Student Verhuis Service

6,3 (105‎ Sirelo reviews)
i
9,6 (6380 andere reviews)
Wat klanten zeggen
pro
Vriendelijk (30)
pro
Prijs (22)
pro
Snelle verhuizing (20)
con
Schade afhandeling (11)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Auto & voertuigen transport
Vergunningen

Over

Door goedkope werkkrachten als studenten in te zetten zijn zij (Student Verhuis Service) een low-budget verhuisservice en verhuisbedrijf in Amsterdam. Voor veel mensen zijn ze inmiddels de eerste keuze wanneer zij moeten verhuizen in Amsterdam. Wat begonnen is als een service door en voor studenten, is uitgegroeid tot een serieus en ervaren verhuisbedrijf. Studenten zijn namenlijk flexibel en werken hard voor hun geld.Lees meer

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews105

70% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
105 van de 105 reviews zichtbaar
Trap niet in de goede reviews die student verhuis service op google heeft. Vakkundig misleiden ze de consument door:

(1) klanten een vergoeding aan te bieden wanneer ze hun negatieve ervaring verwijderen op een reviewsite

(2) ze vergaren positieve reviews door klanten een groot geldbedrag in het vooruitzicht te stellen d.m.v. loting die ze elk kwartaal houden

(3) ze verzamelen actief google reviews, maar als je een slechte review wil plaatsen ga je naar hun interne omgeving, alleen de positieve reviews worden verplaatst.

Verder zeer slechte ervaringen met dit verhuisbedrijf. Ze maken ontzettend veel schade en verschuilen zich vervolgens achter hun algemene voorwaarden. Ze hebben bij ons voor ruim 3000 euro aan schade toegebracht en weigeren ons tegemoet te komen. Alleen wanneer ik de slechte review zal verwijderen wordt mij een compensatie van 500 euro aangeboden door hun klantenservice. Nogmaals, trap niet in de positieve reviews van dit onethische verhuisbedrijf.
con
Schade afhandeling
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Muiden (Nederland)
Terrarium gebroken bij transport. Vriendelijke jongen zei dat ik t terrarium vergoed kon krijgen. Wat blijkt, het is een niet erkend verhuisbedrijf dat eigen risico van 450 euro hanteert. Dus ze kunnen voor 450 euro schade maken! Dit is onwettig! In de wet is namelijk vastgelegd dat een verhuisbedrijf goederen dient af te leveren in de staat zoals deze ter vervoer zijn aangeboden. Veroorzaakt een verhuisbedrijf aldus schade aan objecten, dan komt dit voor eigen rekening en risico voor het verhuisbedrijf. Ik kan fluiten naar mijn centen. De kleine verhuizing viel qua prijs ook nog hoog uit! Ga niet in zee met deze beunhazen. Met aftersales is geen communicatie mogelijk.
pro
Vriendelijk
con
Schade afhandeling
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Jammer dat je minimaal 1 ster moet geven. Schade veroorzaakt aan piano door deze niet vast te houden op de laadklep. Resultaat: piano valt er af, voor minimaal 1500 euro schade. Bedrijf beroept zich op algemene voorwaarden waaruit blijkt dat piano's eigen risico is. Nu is er een verschil tussen eigen risico en incompetent personeel wat niet in staat is items vast te houden op een laadklep. Geen tijdige reactie van de aftersales, eerste wat ze doen is zich beroepen op eigen risico. Niet eens informeren naar oorzaak en erkennen dat het een grove nalatigheid van eigen personeel is geweest. Kortom, ze kunnen net zo goed express je piano van de laadklep gooien als je niet kijkt. Zeer amateuristische toko. Personeel moest met mijn gereedschap de laadklep aan de praat krijgen. Aftersales biedt zowaar 15% korting op een volgende verhuizing? Serieus? 15% korting op incompetentie? Alsof ik ieder jaar ga verhuizen. En na dit debacle met een volstrekt amateuristisch bedrijf waar uitsluitend immorele geldwolven achter zitten, ga ik toch echt nooit meer gebruik maken van dit soort prutsers.Lees meer
pro
Geen
con
Schade veroorzakers en geen verantwoordelijkheid nemen
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Zwolle (Nederland)
verhuizing heeft heel lang geduurd, prijs viel bijna 2x zo hoog uit dan offerte, nachtlampje gesneuveld, sleutel van kast zoek gemaakt, niet alles meegenomen, waren echt onervaren jongens
Verhuisd van Amstelveen (Nederland) naar Amstelveen (Nederland)
Exact op tijd, alles verliep vlot. zoals ook sommige reviews vermelden, helaas ook hier beschadiging aan de meubels. een antieke boekenmolen aan de bovenkant flink beschadigd, heel jammer waarom geen dekens gebruiken om meubels te beschermen?
Er zou door aftersale contact met ons opgenomen worden, dat is tot op heden niet gebeurd.
pro
Vriendelijk
pro
prijs
con
meer zorg voor het voorkomen van beschadigingen
con
Geen contact met Aftersale, wel afgesproken
Verhuisd van Schiedam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
[namen verwijderd door Sirelo]
Vandaag hebben[namen verwijderd door Sirelo] op de Sint Vitusschool in Bussum onze interne verhuizing verzorgd. Ruim een half uur voor de afgesproken tijd belden ze me op om te vertellen dat ze gingen vertrekken en dat ze er met ca 20 minuten zouden zijn. En dat klopte, ze waren er keurig op tijd.
Het betrof een interne verhuizing die ze snel, vakkundig en netjes uitvoerden. Er waren voornamelijk zware kasten en bureaus die ze tilden, maar dat was voor hen geen probleem. Echt super gedaan mannen. Ik hoop dat jullie volgende week weer van de partij zijn, als alles ingeruimd moet worden. Dankjewel,
Marjon Dries, directeur van de Sint Vitusschool
pro
Op korte termijn beschikbaar
pro
Snel en vakkundig
Verhuisd van Bussum (Nederland) naar Bussum (Nederland)
Had nogal wat spullen te vervoeren naar centrale opslag. Dit was de derde keer dat ik dit bedrijf in korte tijd heb gebruikt. En denk ik ook de laatste keer. 1e verhuizing ging alles perfect. 2e keer ook prima maar er gingen wat zaken kapot. Ik zou een schadeformulier ontvangen, nooit gekregen.

Vandaag de 3e keer en de verhuizer begon meteen te roepen dat deze spullen niet te verhuizen waren en dat het wel 14 uur zou duren en heel kostbaar zou worden (ze waren in 2,5 uur klaar!). Ik had 20 verhuisdozen gekocht (trouwens als ik verhuisdozen koop verwacht ik nieuwe dozen en niet dozen waar meerdere eerdere gebruikers al op hebben geschreven), maar de verhuizer was ervan overtuigd dat ik veel meer dozen nodig had. Herhaalde opmerkingen waarom iets mee moest want het was 'kapot'. Of ze niet naar een vuilafstort moesten rijden. Wat ik met dit en dat ging doen. Schoppen tegen een doos wat een paar meter door de straat vloog. Het waren de spullen van mijn overleden moeder en ik heb aangegeven dat ik wenste dat ze de spullen met respect zouden behandelen. Uiteindelijk heb ik een deel niet laten verhuizen omdat ik bang was dat het niet heel zou aankomen.

