VERHUIZER MET EEN TOP SCORE

Verhuisbedrijf Charly’s

9,9 (324‎ Sirelo reviews)
i
9,8 (220 andere reviews)
Wat klanten zeggen
pro
Professioneel (83)
pro
Vriendelijk (69)
pro
Voorzichtig met meubelen (69)
con
Communicatie (6)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer
Kunst vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 19 juni 2023

Over

Als familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring is Charly's Verhuizingen een verhuisbedrijf in hart en nieren. Charly's verhuizingen is een begrip in Den Haag en omstreken. Klein, groot, voor particulier of bedrijf. Zij onderscheiden zich in het bieden van service op maat. Naast het uitvoeren van verhuizingen, hebben ze zich gespecialiseerd in (tijdelijke) opslag van uw inboedel en ontruimingen.


Na een persoonlijke kennismaking en bespreking van de werkzaamheden, wordt een vrijblijvende offerte aangeboden. Bij de uitvoering is Charly jr. altijd persoonlijk betrokken en daarbij ook het vaste aanspreekpunt, om te zorgen dat een verhuizing of ontruiming vlekkeloos en volgens afspraak verloopt.

Het team van Charly bestaat uit ervaren, beleefde, enthousiaste mensen met een flexibele instelling en oplossingsgerichte houding. Alle medewerkers zijn gediplomeerd inboedelverhuizer via het Erkende Verhuiscollege.

Tijdens de verhuizing gebruiken ze de modernste middelen. Zo zijn hun verhuisauto’s standaard voorzien van verhuisdekens, stretchfolie, speciale meubelhoezen, rolcontainers, hondjes, tv-kisten, garderobeboxen & schilderijdozen. Ze onderscheiden zich in het bieden van hoogstpersoonlijke service en het volledig verpakken van uw inboedel. Natuurlijk is uw inboedel tijdens de verhuizing verzekerd.

Charly's Verhuizingen staat voor 100% tevredenheid.
Lees meer

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Als familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring is Charly's Verhuizingen een verhuisbedrijf in hart en nieren. Charly's verhuizingen is een begrip in Den Haag en omstreken. Klein, groot, voor particulier of bedrijf. Zij onderscheiden zich in het bieden van service op maat.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Wij verzekerd bij TVM Verzekeringen. Uw inboedel en interieur zijn verzekerd tot € 100.000 met een eigen risico van € 100,- . Dat wij uw verhuizing met de grootste zorg uitvoeren is een belofte, daardoor hebben we een zeer lage claim ratio.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Om uw verhuizing te inventariseren en zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen komen wij bijna altijd vooraf bij u langs om een vrijblijvende passende offerte voor u te kunnen maken. ​Zo weet u als klant direct waar u aan toe bent. U heeft rondom uw verhuizing van alles te regelen dus wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt. Zo kunt u snel weer verder met het regelen van andere zaken.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews324

100% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
324 van de 324 reviews zichtbaar
Heel graag wil ik laten weten dat mijn verhuizing gister supergoed is verlopen.

De mannen hebben echt zo goed gewerkt.

Het was een regendag; alles werd netjes in plastic gedaan. Sleutels van kasten in plastic in de laden zodat ze niet zoek raakten.

Ze waren heel voorzichtig, er is niets beschadigd  (antieke spiegel nog niet uitgepakt maar die zit zo goed in noppenspul dat ik denk dat dat wel ok is).

Ze overlegden goed met mij.

Kortom: niets dan lof. 
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Wij waarderen het dat u een mooie beoordeling voor ons heeft achtergelaten, hartelijk dank daarvoor! Veel geluk in uw nieuwe woning en wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Wij waren zeer tevreden over de verhuizing, van Den-haag naar Deventer. Charly,s personeel werk knetter hard en alles netjes verpakt en ingeladen in de verhuiswagen, ze hebben 11 januari alles ingeladen en bij hun in de beveiliging gezet, wij konden op ons gemak naar Deventer rijden en Slapen de volgende ochtend 12 Januari stond de verhuiswagen om half 9 in Deventer voor de deur. En is alles perfect binnen gekomen en uitgepakt. alle 80 dozen werden netjes op hun plek neergezet, ons bed en kasten werden allemaal keurig in elkaar gezet zoals afgesproken. Wij zou iedereen dit bedrijf aanbevelen om hun verhuizing te laten regelen, nogmaals dank [Namen verwijderd door Sirelo]
pro
Professioneel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Deventer (Nederland)
Antwoord van
Dank voor de positieve review. Fijn dat u onze dienstverlening als prettig heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen en veel geluk in uw nieuwe woning
We zijn verhuisd naar een huis in dezelfde straat. In 1 dag is er ingepakt en in 1 dag verhuisd. Op beide dagen was er een professioneel team met vriendelijke, meedenkende verhuizers. Goed gecoordineerd, goede communicatie. Helemaal top. Zou Charly’s zeker aanbevelen.
pro
Behulpzaam
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar volle tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en veel geluk in uw nieuwe woning
Goede afspraken. Alles netjes verzorgd. Toen de verhuiswagen niet onder de poort door kon, werd er een “blik” extra verhuizers opengetrokken. Super!
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Dank voor de positieve review. Fijn dat u onze dienstverlening als prettig heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen en veel geluk in uw nieuwe woning
Charly's doen wat ze beloofd hebben. Goede service en behulpzaam personeel. Verhuisgoed is netjes en zonder schade verhuisd.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te lezen dat u zo tevreden bent en hartelijk dank voor de 5 sterren recensie. Veel geluk in uw nieuwe woning en wellicht tot een volgende keer.
Zeer kundig en ervaren verhuisteam met gevoel voor humor. Alles wordt netjes ingepakt en indien nodig voorzien van viltjes, geen beschadigingen na de verhuizing. Voorman coördineert alles uitstekend. Prima verhuizing tegen een scherpe prijs. Ook de aftersale na de verhuizing hebben wij als prettig ervaren. Wij kunnen dit verhuisbedrijf iedereen aanraden....
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de positieve review. Fijn dat u onze dienstverlening als prettig heeft ervaren.
Bedankt voor uw vertrouwen en veel geluk in uw nieuwe woning
De werknemers van Charly hebben ons uitstekend geholpen met de verhuizing. Het begon op tijd, het ging zeer voortvarend, en alles eindigde op tijd. De verhuizers waren bovendien zeer plezierige mensen. Mooie verrassing was dat de rekening lager uitviel dan geoffeerd!
pro
Voorzichtig met meubelen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor het plaatsen van een review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze diensten. Graag tot een volgende keer en veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Professionele en sociaal vaardige verhuizers met een voorman die alles zeer goed coördineerde! Zorg en aandacht voor de spullen en alle vloeren werden netjes voorzien van lopers waar het vuil op achterbleef.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we uw verhuizing naar tevredenheid voor u hebben uitgevoerd en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Veel geluk in uw nieuwe woning
Het betrof een ontruiming waarbij bruikbare goederen naar de kringloop zijn gebracht en het overige naar de afvalverwerking.
pro
Snelle verhuizing
Verhuisd van Rijswijk (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we de ontruiming naar tevredenheid voor u hebben uitgevoerd en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Snelle en goede service.
Geen beschadigingen alles goed verzorgd.
Duidelijke offerte vooraf, en snel een datum kunnen prikken.
pro
Snelle verhuizing
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze diensten. Graag tot een volgende keer en veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Everything was great. From the contact with the office to the people that came to the house, all of them where polite, and they took care of our belongings.
They were really professionals and they fulfil every promise they made when contracting.
Communication was very easy as well, considering we don't speak dutch yet.
I would recommend the company to anyone who is planning to move.
pro
Professioneel
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Thank you for your review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that with us. Kind regards, Team Charly's
Hele snelle service, nette prijs, super aardige, vriendelijke verhuizers, kan het iedereen die gaat verhuizen, aanraden!
pro
Professioneel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Wateringen (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en mocht u ooit met een logistiek vraagstuk komen te zitten zijn we u graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Super verhuizing! Beleefd, professioneel en secuur. Goed team, alles op de juiste plek en losse spullen werden goed verpakt. Fijne communicatie en top resultaat. Echte vakmannen.
pro
Communicatie
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor uw recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en mocht u ooit met een logistiek vraagstuk komen te zitten zijn we u graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Heel fijn bedrijf die keurig alles opgehaald hebben en naar de opslag hebben verhuisd en daarna weer terugverhuisd hebben. Alles heel goed beschermd met dekens en folie. Super fijn en aardig personeel , zowel de verhuizers als aan de telefoon. Heel blij met jullie, en zal jullie zeker aanraden. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar volle tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en geniet van uw herstelde parketvloer.
Werken erg netjes en professioneel. Het is echt een goed samenwerkend team wat er voor zorgt dat verhuizen leuk is.
Alles wordt netjes ingepakt en er is goede communicatie.
pro
Professioneel
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze diensten. Graag tot een volgende keer en veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Highly professional team. Very hard working, willing to go the extra mile and incorporate your needs
pro
Behulpzaam
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Thank you for your review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that with us.
Charly's heeft 2x mijn verhuizing verzorgd en altijd zonder schade. Ze pakken alles zorgvuldig in: grote objecten eerst in paardendekens en daarna ingewikkeld in folie. De verhuizers zijn uitermate beleefd en betrouwbaar!
Andere erkende (en bekende) verhuizers die ik heb gebruikt hebben altijd (veel) onherstelbare schade veroorzaakt. Wilt u zonder zorgen verhuizen, schakel dan Charly's in.
Use 'Charly's' when you want to move without concern!
pro
beleefd en betrouwbaar
pro
alles is heel aangekomen
con
kan geen minpunt bedenken
con
nvt
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Mijdrecht (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie recensie. We zijn blij dat we u wederom naar tevredenheid hebben geholpen en mocht u ooit met een logistiek vraagstuk komen te zitten zijn we u graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Charly's verhuizingen heeft mij afgelopen half jaar super geholpen! 2 huizen leeggehaald, spullen half jaar in de opslag en vervolgens alles verhuisd naar nieuwe huis: allemaal top mensen: klantvriendelijk, voorzichtig met je spullen, zeer behulpzaam... Ik kan nog wel even doorgaan. En ook als je ze nodig hebt last minute voor kleine klus, helpen ze je tegen een fatsoenlijk tarief.
Ik kan niet anders zeggen dan: Charly's Verhuizingen is top!!!
pro
Behulpzaam, klantvriendelijk, goede mensen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor het plaatsen van een review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze diensten. Graag tot een volgende keer en veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
The workers were kind and organised with a real team spirit. They were all glad to be here! We noticed the efficiency too.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Thank you for your 5 star review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that with us.
Quick, friendly, and professional! This was my third move with Charly's, and it's always a good and stress-free experience. Highly recommend!
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Heerlen (Nederland)
Antwoord van
Thank you for your review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that with us.
All the workers were too kind and knew what tehy were doing. They handleded everything with care and informed us in every step. We are very happy and already recommended them to our 2 friends.
pro
kind
pro
experienced
Verhuisd van Wassenaar (Nederland) naar The Hague (Nederland)
Antwoord van
Thank you for your 5 star review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that with us.
Zeer correct personeel. Rustig, zorgvuldig, voorzichtig en uiterst beleefd. Zij hebben snel en vakkundig hun werkzaamheden verricht. De gemaakte afspraken zijn volledig nagekomen.
Het betrof het leeghalen van onze woonverdieping. Daar zou de aanwezige parket vloer gerenoveerd worden. Onze meubels werden door hen, beschermd met dekens en folie, in onze garage geplaatst.
Na de uitharding van de laklagen van het parket is alles weer terug gebracht. Zelfs aan glijviltjes voor onder de meubels was gedacht. Petje af 👍
pro
Vakbekwaam personeel
pro
Nakomen afspraken
con
Geen idee
con
Geen idee, echt niet😄
Verhuisd van Bleiswijk (Nederland) naar Bleiswijk (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar volle tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en geniet van uw nieuwe vloer.
Supergoede service en alles perfect volgens afspraak. Ook goed meedenken en flexibel op de dag zelf.
pro
Klantgericht
pro
Betrouwbaar
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze diensten. Graag tot een volgende keer en veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Alles volgens afgesproken tijden gebeurd. Behulpzame en ervaren medewerkers.
Voor moeilijk te verhuizen artikelen (binnenstad met nauwe doorgangen) werd een oplossing gevonden en gingen schadevrij mee.
pro
Accuraat
pro
Oplossingsgericht
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze diensten. Graag tot een volgende keer en veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Na het overlijden van een alleenstaande tante moest het huurhuis waar ze al sinds 1974 woonde worden ontruimt. Gezien het feit dat er sinds 1975 vrijwel niets aan de woning en het interieur was veranderd was het een behoorlijke opgave om de woning geschikt te maken conform de eisen van de woning corporatie. De werknemers hebben Charley's hebben snoeihard gewerkt om de klus te klaren en ons als nabestaande te ontzorgen. Door de complexe aart van deze klus was het moeilijk een offerte met een vastbedrag af te geven maar ook bij het doorberekenen van het meerwerk heeft Charley's zich coulant opgesteld. Dikke 10 uit 10 dus
pro
Denken goed mee
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we de ontruiming naar tevredenheid voor u hebben uitgevoerd en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Duidelijke communicatie. Snelle verhuizing en zeer behulpzaam. Niks was teveel en een vrij stressloze verhuizing gehad, voor zover dat mogelijk is.
pro
Duidelijke communicatie
pro
Zeer behulpzaam
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de review COG makelaars,
Veel succes gewenst in jullie nieuwe kantoor en wij staan uiteraard in de toekomst graag weer voor jullie klaar.
Vriendelijke groet, team Charly
Overzichtelijke scherpe offerte. Flexibele opstelling passend bij ons behoefte. Nette en behulpzame medewerkers. Werken netjes en rustig.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Wij waarderen het dat u een beoordeling achter heeft gelaten en het doet ons goed dat u de gehele verhuizing als positief ervaren heeft. Bedankt voor het vertrouwen en geniet van uw nieuwe vloer.
De medewerkers zijn vakkundig. Ze hebben goeie (Haagse) humor en zijn altijd aan het werk met het welzijn van de klant in hun achterhoofd. Het is al stress genoeg zo'n verhuizing. Ook de prijs is gewoon goed!
pro
vakkundig
pro
meedenken
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Beilen (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en mocht u ooit met een logistiek vraagstuk komen te zitten zijn we u graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Er werd prima werk geleverd, alle spullen werden met zorg behandeld. Daarnaast was het personeel zeer beleefd en vriendelijk. Wat kun je dan anders dan 5 sterren geven?
pro
vakwerk
pro
fijn personeel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar volle tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en geniet van uw nieuwe vloer.
Everything was well organized and prepared. They provide boxes, special boxes for hanged clothes, TV, they use covers for furniture.
The staff is amazing. In my case there was a problem with narrow staircase and I was a bit worrying about a bigger piece of furniture, but they resolved that with elegance.
pro
Friendly and professional staff
pro
Well organized
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Thank you for your review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that with us.
Een fijn verhuisbedrijf. Leuke mensen die komen en netje u zeggen terwijl dat echt niet hoefde maar toch bleven doen. Alles uit handen nemen als je iets beet had en aan 1 stuk doorwerkten.
pro
Netjes te werk
pro
Beleeft
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Ypenburg Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u de volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk in uw nieuwe woning.
Excellent company! I got in contact with them via personal recommendation and I could not be happier. From the first phone contact everyone was very professional and helpful. They have made my entire moving process as stress free as possible. All the agreements were fully respected and the team was very frienly, neat and on time. Highly recommended!
pro
betrouwbaar
pro
profesioneel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Thank you for the 5 star rating and review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that. Good luck in your new home.
Komt afspraken na. Ontzorgd. Vriendelijk. Begrijpen dat verhuizen een stressvolle zaak is.
Hebben alle materialen bij zich die nodig zijn.
'komt goed' is ook echt 'komt goed'
pro
vakkundig
pro
Vriendelijk
Verhuisd van \'s-gravenhage (Nederland) naar \'s-gravenhage (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze diensten. Graag tot een volgende keer en veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
De mannen van Charly's zijn voorzichtig, overleggen goed over wat kan en wat niet kan, als ze iets uit elkaar halen zetten ze het ook heel netjes weer in elkaar.
Antieke kast geheel onbeschadigd aangekomen ondanks moeilijke omstandigheden zoals smalle trappen.
pro
Goede communicatie, flexibel
pro
Voorzichtig en vakkundig
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Ik heb al eerder gebruik gemaakt van de diensten van Charly’s verhuisbedrijf en zal ook nooit meer voor wat anders kiezen. Huis volledig leeg gehaald, alles netjes opgeslagen en weer naar de nieuwe locatie gebracht. Super team en bedrijf!
Bedankt weer voor de goede service.

