Verhuisbedrijf Drechtsteden

8,9 (39‎ Sirelo reviews)
i
9,7 (218 andere reviews)
Wat klanten zeggen
pro
Vriendelijk (9)
pro
Professioneel (7)
pro
Snelle verhuizing (6)
con
Onvriendelijk (1)
Diensten
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Vergunningen

Over

Verhuisbedrijf Drechtsteden is gespecialiseerd in zowel grote als kleine verhuizingen of transporten maar kan u ook van dienst zijn met internationale verhuizingen. Alle verhuizers zijn professioneel opgeleid om uw verhuizing tot een goed eind te brengen.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews39

92% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
39 van de 39 reviews zichtbaar
De 3 heren waren snel, maar nog belangrijker: secuur. Alles is netjes verhuisd van Zwijndrecht naar Rotterdam Nesselande. In het nieuwe huis hebben ze ook een paar kasten nog in elkaar gezet. Scheelde ons weer een paar uur werk 😉.
Daarnaast zijn ze ook een stuk goedkoper dan andere verhuisbedrijven. Daar houden wij Nederlanders natuurlijk ook wel van 😜
Verhuisd van Zwijndrecht (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Precies op tijd arriveerden de 3 verhuizers die zich netjes voorstelden. Wat een nette, correcte, relaxte verhuizing hebben wij gehad. Ontzettend vriendelijk en erg behulpzaam. Alles netjes overgebracht en niets was te veel. Ontzettend bedankt. We raden dit verhuisbedrijf ten zeerste aan. Toppers.
pro
Voorzichtig met meubelen
Verhuisd van Voorschoten (Nederland) naar Hazerswoude-rijndijk (Nederland)
Hartelijk bedankt voor de fijne communicatie, Ze hebben me binnen de afgesproken tijd verhuist.
Me huis inboedel ook nog op gewenste plek neer gezet. De heren van
Drechtsteden zijn toppers,
pro
Snel/Sterk
pro
Vriendelijkheid
Verhuisd van Nieuwegein (Nederland) naar Nieuwegein (Nederland)
Drie vriendelijke, bekwame verhuizers. [namen verwijderd door Sirelo].
In een paar uurtjes het hele huis leeg en in de auto. Ondanks mijn twijfels pastte alles in de auto. Een oude kast werd in plastic gewikkeld en werd ook nog meegenomen. Mijn kledingkast hebben ze uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet in het nieuwe huis. Ik ga nooit meer verhuizen, maar als ik het wel zou doen, wil ik deze mannen!
pro
Vriendelijk, kundig
con
Geen minpunt
Verhuisd van Enkhuizen (Nederland) naar Grootebroek (Nederland)
Afspraak is afspraak, mannen werken keihard, niets is teveel, flexibel en erg behulpzaam , een aanrader !! Op 17-9 3 super gemotiveerde verhuizers, vandaag de klus super goed afgemaakt !! Dank mannen ver jullie hulp !!!
pro
Snel, behulpzaam
pro
Weten van aanpakken
con
Geen
Verhuisd van Harmelen (Nederland) naar Harmelen (Nederland)
We hebben genoten van de losse stijl en tevens proffesionaliteit van dit bedrijf. We hadden 4 verhuizers en ze hebben super goed werk geleverd . Bedankt voor de flexibiliteit, het meedenken, de humor en ook echt de kundigheid. Het ga jullie goed !
pro
Flexibel ,vrolijk, vakkundig, ervaren
con
Geen enkele
Verhuisd van Castricum (Nederland) naar Breda (Nederland)
De verhuizing Den Haag naar Emmen was op tijd begonnen. Snel en goed werd de auto gevuld.
Ondanks tegenslag bij de lange rit, is alles goed verlopen.
Ondanks de lange dag werd alles prima geplaatst zonder enige schade.
Alleen maar lof.
Zeer goed bedrijf.
pro
Professioneel
pro
netjes en snel
con
geen
Verhuisd van 's-gravenhage (Nederland) naar Emmen (Nederland)
Their website says 100% of customers are happy, but we are not. Far from it. My girlfriend lost EVERYTHING DURING THE MOVE because their truck caught fire. After weeks of the company telling us to make a list and give prices on all the items in the truck for the insurance they eventually admit that it wasn’t even covered by the insurance, so we are not insured. They tried to settle quickly by offering 2000 euro for ALL MY GIRLFRIEND’S STUFF. How humiliating to have my girlfriend make a list of her belongings and find prices and receipts (most of which were in the truck of course) only to tell her it wasn’t even covered by insurance. They told us our washing machine was 10 years old when we bought it last year and undervalued everything else too. Do you realise how painful it is to lose everything you own only to have to go back and list everything and the price too?! And then find out they weren't even covered by their insurance or prepared to pay the price?!
In the end they paid barely over half the value, after we got a lawyer. These people will tell you that your belongings are safe with them, but in our experience they're not. Do yourself a favour and go to a different company.Lees meer
con
Geen goede verzekering
con
Klantvriendelijkheid
Verhuisd van Den Bosch (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Geachte heer,

