Diensten
Nationaal verhuizen
Bagage
Wagen + chauffeur verhuur
Auto & voertuigen transport
Piano vervoer
Kunst vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 13 juni 2023

Over

Universal Movers is een allround verhuisbedrijf met jarenlange ervaring in het vak. Onze klanten prijzen ons om de beste prijs-kwaliteitverhouding die wij bieden en daarom genieten wij van een 100% klanttevredenheid die wij ook durven te garanderen.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

De 6 redenen om te kiezen voor Universal Movers 1-Zorgvuldig, kwalitatief en schadevrij verhuizen. 2-Verzekerd voor €100.000 en eventueel te verhogen. 3-Wij werken eco-vriendelijk en ons wagenpark bestaat louter uit voertuigen met een Euro 6 emissieklasse. 4-Open en transparante werkwijze 5-Vriendelijke en goedlachse verhuisspecialisten 6-Beste prijs-kwaliteitverhouding

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Al onze verhuizingen zijn standaard verzekerd tot een bedrag van maar liefst €100.000. Dit betekent dat je niets extra hoeft te betalen om goed gedekt te zijn. Dit geeft je een hoop gemoedrust tijdens jouw verhuizing zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. En daarnaast kun je ervan op aan dat onze verhuizers zeer secuur werken om schade te allen tijde te voorkomen.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

100% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
We zijn erg blij dat we de diensten van (Universal Movers) hebben ingehuurd voor de verhuizing. De verhuizers waren erg vriendelijk en ze werkten de hele dag in coördinatie en non-stop door. We zagen hun goede wil om hun werk op een behoorlijke professionele manier uit te voeren, dus we realiseerden ons al snel dat we erop konden vertrouwen dat ze de items met zorg zouden behandelen en de klus op tijd zouden klaren. Helemaal aanbevolen; elke euro is het waard en het bespaart u veel tijd en bespaart u de moeite van het demonteren en monteren van meubels. Heel erg bedankt en ga zo door!
pro
Prijs
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
 op Sirelo
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van Universal Movers voor mijn verhuizing en ik kan ze ten zeerste aanbevelen. Het hele proces verliep soepel en professioneel. De verhuizers waren vriendelijk en behulpzaam en zorgden ervoor dat alles veilig en snel werd verhuisd. Ze kwamen op tijd aan en werkten snel en efficiënt. Ik was zeer tevreden met de service van Universal Movers en zou ze zeker opnieuw gebruiken voor mijn volgende verhuizing.
pro
Professioneel
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Antwoord van
Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over onze diensten bij Universal Movers. We zijn verheugd te horen dat uw verhuizing soepel en professioneel is verlopen en dat u tevreden was met het werk van onze verhuizers. Het is geweldig om te horen dat ze vriendelijk en behulpzaam waren en dat ze ervoor hebben gezorgd dat alles veilig en snel werd verhuisd. We waarderen uw aanbeveling ten zeerste en kijken er naar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

Met vriendelijke groet,
Universal Movers
 op Sirelo
Wij zijn heel tevreden over de verhuizing
De mannen hebben hard maar netjes en vriendelijk gewerkt en geholpen
bedankt team Universal Movers
pro
Prijs
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Antwoord van
Beste A,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over onze diensten bij Universal Movers. We zijn erg blij dat u tevreden bent met de verhuizing en dat onze verhuizers hard, netjes en vriendelijk hebben gewerkt. We stellen uw complimenten op prijs en zullen ze zeker delen met ons team. Bedankt dat u voor ons heeft gekozen en we kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

Met vriendelijke groet,
Universal Movers
 op Sirelo
Het was gewoon keurig maar er valt altijd wat te verbeteren daarom 4 sterren . Herbestemming keurige heren .
pro
Prijs
Verhuisd van Berkel en Rodenrijs (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Antwoord van
Beste,

Bedankt voor uw beoordeling van onze diensten bij Universal Movers. We zijn blij te horen dat u tevreden was met het werk van onze verhuizers en dat u hen als keurig heeft ervaren. We zullen uw feedback ter harte nemen en zullen blijven streven naar verbetering van onze diensten. Als er in de toekomst iets is waar we u bij kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,
Universal Movers
 op Sirelo
Betrouwbare verhuizers, kwamen met goede spullen en prettig in de omgang. We willen niet meer verhuizen naar anders zouden we ze opnieuw vragen!
pro
Prijs
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Eerbeek (Nederland)
Antwoord van
Beste W.F.S,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over onze diensten bij Universal Movers. We zijn verheugd te horen dat u tevreden was met ons team van betrouwbare verhuizers en dat u hun professionaliteit op prijs stelde. Het is fantastisch om te horen dat u ons opnieuw zou vragen als u in de toekomst zou verhuizen. We kijken er naar uit om u opnieuw van dienst te zijn.

Met vriendelijke groet,

Universal Movers

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Reviewbronnen

Sirelo
8,6
5
Google
9,8
177

Andere verhuisbedrijven in Rotterdam

9,1
137

Keurmerkverhuizer

Rotterdam
Bekijk verhuisbedrijf
9,2
48

UniMove

Rotterdam
Bekijk verhuisbedrijf
8,6
22

Jan Schut Verhuizingen

Rotterdam
Bekijk verhuisbedrijf