Student Verhuis ServiceGemiddelde score van 6,6 uit 24 beoordelingen

Student Verhuis Service
H.J.E. Wenckebachweg 159
1096 AM Amsterdam
020-2600024

Over verhuisbedrijf Student Verhuis Service

Door goedkope werkkrachten als studenten in te zetten zijn zij (Student Verhuis Service) een low-budget verhuisservice en verhuisbedrijf in Amsterdam. Voor veel mensen zijn ze inmiddels de eerste keuze wanneer zij moeten verhuizen in Amsterdam. Wat begonnen is als een service door en voor studenten, is uitgegroeid tot een serieus en ervaren verhuisbedrijf. Studenten zijn namenlijk flexibel en werken hard voor hun geld.

Diensten

Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Auto & voertuigen transport

Associaties

Student Verhuis Service maakt, voor zover bij ons bekend, geen deel uit van een associatie.


Details

Opgericht
Onbekend
In dienst
Onbekend
Aantal wagens
Onbekend

Diensten

Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Auto & voertuigen transport

Associaties

Student Verhuis Service maakt, voor zover bij ons bekend, geen deel uit van een associatie.

Details

Opgericht
Onbekend
In dienst
Onbekend
Aantal wagens
Onbekend

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn 24 beoordelingen voor Student Verhuis Service.
Schrijf beoordeling

Aanbeveling

Top verhuizers! Wij zijn geholpen door drie geweldige jongens (Jordin G, Myron en Jakob W.) . Ze werkten snel and netjes. Binnen 3 uurtjes met alles klaar en zonder schade. Zware kasten en piano waren geen probleem voor ze. Nogmaals bedankt jongens.

Plus- en minpunten
Snel, netjes en op tijd
Aardig
Verhuisd van Amstelveen (Nederland) naar Aalsmeer (Nederland).


Geen aanbeveling

Studenten Verhuis Service verdient geen sterren wat mij betreft. Het heeft vriendelijke jongens in dienst, maar er wordt alles behalve voorzichtig met je spullen omgegaan. De verhuizers gaven aan dat we alles moesten fotograferen en mailen, ze waren all risk verzekert. Niets is minder waar. Binnen een paar dagen had ik de schade gemeld, het duurde 2 weken voor ik een antwoord kreeg. Het antwoord was alles behalve vriendelijk met boodschap dat we de schade samen met de verhuizers hadden moeten opnemen en mailen om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Ookal hadden we dat gedaan zouden ze het nog niet vergoed hebben omdat ze claimen dat spullen die niet 100% uit elkaar zijn gehaald en bij verhuizing geen lift gebruikt is.

De communicatie verloopt alleen via mail en het duurt minimaal 2 weken voor je een reactie krijgt. Met deze reactie kan je helemaal niets, ze verschuilen zich achter alles . Ik zou iedereen willen adviseren een ander verhuisbedrijf te kiezen, achteraf zijn we.. Lees meer

Plus- en minpunten
Communicatie en schade afhandeling achteraf
Onvoorzichtig met spullen tijdens verhuizing
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Haarlem (Nederland).


Aanbeveling

Geweldige verhuizing! Ze waren vriendelijk, leverde goed werk en informatie. Binnen 2 uur was onze hele inboedel verhuisd. Echt supersnel zonder schade. Ze waren wel 20 minuutjes later, maar ze hadden wel gebeld dat ze wat later waren.

Plus- en minpunten
Vriendelijke verhuizers
verliep snel en soepel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Geen aanbeveling

Zeer onvoorzichtig met spullen. Schademeldingen worden traag afgehandeld, een reactie is eens per 1 à 2 weken te verwachten. Een reactie bestaat vervolgens uit een verzameling gekopieerde teksten uit de Algemene Voorwaarden. Na twee maanden achteraan mailen is de conclusie is dat ze niet betalen voor de door hen veroorzaakte schade.

Plus- en minpunten
goedkoop
aardige jongens
onvoorzichtig
schade afhandeling
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Geen aanbeveling

Om 15.00 uur werd ik opgebeld dat de verhuizers op de Ceintuurbaan reden. En binnen 2 minuten bij de rustenburgerstraat zouden zijn. Om 15:15 uur arriveerden ze. Met een katrol zouden ze mijn kast, bed, commode en stoel naar beneden takelen. Dit lukte ze maar niet en hier hebben ze uiteindelijk een half uur langer dan gepland over gedaan. Eenmaal naar beneden getakeld, ben ik naar Leidsestraat gefietst, waar ik een uur (!) op ze heb moeten wachten tot ze arriveerden (deze rit duurt maximaal 10 minuten). Na 10 minuten was alles naar boven getakeld en om 18:00 uur waren ze klaar. De verhuizer snapte niks van de factuur invullen, waardoor het nog ene kwartier duurde. Uiteindelijk hebben de mannen 3,5 uur opgeschreven (14:45 uur - 18:15 uur), terwijl het maximaal 2 uur geduurd heeft. Ik moest in plaats van 150 euro, 400 euro betalen, omdat achteraf 25% voor het weekend bijgeteld wordt en 1,5 uur bijgesnoept is? Dit allemaal voor 4 meubelstukken op een afstand van 2/3 km. Tot slot is mijn k.. Lees meer

Plus- en minpunten
25% achteraf bijtellen bij weekend
Slechte tijdindicatie
Verhuisd van Rustenburgerstraat, Amsterdam (Nederland) naar Leidsestraat, Amsterdam (Nederland).