Groet,
Nick
pro
Strak op tijd
pro
Snelle en goede service
con
Geen
Verhuisd van Scheveningen (Nederland) naar Scheveningen (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren recensie. We zijn blij dat we u wederom naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u de volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk in uw nieuwe woning gewenst!
Enorm tevreden over dit verhuisbedrijf. Kwamen op tijd. Alles werd zorgvuldig ingepakt en voorzichtig verhuisd. Ook werd er voorzichtig met het oude en nieuwe huis gedaan om geen krassen te maken of de meubels te beschadigen. Goeie communicatie. Flexibel met planning. Verhuizers waren ook nog eens aardig. Dus niets behalve lof.
pro
Voorzichtig
pro
Zorgvuldig
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u de volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk in uw nieuwe woning.
Top intake gesprek, voelde meteen goed. Professioneel bedrijf, mannen die kennis van zaken hebben en goed teamwork. Betrokken, vriendelijk en echt vakkundig.
Tip koop geen verhuisdozen elders, daar worden de mannen niet blij van!!!!.
pro
Vakkundig- professioneel, aardig
pro
Verhuizen is een vak !!!
con
n.v.t.
Verhuisd van Nootdorp (Nederland) naar De Lutte (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar volle tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en wensen u veel geluk in uw nieuwe woning.
PS bedankt voor de tip ;)
Onze baby besloot geboren te willen worden op de ochtend van de verhuisdag, waardoor wij er niet meer aan toe kwamen de laatste beetjes volgens afspraak in te pakken en te demonteren. De heren van Charly’s hebben alles zonder problemen overgenomen en toen we in ons nieuwe huis aankwamen met baby stond alles netjes klaar inclusief gemonteerd bed. We zijn jullie erg dankbaar!
pro
Stress vrij verhuizen
pro
Vriendelijke mensen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u de volgende keer graag weer van dienst. Nogmaals gefeliciteerd met de kleine en veel geluk in uw nieuwe woning gewenst!
Op de dag van de verhuizing kwamen de verhuizers op tijd. Er werd duidelijk verteld wat er zou gebeuren. De verhuizers hebben flink aangepakt en hebben ook dingen nog ingepakt. Ze waren behulpzaam en zagen wat nodig was.
Na de verhuizing werd ik gebeld om te vragen of alles naar wens was geweest.
pro
Duidelijke communicatie
pro
Meedenken en denken in mogelijkheden
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Sassenheim (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze diensten. Graag tot een volgende keer en veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
I can warmly recommend Charly's team! They are super efficient, professionals, very careful and always smiling and in a good mood. Nice people to be around and to rely on on a day that can possibly be quite stressful for some people. For my part I was having a very good day, and their professionalism and good mood just made it a very nice day to remember. The day went super smooth despite the unexpected difficulties for which they found all the solutions.
Without a doubt, they are your solution for a stress free relocation ;)
I am very grateful for their amazing job, and I have really enjoy my relocation day with this super cool team! Thank you guys ! Hartelijk bedankt ! :D
pro
Adaptation skills
pro
Problem solving
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Thank you for your review Maeva. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that with us. Kind regards, Team Charly's
Een bijzonder professionele werkwijze. Zeer vriendelijk, geduldig en vakkundig personeel. Goed teamwerk, ze stellen de juiste vragen en zijn erg oplossingsgericht.
Volgende keer wordt het weer Charly!
pro
Professioneel, efficient.
pro
Klant geörienteerd.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Wassenaar (Nederland)
Antwoord van
Fijne review, dat horen/ lezen we graag!
Wij wensen u veel geluk in de nieuwe woning en staan uiteraard in de toekomst graag weer voor u klaar.
Vriendelijke groet, team Charly
Ze waren netjes op tijd de verhuizers en alles verliep boven verwachting. Het was 3 hoog en er kon geen verhuislift staan charlie liep het zonder problemen naar boven.
pro
Ze komen van te voren kijken.
pro
Ze zijn netjes op tijd
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Goede en prettige communicatie zowel voor, tijdens als na de verhuizing. De verhuizing liep op rolletjes: oog voor zorgvuldigheid van je spullen, snel en efficiënt. Kortom echte professionals die hun vak verstaan en er plezier in hebben. Uitstekend teamwerk. Het goede humeur van het team met de nodige humor en kwinkslagen maakten de verhuizing tot een feestje. Top mensen houdt dit vast.
pro
Professioneel en goed teamwerk
pro
Uitstekende communicatie
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u de volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk in uw nieuwe woning.
Snelle, duidelijke en zakelijke communicatie.
Relaxte en soepele manier van verhuizen.
Weinig administratieve rompslomp
pro
Zie boven
con
Geen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Van eerste contact, de inventarisatie tot en met de ontruiming van het oude adres, de bezem schone oplevering van het huurhuis inclusief de afvoer van behoorlijk wat grofvuil zoals oude meubels en vloerbedekking en ook de verhuizing naar het nieuwe adres, is echt heel soepel en efficiënt verlopen!
Het contact met de diverse (vak)mensen is heel prettig geweest, echt een aanbeveling en dat ook nog tegen een hele acceptabele vergoeding! Top mensen, ga zo door!
pro
Prettig contact, efficiënte uitvoering
pro
Alleszins acceptabele prijs
con
Geen minpunten
Verhuisd van Leidschendam (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
Antwoord van
Fijne review meneer Hofstede, dat horen/ lezen we graag!
Wij wensen u veel geluk in de nieuwe woning en staan uiteraard in de toekomst graag weer voor u klaar.
Vriendelijke groet, team Charly
Eerst een oriëntatie bezoek vrijblijvend goed gekeken wat wel en niet uit elkaar moest gaf ons een goed gevoel en professioneel persoon
pro
Banken werden ingepakt kussens in de follie
Verhuisd van Scheveningen (Nederland) naar Scheveningen (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de 5 sterren recensie. We geven de complimenten door aan onze collega Marco.
Veel geluk en in uw nieuwe woning en wellicht tot de volgende keer.
Alles ging weer netjes en soepel. Een prima team dat goed op elkaar is ingespeeld en vlot werkt. Goede service.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Apeldoorn (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de review, dat horen / lezen we graag.
Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet, team Charly
Super service! Snel op locatie om de offerte te maken, meedenkend en flexibel, klusjesmannen service voor o.a. het monteren van een aantal nieuwe meubels, en op de dag van verhuizing super snel en aardige mannen. Echt een aanrader!
pro
Aardige mannen
pro
Klussen service
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Beste Jaap, wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en wensen u veel geluk in uw nieuwe woning.
Ik ben voor dit bedrijf gegaan omdat de prijs-kwaliteitverhouding het beste naar voren leek te komen. Ik had nooit kunnen dromen dat mijn verhuizing binnen 5 uur erop zou zitten, dat alles soepel verlopen is en dat mijn uiteindelijke factuur lager was dan de offerte. Ik heb na de verhuizing het verhuisbedrijf al bij meerdere mensen aanbevolen die van plan waren zelf een busje te huren, dit gaat immers veel makkelijker en de prijs viel mee.
pro
Deskundigheid
pro
Menselijkheid (bijv. stress wegnemen bij verhuizing zelf)
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u de volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk in uw nieuwe woning!
De dag begon al vroeg, de verhuizers waren al 20 minuten eerder voor geplande afspraak. Dit vonden wij prettig. Na een bakkie begon de verhuizing. Wij hadden een leuk en goed contact met de verhuizers.
Humor ontbrak deze verhuisdag ook niet. De verhuizing verliep vlot en netjes Wij zijn dus zeer tevreden en als iemand ons vraagt weten jullie een goed verhuisbedrijf die goed is en niet al te duur dan raden wij hun
Charly's verhuizingen aan !! !!!
pro
netjes en zeer vakkundig
pro
Harde werkers
Verhuisd van Nootdorp (Nederland) naar Pijnacker (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar volle tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en wensen u veel geluk in uw nieuwe woning.
Charly heeft alle aandacht en zorg voor, tijdens en na de verhuizing. De medewerkers zijn vriendelijk, netjes en helpen je zodra dat nodig is. We hebben gewoon een gezellige dag gehad!
pro
Aantrekkelijk geprijsd
pro
100% verzorgde verhuizing
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
Antwoord van
Fijne review Pauline, dat horen/ lezen we graag!
Wij wensen u veel geluk in de nieuwe woning en staan uiteraard in de toekomst graag weer voor u klaar.
Vriendelijke groet, team Charly
Needed to move twice. First time from my apartment to storage for a month and second from storage into my new house. I have done the first move, and the folks from Charly's were just awesome. Kept me apprised before, during, and after the move. They were fast, and very efficient getting all the boxes out and into their track. I did not feel like there was any wasting of time or running down of the clock. Well worth the money!
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Thank you for your review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that with us. Kind regards, Team Charly's
They really did a great job. Very friendly, professional and quick service. I'll never look for another moving company incase of another move!
Verhuisd van \'s-gravenhage (Nederland) naar \'s-gravenhage (Nederland)
Antwoord van
Thank you for the 5 star rating and review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that. Good luck in your new home.
Snel, goed en betaalbaar. Flexibel een aardige medewerkers. Denken ook mee. Zelfs nog extra dozen gebracht.
pro
Snel
pro
Zonder schade
Verhuisd van Nootdorp (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de review en positieve beoordeling. We zijn blij dat we jullie naar tevredenheid hebben geholpen en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Veel geluk in uw nieuwe woning!
Omdat ik voor een derde keer op een rij helemaal tevreden ben met dit bedrijf. Alles gaat probleemloos.
pro
Professioneel
pro
Vlekkeloos
con
Geen minpunten
Verhuisd van Wassenaar (Nederland) naar Wassenaar (Nederland)
Antwoord van
Fijne review, dat horen/ lezen we graag!
Wij wensen u veel geluk in de nieuwe woning en staan uiteraard in de toekomst graag weer voor u klaar.
Vriendelijke groet, team Charly
Verhuisdag is super verlopen. Prijs kwaliteit was boven verwachting. Hele aardige en professionele mannen. Niets was teveel.
pro
Professioneel
pro
Goed gehumeurd
Verhuisd van 's-gravenhage (Nederland) naar Alphen Aan Den Rijn (Nederland)
Antwoord van
We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen, hartelijk dank voor uw recensie. Veel woonplezier gewenst in uw nieuwe optrekje!
Wij vonden het een Haagse brigade die netjes, snel en zorgvuldig alles hebben opgepakt, ingeladen en daarna weer uitgeladen. Het was een geoliede machine, een professioneel en goed op elkaar ingespeeld team met ieder zijn eigen taak/specialiteit, bijv. het inpakken in folie, dekens of meubelhoezen, in- en uitladen, de- en monteren, sjouwen en één verhuizer die de leiding had en het aanspreekpunt was tijdens de operatie. De verhuizers waren keurig op de afgesproken tijd aanwezig. Voor hen was het een extra uitdaging, omdat wij naar een verder weg gelegen provincie verhuisden en de verhuizing verdeeld was over 2 dagen. Ook de rondleiding van tevoren door het huis om te overleggen wat er precies verhuisd moest worden, was handig. Kortom, wij zijn zeer tevreden over dit verhuisbedrijf!
pro
Houdt zich aan de afspraken
pro
Professioneel
Verhuisd van Voorschoten (Nederland) naar Hijken (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren recensie. Onze verhuizers vonden het 2 gezellige dagen en kijken altijd uit naar verhuizingen buiten de stad omdat wij vooral veel lokale verhuisklussen uitvoeren.
Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en mochten wij iets kunnen betekenen in de toekomst horen wij het graag. Heel veel woon plezier gewenst in Hijken.
Was een prima, goede verhuizing, goede verhuizers, sociaal betrokken en vriendelijk. Een goede ervaring die dag.
pro
Vriendelijk/behulpzaam.
con
Geen minpunten.
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer en veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Absolute star of moving companies! From contacting them to the actual move day they were always professional, fast, great communicators. The move was smooth, the movers were respectful in making sure the houses were protected from rain marks (because of course it had to rain on the move day!), they were even helpful in thinking where the furniture should go in the new house so that later on we did not need to move anything ourselves in case we changed our minds. The price was super decent for all the work they had to do. I cannot recommend them highly enough!
pro
professional
pro
fast
Verhuisd van \'s-gravenhage (Nederland) naar \'s-gravenhage (Nederland)
Antwoord van
Thank you for the 5 star rating and review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that. Good luck in your new house
Net bedrijf, alles goed verpakt, goed overleg tav gang van zaken en wensen klant. Een kleine schade aan kast werd niet direct gemeld maar wel toegegeven bij navraag. Zijn zeer snel in contact en reageren snel op berichten. Dozen snel opgehaald.
pro
Duidelijke afspraken
pro
Goede prijs kwaliteit verhouding
con
Een schade niet direct gemeld maar bij navraag
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 4 sterren recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen, ondanks de beschadiging aan de kast. Veel geluk in uw nieuwe woning en wellicht tot een volgende keer.
Prima verhuisbedrijf. Keurige / aardige verhuizers. Zorgvuldig, netjes en nemen de tijd om goed te overleggen tijdens de verhuizing. Top bedrijf.
Verhuisd van Alphen Aan Den Rijn (Nederland) naar Alphen Aan Den Rijn (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u de volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk in uw nieuwe woning.
Snelle respons, vlotte verhuizing, alles keurig verlopen. Goede prijs-kwaliteit. Op aanraden van een collega een offerte gevraagd. We zijn zeer tevreden over de verhuizing en service.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Zwammerdam (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor deze fijne review, dat horen/ lezen we graag.
Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet, team Charly
Alles keurig en beleefd zowel aan de telefoon, bij het opnemen van de offerte en de verhuizing zelf.
Alle spullen worden met de grootste zorgvuldigheid en voorzichtigheid behandeld.
alle medewerkers zien er netjes en verzorgd uit, zijn vriendelijk en behulpzaam.
Alle spullen zijn heel overgekomen zelfs een doosje met antiek servies dat tussen de verhuisdozen was gekomen en door ons niet goed was verpakt, dus echt top.
En dan ook nog voor een betaalbare prijs.
pro
alleen maar
pro
alles van begin tot eind goed geregeld
con
geen
Verhuisd van Leidschendam (Nederland) naar Leidschendam (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
In hele nare omstandigheden, huis stond onder water door heftige lekkages, hebben ze mijn 88 jarige moeder perfect geholpen, vlot, goede prijs - kwaliteit verhouding, vriendelijk, behulpzaam en perfect alles ingepakt en in een container opgeslagen en later weer alles teruggeplaatst en uitgepakt. Prima geregeld met een hoogwerker, zodat de liften in het appartementen complex niet belast werden. Goede communicatie en coördinatie en perfect inpak materiaal. Zeer sympathieke medewerkers. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!
pro
Top service!
pro
Geweldige verhuizers
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Beste Myrna,
Hartelijk dank voor het achterlaten van een recensie. Wat was dat een vervelende situatie voor uw moeder en dat op die leeftijd. We zijn blij dat we jullie konden ondersteunen waar mogelijk en dat alles naar tevredenheid is gegaan.
Vriendelijke groet,
Team Charly
Nette, vriendelijke en gezellige kerels, ze waren zeer behulpzaam.
De communicatie verliep vlot.
Ze waren op tijd er werd van tevoren gebeld of ik al klaar was met inpakken.
Ze belde 15 minuten van tevoren dat zij eraan kwamen, zowel bij het oude adres als het nieuwe adres.
Ik werd de dag na de verhuizing weer gebeld met de vraag of alles goed was gegaan. Er was 1 probleem met een aansluiting van een lamp en dit werd de dag erna direct opgelost.
pro
De communicatie
pro
De prijs
con
Geen
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Delft (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u de volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk in uw nieuwe woning.
Deze beoordeling geef ik omdat we uiterst blij zijn met dit bedrijf.
De medewerkers zijn aan de telefoon uiterst vriendelijk en behulpzaam. De verhuisploeg was sympathiek en zorgvuldig met alles. We hebben heerlijk met de jongens samengewerkt. Omdat we voor een atelier op leegstandsbeheer zijn aangewezen zijn we daar nogal eens mee verhuisd.
Dit was de eerste keer, dat er geen glasplaat is. gesneuveld. En daarbij hanteert Charly's een heel aantrekkelijk (voor ons haalbaar) tarief.
pro
vriendelijk, zorgvuldig
pro
goede service, aantrekkelijk tarief
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Delft (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Fijne gasten, beleefd, gezellig, netjes op tijd.
Met zorg omgegaan met de spullen.
Alles naar wens terug geplaatst op de nieuwe plek.
Alles bij elkaar een zeer prettige ervaring
pro
Met zorg omgaan met de spullen
pro
Keurig op tijd
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Scheveningen (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor deze fijne review, dat horen/ lezen we graag.
Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet, team Charly
Vanwege de top service! Verhuisd in de regen en alles is super netjes overgekomen in ons nieuwe huis. Echt onder de indruk! 20 jaar voor t eerst met charly verhuisd, en nu in 2021 voor de 3e keer!
pro
Netjes en schoon
pro
Vriendelijk en behulpzaam
con
Geen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Heel erg bedankt voor de 5 sterren review. Hartstikke leuk dat we u in 20 jaar tijd al 3 keer van dienst mochten zijn.
Everything was painless. Received boxes and packing materials in plenty of time, trucks arrived on schedule and as promised, the movers were friendly, respectful, energetic and best of all - careful with our belongings. Everything arrived in good condition. Invoiced as quoted - no surprises.
pro
Careful. Energetic. Friendly.
pro
Invoiced as quoted. No surprises.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Barendrecht (Nederland)
Antwoord van
You're welcome and thank you for the 4 star rating and review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that. Good luck in your new home.
Gemaakte afspraken zijn nagekomen en mijn moeder kon op korte termijn verhuist worden. De verhuizers waren behulpzaam en aardig.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen, hartelijk dank voor uw recensie.
Dit was derde verhuizing in 3 jaar en duidelijk de beste ,de eerste was matig de tweede een horror verhuizing(student verhuizers) .
Uiterst vriendelijke en behulpzame verhuizers,tussentijds 80 dozen al naar het nieuwe adres gebracht.
En ben enkele schade
pro
Communicatief erg sterk
pro
Behulpzaam en meedenkend
con
Geen
con
V
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor het achterlaten van een review. Fijn om te horen dat we als beste uit de bus zijn gekomen bij de afgelopen 3 verhuizingen. We staan een volgende keer graag weer voor u klaar en bedankt voor het vertrouwen.
Hartelijke groet, team Charly
Een fantastisch gezellig en keurig team
Kan Charly's verhuizingen aan iedereen aan raden!!
Super aardige en keihard werkende mannen!
En een tempo dat ze hebben!
Echt top
pro
Gezellig opgewekt team
pro
Enorm aardig
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Nootdorp (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze mooie review, goed dat het voor u een gezellige dag is geweest.
Bedankt voor het vertrouwen en we staan een volgende keer graag weer voor u klaar.
Hartelijke groet, team Charly
Op tijd, vriendelijk, behulpzaam en snel!
Wij zijn ontzegd en dus heel tevreden. Was een bijzondere verhuizing, binnen hetzelfde, grote, gebouw van 12e naar 14e etage
pro
Accuraat
pro
Snel
con
Geen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer en veel geluk gewenst in uw nieuwe appartement.
Stipt op de afgesproken tijd stonden er 5 vriendelijke mannen voor de deur. Direct bij aankomst werden de taken verdeeld en pakte iedereen een eigen stukje aan. Meubels werden zorgvuldig en snel ingepakt. De verhuizers waren vriendelijke en gezellige mannen onder elkaar en naar mij toe.