Al met al , een beetje meer klantgerichtheid zonder je te bemoeien met de persoonlijke spullen van een ander, zou aan te bevelen zijn.

Daarnaast meen ik dat ik veel te veel heb betaald. We hadden gerekend op een juiste calculatie van de planner. Ze hadden 2,5 uur minder nodig maar omdat we niet eerder op de afleverplek konden zijn heb ik daar wel voor moeten betalen!! Ook voor de 20 minuten te laat beginnen!! Alle verhuizingen waren een stuk duurder dan begroot. Jammer.
Lees meer
con
Ongeinteresseerd
con
Grof met spullen omgaan
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar 278 (Nederland)
Ik had 80 dozen nodig ipv 60. 60 was inschatting van verhuisservice. Bij huisvezoek voor verhuizing werd geen enkele mast opengemaakt voor inschatting van aantal dozen. Bij verhuizing werd slecht omgesprongen met ons huis. Opgaaf was 6 uur verhuizen en circa 1000 euro. Rekening was bijna 1900 euro en 12 uur verhuizen. Dozen mocht ik wel ophalen maar niet terugbremgen. Toen ik ze wees op locatie met 65 dozen in mn auto op de overheidsrichtlijnen dat je wel degelijk op afspraak mag retourneren. Kwam er geen excuus maar u kunt een afsoraak maken voor morgen???? Dat heb ik gedaan.....BIZAR SLECHT
pro
Vriendelijk
con
Prijs
con
Amateurisme
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Studentverhuisteam heeft me fors afgezet door halverwege de verhuizing te vertrekken, omdat ze 'een strak schema' hadden. Het bleek dat ze mijn verhuizing te laag hadden geoffreerd. Ik had ze nog twee weken eerder gemeld dat ik veel spullen had. 'Dan werken we gewoon een paar uur door. Dat lukt wel' was het antwoord.

Dat gebeurde dus mooi niet. Toen de verhuizers halverwege de verhuizing vertrokken zeiden ze dat ik het kantoor moest bellen, en dat ze de dag erna de klus konden afmaken. Da's ook niet gebeurd. Het kantoor nam niet op, en belde ook nooit terug nadat ik mijn nummer had achtergelaten.

Niet mee in zee gaan.
con
verhuizing niet afgemaakt
con
bellen niet terug
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
The movers were super helpful, very careful with our stuff, quick and profesionals.
In terms of cost, were the less expensive from all other companies we got quotations.
I knew them as well from a colleague who used them previously and recommended them to me.
pro
Price
pro
Quality
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
[Namen verwijderd door Sirelo] waren keurig op tijd en hadden er duidelijk zin in.zeer vriendelijk en behulpzaam. ( ik kan zelf niets.) alles wat ik gedaan wou hebben is ook gedaan.(en goed) prima werk en voor een redelijke prijs.
pro
Vriendelijk
pro
Behulpzaam
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Hoewel we in het verleden heel tevreden waren over dit bedrijf kunnen we dit helaas over de laatste verhuizing niet zeggen. We zijn bijzonder slecht verhuisd door zeer onervaren verhuizers. De verhuizing duurde ook nog eens bijzonder lang en dat kwam voor onze rekening. De uiteindelijke kosten waren 2x zo hoog als geoffreerd. Dan heb je toch iets verkeerd gedaan lijkt me..
Op een uiterst vriendelijke klachtenmail is vervolgens echter nooit gereageerd. Na 2 maanden mailen en bellen uiteindelijk een bericht gekregen met excuses dat de klacht nooit was aangekomen en per direct in behandeling zou worden genomen om vervolgens nooit meer iets te vernemen. Lachwekkend gewoon. Ik zou dit bedrijf dus echt niet meer aanbevelen. Helaas.
con
Zeer onervaren verhuizers, geen reactie op klacht.
con
Veel hogere rekening dan geoffreerd. Het dubbele!
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Let op: Student Verhuis Service stuurt misleidende offertes!!

Let op de kleine lettertjes van deze sluwe ondernemers!

Ik vroeg een offerte aan voor een verhuizing op zondag. Ik kreeg daarvoor een offerte welke ik geaccepteerd had. Echter, onderaan de offerte stonden de kleine letters:

'Op zaterdag en zondag rekenen wij 25% weekendtoeslag bovenop het uiteindelijke totaalbedrag. Dit is niet meegenomen in de prijsindicatie die hierboven is gegeven'.

=> Dit had ik niet gezien, ik ben niet iemand die de kleine lettertjes leest. Eigen fout? Ja misschien wel maar waarom niet meteen de prijs communiceren voor een verhuizing op zondag als ik een offerte aanvraag voor een verhuizing op zondag!!??

Als ik een hotelovernachting boek op zondag ga je toch niet het tarief van woensdag communiceren met daaronder in kleine lettertjes dat zondag 25% duurder is?

Daarnaast verscheen er op de uiteindelijke factuur een post welke niet terugkwam in de offerte. Het was de post: Transportkosten voor €107,76. Bij navraag bij de klantenservice kwamen ze met een warrig verhaal dat deze post wettelijk verplicht was maar dat hij er eerst afgetrokken wordt en daarna weer opgeteld zodat het netto €0,- is.
Nou dat klopt dus niet. Ik heb gewoon €107,76 meer betaald dan de offerte.

Kortom: Laat je niet misleiden door deze sluwe vossen. Ik heb een slecht gevoel overgehouden aan dit bedrijf.
Lees meer
pro
Aardige verhuizers
con
Sluwe ondernemers
con
Addertjes onder het gras
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Rosmalen (Nederland)
Verhuizing met full service geboekt. Volgens de website houdt dit in dat alles transportwaardig verpakt zou worden. Zelfs nog foto's van alle meubels een maand van te voren opgestuurd. Helaas is er op de dag zelf helemaal niets ingepakt en zijn meerdere spullen beschadigd aangekomen. Gedurende de dag hebben we de verhuizers hierop aangesproken, maar nadat zij ons verzekerden secuur met de spullen om te gaan is niets veranderd. Contact met de aftersales afdeling was zeer matig (kon ook alleen via mail, ze wilden ons niet telefonisch te woord staan). Al met al erg teleurstellend. Veel spijt van mijn keuze voor dit bedrijf, had het veel liever met vrienden gedaan, dit was goedkoper en had minder schade opgeleverd. Geen aanrader!
pro
Prettige communicatie vooraf
con
Zeer onvoorzichtig met meubels
con
Traag
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
[naam verwijderd door Sirelo] U was perfecte verhuizer, contact ging hele dag goed, had vrachtwagen perfect ingericht, alles kon mee, op een fiets na, was geen probleem. Mailcontact van te voren ging ook goed, ook in het weekend. Telefonisch contact om wat zaken door te nemen met een medewerker was een minpuntje, maar alles kwam goed.
pro
[naam verwijderd door Sirelo] U is prima verhuizer, op alle fronten.
pro
gemaakte afspraken klopte allemaal.
con
Telefonisch contact met medewerker ging niet zo fijn.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Zeer slechte service, beschadigd schilderij, kapot bed, beschadigde koffietafel, overal krassen op verschillende meubelstukken. Duizenden euro's aan schaden. En ze geven niet thuis en begroepen zich op geen enkele aansprakelijkheid!