Allereerst wil ik aangeven dat 24 juli 2019 voor ons een zwarte dag is. Onze bus vloog in brand inclusief de inboedel van uw vriendin. Uiteraard begrijpen wij dat het voor jullie ook heel zwaar is.

Op de dag van de brand hebben wij er voor gezorgd dat u direct in de bus kon om te kijken of er nog iets te redden was. Gelukkig was het een en ander nog te redden. Maar helaas was de grootste gedeelte verloren gegaan.

Wij hebben u vervolgens gevraagd om zoveel mogelijk bonnen te verzamelen omdat de verzekering daarnaar vroeg. Na meerdere gesprekken met onze verzekeringsmaatschappij besloten zij de schade niet te vergoeden.

Uiteraard besloten wij toen om zelf voor de schade op te draaien, aangezien wij onze klanten niet willen benadelen. Wij hebben u toen 2000 euro geboden en nieuwe meubels. Hierbij moet ik wel vermelden dat het om een kleine inboedel ging van 8m3.

U was het hier niet mee eens en U bent vervolgens naar een advocaat gestapt, wat uw goed recht is. Via de adv ocaat eiste u een bedrag die niet reëel was.

Waarna wij een reële tegenbod gedaan hebben en u bent hiermee akkoord gegaan. Wij vinden het daarom vervelend dat u toch niet tevreden bent. Voor ons was het op deze manier afgesloten en hoopten wij dat we de pijn voor u hadden verzacht.

Wij als bedrijf doen dagelijks ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden en de beste service te verlenen.
Lees meer
Zeer ervaren heren zijn bij ons komen verhuizen. Het huis was in een mum van tijd leeg en de bus hebben ze zo netjes ingedeeld het lijkt wel een kunstwerk.
Eenmaal op nieuw adres alles netjes neergelegd waar wij het wilden hebben.

Deze kanjers weten niet van ophouden,het lijkt wel of ze nooit moe worden!

Tot over 2 jaar heren, dan moet alles weer naar de nieuwbouw waar wij op wachten.
pro
Goedkoop
pro
Vakkkundig
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Rijswijk (Nederland)
Ben hartstikke tevreden alles netjes verhuisd geen schade en mooi op tijd is echt een aanrader En de medewerkers deden goed hun werk😁
pro
Op tijd
pro
Geen schade
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Mijn ervaring met Drechtsteden is 👌