Geen aanbeveling

Mensen, begin er niet aan! Behalve dat ze een totaal verkeerde inschatting hadden gemaakt van de duur en de kosten zouden ze 2 grote kasten uit elkaar halen. Ze kwamen met 2 schroevedraaiers zodat wij zelf op de dag van de verhuizing de kasten uit elkaar moesten halen. Verhuizers hebben heel veel schade gemaakt bij onze verhuizing. We zijn inmiddels 1,5 maand verder en ik moet ze elke dag bellen over hoe ze dit gaan oplossen. Er is zogenaamd nooit iemand aanwezig die verder kan helpen. Vanuit svs is er verder 0 communicatie. Zeer onprofessioneel bedrijf!

Plus- en minpunten
Aardige verhuizers
Schade afhandeling
Communicatie
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Geen aanbeveling

De vriendelijke jongens kwamen op tijd. Al snel bleek dat de inschatting van de boedel verkeerd was gemaakt en er 2 keer moest worden gereden. Niet erg want liet mijn inboedel opslaan bij Flex (ook in Den Haag), dus geen grote afstand. Toen ik 1,5 maand later mijn inboedel liet afleveren kwamen ze weer aan met dezelfde, te kleine vrachtwagen, waardoor er 2 keer gereden moest worden, het duurde eindeloos. Wat echter erger was, het bleek dat ze de spullen niet gecodeerd hadden, waardoor niet alleen allerlei goederen die niet van mij waren wel bij mij werden afgeleverd maar ook tal van kostbare goederen ontbraken of niet gemonteerd werden. Na meermalen contact en toezeggingen dat alles zou worden hersteld heb ik e.e.a. moeten laten herstellen door derden en opnieuw moeten kopen. Toen ik daarna een rekening kreeg die tezamen met de eerste factuur ruim 2 keer de ingeschatte kosten bedroeg heb ik aangegeven dat ik ruim 1.000 euro aantoonbare schade had, los van het feit dat ik een maand lan.. Lees meer

Plus- en minpunten
vriendelijke jongens
veel spullen weg
factuur 2 keer zo hoog als ingeschat
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Leiden (Nederland).


Aanbeveling

Netjes, snel, efficiënt

Plus- en minpunten
Prijs
Efficientie
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Geen aanbeveling

De jongens zijn vriendelijk en werken keihard.
Het kantoor is lomp en bot als ze al de moeite nemen te reageren.
De verhuizers zouden zelfstandig mijn opslagruimte leeghalen en naar mij in de andere kant van het land brengen. Ze bellen om te vragen wat ze met het slot moeten doen. Daar inleveren of meenemen en aan mij geven was het antwoord. Wat doen ze? Ze doen de box weer op slot, de sleutel vergeten ze in te leveren. In alle hectiek denk ik zelf ook niet aan het slot tot ik een rekening van het opslagbedrijf krijg. Omdat de box op slot zit is mijn contract verlengd...
Ook was er schade: brievenbus buurman stukgereden, muntcollectie van m'n vader verdwenen.
De verhuizers waren het pinapparaat vergeten. In eerste instantie wilden ze via Amsterdam naar mij rijden om het op te halen (nog meer tijd), dat kon uiteindelijk via bankoverschrijving. In die hectiek zijn zij waarschijnlijk de bijzonderheden over het slot vergeten.
Ik heb alleen de schade van de box geclaimd. Hierop krijg .. Lees meer

Plus- en minpunten
werken hard
vriendelijk
als er iets misgaat krijg je niet of nauwelijks reactie
kunnen niet zelfstandig werken, vergeten belangrijke zaken als een opslagbox van het slot te houden
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Vledder (Nederland).


Aanbeveling

verhuizing verliep perfect voor een fractie van de prijs die anderen offreerden

Plus- en minpunten
goedkoop
snel en efficiënt
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Toppers, alles ging boven verwachting!

Plus- en minpunten
Zorgvuldig
Aardige, hardwerkende kerels
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Alphen (Nederland).


Geen aanbeveling

Goedkoop is duurkoop zegt het spreekwoord en dat was bij onze verhuizing naar Berlijn zeer het geval. Opvallend hoe de Algemene Voorwaarden van Student Verhuis Service neerkomen op: de verantwoordelijkheid van zaken die mislopen ligt bij de klant. En meerdere zaken liepen mis. Middels een standaardmail werd bijvoorbeeld een verhuisdatum twee weken van tevoren verschoven. Bij de emigratie met mijn gezin kon ik deze SVS-zaken en de bijbehorende gebrekkige communicatie (o.a. geen reactie bij kritische feedback) er niet bij hebben. Doe jezelf een plezier en betaal wat meer voor kwaliteit! Dat doen wij vanaf nu ook.

