Bewust VerhuizenGemiddelde score van 9,8 uit 182 reviews
Vergelijk met 4 andere verhuizers en bespaar op je verhuizing
Vraag een gratis offerte aan

Bewust Verhuizen
Binckhorstlaan 289E
2516 BC Den Haag
085 273 1240

Over verhuisbedrijf Bewust Verhuizen

Bewust Verhuizen heeft meer dan 25 jaar verhuiservaring en werkt uitsluitend met opgeleide vakmensen en professioneel materiaal. Zo gebruiken ze bijvoorbeeld verhuisdekens, meubelrollers en speciale hoezen om uw goederen zo veilig mogelijk te vervoeren. Ze zijn ervan overtuigd dat verhuishulp voor iedereen mogelijk moet zijn. Daarom kunnen ze goedkoop verhuizen en een hoge kwaliteit bieden. Studentverhuizing, bedrijfsverhuizing, seniorenverhuizing, pianoverhuizing, spoedverhuizing of ontruiming. Ook kunt u ze inschakelen voor het demonteren en in elkaar zetten van uw meubels.

Diensten

Nationaal verhuizen
Piano vervoer

Type verhuisbedrijf

Onbekend

Associaties

Bewust Verhuizen maakt, voor zover bij ons bekend, geen deel uit van een associatie.

Vergunningen

Bewust Verhuizen is in bezit van de volgende relevante vergunningen:


geeft aan of het verhuisbedrijf dit heeft.

Diensten

Nationaal verhuizen
Piano vervoer

Type verhuisbedrijf

Onbekend

Associaties

Bewust Verhuizen maakt, voor zover bij ons bekend, geen deel uit van een associatie.

Vergunningen

Bewust Verhuizen is in bezit van de volgende relevante vergunningen:

geeft aan of het verhuisbedrijf dit heeft.

Er zijn 182 beoordelingen voor Bewust Verhuizen.
Schrijf beoordeling

Aanbeveling

Er werd zeer zorgvuldig met onze spullen omgegaan en alles wat kapot kon werd heel netjes met zwart kruipplastic in gerold.
Verder krijgen ze echt heel veel in de vrachtwagen.
Over de hele dag was er een goede communicatie en de dag was best lang.
Ik ben echt zeer te vrede.

Plus- en minpunten
Netjes
hard werkend
Verhuisd van Nistelrode (Nederland) naar Tuil (Nederland).


Aanbeveling

De jongens waren er mooi op tijd, alles netjes ingepakt en gecalculeerd wat er in 1 keer mee kon. Inmiddels wpas de lift gekomen en daar starten we met een solide snelheid alles snel en vakkundig uitgevoerd. Bij het nieuwe huis alles snel en vlot uitgeladen en op de plek van bestemming gezet. Ruim binnen de tijd waren ze klaar en een groot compliment voor de jongens die zorgvuldig met de spullen omgaan.

Plus- en minpunten
mooie prijs
snel en vakkundig
Verhuisd van Arnhem (Nederland) naar Arnhem (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers waren professioneel, vriendelijk en zorgvuldig, wij werden goed geïnformeerd voor, tijdens, en na afloop van de verhuizing die op rolletjes verliep. De drie verhuizers was geen moeite te veel en ze waren zeer voorzichtig en secuur met onze spullen. Ruimden alles netjes op en waren prettig in de omgang. Gewoon top dus.

Plus- en minpunten
Servicegerichtheid
Vlot en secuur: een fijne combinatie
Geen
Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Nijmegen (Nederland).


Aanbeveling

Van begin tot eind een feest! Werd zeer persoonlijk te woord gestaan aan de telefoon, alles werd super duidelijk doorgesproken. De dag zelf was heel professioneel en gezellig, je hoeft je echt nergens zorgen over te maken, de 3 verhuizers waren echt vaklui. De inschatting van tijd en hoeveelheid spullen klopte precies, dus het uiteindelijk betaalde bedrag lag heel dicht bij de offerte prijs. Echt perfecte service, volgende verhuizing weer bij Bewust Verhuizen!

Plus- en minpunten
Service
Professionaliteit
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Overveen (Nederland).


Aanbeveling

Keurig op tijd, alles werd netjes verpakt, toen de afgesproken tijd overschreden zou gaan worden (door eigen schuld) werd dit netjes gemeld, alles netjes weer ingehuist en aangesloten indien van toepassing

Plus- en minpunten
duidelijke communicatie
harde werkers
Verhuisd van Gemert (Nederland) naar Gemert (Nederland).


Aanbeveling

Hard werkende en betrouwbare medewerkers. Ze waren op tijd en gaven ook extra tips aan ons. Keken ook niet op een uurtje meer of minder!

Plus- en minpunten
Hard werkend
Betrouwbaar
Verhuisd van Vlaardingen (Nederland) naar Vlaardingen (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijke en uitermate professionele verhuizers. Ze waren zelfs eerder klaar dan verwacht waardoor ik nog minder kwijt was dan verwacht. Alle spullen werden zorgvuldig behandeld.

Plus- en minpunten
Professionals
Prijs en kwaliteit
Geen
Verhuisd van Barneveld (Nederland) naar Barneveld (Nederland).


Aanbeveling

Ik werd heel snel benaderd nadat ik een offerte had aangevraagd. Ik twijfelde bijna omdat het te mooi om waar leek te zijn. Uiteindelijk een prima offerte gekregen, dozen gehuurd en zijn we met lift en twee busjes verhuisd. Het ging iets minder snel dan ik had verwacht omdat een van de twee verhuizers telkens aan het wachten was tot de lift vol of leeg was, maar uiteindelijk is alles goed overgekomen en ben ik heel tevreden met de dienst!

Plus- en minpunten
Zorgvuldig te werk gegaan
Nette dozen gehuurd
Niet zo efficient
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Goed op tijd, aardige verhuizers, niet te duur, zeer behulpzaam, geen probleem om de spullen op 2 verschillende lokaties af te leveren

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Purmerend (Nederland).


Aanbeveling

Zeer tevreden over de 2 mannen van Bewust Verhuizen, ze waren zeer behulpzaam en hebben alles snel en voorzichtig verhuisd. Top!

Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland).


Aanbeveling

Ik heb de communicatie zeer prettig ervaren. Enkele dagen voor de verhuizing gebeld om alles door te spreken en een aftersales call. De mannen waren op tijd en hebben langer doorgewerkt dan vooraf opgenomen in de planning (wij hadden toch meer dozen dan verwacht). De mannen hebben keihard gewerkt en wilden pas iets drinken toen de klus was geklaard. Heeft ons veel werk uit handen genomen en zijn tevreden over het resultaat. Ook gaven zij advies voor verplaatsen van spullen, wasmachine gelijk aangesloten. Top!

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Ik geef niet snel een 10. Maar dit is het waard. We hadden al vroeg een offerte laten maken. Daarbij is goed rekening gehouden met wat we zelf hadden gedaan, gingen doen en wat we wilden laten doen. Hierdoor een scherpe prijs afgesproken. Men schatte 7,5 uur, ik dacht zelf ... dat worden er wel 8,5 dus daar heb ik ook rekening mee gehouden en klopte ook. Men was op tijd, zorvuldig, netjes, beleefd. Alles in overleg en alles zoals we het wensten. Ze werken echt hard, eten en drinken doen ze wel tussendoor in de auto als ze heen en weer rijden. Je ziet ze niet stilstaan maar blijven maar doorgaan! Niets beschadigd (en er waren echt een paar zeer kwetsbare dingen). Maar echt belangrijk: Blijf in gesprek, ze kunnen niet ruiken wat je wilt of hoe je het wilt.

Plus- en minpunten
Correct, netjes, zorvuldig
Zeer scherpe prijs en hoge kwaliteit
Verhuisd van Ugchelen (Nederland) naar Loenen (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers waren op tijd, vriendelijk en professioneel. Spullen werden goed beschermd ingepakt, ruimte optimaal benut in de verhuiswagen. geen beschadigingen en zoals je mag verwachten !

Plus- en minpunten
Op tijd op locatie aanwezig
werkte hard en hebben goede ervaring met wat ze moeten doen !
Verhuisd van Vlaardingen (Nederland) naar Vlaardingen (Nederland).


Aanbeveling

Zeer professioneel en mannen hebben hard gewerkt. Zijn zorgvuldig met mijn spullen om gegaan. Erg netjes.

Plus- en minpunten
Harde werkers
Professioneel
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Hele aardige nette en zeer behulpzame verhuizers 1 woord Fantastisch!!! Alles liep op rolletjes, geplande tijd klopte ook!!!!

Plus- en minpunten
Snel antwoord
Kundige mensen
geen
Verhuisd van Hellevoetsluis (Nederland) naar Hellevoetsluis (Nederland).


Aanbeveling

Goede afspraken, van tevoren nog even gecontroleerd of alles in orde was. Keurig op tijd, goede verhuizers. Echt een aanrader!

Plus- en minpunten
Goede afspraken
Netjes op tijd
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Rijen (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijke en competente verhuizers, heerlijk dat de spullen zonder gedoe of schade over zijn. En dat precies binnen de gerekende uren.

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Keurig op de afgesproken tijd . Vriendelijke rustige verhuizers die uiterst voorzichtig en weloverwogen te werk gingen . Dachten mee met spullen op de juiste plek zetten .
Keurig het seal materiaal weer mee terug genomen .

Plus- en minpunten
Netjes op tijd
Zorgvuldige werkwijze
Geen
Verhuisd van Schiedam (Nederland) naar Spijkenisse (Nederland).


Aanbeveling

De jongens werkten zeer zorgvuldig en hard. Bovenal waren ze vrolijk en dat maakte dat de verhuizing een leuke ervaring werd! Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Plus- en minpunten
zorgvuldig
vrolijk
Verhuisd van Amstelveen (Nederland) naar Amstelveen (Nederland).


Aanbeveling

Duidelijke communicatie. Afspraken worden nagebeld om te verifiëren. Afspraken worden nagekomen. Vriendelijk en deskundig personeel. Redelijke prijzen. Op zaterdag verhuizen geen probleem.

