Top 10 verhuisbedrijven in Rotterdam

47 verhuisbedrijven gevonden in Rotterdam

Filters
Type verhuizing
Diensten
Beoordeling
In de buurt
Pas filters toe
Resultaten
Filters
Hulp nodig bij het vinden van een verhuisbedrijf?
Vergelijk gratis tot 5 verhuisbedrijven en vind een verhuizer!

Heb je een bedrijf?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om aan de directory te worden toegevoegd.

Een bedrijf toevoegen

Vind het beste verhuisbedrijf in Rotterdam

In het overzicht hierboven vind je een complete lijst van alle verhuizers in Rotterdam – van erkende verhuizers Rotterdam tot goedkopere aanbieders.

De lijst is gerangschikt op de Sirelo reviews, van best tot laagst beoordeeld. Met de filters kun je de verhuisbedrijven Rotterdam ook op naam sorteren.

Bekijk de profielen van verhuisservices in Rotterdam en vraag dan direct gratis verhuisoffertes aan om met elkaar te vergelijken.

Waarom verhuizen naar Rotterdam met een verhuisbedrijf?

Door een gerenommeerd verhuisbedrijf in Rotterdam te kiezen ga je een soepele, stressvrije verhuisperiode tegemoet. Laat aan het Rotterdamse verhuisbedrijf dingen zoals het inpakken van je spullen, veilig transporteren van je inboedel en het regelen van de parkeervergunning over. Veel van onze verhuisservices in Rotterdam zijn ervaren met het type woningen in de stad, de straten en verkeersregels.

Zo kies je de beste verhuizers Rotterdam

Als onafhankelijk platform vind je in Sirelo’s overzicht alle verhuisbedrijven in Rotterdam, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Open de profielpagina van een potentiële verhuizer in Rotterdam en bekijk dan de volgende punten:

 • Verhuisdiensten: Op zoek naar een verhuizer in Rotterdam die bijvoorbeeld ook piano’s en kunst verhuist? De extra diensten staan aangegeven op de profielpagina.
 • Locatie: Verhuisservices in Rotterdam rekenen doorgaans voorrijkosten, bekijk daarom waar het bedrijf gevestigd is.
 • Vergunningen: Op Sirelo vind je verhuizers in Rotterdam met en zonder vergunningen. Welke vergunning het bedrijf heeft, zoals de in Nederland verplichte NIWO Eurovergunning, staat vermeld op elke profielpagina.
 • Sirelo reviews: Lees de onafhankelijke reviews van verhuizers die je voorgingen. Op Sirelo laten we reviews van ons platform zien, maar ook beoordelingen van bijvoorbeeld Google en Facebook.
 • Kosten: Je kunt van ieder verhuisbedrijf in Rotterdam gratis een offerte aanvragen, direct op de Sirelo website. Handig en snel!

Erkend verhuisbedrijf in Rotterdam vinden

Ben je specifiek op zoek naar een erkend verhuisbedrijf in Rotterdam? Op ieder profiel melden we of het Rotterdamse verhuisbedrijf is aangesloten bij deze brancheorganisatie of niet. De voordelen van het werken met een erkend verhuisbedrijf in Rotterdam zijn:

 • De verhuisspullen zijn tot € 100.000 vergoed.
 • Je aanbetaling is tot maximaal 25% van de overeengekomen verhuisprijs en van maximaal € 1000 gegarandeerd.
 • De algemene voorwaarden zijn in overleg met de Consumentenbond afgesproken.
 • ​​Erkende verhuizers in Rotterdam moeten een minimum aantal verhuizers gebruiken die officieel zijn opgeleid.
 • Rotterdamse erkende verhuizers zijn aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie Verhuizen, mochten er onverhoopt geschillen ontstaan.

