De Haan Verhuizingen

8,3 (43‎ Sirelo reviews)
i
8,9 (392 andere reviews)
Wat klanten zeggen
pro
Professioneel (15)
pro
Prijs (9)
pro
Vriendelijk (8)
con
Communicatie (2)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Piano vervoer
Huisdieren transport
Kunst vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 12 juni 2023
Associaties

Over

Verhuizen is een vak apart. De Haan behoort sinds 1777 tot de top van de Nederlandse verhuisbranche. Ze zijn een oer-Hollands familiebedrijf, opgebouwd door acht generaties. De Haan regelt uw complete verhuizing, over heel de wereld, van A tot Z.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews43

91% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
43 van de 43 reviews zichtbaar
Prima team van verhuizers, kundig, prettig in het contact. Zowel bij de verhuizen, als de levering na opslag.
pro
Professioneel
Verhuisd van Biggekerke (Nederland) naar Saint-martin-de-l'arçon (Frankrijk)
Heel goed communiceren en deskundigheid.
Goed te aanbevolen voor internationale verhuizing. Alle goederen in prima staat.
Verhuisd van Ayamonte (Spanje) naar Roermond (Nederland)
goedkoop en prima serves zeer netjes geholpen ik zou hun zeker aanbevelen als dat aan ons gevraagd wordt daarnaast hadden we binnen een week onze spullen netjes afgeleverd
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Sanfins (Portugal)
Gewoon fantastisch bedrijf,met zeer goede medewerkers.Ook de medewerkers op kantoor zijn zeer goed niets is teveel gevraagd.
pro
Prima personeel
pro
Klantgericht
con
Zijn er niet
con
Geen
Verhuisd van Les Gets (Frankrijk) naar Harfsen (Nederland)
Prima verhuis crew, voor de rest waardeloos wat communicatie aangaat, onbeschoft, en overdreven duur. De meerkosten zijn onacceptabel dus vergelijk goed met andere bedrijven.
pro
goed verhuis team
con
onbeschofte back office
con
geen communicatie
Verhuisd van Brabant (Nederland) naar Dubai (Verenigde Arabische Emiraten)
Antwoord van
Geachte,

Excuses dat u uw verhuizing zo ervaren heeft, dat is uiteraard niet onze intentie.

Tijdens een Internationale verhuizing, en zeker op dit moment, zijn er helaas een groot aantal externe factoren waar een verhuisbedrijf geen invloed op heeft en waardoor extra handelingen en kosten mogelijk kunnen ontstaan. Door een tekort aan onder andere containers, materialen, mankracht en middelen bij rederijen kunnen er grote wijzigingen optreden rondom transittijden, routes, afvaarten en tarieven. Uiteraard proberen wij deze zo goed mogelijk te monitoren, maar is het niet uit te sluiten dat opslaghandeling en opslagkosten van toepassing zijn wanneer er geen container beschikbaar is.
Top gegaan , goed en nauwkeurig afgesproken, keurig ingepakt en vervoerd
Nul schade aan spullen
Was ingewikkelde verhuizing, naar verschillende lokaties, zeer prettig personeel
con
Geen
Verhuisd van Grächen (Zwitserland) naar Den Haag (Nederland)
Goede communicatie, deskundig en vriendelijk personeel met goede inzet van apparatuur (buitenlift). Komen afspraken na. Snelle reactie op email. Prijs veel lager dat de offertes via Sirelo.
pro
deskundig
pro
goede prijs
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Interlaken (Zwitserland)
Goed contact, prettige gesprekken en snelle bediening.
Binnen een week na ondertekening waren mijn goederen reeds in Nederland.
pro
Prijs
pro
Snelheid
Verhuisd van Esposende (Portugal) naar Almere (Nederland)
Verhuizen ok! Afhandelen beschadiging stuitend!. Verzekeraar eveneens onbehoorlijk . Uiteindelijk dus 2000 euro extra kosten
pro
Snel
pro
Vriendelijk
con
Afspraken niet nakomen
con
Problemen louter en alleen op je eigen bordje. Oneerlijk
Verhuisd van Arnhem (Nederland) naar Chiclana De La Frontera (Spanje)
Antwoord van
Hartelijk dank voor uw feedback over de geboden dienstverlening. Uiteraard is het vervelend als er schade geconstateerd wordt na uw verhuizing. Bij de afhandeling van schade wordt integer en eerlijk met uw situatie omgegaan en bewijs bekeken. Wij vinden het jammer dat u de afhandeling als niet prettig heeft ervaren want wij zijn er van overtuigd dat we de afhandeling op een serieuze en eerlijke manier hebben afgerond. We kunnen ons voorstellen dat het bericht dat een schadeclaim is afgewezen niet prettig is, daarom doen we dit ook niet lichtvoetig. Wij respecteren uw keuze om dit te delen via meerdere platforms, maar uiteraard vinden wij dit vervelend want wij streven altijd naar tevreden klanten.
De voorbereiding en het verhuizen ging perfect. De verhuizers waren vriendelijk en zeer professioneel. Alleen jammer dat we binnen een weekend (vrijdag offerte gekregen, maandag geaccordeerd) een hogere prijs moesten betalen (€ 800), omdat we in het weekend hadden moeten beslissen en dit niet tegen ons is gezegd en niet in de offerte stond.
pro
Vriendelijke verhuizers
pro
Professionele verhuizers
con
Geen communicatie omtrent deadline offerte
Verhuisd van Liginiac (frankrijk) (Frankrijk) naar Vlagtwedde (Nederland)
Antwoord van
Bedankt voor uw feedback. Wij zijn blij te vernemen dat u met een tevreden gevoel terugkijkt op onze dienstverlening.
30 oktober hebben wij reeds uw opmerking betreffende de verhuisprijs naar u teruggekoppeld.
Mocht u verder nog vragen hebben kunt u ons altijd bereiken.
Geweldige communicatie met veel duidelijkheid, ook met de moeilijke COVID situatie geeft De Haan goede steun aan zijn klanten. Vriendelijk personeel vanuit kantoor en de verhuizers.
pro
duidelijk en professioneel
pro
vriendelijk
Verhuisd van Westerbork (Nederland) naar Windsor (Verenigd Koninkrijk)
Antwoord van
Hartelijk dank voor uw positieve feedback over de geboden dienstverlening. Wij hechten grote waarde aan de mening van onze klanten. Wij wensen u veel woonplezier in het Verenigd Koninkrijk.
Verhuizing ging in principe prima, maar let goed op de communicatie en de offerte. Maak geen gebruik van hun verpakkingsmateriaal, ze gaan te veel dozen afleveren en het overgebleven verpakkingsmateriaal blijft eigendom van de klant en terugbetaling is niet van toepassing.
pro
Planning
pro
Prijs
con
Geen terugbetaling voor overgebleven verpakkingsmaterial dat zij hebben ingeschat
con
Te veel geld voor parkeervergunning
Verhuisd van Eindhoven (Nederland) naar Barcelona (Spanje)
Antwoord van
Bedankt voor uw feedback, deze hebben wij in goede orde ontvangen en reeds naar u teruggekoppeld.

