Verhuizen naar Den Haag

82 Verhuisbedrijven gevonden

Heb je besloten te verhuizen naar Den Haag? Of woon je al in Den Haag en verhuis je binnen de stad? Sirelo helpt je op weg! Of je nu zoekt naar een verhuisbedrijf, een paar goede tips nodig hebt of praktische informatie voor je verhuizing zoekt: je bent hier goed! Op deze pagina vind je een overzicht van alle verhuisbedrijven in Den Haag, tips en handige info. Zo weet je zeker dat je straks goed voorbereid kunt verhuizen 😉

Vul je woonplaats in en ontvang offertes!
Staat jouw bedrijf er niet bij?
Voeg je verhuisbedrijf toe

Verhuisbedrijf Den Haag vinden

Wil je een verhuisbedrijf inschakelen voor jouw verhuizing naar Den Haag? Verstandige keuze. Het uitbesteden van je verhuizing bespaart je een hoop tijd en gedoe. Wanneer je op zoek bent naar een verhuizer, raden wij altijd aan om minimaal drie verhuisbedrijven te vergelijken. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt – niet onbelangrijk, want het gaat immers wel om je inboedel!

Op Sirelo vind je een overzicht van alle verhuisbedrijven in Den Haag. Dat zijn er veel! Hoe vind je vervolgens het verhuisbedrijf dat het beste bij jouw verhuizing past? Heel simpel: klik hierboven op de naam van een verhuisbedrijf om naar het (review)profiel van dit bedrijf te gaan. Hier vind je vervolgens info over het verhuisbedrijf, contact- en adresgegevens en reviews van voorgaande klanten.

Info over ieder verhuisbedrijf in Den Haag

We streven ernaar om ieder verhuisbedrijf in Den Haag in ons overzicht te tonen. Zo weet jij, na het speuren in het overzicht, zeker dat je alle opties hebt kunnen overwegen. Maar, we snappen natuurlijk ook dat je niet de tijd hebt om over al deze verhuisbedrijven informatie in te winnen. Daarom maken wij dit proces een stuk makkelijker voor je door de relevantste informatie voor iedere verhuizer in Den Haag te tonen op hun profiel. Je vindt hier onder andere:

 • Reviews. Lees de ervaringen van mensen die je voorgingen en bekijk de behaalde score op basis van alle reviews: zo kun je beoordelen of je van dit verhuisbedrijf goed werk kunt verwachten.
 • Informatie over de diensten. Voert dit verhuisbedrijf het soort verhuizing uit waar jij naar zoekt? Zeker bij internationaal verhuizen is dit goed om even dubbel te checken.
 • Associaties. Zo weet je of een verhuisbedrijf is aangesloten bij brancheorganisaties – dit kan enkele voordelen met zich meebrengen.
 • Contactgegevens. Handig, want zo kun je zelf direct met ieder verhuisbedrijf contact opnemen.
 • De mogelijkheid om een offerte aan te vragen. De snelste manier om offertes aan te vragen zonder dat je zelf contact hoeft op te nemen, is door een offerte aan te vragen. Dit kun je doen op ieder profiel, dus je kunt een aantal verhuisbedrijven in Den Haag selecteren die je aanspreken, en de offerteaanvraag indienen bij ieder van hen. In 5 minuten gepiept!

Beste verhuisbedrijf Den Haag

Ben je benieuwd welk verhuisbedrijf in Den Haag nu het best beoordeeld wordt? Het overzicht van verhuisbedrijven in Den Haag is gerangschikt op basis van de behaalde review score. Het eerste bedrijf dat je ziet, is dus beoordeeld als beste verhuisbedrijf in Den Haag! Let op: de volgorde in ons overzicht wordt alleen bepaald aan de hand van reviews op Sirelo – het kan dus gebeuren dat andere verhuisbedrijven in Den Haag beter scoren op andere websites.

Beste verhuisbedrijf in Den Haag

Wat kost verhuizen Den Haag?

Het verhuizen van een gemiddelde inboedel naar Den Haag kost tussen de €1300,- en €1500,-. In onderstaande tabel hebben we een indicatie gegeven van wat een verhuizing naar Den Haag kost vanuit verschillende Nederlandse steden.

Verhuizen vanuit:Indicatie verhuiskosten:
Utrecht€1350,-
Rotterdam€1300,-
Amsterdam€1420,-
Zwolle€1470,-
Almere€1390,-

Let op: de bovenstaande tarieven zijn slechts schattingen. Verhuiskosten zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de inboedel, de af te leggen afstand en de tarieven van het verhuisbedrijf.

Verhuisbedrijf Den Haag kosten: hoe worden deze opgebouwd?

Je hebt hierboven een schatting van de kosten van een verhuizing gevonden. Maar, helaas is dit slechts een schatting en kan het gebeuren dat de kosten van jouw verhuizing naar Den Haag hoger of lager uit zullen vallen. We vertellen je graag meer over hoe deze verhuisbedrijf kosten worden opgebouwd.

 • Allereerst, het volume van je inboedel. Hoe meer je verhuist, hoe meer je betaalt;
 • De afstand tussen de twee woningen. Hoe meer kilometers het verhuisbedrijf moet afleggen van A naar B, hoe meer dit ook zal kosten;
 • De extra diensten waar je voor kiest of die simpel nodig zijn: denk aan het laten inpakken van verhuisdozen, maar ook het gebruik van een verhuislift of het aanvragen van een parkeervergunning voor de verhuizing. Dit soort zaken kunnen de prijs van de verhuizing flink omhoog brengen.