Mensen verhuis niet met dit bedrijf ze zijn onbetrouwbaar en gaan uiterst onzorgvuldig om met uw spullen!

De voorwaarden van StudentVerhuizers zijn eenzijdig opgesteld en ze dekken zich in om nergens voor aansprakelijk te zijn wanneer ze uw spullen kapot maken of beschadigen.
con
Zeer slechte service
con
Duizenden Euro's aan schade
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Belazerd, ik voel me bekocht. Viel VEEL duurder uit. Veel schade aan meubels en muren. Geven geen thuis en wijzen op kleine lettertjes. NOOIT MEE IN ZEE GAAN!!
con
duur
con
schade
Verhuisd van Alkmaar (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Waardeloos ! Valt duurder uit . Dikke beschadigingen en vervolgens reageren ze niet op mail. Waardeloos materiaal om spullen te vervoeren. Traag werk
con
Duurder dan offerte
con
Slordig werk- geen klachtenafhandelimg
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Heemstede (Nederland)
[namen verwijderd door Sirelo] hebben ons zeer vakkundig geholpen en bovendien pasten ze zich goed aan op hun klant. Er zijn meerdere meubels gedemonteerd en weer opnieuw gemonteerd met minimale/geen schade dus daar zijn wij zeer tevreden over. Het verhuizen gebeurde bovendien (bijna) volgens de offerte dus dat is altijd prettig!
pro
Snel
pro
Veilig
Verhuisd van Alkmaar (Nederland) naar Alkmaar (Nederland)
Wat een service! [naam verwijderd door Sirelo] hielpen me mijn atelier te verhuizen. Snel, vrolijk en en vol enthousiasme, elke vorm van tegenslag oplossen. Volgende keer weer, heren. En een aanrader voor mijn omgeving.
pro
Ze doen het graag voor je.
pro
Zien problemen niet echt als problemen.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Ordernr.#20190415-QNWK / Verhuizers [namen verwijderd door Sirelo] vond ik zeer professioneel, hebben hard gewerkt, en waren nog eens erg vriendelijk. Deden er alles aan om de spullen zo goed mogelijk op de plek van de bestemming te krijgen. Ben zeer tevreden hoe deze jongens het hebben aangepakt! En beveel ze zeker aan.
pro
Harde werkers, die goed werk leverden
pro
Waren zeer vriendelijk
con
Lang 'geworsteld met de bank in de lift,'die uiteindelijk niet bleek te passen
con
De dekens van de bank waren eraf gegaan en niet terug geplaatst.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
[namen verwijderd door Sirelo] van student verhuis service waren heel handig, vriendelijk, professioneel en zorgvuldig.
pro
Zorgvuldig
pro
Professioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
[names removed by Sirelo] were FANTASTIC! They were on time, super friendly, worked very fast and efficiently, explained steps that were not clear, were super at trouble-shooting and took good care of all packed boxes and furnitures. They even let us use tools to fix something on a bike that joined the ride on the moving truck. I could not have wished for a better team and would 100% recommend or work with them again.
pro
Friendly
pro
Efficient and considerate of belongings
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Goede website, snelle reactie op offerte aanvraag en plezierig te woord gestaan aan de telefoon. De verhuizers waren enthousiast en het concept van betalen wat er aan uren gewerkt is spreekt mij aan.
pro
concurerende prijs
pro
goed personeel
Verhuisd van Bilthoven (Nederland) naar Bilthoven (Nederland)
om dat het vriendelijke hart werken de jongens waren en goed in hun werk waren en wisten waar ze mee bezig waren
pro
vakundig
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Vriendelijk, hulpvaardig en snel werkend. Duidelijke communicatie over de werkwijze die ze gingen hanteren. Ze kwamen een uur eerder en belden keurig om te vragen of dat okay was.
Verhuisd van Alkmaar (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Indien u gebruik wilt maken van Student Verhuis Service, is een waarschuwing op zijn plaats. Het bedrijf claimt goedkoper te zijn dan andere verhuis bedrijven tegen dezelfde kwaliteit. Uit eigen ervaring en vergelijking kan ik u zeggen dat dit niet juist is.
In 2016 ben ik verhuisd met praktisch dezelfde hoeveelheid spullen als begin 2019. Ik maakte gebruik van een erkend Verhuisbedrijf. Er liepen 4 mannen rond die perfect met elkaar samenwerkten. Al het meubilair wat uit elkaar moest (bed / kast / bank) werd vakkundig uit elkaar gehaald en (dat is nog veel belangrijker) vakkundig in elkaar gezet. Om half 4 in de middag waren zij reeds klaar en zag alles er perfect uit.
Dan het bedrijf Student Verhuis Service. Niet alleen kwamen zij met minder mensen (2 met 1 hulpje die het vak nog moest leren), maar ook deze 2 deze moesten duidelijk het vak nog leren.
Zij beschikten over geen enkel ruimtelijk inzicht noch technische vaardigheden, en werkten volgens het trial en error model (toen bleek dat de kast en bank inderdaad uit elkaar moesten gehaald worden).
De doos voor de kleding bleek niet te beschikken over een stang om de kleren aan op te hangen. In de kleding kast lag notabene de handleiding voor de kast die door de heren zoek werd gemaakt. Los van de schade die is aangebracht door het incompetent verhuizen aan trap en muren, bleek dat de kleding kast niet meer in elkaar gezet kon worden omdat de handleiding zoek was gemaakt en er een aantal schroeven e.d. ontbraken. Van de bank bleken de linker en rechter zijkant met elkaar verwisseld te zijn. En dan passen ze uiteraard niet, ook als je 2-3 uur gaat sleutelen (trial en error). Om 7 uur in de avond heb ik de heren maar bedankt en naar huis gestuurd.
Toen ik na daarna een klacht had ingediend begon uiteraard het gebruikelijke spel. In plaats van excuses aan te bieden voor al dit geklungel en de gepleegde wanprestatie, begon een “feitenonderzoek” zonder einde. Spijt als haren op mijn hoofd dat ik niet opnieuw een professioneel verhuisbedrijf heb ingehuurd.