Plus- en minpunten
aardige verhuisjongens
moeizame communicatie
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Berlijn (Duitsland).


Geen aanbeveling

Goedkoop blijkt duurkoop. Zeer aardige jongens maar kregen de klus niet af omdat het te laat was. Ze namen wat dozen extra mee omdat dat makkelijk in de auto paste zeiden ze.. hemelsbreed ging ik maar 15meter verderop verhuizen. Het ging mij om zware spullen zoals m'n wasmachine, bed, kast, tafel (waarvan de laatste 3 gedemonteerd en gemonteerd weer moesten worden) DAARVOOR had ik dr verhuizers ingeschakeld. Je betaald voor gereedschap, zr hadden geen boor bij zich dus moesten ze alles met de handschroeven. Hierdoor duurde alles echt bizar lang vervolgens lieten ze me achter met een geforceerde tafel en kast.. zeer onprofessioneel uit elkaar gehaald net als de kast. Allemaal beschadigingen. Plus ontbreekt de stang van m'n kledingkast dus die moet ik op maat laten maken ergens. Gelukkig is mijn oom heel handig en staat die kast redelijk maar door de beschadigingen zal deze biet lang meer mee gaan. Toen k volgende dag belde dat ik het toch niet helemaal netjes gegaan vond en vroeg wannee.. Lees meer

Plus- en minpunten
Aardige jongens
Schade, zie mijn verhaal hierboven
Duur, onprofessioneel, management denkt niet in oplossingen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Ze waren goedkoopste, eenvoudige en flexibel met mijn aanvragen.

Plus- en minpunten
prijs
eenvoud en flexibiliteit
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Auderghem (België).


Geen aanbeveling

Twee jongens die er al 12u op hadden zitten. Op t eerste gezicht aardig, naarmate de bank niet door t raam paste werden ook zij steeds chagrijniger. Er werd flink geduwd waardoor er een gat in de stof is gekomen. Uiteindelijk €290 betaald voor een bank verhuizen in Amsterdam. Belachelijk. Aan het eind van de avond zaten we in onze woonkamer met een vernielde bank. Overal vlekken, gaten, zelfs bloed van een van de jongens.
Bij indienen klacht wordt er lang niet thuis gegeven, en daarna loop je tegen alle voorwaarden en kleine lettertjes aan.
Tip: maak een kostenberekening bij reparatiebedrijven en komen deze boven de €450 uit, krijg je de kosten hierboven vergoed.

Plus- en minpunten
Jongens zijn aardig
Laconieke houding tov spullen, alles gaat kapot
Slechte afhandeling klachten
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Haarlem (Nederland).


Aanbeveling

Bedrijf X vroeg ruim 6500 en gaf ons geen keuzes in wat wel of niet door hun te laten doen, was alleen alles of niets, wij zochten een prijs per uur met mogelijkheden meer of minder uren af te nemen

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Zwanenburg (Nederland).


Aanbeveling

Offerte was reeel. De verhuizers waren snel, voorzichtig en vriendelijk!

Verhuisd van Wassenaar (Nederland) naar Hoeven (Nederland).


Aanbeveling

Prima service, verhuizing was in 1.45 uur afgerond. een ander bedrijf wou eerst een afspraak maken om de inboedel te bekijken, hetgeen volgens mij niet nodig was aangezien ik maar heel weinig te verhuizen had, pas na veel tekst en uitleg kwamen zij met hun budget service, dit sloot beter aan bij mijn wensen, echter was Student Verhuis Service goedkoper en kon sneller reageren.

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Er gezellige verhuizers, waren erg gemakkelijk over alles en hadden een erg hoog werktempo.
Binnen anderhalf uur was alles gedaan.

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

snel en goed, duidelijk, en niet teveel rompslomp.
En goedkoop!

Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Sint Annaparochie (Nederland).


Geen aanbeveling

Verhuizing verliep redelijk dramatisch. De verhuizers waren niet gemotiveerd en niet vooruit te branden. Moest zelf volop meewerken om het tempo er enigszins in te houden. Verhuizers konden/wilden geen schatting maken van aantal benodigde verhuisdozen. Daardoor tijdens verhuizing tweemaal extra dozen moeten halen. Uiteindelijk toch nog 10 uur over gedaan in plaats van 8. Uiteindelijk nog wel een kleine compensatie ontvangen van het bedrijf en daarom 2 sterren i.p.v. 1.

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland).


Aanbeveling

Goed contact en plezierig verhuizers die op tijd kwamen en extra dozen leverden

Verhuisd van Ventimiglia (Italië) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Nice staff. Worked fine. Good communication

Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Uccle (België).

Hoofdvestiging

Student Verhuis Service

H.J.E. Wenckebachweg 159
1096 AM Amsterdam
020-2600024

Andere verhuisbedrijven dichtbij

Bekijk alle verhuizers in Amsterdam en omgeving