Smilda & Zn. Removals

9,1 (119‎)
i
Wat klanten zeggen
pro
Professioneel (32)
pro
Prijs (29)
pro
Communicatie (17)
con
Planning (5)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Piano vervoer
Kunst vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 13 juni 2023
Associaties

Over

Tijdig en zorgvuldig voorbereiden is het halve werk. Dat geldt voor de projectverhuizingen die we verzorgen, maar ook voor de particuliere verhuizingen. Smilda & Zn. Verhuizingen wil het liefst zo vroeg mogelijk met u om de tafel; of u nu honderden werkplekken wilt verhuizen of gaat emigreren naar Spanje. We maken graag een afspraak met u om uw verhuizing te bespreken en u te voorzien van een vrijblijvende prijsopgave. Smilda is gespecialiseerd in het uitvoeren van verhuizingen van en naar Spanje, Portugal en Frankrijk. Door het combineren van verhuizingen kunnen we u voorzien van een concurrerende prijsopgave.Lees meer

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Wekelijkse ritten naar Spanje, Portugal en/of Frankrijk. Onze mensen zijn vakkundig opgeleid en zijn voorzien van de meest moderne hulpmiddelen.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Verhuizen blijft mensenwerk. Als er iets is beschadigd, zullen we dit voorleggen aan de verzekeraar. Als u naar het buitenland verhuist, zullen we u vragen of we een transportverzekering voor u mogen afsluiten. Op deze manier bent u altijd op de juiste wijze verzekerd.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Zorg voor een tijdige en goede voorbereiding. Pak alle losse goederen netjes in in stevige verhuisdozen of laat ons dat doen. Vergelijk de offertes van maximaal 2 of 3 Erkende Verhuizers.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

96% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
Waardeloos bedrijf, beweert 2x pakketten te leveren waar je dus voor nietd voor thuis blijft, raakt pakket kwijt, doet maar wat en dumpt pakketten te laat en na annulering alsnog.
pro
Geen
con
Alles
Verhuisd van Nvtp (Angola) naar Nvtp (Nederland)
Antwoord van
Goedemorgen, bedankt voor uw reactie. Echter heeft dit geen betrekking op een verhuizing. Ik heb begrepen, dat u inmiddels al contact heeft gehad met Smilda Transport op e.e.a. op te lossen.
 op Sirelo
Punctueel persoonlijke benadering. Efficiënte verhuizers. Alles goed ontvangen. Perfect georganiseerd.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Almancil (Portugal)
 op Sirelo
De ervaring is een 10 waard. De vriendelijkheid en communicatie waren perfect. De college die kwam lossen in Spanje was professioneel en zeer vriendelijk. Kortom top!!!
pro
Flexibel
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Cadaqués (Spanje)
 op Sirelo
Keurige mensen. Doorpakkers en onwijs goed geregeld allemaal. Ook internationaal erg goed geregeld allemaal. Aanbeveling.
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Ammerzoden (Nederland) naar Savignac De Duras (Frankrijk)
 op Sirelo
Met Smilda verhuizen kan ik iedereen aanbevelen. Zorgvuldig in contact, attent, rustig, accuraat en vriendelijk!
Verhuisd van Groningen (Nederland) naar Antwerpen (België)
 op Sirelo
In het gesprek werd er van alles beloofd, niks was te gek. Goede prijs. Het inpakken ging ook goed, waren netjes op tijd en gingen zorgvuldig om met de spullen. Echter, toen we de spullen, na 2 maanden opslag, op locatie wilden hebben, was dat lastig, ging moeilijk. Andere verhuizer ingeschakeld. Op locatie bleek dat ze onze spullen uit de houten boxen hadden gehaald en bij een andere lading gestopt hadden. Wij hadden van meerdere spullen, schade. Schade die wij wilden verhalen bij Smilda, wij hadden zelfs een verzekering afgesloten bij hun! Kregen niks terug tenzij wij bonnetjes hadden. Van spullen die al jaren oud waren of kado's...die hadden we niet natuurlijk. Toen werd er gezegd dat als we de nieuwprijs konden vinden dat er misschien iets geregeld kon worden, maar dan alleen van de spullen die 1 jaar oud waren...Waarom? Dit viel ons erg tegen...5000 euro lichter en kapotte spullen.
con
Schade afhandeling
Verhuisd van Sint Willebrord (Nederland) naar Uddeholm (Zweden)
Antwoord van
Geachte heer/mevrouw,

Jammer dat u deze schade verder op Google/Sirelo wilt behandelen. We waren graag met u in gesprek gebleven om samen een passende oplossing te vinden.

Dat er schade is ontstaan is correct, dit vinden wij ook heel vervelend voor u. We ontkennen dit ook niet en bieden onze excuses hiervoor aan.
Uiteraard nemen wij onze verantwoordelijkheid conform onze Algemene Voorwaarden. Voorwaarden waar u ook voorafgaand aan de verhuizing mee akkoord bent gegaan.

We hebben de schade dus in behandeling genomen en conform genoemde voorwaarden u gevraagd om de betreffende aankoopnota’s aan te leveren.
Richting de verzekering moeten we de waarde aan kunnen tonen van de beschadigde items.
U gaf aan betreffende nota’s niet meer te hebben, daarom gaf u zelf aan om ons linkjes van de betreffende goederen te sturen. We hebben aangegeven dat dit een goed idee is en we dit zo willen indienen bij de verzekering.
Daarnaast vroegen we u of u aan kon geven in welk jaar de beschadig de goederen waren aangeschaft.
Uw reactie was toen “laat maar zitten” en “Onze meubels zijn al ouder dan een jaar”.
Het is niet door ons gezegd dat schade aan goederen ouder dan een jaar niet vergoed worden. Dit is uw aanname.
Wederom hebben we bij u aangeven dit netjes te willen oplossen. Verdere reactie van u is uitgebleven tot deze negatieve recensies.
We hadden liever de benodigde gegevens ontvangen zodat wij de schade hadden kunnen afhandelen.

Mocht u zich bedenken? U kunt altijd nog de benodigde gegevens aanleveren, dan gaan wij er weer verder mee aan de slag.

Met vriendelijke groet,

Smilda en Zn. Verhuizingen B.V.
Lees meer

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Reviewbronnen

Sirelo
9,1
119
De Telefoongids
8,8
91
Facebook
8,6
16
Google
8,6
97
Telefoonboek
7,3
9

Andere verhuisbedrijven in Leek

7,0
1

Belga Internationaal Transport

Roden
Bekijk verhuisbedrijf