Verhuisbedrijf Rotterdam prijzen

Verhuizen met een verhuisbedrijf in Rotterdam kost ongeveer tussen de € 400 en € 3500. Iedere verhuisservice in Rotterdam hanteert andere tarieven en iedere verhuizing is anders. De totale kosten van de verhuizing worden bepaald door onder andere:

 • Inboedelgrootte in kubieke meters: Bereken het volume van jouw inboedel om te gebruiken bij het aanvragen van verhuisoffertes.
 • Afstand tussen de huidige en nieuwe woning: Hoe verder de Rotterdam verhuizers moeten rijden, hoe hoger de kosten.
 • Extra diensten: Laat je het verhuisbedrijf alle verhuisdozen inpakken en de meubelen (de)monteren? Voor dit soort diensten betaal je een meerprijs en dit beïnvloedt de kosten van je verhuizing.
 • Verdieping en bereikbaarheid: Past alles door het trapgat of heb je een verhuislift nodig?

Goedkoop verhuizen Rotterdam

Als je naar Rotterdam verhuist, wil je natuurlijk zo goedkoop mogelijk uit zijn. Door verschillende goedkope verhuizers in Rotterdam te vergelijken kies je de beste prijs voor jouw wensen en situatie. Verder helpen de volgende tips om goedkoop te verhuizen naar Rotterdam:

 • Help zelf mee met de verhuizing.
 • Zoek naar een verhuisservice in Rotterdam die met studenten werkt.
 • Ruim van tevoren op en verhuis alleen die spullen mee die je gebruikt.
 • Kies een doordeweekse dag voor de verhuisdag.
 • Indien mogelijk, plan om niet in het hoogseizoen of tijdens vakanties te verhuizen naar Rotterdam.
 • Vraag op tijd verhuisoffertes aan zodat je voldoende keuze hebt.
 • Bekijk de rest van onze verhuistips voor goedkoop verhuizen.

Internationale verhuisservice Rotterdam

Gebruik de filters links bovenaan deze pagina wanneer je een internationaal verhuisbedrijf in Rotterdam zoekt. Dit past de resultaten aan en toont enkel Rotterdamse verhuisbedrijven die ook internationale verhuizingen verzorgen.

Inschrijven gemeente na het verhuizen naar Rotterdam

Nadat alle spullen zijn verhuisd, is het tijd om de verhuizing door te geven aan de gemeente Rotterdam. Ook als je binnen Rotterdam gaat verhuizen, moet je de gemeente over de verhuizing inlichten. Doe dit uiterlijk 5 dagen na je Rotterdam verhuizing of 4 weken ervoor. Voor het later doorgeven van de verhuizing naar Rotterdam kun je een boete krijgen.

Huisvestingsvergunning Rotterdam aanvragen

In bepaalde Rotterdamse wijken en straten moet je een huisvestingsvergunning hebben. Dit is een vergunning om een goedkope huurwoning te mogen huren. Hiermee zorgt de gemeente dat goedkope woningen aan mensen met een lager inkomen worden verhuurd. In Rotterdam heb je een huisvestingsvergunning nodig in de wijken:

 • Bloemhof
 • Carnisse
 • Hillesluis
 • Oud-Charlois
 • Tarwewijk

Gebruik de postcode checker om te kijken of dit in jouw wijk of straat van toepassing is. Als je een auto bezit, kan je ook alvast je parkeervergunning aanvragen om een boete te voorkomen.

Doorgeven verhuizen Rotterdam

De makkelijkste manier om het verhuizen naar Rotterdam door te geven is online met je DigiD.

Heb je een woning in Rotterdam gekocht? Dan is het niet mogelijk om je verhuizing online door te geven, maar gebruik je het formulier aangifte verhuizing. Print het formulier uit, vul alle gegevens correct in en stuur alle benodigde bewijsstukken mee.

De gemeente Rotterdam kan een boete van maximaal € 325 opleggen als er bewust onjuiste informatie is doorgegeven aan de Basisregistratie Personen (BRP). Controleer daarom na het invullen nogmaals alle ingevulde gegevens.

Veelgestelde vragen

Wat kost een gemiddelde verhuizing met een verhuisbedrijf in Rotterdam?

Hoe kan je goedkoop verhuizen in Rotterdam?

Hoe kies ik een betrouwbaar verhuisbedrijf?

Hoe lang van tevoren een verhuisbedrijf reserveren?

Populaire steden in Nederland

Den Haag
Top 10 verhuisbedrijven in Den Haag
Amsterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Amsterdam
Rotterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Rotterdam
Breda
Top 10 verhuisbedrijven in Breda