In het nieuwe huis werd in no time uitgepakt en alles op de plek gezet die wij aangaven. Het ging zo snel dat de andere bewoners van het appartement dachten dat de verhuizers nog moesten komen, terwijl ze al klaar waren.

Ruim binnen de tijd die gepland was, was alles klaar.

Klasse. Een dikke pluim voor het bedrijf en zijn medewerkers.
pro
Prijs
pro
Vriendelijke hardwerkende verhuizers
con
Geen
Verhuisd van Scheveningen (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u de volgende keer graag weer van dienst!
Goede communicatie vooraf over het verhuizen van ons dressoir, foto's gestuurd en een dag gepland. De verhuizers die ons hebben geholpen waren zeer vriendelijk, vrolijke gasten.

Gaan zeer professioneel te werken en hebben na het verhuizen het inpakmateriaal van het dressoir van ons meegenomen. 5 sterren voor dit bedrijf!
pro
Communicatie
pro
Prijs
Verhuisd van Maassluis (Nederland) naar Maassluis (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor deze fijne review, dat horen/ lezen we graag.
Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet, team Charly
Ik werk al jaren met Charly naar volle tevredenheid. Geen enkele reden om aan een ander bedrijf te denken.
pro
Afspraken worden nagekomen
pro
Werken snel en zorgvuldig
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te lezen en hartelijk dank voor de 5 sterren recensie. Tot de volgende verhuizing!
I used Charly's to clear out my parents house. I had to do everything virtually, as I'm not able to get to Holland because of COVID, and I couldn't be happier with the service, professionalism, responsiveness, communication and the outcome. [names removed by Sirelo] made this remote stressful task easy, they fully understood what was needed, communicated with me every step of the way and provided movies to show the end result. I can't recommend them enough. Thank you.
pro
Communication
pro
professionalism
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
You're welcome and thank you for the 5 star rating and review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that.
Ik zag huizenhoog op tegen deze dag, maar binnen een uur, hadden zij al mijn vertrouwen gewonnen, gerust gesteld en had ik deze dag zoals gezegd als de leukste dag van de verhuizing ervaren. Echt een aanrader dit bedrijf, als ik ooit nog ga verhuizen bel ik jullie direct en ik zal zeker goede mond-op-mond reclame voor jullie maken!!!
pro
Voorzichtig
pro
Vriendelijk
con
Veels te snel ;)
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om zo'n mooie recensie achter te laten en wensen u veel geluk in uw nieuwe woning.
Eerst een offerte bij mij thuis met één van de medewerkers van Charly's verhuizingen. Verliep allemaal erg prettig en contact was soepel. Kreeg regelmatig updates via de e-mail en we hadden vaak telefonisch contact over de verhuizing. De dag zelf verliep allemaal erg soepel. De 4 heren die kwamen verhuizen waren allemaal erg aardig, maakte grapjes en werkte hard en netjes. Alles is goed verlopen en waren erg vlot. Een verhuizing is altijd stressvol, maar het was zo klaar en we hoefde niets te doen. Echt super!
pro
Prettig contact
pro
Verhuizing verliep top
Verhuisd van Capelle Aan Den Ijssel (Nederland) naar Alphen Aan Den Rijn (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de positieve review. Fijn dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren.
Bedankt voor het vertrouwen en we staan een volgende keer graag weer voor u klaar.
Hartelijke groet, team Charly
harde werkers, die service bieden. Ze hebben dingen naar de kringloop en de stort gebracht, en de dingen die we mee wilden nemen naar ons nieuwe huis. Ze zijn ook eerlijk: er was schade aan een kastdeur en dat werd direct verteld en ze zorgen voor een passende oplossing.
pro
harde werkers
pro
duidelijk en eerlijk
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Alphen Aan Den Rijn (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de positieve beoordeling. We zijn blij dat we u ondanks de schade aan de kastdeur naar tevredenheid hebben geholpen. Veel geluk in uw nieuwe woning toegewenst en graag tot een volgende keer.
Snelle, vriendelijke en zorgvuldige mensen; volgende keer weer met ze! Alles netjes door het hele huis geplaatst en goed nagelopen
pro
Zorgvuldig, goed materieel
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de positieve review. Fijn dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren.
Bedankt voor het vertrouwen en we staan een volgende keer graag weer voor u klaar.
Hartelijke groet, team Charly
Face to face offerte opgemaakt, dit bedrag en per 10 verhuisdozen een bedrag. Ideaal zodat je weet waar je aan toe bent.
Verhuisteam zeer professioneel en nette mannen. Alles wordt bijna ingepakt met folie en dekens. Niets is te veel. Team heeft veel plezier in hun werk waardoor samenwerking zeer goed is. Tijdens ochtend koffie wordt meteen de planning goed uitgelegd. Een zware dag werd een fijne dag. Topteam, bedankt voor alles!
pro
Proffesioneel
pro
Beleefd
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Nootdorp (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor deze fijne review, dat horen/ lezen we graag!
Wij wensen u veel geluk in de nieuwe woning en staan uiteraard in de toekomst graag weer voor u klaar.
Vriendelijke groet, team Charly
Ik belde Charly's verhuizingen twee jaar geleden vanwege de renovatie van mijn woning. Een telefoontje was genoeg om de spullen, waaronder kwetsbare boeken, voor langere tijd op te slaan. Onlangs zijn de spullen teruggebracht. De mensen zijn vriendelijk, professioneel, en alles kwam in een goede staat terug, ook al waren mijn spullen lange tijd opgeslagen. Wat wil je nog meer?
pro
eenvoudig direct contact
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren review. Altijd leuk om te lezen dat onze klanten tevreden zijn over onze diensten en service.
Snelle reacties, telefonisch goed bereikbaar. No nonsense mentaliteit en doorgaan totdat het werk klaar is.
pro
Snelle communicatie
pro
Goede zorgvuldige hardwerkende werknemers
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
Onze verhuizing liep vlekkeloos, alles keurig en snel van het ene naar het andere huis gebracht. Zeer vriendelijke en nette mannen die niet bang zijn voor een beetje til werk. Dank allemaal!
pro
Snelheid
pro
Netheid
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en wensen u veel geluk in uw nieuwe woning.
Klantvriendelijk. Prettige deskundige mensen. Twee personen bij het uitladen van de vrachtwagen was wat krap.
Verhuisd van Gouda (Nederland) naar Assen (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor uw feedback en de positieve review.
Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en wensen u veel geluk in Assen.
Goed contact ter voorbereiding. Duidelijk en rustig. In 2 verhuisd. Heel erg fijn dat dezelfde mannen er 2 dagen bij waren. Voelde goed. 3 erg aardige en kundige mannen die echt wisten wat ze aan het doen waren. Goede communicatie tussen mij en de mannen.
pro
Snel
pro
Kundig
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Zutphen (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de positieve review. Fijn dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren.
Bedankt voor het vertrouwen en we staan een volgende keer graag weer voor u klaar.
Hartelijke groet, team Charly
Charly is gewoon de beste van Nederland
Verhuist ons en onze bedrijven al jaren tot absoluut volle tevredenheid
Super aardig personeel dat het duidelijk ook naar zijn zin heeft bij Charly
Alles maar dan ook alles tot in puntjes verzorgd
pro
Amd gezegd gewoon zeer net en vrolijk personeel too gozers
pro
Alles wordt meer dan netjes ingepakt en heel zorgvuldig vervierd
con
Geen enkel minount
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Hellevoetsluis (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren recensie. We zijn ook erg blij met u als opdrachtgever. Tot de volgende verhuizing
Klantgericht, snel, flexibel, meedenkend met de klant. Werken zorgvuldig met de te verhuizen goederen.
pro
Snel
pro
Klantgericht
con
Nvt
con
Nvy
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en wensen u veel geluk in uw nieuwe woning.
Efficiënt team, vriendelijk, duidelijke communicatie. Alle breekbare spullen werden netjes en zorgvuldig ingepakt, geladen, vervoerd en afgeleverd. En na afronding werd alles opgeruimd en netjes achter gelaten. Ik kan Charly's Verhuizingen van harte aanbevelen.
pro
Efficiënt, vriendelijk en duidelijke communicatie
con
geen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Swifterbant (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de positieve review. Fijn dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren.
Bedankt voor het vertrouwen en we staan een volgende keer graag weer voor u klaar.
Hartelijke groet, team Charly
Op tijd, zeer vriendelijk, harde werkers en meedenkend. We hadden nog niet alles klaar dus konden wel wat tips gebruiken om snel de boel op orde te krijgen.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
De kamer van mijn vader moest binnen een week ontruimd worden en Charly doet dat milieuvriendelijk, dus meubels, kleding, etc. naar de kringloopwinkel enz. en wat overblijft naar de afvalverwerking. Dit kon binnen 5 dagen. Alle werknemers werken goed, snel en zijn erg hulpvaardig & vriendelijk.
pro
vriendelijk, hulpvaardige werknemers
pro
snel & efficient
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Ontruiming (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we de ontruiming naar tevredenheid voor u hebben uitgevoerd en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Zeer professioneel, hadden alle tools in huis om elementen van meubels te demonteren en of goed in te pakken. Waren stipt op tijd! Werkte snel, voortvarend en met humor!
Dachten echt mee, waardoor er geen onnodige kosten gemaakt zijn. Alle meubels zijn goed en ongeschonden op locatie aangekomen.
pro
op kort termijn beschikbaar
pro
Zeer professioneel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u de volgende keer graag weer van dienst!
We are very pleased with our experience, from the beginning to the end. The team worked well and were very respectful and professional. We can sincerly recommend them and for any future needs we would not doubt to contact Charlie´s again.
pro
careful
pro
serious
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Thank you for the 5 star rating and review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that. Good luck in your new house
Wij zijn erg tevreden, vriendelijk personeel en er wordt vakkundig gewerkt. Er wordt met respect met de spullen en omgeving omgegaan.
pro
Klantvriendelijkheid
pro
Heel voorzichtig met spullen omgaan
Verhuisd van Nootdorp (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Everything was on time. The team was helpful all the way. The team always found solutions not excuses. The whole move was finished in around 6 hours. Everything was clean despite rain on the moving day. Nothing was scratched during the move.