De heren kwamen netjes op tijd, hebben alles netjes verhuist en ingepakt, alles is schadeloos overgebracht, wat mijn opviel is dat de jongens om alles dekens heen deden, alles paste netjes in de wagen.
Monteren en demonteren klasse, uit elkaar en in elkaar 10 min dat noem je nou een handy-Men, 2 andere heren waren met meubelen bezig alles werd netjes met dekens gedaan, mijn complimenten voor hun werkwijz, raad iedereen Drechtsteden aan , werken netjes hard en nog eens normaal bedragen niet als andere BV'S
pro
Alles is netjes overgebracht en schadeloos
pro
Het was heel fijn om door de heren te verhuizen, en kantoor super alles netjes nagekomen.
con
Zijn er niet
Verhuisd van Zandvoort (Nederland) naar Leerdam (Nederland)
de mannen waren er snel, hebben netjes en secuur werk geleverd een zware obeject verplaats. waarbij ze goed op hebben gelet dat er niks beschadigde
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
De heren waren onwijs vriendelijk, gingen direct aan de slag. Ze werken erg hard en hebben onderling een gezellige sfeer. Ik zou ze zeker bij de volgende verhuizing weer inhuren! Alles ging mee in 1 rit dus dat was top.
pro
Ze waren optijd
pro
Ze werken snel
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
De jongens zijn keurige en kundige medewerkers. Ze weten van aanpakken.
Ze gaan voorzichtig met de te verhuizen zaken om.
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
Zeer goed werk geleverd en vriendelijk en behulpzaam
Ik ben zeer tevreden .alles verliep vlot en netjes
Verhuisd van De Bilt (Nederland) naar Zeist (Nederland)
Dit is de 3e keer dat ik verhuisbedrijf Drechtsteden mijn verhuizing heb laten doen, en elke keer is het weer super. Hard werkende jongens die echt met je meedenken, voorzichtig zijn met je spullen, gelijk beginnen en ook nog is heel vriendelijk. Verhuizing was super snel gedaan. Niet voor niks dat ik bij hun terug kom! Ik beveel ze 100% aan!
pro
Super snel en netjes
pro
Heel vriendelijke jongens
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Goede service, snel en de jongens die de verhuizing hebben uitgevoerd waren allemaal zeer vriendelijk. Niets was te veel! Ze waren flexibel en denken mee! Ik ga zeker opnieuw gebruik maken van hun diensten en zal ook iedereen adviseren om te kiezen voor deze verhuizer! Jongens waren echt top!!
pro
Vriendelijk,
pro
Flexibel
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Waddinxveen (Nederland)
Aardig , niets was hen teveel , deden meer dan wij verwacht hadden, ze waren behulpzaam!
Niets was hem teveel
pro
Bijzonder behulpzaam
Verhuisd van Spijkenisse (Nederland) naar Spijkenisse (Nederland)
Ze hebben snel en efficiënt alle spullen overgebracht. Ze kwamen iets later omdat een eerdere verhuizing wat tegen zat. Ruim op tijd kregen we een telefoontje dat ze wat later kwamen. Prima.
pro
Snel en netjes gewerkt
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Voorburg (Nederland)
Harde werkers, sympathieke jongens. Was grote verhuizing en veel files op de weg, maar ze hielden hun goede humeur,
pro
Harde werkers, goed team
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Groenlo (Nederland)
Drie zeer vriendelijke jongens kwamen op tijd, gingen meteen aan de slag en boden zelfs aan even te dweilen op de plek waar de wasmachine had gestaan. Top service!
pro
Snelle reactietijd
pro
Komt afspraken na
Verhuisd van Hendrik Ido Ambacht (Nederland) naar Hendrik Ido Ambacht (Nederland)
Last minute gebeld, ze hebben direct tijd voor mij gemaakt en mijn ladekast 2 etages naar boven getild en helemaal uitgepakt in 5 minuten. Top service, heel erg blij en een aanrader voor ieder.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Helaas geen goed ervaring met dit bedrijf.
Op basis van reviews gekozen.
Een inventarislijst opgesteld waar rond de 23 m3 uitkwam.
Een offerte gekregen voor 3 man, ca. 4 uur.
Komen aan met een 20 m3 vrachtwagen en de mededeling dat ze nu waarschijnlijk 2x moesten rijden en dit meerkosten met zich mee zou brengen.
2 jongens hebben eerder verhuisd, de derde mijns inziens niet.
Deze zet een lagen kast op de zijkant en schuift hem over de vloer, waardoor de gehele zijkant was beschadigd, waar we gelijk op hebben gereageerd. Andere kast en een sidetable ook beschadigd. Pas geschilderde wanden in het trapgat van de nieuwe woning beschadigd.
Na een mail te hebben gestuurd met mijn onvrede lag het vooral niet aan het bedrijf en de verhuizers.

Geen aanbeveling!
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Antwoord van
Geachte heer,

Allereerst vinden wij het vervelend dat u niet tevreden bent met onze service. Onze verhuiswagens hebben een inhoud van 22m3. De inventarislijst hebben wij zo ingesteld dat deze de inhoud ruimer uitrekent.

Echter had u meer spullen dan er van te voren was opgegeven. Dat hebben de verhuizers meteen bij aankomst aangegeven.