Plus- en minpunten
Deskundigheid
Goede afspraken
Geen
Verhuisd van Nieuwegein (Nederland) naar Houten (Nederland).


Aanbeveling

Dit was onze 2e verhuizing in korte tijd. Verhuizers toonden zich uitermate flexibel met complexe parkeersituatie op ons vertrekadres, waarbij parkeervergunning door toedoen van gemeente was omgezet in spervergunning van de complete straat. Verhuizers hebben zeer creatief slechts en hoek van de straat gebruikt, zodat verkeer toch kon passeren. In 1 keer alles in de vrachtwagen gekregen, niks stuk, alles binnen de tijd, hel;emaal top. en ook nu weer, aangenaam team. Alle stress vooraf bleek op de dag zelf volkomen onnodig.

Plus- en minpunten
Flexibele opstelling
Harde en sympathieke werkers
Ze laten de koffie staan
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizers (2x) waren vrolijk, hadden er zin in. Harde werkers, zorgvuldig, netjes, beleefd en behulpzaam. Perfecte service.

Plus- en minpunten
Professioneel
Zorgvuldig
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Vooraf goed overleg gehad. Verhuisdag is prima verlopen, fijne mannen. Alles zeer goed verpakt en vervoerd.

Verhuisd van Deventer (Nederland) naar Twello (Nederland).


Aanbeveling

Goed contact, goede prijs , van te voren nog contact of alles nog klopt, , offerte goed ingeschat, personeel op tijd , aardig personeel.

Plus- en minpunten
Goede prijs
Sympathiek. Personeel, harde werkers
Geen
Verhuisd van Hulshorst (Nederland) naar Dronten (Nederland).


Aanbeveling

[Namen verwijderd door Sirelo] kwamen op de afgesproken tijd. En gingen gelijk aan de slag. Het was niet alleen snel werken. Alles liep ook accuraat en het fijne was dat ze ook op een prettige manier contact maken, aangeven wat ze aan het doen zijn en tips geven. Ook het weer uitladen ging snel en ze deden ook wat kleine klusjes zonder morren. Wat een fijn bedrijf is dit. Ik ben een aantal maal verhuisd afgelopen jaren. Maar dit was echt goed. De inschatting van uren klopte ook, dus geen verrassingen achteraf. Dikke tien.

Plus- en minpunten
Service
Snel en zorgvuldig
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Zeer klantvriendelijk personeel voor wie niets teveel was en met veel zorg en inzet de hele verhuizing hebben uitgevoerd.

Plus- en minpunten
Zeer acuraat en vakkundig personeel
Zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding
Verhuisd van Rijswijk Zh (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Prima service, snel en makkelijk ingepland. Betrouwbare jonge heren aan de slag met de verhuizing zelf (zeer vriendelijke en profi)

Plus- en minpunten
Snel
Netjes gewerkt
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Uw collega's zijn heel zorgvuldig met mijn spullen omgegaan en hebben ook meegedacht met mij om een grote kast naar boven te brengen.

Stipt op tijd en mee/helpen mee denken

Plus- en minpunten
Stipt op tijd
Behulpzaam, meedenkend en goed verpakken
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Almere (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers kwamen stipt op tijd en zijn direct aan de slag gegaan. Alles op een zeer nette manier waarbij voorzichtig met de spullen omgegaan werd. Alles vlot gedaan en netjes op tijd klaar.

Plus- en minpunten
Snelle en goede offerte
Gecoördineerd en snelle verhuizing zonder “gedoe”
3 kleinere auto’s ipv 1 grote
Verhuisd van Schagen (Nederland) naar Almere (Nederland).


Aanbeveling

Wij zijn zeer tevreden met bewust verhuizen!
Het team verdient een dikke 10!
Vooral [namen verwijderd door Sirelo]!!!

Plus- en minpunten
De jongens van bewust verhuizen, [namen verwijderd door Sirelo]
Zeer ervaren
Verhuisd van Edam (Nederland) naar Volendam (Nederland).


Aanbeveling

De jongens waren punctueel, gingen zeer verzorgd te werk, vriendelijk en begaan met de klant, top werk !

Plus- en minpunten
Ze waren op tijd.
Geen schade.
Geen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Andijk (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers kwamen op de afgesproken tijd. Het waren leuke, gezellige, hardwerkende, sterke jongemannen. Ondanks onze stress bleven zij rustig. Hoe wij het ook wilden, zij pasten zich aan en zeiden:' Het komt allemaal goed'. Dit gaf ons rust en zekerheid.
Ook ons telefonisch contactpersoon was erg prettig en hield ons goed op de hoogte.
Ondanks de drukte en de stress hebben wij de verhuizing, via de firma Bewust Verhuizen, als zeer prettig ervaren.
We hopen niet meer te verhuizen maar als het er toch van komt dan weer met dit bedrijf.

Plus- en minpunten
Geen
Verhuisd van Amstelveen (Nederland) naar Doetinchem (Nederland).


Aanbeveling

Mooi op tijd gearriveerd, zorgvuldig met m’n spullen omgegaan, snel op de juiste plekken in huis gezet. Ook waren Filip en Edson super beleefd en vriendelijk!

Plus- en minpunten
Prijs
Kwaliteit
Verhuisd van Oegstgeest (Nederland) naar Voorhout (Nederland).


Aanbeveling

Goede service zowel voor, tijdens als na de verhuizing. Verhuizing ging sneller dan gepland. Zeker een aanrader!

Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Nijmegen (Nederland).


Aanbeveling

Zie mijn bovenstaand geschreven stuk. Nette verhuizers. Werken snel. Beleefd. Alles keurig verzorgd. Verdienen een 10!

Plus- en minpunten
Snelle reactie, komen afspraken na. Tussentijds contacf. Dag voor verhuizing nog even contact.
Netjes en verzorgd qua inpakken en het omgaan met de verhuis spullen
Verhuisd van Vlaardingen (Nederland) naar Vlaardingen (Nederland).


Aanbeveling

Dit bedrijf reageerde zeer snel op een aanvraag offerte waarvan de prijsopgave ons ook aansprak. Kwam deskundig en eerlijk over.
Ze hebben ons niet teleurgesteld.

Plus- en minpunten
Zeer deskundig verhuizers
Vriendelijk en harde werkers
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Vakmensen, no-nonsense, can-do attitude. Je betaalt nog meer dan afgesproken en krijgt geld terug bij minder benodigde uren. Begeleiding vanaf de start tot finish.

Plus- en minpunten
Goedkoop en goed
Vakkundige service
Verhuisd van Zijldijk (Nederland) naar Wildervank (Nederland).


Aanbeveling

Het waren ontzettend aardige, hardwerkende, vrolijke ervaren verhuizers. Ze waren stipt op tijd en alles ging heel snel en secuur.

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Hardwerkend
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers waren op het afgesproken uur ter plaatse.
Verder waren ze snel, voorzichtig en zeer behulpzaam.

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Goede communicatie vooraf, optijd begonnen, 2 fantastische bescheiden krachtpatsers met respect voor je spullen.

Plus- en minpunten
communicatie
Respect voor je spullen
er werdt 1 auto ter gelijk geladen. Dat vertraagde iets.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Pijnacker (Nederland).


Aanbeveling

Goede goedkope verhuis service. Goede communicatie met kantoor voorafgaand. Verhuismannen waren er op tijd en hebben de hele dag hard gewerkt.

Plus- en minpunten
Goedkoop
Communicatie
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Blaricum (Nederland).


Aanbeveling

Hardwerkende, communicatieve & meedenkende mannen die voorzichtig met de spullen omgingen! En de klus binnen de eerder geschatte tijd klaarden.

Plus- en minpunten
Op tijd
Zorgvuldig
Droegen geen mondkapjes
Hadden hun eigen eten meedus bleef de speciale soep onaangeroerd.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Wij waren zeer tevreden. De Verhuizing ging soepel en was sneller gebeurd dan gepland. De verhuizers waren super vriendelijk, behulpzaam en alles was goed georganiseerd. Sommige meubels waren groot en lastig naar binnen en de trap op te krijgen maar de verhuizers kwamen met allerlei oplossing om het toch goed voor elkaar te krijgen. Verder was er vanaf het begin goede communicatie en snelle reactie bij vragen, de jongen die ik een aantal keer gesproken had om de verhuizing te organiseren was super vriendelijk en dacht echt met ons mee, dat was erg prettig. Absoluut een aanrader.

Verhuisd van Maarssen (Nederland) naar Hilversum (Nederland).


Aanbeveling

Telefonisch contact was erg netjes, wekte vertrouwen daarom. Informatie was duidelijk. Het bedrijf was telefonisch bereikbaar op de dag van verhuizing. Afspraken werden nagekomen. De verhuizers zelf waren vriendelijk, rustig, vakbekwaam, flexibel en hebben alles netjes en snel verhuisd.

Plus- en minpunten
Duidelijk in communicatie
Werken netjes en hard
Verhuisd van Arnhem (Nederland) naar Huissen (Nederland).


Aanbeveling

Het bedrijf kwam zijn afspraken na, ze waren keurig op tijd. De twee verhuizers waren vriendelijk en beleefd, ter zake kundig; gingen zorgvuldig om met onze antieke kasten. maar ook met de rest van de inboedel. Ze werkten hard en namen nauwelijks tijd voor een kopje koffie, zodat de klus binnen de geplande tijd geklaard was. Wat ons betreft een dikke tien!

Plus- en minpunten
Op tijd
Communiceerden goed
Verhuisd van Apeldoorn (Nederland) naar Apeldoorn (Nederland).


Aanbeveling

Fijn personeel, snelle reactie en constant goed bereikbaar. Vooraf goede service en personeel erg vriendelijke en behulpzaam

Plus- en minpunten
Personeel
Snel, nauwkeurig
Verhuisd van Schijf (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Mijn opslagcontainer moest leeg gemaakt worden en alles moest in mijn nieuwe huis worden geplaatst. Dit is super netjes en snel gedaan door 2 beleefde heren. Heel fijn dat er duidelijk werd gecommuniceerd en dat ze voorzichtig met mijn meubels en spullen om zijn gegaan. Een lichte beschadiging op de muur werd direct gemeld en opgelost. Zeker aan te bevelen.