My greatest moving experience
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Thank you for the 5 star rating and review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that. Good luck in your new home
Verhuisd van Den Haag naar Rijswijk.
Heel tevreden over Charly’s
Zeer fijn,gezellig en vakbekwaam team!!😄👍
pro
Geen
pro
Alles
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rijswijk Zh (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten. Veel geluk in uw nieuwe woning!
Great professionals and communication. Service-oriented. Attentive to detail. Our move was so smooth
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Thank you for the 5 star rating and review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that. Good luck in your new house
Zijn heel erg zorgvuldig met spullen omgegaan netjes ingepakt en snelle werker top bedrijf die ons op het laatste moment konden helpen omdat het andere Verhuisbedrijf ineens failliet was en ons niet hadden ingelicht echt nog heel erg bedankt zal jullie overal aanbevelen 10 sterren waard 👍
pro
Snelle service
pro
Netjes alles ingepakt
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u de volgende keer graag weer van dienst!
Top verhuisbedrijf. Net, vriendelijk en deskundig personeel. Harde werkers, niets is teveel! Iedere euro waard!
pro
Uitstekende service
pro
Goede prijs/kwaliteitverhouding
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Het was een grote verhuizing die in 2 dagen is uitgevoerd. Charly's Verhuizingen is professioneel, ontzorgend, niks is teveel, werken zeer netjes, alles is goed inpakt. In 1 woord het was geweldig!!
pro
Secuur, doen wat je afspreekt, vriendelijk en beleefd. Harde werkers! Correcte afhandeling.
pro
Echt geen minpunten
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar De Waal (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u de volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
They are very efficient and hard workers. They communicate well beforehand and everything on the schedule. On the day of the move, we could have a cup of coffee in the city while they worked. Of course, the preparation was important but still they worked very efficiently and they are reliable.

If you need help, you can contact them and they give you proper advice how to prepare. I recommend Charly's verhuizingen to work for your moving.
pro
Efficiency
pro
Communication
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
Antwoord van
Thank you for the 5 star rating and review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that. Good luck in your new house
Super tevreden, erg vlot verlopen. Personeel keurig en vakkundig, weten wat ze doen. Ook dat ene telefoontje dag ervoor, die had ik niet verwacht maar was zeker welkom.
pro
Op elkaar ingespeeld
pro
Prijs van verhuizing
Verhuisd van Zevenhuizen (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Ontzettend netjes en hard gewerkt. Vooraf goede afspraken en fijn contact. Mannen doen er alles aan om het je makkelijk te maken! Echt een aanrader!!!
pro
zeer voorzichtig met spullen
pro
Harde werkers in hoog tempo
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor deze fijne review, dat horen/ lezen we graag!
Wij wensen u veel geluk in de nieuwe woning en staan uiteraard in de toekomst graag weer voor u klaar.
Vriendelijke groet, team Charly
De verhuizing gaf ons een fijn gevoel. Prettig contact met vriendelijke verhuizers, zij werkten rustig en met zorg voor onze spullen. Alles zorgvuldig ingepakt in de verhuiswagen gezet. Onze nieuwe vloeren werden afgedekt en beschermd voor het belopen. Wij zullen Charly zeker aanbevelen. Geweldig bedrijf.
pro
Deskundige en flexibele verhuizers.
pro
Zorgvuldige bescherming van onze spullen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u de volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Doordat ze inventariseren wat er allemaal meedoet kan een goede indicatie gegeven worden van de prijs. ITT andere partijen weet je dan waar je aan toe bent.
pro
Soepel verlopen verhuizing
pro
Aardig en kundige verhuizers
Verhuisd van Den Haag (Mozambique) naar Best (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Goed advies en perfecte service voor en na de verhuizing.
Tijdens de verhuizing werd alles perfect beschermd en alles netjes op zijn plek gezet.
Dit is mijn eerste ervaring om te laten verhuizen , maar was helemaal perfect, aanrader.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u de volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Superbedrijf. Nemen snel contact op om dingen te regelen; zo mailde ik 's avonds dat de verhuisdozen opgehaald konden worden, en stonden ze de volgende ochtend al op de stoep. Goede prijs, met veel flexibiliteit en extra opties. Superservice: goed bereikbaar, denken mee, vriendelijk, dienstverlenend, duidelijke afspraken. Verhuizing zelf ging snel en gesmeerd, aardige en beleefde jongens, alles zonder problemen en schade overgebracht. Aanrader!
pro
Goede prijs
pro
Goede service
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor deze fijne review, dat horen/ lezen we graag!
Wij wensen u veel geluk in de nieuwe woning en staan uiteraard in de toekomst graag weer voor u klaar.
Vriendelijke groet, team Charly
Dit verhuisbedrijf is zeker een aanrader. Goedkoop en betrouwbaar. Kunnen op korte termijn een ploeg verhuizers regelen. Om 0700 uur 5 enthousiaste medewerkers op de stoep, gaan direct aan de slag, werken hard. Nemen al het werk uit je handen zodat je je eigen zaken kan doen. Na 7 uur! verhuizing volbracht van Den Haag naar Maastricht, klasse! En die gasten nog steeds vriendelijk en vol energie. Dus zoek je een verhuisbedrijf, nou hou dan maar op met zoeken en neem direct contact op met Charly's Verhuizingen.
pro
aardig en vriendelijk personeel
pro
bedrijf kan snel diensten leveren
con
geen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Maastricht (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten. Veel geluk in Maastricht.
Fijne jongens; gezellig, vriendelijk, collegiaal naar elkaar, voorzichtig met de spullen en alles werd zorgvuldig op z’n plek gezet. Het was relaxed!
pro
Zie boven
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren recensie. We zijn blij dat u uw verhuizing als relaxed heeft ervaren en we u naar tevredenheid hebben geholpen. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Snelle en reële offerte, gevraagde dozen snel gebracht, op tijd op dag van verhuizing, ontzorgend/geruststellende houding op dag zelf door de verhuizers, keurig vragen stellen, alle meubels netjes uitgepakt en in elkaar gezet op nieuwe adres
pro
Verhuizing was goed georganiseerd en uitgevoerd
pro
Goeie prijs-kwaliteitverhouding
con
Geen echt minpunt maar advies: neem daags tevoren contact op (kan mail zijn) met hoe laat ze op de stoep staan (maar ik heb na offerte gebeld met [naam verwijderd door Sirelo] en geen bevestiging meer gekregen dus wellicht dat dat normaal daar dan in sta
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor uw feedback en de positieve review.
De oorzaak voor het niet ontvangen van de bevestiging is omdat wij op dat moment in een fase zaten waarin wij overgingen op ons nieuwe software programma, dat heeft roet in het eten doen gooien. Hier kwamen wij helaas pas later achter, onze excuses hiervoor.
Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Goede, duidelijke afspraken. Veel bereidheid om mee te denken. De spullen werden heel goed verpakt en behandeld. Ondanks dat de verhuizing langer duurde dan verwacht, bleven de medewerkers bijzonder vriendelijk. Alle verpakkingsmaterialen werden meegenomen. Kortom, dit bedrijf is een aanrader.
pro
Zie ervaring
con
Geen
Verhuisd van Leiderdorp (Nederland) naar Leiden (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de positieve review. Fijn dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren.
Bedankt voor het vertrouwen en we staan een volgende keer graag weer voor u klaar.
Hartelijke groet, team Charly
De verhuizing was super. Aardige en beleefde verhuizers. En erg behulpzaam.
Alles werd goed ingepakt en voorzichtig behandeld
pro
Behulpzaam
pro
Vriendelijk
con
Geen
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Ter Heijde (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Via internet een aanvraag voor verhuizers gedaan. Geen van de aangeboden verhuizers in onze regio gaf ons een goed gevoel. Van agressief tot amicale benadering deed ons besluiten om bij Charly's een aanvraag te doen. Na een prettig bezoek een offerte toegestuurd gekregen wat aanmerkelijk realistischer was als de voorgangers. Op de verhuisdag 22-04-2021 kwamen er 3 heren op afgesproken tijd en na doorloop van het huis begonnen zij met inpakken van onze huisraad. Leek wel pakjesavond, zeer degelijk werden de meubels ingepakt voor vervoer. Van A naar B in totaal zo'n 6 uur stond alles op zijn plek. Geweldige mannen die gezellig, hardwerkend en oplossend gericht ons onbezorgd hebben verhuisd. Zeker een aanbeveling!
pro
accuraat
pro
zuinig op de spullen
Verhuisd van 's-gravenhage (Nederland) naar 's-gravenhage (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u de volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Zeer professioneel. Verhuizing verliep zonder problemen. Aardig personeel en goede ondersteuning. Ook het monteren en demonteren van een aantal kasten was zo geregeld.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor deze fijne review, dat horen/ lezen we graag.
Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Veel geluk in uw nieuwe woning.
Vriendelijke groet, team Charly
De medewerkers zijn kundig, hard werkend, zorgvuldig, vriendelijk en ook nog gezellig. De eerste keer dat wij hebben laten verhuizen en na de ervaring met Charly's willen wij niet anders meer, echter wel alleen met hen. De prijs-kwaliteit verhouding is ook dik in orde. Veel bedrijven kunnen nog een boel leren van het prijs- & serviceniveau dat zij leveren, zeker in deze tijden. Chapeau Charly!

