VERHUIZER MET EEN TOP SCORE

Lets Move Verhuizingen

9,6 (227‎)
i
Wat klanten zeggen
pro
Professioneel (48)
pro
Vriendelijk (47)
pro
Snelle verhuizing (34)
con
Planning (7)
Diensten
Nationaal verhuizen
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 23 juni 2023

Over

Let's Move Verhuizingen hun motto is: Wie handelt vanuit passie heeft geen werk maar een leven...alles wat zij doen, doen zij met passie.
Let’s Move Verhuizingen is een bedrijf gespecialiseerd in verhuizen, meubelliften en transport.
Door de toename van opdrachtgevers hebben zij sinds februari 2017 verhuizen, liften en transport een onafhankelijke focus gegeven. Zij hebben nu een eigen afdeling voor verhuizen, meubelliften en transport. Deze afdelingen hebben zij gesplitst, zodat elke klant de volledige begeleiding, zorg en aandacht krijgt die hij verdient.
Binnen het bedrijf hanteren zij korte en directe lijnen, dit zorgt er voor dat elke klant een direct aanspreekpunt heeft. Zij begrijpen de lastige situaties rondom het verhuizen en zijn daarom flexibel ingesteld. Hun team is in staat om daadkrachtig en doelgericht te kunnen presteren. Zij werken daarnaast met getrainde en gemotiveerde medewerkers.
Let’s Move bekijkt samen met u naar de mogelijkheden en verzorgt oplossingen die aan uw wensen voldoen.
Lees meer

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

In alle rust verhuizen Er moet bij een verhuizing een hoop worden geregeld. Het is het moment van een kleine of grote verandering. Het moment voor kleine en grote zorgen. Ook zorgen over de fysieke verhuizing? Niet nodig! Of het nou gaat om een kleine verhuizing, grote verhuizing of zakelijke verhuizing. Een soepele verhuizing is bij ons gegarandeerd. Wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij gaan doen. Voor, tijdens en na de verhuizing staan wij voor u klaar!

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Op https://letsmoveverhuizingen.nl/algemene-voorwaarden/ treft u onze voorwaarden. Daarbij willen wij direct aangeven dat wij ons niet blind staren op voorwaarden en reglementen. Wij zijn trots op onze flexibele service en zodoende zoeken wij altijd ook naar de oplossing die door alle betrokken partijen als fair kan worden beschouwd.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Wees kritisch bij het opvragen van offertes en let op de manier van communicatie en eventuele verborgen kosten. Heldere en transparante communicatie voorafgaand aan de verhuizing is vaak een voorbode voor een zorgeloze verhuizing. Kijk ook altijd naar klantervaringen van de mensen die u voor zijn gegaan.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

99% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
Snel, met zorg en comfortabel verhuisd met Timo van Lets Move. Goede verhuiswagen waar alles netjes in paste. Heel tevreden.
pro
Snelle verhuizing
Verhuisd van Empel (Nederland) naar Cromvoirt (Nederland)
 op Sirelo
Perfecte verhuizing voor mijn moeder.
Verhuizers waren op tijd, zorgvuldig ingepakt, snel en geen gedoe.
pro
Voorzichtig met meubelen
Verhuisd van Lemelerveld (Nederland) naar Lemelerveld (Nederland)
 op Sirelo
Verhuizers [Namen verwijderd door Sirelo] waren zeer snel, professioneel zorgvuldig, behulpzaam en klantvriendelijk. We zijn zeer tevreden!
Verhuisd van Kerkdriel (Nederland) naar Kerkdriel (Nederland)
 op Sirelo
Vriendelijk, efficiënt en een stel toppers
Op vrijdag 01-03-2024 voor het eerst van mijn leven gebruik gemaakt van een verhuisbedrijf. In dit geval Let's Move, om de huisraad van mijn moeder naar 2 verschillende adressen te verhuizen. Duidelijke offerte voor aanvang van de verhuizing.
De verhuizers [Namen verwijderd door Sirelo] waren stipt op tijd aanwezig, zeer beleefd en prettig in de omgang . Er werd op zorgvuldige wijze met de spullen omgegaan en je kon merken dat ze behoorlijk op elkaar ingespeeld waren, een half woord was genoeg. Alles verliep zeer voorspoedig/efficiënt en ze hebben echt keihard gewerkt. Waren zelfs sneller klaar dan vooraf bedacht/berekend was. Dus ook de prijs werd lager.
Zal voortaan dus alleen nog maar gaan verhuizen met de hulp van een verhuisbedrijf, gaat sneller, efficiënter en vele malen prettiger.
Met grote dank aan[Namen verwijderd door Sirelo]
Zeker een aanrader.
pro
Efficiënt
Verhuisd van Breda (Nederland) naar Dorst (Nederland)
 op Sirelo
Reageren snel op vragen, flexibel netjes een van tevoren opgebeld of we klaar waren voor de verhuizing de verhuizers snelle harde werkers vriendelijk behulpzaam een hele zorg minder in deze drukke tijd
pro
Flexibel
Verhuisd van Hardinxveld Giessendam (Nederland) naar Hardinxveld-Giessendam (Nederland)
 op Sirelo
Personeel aardige mannen
Alleen een chaotische planning
Zou om 2 uur verhuizen maar werd 5 uur
Daardoor veel stres. Werd avond verhuizing.
pro
Vriendelijk
con
Communicatie
Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Capelle Aan Den Ijssel (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Reviewbronnen

Sirelo
9,6
227
Facebook
9,9
8
Google
8,8
46

Andere verhuisbedrijven in Dordrecht

8,2
43

De Haan Verhuizingen

Alblasserdam
Bekijk verhuisbedrijf
8,0
16

Verhuisservice Pack and Go

Ridderkerk
Bekijk verhuisbedrijf
8,0
7

Mondial Movers

Alblasserdam
Bekijk verhuisbedrijf