Zoek jij een verhuizer?
Ontvang 5 gratis offertes in 3 stappen
Netwerk van 500+ verhuisbedrijven
Jaarlijks 150,000 verhuizingen

Richtprijs calculator

Meer serieuze leads via je eigen website

Featured image

Maar al te vaak investeren verhuizers tijd (en dus geld) in consumenten die alleen nieuwsgierig zijn naar de prijs en hiervoor een offerte aanvragen, maar vervolgens niet bereid zijn om ook daadwerkelijk te betalen. Herkenbaar? Wij hebben hiervoor de oplossing: laat jouw potentiële klanten een schatting van de kosten berekenen op je website, met onze Richtprijs calculator.

Wat is de richtprijs calculator?

Onze richtprijs calculator is een tool waarmee jouw potentiële klanten een prijsschatting kunnen opvragen in slechts 2 simpele stappen. Je implementeert deze tool op je eigen website en voert aan de achterkant jouw standaard tarieven op belangrijke variabelen in. Wanneer iemand jouw website bezoekt, kan hij de richtprijs calculator invullen om vliegensvlug een schatting te zien van de verhuiskosten wanneer hij bij jou een verhuizing zou boeken.

De richtprijs calculator is door ons ontwikkeld en is super makkelijk, zonder hulp, te implementeren op jouw website. Je genereert hiermee direct leads van potentiële klanten die specifiek van jou een offerte willen. Je weet zeker dat dit serieuze aanvragen zijn, omdat men al een schatting heeft gezien. Hiermee heb jij alles in handen om een offerte op te maken en de verhuizing te boeken!


Kortom: onze richtprijs calculator is een kant-en-klare tool, geoptimaliseerd om serieuze leads te genereren en geen tijd meer te verspillen aan mensen die enkel op zoek waren naar een schatting. Je hoeft geen designers, developers of marketeers in te huren, dat wij hebben voor je gedaan. Hoe klinkt dat?

 

Waarom een richtprijs calculator?

Wanneer een consument al vroegtijdig wordt geïnformeerd over de werkelijke kosten van een verhuisbedrijf, dan verklein je de kans dat je tijd verspild wordt. Zonder te investeren in dure advertenties of extra personeel, brengt deze richtprijs calculator je in contact met serieuzere klanten.

 • Boek meer door minder te doen. Vermijd overbodige verkoopkosten door alleen potentiële klanten op te volgen van wie je zeker weet dat ze op de hoogte zijn van de werkelijke kosten van een verhuizer.
 • Gemaakt voor de consument. Niet alle rekentools zijn gebouwd met de consument in gedachten. Onze richtprijs calculator is bewezen effectief en alle functionaliteiten zijn geoptimaliseerd om de klant het proces te laten voltooien.
 • Onderscheid je merk. Er is in de verhuisbranche veel vraag bij consumenten naar vrijblijvende richtprijzen. Het aanbieden van een richtprijs calculator vergroot de kans dat ze bij jou een verhuizing boeken.

We hebben de ingrediënten die ons zo effectief maken als Lead Generator, verwerkt in de richtprijs calculator en onze andere online tools. En het beste van alles? Jij kunt deze gebruiken om meer verhuizingen te gaan boeken via je eigen website.

 

Hoe werkt het?

 1. Tijdens een demogesprek leggen we je uit hoe je de richtprijs calculator en onze andere conversie tools het beste kunt implementeren. Kies welke tools die je wil gebruiken en kies tussen een maandelijkse of een jaarlijkse betaling.
 2. Implementeer de richtprijs calculator in slechts 30 seconden op je website. Kopieer en plak de code en de calculator verschijnt direct op je website.
 3. Pas eenvoudig het ontwerp in de calculator aan. Voldoet ‘ie nu aan je persoonlijke voorkeuren? Voila, je kunt aan de slag! Je zult nu meer serieuze leads genereren via je eigen website, en bespaart zo tijd én geld.

We bieden gratis advies gedurende het hele proces om het resultaat te maximaliseren.

 

Ontdek devoordelen

 • Meer leads. Nadat klanten de prijsopgave zien, hebben ze de mogelijkheid om direct een meer gedetailleerde offerte aan te vragen.
 • Serieuze aanvragen. Wanneer consumenten een offerte aanvragen nadat ze al een schatting hebben gezien, weet je zeker dat ze goed geïnformeerd zijn. Je bent dus dichtbij het boeken van deze verhuizing, de klant is serieus!
 • Volledig aan te passen. Door jouw standaard tarieven op belangrijke variabelen in te voeren, berekent de calculator nauwkeurige schattingen die specifiek voor jouw bedrijf zijn.
 • Geoptimaliseerde gebruikerservaring. Onze tools zijn geoptimaliseerd voor alle apparaten: mobiel, tablet en desktop. Dit zorgt voor een soepele en eenvoudige ervaring voor jouw potentiële klanten.
 • Geschikt voor jouw CRM. Je hoeft je CRM systeem niet aan te passen, want het formulier is compatibel met de meeste grote CRM systemen. Hierdoor kunnen leads direct worden doorgestuurd naar jouw CRM systeem.

 

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op zodat wij je alle ins en outs kunnen laten zien via een demo. Spreken we je snel?