Nooit durven dromen dat een verhuisdag zo relaxed zou kunnen verlopen!
pro
Serviceniveau
pro
Prijs-kwaliteit verhouding
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Zoeterwoude (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u de volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Zeer omslachtige en grote verhuizing, de mannen van Charly hebben ons veel uit handen genomen en waren vrolijk en aardig.
Een week later ook mijn dochter verhuisd van Den Haag naar Diepenheim. Ook zij was zeer tevreden. Ik kan deze mannen van harte aanbevelen. Bedankt jongens!!!
pro
flink en vrolijk
pro
alles goed gegaan
con
geen punten
Verhuisd van 's-gravenhage (Nederland) naar Diepenheim (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren recensie. We zijn blij dat we u naar volle tevredenheid hebben geholpen. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
goede service. voorzichtig met de meubels. waren en er op tijd. nieuwe meubels werden ook in elkaar gezet. Al met al heel erg tevreden.
pro
alleen maar pluspunten
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Takes good care of furniture and the house. Friendly and professional. Good in communication with the client.
pro
Takes good care of furniture
pro
Friendly
Verhuisd van 's-gravenhage (Nederland) naar 's-gravenhage (Nederland)
Antwoord van
Thank you for the 5 star rating and review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that. Good luck in your new house.
Betrof een zakelijk transport van onze vestiging in Vlissingen naar opslag in Wateringen. Alles verliep uitermate vlot en professioneel, van aanbieding offerte tot de telefonische 'navraag' na afloop van het transport. De aanvraag offerte tot realisatie transport was binnen één week gerealiseerd!
Kortom, Charly's verhuizingen kan ik zonder enige voorbehoud aanbevelen voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen/transporten.
pro
Professioneel
pro
KLantvriendelijk
con
Niet van toepassing
Verhuisd van Vlissingen (Nederland) naar Wateringen (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor deze fijne review, dat horen/ lezen we graag.
Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet, team Charly
Alles verliep soepel vanaf het aanvragen van de offerte tot en met de verhuizing.
Verhuizers werken zeer efficiënt, waren aanwezig op afgesproken tijd, gaan netjes met je spullen om, alles keurig op afgesproken plek gezet.
Zeer vriendelijke en beleefde verhuizers !
pro
alles in samenspraak met de klant
pro
vriendelijkheid
con
geen
Verhuisd van Nootdorp (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u een volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Doen hun werk netjes en alles in samenspraak met de klant. Alles voorzichtig ingepakt en verhuisd. Wij zijn zeer tevreden!
pro
Communicatie
pro
Zorgvuldigheid
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de positieve review. Fijn dat u onze dienstverlening als prettig heeft ervaren.
Bedankt voor uw vertrouwen en we staan een volgende keer graag weer voor u klaar.
Hartelijke groet, team Charly
Zeer vriendelijke en professionele verhuizing. Alles is netjes in en uitgepakt, niets is teveel. Geen beschadigingen en alles weer netjes op de juiste plek. Voor de ontruiming en bezemschoon opleveren mag Charly weer langskomen!
pro
Prima op tijd
pro
Netjes en meedenkend in de situatie
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Leidschendam (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de positieve review. Fijn dat u onze dienstverlening als prettig heeft ervaren.
Bedankt voor uw vertrouwen en we staan uiteraard voor de ontruiming graag weer voor u klaar.
Vriendelijk, niks is teveel, netjes, eigenlijk geen minpunten, kortom wij verhuizen volgende keer weer met hun, toppers!
pro
Alles
con
Niks
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de 5 sterren recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u de volgende keer uiteraard graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Vriendelijk personeel. Alle meubels goed ingepakt en de verhuizing ging heel vlot .
Kasten netjes uit en weer in elkaar gezet.
pro
Snel
pro
Netjes
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Veel geluk in de nieuwe woning.
Zeer professionele club mensen, demonteren en monteren antieke kast en dressoir pastoe zeer zorgvuldig en alles met dekens ingepakt, geen beschadigingen aan meubilair. Alleen lamp te strak ingepakt en direct hersteld. Totale beoordeling een dikke 9+
pro
zorgvuldig inpakken
pro
totale service voor en na verhuizing
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Beste meneer Mertens, bedankt voor de positieve beoordeling. We zijn blij dat we u ondanks de schade aan de lamp naar tevredenheid hebben geholpen. Veel geluk in uw nieuwe woning toegewenst en graag tot een volgende keer.
Prima afspraken en uiterst vriendelijke en accurate verhuizers. Alles netjes ingepakt en afgeleverd. Echt geen negatief punt te ontdekken en....prima prijsstelling!
pro
Vriendelijk
pro
Snel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de positieve review. Fijn dat u onze dienstverlening als zeer prettig heeft ervaren.
Bedankt voor uw vertrouwen en we staan een volgende keer graag weer voor u klaar.
Hartelijke groet, team Charly
Professionals. Door problemen op de nieuwe lokatie, was verhuizen op de geplande datum een groot probleem. [Naam verwijderd door Sirelo] heeft het voor elkaar gekregen dat de geplande verhuisdatum verplaatst kon worden waardoor alles naadloos op elkaar aansloot. In deze tijd waarin de planning bij verhuisbedrijven geheel vol zit, is dit heel knap gedaan. Hulde.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor deze fijne review, dat horen/ lezen we graag!
Wij wensen u veel geluk in de nieuwe woning en staan uiteraard in de toekomst graag weer voor u klaar.
Vriendelijke groet, team Charly
Communicatie vooraf was goed en duidelijk. Op de dag zelf ging ook alles soepel, de mannen van Charly’s waren erg gezellig en hebben topwerk geleverd voor een goede prijs. Nu al 2x met Charly’s verhuisd en een volgende keer zouden we dit zeker weer doen!
pro
Communicatie
pro
Netjes werken
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiderdorp (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u wederom naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Leuke club verhuizers, prima verpakt met het juiste materiaal.
Geen enkele schade in het oude huis en het nieuwe huis, ik zou beslist weer verhuizen met Charly's! Als cijfer een 9+!
pro
Nette mensen, goed verpakkingsmateriaal voor tv etc,
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 4 sterren recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u een volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Ze zijn fijn in de communicatie
Ze werken lekker door in een ontspannen sfeer
Ik heb met bewondering naar hun teamwork gekeken bij het omhoog tillen van de wasmachine
Ze zijn heel voorzichtig met je spullen
pro
Communicatief
pro
Sympathiek
Verhuisd van 's-gravenhage (Nederland) naar Maartensdijk (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze begrijpen de stress die het met zich meebrengt.
Ook heel vakkundig. Wij zijn heel tevreden.
pro
Vakkundig
pro
Behulpzaam en vriendelijk
con
Die zijn er niet
Verhuisd van Wateringen (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de beoordeling. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een review voor ons achter te laten en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke service, duidelijke prijsafspraken, heldere communicatie, zorgvuldige verhuizing. Echt top bedrijf!
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
We zijn super tevreden. Een top team heeft onze grote verhuizing met veel spullen in een dag geklaard. Vriendelijke, competente mensen die je de hele dag ontzorgen en begrip hebben voor een emotionele dag die je meemaakt. We bevelen dit bedrijf van harte aan.
pro
Competent
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de positieve review. Fijn dat u onze dienstverlening als zeer prettig heeft ervaren.
Bedankt voor uw vertrouwen en we staan een volgende keer graag weer voor u klaar.
Hartelijke groet, team Charly
De verhuizing (inclusief inpakken) ging professioneel, snel en soepel. Alles is uitstekend ingepakt. Ook het contact was steeds erg prettig, zowel tijdens de opname voor de offerte, als het contact met kantoor voor de planningen, als met de inpakkers en verhuizers ter plaatse. Ter plaatse is alles neergezet waar ik het wilde hebben. Kortom, Charly levert vakwerk voor een prima prijs. Ontzettend fijn!
pro
Professioneel en snel
pro
Goede communicatie
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Beringe (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren recensie. We zijn blij dat we u naar volle tevredenheid hebben geholpen en zijn u een volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Perfecte ervaring met Charly's verhuizingen gehad. De communicatie vooraf/tijdens en na de verhuizing is uitstekend. Erg vriendelijke verhuizers, die alle meubels keurig ingepakt hebben en op locatie weer uitgepakt hebben. Absoluut een 10 waard, ik zou zeker opnieuw verhuizen met Charly's!
pro
communicatie
pro
prijs/kwaliteit
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor deze fijne review, dat horen/ lezen we graag!
Wij wensen u veel geluk in de nieuwe woning en staan uiteraard in de toekomst graag weer voor u klaar.
Vriendelijke groet, team Charly
Charly verdient de 5 sterren vanuit de professie waarmee de verhuizers en ook de contacten met Charly's verhuisbedrijf zelf, hun werk verrichten. Accuraat, beleefd, voorkomend en meedenkend. CHAPEAU
pro
Meedenken/communiceren
pro
Zorgvuldig/kennis van zaken
con
geen
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de positieve review. Fijn dat u onze dienstverlening als zeer prettig heeft ervaren.
Bedankt voor uw vertrouwen en we staan een volgende keer graag weer voor u klaar.
Hartelijke groet, team Charly
The team of movers turned up perfectly on time. They were well prepared and everything was wrapped in blankets really carefully and moved to the van. Everything was unloaded at our destination with great care and they have a lift to move all boxes and furniture to the second floor where our apartment was. They placed all the items as labeled in the correct rooms. They worked quickly and efficiently. They were also very pleasant and polite to deal with throughout the move. I would highly recommend this company for your move. Many thanks to [Name removed by Sirelo] and his great team.
pro
Efficient
pro
Careful
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Thank you for the 5 star rating and review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that. Good luck in your new home
Een 10 omdat ik niks negatiefs kan bedenken, hooguit dat de heren al om kwart voor 8 voor de deur stonden. Zeer correcte en vriendelijke verhuizers, erg professionele aanpak. De loodzware bank, keurig in een hoes verpakt, was net te groot om in de lift te passen, die hebben de heren 9 etages via het trappenhuis naar beneden gesjouwd. Alleen dat was al een fooi waard!
Het uitladen was bijzonder snel gebeurd, de kleding werd met hanger en al keurig in de kast gehangen, de matrassen weer in hun hoezen op het bed gelegd. En bij het afrekenen werd een bedrag in mindering gebracht omdat diverse grote apparaten niet hoefden mee te verhuizen, ik wist niet wat ik hoorde! Ik heb een vriendin die gaat verhuizen al meegegeven dat ze niet verder hoeft te zoeken en bij Charlys moet zijn.
Verhuisd van Rijswijk Zh (Nederland) naar 's-gravenhage (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u een volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Alle meubels worden netjes ingepakt voordat het verhuisd wordt, kans op schade is daardoor nihil.
Aardige verhuizers!
pro
Goede prijs/ kealiteit
pro
Nette verhuizers
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de 5 sterren. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u een volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Charly`s had binnen 7 dagen tijd om een verhuizing te doen naar de andere kant van het land. Met nog een tussenstop bij een opslag. Ze hebben de meubels keurig ingepakt in dekens en plastic. Snel vakkundig en professioneel. Bovendien super aardige jongens.
pro
aardige gasten
pro
professionele
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Losser (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de 5 sterren. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u een volgende keer graag weer van dienst.
Everything went smoothly and they were very careful with the staff, despite the bad weather conditions.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Thank you for the 5 star rating and review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that. Good luck in your new house
Reeds meerdere malen gebruik gemaakt van Charly's. Altijd een scherpe offerte, afspraak op tijd en ook vriendelijke medewerkers. Ik kan ze van harte aanbevelen!
pro
Afspraken worden nagekomen
pro
Vriendelijke medewerkers
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u wederom naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Ik hoorde via kennissen over Charlys verhuizingen, dus ik heb ze opgebeld voor een offerte. Daarop kregen we bezoek van een vriendelijke medewerker om te bekijken hoe de situatie was en wat er allemaal mee moest. Offerte die daarop volgde was erg scherp. Wijzigingen daarna waren ook geen enkel probleem. De dag van tevoren werd ik nog even gebeld om alles door te lopen, heel fijn! Op de dag zelf waren de mannen ook erg vriendelijk en vooral zorgvuldig. Alles werd netjes ingepakt in dekens en folie en zonder schade naar de nieuwe woning gebracht en op de plek gezet/gemonteerd. Het enige dat ik nog zou kunnen meegeven is dat er vooraf met de verhuizers eventuele bijzonderheden worden doorgesproken door het hoofdkantoor. Zo had ik afgesproken dat we op een ander adres nog iets op zouden halen, maar daarvan waren de mannen niet op de hoogte. Verder ben ik heel erg blij met het bedrijf!
pro
Vriendelijk
pro
Zorgvuldig
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
Antwoord van
Wij waarderen het dat u een 4 sterren beoordeling voor ons heeft achtergelaten, hartelijk dank daarvoor. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke vrolijke professionele service, snel en efficiënt. Kantoor altijd bereikbaar, feilloze communicatie. In staat een iets kleinere verhuizing op korte termijn in te plannen
pro
Efficiënt
pro
Klant- en servicegericht
con
Soms iets te snel ten koste van voorzicht
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u een volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Alles wordt super netjes behandeld en verpakt om beschadigingen te voorkomen. Ze houden zich aan gemaakte afspraken! Kortom een aanrader alsmede verhuist, en de prijs is gewoon redelijk en marktconform.
pro
Goede zorg
pro
Betrouwbaar
Verhuisd van Vlaardingen (Nederland) naar Vlaardingen (Nederland)
Antwoord van
Wij waarderen het dat u een 5 sterren beoordeling voor ons heeft achtergelaten, hartelijk dank daarvoor. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
De hele geleverde service was erg efficiënt en kalm. Zeer aardige mensen om mee om te gaan, goed in communiceren en inspelen op behoeften wanneer deze zich voordoen. Graag aanbevelen.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de 5 sterren. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u een volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Prettig intakegesprek en goed verhuisteam. Hardwerkende mannen die voorzichtig omgaan met je bezittingen, ingepakt in doeken en folie. De verhuisdoosservice (dozen in bruikleen) is ook top!
pro
zorgvuldig en voorzichtig met spullen omgegaan
pro
prettig verhuisteam
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Oegstgeest (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de review en positieve beoordeling. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Veel geluk in uw nieuwe woning!
het verhuizen is altijd stressvol, maar de mannen van Charly gingen zo ontspannen en vakkundig te werk dat de spanning al snel weg was en ik van de verhuisdag kon genieten.
pro
vakkundig
pro
heel relaxte sfeer
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Delft (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de 5 sterren. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u een volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Aardige meedenkende mensen die op relaxte manier de verhuizing snel en vakkundig regelden en nog uit zichzelf de wasmachine aansloten, super!!!
pro
Aardig/relaxed
pro
Meedenkend
Verhuisd van 's-gravenhage (Nederland) naar Monster (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
De mannen gaan als een speer. Ze moesten met alles 2 ouderwetse trappen af daar het raam niet zo ver open kon om de lift te gebruiken. Alle meubels zijn heelhuids beneden gekomen. Ook de muur van de trap is onbeschadigd.
Er moesten ook nog bij een ander adres meubels en dozen worden afgeleverd alsook bij het grof vuil. Hier zijn ook geen fouten in gemaakt.
Het enige dat je toch beter zelf kan doen is je planten. Hierbij moet ik wel opmerken dat sommige ook ingewikkeld vervoerbaar waren.
Was dus heel blij met Charly.
pro
Werkten in een sneltempo
pro
werkten zorgvuldig
con
plantjes zijn een klein beetje in de knel gekomen
Verhuisd van 's-gravenhage (Nederland) naar 's-gravenhage (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie review. Wij zijn blij dat u een 5 sterren ervaring heeft gehad. Veel geluk in uw nieuwe woning.
Al bij het opnemen van het werk beviel ons de no nonsens houding van dit bedrijf. Vriendelijk, accuraat, goede communicatie.
Op de verhuisdag zijn wij volledig ontzorgd. We hebben veel glazen, kwetsbare meubels. Alles werd zorgvuldig ingepakt en is zonder schade verhuisd. Ook toen een grote lastige kast meer werk kostte dan gedacht, bleef het team vriendelijk en werd alles gedaan om de klus naar tevredenheid af te ronden.
We zijn vol bewondering over de werklust en vrolijkheid. Het was een feest om door hen verhuisd te worden.
pro
Prijs
pro
Zorgvuldig
con
Onbekend met ons kastsysteem
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Veel geluk in uw nieuwe woning
Charly's Verhuizingen biedt extra service in de vorm van zorgvuldig inpakken van meubels, zodat ze niet beschadigen of de muren tijdens het verplaatsen etc. niet beschadigen en het ter bruikleen stellen van verhuisdozen.
Daarnaast verzochten andere verhuisbedrijven in tegenstelling tot Charly's om mee te helpen met tillen, wat ook tijdens de huidige lockdown onverstandig lijkt.
Op de verhuisdag zelf heb ik alleen kort instructies hoeven te geven op de oude adres, waarna ik ze heb opgewacht op het nieuwe adres om daar aan te geven waar alle spullen terecht konden. Mijn spullen werden daarbij zorgvuldig behandeld.
pro
aardige verhuizers
pro
uitstekende service
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
The movers were very pleasant and extremely efficient. They were also careful with the objects and plants. They were a bit late, but that was caught up by their efficiency. The price-quality ratio is very good.
pro
Friendly
pro
Efficient, careful
Verhuisd van 's-gravenhage (Nederland) naar 's-gravenhage (Nederland)
Antwoord van
Thank you for the 4 star rating and review. Although the delay we are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that. Good luck in your new office.
Uitstekend verhuisd door deze professionele, nette en aardige mensen. Snel en vakkundig! Volgens afspraak en zeker niet te duur.
pro
professioneel
pro
netjes
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie review. Wij zijn blij dat u een 5 sterren ervaring heeft gehad. Veel geluk in uw nieuwe woning.
De service is top! wij moesten voor een familielid een verhuizing plannen binnen 1 week van verzorgingstehuis naar een verpleegtehuis . Alles heel netjes geregeld. Zorgvuldig met de meubelen en de spullen omgaan!
pro
Sevice
pro
Zorgvuldig
Verhuisd van Scheveningen (Nederland) naar Scheveningen (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie recensie. We zijn blij dat we u en uw familielid naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u de volgende keer graag weer van dienst.
We had a good experience with Charly's Verhuizingen. The communication prior to the move was clear and timely. The team that helped us with the move was very friendly and professional. The move was on time, and every little item we had arrived safely.
pro
The team of movers were very friendly and flexible
pro
the team of movers handled every little article/item with care and professionalism
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Thank you for the 5 star rating and review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that. Good luck in your new office
Goede communicatie voor en niet opdringerig. Er werd goed meegedacht over de lastige objecten. De mannen die op de verhuisdag kwamen waren zeer vriendelijk, gingen netjes met onze spullen om, kundig en flexibel. In een ochtend stond alles op zijn plek in het nieuwe huis.
pro
Communicatie
pro
Zorgvuldigheid
con
Geen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Reliable, punctual, professional and friendly.
Every mover that was involved was fantastic, a truly great team!
pro
the staff
pro
the efficiency
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Thank you for the 5 star rating and review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that. Good luck in your new home
De vierde keer dat we Charly's verhuizingen hebben ingeschakeld voor onze verhuizing, dat zegt al genoeg :)
Wanneer de verhuizers op de dag van de verhuizing aankomen, zijn ze opgewekt en hebben er zin in. Ze behandelen je spullen met respect, zijn er voorzichtig mee en hebben voor alles wel een oplossing. Daarnaast is niets ze te zwaar en blijven ze de gehele verhuizing opgewekt. Verhuisdozen worden in bruikleen aangeboden en het beschermpapier krijg je ook geleverd. De dag voor de verhuizing wordt je gebeld of alles lukt en of je nog vragen hebt, de dag erna of alles gelukt is.
Voor mij het beste verhuisbedrijf!
pro
gaan voorzichtig te werk met je spullen
pro
opgewekt
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie recensie. We zijn blij dat we u wederom naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u een volgende keer uiteraard graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Echt een aanrader, Charly's! Dachten meteen mee met ons, goede voorbereiding, op de verhuisdag zelf prima uitvoering: op tijd, snel en zeer zorgvuldig. We zijn meer dan tevreden!
pro
Zorgvuldigheid
pro
Snelheid
con
Paar aangeleverde dozen waren kapot
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u een volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Werken netjes. Alles goed ingepakt en voorzichtig met onse spullen.
Nette werkmensen en ervaring met verhuizen
pro
Alles goed
con
Heb ik niet
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de review en positieve beoordeling. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u een volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Snel, netjes en prima gedaan.
Ook nog extra dingen gedaan, zoals boxen van de muur gehaald en ingepakt.
En installatie afgekoppeld en netjes ingepakt.
Gezellig team verhuizers.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nicaragua)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Great service for a fair price, the guys were carefully taking care of the moving. Definitely to recommend
pro
Professional
pro
Careful item handling
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Thank you for the 5 star rating and review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that. Good luck in your new home
duidelijke communicatie, werken netjes en snel. net personeel, als er iets onduidelijk is vraagt men eerst wat er moet gebeuren.
pro
netjes, beleefd
Verhuisd van 's-gravenhage (Nederland) naar 's-gravenhage (Nederland)
Antwoord van
Wij waarderen het dat u een 4 sterren beoordeling voor ons heeft achtergelaten, hartelijk dank daarvoor. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Vlot, vriendelijk, veilig en iedereen bleef vrolijk. Netjes alles ingepakt. Bij aankomst gevraagd waar iets moest staan. Tips ontvangen. Het was een prettige verhuizing. Inmiddels heb ik jullie folder uitgedeeld voor mijn buren die binnen twee jaar ook moeten verhuizen
pro
Vlot, vriendelijk, veilig
con
Nvt
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Vrouwenpolder (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de review en positieve beoordeling. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u een volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Snel en vakkundig verhuisd door de jongens van Charley's. [Namen verwijderd door Sirelo] waren vriendelijke jongens die mij goed geholpen hebben.
pro
vakkundig
pro
vriendelijk
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Krimpen Aan De Lek (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de beoordeling. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een review voor ons achter te laten en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
They packed everything efficiently, we didn’t have to take care of anything. The day of the moving they arrived on time, they worked fast and they protected the fragile and delicate items. They disassembled and assembled the furniture perfectly and they left the boxes on the rooms they belonged. Everything went smoothly and in the evening we could already sleep in our new home. The price was totally fair. We are very grateful!
pro
Timeliness
pro
Carefulness
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Thank you for your review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that with us.
Geweldige service! Professionele crew en ook heel aardig. Zowel voor, tijdens en na de verhuizing is [naam verwijderd door Sirelo] een echte aanrader. En niet duur!
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u een volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Super tevreden. 's-Morgens om 8 uur voor komen rijden, alles perfect beschermd ingeladen en om 14:00 uur alles op het nieuwe adres in de juiste kamers. Chapeau heren, wij waren heel blij met jullie!
pro
zorgvuldig en snel
pro
goede onderlinge samenwerking
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Wij waarderen het dat u een 5 sterren beoordeling voor ons heeft achtergelaten, hartelijk dank daarvoor. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Het waren zeer professioneel, zorgvuldig, super vriendelijk, beleefde en vrolijke verhuizers. Ondanks alle verhuisstress was het een ontspannen sfeer en het voelde bijna als een klein feestje
pro
Zorgvuldig en professioneel
pro
Vriendelijk en vrolijk
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Austerlitz (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de review en positieve beoordeling. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u een volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning in Austerlitz.
Snel gewerkt . Prima gedaan en keurig volgens afspraak gewerkt. en opgeleverd., en begrip voor de emoties die na zo'n lange tijd meespelen.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de beoordeling. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een review voor ons achter te laten en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Great service and took great care with all goods.
Very responsive (and positive) to all requests
Made the whole process very easy
pro
Servcie
pro
Care of goods
con
none
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Thank you for the 5 star rating and review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that. Good luck in your new house
Zeer vakkundig en volgens afspraak de hele verhuizing verzorgd.
Goede klantenservice, ze bellen je voor de verhuizing, op de dag van de verhuizing en daarna om te checken of alles goed is verlopen.
pro
vakkundig
pro
komen afspraken na
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Wateringen (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de beoordeling. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een review voor ons achter te laten en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Omdat ze accuraat; netjes; voorzichtig en ongelooflijk leuke; handige en gezellige jongens zijn!!
Ze gaan heel voorzichtig met alle spullen om; verpakken schilderijen in speciale dozen en verpakken antieke kastjes in dekens!!
pro
heel snel en netjes!!
pro
echte vakmensen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de mooie recensie. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u een volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
De verhuizers waren binnen 3 uur klaar met de verhuizing. Ze waren erg netjes, vriendelijk en behulpzaam.
pro
Duidelijke afspraken en organisatie
pro
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de beoordeling. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Uitstekende communicatie van het begin tot zelfs na de verhuizing. 5 Fijne medewerkers, snel, vakkundig, hardwerkend en zeer vriendelijk. Kwamen op tijd en men werkte als een geoliede machine. Dank jullie wel!
pro
Professioneel & zeer vriendelijk
pro
Vakkundig en snel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
In één woord geweldig! Van de intake, tot de daadwerkelijke verhuizing: alles was top geregeld. Er wordt heel goed met je meegedacht en de mannen zijn super flexibel. Ze waren ook heel erg voorzichtig met al mijn spullen en mijn nieuwe vloer. Heb me geen moment zorgen gemaakt. Zeker een aanrader!
pro
Zeer zorgvuldig met al je spullen en woning
pro
Goede afspraken die worden nagekomen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Heel erg bedankt voor de mooie review. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u een volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Top service tegen een scherp tarief. We zijn 1x verhuisd naar een tijdelijke woning inclusief opslag en 1x naar de nieuwe woning.

