Word Lead Partner

Op zoek naar internationale, nationale of bagage leads? Je bent hier op de juiste plek. Wij zijn jouw sales en marketing partner. Via onze verhuisleads heeft jouw bedrijf een nieuwe sales funnel. Met TriGlobal bereik je meer klanten en verhoog je je omzet.

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Verzenden

Onze Verhuisleads

Kwaliteitsleads

Hoge kwaliteitsstandaard voor leads
Ontvang warme leads, rechtstreeks in je inbox. Dankzij onze twee-staps verificatie, vul jij je salesfunnel met betere leads. Zo boek je meer verhuizingen.

Gepersonaliseerd account

Flexibele instellingen, gebasseerd op jouw focus
Kies je budget, definieer je routes en het type leads dat je zoekt. Creëer een account dat vanaf het eerste moment voor jou werkt

Eerlijke concurrentie

Concurreer in een eerlijk speelveld
Concurrentie is altijd met maximaal 4 andere verhuisbedrijven. Concurrentie is eerlijk, zo heb jij een goede kans om de lead te boeken.

Waarom kiezen voor Sirelo?

20+ jaar ervaring

600+ verhuisbedrijven in 78 landen maken maandelijks gebruik van onze betaalde diensten. We zijn uitsluitend in de verhuisbranche actief.

Alle producten beheren in één dashboard

Gemakkelijk te gebruiken en op maat te maken gebaseerd op je producten en instellingen.

Producten gericht op Nederland

Flexibele en aanpasbare abbonementen: kies wat je nodig hebt!

Wat klanten over ons zeggen

Will Move
Liam Willmott
We werken al vele jaren met hen samen met onze beide vestigingen. Hun service is uitstekend en de leads zijn ongetwijfeld de beste in de markt. De toegestane claimlimiet zou wat hoger mogen zijn, maar als je het geheel bekijkt, is dat geen probleem. Absoluut een aanrader!!
Wisse Moving
René Wisse
We werken al jaren samen met Sirelo. Sirelo levert uitstekend werk met hun kwaliteitsleads. Zeer aan te bevelen.
BlueMove
Mark Spitzer
Sirelo levert ons al jaren gerichte kwalitieve leads. Daarnaast is de klantenservice, ondersteuning en kennis uitstekend!

Waarom verhuis leads kopen?

Het antwoord is simpel: door het afnemen van verhuis leads, kom je in contact met potentiële klanten en kan je op een efficiënte manier meer verhuizingen boeken binnen jouw werkgebied.

Hoe kan Sirelo je helpen?

Al meer dan 18 jaar helpen we verhuisbedrijven in contact te komen met potentiële klanten. Voor de consument is het aanvragen van verhuisoffertes een eenvoudige manier om meerdere verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken (wat tegenwoordig de norm is). Voor verhuisbedrijven is het kopen van deze offerteaanvragen een interessante mogelijkheid om extra omzet te genereren in hun eigen werkgebied.

Je concurreert met maximaal 4 andere verhuisbedrijven

Uiteindelijk is jouw succes, ons succes. Een offerteaanvraag wordt naar maximaal 5 verhuisbedrijven verstuurd, hierdoor concurreer jij met maximaal 4 andere verhuisbedrijven.

We geloven in kwaliteit boven kwantiteit

Al onze offerteaanvragen worden gecontroleerd voordat ze worden doorgestuurd, om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan onze kwaliteitseisen. Tijdens dit proces wordt ongeveer 30% van de offerteaanvragen afgewezen. Deze ontvang jij dus niet, omdat wij hebben bepaald dat deze je tijd niet waard zijn.

Wij staan voor eerlijke concurrentie

We verzamelen actief reviews (ervaringen van consumenten die verhuisd zijn met een verhuisbedrijf) en tonen deze op Sirelo.nl. Door het lezen van deze reviews, kan een consument de kwaliteit van de verhuisbedrijven beoordelen. Hierdoor concurreer je niet alleen op prijs, maar ook op kwaliteit (ervaringen van eerdere klanten). Ieder verhuisbedrijf heeft een profiel op Sirelo, waar deze reviews getoond worden. Daarnaast is hier ook te vinden welke vergunningen het verhuisbedrijf heeft, alsmede bij welke brancheverenigingen het verhuisbedrijf aangesloten is.

Bij Sirelo kun je alleen offerteaanvragen kopen wanneer je verhuisbedrijf voldoet aan de wettelijke verplichtingen, zoals een NIWO certificering. Hierdoor concurreer je dus bij Sirelo nooit met verhuisbedrijven die hier niet aan voldoen.