Conclusie: Student Verhuis service is een onprofessioneel bedrijf dat zijn mensen zonder enige fatsoenlijke training of opleiding verhuizingen laat organiseren zonder goed toezicht. Ik adviseer u dringend geen gebruik te maken van de diensten van dit bedrijf (ik heb gelukkig mijn overburen ervan kunnen overtuigen dit keer een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen): het is onprofessioneel, incompetent en veel te duur. Maak alstublieft gebruik van een professioneel erkend verhuisbedrijf (V.b. Hilversumse verhuisservice) zodat -mocht er toch iets gebeuren- u terecht kunt bij de Geschillen Commissie voor verhuisbedrijven. Maar ik denk dat dit nooit nodig zal zijn omdat een professioneel verhuisbedrijf zijn job goed uitvoert, zijn verantwoordelijkheid neemt mocht er iets fout gaan en uiteraard goed verzekerd is hiervoor.
Lees meer
con
incompetent / geen technische kennis of verhuisexpertise
Verhuisd van Huizen (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Ik ben heel tevreden want alles is heel vlot gegaan, ook de wasmachine was geen probleem! Ze waren duidelijk klaar voor de klus en ook nog prettig in de omgang.
pro
vlotte sterke gasten
pro
ze werken goed door
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
The move (order #20190306-HLSV ) was very fast and efficient. The movers ([namen verwijderd door Sirelo]) did a great job and were very efficient.
pro
very fast
pro
hard-working crew
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
The movers did not pay attention to my furniture. Our furniture has damage on it. The company refuses to pay compensation for our furniture. very poor service, unprofessional people and after sales team. we regret a lot using them.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Snelle verhuizing door [namen verwijderd door Sirelo] (laatste naam weer ik niet meer zeker :-)).
Ondanks dat we veel spullen hadden, heel snel ingeladen, was nog een hele puzzel, maar verhuiswagen was goed gevuld en al onze spullen paste erin!
Helaas had de wagen pech onderweg.. [naam verwijderd door Sirelo] hield me goed op de hoogte en gelukkig konden de mannen toch redelijk snel, met wagen en spullen, op ons nieuwe adres zijn om daar weer uit te laden.
Vertraging was op hun kosten.
Goede ervaring, heel blij dat we deze hulp hebben kunnen inschakelen tijdens onze verhuizing!
Goede prijs ook. Mannen bedankt!
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Leiderdorp (Nederland)
Goede communicatie. Snel geregeld. Goed bereikbaar. De jongens die kwamen helpen waten correct en werkten snel en actief.
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
[namen verwijderd door Sirelo] were very polite during the move and they were very efficient. They listened to our instructions well and took good care of our things during the unloading.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
De verhuizing verliep vlotjes. Echter een eikenhouten tafelblad is behoorlijk beschadigd. Kennelijk in de auto gebeurd of tijdens het schuiven op de verhuislift. Deze beschadiging zagen wij pas toen wij de tafel weer gingen monteren op de poten.
pro
snel
pro
keurige jongemannen
con
beschadiging
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Snelle reactie bij de aanvraag, goede en hele vriendelijke hulp tijdens de verhuizing. [namen verwijderd door Sirelo] hebben me super goed geholpen en waren erg kundig tijdens de gehele verhuizing van mijn nieuwe bank. Ik zou bij een vervolg verhuisklus ze zeker weer inschakelen.
pro
Vriendelijk
pro
Kennis & vakkundig
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Goede ervaring. Contact vooraf ging al snel en soepel. [naam verwijderd door Sirelo] waren de verhuizers. Die zijn vriendelijk, sterk, flexibel en voorzichtig. Alles wat een verhuizer moet hebben. Waren stipt op tijd en deden niet moeilijk over het plaatsen van de lift waar beperkte ruimte voor was omdat de parkeerplekken niet vrij waren. Enige kanttekening is dat het bedrag wel behoorlijk hoger uitviel maar er was ook wel meer te verplaatsen dan ik had opgegeven.
pro
Goed contact, stipt op tijd, vriendelijk, professioneel, voorzichtig
pro
flexibel
con
Uiteindelijke bedrag viel hoger uit dan verwacht
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
[namen verwijderd door Sirelo] waten professioneel, vriendelijk en gaven het gevoel dat onze spullen veilig over zouden komen. Precies waar we behoefte aan hadden. Too!
pro
Communicatief
pro
Professioneel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Ik ben vandaag verhuisd door [namen verwijderd door Sirelo] en ben zeer tevreden! Hele aardige gasten en ze hebben erg efficiënt de spullen verhuisd. Zou ze aan iedereen aanraden.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Vriendelijke en snelle verhuizers. Waren in de ochtend begonnen en in het begin van de middag was alles al verhuisd. (inclusief de reistijd van anderhalf uur) Totaal 30 m3 aan spullen verhuisd voor een nette prijs.
pro
Snel en zorgvuldig
pro
Goede prijs
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Arnhem (Nederland)
[namen verwijderd door Sirelo] zijn keiharde werkers en hadden het binnen korte tijd voor elkaar. Ze waren zeer vriendelijk en deskundig.
pro
vriendelijke mensen
pro
snel geregeld
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Snel , doeltreffend, nadenkend met oog voor detail. verder uitermate vreindelijk en belkeefd en alles binnen de geplande tijd! [namen verwijderd door Sirelo] werkten goed door en waren zeer efficient bezig!
pro
snel
pro
netjes
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Heel snel en netjes. Dubbel zo snel als in de offerte stond, maar ik moest wel het volle pond betalen
pro
Snel beschikbaar
pro
Snel geregeld
con
Handje contantje betalen
con
Bij een te grote offerte geen mindering van kosten
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Mijn verhuizing uit Hoorn naar Amsterdam is door de twee verhuizers van Studentverhuisservice [namen verwijderd door Sirelo] snel, vakkundig en prettig verlopen. Al mijn spullen zijn heel en zonder beschadigingen verhuist. Beiden overlegden goed over wat er allemaal gedaan moest en hoe ze dat in de bus gingen inladen. Hierdoor wisten ze mij door de stressvolle verhuizing heen te loodsen en gerust te stellen.
pro
snel en professioneel
pro
positieve prettige houding
Verhuisd van Hoorn (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Geholpen door toppers [namen verwijderd door Sirelo] Onder andere een vreselijk zware bank zonder morren vier (!) trappen op getild omdat deze niet in de lift paste. No nonsense, harde werkers. Top.
pro
Snel
pro
Geen gezeik
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
[namen verwijderd door Sirelo] hebben alles heel goed en zorgvuldig verplaatst. Meedenken, extra zaken regelen is ook geen enkel probleem voor ze. Het was ook nog gezellig ondanks de 'verhuis chaos' met deze toppers. Bedankt👍👍
pro
Op tijd, zorgvuldig en voorzichtig
pro
Meedenken blijven tot het klaar is
con
Materiaal auto met laadklep was niet direct beschikbaar
Verhuisd van Zoetermeer (Nederland) naar Zoetermeer (Nederland)
De verhuizers waren ervaren en wisten van aanpakken. De verhuizers hadden een positieve instelling, maakten af en toe een grapje en gingen goed met de spullen om. Daarbij namen ze de zorg van de verhuizing van mij af doordat ik ervoer dat mijn hulp niet persé nodig was, al mocht ik wel helpen. Al met al een hele relaxte verhuizing gehad en ben dan ook heel blij met [namen verwijderd door Sirelo] die ons zo'n relaxte verhuizing bezorgden.
pro
Weten van aanpakken
pro
Ontspannen verhuizen
Verhuisd van Amersfoort (Nederland) naar Emmen (Nederland)
The move was successful and our mover, [name removed by Sirelo], was nice, helpful and hardworking. However, the invoice was quite a bit more expensive than originally quoted, even with four extra people helping. There was also a few smashed items, and one of the fragile boxes in the van fell off the stack. This broke a large number of bowls. Generally, I think a bit more care should be taken.
pro
Good price
pro
Fast service
con
Rough handling of items
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Twee vakkundige verhuizers die goed meedenken over wat er moet gebeuren, ze weten van aanpakken. Goeie afspraken en alles op tijd voor mekaar.
Verhuisd van Zaandijk (Nederland) naar Zaandam (Nederland)
[namen verwijderd door Sirelo] zijn aanpakkers en hebben goed en efficient gewerkt. De verhuizing ging zoals gepland dus wij zijn tevreden.
pro
Punktueel
pro
Prijs/kwaliteit
Verhuisd van Vreeland (Nederland) naar Loenen (Nederland)
Zeer punctueel, harde werkers, heel voorzichtig met mijn spullen, heel vriendelijk. Ik had er erg tegenop gezien, maar het ging allemaal snel en prettig.
