Zoek jij een verhuizer?
Ontvang 5 gratis offertes in 3 stappen
Netwerk van 500+ verhuisbedrijven
Jaarlijks 150,000 verhuizingen

Online conversie tools

Powered by TriGlobal

Featured image

Een reeks producten die zijn ontworpen om jouw website naar een hoger niveau te tillen. Maak gebruik van ons offerteformulier, volume calculator en richtprijs calculator om op je eigen website meer verhuizingen te boeken.

Wat zijn online conversie tools?

Onze online conversie tools zijn tools die jij op je eigen website kunt plaatsen om meer bezoekers om te zetten in klanten. Jij kunt deze tools implementeren op je website, in minder dan 30 seconden! Zo heb je altijd de nieuwste technologie op je website en mis je nooit meer de kans om je volgende klant te vinden.

Met onze tools kun je je boekingspercentage verhogen tegen een fractie van de kosten van advertenties of webdesigners. We hebben drie tools ontwikkeld, die ieder op zichzelf effectief zijn. Het grootste voordeel realiseer je wanneer je ze samen gebruikt.

 

Offerteformulier

Zet website bezoekers om in klanten

Laat jouw potentiële klanten op een simpele en snelle manier een offerte aanvragen op je website. Wanneer iemand het offerteformulier invult, ontvang je direct zijn contact- en verhuisgegevens. Zo heb je alles in huis om snel een offerte op te maken en de verhuizing te boeken.

 

 

Volume Calculator

Betere leads, op een effectieve manier

Geef je potentiële klanten de mogelijkheid om jou het werk uit handen te nemen en laat hen het volume van de inboedel berekenen op je website. Zo ontvang je nauwkeurige volumes in m³ zonder de klant te bezoeken. Boek meer verhuizingen in minder tijd.

 

Richtprijs calculator

Meer serieuze leads, filter koopjesjagers weg

Geef potentiële klanten de optie om zelf een richtprijs te berekenen op je website, om geen waardevolle tijd meer te verliezen aan mensen die een irrealistisch beeld van de prijs hebben. Genereer daarentegen meer leads van serieuze klanten: met deze tool kan men na het berekenen van een richtprijs, een offerte bij je aanvragen.

 

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op zodat wij je alle ins en outs kunnen laten zien via een demo. Spreken we je snel?