VERHUIZER MET EEN TOP SCORE

Kuiper De Internationale Verhuizer

9,3 (190‎)
i
Wat klanten zeggen
pro
Professioneel (67)
pro
Vriendelijk (32)
pro
Snelle verhuizing (25)
con
Communicatie (7)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer
Kunst vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 12 juni 2023
Associaties

Over

Kuiper De Internationale Verhuizer verzorgt uw internationale verhuizing tot in de puntjes. Met bijna 100 jaar verhuiservaring is uw waardevolle inboedel bij Kuiper De Internationale Verhuizer in goede handen. Hun motto: U pakt uw koffertje... zij de rest!

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

96% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
Een fijne verhuiservaring!!
Kuiper heeft steeds updates gegeven over de status van de verhuizing, die bij ons in meerdere stappen verliep. Zeer attent en duidelijke informatie, geen verrassingen. Bij het afleveren van onze spullen in Portugal nam de chauffeur daags tevoren contact op om de tijden te bevestigen. Uiterst vriendelijk en professioneel; met lokaal extra vervoer geregeld omdat ons huisje niet met de grote wagen te bereiken was. Wij hadden geen enkele zorg! Echt enorm goed geregeld, we zijn onder de indruk van de service, de professionaliteit, punctualiteit en de hulp bij levering. De mensen op kantoor hebben goed met ons meegedacht, de afgesproken prijs was prima, de chauffeur [Naam verwijderd door Sirelo] was zeer attent en behulpzaam en de hulp lokaal ook erg vriendelijk. We zijn dik tevreden over Kuiper de Internationale Verhuizer!!
pro
Communicatie
Verhuisd van Bodegraven (Nederland) naar Beco (Portugal)
 op Sirelo
Heel tevreden over alle stappen van intake, inladen tot uiteindelijk ook de bezorging van de inboedel in het buitenland. Ze kwamen met een sterk team, denken mee en zijn niet te beroerd om als je iets redelijks aanvullends vraagt dit te regelen. Top verhuizer!
pro
Professioneel
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Altea La Vella (Spanje)
 op Sirelo
De eerste fase hebben we als positief ervaren; de communicatie was helder en er kwam iemand langs om het aantal kubieke meters te bepalen. We hadden ook een jacuzzi die we mee wilden verhuizen. Deze werd meegenomen in de beoordeling van de te laden spullen. Volgens de verhuizer was dit niet een standaard item maar deze is wel zonder aanvullende opmerkingen geladen samen met de andere spullen. Het laden is goed gegaan, hier zijn we tevreden over. Het losadres in Spanje is door iemand van Kuiper bekeken voordat er gelost werd. We hadden ook een filmpje doorgestuurd zodat men een idee had van de weg er naar toe, of de vrachtwagen er kon komen. Op de losdatum werd er moeilijk gedaan over de bereikbaarheid van de woning want er zou gependeld moeten worden. De vrachtwagen kon niet bij het losadres komen dus werd er met busjes geladen en gelost. Degene die de leiding had was niet echt vrolijk en liet dit duidelijk merken. Hij gaf meteen aan dat de jacuzzi niet gelost kon worden want deze paste niet in het busje. Hij legde dit probleem bij ons neer. Hoezo? De jacuzzi is toch geladen, dan moet hij toch ook gelost worden? Wij hebben zelf geopperd om dan een aanhangwagen in te zetten. Hier heeft hij verder niets op gezegd. Aan het eind van de middag wisten we niet of de jacuzzi gelost zou kunnen worden dus hebben we naar het hoofdkantoor gebeld om onze zorgen te uiten. We kregen namelijk van de collega in Spanje niets te horen. We werden vrij onbeschoft te woord gestaan door de collega in NL, ze waren geen jacuzziplaatsers en zouden deze dus ook niet plaatsen. Maar dat was ook niet onze vraag, onze zorg was dat de jacuzzi niet gelost zou worden op ons terrein. Ondertussen was de jacuzzi op de oprijpad neergezet, zonder dat hier iets over gezegd werd. De manier van doen van de verhuizer in Spanje vonden we onder de maat; de Spaanse medewerkers waren vriendelijk en coöperatief maar de Nederlandse collega had er duidelijk geen zin in. De spullen zijn verder allemaal gelost en werden op de plek gezet waar we wilden. Hier zijn we tevreden over. We geven een voldoende maar wanneer de medewerker in Spanje zich anders had gedragen en wanneer we op die dag positiever te woord waren gestaan (telefonisch) door de medewerker in NL was het zeker een hoger cijfer geweest.Lees meer
pro
Efficiënt
con
Communicatie
Verhuisd van Dongen (Nederland) naar Alhaurin El Grande (Spanje)
Antwoord van
Geachte mevrouw K. wij kunnen nu niets anders dan gelijk geven, dit is zeker niet volgens de kwaliteit waar wij voor willen staan en zullen deze terug koppeling bij volgend intern overleg en functioneren van medewerkers meenemen. Mogelijk heeft u een medewerker getroffen dat met zijn verkeerde been uit bed gestapt was. Nogmaals onze excuses dat de aflevering van de jacuzzi dus niet volgens verwachting heeft plaats gevonden, hij is uiteindelijk gelukkig wel op de juiste plek terecht gekomen, en de rest van de verhuizing is gelukkig wel volgens de juiste verwachting gegaan. Wij wensen u ondanks alles veel woon plezier in u nieuwe omgeving.
 op Sirelo
Alles wat was afgesproken, over tijden en dagen ging goed en onze spullen werden zonder ongemakken afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden!
Verhuisd van Delft (Nederland) naar San Pedro Del Pinatar (Spanje)
 op Sirelo
PERFECTE BEGELEIDING EN PERSONEEL ZE HIELPEN ENSNAPTE DAT HET EMOTIONEEL NIET MAKKELIJK WAS MN PLEK TE VERLATEN
pro
Professionnel
Verhuisd van Fajoles (Frankrijk) naar Wernhout (Nederland)
 op Sirelo
Was very good
Ainda the oferte till the appointment to take the things was all in time to delivery the same very good
pro
Friendly
Verhuisd van Barreiro (Portugal) naar Leeuwarden (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Reviewbronnen

Sirelo
9,3
190
De Telefoongids
8,9
788
Facebook
7,8
10
Google
8,0
59

Andere verhuisbedrijven in Weesp

7,4
14

Vlaming Verhuizingen

Diemen
Bekijk verhuisbedrijf