pro
goed
pro
goedkoop
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Very good service, both students were very nice and efficient. They manage to move all our belongings very quickly and without damaging anything, which was a challenge given the setting of our new house. Overall, a very smooth move thanks to them!
pro
Fast service, great communication
pro
Cheap for the quality
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Zaandam (Nederland)
3 jaar geleden al een keer met Student verhuisservice verhuisd. Toen super tevreden en ik ben blij te melden dat dit niet eenmalig was. De mannen werkten in een moord tempo en alles ging met een lach. Bedankt heren! volgende keer weer SVS!
pro
Super verhuizers
pro
Goeie prijs
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Verhuizing ging professioneel, vriendelijk en efficient. Jongens weten van aanpakken en gingen geen klus uit de weg. Bedankt!
pro
Efficient
pro
Professioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Voor onze bedrijfsverhuizing hebben we deze week voor de 2e keer gebruik gemaakt van de Student Verhuis Service. [namen verwijderd door Sirelo] hebben erg hard gewerkt, waren goed gehumeurd en strak georganiseerd. Er is niets stuk gegaan en de totale tijd kwam overeen met de planning. Enige verbeterpuntje was dat het markeren van dozen maar deels gewerkt heeft; een dag na de verhuizing nog flink zoeken om de persoonlijke dozen van de medewerkers en enkele boekendozen uit de stapel van 150 archiefdozen te halen.
pro
prijs
pro
goed gehumeurde harde werkers
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Het ging heel erg soepel en snel, eigenlijk sneller dan verwacht. [namen verwijderd door Sirelo] hebben mij goed geholpen met mijn verhuizing.
pro
snel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
[Namen verwijderd door Sirelo] zijn vriendelijke, hardwerkende mannen. De stress van verhuizing viel reuze mee dankzij hun. Het was zelfs gezellig. Ze denken mee en overleggen goed. Tonen respect voor de persoonlijke situatie en de materiele zaken. Die kras op het tafelblad hebben we niet gezien ;-). Helaas paste niet alles in de wagen, omdat ik te krap gerekend had. We hopen dat deel 2 met dit team net zo voorspoedig verloopt.
Verhuisd van Uithoorn (Nederland) naar Westervoort (Nederland)
Alles ging heel vlot en deskundig. [namen verwijderd door Sirelo] waren heel geroutineerd en goed op elkaar ingesteld. Heel belangrijk, ze gingen zorgvuldig met onze spullen om. Voor de 1e keer een verhuislift ervaren, geweldig. Kortom een soepele verhuizing!
pro
Vlotte, goede verhuizing en ook nog gezellig
pro
De kosten
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Harderwijk (Nederland)
Drie vriendelijke jongens hebben mij verhuisd. Zij waren snelle werkers met een glimlach. En werkten okk netjes. [namen verwijderd door Sirelo] zijn toppers.
Verder veriep de communicatie vooraf ook soepel en snel
pro
Houden zich aan afspraken
pro
Bij minder uur betaal je ook minder
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
Op tijd zoals afgesproken aangekomen. Aardige mannen, beleefd, snel, slim en goed te werk gegaan. De verhuizing was inclusief een verhuislift. Dit ging heel goed en snel. Zeer tevreden met alles.
pro
Alles
Verhuisd van Amstelveen (Nederland) naar Amstelveen (Nederland)
Efficiente verhuizing voor relatief lage kosten. Verhuizers waren zo vriendelijk om op tweede adres nog wasmachine en droger op te halen.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
vond het heel goed service maar aan de duure kant!
de jonges waren aardig en vriendelijk ....
in het algemeen ben ik tevreden.
pro
vriendelijk personeel
con
te duur.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Snel en vakkundig verhuisd door [namen verwijderd door Sirelo]. Twee uur sneller dan begroot/geschat.
Mees was al 9 jaar verbonden aan de Student Verhuis Service en dat was goed te merken. Ze wisten beiden van aanpakken en stelden zich erg beleefd en dienstbaar op. Floris was erg opmerkzaam en wist nog wat papieren uit de dossierkast te vissen. Optimale ervaring, zes sterren!
pro
prijs
pro
vlotte afhandeling
con
online aanmeldformulier was wat lastig voor mijn interne verhuizing
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Vreselijk bedrijf, maken afspraken die ze niet waarmaken, of reageren helemaal niet. Communicatie is drama, kosten veel hoger dan offerte. Schade aan goederen.
pro
???? Ze zijn komen opdagen???? - althans, uiteindelijk......
con
Communicatie: reageren niet!
con
Houden zich totaal niet aan afspraken! Moesten opeens veel meer betalen en hebben zich ook niet gehouden aan afspraken over wat er moest gebeuren.
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Valkenburg (Nederland)
Keurig gebeld, dat men mogelijk ietsje later is door file. Uiteindelijk waren ze toch nog ruim op tijd, en gingen direct voortvarend aan de slag. [namen verwijderd door Sirelo] waren uiterst vriendelijk en behulpzaam.
Hartelijk dank voor hun uitstekende verhuisservice.
pro
Vriendelijk en uiterst correct
pro
Direct en voortvarend aan de slag
Verhuisd van Purmerend (Nederland) naar Purmerend (Nederland)
Ik ben zeer tevreden over de verhuizing door met name [namen verwijderd door Sirelo] van Student Verhuis Service.
Beiden heel vriendelijk. Vantevoren tel contact. De verhuizing verliep vlekkeloos. Dank!
pro
Vlekkeloos verlopen
pro
Goed contact
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
De twee heren hebben hard gewerkt. Het duurde wat langer dan we dachten maar aan hun inzet heeft het niet gelegen. De offerte verschilt wel wat van de uiteindelijke prijs maar misschien hebben wij het verkeerd ingeschat. Al met al dik tevreden.
pro
Vriendelijk personeel
pro
Denken mee in mogelijkheden
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Vandaag hebben [namen verwijderd door Sirelo] mij geholpen met de verhuizing! Wat een super leuke en behulpzame jongens. Ze waren zeer op tijd. Niks was te veel en zelfs nadat het allemaal langer duurde dan gepland waren ze nog gezellig en zeer behulpzaam en voorzichtig met mn spullen! Bedankt jongens!
pro
Leuke werknemers
pro
Vlot
Verhuisd van Groningen, Amsterdam (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
Geweldig team kerels die van wanten weten. Snel, netjes heel vreindelijk en erg beleefd. [namen verwijderd door Sirelo] waren echt super . Veel dank voor jullie inzet, het heeft de verhuizing een leuke ervaring gemaakt.
Gilles &Eddy
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Sliedrecht (Nederland)
Ik heb via via over student versus service gehoord. Geen woord over gelogen!! Wat een super dienst en super gasten. Snel, vriendelijk, professioneel en ook niet onbelangrijk; goedkoop! Jullie hebben een vaste klant erbij boys!
pro
Professioneel
pro
Goedkope top service
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amstelveen (Nederland)
zeer aardig en lief jongens die hun best hebben gewerkt,ik ben zeer tevreden over de manier hoe zo hebben gepresteerd,een 10 van 10.dank jullie wel, zeker aan te raden.en bedankt [naam verwijderd door Sirelo] en [naam verwijderd door Sirelo].
pro
zeer hulvpvaard
pro
competent
con
sorry geen min punten aan te merken
con
sorry geen min punten aan te merken
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Super snel en efficiënt, alles was netjes gedaan. Ik heb geen commentaren meer, maar ik moet nog twintig tekens meer, heel vervelende formulier zeg.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Almere (Nederland)
They went beyond to assist us, without overcharging us for the move.
pro
Effective and Professional
pro
Fast
con
A tad expensive
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
prijs is goed. De verhuizers waren hard aan het werk. Doorpakkers. Dachten mee.
Wel aardig wat spullen beschadigd. En ook veel vegen op de pas geverfde muur. Maar voor die prijs, mag je niet anders verwachten
pro
Snel
pro
Super vriendelijk
con
spullen beschadigd
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
De 2 mannen' hebben keihard gewerkt maar (foute ) lift kwam te laat ,schade en nu 8 x GEBELD,NOG GEEN VERGOEDING. NIET DOEN DUS !! Ze houden je aan het lijntje alle negatieve beoordelingen KLOPPEN die ervan hun op deze site staan. Staat ook op deze site emailadres van iemand die andere gedupeerde zoekt om een procedure te starten......Wie doet ermee ?
pro
de 2 jongens hebben keihard gewerkt
con
de lift kwam pas na 2uur opdagen en bleek ook nog niet de juiste te zin.
con
Schade aan meubels en 8 x gebeld/gemaild .Komen hun BELOFTE NIET NA !
Verhuisd van Alkmaar (Nederland) naar Alkmaar (Nederland)
Ik had een afspraak om 14.00 op een donderdag ingeplant voor het bedrijf.