Plus- en minpunten
Goede communicatie
Zorgvuldig met de spullen omgaan
Verhuisd van Zutphen (Nederland) naar Zutphen (Nederland).


Aanbeveling

Waren zeer behulpzaam ook bij de aanvraag parkeervergunning (altijd feest in Amsterdam). Zeer aardige en kundige verhuizers, werkten snel en netjes, aangenaam gezelschap bovendien. Kortom, een zorgeloze verhuizing

Plus- en minpunten
Heldere offerte, geen verrassingen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

De intake verliep prettig en helder.
De verhuizing zelf werd door twee ervaren, hardwerkende mensen uitgevoerd.
We waren sneller klaar dan verwacht.

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Noordwijk (Nederland).


Aanbeveling

Levert als afgesproken. Vriendelijke mensen. Indien eerder klaar worden de uren ook in mindering gebracht.

Plus- en minpunten
Goede service
Levert als beloofd
Verhuisd van Zwolle (Nederland) naar Prinsenbeek (Nederland).


Aanbeveling

Aardige en behulpzame heren , vlotte verhuizing, die snel verlopen is ondanks de afstand , na aanvraag offerte binnen n half uur gebeld op zondag

Verhuisd van Delft (Nederland) naar Kortenhoef (Nederland).


Aanbeveling

Zeer professioneel en klantgerichte verhuizers. Alle spullen werden zorgvuldig ingepakt en ingeladen. Verhuizing ging snel, efficiënt en zorgvuldig. Verhuizers waren erg vriendelijk en behulpzaam, ook in het meedenken rondom en naast de aanpak van de verhuizing. Zeker een aanrader!

Plus- en minpunten
Klantvriendelijk en - gericht
Zorgvuldig en efficiënt
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Omdat alles naar wens is gegaan
Alles is heel over gekomen en waren bereid
Om ook nog naar een derde adres te rijden om wat weg te brengen

Plus- en minpunten
Stonden goed voir me klaar
Verhuisd van Maarssenbroek (Nederland) naar Woerden (Nederland).


Aanbeveling

Rustige en vlot werkende verhuizers. Goed aanspreekbaar en oog voor de klant. We gaan in de toekomst zeker weer van deze dienstverlening gebruikmaken

Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Zeer goed team, snel te werk zeer tevreden en goede comminucatie en alles zoals afgesproken. Alle spullen zijn heel over gekomen. Een echte aanrader

Verhuisd van Voorburg (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Het personeel was heel aardig en vertelde ons precies hoe alles zou verlopen, Ook worden de spullen heel goed verpakt en ook netjes in de afgesproken tijd! Hierdoor kon ik het met een gerust hart los laten en hun der werk laten doen!

Plus- en minpunten
Leuk personeel en werd goed overlegd
De verhuizing was sneller dan verwacht klaar
Verhuisd van Pijnacker (Nederland) naar Rijswijk (Nederland).


Aanbeveling

De prijs was goed. Service was uitstekend. De verhuizers werken snel, zorgvuldig en zijn zeer vriendelijk. Het was een geslaagde verhuizing.

Plus- en minpunten
Prijs
Service
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Cappele Aan Den Ijssel (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizing is goed verlopen, ik zag er tegenop maar alles ging goed op tijd en ook alle spullen zijn netjes gebleven, dat was mijn grootste angst! Ook het personeel was erg vriendelijk! Kortom een aanrader dus!

Plus- en minpunten
Vriendelijk, goede communicatie
Netjes vervoerd en binnen gebracht op tijd
Verhuisd van Putten (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Heb voor dit bedrijf omdat ik vanaf het eerste contact naar tevredenheid ben geholpen en het bedrijf dacht met me mee en de prijs was zeer aantrekkelijk. Op de dag van de verhuizing verliep alles zeer gecoördineerd de verhuizers [namen verwijderd door Sirelo] waren goed op elkaar ingewerkt en erg beleefd deze jongens zijn een aanwinst voor ieder bedrijf ben ze zeer dankbaar.

Plus- en minpunten
Beleefd
Persoonlijke begeleiding
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers waren deskundig en snel en allebei in een goed humeur. Heel plezierig.
Dank je wel , [namen verwijderd door Sirelo]

Plus- en minpunten
we werden gebeld door de verhuizers een half uur voor aankomst ,zoals afgesproken. En ze kwamen ook kort daarna aan. aankomst zoals afgesproken en ze waren op tijd.
Alles ging snel en probleemloos.
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland).


Aanbeveling

Goede communicatie, geweldige hardwerkende, vriendelijke mannen.
Ze werkten snel en efficiënt.
Dankjewel [naam verwijderd door Sirelo] en maat

Plus- en minpunten
Prijs
Prettige communicatie
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Ede (Nederland).


Aanbeveling

Op zo ongeveer de warmste zomerdag van 2020, 10 augustus, stonden de verhuizers , 3 in getal, al heel vroeg voor de deur. Ze waren vol goede moed en zagen niet op tegen een dag hard werken. Ik kreeg een compliment voor de voorbereiding, alles netjes in de bezorgde dozen en per kamer gesorteerd. De mannen waren vriendelijk en behulpzaam, dankbaar voor de koele blikjes fris en tussen het sjouwen door konden we het prima met elkaar vinden. De verhuizing was van een patiobungalow naar een appartement op de derde verdieping. Daar hadden ze een prima systeem voor bedacht: een persoon uitladen, nummer twee zette de spullen in de lift en nummer drie bracht de spullen naar binnen en op zijn plaats. Het was hard werken, maar ook erg gezellig. Blij met Bewust Verhuizen. Ze komen de afspraken prima na en het zijn mensen met pit!

Plus- en minpunten
Prima contact, nakomen van afspraken.
Prettige mensen met aandacht voor wat ze doen.
Verhuisd van Nieuw-vennep (Nederland) naar Capelle Aan Den Ijssel (Nederland).


Aanbeveling

Goede communicatie vooraf, alles netjes en volgens afspraak verlopen. Vriendelijke verhuizers, netjes met de spullen. Prijs is ook schappelijk. Wat mij betreft een aanrader.

Plus- en minpunten
Prijs
Zorgvuldig
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Betrouwbaar , voordelig , maar te kleine auto zodat niet alles meekon , was hinderlijk want kon ik nog met eigen auto’s dingen versjouwen .

Plus- en minpunten
Wel goed ingepakt
Niet alles mee
Verhuisd van Giessenburg (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Goed en vlot verlopen, nette service en contact. Bedrijf op aanraden van vrienden contact gezocht en daarna alles op rolletjes verlopen.

Plus- en minpunten
Voorzichtigheid
Klantvriendelijk
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

heb echt een top verhuizing achter de rug. De verhuizers hebben echt super werk geleverd. De manier hoe ze alles netjes verpakken, hoe ze de spullen in de bus deden echt top gewoon. Niks was te veel voor hun echt een top bedrijf. Ze waren 2 uur eerder klaar dus het werd nog goedkoper ook. Ik beveel jullie echt bij iedereen die ik ken. Nogmaals jongens hartelijk dank.

Plus- en minpunten
Prijs
Het zijn toppers
Verhuisd van Blaricum (Nederland) naar Westland (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers waren op tijd en zorgvuldig. Ze kwamen met twee auto's. Ik vroeg me af of alles er wel in zou passen.

Plus- en minpunten
keurig op tijd
vriendelijke personeel
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Molenhoek (Nederland).


Aanbeveling

Goede manier van werken, vlot en zorgvuldig. Mijn aanvraag werd d.m.v. van een telefoon gesprek vlot behandeld en op basis van mijn inboedel lijst & aanvullende foto's, wist ik meteen wat mij dit ging kosten. Ze hebben zelfs minder tijd nodig gehad dan initieel geschat!
Bij de volgende verhuizing maak ik zeker weer gebruik van jullie diensten!

Plus- en minpunten
Duidelijke uitleg & goede prijs
Vakkundige verhuizers
Geen
Verhuisd van Groningen (Nederland) naar Papendrecht (Nederland).


Aanbeveling

Bewust verhuizen, staat voor wat ze zeggen duidelijk prijs afspraken die ook na gekomen worden, minder gewerkt,is minder in prijs

De verhuizers werken hard, en zijn leuke mensen

Top bedrijf wat ik zeker bij andere gaat aanbevelen

Plus- en minpunten
Goede prijs afspraken
Harde werkers
Geen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Dit bedrijf geeft je vanaf het eerste contact een goed gevoel. De verhuizers zijn netjes, vriendelijk en zeer behulpzaam. Alle spullen worden keurig verpakt en met zorg vervoert. Kortom een dikke 10!

Plus- en minpunten
Vriendelijk en correct
Netjes
Verhuisd van Arnhem (Nederland) naar Arnhem (Nederland).


Aanbeveling

2 keer verhuisd met dit verhuisbedrijf. Vriendelijke nette en bekwame verhuizers. Gingen zorgvuldig om met onze spullen. Wij bevelen dit verhuisbedrijf aan aan ieder die gaat verhuizen.

Plus- en minpunten
Goede prijs
Vriendelijke en correcte medewerkers zowel verhuizers als de persoon waarmee alle afspraken zijn gemaakt omtrent onze verhuizing
Verhuisd van Medemblik (Nederland) naar Ter Apel (Nederland).


Aanbeveling

Wat een superploeg hielp ons afgelopen dinsdag. Stuk voor stuk ontzettend aardig, sterk en intelligent.

Plus- en minpunten
De verhuizers. Enorm vriendelijke vakmensen
Flexibele oplossing toen het even hard regende
Geen enkele
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland).


Aanbeveling

Bewust Verhuizen is voor ons de partner om kwetsbare materialen te vervoeren. Naast zeer vriendelijke mensen is de service en snelheid van handelen van zeer hoge kwaliteit. Voor ons geen andere 'verhuizer' meer.

