Zoek jij een verhuizer?
Ontvang 5 gratis offertes in 3 stappen
Netwerk van 500+ verhuisbedrijven
Jaarlijks 150,000 verhuizingen

Offerteformulier

Boek meer verhuizingen via je eigen website

Featured image

Vraag je je weleens af waarom de bezoekers op je website uiteindelijk geen offerte aanvragen? Dit is meestal het gevolg van een te ingewikkelde website of een formulier dat niet intuïtief in te vullen is. Onze oplossing? Gebruik ons offerteformulier op je website. Omdat wij deze tool altijd blijven optimaliseren, bied je jouw potentiële klanten hiermee de beste technologie om snel en makkelijk een offerte bij je aan te vragen.

Wat is het offerteformulier?

Ons offerteformulier is een tool waar jouw websitebezoekers in 3 simpele stappen een offerte kunnen aanvragen. Door dit formulier op je eigen website en onder je eigen merknaam te plaatsen, bied je jouw websitebezoekers een makkelijke tool om gegevens achter te laten en zo een offerte aan te vragen. Het offerteformulier zorgt er dus voor dat je meer bezoekers omzet in verhuizingen.

Telkens wanneer iemand het formulier invult, ontvang je zijn of haar contact- en verhuisgegevens. Zo heb je alles in huis om snel een offerte op te maken en de verhuizing te boeken.

Kortom: het offerteformulier is een kant-en-klare tool, geoptimaliseerd om meer leads te genereren. Je hoeft geen designers, developers of marketeers in te huren, dat wij hebben voor je gedaan. Hoe klinkt dat?

Waarom het offerteformulier installeren?

Met deze tool loop je nooit meer een klant mis door een slechte website-ervaring. Door het offerteformulier kun je rekenen op meer aanvragen, met meer volledige informatie. Zo maak je van jouw websitebezoekers sneller een volgende klant.

  • Boek meer door minder te doen. Wanneer meer bezoekers een volledige offerteaanvraag insturen, spring je direct de boekingszone in. Hierdoor bespaar je tijd en kosten die je anders aan extern gegenereerde leads had uitgegeven.
  • Gemaakt voor de consument. Niet alle offerteformulieren zijn gebouwd voor een optimale klantervaring. Onze tool is dat wel. Het design en de reeks vragen zijn gebruiksvriendelijk en bewezen effectief om consumenten het formulier te laten afronden tot de laatste klik.
  • Prijsklassen. Optioneel in het offerteformulier kun je kiezen om, op basis van jouw standaard tarieven, een geschatte prijs te tonen aan je potentiële klant. Zo verspil je nooit meer tijd aan mensen die de werkelijke kosten van verhuizen niet weten.

We hebben de ingrediënten die ons zo effectief maken als Lead Generator, verwerkt in het offerteformulier en onze andere online tools En het beste van alles? Jij kunt deze gebruiken om meer verhuizingen te gaan boeken via je eigen website.

 

Hoe werkt het?

  1. Tijdens een demogesprek leggen we je uit hoe je het offerteformulier en de andere conversie tools het beste kunt implementeren. Kies welke tools die je wil gebruiken en kies tussen een maandelijkse of een jaarlijkse betaling.
  2. Implementeer het offerteformulier in slechts 30 seconden op je website. Kopieer en plak de code en het formulier verschijnt direct op je website.
  3. Pas eenvoudig het ontwerp en de vragen in het formulier aan. Voldoet het formulier aan je persoonlijke voorkeuren? Voila. Je zult nu leads genereren via je eigen website!

We bieden gratis advies gedurende het hele proces om het resultaat te maximaliseren.

 

Ontdek de voordelen

  • Ontvang meer leads van hoge kwaliteit. Zonder het aantal websitebezoekers te verhogen, ontvang je meer leads waar je direct een offerte op kunt uitbrengen. Minder kosten, meer leads.
  • Volledig aan te passen. Kies zelf welke informatie je van jouw potentiële klanten wil ontvangen en pas het ontwerp van de tool aan je website aan.
  • Geoptimaliseerde gebruikerservaring. Onze tool is geoptimaliseerd voor alle apparaten: mobiel, tablet en desktop. Dit zorgt voor een soepele en eenvoudige ervaring voor jouw potentiële klanten.
  • Geschikt voor jouw CRM. Je hoeft je CRM systeem niet aan te passen, want het formulier is compatibel met de meeste grote CRM systemen. Hierdoor kunnen leads direct worden doorgestuurd naar jouw CRM systeem.

 

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op zodat wij je alle ins en outs kunnen laten zien via een demo. Spreken we je snel?