Top 10 verhuisbedrijven in Rotterdam

46 verhuisbedrijven gevonden in Rotterdam

Filters
Type verhuizing
Diensten
Beoordeling
In de buurt
Pas filters toe
Resultaten
Filters
Hulp nodig bij het vinden van een verhuisbedrijf?
Vergelijk gratis tot 5 verhuisbedrijven en vind een verhuizer!

Heb je een bedrijf?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om aan de directory te worden toegevoegd.

Een bedrijf toevoegen

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Rotterdam?

Verhuizen is een hele klus, zeker als je het allemaal zelf wilt doen. Gelukkig zijn er verhuisbedrijven die je kunnen helpen met het verhuizen. In Rotterdam zijn er verschillende verhuisbedrijven en op deze pagina vind jij deze verhuisbedrijven gerangschikt op hun behaalde reviewscore. Het eerste verhuisbedrijf dat je ziet in deze lijst, is dus het best beoordeelde verhuisbedrijf in Rotterdam! ⭐

Waarom verhuizen met een verhuisbedrijf?

Er zijn veel redenen waarom je een verhuisbedrijf nodig zou kunnen hebben. Misschien verhuis je naar een nieuwe stad voor je werk, of misschien ben je aan het downsizen nu je kinderen verhuisd zijn. Wat de reden ook is, het kiezen van een gerenommeerd en ervaren verhuisbedrijf is essentieel om je verhuizing soepel te laten verlopen.

Gelukkig is Sirelo er om je te helpen! Als geen ander weten we dat verhuizen een stressvolle tijd kan zijn, dus we helpen je graag om het proces voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. We hebben daarom alle verhuisbedrijven in Rotterdam voor je op een rijtje gezet. Dat scheelt jou een hoop uitzoekwerk én het bespaart je al snel honderden euro’s wanneer je deze verhuizers met elkaar vergelijkt. Win-win!

Verhuisbedrijven in Rotterdam

Er zijn verschillende verhuisbedrijven in Rotterdam waar je terecht kan. Wij van Sirelo streven ernaar om, als onafhankelijk platform, alle verhuisbedrijven in Rotterdam te tonen. Wij doen ons best om zoveel mogelijk relevante informatie over deze verhuisbedrijven met je te delen, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. Zo voorkom je dat je een verhuisbedrijf kiest waar je achteraf toch spijt van hebt.

Hoe kies je een verhuisbedrijf?

Door dit overzicht van verhuisbedrijven in Rotterdam te gebruiken, stel je jezelf in staat om de verhuisbedrijven te vergelijken op onder andere:

  • De verhuisdiensten. Ben je op zoek naar een verhuizer die bijvoorbeeld ook piano’s en kunst verhuist? Op ’t profiel van de verhuisbedrijven zie je precies welke diensten het bedrijf aanbiedt.
  • Reviews. Je wil zeker weten dat het verhuisbedrijf goede kwaliteit levert, nietwaar? Dit kun je zelf natuurlijk pas na de verhuizing beoordelen, maar de reviews zijn een goede leidraad wanneer je een inschatting wil maken van de kwaliteit die je mag verwachten. Lees daarom de ervaringen van anderen! Op Sirelo tonen we niet alleen de reviews die zijn binnengekomen op ons eigen platform, maar we delen ook reviews van bijvoorbeeld Google en Facebook.
  • Locatie. Is het verhuisbedrijf bij jou in de buurt gevestigd? Doorgaans rekenen verhuisbedrijven voorrijkosten, dus het is goed om te weten waar een verhuizer precies gevestigd zit.
  • De kosten. Je kunt van ieder verhuisbedrijf in Rotterdam een offerte aanvragen. Dit is helemaal gratis en werkt super snel. Je hoeft dus niet bij ieder verhuisbedrijf individueel naar hun website te gaan om een offerte aan te vragen. Handig!

Door meerdere verhuisbedrijven te vergelijken aan de hand van bovenstaande criteria, wordt het kiezen van een verhuisbedrijf een stuk makkelijker.

Erkend verhuisbedrijf in Rotterdam?

Ben je specifiek op zoek naar een verhuisbedrijf dat is aangesloten bij Erkende Verhuizers? Ook dan ben je bij Sirelo aan het juiste adres. Op ieder profiel vertellen wij je of een verhuisbedrijf is aangesloten bij deze brancheorganisatie of niet. Zo heb je een duidelijk overzicht van alle Erkende Verhuizers in Rotterdam!

Wat kost een verhuisbedrijf in Rotterdam?

Verhuizen met een verhuisbedrijf in Rotterdam kost tussen de € 400 en € 3.500. Zoals je ziet, lopen de prijzen sterk uiteen. Dit komt omdat ieder verhuisbedrijf andere tarieven hanteert en omdat iedere verhuizing anders is. De kosten van de verhuizing worden bepaald door bijvoorbeeld:

  • De grootte van de inboedel in kubieke meters. Deze bereken je zelf makkelijk en snel hier.
  • De afstand tussen je huidige en je nieuwe woning. Hoe verder het verhuisbedrijf moet rijden, hoe meer de verhuizing zal kosten. Verhuis je van Rotterdam naar Groningen? Dan kost dit logischerwijs meer dan wanneer je binnen Rotterdam verhuist.
  • De diensten die je afneemt. Kies je ervoor om het verhuisbedrijf alle verhuisdozen te laten inpakken en de meubelen te laten (de)monteren? Voor dit soort diensten betaal je een meerprijs, dus ook dit beïnvloedt de prijs van je verhuizing.