Plus- en minpunten
keurige en goed verzorgde medewerkers
goede verzorging te vervoeren materialen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

In de ochtend deden de twee verhuizers - [namen verwijderd door Sirelo] - van Bewust Verhuizen samen met ons een inspectie door ons huis om zeker te zijn wat er precies mee moest, waarna ze meteen aan de slag gingen. Wat een ervaren mannen! Voorzichtig en snel laadden ze al onze spullen en meubels alsof het een grote puzzel was in de verhuisauto’s. Hun manier van communiceren was ook prettig; op vragen en verzoeken reageerden ze adequaat. Echte vakmensen die twee!

Plus- en minpunten
Sympathieke en zeer ervaren verhuizers
Zorgvuldig en snel verhuizen tegen een prima prijs
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Almere (Nederland).


Aanbeveling

Goede ploeg. Aardige jongens en voorzichtig met spullen. Vrolijk en gezellig ook. Konden snel werken zonder haast.

Plus- en minpunten
Opgewekt
Netjes
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Haarlem (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizing, waar wij best tegenop zagen, werd een gewoon een fijne en gezellige dag met de 2 medewerkers van Bewust Verhuizen. Harde werkers, zeer behulpzaam en meedenkend. En voor een goede prijs. De financiele afhandeling verliep wat rommelig doordat er vanuit het bedrijf naar ons en de medewerkers verkeerd gecommuniceerd was over de betaalwijze. Verbeterpuntje voor de baas, niet voor zijn medewerkers, daar is nou werkelijk niets op aan te merken.

Plus- en minpunten
Topvakmensen
Goede prijs
Communicatie over financiele afhandeling vanuit het bedrijf
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Tienhoven (Nederland).


Aanbeveling

Bewust Verhuizen zou ik zeer zeker aanbevelen.
De telefonische communicatie vooraf met A hebben we als zeer prettig ervaren.

De 4 mannen ( I, D, F en B), die ons gisteren verhuisd hebben, zijn echt top.
Zeer professioneel, deskundig en als een geoliede machine hebben deze mannen onze inboedel verhuisd.
Alles heel voorzichtig en met respect.
Schilderijen, kasten, tv's e.d. worden in dekens gewikkeld en geseald.
Demontage en montage van bedden, lampen is ook geen probleem voor ze.
Buiten dat er keihard gewerkt is door deze mannen, zijn ze erg vriendelijk en humoristisch, wat zo'n stressvolle dag een heel stuk aangenamer maakt!!!

Plus- en minpunten
Professioneel, deskundig, keihardwerkend personeel
Goede prijs
Geen
Verhuisd van Spijkenisse (Nederland) naar Lage Zwaluwe (Nederland).


Aanbeveling

Klantvriendelijkheid, goed aangeschreven en betrouwbaarheid alledrie boven verwachting. Een absolute aanrader!

Plus- en minpunten
Klantvriendelijk
Betrouwbaar
Verhuisd van Amersfoort (Nederland) naar Leeuwarden (Nederland).


Aanbeveling

Op tijd aanwezig. Kundig en voorzichtig met je al je spullen. Beleefde verhuizers, werken hard door.

Plus- en minpunten
Werken netjes
Harde werkers
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizers [namen verwijderd door Sirelo] waren 2 vakmannen .
Ze waren snel en deden alles zorgvuldig .
2 zeer ervaren jongens en ook erg vriendelijk
Zeker een aanrader !

Plus- en minpunten
Goeie verhuizers
Komen afspraken na
Verhuisd van Wehl (Nederland) naar Zevenaar (Nederland).


Aanbeveling

Ik was erg blij met de service, hele aardige mensen die ook voorzichtig met je spullen omgaan. Ik had zelf niet zo snel en handig mijn spullen kunnen verhuizen, maar dankzij [namen verwijderd door Sirelo] heeft het maar een halve dag gekost :) Zeker een aanrader!

Plus- en minpunten
Ze waren heel snel en handig
Ze gingen heel voorzichtig met mijn spullen om
Het is redelijk prijzig, maar uiteindelijk wel waard
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

We hadden twee super vriendelijke verhuizers, [namen verwijderd door Sirelo]. [naam verwijderd door Sirelo] was ontzettend snel met het uit en in elkaar zetten van alle meubels (zoals onze kast van 3m die binnen een mum van tijd weer in elkaar zat). Ondertussen ging [naam verwijderd door Sirelo] zonder te klagen drie trappen op en af om alles in te laden. Kortom, goede en harde werkers. Verder ook vanaf het begin goed contact gehad met [naam verwijderd door Sirelo], die ons telefonisch van dienst was om de verhuizing te regelen. Wij bevelen ze zeker aan!

Plus- en minpunten
Snel
Vriendelijk
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Raalte (Nederland).


Aanbeveling

Duidelijke communicatie aan de telefoon vooraf. 3 adressen van 9:30 tot 17:30 verhuisd naar 1 nieuw adres. Professionele uitvoering met doeken en seal en sterke vriendelijke mannen!

Plus- en minpunten
Op tijd en vriendelijk
Professionele uitvoering
Beetje onduidelijk over betaling aan telefoon . Alleen met ideal of contant
Dat er extra moest worden betaal ivm corona.
Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Molenhoek (Nederland).


Aanbeveling

[Namen verwijderd door Sirelo] zijn keiharde werkers die netjes werken en goed communiceren. Zonder klagen werken ze snel en ze stoppen pas als alles over is. Ik ben zeer tevreden.

Plus- en minpunten
Communicatie
Netjes werken
Niet de goedkoopste
Verhuisd van Amersfoort (Nederland) naar Amersfoort (Nederland).


Aanbeveling

Wij zaten er enorm tegenop om te verhuizen. Gelukkig waren de verhuizers van Bewust Verhuizen erg vriendelijk en behulpzaam. Er was gewoon goede communicatie en alhoewel nog niet alles vooraf was ingepakt in de verhuisdozen, hebben zij dit alsnog voor ons gedaan. Gewoon erg vriendelijke jongens die de hele dag hard gewerkt hebben. Al het voorbereidende werk waar wij gewoon niet aan toe waren gekomen zoals demonteren van een grote kast samen met de verhuizers gedaan. Wij waren erg onder de indruk van hun mentaliteit en collegialiteit. Wij willen Bewust Verhuizen bedanken voor hun inzet en raden dit bedrijf zeker aan.

Plus- en minpunten
Ervaren verhuizers
Vriendelijk en behulpzaam
Echt geen te bedenken
Verhuisd van Goes (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland).


Aanbeveling

Ontzettend vriendelijke verhuizers die alles binnen de afgesproken tijd voor elkaar hebben gekregen.

Plus- en minpunten
Snel
Vriendelijk
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Ondanks dat de verhuizing heel erg last minute was (dag van tevoren) is alles soepel verlopen. Fijn contact gehad de dag van tevoren om alles in goede banen te laten verlopen op de daadwerkelijke dag. De verhuizers zelf waren ook heel fijn. Goede communicatie van hun kant en alles netjes op z’n plek gezet in de nieuwe woning.

Plus- en minpunten
Snel en zorgzaam gewerkt
Heel erg vriendelijk
Geen, was top! (:
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Wassenaar (Nederland).


Aanbeveling

De jongens die ons verhuisd hebben, waren zeer vriendelijk en beleefd. Ze hebben keihard gewerkt. Niets was teveel.

Plus- en minpunten
Prijs
Vriendelijkheid
geen
geen
Verhuisd van Slootdorp (Nederland) naar Hippolytushoef (Nederland).


Aanbeveling

Kundige en vriendelijke verhuizers. Beleefd en voorzichtig met de spullen. Professioneel en bijzonder behulpzaam

Plus- en minpunten
Beleefd
Voorzichtig en behulpzaam
Verhuisd van Herwijnen (Nederland) naar Papendrecht (Nederland).


Aanbeveling

Ik heb een prettig contact gehad met de verhuizers. Ze werkten snel, secuur; hadden geduld en deden hun uiterste best de verhuizing te laten slagen. Petje af!

Plus- en minpunten
Vriendelijke sfeer goed contact
Voorzichtig met spullen en huis
Verhuisd van Zaandam (Nederland) naar Koog Aan De Zaan (Nederland).


Aanbeveling

Hallo mijn naam is Andy en ik heb mijn vader helpen verhuizen van Amsterdam naar Houten. Via de site kreeg ik wat offertes aangeboden, waaronder die van Bewust Verhuizen. Door het telefonische contact en de proffesionele uitleg kon ik dit weer doorgeven aan mijn vader. Deze had er ook een goed gevoel over want hij luisterde via de luidspreker mee. De dag van de verhuizing was gewoon TOP alles ging goed niets gebroken of vergeten wij zijn zeer blij en voldaan. Dus al met al zeer tevreden en blij met de professionele service.

Plus- en minpunten
Niets beschadigd of gebroken
Professionele verhuizers
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Houten (Nederland).


Aanbeveling

Harde werkers, vakkundig en zeer zorgvuldig. Op korte termijn zocht ik een verhuisbedrijf. Op zondag zette ik een aanvraag online en werd dezelfde middag nog gebeld! Een week later was de verhuizing, die soepel verliep. De twee mannen die de verhuizing verzorgd hebben, waren vriendelijk en beleefd. Alles is schadeloos oververhuisd.

Plus- en minpunten
Vakkundig
Zorgvuldig
Verhuisd van 's-hertogenbosch (Nederland) naar Rosmalen (Nederland).


Aanbeveling

Vooraf veel communicatie over hoeveelheid en wat en hoe. Denken goed mee over benidgde tijd. Goed meedenken over kosten. Nette verhuizers die voorzichtig zijn en goed luisteren. Bereid om extra te doen.

Ik mocht niks tillen vanwege rugklachten en daar hadden ze al begrip voor. Waren er alert op dat ik dus ook nkks tilde.

Plus- en minpunten
Behulpzaam en doen extra zonder morren
Koffie en koek is niet prioriteit zeiden ze. Ze verhuizen liever
Verhuisd van Leiderdorp (Nederland) naar Leiderdorp (Nederland).