De jongens belden twee uur eerder en zeiden dat ze er zelfs eerder aan konden beginnen wat wij gewoon top vonden. Aangezien ze bij de aanvraag niet eerder konden.

De verhuizing liep wel soepel omdat we ook gewoon alles goed voorbereid hadden voor het bedrijf. Er kwamen twee jongens aan ik ging me netjes voorstellen en het verhuizen begon. Gelijk was de lift klaargezet en de kleine spullen gingen als eerst mee. Daarna het bed!, garderobe en witgoed. De lift heeft zeker dingen makkelijker gemaakt af en toe hielp ik een handje mee.

Binnen twee uur hadden ze de spullen van het beginadres al ingeladen. Het waren harde werkers en ze wisten precies hoe ze moesten werken alleen had ik het gevoel dat het een duurder grap zou worden.

De schatting was dat ze binnen twee uur klaar zouden zijn en heb ik ipv 321 euro 588 moeten betalen omdat het 2 uur extra duurde waarbij ze nog 15 min extra voor de lift hebben gebruikt en bij hebben gerekend..

Ik dacht nog bijmezelf kom op mats me een beetje heb al genoeg betaald voor alle andere overige dingen wat betreft het huis.. nope..

Het is wel een aanrader als je meer dan 500 euro wilt uitgeven in 4 uur tijd is wel een hele huis(zonder kinderkamers) verhuist. Schatting zit meestal meer dan verwacht..
Lees meer
pro
Vriendelijk en hardewerkers
pro
Waren extra vroeg en wisten hoe ze moesten werken.
con
Schatting tijd en prijs ligt veel hoger dan verwacht.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Er werd gedreigd wanneer ik geen fooi zou geven ze niet alles mee zouden nemen. In de veronderstelling dat ze alles mee genomen hebben een fooi gegeven wat natuurlijk al bizar is maar als kers op de taart heb ik zelf nog een bus mogen huren om de rest van het huis leeg te halen op de dag van de overdracht van ons oude huis. Het kan nog erger er staan nog steeds spullen en na 3 keer beloofd te hebben dat ze contact met ons op nemen en dat het echt niet kan nog steeds geen reactie.

Wat een oplichters!!!
DE OPLOSSING
Haal onze spullen op en verhuis ze waar we voor betaald hebben. Daarnaast vindt ik dat de 150€ fooi en huur van de bus retour mag hebben. Schaam je om zo zaken te doen en al helemaal het niet op te lossen niet terug te bellen en niet te reageren.
con
Heb 1500 euro betaald voor een halve verhuizing en er staan nog steeds spullen
con
Als je geen fooitje betaald nemen we niet alles mee
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Hilversum (Nederland)
Kwamen eerst niet opdagen, in paniek gebeld en duidelijk gemaakt dat dit niet kon. Toen dreigde degene aan de telefoon alles af te blazen en gewoon niet te komen. Daar sta je dan als net je moeder is overleden. Zelden zo slecht behandeld. Gelukkig kwamen de verhuizers er net aan en waren nog niet teruggeroepen. De verhuizers waren verkeerd geïnformeerd en dachten met een verhuizing i.p.v. ontruiming te doen te hebben. Gelukkig hebben de zeer vriendelijke verhuizers alles toen toch uitgevoerd. Echter de rekening was hoger dan de offerte. Gewoon niet mee in zee gaan.
pro
Vriendelijke verhuizers
con
Slechte communicatie
con
Bijna de verhuizing afgeblazen en ons in totale paniek achterlatend
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
studenten verhuis service kwamen wel en waren professioneel
pro
snel
pro
flexibel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Ze gaan zorgeloos met je meubels om. Alles gekrast. Ze deden bijna dubbel zo lang over de verhuizing als gepland, en dan hebben we zelf nog geholpen. Geen nazorg voor de klant, ze vertellen mij dat ik mijn meubels nog beter had moeten inpakken. Zij kunnen niet verwacht worden met zorg te werken.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
In 2014 verhuisd met het bedrijf.
900 euro schade. Na heel veel mailverkeer een gratis verhuizing aangeboden gekregen. Helaas heb ik daar gebruikt van gemaakt, na de belofte op schrift te hebben dat ze zorgvuldig met de spullen om zouden gaan. Een heel duur bed heeft nu voor 6800 euro schade. En denk dan ook aan de net gestuukte muren waar meer dan 10 happen uit zijn. Heb je ook een klacht over schade-afhandeling en wil je hier gezamenlijk (juridisch) iets aan doen? Neem contact met me op: [email protected]
pro
Goedkoop is duurkoop...
con
2 keer verhuisd, 2 keer flinke schade
con
Geen schade-afhandeling, herhaling van standaard mails
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
Correct, efficient, hard werkend begrip voor de omstandigheden. Plotsklaps waren er wijzigingen en daar werd soepel mee omgegaan. Kortom een aanrader!
Chapeau Caspar W. en Jordy V.
pro
Correct
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Duivendrecht (Nederland) naar Wormer (Nederland)
Top verhuizers! Wij zijn geholpen door drie geweldige jongens (Jordin G, Myron en Jakob W.) . Ze werkten snel and netjes. Binnen 3 uurtjes met alles klaar en zonder schade. Zware kasten en piano waren geen probleem voor ze. Nogmaals bedankt jongens.
pro
Snel, netjes en op tijd
pro
Aardig
Verhuisd van Amstelveen (Nederland) naar Aalsmeer (Nederland)
Studenten Verhuis Service verdient geen sterren wat mij betreft. Het heeft vriendelijke jongens in dienst, maar er wordt alles behalve voorzichtig met je spullen omgegaan. De verhuizers gaven aan dat we alles moesten fotograferen en mailen, ze waren all risk verzekert. Niets is minder waar. Binnen een paar dagen had ik de schade gemeld, het duurde 2 weken voor ik een antwoord kreeg. Het antwoord was alles behalve vriendelijk met boodschap dat we de schade samen met de verhuizers hadden moeten opnemen en mailen om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Ookal hadden we dat gedaan zouden ze het nog niet vergoed hebben omdat ze claimen dat spullen die niet 100% uit elkaar zijn gehaald en bij verhuizing geen lift gebruikt is.