Wij kiezen er bewust voor om meer verpakkingsmateriaal bij onze klanten af te leveren dan wat op voorhand getaxeerd is. Dit om te voorkomen dat een klant bij het inpakken te weinig heeft.
Voor dit extra pakmateriaal rekenen wij, in tegenstelling tot wat u dacht, geen extra kosten. Indien op de dag van laden er toch pakmateriaal nog ongebruikt is, nemen wij het overgebleven materiaal weer mee. De veronderstelling dat u daarvoor betaald heeft en dus korting zou moeten krijgen klopt derhalve niet.
Het pakmateriaal waar uw goederen inzitten is wel van u. Uiteraard nemen wij het materiaal dat op de dag van aflevering al uitgepakt is, en niet meer nodig is, weer mee terug. De overige dozen zijn uw eigendom.

Nogmaals dank voor de tijd die u genomen heeft om de feedback met ons te delen. Bovenstaand is ook intern besproken, zodat wij dit punt een volgende keer nog duidelijker naar onze klanten kunnen communiceren.

Lees meer
goede communicatie , ze doen wat ze zeggen, gewoon een geweldig bedrijf , alles laten inpakken, dit is perfect gedaan met veel kennis van zaken, van Nederland naar Frankrijk ZONDER een barst of andere beschadiging in onze spullen verhuist, dit zegt genoeg.
pro
magnifiek bedrijf
pro
doen wat ze zeggen
con
is er niet
Verhuisd van Cuijk (Nederland) naar Meilhards (Frankrijk)
Antwoord van
Hartelijk dank voor uw positieve feedback over de geboden dienstverlening. Wij hechten grote waarde aan de mening van onze klanten. Wij wensen u veel woonplezier in Frankrijk.
Goede informatie, snelle werkwijze, zeer klantvriendelijke backoffice. Vooraf via videoverbinding een inschatting gemaakt van het volume van de boedel hetgeen prima werkte.
pro
Duidelijke afspraken
pro
Prijs kwaliteit verhouding
con
Haastige werkwijze van chauffeur onder tijdsdruk van rijtijdenwet
con
Enkele stukken slordig verpakt waardoor lichte beschadigingen
Verhuisd van Sère-rustaing (Frankrijk) naar Ulft (Nederland)
Antwoord van
Nogmaals dank voor uw feedback. Zoals ook al besproken begrijpen wij dat een verhuizing voor u als klant veel stress met zich mee brengt. Wij trachten u dan ook zoveel mogelijk te ontzorgen, rekening houdend met de geldende wetten en regels. Wij nemen uw ervaring dan ook mee om ervoor te zorgen dat uw volgende verhuizing nog beter verloopt.
Mensen waren erg vriendelijk en flexibel. Duidelijke offerte en goede prijs kwaliteit verhouding. Helaas geen handige lijstjes om door de klant in te vullen over wat je wel/niet mee gaat nemen. Ben een artikel vergeten op te schrijven en net deze artikel is nooit aangekomen.
pro
Flexibiliteit
pro
Goede prijs
con
1 artikel is zoek geraakt
Verhuisd van Hellevoetsluis (Nederland) naar Sant Pere De Ribes (Spanje)
Antwoord van
Beste M.H.P,