Aanbeveling

Complimenten aan de manier waarop deze verhuizers te werk zijn gegaan. Exact op de afgesproken tijd gestart. Ook ben ik zeer te spreken over de voorman, hij was duidelijk in de communicatie met ons en met zijn team. Meubels goed beschermd en alle schilderijen werden speciaal ingepakt en in speciale schilderij boxen vervoerd. Ook was ik zeer te spreken over de proffesionele wijze van het verplaatsen van de meubels. De verhuizers waren beleefd en gaven ons echt een rustig ontspannen gevoel. Het was fijn om ook een dag van te voren gebeld te worden door kantoor om alles even rustig door te nemen. Ik heb het echt prettig ervaren. Deze toppers zijn echt een aanrader.

Plus- en minpunten
Communicatie
Verstand van zaken
Verhuisd van Wateringen (Nederland) naar Voorburg (Nederland).


Aanbeveling

waren mooi op tijd, na een inventarisatie rondje ging men meteen aan de gang. Het ging allemaal vlotjes en het laden ging geheel volgens plan en netjes. Op plaats van bestemming het zelfde verhaal en men mooi binnen het ingeschatte tijdschema gebleven. De dingen waar het bij moest ingeseald en geen schade gehad. Dus netjes gedaan

Plus- en minpunten
binnen de afgesproken tijd
profesionele aanpak.
Verhuisd van Heemskerk (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

De manier waarop hun mij hebben verhuisd is uitmuntend. Echt alle meubels geseald. En alles netjes ingepakt. Ik ben uiterst tevreden over de verhuizers. Ik maakte mij zo druk om de grote spullen die via de trappen naar beneden moesten, hun deden het voorkomen alsof het niets was. Deze bedrijf was mij aangeraden door een kennis van mij en ik zal het aanbevelen aan een ieder die gaat verhuizen. Ik ben echt uiterst tevreden een dikke tien voor de hardwerkende jongens. Echt alle respect. Ze hebben voor alles een oplossing. Ze denken echt met je mee. Ook was het binnen de geschatte tijd. Dikke pluim en mocht we weer verhuizen laat ik het meteen weten.

Plus- en minpunten
Ervaring
Zorgvuldig
Verhuisd van Apeldoorn (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Geen aanbeveling

Duurder dab ingeschat, heeft 300 meer gekost. Veel getreuzel en spullen stuk, schuld werd niet genomen en weigering te vergoeden omdat het door de verhuizers niet binnen 24 uur gemeld zou zijn. Nooit weer

Plus- en minpunten
Is niet meer nodig, ik blijf hier wonen
Ik hoef hun niet meer te spreken
Spullen stuk en veel beschadigd
Erg traag, daardoor duur
Verhuisd van Lelystad (Nederland) naar Lelystad (Nederland).


Aanbeveling

De mannen waren vriendelijk en behulpzaam. De hele verhuizing is heel vlot gegaan. Waren er op afgesproken tijd.

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Netjes
Verhuisd van Vught (Nederland) naar Waalre (Nederland).


Aanbeveling

Vanaf de eerste keer dat ik telefonisch contact had liep het eigenlijk vrij vlot..Duidelijk en voor mijn gevoel wist je precies wat je te wachten stond als de mannen van Bewust zouden komen! Ruim op tijd de verhuisdozen afgeleverd en op de dag zelf kwamen ze ruim op tijd. Vriendelijke jongens die zich netjes voorstelde en eerst het hele huis rondgingen om te kijken hoe ze het gingen aanpakken. Had mezelf niet echt goed voorbereid, maar dat vinden ze geen probleem en hielpen me waar nodig. Ook demonteerde ze wat kasten en mijn bed alsof het niets is en zetten het in mijn nieuwe woning weer precies zo in elkaar als hoe het stond! Verbaasde me omdat het leen bakker was en niet bv IKEA..Al met al waren ze precies binnen de geplande uren klaar en hebben eigenlijk geen moment stil gezeten. Ben bewust erg dankbaar voor een fijne maar stressvolle verhuizing en top personeel op de werkvloer, maar ook de gene met wie ik alles heb kort gesloten.

Plus- en minpunten
Vriendelijk en hardwerkend personeel
Komen hun afspraken meer dan na
Verhuisd van Culemborg (Nederland) naar Tiel (Nederland).


Aanbeveling

De mannen hebben keihard gewerkt en gingen vooral ook zeer secuur te werk. Voorzorgsmaatregelen werden getroffen voor kostbare en breekbare items en alles is onbeschadigd verhuisd.

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Almere (Nederland).


Aanbeveling

Duidelijke communicatie, scherpe prijs, aardige jongens die hard werken. Komen hun afspraak na en niet te beroerd om nog extra te helpen als dat nodig is. Alles ook precies binnen de afgesproken tijd.

Plus- en minpunten
Goede prijs
Aardig personeel
Verhuisd van Oss (Nederland) naar Oss (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizing is prima verlopen. Alles is mooi verpakt en zonder beschadigingen aangekomen.
Fijne mannen die het uitgevoerd hebben.

Plus- en minpunten
Aardig en behulpzaam personeel.
Precies goed ingeschat hoeveel tijd er nodig was om alles te verhuizen.
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Oud Beijerland (Nederland).


Aanbeveling

Eigenlijk was het een heel gezellige dag met dank aan de vrolijke, grappige [namen verwijderd door Sirelo] Mijn man was bang dat de koelkast niet door de deur paste, daar maakte ze dan een liedje op. Veel gelachen! En de spullen zijn goed verhuisd natuurlijk . Uiteindelijk waren ze minder uren bezig dan er vooraf berekend was, deze werden in mindering gebracht.

Plus- en minpunten
Vrolijke mannen
Goede communicatie vooraf en tijdens de verhuizing
Verhuisd van Enkhuizen (Nederland) naar Enkhuizen (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijke en effectieve mannen die voor een goede prijs een succesvolle verhuizing hebben verzorgt.

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Snel
Zou fijn zijn om bepaalde spullen (zoals planken) altijd bij te hebben om bepaalde goederen makkelijker te kunnen verplaatsen
Liever niet met contant geld te hoeven betalen
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg (Nederland).


Aanbeveling

We hebben een fijne verhuizing gehad. De mannen gingen zorgvuldig te werk. En we hebben ondertussen ontzettend gelachen! Echt een aanrader!

Plus- en minpunten
Goede communicatie met kantoor
Zorgvuldig en grappige verhuizers
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Den Bosch (Nederland).


Aanbeveling

Stipt op tijd, heel zorgvuldig met persoonlijke spullen, tegenslagen in tijd en verkeer waren geen probleem. Bij aankomst op nieuwe adres zeer zorgvuldig uitgeruimd en kast gemonteerd. Zelf de stekkers aan was/droogcombinatie gemonteerd. Betrokkenheid bij te verhuizen persoon, en zeer hartelijk bij vertrek. Beide heren verhuizers hebben het tot een hele speciale dag gemaakt. Dank daarvoor.

Plus- en minpunten
Persoonlijke betrokkenheid en aandacht
Efficiëntie
Verhuisd van Krimpen A/d Ijssel (Nederland) naar Zeist (Nederland).


Aanbeveling

Erg goede service van [namen verwijderd door Sirelo]. Ze werkten hard en waren voorzichtig met mijn spullen.

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Voorzichtig met spullen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijk personeel en erg professioneel.
Top verhuizers. Zeer secuur. We raden ze zeker aan bij vrienden en kennissen.

Plus- en minpunten
heel secuur
zeer behulpzaam
Verhuisd van Heemskerk (Nederland) naar Heemskerk (Nederland).


Aanbeveling

Ontzettend vriendelijke jongens [namen verwijderd door Sirelo] en snel en zorgvuldig geholpen. Op beide adressen waren we binnen no time klaar.

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Geweldige en enthousiaste verhuizers. [namen verwijderd door Sirelo] twee toppers! Dank voor de snelle en vakkundige verhuizing.

Plus- en minpunten
Vakkundig
Vriendelijke toppers
Verhuisd van Alkmaar (Nederland) naar Zuid Scharwoude (Nederland).


Aanbeveling

Zo ontzettend goed en tactisch gedaan.!!!! Dikke dikke pluim voor de mannen!! Goede begeleiding voor en tijdens het vervoer van mijn geliefde spulletjes.

Plus- en minpunten
De oplossingsgerichtheid.
De correctheid
Verhuisd van Kelpen-oler (Nederland) naar Boxtel (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizing werd precies binnen de vooraf ingeschatte tijd uitgevoerd. Verhuizers waren vriendelijk, bekwaam en gingen zeer voorzichtig om met alle spullen. Alle ruimtelijke uitdagingen voor grote meubels losten ze ook zeer professioneel op.

Plus- en minpunten
Binnen de ingeschatte tijd op de offerte
Hardwerkend, geen pauzes
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Zeist (Nederland).


Aanbeveling

Medewerkers van bewust verhuizen waren snel als speedy gonzales. Ze dachten ook met mij mee. Je kunt op de verhuizers rekenen want ze waren keuring op tijd.

Plus- en minpunten
Snelheid en teamwork
Ze laten je lachen
Verhuisd van Schiedam (Nederland) naar Schiedam (Nederland).


Aanbeveling

Goed team en het klikte meteen met de mensen. Het verhuizen van meer dan 1000 boeken verloopt vlot en binnen de afgesproken tijd. Alles is goed ingepakt. We hoeven niets te sjouwen. Ik ben 70 jaar en heb door een evenwichtsstoornis problemen met de trappen en tillen tegelijk. Geen bezwaar zegt een persoon , we doen alles, u hoeft niets te doen. Bij het afrekenen vinden ze ons gastvrij door de koffie en de thee die we maken. Het weer is goed. Ik stuur een compliment aan Bewust Verhuizen.

Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland).


Aanbeveling

De heren waren netjes op tijd. Wij verhuisde vanaf een derde verdieping zonder lift, volgens de planner was een verhuislift niet nodig, wat voor ons behoorlijk in koste scheelt. De mannen hadden het huis snel leeg en werken keihard door.