Verder spelen ook factoren als verdieping, de bereikbaarheid van de woning(en) en de aanwezigheid van een lift een grote rol. Ben je benieuwd wat jouw verhuizing precies gaat kosten? Dat kunnen de verhuisbedrijven je vertellen! Vraag een prijsopgave aan op het profiel van een verhuisbedrijf om hierachter te komen.

Goedkoop verhuizen met een verhuisbedrijf

Als je verhuist, wil je wellicht zo goedkoop mogelijk verhuizen. Gelukkig zijn er voldoende verhuisbedrijven in Rotterdam die verhuizen goedkoper maken. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om spullen zelf in te pakken of om verhuisdozen te huren. Doorgaans kan het verhuisbedrijf je hierover tips geven.

Daarnaast kun je ook verhuizen op een dag waarop verhuisbedrijven minder druk zijn. Zo verhuis je goedkoper en is er meer kans dat verhuisbedrijven sneller kunnen verhuizen. Doorgaans betekent dit dat je de weekenden zoveel mogelijk moet vermijden en juist moet kiezen voor een doordeweekse dag, buiten de schoolvakanties om.

Internationaal verhuisbedrijf Rotterdam

Wanneer je een internationaal verhuisbedrijf zoekt, dan raden wij je aan om de filters te gebruiken. In het overzicht van alle verhuisbedrijven in Rotterdam heb je de keuze om te filteren op alleen ‘Internationaal verhuizen’. Hierdoor verandert het overzicht naar enkel verhuisbedrijven die ook internationale verhuizingen verzorgen. Wel zo handig!

Inschrijven in de gemeente Rotterdam

Nadat alle spullen in je nieuwe woning zijn uitgepakt en alles op zijn plek staat, is het tijd om je in te schrijven bij de gemeente Rotterdam. Ook als je binnen Rotterdam gaat verhuizen, moet je de verhuizing doorgeven. Dit moet uiterlijk 5 dagen na je verhuizing of 4 weken vóór je verhuizing gedaan worden. Liever te vroeg dan te laat, zo voorkom je een boete 😉.

Huisvestingsvergunning in Rotterdam

In bepaalde wijken in Rotterdam moet je een huisvestingsvergunning hebben om te wonen. Dit is een vergunning om een goedkope huurwoning te mogen huren. Zo zorgt de gemeente ervoor dat goedkope woningen aan mensen met een lager inkomen worden verhuurd. In Rotterdam zijn dat de wijken Bloemhof, Carnisse, Hillesluis, Oud-Charlois en Tarwewijk. Weet je niet zeker of je een huisvestingsvergunning nodig hebt voor je nieuwe woning? Dan kun je dat in de postcode checker eenvoudig checken. In sommige wijken in Rotterdam heb je in bepaalde straten een huisvestingsvergunning nodig om er te mogen wonen. Ook dit kun je in de postcode checker vinden. Een huisvestingsvergunning kun je trouwens ook aanvragen bij het doorgeven van je verhuizing, twee vliegen in één klap!

TIP: Als je een auto bezit, kan je ook alvast je parkeervergunning aanvragen. Een boete voor het niet hebben van een vergunning zou zonde zijn. Van dat geld kun je in Rotterdam op genoeg plekken lekker uiteten! Beter besteed 😉.

Hoe geef ik mijn verhuizing door?

De makkelijkste manier om een verhuizing naar Rotterdam door te geven is online. Hiervoor heb je een DigiD nodig. Heb je een woning in Rotterdam gekocht? Dan is het niet mogelijk om je verhuizing online door te geven. Wil je het via de post doen? Dan kan dat via het formulier aangifte verhuizing. Print dit formulier uit, vul alle gegevens juist in en stuur alle benodigde bewijsstukken mee. Met een postduif zou het ook kunnen, maar dat raden wij vooralsnog niet aan. Waarschijnlijk zal je postduif verdwaald raken in deze mooie stad…

Let op! De gemeente Rotterdam kan een boete van maximaal €325,- opleggen als er bewust onjuiste informatie is doorgegeven aan de Basisregistratie Personen. Check daarom alles na het invullen nogmaals.

Veelgestelde vragen

• Wat kost een gemiddelde verhuizing met een verhuisbedrijf in Rotterdam?

Hoe kan je goedkoop verhuizen in Rotterdam?

Hoe kies ik een betrouwbaar verhuisbedrijf?

Hoe lang van tevoren een verhuisbedrijf reserveren?

Populaire steden in Nederland

Den Haag
Top 10 verhuisbedrijven in Den Haag
Amsterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Amsterdam
Rotterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Rotterdam
Breda
Top 10 verhuisbedrijven in Breda