Het was mogelijk om uw inboedel in één rit te verhuizen als u enkele kleine spullen zelf had meegenomen in de auto. De verhuizers hebben dat ook aan u voorgelegd en u heeft er toen zelf voor gekozen om toch twee keer te rijden.

U heeft ons na afloop van de verhuizing gemaild over de schade aan de kast. De foto die u had bijgevoegd was erg wazig en onduidelijk. Wij hebben u toen gevraagd om ons duidelijke foto's te sturen van de schade. Hier hebben wij nog steeds geen reactie op gehad.

Daarnaast hebben wij u al gecompenseerd door u korting te geven op de verhuizing omdat er twee keer gereden moest worden. Wij vinden het om deze redenen extra kwali jk dat u een slechte recensie over ons schrijft.

Wij hebben ons best gedaan voor u maar helaas kiest u er zelf voor om niet met ons in gesprek te gaan.

Met vriendelijke groet,

Verhuisbedrijf Drechtsteden
Lees meer
Very helpful team that handled both heavy bulky furniture as well as fragile ones. Very friendly and professional attitude.
pro
Very strong yet careful team
pro
Friendly and patient
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
Antwoord van
Thank you!
Heel aardige , hulpvaardige en voorkomende medewerkers ( [namen verwijderd door Sirelo] , naam derde helaas vergeten .. )
Niets was teveel gevraagd, en werkten netjes en snel. Lift bleek stuk te zijn : ( , zonder negativiteit de zaak opgepakt en perfect omgegaan met deze vervelende situatie . Top ervaring 👌🏻
pro
efficiënt en kostenbewuste medewerkers
pro
Bijzonder aardig
Verhuisd van Vught (Nederland) naar Vught (Nederland)
Door regen en verkeer waren mannen iets later. Dit belden ze netjes door. Eenmaal op locatie geen gezeur, meteen alles inladen in vrachtwagen. Amerikaanse koelkast en piano werden snel en soepel ingeladen. Deze mannen wisten van doorpakken!!!

Op nieuwe locatie hebben ze alles snel en keurig binnen gebracht. Wasmachine en droger naar zolder gebracht. Er werd gevraagd of deze op de juiste plek stond en nadat mijn vrouw aangaf dat hij waarschijnlijk niet op andere plek kon staan ivm leidingwerk daar, antwoorden ze dat dit vast wel zou kunnen. Meteen werd machine opgepakt en daar neergezet, zonder klagen.

