Top 10 verhuisbedrijven in Den Haag

91 verhuisbedrijven gevonden in Den Haag

Filters
Type verhuizing
Diensten
Beoordeling
In de buurt
Pas filters toe
Resultaten
Filters
Hulp nodig bij het vinden van een verhuisbedrijf?
Vergelijk gratis tot 5 verhuisbedrijven en vind een verhuizer!

Onlangs voltooide projecten in Den Haag

Verhuisbedrijf Peva_1
Verhuisbedrijf Peva
Cornellie’s_1
Cornellie's

Heb je een bedrijf?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om aan de directory te worden toegevoegd.

Een bedrijf toevoegen

Verhuisbedrijf Den Haag vinden? 

Wil je een verhuisbedrijf inschakelen voor jouw verhuizing naar Den Haag? Verstandige keuze. Het uitbesteden van je verhuizing bespaart je een hoop tijd en gedoe. Wanneer je op zoek bent naar een verhuisbedrijf, raden wij altijd aan om minimaal drie verhuisbedrijven te vergelijken. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt – niet onbelangrijk, want het gaat immers wel om je inboedel!

Op Sirelo vind je een overzicht van alle verhuisbedrijven in Den Haag. Dat zijn er veel! Hoe vind je vervolgens het verhuisbedrijf dat het beste bij jouw verhuizing past? Heel simpel: klik hierboven op de naam van een verhuisbedrijf om naar het (review)profiel van dit bedrijf te gaan. Hier vind je vervolgens info over het verhuisbedrijf, contact- en adresgegevens en reviews van voorgaande klanten.

Info over ieder verhuisbedrijf in Den Haag

We streven ernaar om ieder verhuisbedrijf in Den Haag in ons overzicht te tonen. Zo weet jij, na het speuren in het overzicht, zeker dat je alle opties hebt kunnen overwegen. Maar, we snappen natuurlijk ook dat je niet de tijd hebt om over al deze verhuisbedrijven informatie in te winnen. Daarom maken wij dit proces een stuk makkelijker voor je door de relevantste informatie voor iedere verhuizer in Den Haag te tonen op hun profiel. Je vindt hier onder andere:

 • Reviews. Lees de ervaringen van mensen die je voorgingen en bekijk de behaalde score op basis van alle reviews: zo kun je beoordelen of je van dit verhuisbedrijf goed werk kunt verwachten.
 • Informatie over de diensten. Voert dit verhuisbedrijf het soort verhuizing uit waar jij naar zoekt? Zeker bij internationaal verhuizen is dit goed om even dubbel te checken.
 • Associaties. Zo weet je of een verhuisbedrijf is aangesloten bij brancheorganisaties – dit kan enkele voordelen met zich meebrengen.
 • Contactgegevens. Handig, want zo kun je zelf direct met ieder verhuisbedrijf contact opnemen.
 • De mogelijkheid om een offerte aan te vragen. De snelste manier om offertes aan te vragen zonder dat je zelf contact hoeft op te nemen, is door een offerte aan te vragen. Dit kun je doen op ieder profiel, dus je kunt een aantal verhuisbedrijven in Den Haag selecteren die je aanspreken, en de offerteaanvraag indienen bij ieder van hen. In 5 minuten gepiept!

Beste verhuisbedrijf Den Haag

Ben je benieuwd welk verhuisbedrijf in Den Haag nu het best beoordeeld wordt? Het overzicht van verhuisbedrijven in Den Haag is gerangschikt op basis van de behaalde review score. Het eerste bedrijf dat je ziet, is dus beoordeeld als beste verhuisbedrijf in Den Haag! Let op: de volgorde in ons overzicht wordt alleen bepaald aan de hand van reviews op Sirelo – het kan dus gebeuren dat andere verhuisbedrijven in Den Haag beter scoren op andere websites.

Verhuisbedrijf Den Haag prijzen: hoe worden deze opgebouwd?

Ieder verhuisbedrijf in Den Haag hanteert andere prijzen. Het is daarom lastig te zeggen wat een verhuizing precies kost wanneer je deze uitbesteed, omdat de prijs overal anders zal zijn. We vertellen je graag meer over hoe deze verhuisbedrijf kosten worden opgebouwd.

 • Allereerst, het volume van je inboedel. Hoe meer je verhuist, hoe meer je betaalt;
 • De afstand tussen de twee woningen. Hoe meer kilometers het verhuisbedrijf moet afleggen van A naar B, hoe meer dit ook zal kosten;
 • De extra diensten waar je voor kiest of die simpel nodig zijn: denk aan het laten inpakken van verhuisdozen, maar ook het gebruik van een verhuislift of het aanvragen van een parkeervergunning voor de verhuizing. Dit soort zaken kunnen de prijs van de verhuizing flink omhoog brengen.

Verder bepaalt ook de bereikbaarheid van je woning, de afstand tussen de verhuiswagen en je voordeur en de aanwezigheid van een lift ook nog een deel van de kosten. Dit maakt het dus best wel complex! Ben je benieuwd naar de exacte kosten van een specifiek verhuisbedrijf in Den Haag? Vraag dan een offerte aan via het bedrijfsprofiel van deze verhuizer.