Team van [naam verwijderd door Sirelo] is erg vriendelijk, professioneel en gingen voorzichtig om met onze spullen.
pro
Vriendelijk
pro
Scherp tarief
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de review en positieve beoordeling. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u een volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning.
Lots of manpower, they were expeditious but didn’t rush the job. Took good care of all fragile furniture and boxes, and seemed to have a good atmosphere between them all the way through. They would indicate defects on items or on the property for liability purposes, this proves their attention to detail and willingness to be careful.
pro
Quick
pro
Careful with fragile items
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Thank you for your review. We are happy to hear you noticed our teams carefulness what made the 5 star experience. Thank you for sharing and good luck in your new apartment.
Prima verhuisd door [naam verwijderd door Sirelo] van Den Haag naar Zoetermeer. Vriendelijke mensen, harder werkers, geen gezeur. Gewoon goed!
pro
Vriendelijk
pro
Goed bereikbaar voor vragen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de beoordeling. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Very uncomplicated and direct communication and precise quotation of workload and time. Professional movers with ‚get it done‘ attitude!
pro
Quotation
pro
Timing
Verhuisd van Kepplerstraat (Nederland) naar Voltastraat (Duitsland)
Antwoord van
Thank you for the 5 star rating and review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that. Good luck in your new apartment.
Everyone we worked with was professional and courteous. The process from beginning to end was pleasant.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Thank you for your review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that with us.
We zijn super tevreden echt boven verwachting. Vriendelijk niets is teveel en er wordt met respect met spullen omgegaan
pro
Klantvriendelijk
pro
Gezellig
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Nootdorp (Nederland)
Antwoord van
Wij waarderen het dat u een mooie beoordeling voor ons heeft achtergelaten, hartelijk dank daarvoor! Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Het was dit maal voor mij eens een best ontspannen dag, de. Verhuizers pakte alles in inclusief de meubels , ook hebben zij mijn kasten juist gemonteerd ik kwam er nl achter dat deze nooit goed in elkaar hadden gezeten, het was een heel prettige verbuiservaring met vrolijke proffesioneel uitziende verhuizers die gewoon goed werk hebben afgeleverd.. Heel blij mee
pro
Proffesioneel
pro
Alles goed ingepakt
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Delft (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor het achterlaten van een positieve en mooie beoordeling. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Wij hebben glazen meubelen laten verhuizen. Dat was best een dingetje omdat de meubels heel kwetsbaar zijn.
2 keurige, vriendelijke verhuizers hebben deze klus geklaard. In een woord... geweldig!! Wij zijn zeer tevreden en zullen Charlys verhuizingen dan ook aan iedereen aan bevelen. Een dikke 10
pro
Vakbekwaamheid
pro
Correct op tijd
Verhuisd van Arnhem (Nederland) naar Pijnacker (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de mooie beoordeling, fijn om te horen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe meubilair.
Alles werd in dekens en plastic verpakt. Zeer vakkundig netjes en snel en met een vriendelijk woord en lach. Top verhuizers!!!
pro
Vakkundig
pro
Snel gewerkt
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Amerongen (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de review en positieve beoordeling. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u een volgende keer graag weer van dienst. Veel geluk gewenst in uw nieuwe woning in Amerongen.
Zeer goede, fijne ploeg verhuizers! Leuk met de klant en onder elkaar. Nemen hun werk serieus en werken als een speer door.
Paar kleine zaken waren beschadigd, ook dit is snel en correct afgehandeld.
pro
Correcte, hardwerkende mensen
pro
Alles met grote voorzichtigheid verpakt en in het nieuwe huis geplaatst.
con
De verhuizers willen hun werk zó goed doen dat er niet altijd één lijn in zit.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de feedback en positieve beoordeling. We zijn blij dat we u ondanks de schade naar tevredenheid hebben geholpen. Veel geluk in uw nieuwe woning toegewenst en graag tot een volgende keer.
Zeer professioneel bedrijf. Verschrikkelijk aardige mensen. weken snel maar vooral netjes.
Leuk onder elkaar, maar ook naar ons toe....Toppers zijn het..
Ga je verhuizen en zoek je een bedrijf die je zorgeloos verhuisd... Bel Charly
pro
Communicatie
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
Antwoord van
Wij waarderen het dat u een mooie beoordeling voor ons heeft achtergelaten, hartelijk dank daarvoor! Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Zeer positieve ervaring. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kundig en snel. Geen negatieve opmerkingem
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Delft (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor het achterlaten van een positieve beoordeling. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Dienstverlening, zowel voor, tijdens en na de verhuizing is prima.
De verhuismannen was niets teveel. Prima ervaring
pro
Goede service
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de review en positieve beoordeling. We zijn blij dat we jullie naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u een volgende keer graag weer van dienst.
Overall a very good experience. Nice team taking great care of our belongings, sometime even a bit too much.
pro
Nice team
pro
No damage
con
Sometime too careful
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Thank you for your review. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that with us.
De mannen hebben in twee uur tijd allerlei meubels ingepakt en van etages verwisseld met een liftje. Vooral een kast van 2 meter 40 met een liftje van de 1e naar de 2e was indrukwekkend. Er kwam heel wat acrobatenwerk en creativiteit aan te pas!
pro
snel en vakkundig
pro
creatieve oplossing voor diverse problemen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Wij waarderen het dat u een 5sterren beoordeling voor ons heeft achtergelaten, hartelijk dank daarvoor. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Charly's verhuizingen heeft mij voorzien van het verhuizen van mijn piano.
dit ging vanaf een veiling locatie naar mijn huis op de 2e etage, de mannen hebben dit middels een verhuislift zeer zorgvuldig en zeer vaktechnisch uitgevoerd. Mijn piano werd heel netjes ingepakt en beschermd.
tevens is de piano naar wens op de juiste plek neergezet en voorzien van extra vilt om de nieuwe vloer te beschermen.