Plus- en minpunten
Keiharde werkers
Goede communicatie zowel met kantoor als de verhuizers
Verhuisd van Maarssen (Nederland) naar Vleuten (Nederland).


Aanbeveling

Zeer tevreden fijne jongens zeer vriendelijk en terzake kundig
Alles netjes verpakt in dekens en plasticfoly.
Heel zorgvuldig te werk gegaan , kortom. .... Zeer tevreden

Verhuisd van Best (Nederland) naar Best (Nederland).


Aanbeveling

Perfecte service. Heel veilig en vlot geregeld. Had er bijna geen omkijken naar. Vriendelijke verhuizers.

Plus- en minpunten
Vlot
Veilig
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Almere (Nederland).


Aanbeveling

Na verschillende verhuisbedrijven te hebben bekeken, ben ik uiteindelijk bij Bewust Verhuizen terecht gekomen. Ben zeer tevreden over hun manier van werken en zeer vriendelijke medewerkers. Ik raad dit bedrijf dan ook zeker bij iedereen aan!

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Harde werkers
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Ik heb niks aan te merken. Natuurlijk kunnen er beschadigingen optreden bij verhuizen maar de heren hebben dit keurig afgehandeld. Vriendelijk personeel die erg gemotiveerd lijkt te zijn. Voor startende wonende jongeren een topper!

Plus- en minpunten
Vriendelijke service
Goede dienstverlening
Bereikbaarheid via sociale media
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Mijn ouders hadden eerder gebruik gemaakt van de diensten van Bewust Verhuizen. Op advies van mijn ouders contact opgenomen met Bewust verhuizen.
Na een telefonisch gesprek een offerte op maat ontvangen wat er keurig uitzag. De vehuizing zelf had niet beter gekund!! Alles ging vlekkeloos. Ik wil jullie ontzettend bedanken een dikke 10 is welverdiend

Plus- en minpunten
Netjes op tijd
Ervaren/deskundige medewerkers
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

ik heb van veel Personen te horen gekregen dat dit Verhuisbedrijf goed te vertrouwen is. eerst geloofde ik het niet maar omdat ik het nodig had heb ik hun toch om hulp gevraagd. Nu ik het zelf heb meegemaakt kan ik zeggen dat ze gelijk hadden. ze hebben alles heel snel verhuisd ook hele leuke grappige personeel en ze zijn volkomen betrouwbaar. als ik ooit weer ga verhuizen en ik heb een verhuisbedrijf nodig dan zal ik hun zeker 1000% nog een keer vragen.

Zeker een aanrader.

Plus- en minpunten
Snel, betrouwbaar
Gevoel voor humor
Verhuisd van 's-Gravenhage (Nederland) naar 's-Gravenhage (Nederland).


Aanbeveling

Als men net zo verhuisd als dat men reageert op mijn offerte verzoek en vragen, dan moet t goed komen. Verhuizers hebben ontzettend hard gewerkt bij een temperatuur van bijna 30 graden. Zijn zeer maar dan ook zeer beleefd. Ze hadden iets meer tijd nodig dan gereserveerd maar vooraf was ons verteld dat dit geen probleem zou zijn en dat verhuizers dit zouden bespreken en hoeveel tijd ze extra nodig zouden hebben met daarbij de kosten. Volgend jaar verhuizen we opnieuw en maken we zeer zeker opnieuw gebruik van Bewust Verhuizen

Plus- en minpunten
Klantbeleving
Prijs
Verhuisd van Helmond (Nederland) naar Helmond (Nederland).


Aanbeveling

Harde werkers, stoppen niet tot de klus klaar is en zeer zorgvuldig. Heel beleefd en leuk verhaal: Mn trampoline paste niet in de verhuiswagen.. dan gaan we toch gewoon lopen meneer .. hele dorp door hilarisch.. maar wel alles klaar !

Plus- en minpunten
Netjes
Flexibel
Inschatting vooraf zou nog beter kunnen, praktijk vs realiteit
Verhuisd van Werkendam (Nederland) naar Werkendam (Nederland).


Aanbeveling

Heel snel mijn offerte binnen gekregen nadat ik een heel fijn telefonisch gesprek heb gehad. Alles was duidelijk en er werd goed meegedacht. Ik vond het ook zeer fijn dat ik een dag van te voren nog even werd gebeld om de laatste details door te nemen. De begeleiding door heel het proces was zeer aangenaam. Super aardige, beleefde en harde werkers die mijn verhuizing top hebben uitgevoerd! Een dikke 10 voor jullie!!

Plus- en minpunten
Goed georganiseerd
Goede prijs/kwaliteit
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Wateringen (Nederland).


Aanbeveling

Snel,gezellig,vakkundig en goeie prijs.Ik kan het iedereen aanbevelen!Geen stress,lekker ontspannen.Dikke 10 hoor!

Verhuisd van Ede (Nederland) naar Ede (Nederland).


Aanbeveling

Super bedrijf met hardwerkend persomeel , zeer goed opgevoed personeel , wederzijds Respect.
Helemaal TOP

Plus- en minpunten
Gaan zeer netjes te werk !!!
Zijn heel beleefd
Geen min punten......
Verhuisd van Heesch (Nederland) naar Osss (Nederland).


Aanbeveling

Zeer proffesioneel, respectvol, efficiënt en flexibel. Het was een verhuizing naar een rolstoelwoning en moest op korte termijn. We waten erg tevreden met de getoonde flexibiliteit en behulpzaamheid. Echt Top!

Plus- en minpunten
Flexibel en efficiënt
Zeer goede communicatie
Achteraf was een iets grotere bus handiger geweest
Geen echte minpunten eigenlijk
Verhuisd van Zaandam (Nederland) naar Zaandijk (Nederland).


Aanbeveling

The two guys were punctual and nice. They worked very hard and they finished the move on time. Showing a lot if experience in this sector

Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland).


Aanbeveling

Vanaf het eerste contact ontzettend vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Alles keurig netjes doorgenomen. Ik was vergeten door te geven dat er een grote kast mee moest maar dit is zonder moeilijk te doen helemaal goed gekomen. De verhuizers waren vriendelijk en hadden alles snel in en uitgeladen en op de plekken gezet waar het moest komen, zelfs hulp gehad met het in elkaar zetten van een kast :) echt toppers!!

Plus- en minpunten
Goede prijs/kwaliteit
Vaardige en vriendelijke verhuizers
Verhuisd van Nijkerk (Nederland) naar Amersfoort (Nederland).


Aanbeveling

Heel vriendelijke en professionele intake en begeleiding over de telefoon als ook door de verhuizers zelf. Maakt het verhuizen een stuk minder stressvol en ook leuker door de gezellige verhuizers. Als ik nog eens een verhuisbedrijf inhuur kies ik zeker weer voor deze!

Plus- en minpunten
Geweldige service
Goede prijs
Verhuisd van Helmond (Nederland) naar Eindhoven (Nederland).


Aanbeveling

omdat alles super is gegaan van planning[[naam verwijderd door Sirelo] was top] tot verhuizen.de jongens[weet de namen niet jammer] waren netjes beleefd vriendelijk supersnel en professioneel.ik raad dit bedrijf iedereen aan!!

Plus- en minpunten
alles!!!!
GEEN
Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Nijmegen (Nederland).


Aanbeveling

Ik vond het een prima verhuizing. Het waren hele aardige medewerkers, werkten hard en dachten mee. Dank

Plus- en minpunten
Snelheid
Kundig
Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Nijmegen (Nederland).


Aanbeveling

Wat een goede service. Doen absoluut wat ze beloven: ontzorgen en binnen de afgesproken tijd leveren. [namen verwijderd door Sirelo] zijn vriendelijk en denken goed mee.
Een goede ervaring, aanrader! Hoogzwanger en verhuizen kan dus gewoon :)

Plus- en minpunten
Service, klantvriendelijkheid en betrouwbaar
Verhuisd van Heemstede (Nederland) naar Heemstede (Nederland).


Aanbeveling

Zeer tevreden over de verhuizing. Op tijd en harde werkers waardoor ook de verhuizing vrij soepel verliep ondanks wat tegenslag.

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

3 adequate verhuizers, die hard werken. De geplande 8 uren werden verkort waardoor de uiteindelijke prijs ook daalde. [naam verwijderd door Sirelo] 1 en 2 en chauffeur [naam verwijderd door Sirelo](?) waren voor ondanks 3 toppers!!!

Plus- en minpunten
Afspraak volledig nagekomen, door 3 topvehuizers ruim binnen de tijd afgerond.
Goede begeleiding vooraf, punctueel en zeer netjes werken!
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Tilburg Reeshof (Nederland).


Aanbeveling

Zeer vriendelijke verhuizers, erg netjes gewerkt. Van A tot Z meedenken, kortom een topervaring we zijn heel erg blij met Bewust Verhuizen ze hebben ons op zeer prettige manier ontzorgd tijdens de verhuizing. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe netjes ze gewerkt hebben en hoe vriendelijk ze waren we kunnen iedereen Bewust Verhuizen van harte aanbevelen.

Plus- en minpunten
Meedenken
Zeer vriendelijk
Verhuisd van Purmerend (Nederland) naar Purmerend (Nederland).


Aanbeveling

Duidelijk en proffesioneel. Zeer nette, beleefde en servicegerichte verhuizers die actief meedenken en hun werk verstaan!

Helaas door onmacht kon een bank niet naar zolder verhuisd worden maar werd er te plaatse wel een andere oplossing bedacht.

Plus- en minpunten
Servicegericht
Meedenkend
Roken (in de verhuisbus)
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Edam-volendam (Nederland).


Aanbeveling

Geweldige twee enthousiaste hardwerkende verhuizers, de heren Z en M.
Effectief werken, zorgvuldig, respect en gezellige humor op een toch voor ons stressvolle emotionele dag.
Ze namen alle spullen mee, van een fiets tot een cactus en olijfolie. Enz enz. Ofwel de hele inboedel.
Verder waren er wat zeurende omstanders, maar tijdens het sjouwen die mensen nog met respect behandelen. Klasse!
Echt twee kanjers dus! [namen verwijderd door Sirelo], alle eer voor jullie.