De communicatie verloopt alleen via mail en het duurt minimaal 2 weken voor je een reactie krijgt. Met deze reactie kan je helemaal niets, ze verschuilen zich achter alles . Ik zou iedereen willen adviseren een ander verhuisbedrijf te kiezen, achteraf zijn we duurder uit met alle schade die we hebben.Lees meer
con
Communicatie en schade afhandeling achteraf
con
Onvoorzichtig met spullen tijdens verhuizing
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
Geweldige verhuizing! Ze waren vriendelijk, leverde goed werk en informatie. Binnen 2 uur was onze hele inboedel verhuisd. Echt supersnel zonder schade. Ze waren wel 20 minuutjes later, maar ze hadden wel gebeld dat ze wat later waren.
pro
Vriendelijke verhuizers
pro
verliep snel en soepel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Zeer onvoorzichtig met spullen. Schademeldingen worden traag afgehandeld, een reactie is eens per 1 à 2 weken te verwachten. Een reactie bestaat vervolgens uit een verzameling gekopieerde teksten uit de Algemene Voorwaarden. Na twee maanden achteraan mailen is de conclusie is dat ze niet betalen voor de door hen veroorzaakte schade.
pro
goedkoop
pro
aardige jongens
con
onvoorzichtig
con
schade afhandeling
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Om 15.00 uur werd ik opgebeld dat de verhuizers op de Ceintuurbaan reden. En binnen 2 minuten bij de rustenburgerstraat zouden zijn. Om 15:15 uur arriveerden ze. Met een katrol zouden ze mijn kast, bed, commode en stoel naar beneden takelen. Dit lukte ze maar niet en hier hebben ze uiteindelijk een half uur langer dan gepland over gedaan. Eenmaal naar beneden getakeld, ben ik naar Leidsestraat gefietst, waar ik een uur (!) op ze heb moeten wachten tot ze arriveerden (deze rit duurt maximaal 10 minuten). Na 10 minuten was alles naar boven getakeld en om 18:00 uur waren ze klaar. De verhuizer snapte niks van de factuur invullen, waardoor het nog ene kwartier duurde. Uiteindelijk hebben de mannen 3,5 uur opgeschreven (14:45 uur - 18:15 uur), terwijl het maximaal 2 uur geduurd heeft. Ik moest in plaats van 150 euro, 400 euro betalen, omdat achteraf 25% voor het weekend bijgeteld wordt en 1,5 uur bijgesnoept is? Dit allemaal voor 4 meubelstukken op een afstand van 2/3 km. Tot slot is mijn kast beschadigd. Ik raad dit bedrijf dus echt af.Lees meer
con
25% achteraf bijtellen bij weekend
con
Slechte tijdindicatie
Verhuisd van Rustenburgerstraat, Amsterdam (Nederland) naar Leidsestraat, Amsterdam (Nederland)
Mensen, begin er niet aan! Behalve dat ze een totaal verkeerde inschatting hadden gemaakt van de duur en de kosten zouden ze 2 grote kasten uit elkaar halen. Ze kwamen met 2 schroevedraaiers zodat wij zelf op de dag van de verhuizing de kasten uit elkaar moesten halen. Verhuizers hebben heel veel schade gemaakt bij onze verhuizing. We zijn inmiddels 1,5 maand verder en ik moet ze elke dag bellen over hoe ze dit gaan oplossen. Er is zogenaamd nooit iemand aanwezig die verder kan helpen. Vanuit svs is er verder 0 communicatie. Zeer onprofessioneel bedrijf!
pro
Aardige verhuizers
con
Schade afhandeling
con
Communicatie
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
De vriendelijke jongens kwamen op tijd. Al snel bleek dat de inschatting van de boedel verkeerd was gemaakt en er 2 keer moest worden gereden. Niet erg want liet mijn inboedel opslaan bij Flex (ook in Den Haag), dus geen grote afstand. Toen ik 1,5 maand later mijn inboedel liet afleveren kwamen ze weer aan met dezelfde, te kleine vrachtwagen, waardoor er 2 keer gereden moest worden, het duurde eindeloos. Wat echter erger was, het bleek dat ze de spullen niet gecodeerd hadden, waardoor niet alleen allerlei goederen die niet van mij waren wel bij mij werden afgeleverd maar ook tal van kostbare goederen ontbraken of niet gemonteerd werden. Na meermalen contact en toezeggingen dat alles zou worden hersteld heb ik e.e.a. moeten laten herstellen door derden en opnieuw moeten kopen. Toen ik daarna een rekening kreeg die tezamen met de eerste factuur ruim 2 keer de ingeschatte kosten bedroeg heb ik aangegeven dat ik ruim 1.000 euro aantoonbare schade had, los van het feit dat ik een maand lang mijn bed en grote kast niet kon gebruiken. Omdat de 2e factuur ook ruim 1.000 euro bedroeg heb ik voorgesteld (per brief, want op e-mail werd nooit gereageerd) de schade en kosten tegen elkaar te laten wegvallen. Nooit meer iets gehoord, nu ruim half jaar geleden. Zo blijkt maar eens te meer: Goedkoop is duurkoop en zorgt tevens voor veel stress!Lees meer
pro
vriendelijke jongens
con
veel spullen weg
con
factuur 2 keer zo hoog als ingeschat
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Leiden (Nederland)
Netjes, snel, efficiënt
pro
Prijs
pro
Efficientie
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
De jongens zijn vriendelijk en werken keihard.
Het kantoor is lomp en bot als ze al de moeite nemen te reageren.
De verhuizers zouden zelfstandig mijn opslagruimte leeghalen en naar mij in de andere kant van het land brengen. Ze bellen om te vragen wat ze met het slot moeten doen. Daar inleveren of meenemen en aan mij geven was het antwoord. Wat doen ze? Ze doen de box weer op slot, de sleutel vergeten ze in te leveren. In alle hectiek denk ik zelf ook niet aan het slot tot ik een rekening van het opslagbedrijf krijg. Omdat de box op slot zit is mijn contract verlengd...
Ook was er schade: brievenbus buurman stukgereden, muntcollectie van m'n vader verdwenen.
De verhuizers waren het pinapparaat vergeten. In eerste instantie wilden ze via Amsterdam naar mij rijden om het op te halen (nog meer tijd), dat kon uiteindelijk via bankoverschrijving. In die hectiek zijn zij waarschijnlijk de bijzonderheden over het slot vergeten.
Ik heb alleen de schade van de box geclaimd. Hierop krijg ik in eerste instantie geen reactie. Na aandringen de onwaarheid dat ik de sleutel van de box heb ontvangen. Daarna weer geen reactie. Een excuus kan je al helemaal vergeten.Lees meer
pro
werken hard
pro
vriendelijk
con
als er iets misgaat krijg je niet of nauwelijks reactie