Ik ben de mannen zeer dankbaar!
Charly's verhuizingen is zeker een aanrader
pro
zeer zorgvuldig & vaktechnisch
pro
heel klant vriendelijk
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de mooie beoordeling, fijn om te horen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe piano.
Top bedrijf!! [naam verwijderd door Sirelo] en zijn jongens werken uitermate professioneel en heel zorgvuldig! Ze maken tijd voor je vrij en leveren kwalitatief werk. Een echte aanrader.
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de review en positieve beoordeling. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen en hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
I moved with Charly's 3 years ago and it went so well, so i chose them again this time and it was exactly as I expected.
They are so sincere and friendly, and they provide such a professional moving service.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Thank you for your review. We are happy you had another good experience with us and really appreciate you taking the time to share that with us.
Keurig nette jongens, denken goed mee en hebben respect voor de spullen die ze verhuizen. Alles ging vlot en soepel.
pro
Snel en correct
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de review en positieve beoordeling. We zijn blij dat we jullie naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u een volgende keer graag weer van dienst.
Zeer net team. Duidelijke uitleg. Telefonisch goed bereikbaar. Alles wordt zo net en goed (veel extra) ingepakt zodat beschadigingen voorkomen wordt.
Voorzorg en ook de nazorg is erg prettig.
pro
Komt afspraak na en alles op tijd!
pro
Voor en nazorg is super prettig
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Een goede verhuiservaring, dat lezen wij graag. Veel geluk in uw nieuwe woning.
Fantastisch! Heel goede prijs-kwaliteit verhouding. Mega aardig en behulpzaam! Het was erg gezellig.
pro
Behulpzaam
pro
Vrolijk
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor uw reactie. Bedankt voor de mooie beoordeling, fijn om te horen. Wij wensen u heel veel plezier in uw nieuwe woning!
Oulet kast gekocht bij een design winkel. Was heel zorgvuldig ingepakt door Charly’s en met grote zorg bij ons boven gebracht. Echt fijne service en vriendelijk personeel. Als wij ooit gaan verhuizen schakelen wij zonder twijfel Charly’s in. 5 sterren + wat ons betreft!
pro
Zorgvuldig
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Wij waarderen het dat u een mooie beoordeling voor ons heeft achtergelaten, hartelijk dank daarvoor! Wij zijn u een volgende keer graag van dienst.
Goede prijs-kwaliteit verhouding, vriendelijk en meedenkend, snelle offerte en snelle verhuizing!!!!
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor het achterlaten van een positieve beoordeling. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Top bedrijf, zeer professioneel. Perfecte service en vakkundig! Ze denken aan alles en zorgen goed voor je spullen.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Wij waarderen het dat u een mooie beoordeling voor ons heeft achtergelaten, hartelijk dank daarvoor. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Afspraak is afspraak, zeer nette prijzen, spullen worden ingepakt in dekens en folie, NIETS gebroken! Vlot verhuisd ondanks de enorme hitte.
pro
Zeer vriendelijke verhuizers
pro
Wijze van transport is aan te bevelen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de review en positieve beoordeling. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Veel geluk in uw nieuwe woning!
Super professioneel bedrijf. Netjes, vriendelijk, zorgzaam met de spullen. Ze nemen echt een zorg uit handen en je kan met een gerust hart je verhuizing aan ze overlaten. Absoluut een aanrader
pro
Professioneel
pro
Klantvriendelijk
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Culemborg (Nederland)
Antwoord van
Wij waarderen het dat u een mooie beoordeling voor ons heeft achtergelaten, hartelijk dank daarvoor! Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Goede communicatie ook vooraf bij aanvragen offerte en regelen van verhuisdozen die we konden lenen waarbij je een aantal momenten kunt aangeven die voor jou uitkomen. Fijne service en professioneel team dat ons binnen 4u volledig over heeft gebracht - ondanks de hittegolf.
pro
Goede communicatie
pro
Professioneel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de review en positieve beoordeling. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Veel geluk in uw nieuwe woning!
prima mensen, werken netjes en heel zorgvuldig. Als er twijfels zijn doen ze niet maar vragen eerst. Alle meubels zorgvuldig ingepakt. Wat een team!
pro
netjes
pro
beleeff
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor uw reactie meneer van Leeuwen. Heel fijn om te horen, hier doen wij het voor. Bedankt! Wij wensen u heel veel plezier in uw nieuwe woning in het mooie Den Haag!
Uitstekend. Alles perfect ingepakt, geen risico's genomen. Net team, snel gewerkt. Ook het traject vooraf was super, een dag van te voren werd ik nog gebeld om alles door te spreken.
Verhuisd van Alphen Gld (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor het achterlaten van een positieve beoordeling. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
The team were thoughtful, understanding, professional and calm. This approach made us feel at ease and the move itself was quick and very well organized. I honestly can’t think of how they could have done it better. Moving house can be stressful but the team removed any feelings of unease and uncertainty, they were worth every euro.
pro
Thoughtful and polite
pro
Clearly experienced, organized and knowledgeable
con
I honestly can’t think of one
Verhuisd van The Hague (Nederland) naar The Hague (Nederland)
Antwoord van
Thank you for your review Mr. Gray. We are happy you had a good experience with us and really appreciate you taking the time to share that with us.
Klantgericht bij zowel de verkoop als het daadwerkelijke verhuizen. Daarnaast de goede zorgvuldigheid waarmee men onze spullen verhuisde (men pakte alles netjes in en zorgde voor de juiste beschermingen). Tot slot is toonde men een grote flexibiliteit - gezien het feit dat onze verhuisdatum 1,5 week van te voren gewijzigd was en Charly's hierin wilde meedenken.
pro
Klantgericht
pro
Zorgvuldig
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor uw reactie. Bedankt voor de mooie beoordeling, fijn om te horen. Wij wensen u heel veel plezier in uw nieuwe woning!
Hele prettige ervaring. Personeel is professioneel, efficient, goed gehumeurd, en klantvriendelijk. Alles ging veel sneller dan verwacht.
pro
Efficient
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Een goede verhuiservaring, dat lezen wij graag. Veel geluk in uw nieuwe woning.
We zijn zeer tevreden met de service van Charly's verhuizingen! De jongens waren er prachtig op tijd, ondanks de lange afstand die ze 's ochtends vroeg moesten afleggen (we verhuisden vanuit Groningen). Ze hebben onze spullen met zorg beschermd tegen beschadigingen met doeken en folie, en deden bij het uitladen niet moeilijk over een gammel trappetje naar de vliering. Kortom: topservice voor een goede prijs!
pro
Zorgvuldige omgang met meubels en spullen
pro
Aardig, mooi op tijd en scherp geprijsd
Verhuisd van Groningen (Nederland) naar Delft (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de review en positieve beoordeling. Wij zijn blij te lezen dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Bijzonder prettig , deskundig en supersnel werkend personeel! Niets dan lof.
Ook Charly zelf aardig en attent.
pro
Prettig, deskundig en super snel werkend personeel
con
Geen
Verhuisd van Rijswijk (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Wij waarderen het dat u een mooie beoordeling voor ons heeft achtergelaten, hartelijk dank daarvoor! Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Zeer ervaren verhuizers vriendelijk, niets was te veel gevraagd, creatief in het zoeken naar oplossingen...in een woord SUPER!!
pro
Alles was te bespreken
pro
Ze hielden zich aan de gemaakte afspraken
con
Geen
Verhuisd van Den-haag (Nederland) naar De Lutte (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de review en positieve beoordeling.
We zijn blij dat we jullie naar tevredenheid hebben geholpen. Veel geluk in uw nieuwe woning!
Alles werkelijk super geregeld, meibels werden netjes verpakt voordat het verhuisd werd. Vriendelijk personeel vaarvoor niets te gek is.
pro
Vriendelijk personeel
pro
Goed georganiseerd
con
Geen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de review en positieve beoordeling. We zijn blij dat we jullie naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Veel geluk in uw nieuwe woning!
De verhuizing was erg snel en absoluut probleemlos. Het team was erg vriendelijk we waren helemaal tevreden!
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor uw positieve reactie en veel geluk op uw nieuwe adres.
Omdat het personeel zo ontzettend gezellig en professioneel te werk gaat.Alles werdt heel netjes in-en uitgepakt.Ondanks de verschrikkelijke hitte van precies de 2 dagen in Juni werdt er hard gewerkt. Ontzettend bedankt.
pro
Fantastisch personeel
pro
Heel erg fijn dat ik jullie gevonden hebt
con
Geen
con
Geen
Verhuisd van 's-gravenhage (Nederland) naar Enschede (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor uw reactie mevrouw Draaisma. Heel fijn om te horen, hier doen wij het voor. Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel plezier in uw nieuwe woning!
Prima verhuisservice. Alles verliep op rolletjes. Genoeg verhuizers om het verhuizen ook voor hen draaglijk te maken met de hitte van 25 juni 2020.
pro
zorgvuldig, tijdig, eigenlijk perfect
pro
voorkomend en vriendelijk
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Wij waarderen het dat u een mooie beoordeling voor ons heeft achtergelaten, hartelijk dank daarvoor. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Uitstekende service voor een prima prijs. Ze kwamen op tijd, pakten alles professioneel in (secuur, goed alles goed beveiligd tegen stoten), demonteerden het bed en de kasten, brachten alles op het losadres naar de juiste kamers, en monteerden het bed en de kasten weer perfect in elkaar. Vriendelijk en beleefd personeel.
pro
zeer klantvriendelijk en professioneel
pro
goede prijs
con
geen
Verhuisd van Leidschendam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de review en positieve beoordeling. We zijn blij dat we jullie naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Veel geluk in uw nieuwe woning!
De verhuiswagen arriveerde keurig op de afgesproken tijd waarna 4 medewerkers snel en vakkundig de meubels inpakten, inlaadden en na verhuizing naar het nieuwe adres het meubilair op de gewenste plaats neerzetten.
pro
Vriendelijk en bekwaam.
Verhuisd van 's-gravenhage (Nederland) naar 's-gravenhage (Nederland)
Antwoord van
Wij waarderen het dat u een beoordeling achter heeft gelaten en goed om terug te lezen dat u uw verhuizing zo positief ervaren heeft. Hartelijk dank!
Bijzonder efficiënt snel netjes heel aardige en keurige mensen en niet duur! Zorgvuldig met inpakken en uitpakken, neerzetten op de goede plaats!
pro
Efficiënt
pro
Zorgvuldig
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Brussel (België)
Antwoord van
Bedankt voor de mooie review. Wij hopen u in de toekomst wederom van dienst te kunnen zijn.
vriendelijke, klantgerichte mannen, die met veel aandacht en voorzichtigheid met mijn spullen omgingen
pro
vriendelijk/klantgericht
pro
voorzichtig
con
geen
Verhuisd van Delft (Nederland) naar Delft (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor uw positieve review. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Komen de afspraken na, goeie prijs/kwaliteit, netjes gedemonteerd en gemonteerd en keurig verpakt in de opslag.
pro
Prijs
pro
Kwaliteit
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor de positieve review en veel geluk toegewenst in uw nieuwe woning.
Communicatie verliep goed voor de verhuizing. Dag van de verhuizing waren ze op tijd. Vriendelijke mannen gingen gelijk aan de slag, gaan zorgvuldig met je spullen om en werken in goed tempo. Ik vond het een fijne ervaring
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Een goede verhuiservaring, dat lezen wij graag. Veel geluk in uw nieuwe woning.
Heel goed bedrijf. Houden zich aan afspraken. Fijne mensen. Gaan respectvol met de spullen om. Niet duur.
pro
Goedkoop
pro
Hele aardige mensen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor uw positieve reactie en veel geluk op uw nieuwe adres.
Alles ging zoals afgesproken. De medewerkers waren erg vriendelijk, beleefd, attent en netjes. De verhuizing ging supersnel en alles in overleg.
pro
Netjes
pro
Snel
Verhuisd van 's-gravenhage (Nederland) naar 's-gravenhage (Nederland)
Antwoord van
Wij waarderen het dat u een mooie beoordeling voor ons heeft achtergelaten, hartelijk dank daarvoor! Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke medewerkers, werken netjes en zorgvuldig.
Bereid om iets extra’s te doen. En komen op het afgesproken tijdstip
pro
Netjes
pro
Zorgvuldig
Verhuisd van Den Haag / Den Haag (Nederland) naar Oostkapelle (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor uw mooie review. Wij zijn u in de toekomst graag weer van dienst.
Zeer hulpvaardig, vriendelijk en flexibel. De verhuizing tijdens Corona was professioneel en verliep prettig.
pro
Flexibel
pro
Hulpvaardig
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de mooie review. Wij hopen u in de toekomst wederom van dienst te kunnen zijn.
Ik kan Charly’s Verhuizingen van harte aanbevelen! Onze verhuizing is vlekkeloos verlopen vandaag. Ze komen afspraken na, zijn snel, behulpzaam, servicegericht, niet duur en bovendien zijn het aardige jongens die onze verhuizing tot een feestje hebben gemaakt. Dus als je ooit gaat verhuizen, zeker deze jongens regelen
pro
netjes op tijd
pro
behulpzaam
Verhuisd van Spijkenisse (Nederland) naar Rockanje (Nederland)
Antwoord van
Goed om te lezen dat u een positieve ervaring heeft gehad. We geven de complimenten aan ze door.
Alles wordt netjes ingepakt, in folie en dekens en hoezen, vriendelijk verhuizers, stralen vertrouwen uit, je hoeft zelf geen zorgen voor je verhuizing te hebben zij regelen alles.
pro
zorgzaam
pro
kwaliteit, dekens, hoezen ed
con
nvt
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te lezen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze verhuizers, we geven de complimenten aan ze door.
The team which moved us did so with smiles from the moment they arrived, to the moment we finished. Pleasant, enjoyable, took care in their work and with our things. Thoroughly pleasant experience.
pro
Friendly enjoyable team members
Verhuisd van The Hague (Nederland) naar The Hague (Nederland)
Antwoord van
Thank you for your positive feedback, we are glad that you've had a positive experience with our company.
Alles perfect geregeld, heel sympathiek en deskundig. 2x verhuizen en tijdelijk onze spullen bij hen in de opslag: alles was perfect geregeld. Ook kasten en bedden voor ons in- en uit elkaar gehaald. Verhuisdatum nog verzet maar was allemaal geen probleem. Super.
pro
snelle antwoorden
pro
netjes in huis
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Wij zijn blij te lezen dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Aardige mensen, beleefd, goed voorbereid,. Zware klus.
Correct gedaan.
Prijs kwaliteit verhouding is prima!
pro
Professioneel
pro
Zorgvuldig
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Wij waarderen het dat u een mooie beoordeling voor ons heeft achtergelaten, hartelijk dank daarvoor! Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Met 6 man sterk onze verhuizing laten doen. Een dubbelbovenhuis waarvan alles via de trap moest. Super gedaan.
Ook de PAX kasten van IKEA laten demonteren en monteren in het nieuwe huis. Zijn we super blij mee dat we dit niet zelf gedaan hebben.
Ik beveel ze van harte aan!
pro
Vakkundig
pro
goede prijs kwaliteit
Verhuisd van 's-gravenhage (Nederland) naar 's-gravenhage (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de review en positieve beoordeling. We zijn blij dat we jullie naar tevredenheid hebben geholpen. Veel geluk in uw nieuwe woning!
Komen afspraken na. gezellige en kundige mensen, service gericht. meedenkend , snelle werkers, ik denk dat dat de meest belangrijke zaken zijn
pro
nakomen van afspraak en op tijd
pro
voorzichtig
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Wij waarderen het dat u een beoordeling achter heeft gelaten en het doet ons goed dat u uw verhuizing zo positief ervaren heeft. Hartelijk dank!
Vriendelijke, efficiënte, meedenkende verhuizers. Gaan zorgvuldig met alle spullen om. Spullen werden gedemonteerd en weer met zorg gemonteerd.
pro
Alles werd met zorg ingepakt en behandeld.
con
Geen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank voor uw reactie.
Wij waarderen het dat u een mooie beoordeling voor ons heeft achtergelaten.
Veel geluk in uw nieuwe woning.
Alles is zeer vlot en proffesioneel uitgevoerd,waren eerder klaar dan gepland kreeg dus een lagere rekening dan de offerte,geweldig bedrijf
pro
Werken snel en voorzichtig
pro
Heel aardige mensen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Beste Michiel,

Bedankt voor deze positieve reactie. Wij wensen jou een mooie tijd in de nieuwe woning.
Super gezellige en zorgvuldige jongens! De verhuizing snel en we hebben veel gelachen! Echt een aanrader!
pro
Snel, zorgvuldig
pro
Vriendelijk en humor
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de beoordeling! Het doet ons goed dat u uw verhuizing zo positief ervaren heeft. Veel geluk in de nieuwe woning!
Perfecte, foutloze verhuizing. Fijne mannen met goed gevoel van humor die erg zorgvuldig te werk gaan!
pro
Service
pro
Zorgzaamheid
Verhuisd van Oegstgeest (Nederland) naar Den-haag (Nederland)
Antwoord van
Beste Floor hartelijk dank voor het achterlaten van een recensie. Goed om te horen!
zeer prettig intakegesprek en fijne keurige medewerkers tijdens de verhuizing

