Zoek jij een verhuizer?
Ontvang 5 gratis offertes in 3 stappen
Netwerk van 500+ verhuisbedrijven
Jaarlijks 150,000 verhuizingen

Verhuisbedrijf Portugal

Internationale verhuisbedrijven met specialisme Portugal

Featured image

Overweeg je je inboedel door een verhuisbedrijf naar Portugal te laten verhuizen? Dan ben je op precies de juiste plek beland. Muito bem! Je vindt hier welke internationale verhuisbedrijven gespecialiseerd zijn in de route Nederland-Portugal en daarnaast kun je ook direct een vrijblijvende offerte ontvangen van al deze verhuisbedrijven. Lees snel verder.

Verhuisbedrijven Portugal

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in verhuizingen van Nederland naar Portugal? Of wellicht moet je inboedel juist terug naar Nederland? In beide gevallen ben je hier aan het juiste adres. We hebben voor je uitgezocht welke internationale verhuisbedrijven deze route op hun duimpje kennen. Je vindt ze hieronder!

Kuiper De Internationale Verhuizer

Kuiper heeft een eigen vestiging in de Algarve en rijdt wekelijks transporten van en naar Portugal. Kuiper heeft meer dan 100 jaar ervaring in het verhuizen naar Portugal – dit maakt Kuiper een ware Portugal specialist.

 

Oranje Verhuizers

Oranje Verhuizers is gespecialiseerd in de bestemmingen Portugal, Spanje en Frankrijk. Een rit naar het Zuiden is dus voor Oranje Verhuizers niets nieuws! Dit verhuisbedrijf geeft aan je te begeleiden van A tot Z, zodat jij je aandacht kan richten op andere belangrijke zaken bij het verhuizen naar het buitenland.

 

Eduard Strang Verhuizingen

Eduard Strang voert al anderhalve eeuw internationale verhuizingen uit. Door deze jarenlange ervaring weet dit verhuisbedrijf precies hoe ze jouw inboedel veilig in Portugal krijgen.

 

Van Der Ent Group

Wekelijks rijdt Van Der Ent Group ritten naar Portugal, waarbij ze een volledige container met jouw inboedel kunnen meenemen of tegen een gereduceerd tarief je inboedel plaatsen in een gedeelde container. Van Der Ent Group staat bekend als één van de verhuisspecialisten Portugal.

 

De Haan

De Haan is met regelmaat in Portugal te vinden. Of je nieuwe woning nu in Noord-Portugal, Lissabon of de Algarve is: De Haan kan je helpen. In 1777 werd dit verhuisbedrijf gestart en met trots kan het zich nu een gespecialiseerd verhuisbedrijf Portugal noemen.

 

Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen

Al vanaf het moment dat Joh. Van Buuren en Zn werd opgericht in 1905, verzorgt het verhuisbedrijf al verhuizingen naar Portugal. Deze verhuizer heeft dus meer dan 100 jaar ervaring in het vak. Verhuis je een kleinere inboedel? Dan biedt dit verhuisbedrijf richting Portugal ook groupage transport aan.

 

Vind een verhuisbedrijf voor je verhuizing naar Portugal

Wanneer je op zoek bent naar een internationaal verhuisbedrijf, dan zou de lijst van verhuisbedrijven hierboven je verder moeten helpen. Je kunt bij ieder van deze verhuisbedrijven een offerte aanvragen. Wil je op een snellere manier meerdere offertes aanvragen? Dan ben je ook daarvoor aan ’t juiste adres. Door het onderstaande formulier in te vullen, ontvang je vrijblijvend tot vijf verhuisoffertes.

Vergelijk & Vind jouw verhuizer
Klik op de grootte van je inboedel en ontvang gratis verhuisoffertes

💬 Sirelo’s TIP: Wist je dat de meeste internationale verhuisbedrijven Portugal hun offerte baseren op het volume van de inboedel in kubieke meters? Dit volume bereken je makkelijk en snel met Sirelo’s verhuis volume calculator.

Hoe kies ik een verhuisbedrijf?

Heb je verhuisoffertes aangevraagd of deze inmiddels zelfs al ontvangen? Dan is het nu een kwestie van kiezen. En dat is niet makkelijk. We vertellen je waar wij op zouden letten bij het kiezen van een verhuisbedrijf.

  1. De reviews van de verhuisbedrijven. Voor ieder verhuisbedrijf Portugal vind je op Sirelo een review profiel. Wij raden je aan om reviews op meerdere websites te checken, dit geeft een beeld van de kwaliteit die je van het verhuisbedrijf mag verwachten.
  2. De prijs. Welke offertes vallen binnen je budget en welke niet? Logischerwijs vallen de offertes die boven je budget liggen af. Maar: let wel goed op dat alle offertes qua volume en diensten gelijk zijn aan elkaar, want soms blijkt een offerte lager te zijn omdat er bijvoorbeeld nog geen rekening is gehouden met verzekeringen.
  3. Je gevoel! Je overhandigt, letterlijk en figuurlijk, je hele hebben en houden aan dit bedrijf. Dierbare en waardevolle spullen die je in de loop van je leven verzamelt hebt, van jezelf en je gezin. Zorg er dus voor dat je een goed gevoel hebt bij het verhuisbedrijf dat je uiteindelijk kiest. Ten slotte zegt je gevoel genoeg!

Zorg er daarnaast ook voor dat je zeker weet dat het verhuisbedrijf Portugal beschikbaar is in de periode dat jij wil verhuizen, sommige verhuisbedrijven plannen namelijk enkele maanden vooruit.

Verhuisbedrijf Portugal

Waarom een verhuisbedrijf inschakelen?

Als je nog twijfelt of je wel een verhuisbedrijf nodig hebt voor je verhuizing naar Portugal, dan kunnen de volgende feiten je wellicht helpen om de knoop door te hakken.

  • Het verhuisbedrijf Portugal zal vakkundig je inboedel inpakken en hiermee is de kans op schade minimaal;
  • Ontstaat er onverhoopt toch schade? Dan is het verhuisbedrijf hiervoor verzekerd en zal (indien je hiervoor gekozen hebt) zowel je inboedel als je woning goed verzekerd zijn;
  • Ten derde: De verhuizers weten precies wat je wel en niet mee mag nemen naar Portugal. Wel zo handig;
  • Je hoeft zelf geen douane formaliteiten te regelen, dit doen zij voor je;
  • Het scheelt je veel tijd én stress. Een emigratie kost je simpelweg veel tijd, op alle fronten. Dan is het uit handen geven van de inboedel verhuizing een manier om jezelf niet op te zadelen met onnodig veel werk en kopzorgen.

En, helpt dit? We verwachten van wel! Heb je nog geen verhuisbedrijf gekozen? Lees dan verder.

Verhuisbedrijf Portugal: Heb je jouw verhuizer nog niet gevonden?

Vergelijk vrijblijvend verhuisoffertes via Sirelo. Door offertes met elkaar te vergelijken en direct de reviews van de verhuisbedrijven te checken, weet je zeker dat je 1) een goede match vindt voor jouw verhuizing en 2) dat je niet onnodig te veel betaalt.

💬 Sirelo’s TIP: Begin op tijd met het aanvragen van verhuisoffertes. Er zijn periodes in het jaar dat de meeste verhuisbedrijven ontzettend druk zijn – denk aan de (school)vakanties en de zomerperiode. Door tijdig te beginnen met oriënteren, voorkom je dat je op het laatste moment nog op zoek moet naar een verhuisbedrijf Portugal.