Zoek jij een verhuizer?
Ontvang 5 gratis offertes in 3 stappen
Netwerk van 500+ verhuisbedrijven
Jaarlijks 150,000 verhuizingen

Volume calculator

Laat klanten het volume in m³ berekenen en genereer betere leads

Featured image

Consumenten hebben vaak moeite met het inschatten van het volume van hun verhuizing. Voor verhuisbedrijven betekent dit: een huisbezoek inplannen om het volume zelf te komen bepalen. Onze oplossing? Laat de klant het volume zelf berekenen zonder dat hij je website hoeft te verlaten, met onze volume calculator. Deze implementeer je binnen 30 seconden op je eigen website.

Wat is de volume calculator?

Als verhuizer begrijp je het belang van volume bij het maken van een offerte, maar niet iedere verhuizer heeft een nauwkeurige calculator om de klant zelf het volume te laten berekenen. Onze volume calculator is hierbij de oplossing. Deze plaats je op je eigen website om zo jouw potentiële klanten direct het volume van hun verhuizing te laten bepalen.

Onze volume calculator staat garant voor een gebruiksvriendelijke ervaring en biedt serieuze klanten een eenvoudige manier om een offerte aan te vragen. Zo sla je twee vliegen in één klap: laat mensen het volume berekenen wanneer ze al een offerte bij je hebben aangevraagd, of laat potentiële klanten het volume berekenen om vervolgens direct een offerte aan te vragen.

In het kort: onze kant-en-klare volume calculator helpt jou om klanten op een belangrijk punt in hun verhuisproces van dienst te zijn wanneer ze precies weten wat ze willen verhuizen.

 

Waarom de volume calculator installeren?

Wanneer consumenten zelf hun verhuisvolume kunnen berekenen, hoef jij dat niet te doen. Versnel het offerteproces met leads die compleet ingevuld zijn, van serieuze klanten die weten wat ze willen verhuizen.

 • Boek meer door minder te doen. Door het verhuisvolume te ontvangen, kun je het huisbezoek overslaan en direct een offerte uitbrengen. Zo boek je meer verhuizingen in minder tijd.
 • Gemaakt voor de consument. Niet alle rekentools zijn gebouwd met de consument in gedachten. Onze volume calculator is bewezen effectief en alle functionaliteiten zijn geoptimaliseerd om de klant te laten blijven tot de aanvraag voltooid is.
 • Besteed je tijd aan goede leads. Wanneer een klant de tijd heeft genomen om de volume calculator in detail in te vullen, weet je zeker dat ze serieus zijn. Nadat ze een offerte hebben aangevraagd op basis van het volume, kun je deze offerteaanvraag je volle aandacht geven. Je bent immers heel dichtbij het boeken!

We hebben de ingrediënten die ons zo effectief maken als Lead Generator, verwerkt in de volume calculator en onze andere online tools. En het beste van alles? Jij kunt deze gebruiken om meer verhuizingen te gaan boeken via je eigen website.

 

Hoe werkt het?

 1. Tijdens een demogesprek leggen we je uit hoe je de volume calculator en de andere conversie tools het beste kunt implementeren. Kies welke tools die je wil gebruiken en kies tussen een maandelijkse of een jaarlijkse betaling.
 2. Implementeer de volume calculator in slechts 30 seconden op je website. Kopieer en plak de code en de calculator verschijnt direct op je website.
 3. Pas eenvoudig het ontwerp in de calculator aan. Voldoet ‘ie nu aan je persoonlijke voorkeuren? Voila, je kunt aan de slag! Je zult nu meer leads met volume genereren via je eigen website, en bespaart zo tijd én geld.

We bieden gratis advies gedurende het hele proces om het resultaat te maximaliseren.

 

Ontdek de voordelen

 • Duidelijk en intuïtief. Vakkundig ontworpen met de focus op gebruikerservaring. Het resultaat? Een volume calculator die voor iedereen makkelijk in gebruik is.
 • Meer leads. Nadat consumenten hun verhuisvolume hebben berekend, hebben ze de mogelijkheid om direct een offerte aan te vragen.
 • Geen huisbezoek vereist. Leads die een volume bevatten, betekenen dat je niet meer langs hoeft om zelf het volume te meten. Dit vermindert de tijd die je kwijt bent en zo versnel je je offerteproces.
 • Geoptimaliseerde gebruikerservaring. Onze tools zijn geoptimaliseerd voor alle apparaten: mobiel, tablet en desktop. Dit zorgt voor een soepele en eenvoudige ervaring voor jouw potentiële klanten.
 • Geschikt voor jouw CRM. Je hoeft je CRM systeem niet aan te passen, want het formulier is compatibel met de meeste grote CRM systemen. Hierdoor kunnen leads direct worden doorgestuurd naar jouw CRM systeem.

 

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op zodat wij je alle ins en outs kunnen laten zien via een demo. Spreken we je snel?