Student Verhuis Service

5,4 (108‎)
i
Wat klanten zeggen
pro
Vriendelijk (31)
pro
Prijs (22)
pro
Snelle verhuizing (20)
con
Schade afhandeling (13)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Auto & voertuigen transport
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 16 juni 2023

Over

Door goedkope werkkrachten als studenten in te zetten zijn zij (Student Verhuis Service) een low-budget verhuisservice en verhuisbedrijf in Amsterdam. Voor veel mensen zijn ze inmiddels de eerste keuze wanneer zij moeten verhuizen in Amsterdam. Wat begonnen is als een service door en voor studenten, is uitgegroeid tot een serieus en ervaren verhuisbedrijf. Studenten zijn namenlijk flexibel en werken hard voor hun geld.Lees meer

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

69% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
In juli 2023 heeft Student Verhuis Service (SVS) onze verhuizing verzorgd. Ze belden keurig van tevoren hoe laat ze zouden arriveren en waren ruim op tijd. De ontruiming van ons oude appartement ging soepel. De verhuizing van onze inboedel naar ons nieuwe appartement echter niet. Er werd gebruik gemaakt van een verhuislift, maar de spullen werden niet vastgezet op het liftplatform en de zijkleppen werden niet kundig gebruikt. Daardoor viel er een eetkamerstoel van driehoog naar beneden, die bijna onze nieuwe buurvrouw raakte die op de stoep liep. Door de val is de stoel onherstelbaar beschadigd geraakt. De buurvrouw net niet.
Ik was in de veronderstelling dat schade door toedoen van de verhuizer verzekerd is (artikel 82 van de algemene voorwaarden van SVS). Toen ik deze schade meldde bij de klantenservice, kreeg ik als reactie dat zij de stoel beschouwen als ‘een item een bovengemiddelde waarde of disproportionele waarde’. We zouden dit schriftelijk voor aanvang van de verhuizing moeten melden. Het gaat hier niet om een erfstuk of kostbaar kunstwerk, maar een stoel. Goed, de nieuwprijs is € 725,-, maar alleen de dagwaarde wordt vergoed. Deze schade is geheel te wijten aan de incompetentie van SVS en zij zijn hiervoor verzekerd. Daarom is het betreurenswaardig dat ze zich verschuilen achter een makkelijk excuus als een ‘item van disproportionele waarde’. SVS is dan ook geen lid van Erkende Verhuizers, zoals de meeste professionele verhuisbedrijven. Als goedmakertje biedt SVS een korting van 15% op de kosten van een verhuiswagen voor de volgende verhuizing. Alsof ik ooit nog met deze amateurs in zee zou gaan….Lees meer
pro
Vriendelijk
con
Schade afhandeling
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
 op Sirelo
Vreselijk bedrijf! Duur voor wat ze leveren, nieuwe smart tv kapot gemaakt, groot schilderij, planten en glaswerk. Ze weigeren de tv te vergoeden omdat dat zogenaamd niet binnen hun voorwaarden valt. Full service geboekt, staat duidelijk op hun site dat ze dan zelf komen inpakken en ervoor zorgen dat breekbare items transportwaardig vervoerd kunnen worden. Tv niet goed ingepakt en fout vervoerd, vergoeden? Ho maar. Een handyman gehuurd, doet niets extra's, je staat alsnog zelf alles los te koppelen. Slechte service, slechte communicatie (knip en plakwerk in hun mails) en geen verantwoordelijkheid nemen voor wat ze je op de site beloven. NIET DOEN!!!!!!
con
Onprofessioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Helmond (Nederland)
 op Sirelo
Te laat. Veel schade. Diefstal uit onze boedel en ergste van alles, de klantonvriendelijkheid als je verhaal komt halen. Laat de klant maar kletsen, niet reageren en niet meewerken aan onderzoek, want klant kan niks bewijzen dus waait vanzelf over. Walgelijk!!
con
Schade afhandeling
Verhuisd van Hoofddorp (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
 op Sirelo
Trap niet in de goede reviews die student verhuis service op google heeft. Vakkundig misleiden ze de consument door:

(1) klanten een vergoeding aan te bieden wanneer ze hun negatieve ervaring verwijderen op een reviewsite

(2) ze vergaren positieve reviews door klanten een groot geldbedrag in het vooruitzicht te stellen d.m.v. loting die ze elk kwartaal houden

(3) ze verzamelen actief google reviews, maar als je een slechte review wil plaatsen ga je naar hun interne omgeving, alleen de positieve reviews worden verplaatst.

Verder zeer slechte ervaringen met dit verhuisbedrijf. Ze maken ontzettend veel schade en verschuilen zich vervolgens achter hun algemene voorwaarden. Ze hebben bij ons voor ruim 3000 euro aan schade toegebracht en weigeren ons tegemoet te komen. Alleen wanneer ik de slechte review zal verwijderen wordt mij een compensatie van 500 euro aangeboden door hun klantenservice. Nogmaals, trap niet in de positieve reviews van dit onethische verhuisbedrijf.
con
Schade afhandeling
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Muiden (Nederland)
 op Sirelo
Terrarium gebroken bij transport. Vriendelijke jongen zei dat ik t terrarium vergoed kon krijgen. Wat blijkt, het is een niet erkend verhuisbedrijf dat eigen risico van 450 euro hanteert. Dus ze kunnen voor 450 euro schade maken! Dit is onwettig! In de wet is namelijk vastgelegd dat een verhuisbedrijf goederen dient af te leveren in de staat zoals deze ter vervoer zijn aangeboden. Veroorzaakt een verhuisbedrijf aldus schade aan objecten, dan komt dit voor eigen rekening en risico voor het verhuisbedrijf. Ik kan fluiten naar mijn centen. De kleine verhuizing viel qua prijs ook nog hoog uit! Ga niet in zee met deze beunhazen. Met aftersales is geen communicatie mogelijk.
pro
Vriendelijk
con
Schade afhandeling
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
 op Sirelo
Jammer dat je minimaal 1 ster moet geven. Schade veroorzaakt aan piano door deze niet vast te houden op de laadklep. Resultaat: piano valt er af, voor minimaal 1500 euro schade. Bedrijf beroept zich op algemene voorwaarden waaruit blijkt dat piano's eigen risico is. Nu is er een verschil tussen eigen risico en incompetent personeel wat niet in staat is items vast te houden op een laadklep. Geen tijdige reactie van de aftersales, eerste wat ze doen is zich beroepen op eigen risico. Niet eens informeren naar oorzaak en erkennen dat het een grove nalatigheid van eigen personeel is geweest. Kortom, ze kunnen net zo goed express je piano van de laadklep gooien als je niet kijkt. Zeer amateuristische toko. Personeel moest met mijn gereedschap de laadklep aan de praat krijgen. Aftersales biedt zowaar 15% korting op een volgende verhuizing? Serieus? 15% korting op incompetentie? Alsof ik ieder jaar ga verhuizen. En na dit debacle met een volstrekt amateuristisch bedrijf waar uitsluitend immorele geldwolven achter zitten, ga ik toch echt nooit meer gebruik maken van dit soort prutsers.Lees meer
pro
Geen
con
Schade veroorzakers en geen verantwoordelijkheid nemen
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Zwolle (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Overige reviews

Facebook
9,0
470
Google
9,6
6304

Andere verhuisbedrijven in Amsterdam

9,8
274

VDW Verhuizingen

Zaandam
Bekijk verhuisbedrijf
9,6
170

Cargo Specials

Amsterdam
Bekijk verhuisbedrijf
8,7
98

Snel Verhuisbedrijf

Amsterdam
Bekijk verhuisbedrijf