con
kunnen niet zelfstandig werken, vergeten belangrijke zaken als een opslagbox van het slot te houden
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Vledder (Nederland)
verhuizing verliep perfect voor een fractie van de prijs die anderen offreerden
pro
goedkoop
pro
snel en efficiënt
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Toppers, alles ging boven verwachting!
pro
Zorgvuldig
pro
Aardige, hardwerkende kerels
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Alphen (Nederland)
Goedkoop is duurkoop zegt het spreekwoord en dat was bij onze verhuizing naar Berlijn zeer het geval. Opvallend hoe de Algemene Voorwaarden van Student Verhuis Service neerkomen op: de verantwoordelijkheid van zaken die mislopen ligt bij de klant. En meerdere zaken liepen mis. Middels een standaardmail werd bijvoorbeeld een verhuisdatum twee weken van tevoren verschoven. Bij de emigratie met mijn gezin kon ik deze SVS-zaken en de bijbehorende gebrekkige communicatie (o.a. geen reactie bij kritische feedback) er niet bij hebben. Doe jezelf een plezier en betaal wat meer voor kwaliteit! Dat doen wij vanaf nu ook.
pro
aardige verhuisjongens
con
moeizame communicatie
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Berlijn (Duitsland)
Goedkoop blijkt duurkoop. Zeer aardige jongens maar kregen de klus niet af omdat het te laat was. Ze namen wat dozen extra mee omdat dat makkelijk in de auto paste zeiden ze.. hemelsbreed ging ik maar 15meter verderop verhuizen. Het ging mij om zware spullen zoals m'n wasmachine, bed, kast, tafel (waarvan de laatste 3 gedemonteerd en gemonteerd weer moesten worden) DAARVOOR had ik dr verhuizers ingeschakeld. Je betaald voor gereedschap, zr hadden geen boor bij zich dus moesten ze alles met de handschroeven. Hierdoor duurde alles echt bizar lang vervolgens lieten ze me achter met een geforceerde tafel en kast.. zeer onprofessioneel uit elkaar gehaald net als de kast. Allemaal beschadigingen. Plus ontbreekt de stang van m'n kledingkast dus die moet ik op maat laten maken ergens. Gelukkig is mijn oom heel handig en staat die kast redelijk maar door de beschadigingen zal deze biet lang meer mee gaan. Toen k volgende dag belde dat ik het toch niet helemaal netjes gegaan vond en vroeg wanneer ze het af kwamen maken moest ik weer €100 extra bij betalen en werd mij verteld dat ze me dan tegemoet kwamen met een korting.. erg jammer. Binnenkort moet ik een liftje ergens huren. Iemand goede tips? Ik heb een bank besteld die naar boven moet.Lees meer
pro
Aardige jongens
con
Schade, zie mijn verhaal hierboven
con
Duur, onprofessioneel, management denkt niet in oplossingen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Ze waren goedkoopste, eenvoudige en flexibel met mijn aanvragen.
pro
prijs
pro
eenvoud en flexibiliteit
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Auderghem (België)
Twee jongens die er al 12u op hadden zitten. Op t eerste gezicht aardig, naarmate de bank niet door t raam paste werden ook zij steeds chagrijniger. Er werd flink geduwd waardoor er een gat in de stof is gekomen. Uiteindelijk €290 betaald voor een bank verhuizen in Amsterdam. Belachelijk. Aan het eind van de avond zaten we in onze woonkamer met een vernielde bank. Overal vlekken, gaten, zelfs bloed van een van de jongens.
Bij indienen klacht wordt er lang niet thuis gegeven, en daarna loop je tegen alle voorwaarden en kleine lettertjes aan.
Tip: maak een kostenberekening bij reparatiebedrijven en komen deze boven de €450 uit, krijg je de kosten hierboven vergoed.
pro
Jongens zijn aardig
con
Laconieke houding tov spullen, alles gaat kapot
con
Slechte afhandeling klachten
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Haarlem (Nederland)
Bedrijf X vroeg ruim 6500 en gaf ons geen keuzes in wat wel of niet door hun te laten doen, was alleen alles of niets, wij zochten een prijs per uur met mogelijkheden meer of minder uren af te nemen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Zwanenburg (Nederland)
Offerte was reeel. De verhuizers waren snel, voorzichtig en vriendelijk!
Verhuisd van Wassenaar (Nederland) naar Hoeven (Nederland)
Prima service, verhuizing was in 1.45 uur afgerond. een ander bedrijf wou eerst een afspraak maken om de inboedel te bekijken, hetgeen volgens mij niet nodig was aangezien ik maar heel weinig te verhuizen had, pas na veel tekst en uitleg kwamen zij met hun budget service, dit sloot beter aan bij mijn wensen, echter was Student Verhuis Service goedkoper en kon sneller reageren.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Er gezellige verhuizers, waren erg gemakkelijk over alles en hadden een erg hoog werktempo.
Binnen anderhalf uur was alles gedaan.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
snel en goed, duidelijk, en niet teveel rompslomp.
En goedkoop!
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Sint Annaparochie (Nederland)
Verhuizing verliep redelijk dramatisch. De verhuizers waren niet gemotiveerd en niet vooruit te branden. Moest zelf volop meewerken om het tempo er enigszins in te houden. Verhuizers konden/wilden geen schatting maken van aantal benodigde verhuisdozen. Daardoor tijdens verhuizing tweemaal extra dozen moeten halen. Uiteindelijk toch nog 10 uur over gedaan in plaats van 8. Uiteindelijk nog wel een kleine compensatie ontvangen van het bedrijf en daarom 2 sterren i.p.v. 1.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
Goed contact en plezierig verhuizers die op tijd kwamen en extra dozen leverden
Verhuisd van Ventimiglia (Italië) naar Amsterdam (Nederland)
Nice staff. Worked fine. Good communication
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Uccle (België)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Ontvang 'n gratis offerte

Overige reviews

Facebook
9,0
466
Google
9,6
5914

Andere verhuisbedrijven in Amsterdam

9,8
270

VDW Verhuizingen

Zaandam
Bekijk verhuisbedrijf
9,5
152

Cargo Specials

Amsterdam
Bekijk verhuisbedrijf
8,9
98

Snel Verhuisbedrijf

Amsterdam
Bekijk verhuisbedrijf