Het ontvangen van informatie over onze verhuis leads is uiteraard vrijblijvend!

Hoe het werkt

Hieronder leggen we je in het kort uit hoe onze service werkt:

  • Potentiële klanten zoeken online naar verhuisbedrijven;
  • Deze mensen belanden op ons platform en vragen gratis verhuisoffertes aan;
  • Ons team verwerkt direct de offerteaanvraag;
  • Wanneer de aanvraag op kwaliteit beoordeeld is, sturen we deze naar je door via e-mail of indien gewenst via een CRM systeem;
  • Jij neemt contact op met je potentiële klant.

Hoeveel verhuizingen je boekt, hangt sterk af van hoe je met de leads omgaat. Gemiddeld zal tussen 5% – 15% van de offerteaanvragen resulteren in een geboekte verhuizing. Ook hier geldt: jouw succes, is ons succes. Daarom helpen we je graag bij het verhogen van het aantal verhuizingen dat je boekt (je boekingspercentage).

Wat maakt onze verhuis leads interessant voor jou?

1. Kies het soort leads dat je wil ontvangen

We maken onderscheid tussen verschillende soorten verhuizingen, waaronder reguliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen, pianoverhuizing, etcetera. Daarnaast verdelen we de verhuis leads in categorieën op basis van de omvang van de inboedel. Je kunt zelf kiezen welk soort leads je wenst te ontvangen en van welke volumecategorie. Je bepaalt ook zelf binnen welk postcodegebied de leads vallen en het aantal leads per maand dat je wil ontvangen.

2. Flexibiliteit

Te druk om leads af te handelen, ben je op vakantie of simpelweg tijdelijk onderbezet? Bij Sirelo ben je flexibel: je kunt je account tijdelijk pauzeren om te voorkomen dat je leads koopt die je niet gebruikt. Zelfs het opzeggen van het contract is per maand mogelijk.

3. Beheer je eigen instellingen

Ieder verhuisbedrijf krijgt toegang tot zijn eigen beveiligde ‘Mover Portal’. In deze portal kun je:

  • Wijzigingen aanbrengen aan je publieke Sirelo profiel;
  • Reageren op reviews;
  • Je facturen en leads vinden;
  • Onze andere gratis producten en diensten vinden.

Verder vind je hier ook statistieken over hoe snel je je leads hebt opgevolgd en waar dus nog verbeterpunten liggen om optimaal gebruik te maken van onze offerteaanvragen. En, tot slot iets waarvan wij geloven dat het altijd welkom is: in je portal ontvang je credits per lead, waarmee je vervolgens gratis meer leads kunt uitkiezen.

4. Betaal alleen voor de leads die je ontvangt

Je betaalt bij ons alleen voor de leads die je daadwerkelijk ontvangt, zonder extra maandelijkse kosten. Want niemand zit te wachten op onnodige kosten, toch? Veel van onze aanvullende diensten, zoals het gebruik van de review widget en het reageren op reviews, zijn zelfs helemaal gratis

Doe mee in 3 eenvoudige stappen:

1. Vul ons formulier in om te beginnen
2. Een sales specialist zal binnen een dag contact met je opnemen
3. Ontvang een op maat gemaakt plan & een offerte om te beginnen!

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Q: Wat voor soort klanten kan ik verwachten uit jullie leads?

A: Wij zijn gespecialiseerd in particuliere verhuisleads. Dit betekent dat jij de contactgegevens ontvangt van klanten die hun inboedel willen verhuizen. Het kan voorkomen dat de verhuizing betaald of geregeld wordt door een bedrijf.

Q: Welke verschillende leadtypes bieden jullie aan?

A: Wij bieden 2 verschillende leadtypes aan: International en nationale leads. Daarnaast kun je kiezen voor een aantal formaten. Van volledige inboedels tot groupage- en koerierverhuizingen.

Q: Kunnen jullie aangeven hoeveel verhuisleads ik zou ontvangen

A: Zeker. Neem contact op en geef je voorkeuren aan. Eén van onze specialisten stuurt je dan informatie over beschikbaarheid en een offerte op maat.

Q: Wat is de contracttermijn?

A: Er is geen langlopende verplichting verbonden aan het contract. Het account is gebasseerd op een maandelijks abonnement. Daarnaast kun je je account altijd pauzeren, bijvoorbeeld als je geen tijd hebt om leads op te volgen.

Q: Kan ik altijd opzeggen?

A: Ja, je kunt altijd vragen om contractbeëindiging. Wij zorgen dan dat je contract op de laatste dag van de lopende maand eindigt. Hiervoor worden geen annuleringskosten in rekening gebracht!