Bedankt voor uw feedback en aanbeveling.

Bij verhuizingen binnen Europa stellen onze verhuizers een inventarislijst op. Deze lijst laten we bij laden en lossen ook door de klant ondertekenen. Zo is 100% controleerbaar wat verhuisd wordt en ontstaat er geen discussie over welke goederen er verhuisd zijn en of alles aangekomen is.
Daarnaast verzorgen wij ook een verzekeringslijst die u als klant kunt invullen, met ruimte voor eventuele extra goederen die niet op de voorgedrukte lijst staan.
De ervaring met de mensen van De Haan waren goed. Ze hebben lokaal in München echter een aantal mensen ingehuurd die ronduit slecht waren.
Verhuisd van Rosenheim (Duitsland) naar Enschede (Nederland)
Uitstekende service, slechts een (licht) schadegevalletje. Dat moet nog afgehandeld worden maar daar heb ik alle vertrouwen in!
pro
Afspraken worden nagekomen!
pro
Keurig personeel
Verhuisd van Capelle Aan Den Ijssel (Nederland) naar Freshwater, Isle Of Wight (Verenigd Koninkrijk)
Prima geregeld goed personeel keurig op tijd kom afspraken na niks is probleem alles goed verpakt en verzorgd sluiten apparatuur aan
pro
Op tijd
pro
Keurig verzorgd en kom afspraken na
Verhuisd van Ridderkerk (Nederland) naar Assinghausen (Duitsland)
keurige teams op de verhuisdagen, vooraf plezierig contact met de verkoop afdeling en aansluitend met de service afdeling die alles volgt en begeleidt.
pro
overal plezierig contact
pro
snel, vakkundig, vlot en zonder breuk
Verhuisd van Noordwijk (Nederland) naar Carces (Frankrijk)
Omdat alles goed verloopt en keurig wordt behandeld. We verhuisden van Frankrijk naar Nederland in een gedeelde verhuizing, dat is goedkoper en even goed.
pro
geregeld in een paar weken
pro
en mooi op tijd.
Verhuisd van Saint Berain Sous Sanvignes (Frankrijk) naar Den Haag (Nederland)
Zeer professioneel, komen afspraken goed na, alles keurig op tijd. Zowel bij het ophalen van de spullen in Nederland als bij het afleveren in Frankrijk vonden we de dienstverlening optimaal.
pro
Zeer hulpvaardig, vriendelijk en professioneel
con
Aanvankelijk onduidelijkheid over de verzekeringen; uiteindelijk goed geregeld.
Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Sérignan-du-comtat (Frankrijk)
très professionnel
Verhuisd van Bellegarde Sur Valserine (Frankrijk) naar La Haye (Nederland)
All perfect; communication good, price good, service good, friendly, good care during move
pro
communication
pro
professional
Verhuisd van Wythenshawe (Verenigd Koninkrijk) naar Ouderkerk aan de Amstel (Nederland)
erg vriendelijk, snel, professioneel, op tijd.
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Saint Raphaël (Frankrijk)
Zijn alles nagekomen en ben zeer tevreden
pro
Tevreden
Verhuisd van Meerssen (Nederland) naar Murcia (Spanje)
Communication with de Haan was always quick, nice and easy. Their quote was one of the best we received. They kept us informed about all important steps of the move and were easy to contact. Everyone we interacted with during our move was very helpful and friendly.
pro
communication
pro
price
Verhuisd van Aberdeen (Verenigd Koninkrijk) naar Groningen (Nederland)
Alles volgens afspraak. Chauffeur had haast. Bed poten zijn zijn kwijt maar snel daarna opgelost.
Verhuisd van Heiloo (Nederland) naar La Cala de Mijas (Spanje)
Everything went just perfect. Planning till delivery. Everything very friendly and highly professional. Excellent
Verhuisd van Stowmarket (Verenigd Koninkrijk) naar Den Haag (Nederland)
Vakmensen. Klopte altijd. Plezierig.
pro
Vakmanschap
pro
Zorgvuldigheid
Verhuisd van Les Gets (Frankrijk) naar Utrecht (Nederland)
De gang van zaken in Costa Rica door de partner van De Haan liet te wensen over al werd uiteindelijk alles keurig ingepakt. Door meteorologische omstandigheden buiten ieders schuld duurde het transport langer dan gepland. In Nederland aangekomen konden de goederen niet op de gewenste datum geleverd worden maar gebeurde dit eerder terwijl het huis nog niet ons eigendom was. Daardoor moest ik zelf alles uitpakken en monteren en daarna het verpakkingsmateriaal kwijt zien te raken. De Haan gaf daarvoor, op mijn verzoek, enige financiële compensatie.