Plus- en minpunten
Doordat ze wat later kwamen dan afgesproken, werd het financieel prima opgelost
Respect, zorgvuldig, hardwerkend
Kwamen wat later dan gepland
Verhuisd van Groningen (Nederland) naar Groningen (Nederland).


Aanbeveling

The moving guys were really friendly, fast and professional. I highly recommend them to anyone needing movers.

Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Eindhoven (Nederland).


Aanbeveling

I filled in a form on a Sunday night for a last minute move and was called by the planner [name removed by Sirelo] within the hour. He asked me for details and prepared a quote the same night. By Monday morning my service was confirmed at a very competitive price, but above all with a company that has all guarantees and insurances for removals. My move was from a second floor without a lift to a third floor without a lift and all went really well. They even connected my washing machine. I was only charged for the actual time spent. A total recommend, as [name removed by Sirelo] was really helpful during the whole process and the removers were really efficient and tidy.

Plus- en minpunten
Reliability
Availability
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Ik was heel blij met keuze voor bewust verhuizen. Super voorlopende communicatie en wat een top mannen! Snel, sterk, vriendelijk, professioneel!

Plus- en minpunten
Snel
Sterk
Verhuisd van Zutphen (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Mijn verhuizing liep hartsikke soepel en de jongens werkte netjes en professioneel. Alles was van A tot z geregeld.

Plus- en minpunten
Aardige mensen
Professioneel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Papendrecht (Nederland).


Aanbeveling

De mannen waren op tijd en zijn zeer zorgvuldig met de spullen omgegaan.
Ook het plaatsen en installeren van wasmachine en droger op de plaats van aankomst was geen probleem. Heb dezelfde dag al twee wasjes kunnen draaien. Chapeau!

Plus- en minpunten
Alles conform afspraak
Aardige beleefde mannen
Geen steekwagen maar verhuishond
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Hilversum (Nederland).


Aanbeveling

Topervaring! Deskundig, flexibel, teamwork, professioneel, blijven in goed overleg met de klant. Elke uitdaging pakken ze erg positief op. Kortom: gaan zeer klantgericht te werk. Aanrader!

Plus- en minpunten
Deskundig
Servicegericht
Verhuisd van Deventer (Nederland) naar Deventer (Nederland).


Aanbeveling

Onze verhuizing van Den Haag naar Amsterdam is zo ongelofelijk goed geregeld door de mannen van bewust verhuizen. Dit is precies waar je voor kiest wanneer je een verhuisbedrijf inhuurt. Van tevoren word je gebeld, heb je binnen no-time een offerte en had ik direct een erg goed gevoel met de behandeling. De dag voor de verhuizing werd ik zelfs gebeld of ik er klaar voor was. Natuurlijk was ik er klaar voor en de mannen van bewust verhuizen waren er ook helemaal klaar voor, zo bleek de volgende dag. Perfect op tijd (lekker vroeg, zodat we ruim de tijd hadden op de vrijdag) stonden de mannen op de stoep. Met perfecte voorzichtigheid zijn verhuizers H. en Z. met de spullen omgegaan en de systematische manier van werken zorgde voor een goede flow bij het inpakken. In Amsterdam aangekomen pastte het bed helaas niet door de nauwe trappengang, dit was helemaal mijn inschattingsfout. Na enkele verregaande pogingen van de heren hebben we moeten besluiten om een lift te regelen. Ook hier lieten .. Lees meer

Plus- en minpunten
Service/ Beloftes Nakomen
Netjes Gewerkt/ Zorgenloos Verhuizen
Geen Minpunten!
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizing is top gegaan! Super professioneel en netjes gewerkt door zeer vriendelijke verhuizers!
Vooraf werd ik gebeld door een vriendelijke man, die heel goed meedacht met mijn verhuis situatie. Zelfs zaken waar ik niet aan dacht werden vooraf goed nagevraagd, de nodige tips en tricks werden dan ook gedeeld. De snelle service en het vertrouwd gevoel heeft mij doen beslissen om te kiezen voor Bewust Verhuizen.

Zonder twijfel een aanrader voor iedereen en bij de volgende verhuizing zie ik jullie graag weer verschijnen!
Ga zo door mannen en nogmaals bedankt voor de goede service!

Plus- en minpunten
Netjes gewerkt
eindafrekening was minder dan het offerte bedrag
Kan er geen 1 bedenken!
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Harde werkers die ontzettend netjes met alle spullen omgaan. Ook de planning gedurende dag verliep uitstekend en in goed overleg.

Plus- en minpunten
Harde werkers
Netjes en vriendelijk
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Goede eerste service tijdens het opmaken van de offerte telefonisch. Tijdens de verhuizing vriendelijk geholpen en fijne service!

Plus- en minpunten
Vriendelijk
Professioneel
Verhuisd van Naaldwijk (Nederland) naar Naaldwijk (Nederland).


Aanbeveling

Goed georganiseerd, goede afspraken, zeer nette verhuismedewerkers de meubels, witgoed apparaten werden goed verpakt. Zeker een aanbeveling waard

Plus- en minpunten
goede afspraken
nette verhuismedewerkers
geen minpunten
geen minpunten
Verhuisd van Ijsselstein (Nederland) naar Culemborg (Nederland).


Aanbeveling

Wat een kanjers! Twee zeer vriendelijke mannen die van aanpakken weten. Niets is teveel. Gaan heel voorzichtig met de spullen om. Zeer zeker een aanrader. Bedankt mannen!

Plus- en minpunten
Klantvriendelijk
Snelle werkers
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Ridderkerk (Nederland).


Aanbeveling

Nette verhuizers, zijn goed te werk gegaan en zorgvuldig en voorzichtig met de spullen. Had alleen soms wel net iets meer tempo in mogen zitten. Waren 1 uur langer bezig dan op de offerte en we hebben zelf nog meegeholpen.

Plus- en minpunten
Zorgvuldig en voorzichtig voor de spullen
Aardige, nette verhuizers
Tempo
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Breda (Nederland).


Aanbeveling

Heb maar een probleem ! Er zijn maar 5 sterren moeten er 10 zijn. Heel vriendelijk meedenkende mannen, gezellig, vrolijk en zoals alles wordt ingepakt, spullen lijken wel van goud! Bedankt mannen !!!

Plus- en minpunten
Heel secuur, alles wordt ingepakt. Precie en heel vriendelijk
Beleefd, aardig niets is ze teveel
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar St Jacobiparochie (Nederland).


Aanbeveling

Bewust verhuizen maakte van onze verhuizing een feestje! Zeer correcte en keurige behandeling van onze spullen. En wat een leuke en positieve ploeg mensen. Altijd beleefd in de omgang, maar ook plezierig met elkaar en ons. Zo wordt een potentieel stressvol moment een leuke dag. Verder alles professioneel verzorgd. Wat ons betreft niets dan lof!

Plus- en minpunten
Professioneel
Goed, keurig en gezellig in de omgang
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Vlijmen (Nederland).


Aanbeveling

Naast de goede en professionele service vooraf (snel en vriendelijk contact, duidelijke adequate informatie) waren ook de verhuizers zelf van uitstelende kwaliteit. Naast hun deskundigheid en voorzichtigheid tijdens de verhuizing waren ze ook nog eens uiterst beleefd en vriendelijk. Vanwege hun snelle werken vielen de kosten ook nog eens 20% lager uit. Heren, fantastisch werk. Onze verhuizing was gewoon een feest (dat had ik nooit verwacht).

Plus- en minpunten
Goede service vooraf
Voorzichtige en professionele verhuizers
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Deze mannen hebben alles keurig ingepakt en vakkundig verhuisd. Alle stukken zonder schade over. Twee geweldenaars! Klasse!

Plus- en minpunten
Scherpe prijs
Vakkundig
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland).


Aanbeveling

Het is een geweldig bedrijf. Mijn vrouw kon de verhuizing niet aan gezien haar leeftijd. Ze hebben haar helemaal ontzien, wilde niet hebben dat ze meehielp en dachten aan zaken waar wy niet zo gauw aan denken! Denken mee maar laten jou wel de beslissing nemen. Fantastische mannen die niet van ophouden wet en voordat het goed staat. Warm aan te bevelen!

Plus- en minpunten
Accuraat en gedegen werk
Kwamen te laat maar dat was overmacht
Verhuisd van Dronten (Nederland) naar Emmeloord (Nederland).


Aanbeveling

Hardwerkende vriendelijke mannen . Ze kwamen op tijd . Wat nodig was werd netjes verpakt .Hebben er alles aan gedaan om een kast ,die bijna niet naar binnen kon,toch netjes binnen te krijgen .
We zijn zeer ,zeer te tevreden !

Plus- en minpunten
Gewoon prima
Verhuisd van Duurstede (Nederland) naar Duurstede (Nederland).


Aanbeveling

Prettig telefooncontact van te voren en hele aardige hardwerkende mannen! Fijn dat je een dag van te voren wordt gebeld voor laatste check en ik mocht nog een week van te voren de verhuisdatum kosteloos wijzigen.

Plus- en minpunten
Snel
Niks kapot
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland).


Aanbeveling

Prettig contact vooraf en op de dag zelf is de verhuizing als een zonnetje verlopen. De verhuizers werkten snel en zorgvuldig. Ik ben erg tevreden over Bewust Verhuizen.

Plus- en minpunten
Verhuizers werkten snel en zorgvuldig. Echt een team!
Ook in de aanvraag, prettig contact.
Verhuisd van Vianen (Nederland) naar Vianen (Nederland).


Aanbeveling

Prettig contact voorafgaande aan de verhuizing. Verhuizers gingen voorzichtig en professioneel met spullen om. Uitstekende service.

Plus- en minpunten
Goed verhuisbedrijf
Uitstekende service
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Groningen (Nederland).


