Verhuisbedrijf Charly’s

9,9 (326‎)
i
Wat klanten zeggen
pro
Professioneel (83)
pro
Voorzichtig met meubelen (69)
pro
Vriendelijk (69)
con
Communicatie (6)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer
Kunst vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 19 juni 2023

Over

Als familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring is Charly's Verhuizingen een verhuisbedrijf in hart en nieren. Charly's verhuizingen is een begrip in Den Haag en omstreken. Klein, groot, voor particulier of bedrijf. Zij onderscheiden zich in het bieden van service op maat. Naast het uitvoeren van verhuizingen, hebben ze zich gespecialiseerd in (tijdelijke) opslag van uw inboedel en ontruimingen.


Na een persoonlijke kennismaking en bespreking van de werkzaamheden, wordt een vrijblijvende offerte aangeboden. Bij de uitvoering is Charly jr. altijd persoonlijk betrokken en daarbij ook het vaste aanspreekpunt, om te zorgen dat een verhuizing of ontruiming vlekkeloos en volgens afspraak verloopt.

Het team van Charly bestaat uit ervaren, beleefde, enthousiaste mensen met een flexibele instelling en oplossingsgerichte houding. Alle medewerkers zijn gediplomeerd inboedelverhuizer via het Erkende Verhuiscollege.

Tijdens de verhuizing gebruiken ze de modernste middelen. Zo zijn hun verhuisauto’s standaard voorzien van verhuisdekens, stretchfolie, speciale meubelhoezen, rolcontainers, hondjes, tv-kisten, garderobeboxen & schilderijdozen. Ze onderscheiden zich in het bieden van hoogstpersoonlijke service en het volledig verpakken van uw inboedel. Natuurlijk is uw inboedel tijdens de verhuizing verzekerd.

Charly's Verhuizingen staat voor 100% tevredenheid.
Lees meer

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Als familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring is Charly's Verhuizingen een verhuisbedrijf in hart en nieren. Charly's verhuizingen is een begrip in Den Haag en omstreken. Klein, groot, voor particulier of bedrijf. Zij onderscheiden zich in het bieden van service op maat.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Wij verzekerd bij TVM Verzekeringen. Uw inboedel en interieur zijn verzekerd tot € 100.000 met een eigen risico van € 100,- . Dat wij uw verhuizing met de grootste zorg uitvoeren is een belofte, daardoor hebben we een zeer lage claim ratio.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Om uw verhuizing te inventariseren en zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen komen wij bijna altijd vooraf bij u langs om een vrijblijvende passende offerte voor u te kunnen maken. ​Zo weet u als klant direct waar u aan toe bent. U heeft rondom uw verhuizing van alles te regelen dus wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt. Zo kunt u snel weer verder met het regelen van andere zaken.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

100% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
Service with a smile! Een absolute aanrader. Vriendelijk geholpen van offertetraject tot aan de daadwerkelijke verhuizing.
En op zondag werden - op verzoek - de verhuisdozen geleverd. Wat een service!!!! Gewoon top.
pro
Inpakken van meubelen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te lezen dat u zo tevreden bent en hartelijk dank voor de 5 sterren recensie. Tot een volgende keer!
 op Sirelo
de mannen hebben keihard en efficiënt gewerkt. Toen bleek dat meer mankracht moest worden ingezet werd soepel geschakeld. Wij hebben geen enkele klacht. De service was volledig conform verwachting ( misschien zelfs wel beter)
Als ik een suggestie mag doen, gun de mannen wel even tijd om een boterham te eten, want op een lege maag de hele dag sjouwen is wel erg zwaar!.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Dank voor de positieve review. Fijn dat u onze dienstverlening als prettig heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen en tot een volgende keer!
 op Sirelo
Heel graag wil ik laten weten dat mijn verhuizing gister supergoed is verlopen.

De mannen hebben echt zo goed gewerkt.

Het was een regendag; alles werd netjes in plastic gedaan. Sleutels van kasten in plastic in de laden zodat ze niet zoek raakten.

Ze waren heel voorzichtig, er is niets beschadigd  (antieke spiegel nog niet uitgepakt maar die zit zo goed in noppenspul dat ik denk dat dat wel ok is).

Ze overlegden goed met mij.

Kortom: niets dan lof. 
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Wij waarderen het dat u een mooie beoordeling voor ons heeft achtergelaten, hartelijk dank daarvoor! Veel geluk in uw nieuwe woning en wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
 op Sirelo
Wij waren zeer tevreden over de verhuizing, van Den-haag naar Deventer. Charly,s personeel werk knetter hard en alles netjes verpakt en ingeladen in de verhuiswagen, ze hebben 11 januari alles ingeladen en bij hun in de beveiliging gezet, wij konden op ons gemak naar Deventer rijden en Slapen de volgende ochtend 12 Januari stond de verhuiswagen om half 9 in Deventer voor de deur. En is alles perfect binnen gekomen en uitgepakt. alle 80 dozen werden netjes op hun plek neergezet, ons bed en kasten werden allemaal keurig in elkaar gezet zoals afgesproken. Wij zou iedereen dit bedrijf aanbevelen om hun verhuizing te laten regelen, nogmaals dank [Namen verwijderd door Sirelo]
pro
Professioneel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Deventer (Nederland)
Antwoord van
Dank voor de positieve review. Fijn dat u onze dienstverlening als prettig heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen en veel geluk in uw nieuwe woning
 op Sirelo
We zijn verhuisd naar een huis in dezelfde straat. In 1 dag is er ingepakt en in 1 dag verhuisd. Op beide dagen was er een professioneel team met vriendelijke, meedenkende verhuizers. Goed gecoordineerd, goede communicatie. Helemaal top. Zou Charly’s zeker aanbevelen.
pro
Behulpzaam
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Goed om te horen dat we u naar volle tevredenheid hebben geholpen en bedankt voor de 5 sterren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten en veel geluk in uw nieuwe woning
 op Sirelo
Goede afspraken. Alles netjes verzorgd. Toen de verhuiswagen niet onder de poort door kon, werd er een “blik” extra verhuizers opengetrokken. Super!
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Dank voor de positieve review. Fijn dat u onze dienstverlening als prettig heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen en veel geluk in uw nieuwe woning

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Reviewbronnen

Sirelo
9,9
326
Facebook
9,6
33
Google
9,8
210

Andere verhuisbedrijven in Den Haag

9,8
310

Bewust Verhuizen

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,8
225

Verhuisservice24

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,0
348

Verhuisbedrijf Direct

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf