Snelle Verhuizers.nl
8,1 (10‎ Sirelo reviews)
i
9,6 (20 andere reviews)
Wat klanten zeggen
pro
Professioneel (2)
pro
Voorzichtig met meubelen (1)
pro
Efficiënt (1)
con
Communicatie (1)
Diensten
Nationaal verhuizen
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 27 september 2022
Over

Wij zijn een jong en dynamisch team verhuizers, gespecialiseerd in verhuizingen in een stedelijke omgeving. Wij stemmen ons aanbod van diensten af op de wensen van onze klanten. Zo kunnen wij voor iedereen een snelle en veilige verhuizing garanderen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op.

Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.
Reviews10
80% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
10 van de 10 reviews zichtbaar
Omdat onze vloer niet goed was afgewerkt en na onze eerdere verhuizing met een ander bedrijf (waarover wij overigens niet tevreden over waren) hebben wij bij deze verhuizing gekozen voor SNELLE VERHUIZERS. De bedoeling was om alles vanuit de woonkamer en keuken in te pakken en buiten in een container te plaatsen om het vervolgens na twee weken weer terug de woning in te plaatsen. De heren die bij ons zijn geweest, [Namen verwijderd door Sirelo] waren ieder voor zich beleefde aardige knullen. Die alles keurig ingepakt gedemonteerd en verhuisd hebben. Alles zat netjes verpakt in de Container en heeft de twee weken met flinke weersveranderingen goed doorstaan. Afgelopen maandag hebben zij alles terug verhuisd en zo kwamen wij na een twee weken gedwongen vakantie in een gespreid bedje thuis. Alles was keurig uitgepakt en op de juiste plekken gezet. Dit kwam doordat de heren zo slim waren geweest vooraf foto's te maken. Nu kon alles zo weer op de juist plek terug. Heel fijn.
pro
Voorzichtig met meubelen
Verhuisd van Santpoort-zuid (Nederland) naar Santpoort-zuid (Nederland)
Vergelijkbare ervaring als M.
Via mail afgesproken voor vaste prijs. Uiteindelijk helft van de spullen verhuisd + diverse schades.
Verhuisd van Hoofddorp (Nederland) naar Hoofddorp (Nederland)
Antwoord van
Onze kant van het verhaal: J zijn netjes, professioneel, snel en conform afgesproken prijs verhuisd. De factuur werd echter niet betaald, en nu wordt van alles aangehaald om niet te hoeven betalen.

Er is een indicatieve offerte opgemaakt en geaccordeerd. Aan de hand van een lijst met spullen waarbij nadrukkelijk werd aangegeven dat dit niet zou passen in één bakwagen. J wilden echter maar één wagen en slechts twee verhuizers afnemen, en gaven aan zelf een hoop op voorhand te verhuizen. Vervolgens spraken we af dat indien gewenst twee keer gereden kon worden, maar dat het dan duurder zou worden. Dit stond duidelijk op de offerte vermeld, is mondeling besproken én werd geaccordeerd door J.

Op de verhuisdag bleek inderdaad niet alles in één wagen te passen. Na vijf uren (minder dan indicatief geoffreerd) werden onze jongens Valentijn en Lorenzo naar huis gestuurd. J gaven aan het klusje zelf te willen klaren.

In de veronderstelling naar tevredenheid te hebben geleverd factureer de wij een paar dagen later. Die factuur werd echter nooit betaald. Eerst werd geprobeerd een medewerker te overtuigen van het feit dat we een vaste prijs hadden afgesproken. Toen die medewerker onderbouwde van niet, werd er opeens gezegd dat er schades zouden zijn aan een bed en vloer. Wij wisten echter van niets, en omdat het een maand na dato pas werd aangegeven, gaven wij aan hier helaas niets mee te kunnen.

Vervolgens wordt deze beoordeling geschreven, als laatste middel om onder betaling uit te komen. J, we gaan daarin niet mee. We hebben netjes werk geleverd en hebben een hele schappelijke factuur gestuurd, precies zoals we dat vooraf met elkaar zijn overeengekomen. Betaal gewoon netjes de factuur.

En heroverweeg s.v.p. deze beoordeling. We doen ons stinkende best, en krijgen deze dan voor de kiezen. Oneerlijk en onredelijk, en heel erg jammer. Je treft ons hier enorm mee.
Lees meer
Superfijn bedrijf! Contact met kantoor was prettig en open en handelen heel snel.
Wij zijn verhuisd van Amsterdam naar Apeldoorn wat qua type huizen niet heel makkelijk was ! Super vriendelijke mannen die meedachten en niks te gek vonden ! Alles is perfect gelopen! Dank jullie wel 🤗
pro
Professioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Apeldoorn (Nederland)
Antwoord van
Hoi L.,

Wat fijn dat jullie onze dienstverlening zo prettig hebben ervaren. Dank voor het vertrouwen ons ons bedrijf en wellicht tot de volgende verhuizing.