Verhuizen Den Haag: direct offertes aanvragen

Wil je het liefst zo snel mogelijk verhuisoffertes ontvangen zonder hiervoor zelf het overzicht van verhuisbedrijven in Den Haag door te spitten? Dan hebben wij de oplossing voor je. Je vergelijkt via Sirelo snel en gratis tot vijf verhuisbedrijven in Den Haag!

Hoe werkt dit? Je klinkt hieronder op de grootte van jouw verhuizing, je vult het formulier in en wij doen de rest: we zoeken naar geschikte verhuisbedrijven en sturen deze bedrijven jouw offerteaanvraag. Vervolgens komen zij bij je terug met een offerte en kun jij kiezen. Klinkt makkelijk, niet waar? 😉

Snel verhuisbedrijven Den Haag vergelijken?
Klik op de grootte van je inboedel en ontvang gratis verhuisoffertes!

Verhuizen Den Haag: onze beste tips

Om jouw verhuizing binnen of naar Den Haag nog soepeler te laten verlopen, delen wij graag onze beste tips met je.

 1. Zorg dat je je goed voelt bij het verhuisbedrijf dat je kiest. Dit bedrijf gaat de spullen die jij gedurende je hele leven hebt verzameld, voor je verhuizen. Dat is niet niks! Kies daarom niet zomaar voor de goedkoopste verhuizer maar maak een weloverwogen keuze;
 2. Begin tijdig met inpakken van de verhuisdozen. Je hebt waarschijnlijk genoeg spullen die je niet dagelijks gebruikt, dus je kunt enkele weken voor de verhuizing al beginnen deze in te pakken;
 3. Geef weg wat je niet meer gebruikt. Verhuizen is hét moment om je inboedel eens flink uit te dunnen. Geef spullen weg die je niet meer van plan bent te gebruiken – zo geef je ze een tweede leven en ben je dus ook nog eens lekker duurzaam bezig!;
 4. Zoek zaken zoals een parkeervergunning in Den Haag tijdig uit, zodat je dit niet op het laatste moment nog hoeft te doen. Vaak doet het verhuisbedrijf dit voor je – vraag dit goed na voor je zelf aan de slag gaat.

Goedkoop verhuizen Den Haag?

Wanneer je er naar streeft om goedkoop te verhuizen, dan zijn wij hier om je te helpen. Veel mensen denken dat je de verhuizing volledig zelf moet uitvoeren om zo goedkoop mogelijk te verhuizen maar we hebben goed nieuws: dit is niet per definitie het geval. Het zelf huren van een verhuisbus is niet altijd goedkoper dan de verhuizing uitbesteden. Ga jij de verhuizing uitbesteden aan een verhuisbedrijf in Den Haag en wil je dit op een goedkope manier doen? Wij delen 4 tips met je, lees snel verder.

Probeer zoveel mogelijk zelf te verhuizen

Wanneer het verhuisbedrijf alleen de grotere meubelstukken hoeft te verhuizen, dan betaal je een stuk minder dan wanneer zij de volledige inboedel voor je zouden verhuizen. Klinkt logisch, is het ook. Minder volume betekent dat de verhuizing minder verhuizers én minder tijd kost.

Boek de verhuizing zo ver mogelijk van tevoren

Bij een last-minute verhuizing betaal je vaak een stuk meer – eerder de verhuizing plannen loont dus. Probeer verder ook de verhuizing zo te timen dat je niet in een (school)vakantie verhuist en zorg dat de verhuisdag op een doordeweekse dag is.

Schakel hulp in op de verhuisdag

Hoe meer mensen je zelf op de verhuisdag kunt verzamelen, hoe minder verhuizers er nodig zullen zijn – en dat zal je zien aan de kosten! De kosten van het verhuisbedrijf worden deels bepaald door het aantal verhuizers dat nodig zullen is, dus zelf hulp inschakelen kan zorgen voor lagere kosten.

Leen verhuisdozen 📦

Bij iedere verhuizing komen verhuisdozen kijken – bij de één meer dan bij de ander, maar je zult er niet aan ontkomen 😉 door verhuisdozen te lenen bespaar je op de kosten. Verder kun je verhuisdozen ook kopen bij bijvoorbeeld een bouwmarkt of bij een verhuisbedrijf. Verder bieden de meeste verhuisbedrijven in Den Haag ook de mogelijkheid om verhuisdozen te huren. Jij maakt er dan gebruik van en geeft ze na de verhuizing weer terug. Het lenen van verhuisdozen bij vrienden of familie blijft echter de voordeligste optie.

Na de verhuizing…

Wanneer je verhuizing er eenmaal op zit, wordt het tijd om te genieten van jouw nieuwe woning in het prachtige Den Haag. Heb je al gedacht aan het inschrijven bij de gemeente? Het inschrijven bij de gemeente Den Haag is een belangrijke stap die zeker niet vergeten mag worden. Je verhuizing doorgeven is gelukkig tegenwoordig zo gedaan!

Sirelo helpt je graag in iedere stap van het verhuizen. Lees de artikelen hieronder om nog beter voorbereid aan jouw verhuizing naar Den Haag te beginnen.