het geheel als professioneel en prettig ervaren
pro
prijs/kwaliteit
con
geen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Leidschendam (Nederland)
Antwoord van
Heel fijn om te horen, hier doen wij het voor. Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel plezier in uw nieuwe woning!
Heel professioneel en vriendelijk! Verhuizing was snel en goed geregeld. Zeer flexibel en nette medewerkers
pro
Snel
pro
Goed prijs
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Wij waarderen het dat u een beoordeling achter heeft gelaten en het doet ons goed dat u uw verhuizing zo positief ervaren heeft. Hartelijk dank en veel geluk in de nieuwe woning!
Keurige en beleefde verhuizers. Alles netjes ingepakt en weer uitgepakt. Meubels later nogmaals verplaatsen geen probleem. Alles vlekkeloos verlopen.
pro
vlekkeloze verhuizing
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Waddinxveen (Nederland)
Antwoord van
Beste Herman, wij doen er alles aan om alle klanten naar 100% tevredenheid te helpen. Het is dan ook mooi om te horen dat extra service wordt opgemerkt en gewaardeerd. Hartelijk dank voor de beoordeling en heel veel plezier en geluk in de nieuwe woning!
Wij zijn onlangs verhuisd door Charly
Dit is zeer snel, vakkundig en professioneel gedaan! Niets beschadigd en alles is vlot verlopen
Vriendelijke mensen en zeer hulpvaardig
Ferry en Agnes Thomasse
pro
Professioneel
pro
Snel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor de review en positieve beoordeling. We zijn blij dat we jullie naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Veel geluk in uw nieuwe woning!
Net verhuisd door dit bedrijf en het kon niet beter. Ze kwamen op tijd, reageerden heel flexibel op alles wat anders liep ( in deze corona tijd) en waren ook nog erg gezellig. Heel professioneel en efficiënt. Zou ze aan iedereen aanraden!
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Leiden (Nederland)
Antwoord van
Gezelligheid tijdens de verhuizing is heel belangrijk, vooral in deze moeilijke tijden. Wij willen u dan ook bedanken voor de prettige verhuizing. Wij wensen u goede gezondheid en veel woonplezier toe in uw nieuwe optrekje!
Uitstekende service!
De jongens verhuizen uw goederen met alle zorg van A naar B!
Een echte aanrader!
pro
Snel !
pro
Zorgvuldig
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Goed en niet duur. De verhuizing vanaf twee adressen verliep prima en vlot.Geen enkele beschadiging en alle meubels werden zorgvuldig ingepakt. Top!
pro
Gezellige en prettige omgang
Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
Vriendelijk en vlot, opgewekte rustige werkers, beleefd en respectvol wisten van aanpakken werkten in een goede sfeer lekker samen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Duidelijk, helder over dienstverlening, alle afspraken correct en op tijd nagekomen. Verhuizers vakkundig, prettig in de omgang en opgewekt en hebben onze huisraad ingepakt en behandeld alsof het kroonjuwelen waren!
pro
Duidelijke afspraken
pro
prettige communicatie
con
geen enkel minpunt
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Er was een goede communicatie en de spullen werden met grote aandacht verpakt en vervoerd. Er werd extra service geleverd door een tafel te demonteren en naar de garage te brengen.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Leiden (Nederland)
Charly en zijn collega's waren zeer kundig en dachten mee , ze hebben ons uitstekend geholpen en we zijn vakkundig en zonder problemen verhuist
pro
kundig en vakbekwaam
pro
meedenkend en servicegericht
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Heerlen (Nederland)
Alle afspraken zijn prima nagekomen. Goede inschatting van benodigde tijd. Spullen werden allemaal zorgvuldig behandeld. Goede voor- en nazorg !! Als ik weer ga verhuizen dan is er maar een optie ...Charly bellen
pro
Betrouwbaar
pro
Zorgvuldig omgegaan met de huisraad
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Service, stiptheid, professionaliteit voor een betaalbare prijs; Charly’s Verhuizingen heeft het allemaal. Ik kan ze zeer aanbevelen. Mijn verhuizing verliep vlekkeloos! En het zijn leuke jongens bovendien ;).
pro
Service
pro
Betaalbaat
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Zeer betrouwbaar, professioneel, vriendelijk, ervaren, plezierig, zeer tevreden, snel, goede communicatie, zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Amersfoort (Nederland)
Er is een goede en duidelijke en vriendelijke communicatie. Er word netjes met de spullen omgegaan die ze transporteren.
pro
Goede vriendelijke communicatie
pro
Ze gaan zeer netjes met je spullen om
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Snelle en goede service voor een prima prijs. Vriendelijk en behulpzaam personeel onder goede leiding.
pro
Snelle reactie
pro
Professioneel
con
Verwarrende communicatie vooraf
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Een verhuizing is altijd een hoge stressfactor, zeker met 2 katten erbij. Na goede voorbereidingen te hebben getroffen was daar de verhuisdag. Katten in de badkamer gezet en daar ging de deurbel. Er stapten 6 mannen binnen die er met frisse moed tegenaan gingen. In een mum van tijd was alles ingeladen en niets was teveel voor hen. Zij hebben ons enorm geholpen door optimistisch samen te werken met elkaar. En opvallend was dat ze met veel aandacht en zorg onze meubels inpakten om beschadigingen te voorkomen. Mijn man en ik zijn heel erg blij dat het vlekkeloos is verlopen. Dus wie twijfelt, niet verder zoeken, meteen Charlysverhuizingen inschakelen. Hartelijke groeten, Erwin & Marijke
pro
Zeer scherpe prijs
pro
Samenwerking en harde werkers
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Papendrecht (Nederland)
Super prettige en kundige verhuizers. Alles ging volgens plan. Snel en vakkundig. Buitengewoon aardige en prettige verhuizers. Zou ze direct weer inschakelen.
pro
Goede prijs
pro
Geweldige service
Verhuisd van Wassenaar (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Ik heb ze als zeer professioneel ervaren. Ze komen afspraken na en werken zorgvuldig. Van tevoren konden we verhuisdozen krijgen en inpakpapier en labels. Dag van tevoren nog een herinnering gekregen en bevestiging dat ze er om een bepaalde tijd zijn. Dat is erg fijn. Pakken vervolgens alles netjes in om beschadigingen te voorkomen. We hebben 2 maal gebruik van ze gemaakt en beide keren zeer tevreden. Echt een aanrader!
pro
Komen afspraken na
pro
Voorzichtig met je spullen
con
Misschien niet de allergoedkoopste
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
We werden vooraf en op de dag zelf goed geinformeerd. Het verhuisteam zelf was heel vriendelijk, deskundig en behulpzaam.
pro
snel
pro
behulpzaam
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Een hele goede ervaring. Professioneel, kundig en vriendelijk. Ik wil deze beoordeling geven omdat mijn dochter een hele slechte ervaring had met een ander bedrijf, had ze maar voor Charly gekozen.
Sterke en snelle verhuizers wie niets teveel was.
pro
Op tijd, vriendelijk, kundig, handig
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Professioneel, vakkundig en bijzonder vriendelijk. Een verhuisteam van 3 man heeft een grote buffetkast met een verhuislift via de achtertuin (want via trappenhuis onmogelijk) naar 1 hoog verhuisd. Dat deden zij met een handige GEDA verhuislift (ter plekke opgebouwd), een heldere taakverdeling, de grootste zorgvuldigheid en nog snel ook. Van harte aanbevolen!
pro
Professioneel, zorgvuldig
pro
Vriendelijk, verzorgd
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Zeer professionele en vrolijke mannen met ieder een duidelijke taak waardoor de gehele verhuizing super soepel verliep. Er wordt echt met zorg met de spullen omgegaan. Alles wordt keurig goed verpakt en gelabeld zodat het in de juiste ruimte geplaatst wordt. Tweede keer dat [naam verwijderd door Sirelo] onze verhuizing heeft verzorgd, echt een enorme aanrader!
pro
Profesioneel
pro
Zo wordt verhuizen een feestje ;-)
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Netjes, vakkundig, vrolijk personeel. Alles goed verpakt. Er is niets beschadigd of gebroken tijdens de verhuizing
pro
Vakkundig
pro
Vrolijk
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Honselersdijk (Nederland)
Charly's were able to answer every request I had and to adapt to my schedule. They did not change the date or time of the moving and were punctual on the moving day. The team was able to find quick solutions and to do the move fast and professionally.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
The moving was 40 % cheaper than another company and we were totally satisfied. It was fast, well done, and the movers took good care of our stuff.
pro
cheap
pro
fast
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Aardige, relaxte mannen. Zorgden goed voor de inboedel. Waren erg blij met de koffie. Zeer redelijke prijs.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Charly's Verhuizingen is the best! Very professionals, they pay attention to every single detail. Zero damages which is the most important! Charly is a really nice guy and capable of solving any raised issue. Friendly staff with respect to the customer and his property. I highly recommend Charly!
pro
Very professionals, good prices
pro
Friendly staff
Verhuisd van The Hague (Nederland) naar The Hague (Nederland)
Top service! Alles wordt netjes en zorgvuldig verpakt. De medewerkers zijn vriendelijk en snel. Te veel moeite bestaat niet!
pro
Snel en zorgvuldig
pro
Vriendelijk en vakkundige medewerkers
Verhuisd van Scheveningen (Nederland) naar Ypenburg (Nederland)
snel, punctueel, beleefd en goed. Ik ben heel tevreden en kan ze allen maar aanraden. Bedanke voor het goede verhuizing.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Aachen (Duitsland)
Zeer enthousiast over hoe dit ging allemaal. Ontspannen contact. Soepel en persoonlijk. Zeer concurrerende offerte. Verhuizing zelf perfect en efficiënt geregeld. Prettige professionele kerels. Kreeg van allemaal een hand bij aanvang en vertrek!! Was ruim binnen een dagdeel allemaal goed beschermd en ingepakt in de wagen geladen. Ik kan Charly van harte aanbevelen!
pro
Professioneel
pro
Concurrerend
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Top bedrijf! Verhuisd van 4 laags herenhuis naar appartement. Restant spullen zijn naar opslag gebracht, was ook geen enkel probleem. Zeer goed ingepakt en zorgvuldig te werk gegaan. 6 vrolijke mannen die van aanpakken wisten, niets was hen teveel. Alles goed gedemonteerd en weer in elkaar gezet, zonder beschadigingen. Extra ritten gemaakt voor de laatste spullen. Hun humor, gezang en vrolijkheid nam alle verhuisstress weg! Prijs kwaliteit verhouding verdient 5 sterren. Ik zal iedereen dit bedrijf aanbevelen en ik bel ze ook weer als er nog spullen uit de opslag gehaald moeten worden of als ik andere dingen moet vervoeren die niet in mijn auto passen, want zoals gezegd: alles is bespreekbaar bij hen. TOP!
pro
Goede vakmensen met goed humeur
pro
Goede prijs kwaliteit verhouding
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Scheveningen (Nederland)
Super professioneel team! Alle spullen werden zorgvuldig ingepakt en behandeld. Super kundig de kasten, bedden en bureaus ge(de)monteerd. Enorm flexibel toen ik ze vroeg halverwege de dag nog een extra kast op te pikken op een ander adres. Daarnaast fluitend het zware werk verrichten bij >30 graden celcius. Enorm veel respect voor dit team! Dank [namen verwijderd door Sirelo] en de overige mannen.
pro
Zorgvuldig, professioneel,
pro
Gemotiveerd, flexibel en snel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Father and Son company.
Competition 45m3 Haag->Delft : 600€ < Charly's 1100€ < 2200€

You could may be use 'What's up' to comunicate with your clients and deliver the boxes the next day.
pro
Professional team, Quality of the boxes
pro
English
con
Box delivery after some calls
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Delft (Nederland)
Zeer prettige, correcte en hardwerkende verhuizers. Geen gezeur en doen de laatste vergeten spullen ook nog even in een doos. Zeer meewerkend. Bikkelen vrolijk door bij een temperatuur van 30 graden en blijven positief. Erg fijn. Zonder problemen verhuisd! Klasse!
pro
Zeer gedreven en hardwerkend
pro
Meewerkend en positief
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Really impressed and more than satisfied!!!
Ok I must admit I was not expecting this but we hit the jackpot with these guys!
We had to move to a new place with a short notice. We got recommendations for a few movers and Charly's was one of them.
Not only was the price the most competitive but the service was excellent. We received as many boxes as we wanted, they got right on the agreed time, dismantled the heavy stuff like closets, sofas, washing machines etc with care and packaged everything within blankets and wrapper. At the new place they even put blankets on the stair handlebars just to make sure no damage is done.
The crew was extremely polite and most importantly with smiley faces which was extra appreciated. Putting everything back in place was done very professionally and everything works just fine!
5 stars for everything, we are already recommending Charly's to friends and colleagues. Great job!
pro
Price, friendliness
pro
Care with items, effectiveness
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Rustige, bekwame, vriendelijke medewerkers die mij geheel ontzorgen. Die een moeilijke grote antieke kast via de achtertuin naar buiten en ook weer naar binnen verplaatst hebben. Die het bed uit en in elkaar gezet hebben. Die apparaten meteen aansluiten en daar advies over geven. 80 m2 inboedel in 4 uur verhuisd.
pro
Snel vakkundig en vriendelijk
con
Planning van de verhuizing was vaag, wist niet exact wanneer en hoe laat.
Verhuisd van 's-Gravenhage (Nederland) naar 's-Gravenhage (Nederland)
Wij zijn erg tevreden over Charly's! Verhuizers waren zeer bekwaam, snel, netjes en vriendelijk. Heel fijn en zeker aan te bevelen.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
alles verliep volgens afspraak, kundige verhuizers, voorzichtig met de spullen
goede prijs, zeker zal ik Charly aanbevelen aan anderen.
pro
komen op tijd volgens afspraak
pro
vriendelijke verhuizers
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Huis kopen, verhuizen en druk op het werk. Een stressvolle periode dus. Het is dan erg fijn dat er ' ochtends vroeg mannen op de stoep staan die binnen no-time je spullen zorgvuldig in de vrachtauto laden en op het nieuwe adres in elkaar gezet weer op zijn plek hebben gezet. Verhuizen, nee voorlopig niet maar als ik weer ga verhuizen dan bel ik ze zeker weer!
pro
Zorgvuldigheid. Hebben inpakmaterialen. Leggen keurig overal bescherming neer zodat je geverfde deuren ed niet worden beschadigd.
pro
Nemen alles uit handen
con
Had liever gezien dat ze te laat waren. Was nog niet klaar en ze waren zelfs aan de vroege kant.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Charly's Verhuizingen hebben ons zeer vakkundig en zorgvuldig verhuisd. Charly kwam met veel mannen en zij hebben onze spullen prima verhuisd.

Ik zal Charly zeker aanbevelen.

Gr Coen
pro
zorgvuldig en vakbekwaam
pro
goede prijs kwaliteit verhouding
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Our move was fantastic, the guys were friendly, flexible, helpful and very careful with our belongings. They made the process much less stressful than moving usually is, and the price was also very reasonable. I would happily recommend them to anyone.
Verhuisd van 's-Gravenhage (Nederland) naar 's-Gravenhage (Nederland)
Charly geeft goede persoonlijke service (komt langs voor offerte, spullen niet beschadigd, vriendelijke staf), en dat alles tegen goede prijs
pro
goede prijs
pro
goede service
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
De mensen van Charly's hebben op een hele vriendelijke en keurige manier mijn huisraad verhuisd. De meubels werden ingepakt en de schilderijen werden opgeborgen in aparte koffers. Alles verliep heel vlot en op een vrolijke manier.
pro
Keurig, vlot, vriendelijk en flexibel
pro
Voordelig
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
heel goede en snelle verhuizing tegen een goed tarief. 's Ochtends om 8 uur begonnen, om 10 uur waren ze al klaar. Netjes, snel, geen beschadigingen.
pro
snel
con
duurde wel lang voor ik de beloofde dozen kreeg.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Charly and company managed a complex local move from a house into a downtown apartment, delivering exactly as promised and working closely with us to sequence packing, moving and unloading. His team is strong, polite, professional and always ready to oblige. They took great care with our belongings (including several pieces of antique furniture) and with the properties involved; they labeled everything correctly. Even the use of packing materials was responsible: enough to be safe, but not wasteful. We are extraordinarily pleased, and highly recommend this great local company and family business.
pro
Reliable, careful, fast
pro
Reasonably priced
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Heel tevreden, de jongens hebben altijd gevraagd waar wat moet. Waren voorzichtig met de nieuwe huis...de muuren etc. Netjes gewerkt. Als wat niet correct plaatsiert war hebben ze het zonder probleem veranderd.
Beelder voorzichtig transporteert .
pro
Netjes gewerkt
pro
Altijd gevraagd
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Hebben ons in 2013 onder barre omstandheden namenlijk hevige sneeuw verhuisd. Zeer netjes en vlot voor een goede prijs, aanrader!
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Top bedrijf! Ze hebben snel gereageerd, waren heel hulpzaam en hebben snel gewerkt voor een goede prijs. Ik zou ze zeker opnieuw bellen als verhuis.
pro
Altijd bereikbaar
pro
Snelle reactie
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Ik ben erg tevreden met Charly's Verhuizingen uit Den Haag . Ze zijn vriendelijk , professioneel en snel. Binnen een dag geregeld en verhuisd. Helemaal top.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Monster (Nederland)
Charly senior kwam op een doordeweekse avond bij ons thuis om het werk op te nemen en maakte in korte tijd een inschatting van het werk en de kosten. Hij nam onzekerheden bij ons weg en was flexibel in de verhuisdatum.
De dag voor de verhuizing ontvingen wij twee zeer vriendelijke collega’s die alles zeer netjes hebben ingepakt. Op de dag van de verhuizing waren dit zelfs zes opgewekte en geduldige heren, een grote en een kleinere wagen, een mooie en grote lift en een zee aan dekens (bescherming tegen schade) en inpakmaterialen (folie, papier).
Alles is met grote voorzichtigheid, zonder ook maar één beschadiging het huis uit getild en in het nieuwe huis naar binnen gebracht.
Ondanks de zeer lange dag bleef iedere medewerker uiterst vriendelijk en behulpzaam, tot en met het laatste meubelstuk en de laatste doos. Er leek geen einde aan te komen, maar ondanks dat werd het geen moment een haastklus.
Wij hebben zeer veel waardering voor het vakwerk en het plezier waarmee onze verhuizing is uitgevoerd! Complimenten!!Lees meer
pro
Aandacht voor detail. Geduldig en veilig geregeld.
pro
Opgewekte en behulpzame collega’s.
Verhuisd van Scheveningen (Nederland) naar Scheveningen (Nederland)
The moving went smoothly. Good care was taken of all items. Nice, helpful movers. All furniture and boxes were placed as requested.
con
Better response to request for contact
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Denhaag (Nederland)