Verhuisbedrijf Den Haag vinden

Op zoek naar een Erkend verhuisbedrijf in Den Haag?

Bij een verhuizing komt veel kijken. Zeker als je in een grote stad zoals Den Haag gaat wonen, is het prettig als het verhuisbedrijf de stad door en door kent. Waarschijnlijk moet er een parkeervergunning geregeld worden en rijdt de verhuiswagen via smalle weggetjes naar de bestemming. Soms is er zelfs ontheffing nodig voor het afzetten van de straat! Het is dan ook niet helemaal gek dat je zeker wil zijn dat je met een professionele verhuizer verhuist. Overweeg je te verhuizen met een Erkend Verhuisbedrijf? Dan brengt dat enkele voordelen met zich mee. In ons overzicht van alle verhuisbedrijven in Den Haag vind je precies welk verhuisbedrijf aangesloten is bij Erkende Verhuizers, en welk verhuisbedrijf niet. Wanneer je dus specifiek op zoek bent naar een Erkend verhuisbedrijf in Den Haag, dan zit je hier goed.

Een verhuisservice in Den Haag met een goede prijs-kwaliteitverhouding

Wil je niet te veel geld kwijt aan de verhuizing? Snappen we! Kies dan een verhuisbedrijf dat dichtbij je in de buurt zit, of tussen je nieuwe huis en oude huis in. Vaak geldt: hoe meer kilometers er gereden moeten worden, hoe hoger de kosten worden. Door hierop te letten kun je redelijk wat kosten op de verhuisservice in Den Haag besparen. Verder is het verstandig om verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken. Kijk hierbij in het bijzonder naar de verschillende tarieven voor de geboden diensten. Betaal je per uur of dagdeel? Of levert het verhuisbedrijf een totaalpakket? Als je per uur betaalt is het van belang om te weten of het verhuisbedrijf in kwestie snel en vakkundig te werk gaat. Om hier zekerder van te zijn raden we je aan om de reviews op verschillende platforms te lezen. Controleer tijdens het vergelijken ook of de verhuizer extra kosten rekent voor voorrijden, parkeren en of het bedrijf verzekerd is voor schade en dergelijke.

Verhuisbedrijf Den Haag: zo gevonden! ✔️

We hopen dat je met ons overzicht van verhuisbedrijven snel een verhuisbedrijf zult vinden! Of je nu zoekt naar een internationaal, een Erkend of een budget verhuisbedrijf in Den Haag: Sirelo maakt het je makkelijk. Mocht je toch nog vragen hebben? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Wat kost verhuizen Den Haag?

Het verhuizen van een gemiddelde inboedel naar Den Haag kost tussen de €1.300 en €1.500. In onderstaande tabel hebben we een indicatie gegeven van wat een verhuizing naar Den Haag kost vanuit verschillende Nederlandse steden.

Verhuizen vanuit:Indicatie verhuiskosten:
Utrecht€1350,-
Rotterdam€1300,-
Amsterdam€1420,-
Zwolle€1470,-
Almere€1390,-

Let op: de bovenstaande tarieven zijn slechts schattingen. Verhuiskosten zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de inboedel, de af te leggen afstand en de tarieven van het verhuisbedrijf.

Kosten van de verhuizing: hoe worden deze opgebouwd?

Je hebt hierboven een schatting van de kosten van een verhuizing naar Den Haag gevonden. Maar, helaas is dit slechts een schatting en kan het gebeuren dat de kosten van jouw verhuizing naar Den Haag hoger of lager uit zullen vallen. We vertellen je graag meer over hoe deze verhuiskosten tot stand komen:

 1. Het volume van de inboedel in kubieke meters. Deze bereken je makkelijk en snel hier. Hoe meer je verhuist, hoe meer je betaalt;
 2. De afstand tussen je huidige en je nieuwe woning. Hoe meer kilometers het verhuisbedrijf moet afleggen van A naar B, hoe meer de verhuizing ook zal kosten;
 3. Extra diensten, zoals het laten inpakken van verhuisdozen en (de)montage van meubelstukken. De verhuizing zal meer kosten naarmate je meer diensten afneemt bij het verhuisbedrijf.

Naast deze factoren zijn er nog meer zaken die de prijs van de verhuizing kunnen beïnvloeden. Je leest hierover meer op onze pagina Verhuisbedrijf Kosten. Wil je direct een indicatie berekenen van jouw verhuizing? Bereken je verhuiskosten dan met deze verhuiskosten calculator.

Veelgestelde vragen

• Wat kost een gemiddelde verhuizing met een verhuisbedrijf in Den Haag?

Hoe kan je goedkoop verhuizen in Den Haag?

Hoe kies ik een betrouwbaar verhuisbedrijf?

Hoe lang van tevoren een verhuisbedrijf reserveren?

Populaire steden in Nederland

Den Haag
Top 10 verhuisbedrijven in Den Haag
Amsterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Amsterdam
Rotterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Rotterdam
Breda
Top 10 verhuisbedrijven in Breda