pro
Contact correct en professioneel
con
Weinig ruimte voor variatie in de afspraken
Verhuisd van San Isidro De Bagaces (Costa Rica) naar Breskens (Nederland)
Verhuizing prima verlopen zonder beschadigingen en conform tijdsafspraken. Enkel was de offerte achteraf onduidelijk over 'bezorgen op alle verdiepingen' terwijl, achteraf, verhuislift exclusief was
pro
tijdsafspraken
pro
prijs-kwaliteit
con
onduidelijkheid in offerte over verhuislift inclusief of exclusief
Verhuisd van Nimes (Frankrijk) naar Den Haag (Nederland)
Después de aceptar su oferta (mudanza más guarda muebles) y justo antes de la entrega (que no puede realizarse en las fechas elegidas porque no disponen de personal: no se nos factura por los 10 días adicionales de guarda muebles) se nos comunica que el volumen real de la mudanza es 15 m3 mayor que el estimado (se nos acusa de haber incorporado enseres!). Nos obligan a pagar una factura adicional (600 EUR) o la mudanza no se realiza.
La entrega la realiza otra compañía (SIT), trasladando todos los enseres almacenados en dos containers a un camión con remolque, con el consiguiente trasiego de muebles y enseres (lo que ocasiona innumerables daños a los muebles) y no cargando tres bicicletas (No cabían en el camión?).
La descarga y montaje por parte de SIT transcurrió sin incidencias y de un modo eficiente.
La reclamación al seguro por los daños compensó muy parcialmente los destrozos.
con
Embalaje pésimo
con
Engaño
Verhuisd van Wassenaar (Nederland) naar Las Rozas (Spanje)
Het betrof maar 8k/m dus het was erg weinig maar alles is prima verlopen zoals afgesproken
pro
Op tijd
pro
Prima begelleidin
Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Gata De Gorgos (Spanje)
Goede verhiuizers minder goed management
pro
Verhuizers
con
Organisatie
Verhuisd van Oostkapelle (Nederland) naar Mazarron (Spanje)
Zeer slecht weer, toch verhuist.
pro
Prima service, zeer klantvriendelijk
Verhuisd van Papendrecht (Nederland) naar papendrecht (Nederland)
alles correct, afspraken
Verhuisd van Tholen (Nederland) naar Altea (Spanje)
Antwoord van
Hartelijk dank voor uw gewaardeerde feedback en aanbeveling.
zeer correct, uitstekend meedenken en prima prijs
pro
snelle reactie, uitstekende prijs, prettige contacten
pro
perfect alles geregeld en navraag
Verhuisd van Leersum (Nederland) naar Saint Barthélémy de Bussière (Frankrijk)
Alles prima geregeld
pro
Snel en persoonlijk contact
Verhuisd van Stegeren (Nederland) naar Chiventi (Italië)
Pick up was quick and professional, inventory was done. Waiting time to deliver items in combined transport was reasonable. Delivery was also quick done in a very narrow street.
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Barcelona (Spanje)
goede service, aardige verhuizers, soepel verloop
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Utrecht (Nederland)
Serious company with a lot of experience. All the process has been done as planned with professional stuff and receiving their advise.
Verhuisd van Hilversum (Nederland) naar Cape Town (Zuid-Afrika)
Heel professioneel, alleen hadden ze in hun tijdplanning te weinig rekening gehouden met de verdiepingen van de woning.
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Singapore (Singapore)
afwikkeling en prijs
Verhuisd van puebla PUE (Mexico) naar oudorp NH (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.

Overige reviews

De Telefoongids
8,9
312
Google
9,0
80

Andere verhuisbedrijven in Alblasserdam

9,7
217

Lets Move Verhuizingen

Dordrecht
Bekijk verhuisbedrijf
8,4
16

Verhuisservice Pack and Go

Ridderkerk
Bekijk verhuisbedrijf
8,1
7

Mondial Movers

Alblasserdam
Bekijk verhuisbedrijf