Online conversie tools
Powered by TriGlobal

Met meer dan 18 jaar ervaring in het verbinden van consumenten met verhuisbedrijven, begrijpen we online consumentengedrag in de verhuisbranche als geen ander. Met deze kennis hebben we een reeks producten ontwikkeld die zijn ontworpen om jouw website naar een hoger niveau te tillen. Je kunt vanaf nu gebruik maken van ons offerteformulier, onze volume calculator en richtprijs calculator op je eigen website om meer verhuizingen te boeken. En dat voor een fractie van de prijs van wanneer je deze zelf zou ontwikkelen!

Wat zijn online conversie tools?

Onze online conversie tools zijn tools die jij op je eigen website kunt plaatsen om meer bezoekers om te zetten in klanten. Onze datagedreven aanpak zorgt ervoor dat we consumententrends kunnen signaleren en hierop hebben wij deze tools ontwikkeld. Jij kunt deze tools implementeren op je website, in minder dan 30 seconden! Zo heb je altijd de nieuwste technologie op je website en mis je nooit meer de kans om je volgende klant te vinden.

Met onze tools kun je je boekingspercentage verhogen tegen een fractie van de kosten van advertenties of webdesigners. We hebben drie tools ontwikkeld, die ieder op zichzelf effectief zijn. Het grootste voordeel realiseer je wanneer je ze samen gebruikt.

We hebben de ingrediënten die ons zo effectief maken als Lead Generator, verwerkt in deze tools. En het beste van alles? Jij kunt deze gebruiken om meer verhuizingen te gaan boeken via je eigen website.

Offerteformulier: Zet website bezoekers om in klanten

Laat jouw potentiële klanten op een simpele en snelle manier een offerte aanvragen op je website. Wanneer iemand het offerteformulier invult, ontvang je direct zijn contact- en verhuisgegevens. Zo heb je alles in huis om snel een offerte op te maken en de verhuizing te boeken.

 

Volume Calculator: Betere leads, op een effectieve manier

Geef je potentiële klanten de mogelijkheid om jou het werk uit handen te nemen en laat hen het volume van de inboedel berekenen op je website. Zo ontvang je nauwkeurige volumes in m³ zonder de klant te bezoeken. Boek meer verhuizingen in minder tijd.

 

Richtprijs calculator: Meer serieuze leads, filter koopjesjagers weg

Geef potentiële klanten de optie om zelf een richtprijs te berekenen op je website, om geen waardevolle tijd meer te verliezen aan mensen die een irrealistisch beeld van de prijs hebben. Genereer daarentegen meer leads van serieuze klanten: met deze tool kan men na het berekenen van een richtprijs, een offerte bij je aanvragen.

 

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op zodat wij je alle ins en outs kunnen laten zien via een demo. Spreken we je snel?