Waar andere verhuizers (vooral 'erkende verhuizers') soms het 10 voudige vroegen qua prijs, was dit een verademing. Heb zelf kort in verhuiswereld gezeten, als IT'r weliswaar, maar volgende keer kies ik absoluut weer voor Drechtsteden Verhuizers. Al hoop ik nooit meer te verhuizen. Wat een klus! Maar deze mannen hebben het meer dragelijk gemaakt!
pro
Harde werkers
pro
Niets is te veel
Verhuisd van Ridderkerk (Nederland) naar Alblasserdam (Nederland)
Antwoord van
Hartelijk dank!
Mijn verhuizing is super uitgevoerd. Ben zeer tevreden over de vriendelijke verhuizers. Ergg bedankt voor jullie inzet.
pro
Ervaren mannen
pro
Volgens planning
Verhuisd van Ridderkerk (Nederland) naar Alblasserdam (Nederland)
Wij zijn dik tevreden met de verhuizers!! Binnen 2 uurtjes waren we over. Ze konden op korte termijn al helpen. Kortom betaalbaar en vakkundig!
pro
Netjes, accuraat
pro
Snel, goed tarief
Verhuisd van Gouda (Nederland) naar Gouda (Nederland)
Super snelle service. Echt toppie!!!
Zekercaan te bevelen aan anderwn.
Ondanks 3 hoog was het geen probleem 😁😁😁
Verhuisd van Hendrik Ido Ambacht (Nederland) naar Zwijndrecht (Nederland)
Gisteren geholpen door 3 geweldige mannen. Verhuisd naar een tijdelijke woning, volgend jaar mei verhuis ik terug naar Dordrecht naar een nieuwbouw woning. En ik weet wie ik daarvoor weer ga bellen. Klasse mannen!!
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Zwijndrecht (Nederland)
Zeer vriendelijke jongens. Kwamen afspraken na en alles is goed verlopen.
Al onze spullen zijn goed verhuisd. We waren bang dat iets beschadigd zou worden. Gelukkig hebben ze alle materialen. Top bedrijf! Zeker wel een Aanrader met een grote letter A.
pro
Goedkoop
pro
Kwaliteit/Betrouwbaar
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Waardeloos. Volg mijn advies zoek een ander gerenomeerd verhuisbedrijf. Op basis van reviews en 3 offertes uiteindelijk voor dit bedrijf gekozen. Wij zijn de afgelopen 6 jaar 4 keer verhuisd waarvan 3 keer internationaal. Dit was de slechtste verhuizing ever. De verhuizers zijn nette jongens maar daar houd het op. Planning heeft ons notabene bezocht en de plank volledig misgeslagen. Niet genoeg dozen. Om 12 uur waren ze er al doorheen en op de verhuisdag zelf was het bedrijf niet te bereiken. Verhuizers moeten dan zelf dozen aanschaffen bij de bouwmarkt en deze declareren. Men kwam terug met 10 dozen. Een half uur later waren de dozen weer op. Daarnaast geen gereedschap om überhaupt te kunnen werken. Wij moesten zelf een Stanly mes leveren daarnaast hebben wij uiteindelijk zelf maar vuilniszakken gegeven om spullen in te pakken. Te weinig personeel om de afgesproken werkzaamheden uit te voeren. Extra betaald om kasten te demonteren en weer te monteren. Het demonteren hebben wij uiteindelijk zelf gedaan en het monteren in het nieuwe huis deels aan iemand anders toevertrouwd. O ja een 3 kamer flat van 86 vierkante meter met kelder kreeg men niet voor elkaar om in 1 dag te verhuizen. Zondag nog een halve bezig geweest waar men wederom een truck zonder materialen mee heeft gekregen. Gelukkig had ik zelf 20 dozen meegenomen die wij reeds uitgepakt hadden zodat deze weer gebruikt konden worden. Wij hebben extra betaald om alles in te laten pakken, te demonteren en te monteren. We hebben zelf tegen vette betaling aan het verhuisbedrijf onze eigen verhuizing moeten regisseren. Te droevig voor woorden. Het meest droevige van het hele verhaal is de afhandeling van dit alles. Het bedrijf is van mening dat men een goede service verleend heeft en een antieke spiegel die door het ontbreken van professioneel verpakkingsmateriaal ernstig beschadigd is geraakt is volgens het bedrijf door ons zelf beschadigd. Een grote amateuristisch zooitje. Rekening kunnen we dus gewoon betalen. Mijn advies nogmaals zoek een ander bedrijf. Scheelt je een hoop irritatie, frustratie en stress. Heel veel spijt van het feit dat ik voor dit bedrijf gekozen heb.Lees meer
con
planning
con
service
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Ben een tevreden klant.
Verhuisd van Zwijndrecht (Nederland) naar Hendrik Ido Ambacht (Nederland)
Super geregeld, heel blij met jullie service.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Hele goede service en zeer vriendelijk personeel.
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Zeer netjes gedaan. Waren zelfs eerder klaar dan vooraf gepland. Hartelijk bedankt!
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Super geregeld, vriendelijk personeel.
pro
Klantvriendelijk
pro
Snel
Verhuisd van Meerkerk (Nederland) naar Gorinchem (Nederland)
Verhuizing laten uitvoeren door verhuisbedrijf drechtsteden, ben zeer tevreden. Alles verliep soepel en de jongens zijn hartstikke vriendelijk. Super bedankt.
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Dordrecht (Nederland)
3 zeer ervaren en professionele verhuizers over de vloer gehad. Ze wisten precies wat ze aan het doen waren. Ik was vooraf heel erg zenuwachtig want dit was mijn eerste ervaring met een verhuisbedrijf, maar ik kwam er al gauw achter dat dit helemaal niet nodig was. Verhuisbedrijf Drechtsteden bedankt!
pro
Professioneel
pro
Goede communicatie
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Zwijndrecht (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.

Overige reviews

Facebook
7,4
3
Google
9,8
194
Telefoonboek
8,9
21

Andere verhuisbedrijven in Den Haag

9,9
324

Verhuisbedrijf Charly’s

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,8
308

Bewust Verhuizen

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf
9,7
167

Verhuisservice24

Den Haag
Bekijk verhuisbedrijf