse kosten. Want niemand zit te wachten op onnodige kosten, toch? Veel van onze aanvullende diensten, zoals het gebruik van de review widget en het reageren op reviews, zijn zelfs helemaal gratis.

Is je interesse in onze leads gewekt?

Neem dan contact met ons op via 088 2300 600 of op [email protected]. We horen graag snel van je!