Top 10 verhuisbedrijven in Den Haag

93 verhuisbedrijven gevonden in Den Haag

Filters
Type verhuizing
Diensten
Beoordeling
In de buurt
Pas filters toe
Resultaten
Filters
Hulp nodig bij het vinden van een verhuisbedrijf?
Vergelijk gratis tot 5 verhuisbedrijven en vind een verhuizer!

Onlangs voltooide projecten in Den Haag

Verhuisbedrijf Peva_1
Verhuisbedrijf Peva
Cornellie’s_1
Cornellie's

Heb je een bedrijf?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om aan de directory te worden toegevoegd.

Een bedrijf toevoegen

Naar Den Haag verhuizen? Vind de beste verhuisbedrijven

Maak gebruik van een verhuisservice Den Haag en bespaar jezelf een hoop tijd en gedoe! Hierboven vind je meer dan 85 verhuisservices in Den Haag. Met welk bedrijf kun je het beste naar Den Haag verhuizen? Dat vind je uit door de profielen van de verschillende verhuisservices in Den Haag te bekijken en deze pagina verder te lezen.

Beste verhuisbedrijf Den Haag kiezen

Benieuwd naar welk verhuisbedrijf in Den Haag het best beoordeeld is? Ons overzicht van verhuisbedrijven in Den Haag is gerangschikt op basis van de behaalde review score op Sirelo. Het eerste bedrijf dat je ziet is dus beoordeeld als het beste verhuisbedrijf in Den Haag!

Internationaal verhuisbedrijf Den Haag

Woon je momenteel in het buitenland en ben je van plan om naar Den Haag te verhuizen? Als je helemaal naar boven scrollt, vind je aan de linkerkant de filteroptie “Internationaal”. Selecteer en je krijgt alleen internationale verhuisbedrijven naar Den Haag te zien. Handig!

Erkende verhuisservice Den Haag

Overweeg je om naar Den Haag te verhuizen met een Erkend Verhuisbedrijf? Dat brengt enkele voordelen met zich mee! In het overzicht hierboven vind je verhuizers in Den Haag mét en zonder keurmerk. Je controleert dit op de profielpagina van ieder verhuisbedrijf in Den Haag.

Wanneer je met een erkende verhuisservice naar Den Haag verhuist, kunnen de verhuisbedrijf kosten hoger uitvallen, maar je inboedel is tot 100.000 euro verzekerd. Daarbij kun je duidelijke afspraken, een vakkundig verhuisteam en een aanbetalingsgarantie verwachten.

Verhuisbedrijven in Den Haag vergelijken

Je gaat naar Den Haag verhuizen en nu is het aan jou om het beste verhuisbedrijf te kiezen. Om het makkelijk te maken vind je op deze pagina een lijst met alle verhuisservices in Den Haag. Open verschillende profielpagina’s en let op de volgende punten bij het vergelijken van verhuisbedrijven in Den Haag.

 • Reviews: Lees door de goede en slechte ervaringen van mensen die de desbetreffende verhuisservice in Den Haag al eerder hebben gebruikt.
 • Aanbod diensten: Voert dit verhuisbedrijf in Den Haag het soort verhuizing uit waar jij naar zoekt? Zeker bij internationale verhuizingen naar Den Haag is dit belangrijk.
 • Associaties: Bekijk of de Den Haag verhuizer is aangesloten bij brancheorganisaties, dit brengt namelijk voordelen met zich mee.
 • Contactgegevens: Bel gerust de verhuisservice in Den Haag wanneer je vragen hebt, zodat je alvast kunt peilen hoe de customer support is.
 • Offerte aanvraag: Via Sirelo kun je direct een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen bij het Den Haag verhuisbedrijf waar je een goed gevoel bij hebt. Je kunt ook een aantal verhuisbedrijven in Den Haag selecteren en in één keer offertes aanvragen.

Offertes van verhuizers in Den Haag vergelijken

Heb je één of enkele verhuizers in Den Haag gevonden en verhuisoffertes via Sirelo aangevraagd? De volgende stap is om de offertes met elkaar te vergelijken.

We raden je aan om altijd minstens drie verhuisbedrijven in Den Haag met elkaar te vergelijken. Hierbij let je op:

 • Prijs-kwaliteitsverhouding: De goedkoopste verhuizer in Den Haag is niet altijd de beste, kijk naar wat je precies krijgt voor elke prijs die je ontvangt.
 • Inbegrepen service: Welke diensten zijn er inbegrepen? Soms worden er bijvoorbeeld extra kosten berekend voor het voorrijden of parkeren.
 • Betaling: Betaal je per uur of dagdeel? Wanneer je per uur betaalt, wil je een verhuisservice die snel en vakkundig te werk gaat. Bekijk hiervoor de reviews.
 • Verzekering: Ben je verzekerd tegen schade of verlies?

Wat kost verhuizen naar Den Haag?

Verhuizen naar Den Haag met een gemiddelde inboedel kost tussen de € 1300 en € 1500.

Hieronder zie je de gemiddelde kosten van een verhuizing naar Den Haag vanuit verschillende Nederlandse steden. De exacte verhuiskosten zijn afhankelijk van het vertrekpunt, inboedelvolume en de tarieven van de verhuizer in Den Haag.

Verhuizen vanuitKostenindicatie verhuizing Den Haag
Utrecht€ 1350,-
Rotterdam€ 1300,-
Amsterdam€ 1420,-
Zwolle€ 1470,-
Almere€ 1390,-

Verhuisbedrijf Den Haag prijzen uitgelegd

Wanneer je naar Den Haag gaat verhuizen, zul je zien dat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Heb je bijvoorbeeld een internationaal verhuisbedrijf naar Den Haag nodig, dan ben je duurder uit dan wanneer je binnen Nederland naar Den Haag verhuist.

Dit is hoe de verhuisbedrijf kosten worden opgebouwd:

 • Inboedelvolume in kubieke meters: Bereken het volume van jouw inboedel met Sirelo’s verhuis volume calculator. Deze gegevens kun je ook gebruiken wanneer je offertes van verhuizers in Den Haag aanvraagt.
 • Afstand: Hoe meer kilometers het verhuisbedrijf moet afleggen, hoe hoger de kosten.
 • Extra diensten: Het laten inpakken van verhuisdozen, het gebruik van een verhuislift of het aanvragen van een parkeervergunning brengt allemaal extra kosten met zich mee.

Bereikbaarheid woning: Kan de verhuizer in Den Haag je woning makkelijk bereiken, of moet het via een omweg? In sommige steden heb je speciale vergunningen nodig om bepaalde straten te bereiken met de verhuiswagen of zelfs af te zetten.

Veelgestelde vragen

Wat kost een gemiddelde verhuizing met een verhuisbedrijf in Den Haag?

Hoe kan je goedkoop verhuizen in Den Haag?

Hoe kies ik een betrouwbaar verhuisbedrijf?

Hoe lang van tevoren een verhuisbedrijf reserveren?

Populaire steden in Nederland

Den Haag
Top 10 verhuisbedrijven in Den Haag
Amsterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Amsterdam
Rotterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Rotterdam
Breda
Top 10 verhuisbedrijven in Breda