Aanbeveling

Vandaag verhuisd met behulp van [namen verwijderd door Sirelo]. Ik zag er tegen op omdat de vorige verhuizing door een andere verhuizer veel schade heeft opgeleverd. Keurige en behulpzame mannen, pakten alles goed in en waren zeer voorzichtig en zorgvuldig met alle spullen. Het ging allemaal zo voorspoedig en voorzichtig..elke volgende verhuizing zou ik alleen nog maar door Bewust Verhuizen willen laten doen. Van offerte, levering dozen, belletje de dag vooraf en de verhuizing zelf.. het had niet beter kunnen verlopen!

Plus- en minpunten
Zorgvuldig
Betrouwbaar
Verhuisd van Soest (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Weehuzera weten van aanpakken. Zijn harde werkers en hebben alles perfect oververhuiss en meubels Inuit en in elkaar gezet. Daarnaaast zijn het twee zeer positieve en vriendelijke mannen

Plus- en minpunten
Efficiënt
Harde werkers
Verhuisd van Benschop (Nederland) naar Benschop (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers waren aardig, snel, vakkundig en eerlijk. Op locatie bleken een aantal dingen niet mogelijk, die telefonisch afgesproken waren. De heren hebben het wel goed opgelost. Wij zijn tevreden!

Plus- en minpunten
Goede service
Werken snel
Telefonische afspraken bleken op locatie toch niet mogelijk
De verhuislift was niet goed doorgegeven aan de verhuizers (2 uur ipv de hele dag zoals afgesproken)
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Almere (Nederland).


Aanbeveling

Snelle reactie, het bedrijf heeft geheel waargemaakt wat men beloofde. Het boxspring bed wat verhuisd moest worden werd netjes in plastic ingepakt en de verhuizers hadden een lastige klus met kleine ruimtes, ondanks dat hebben ze ons met een glimlach geholpen. Aanrader!!!

Plus- en minpunten
Snel
Netjes
Verhuisd van Apeldoorn (Nederland) naar Wetering (Nederland).


Aanbeveling

Vriendelijke hardwerkende jonge mannen, waarvoor niets te veel gevraagd is. Ik ben zeer blij dat hun de verhuizing hebben gedaan!

Plus- en minpunten
Vriendelijk, snel en accuraat
Verhuisd van Etten Leur (Nederland) naar Etten-leur (Nederland).


Aanbeveling

Zeer nette heren, uiterst correct en vriendelijk. Zeer netjes gewerkt en heel vlot. zou hen zeker aan anderen aanbevelen. Mannen, bedankt.

Plus- en minpunten
Netjes en zorgvuldig
Vriendelijk
Geen
Geen
Verhuisd van Apeldoorn (Nederland) naar Apeldoorn (Nederland).


Aanbeveling

Wat kan ik zeggen een 10 omdat een 11 of een 12 niet kan dus een dikke 10+. Harde werkers, tijd voor een grapje. En jongens met verstand van zaken.

Plus- en minpunten
Harde werkers die weten waar ze mee bezig zijn
Een prijs om heel blij van te worden
Uhh.... Nee ik kan er niet 1 verzinnen
Nee echt niet eentje
Verhuisd van Oss (Nederland) naar Oss (Nederland).


Aanbeveling

Voortraject ging enorm plezierig, heldere communicatie en bevestigingsmail ook. Dag voor verhuizing werden we nog een keer gebeld, wat vanuit service-oogpunt heel fijn was.
Dag zelf: verhuizers! Petje af! Wat een onwijs aardige en vooral hard werkende mannen. Spullen keurig overgebracht naar ons nieuwe huis. Complete traject is echt vlekkeloos verlopen.

Plus- en minpunten
Communicatie vooraf en op dag zelf met verhuizers
Verhuizing zelf
Geen
Geen
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland).


Aanbeveling

Mannen werken snel, netjes en zonder zuchten door. Keurige heren die hun vak verstaan. Beste team ooit! Alles binnen no time en zonder schade over. Niets was te veel gevraagd en alle meubels zorgvuldig ingepakt. Bewust verhuizen...gewoon doen.

Plus- en minpunten
Snel
Geen schades
Kan ik niet bedenken
Verhuisd van Maren Kessel (Nederland) naar Heesch (Nederland).


Aanbeveling

Uitstekende, nette verhuizers, waarvoor niets te veel is. De lift bleek die dag kapot en met een glimlach werd alles naar 2 hoog gedragen. Volledig betrouwbaar en professioneel.

Plus- en minpunten
Oplossingsgericht en goede prijs kwaliteitsverhouding
Keurige, hardwerkende verhuizers
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Les Gets (Frankrijk).


Aanbeveling

De verhuizers [namen verwijderd door Sirelo] gingen zeer professioneel om met kwetsbare en breekbare spullen, meetten steeds of iets wel of niet door/in een ruimte past en ze wisten alle spullen in de verhuiswagen te krijgen, door onze hoeveelheid spullen was dat een uitdaging. Ik denk dat je alleen ontevreden kunt zijn als je verwacht dat ze wonderen verrichten.

Plus- en minpunten
Prijs
Professioneel
Verhuisd van Nieuwegein (Nederland) naar Beekbergen (Nederland).


Aanbeveling

Zeer goede verhuizers - harde werkers die zeer voorzichtig met spullen omgaan. Tevens meedenken in oplossingen. Mijn enige minpunt is dat de offerte wat scherp berekend was, maar zelfs bij de uiteindelijke factuur was de prijs kwaliteit verhouding prima.

Plus- en minpunten
Zeer goed personeel
Prijs kwaliteit
Scherpe offerte
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Zeist (Nederland).


Geen aanbeveling

Verhuizing was van 3-hoog zonder lift naar 3-hoog met lift. Een verhuislift was niet in de offerte opgenomen. Echter de verhuizers (2 man !!) konden dit niet aan, wat ik volkomen begrijpelijk vind. Na 3 uur, toen er nog weinig was gebeurd, maar toegezegd om € 150 meer te gaan betalen, terwijl ik een vaste prijs had afgesproken. Voor de verhuizers zelf niets dan lof, ze hebben mij niet in de steek gelaten. Maar met het bedrijf zou ik nooit meer zaken willen doen.

Plus- en minpunten
De mannen, die het uitvoerende werk moeten doen.
Een offerte maken op basis van telefonische gegevens. Bovendien door iemand, die misschien nog nooit iets heeft moeten versjouwen.
Verhuisd van Oosterhout (Nederland) naar Oosterhout (Nederland).


Aanbeveling

Kwetsbare delen van de inboedel werden keurig ingepakt en omwikkeld met folie. De spullen werden zorgvuldig zonder te stoten vervoerd naar de verhuisauto en ingeladen. Beide verhuizers waren heel behulpzaam en ook erg beleefd. Na afloop van de verhuizing werd keurig bekeken hoeveel tijd de verhuizing daadwerkelijk duurde en werd op basis daarvan afgerekend. Daardoor waren de verhuiskosten aanzienlijk lager dan geoffreerd.

Plus- en minpunten
Duidelijke offerte, geen verborgen kost.en.
Zorgvuldig omgaan met de inboedel.
Tip: als de verhuizers later bij de klant komen dan aanvankelijk is doorgegeven, in het vervolg even bellen dat ze wat later komen.
Verhuisd van Zaandam (Nederland) naar Haarlem (Nederland).


Aanbeveling

Ik ben veel verhuisd in mijn leven maar wat een topteam waren deze verhuizers: Ontspannen, slim, aardig, deskundig en onderling ook erg collegiaal en zorgzaam (wel eens anders meegemaakt). Beide verhuislocaties waren niet heel toegankelijk en logistiek handig maar dit topteam was inventief genoeg om de verhuizing voor ons en zichzelf zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarin probeerde ze ons ook voortdurend gerust te stellen. Ook de voor - en nazorg door de planners verliep zorgvuldig en klantvriendelijk. Als er nog een volgende keer komt, weet ik wie ik ga bellen.

Plus- en minpunten
Deskundig
Klant Vriendelijk
Verhuisd van Buren (Nederland) naar Dussen (Nederland).


Aanbeveling

‘s Ochtends op tijd verschenen. Er is erg zorgvuldig met mijn antieke en breekbare spullen omgegaan. Er is niets gebroken.

Plus- en minpunten
Zorgvuldig
Scherpe offerte
Verhuisd van Wageningen (Nederland) naar Zetten (Nederland).


Aanbeveling

Verhuizing ging heel professioneel, alles werd goed ingepakt en werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. De verhuizers waren erg beleefd en vriendelijk.

Plus- en minpunten
Professionele aanpak
Goed materiaal om veilig de spullen te vervoeren
Verhuisd van Nootdorp (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland).


Aanbeveling

Gewoon in een woord geweldig ze doen alles voor je vriendelijk is zeker het proberen waard zeker een topper dit.Aanrader

Plus- en minpunten
Snelle verhuizing
Goeie prijs!!
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Wij zijn verhuist met bewust verhuizen,Wij zijn zeer tevreden over bewust verhuizen,de verhuizer waren erg netjes op tijd,erg netjes omgegaan met ons goederen!

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Mijdrecht (Nederland).


Aanbeveling

De jongens waren erg klantvriendelijk, en de verhuizing was soepel en zonder problemen verlopen. Ze hadden mijn piano heel netjes ingepak.

Plus- en minpunten
Ik had een extra bakwagen met spoed nodig, en die werd gelijk geleverd
Vriendelijk personeel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Bewust verhuizen heeft haar beloftes zeker nagekomen. Ik kreeg een scherpe offerte aangeboden en al mijn inboedel werd zorgvuldig vervoerd.

Plus- en minpunten
Op tijd
Vlotte verhuizing
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Ze werken heel netjes, efficiënt en gaan zeer zorgvuldig om met de spullen. Daarnaast communiceren ze prima. Heel prettig om de verhuizing aan hen over te laten.

Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland).

Hoofdvestiging

Bewust Verhuizen

Binckhorstlaan 289E
2516 BC Den Haag
085 273 1240

Andere verhuisbedrijven dichtbij

Bekijk alle verhuizers in Den Haag en omgeving