Veel plezier in jullie nieuwe huis!

Gr
Team snelle Verhuizers
Uitstekende service. Ze hebben ons heel goed geholpen. Heel behulpzaam en aardig personeel. Zeker een aanrader!
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Mijn ervaring was niet best. Het eerste contact verliep goed en leek soepel te gaan maar de dienst zelf was niet optimaal geleverd. De verhuizers bleken onprofessioneel in de communicatie gehandeld te hebben en voerden de werkzaamheden langzaam uit. Ook hebben ze niet alle spullen weggebracht. Eindstand is er meer betaald dan verwacht.
pro
De spullen zijn wel van A naar B gebracht
con
Ervaring en communicatie
Verhuisd van Monnickendam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Antwoord van
M., dit voelt enorm als mosterd naar de maaltijd. U heeft ons ingehuurd voor uw verhuizing van Monnickendam naar Amsterdam. U heeft telefonisch een lijst met spullen doorgegeven, met daarbij vermeld dat u weinig budget had en dat we er maximaal 3,5 uur over mochten doen. Conform die lijst hebben we vervolgens binnen die 3,5 uur geoffreerd. Bij aankomst bleek u echter véél en véél meer spullen te hebben dan opgegeven. Zelfs meer dan wat er in één verhuiswagen paste.

Daarnaast heeft u onze jongens, medebewoners en andere omstanders uitgescholden. Zelfs zo erg dat wij als leidinggevenden moesten interveniëren. Zoals later ook aangegeven; zoiets hebben we nog nooit meegemaakt.

U heeft ons vervolgens zelf opdracht gegeven langer door te werken (tegen meerprijs).

Achteraf heeft u met van alles gedreigd om het factuurbedrag naar beneden aan te passen. In de hoop ook bij ú een glimlach te realiseren, hebben we hier - tegen onze principes in - deels gehoor aan gegeven. En nu dan toc h deze beoordeling?

We zijn de laatste die de hand niet in eigen boezem willen steken op het moment dat er iets fout gaat, maar deze vinden we toch wel heel erg oneerlijk. We doen als jong verhuisbedrijf ons stinkende best (zie alle andere uitsluitend positieve beoordelingen), maar dan krijgen we dit. We zijn heel erg teleurgesteld.

Je treft ons en onze hardwerkende jongens, en hopen van harte dat je de situatie nog eens objectief zou kunnen bekijken en je beoordeling zou willen herzien. Wij zouden dat eerlijk en verdiend vinden. Bij voorbaat dank.
Lees meer
Uitstekende service
Aardige jongens en behulpzaam. Werken hard en begrijp wel waarom het bedrijf snelleverhuizers heet. Mijn complimenten. Zeker een aanrader.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Almere (Nederland)
Heel goed. We hadden 4 adressen en alles lukte binnen het gestelde termijn. Dank [namen verwijderd door Sirelo]!
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Fijne leuke jongens, beleefd, aardig en doen hun werk heel goed en snel.
De communicatie met het hoofdkantoor was perfect.
pro
Doen hun werk heel goed
pro
Prettige samenwerking onderling
con
Geen
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
Antwoord van
Dank voor de Fijne feedback. Heel leuk om te horen dat u zo tevreden met onze dienstverlening bent. Wij zullen zorgen dat de complimenten bij de heren terecht komen.

Met vriendelijke groet,

Team Snelle
Ik had 2 kanjer van mannen die mij en mijn zoon goed hebben geholpen. Samen met wat vrienden van mij en die 2 mannen zn we er snel door heen gegaan. Het was echt een top team en raad mensen aan deze verhuizers in te huren.
pro
Geweldig team
con
Geen commentaar
Verhuisd van Diemen (Nederland) naar Diemen (Nederland)
Wat een fijne verhuizing. Vooraf leuk contact gehad aan de telefoon (meerdere malen). 2 nette heren hebben mij verhuist zij waren kundig en snel!
pro
Contact
pro
Betaalbaar
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amstelveen (Nederland)
Wil je met dit bedrijf verhuizen?
Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Ontvang 'n gratis offerte
Overige reviews
Google
9,6
20
Andere verhuisbedrijven in Amsterdam
9,8
264

VDW Verhuizingen

Zaandam
Bekijk verhuisbedrijf
9,4
145

Cargo Specials

Amsterdam
Bekijk verhuisbedrijf
9,0
98

Snel Verhuisbedrijf

Amsterdam
Bekijk verhuisbedrijf