VERHUIZER MET EEN TOP SCORE

Lets Move Verhuizingen

9,7 (219‎)
i
Wat klanten zeggen
pro
Professioneel (48)
pro
Vriendelijk (46)
pro
Snelle verhuizing (33)
con
Planning (6)
Diensten
Nationaal verhuizen
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 23 juni 2023

Over

Let's Move Verhuizingen hun motto is: Wie handelt vanuit passie heeft geen werk maar een leven...alles wat zij doen, doen zij met passie.
Let’s Move Verhuizingen is een bedrijf gespecialiseerd in verhuizen, meubelliften en transport.
Door de toename van opdrachtgevers hebben zij sinds februari 2017 verhuizen, liften en transport een onafhankelijke focus gegeven. Zij hebben nu een eigen afdeling voor verhuizen, meubelliften en transport. Deze afdelingen hebben zij gesplitst, zodat elke klant de volledige begeleiding, zorg en aandacht krijgt die hij verdient.
Binnen het bedrijf hanteren zij korte en directe lijnen, dit zorgt er voor dat elke klant een direct aanspreekpunt heeft. Zij begrijpen de lastige situaties rondom het verhuizen en zijn daarom flexibel ingesteld. Hun team is in staat om daadkrachtig en doelgericht te kunnen presteren. Zij werken daarnaast met getrainde en gemotiveerde medewerkers.
Let’s Move bekijkt samen met u naar de mogelijkheden en verzorgt oplossingen die aan uw wensen voldoen.
Lees meer

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

In alle rust verhuizen Er moet bij een verhuizing een hoop worden geregeld. Het is het moment van een kleine of grote verandering. Het moment voor kleine en grote zorgen. Ook zorgen over de fysieke verhuizing? Niet nodig! Of het nou gaat om een kleine verhuizing, grote verhuizing of zakelijke verhuizing. Een soepele verhuizing is bij ons gegarandeerd. Wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij gaan doen. Voor, tijdens en na de verhuizing staan wij voor u klaar!

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Op https://letsmoveverhuizingen.nl/algemene-voorwaarden/ treft u onze voorwaarden. Daarbij willen wij direct aangeven dat wij ons niet blind staren op voorwaarden en reglementen. Wij zijn trots op onze flexibele service en zodoende zoeken wij altijd ook naar de oplossing die door alle betrokken partijen als fair kan worden beschouwd.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Wees kritisch bij het opvragen van offertes en let op de manier van communicatie en eventuele verborgen kosten. Heldere en transparante communicatie voorafgaand aan de verhuizing is vaak een voorbode voor een zorgeloze verhuizing. Kijk ook altijd naar klantervaringen van de mensen die u voor zijn gegaan.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

99% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
Netjes op afgesproken tijd. Ze kwamen met zijn 3en en wisten van aanpakken. Niets was ze teveel. Alles netjes met zwart plastic verpakt om beschadigingen te voorkomen. Top verhuizers.
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Vlaardingen (Nederland) naar Vlaardingen (Nederland)
 op Sirelo
Goede telefonische communicatie. Op tijd. professionele benadering. Vlot gewerkt. Een persoon die aanspreekbaar is en de boel in de gaten houdt. Fijne samenwerking tussen de drie verhuizers tijdens het inpakken.
pro
Communicatie
Verhuisd van Schiedam (Nederland) naar Rotterdam (Nederland)
 op Sirelo
Wij hebben een top verhuizing gehad! Meedenkende mannen, snel en erg voorzichtig! Dankjewel [Namen verwijderd door Sirelo]
Verhuisd van Tilburg (Nederland) naar Rijen (Nederland)
 op Sirelo
Hele prettige mannen die de klus netjes met zorg en met goede communicatie hebben volbracht in de tijd die van tevoren was gesteld.
pro
Professioneel
Verhuisd van Amsterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
 op Sirelo
Indrukwekkend hoe prettig, zorgvuldig en vooral toch snel te werk gaan! Kan me niet voorstellen hoe hey beter zou kunnen. Zelfs de wasmachine aangesloten.
pro
Communicatie
Verhuisd van Vlaardingen (Nederland) naar Vlaardingen (Nederland)
 op Sirelo
Ik ben alleenstaande moeder en kon goed wat hulp gebruiken. De verhuizers van Let’s Move [Namen verwijderd door Sirelo] waren erg vriendelijk en werkten hard. Dankzij hen heb ik de verhuizing als heel positief ervaren. Ik kan ze zeker aanbevelen en wil hen via deze weg nogmaals hartelijk bedanken!
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Nijmegen (Nederland) naar Berg En Dal (Nederland)

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Overige reviews

Facebook
9,9
8
Google
8,8
48

Andere verhuisbedrijven in Dordrecht

8,2
43

De Haan Verhuizingen

Alblasserdam
Bekijk verhuisbedrijf
8,3
16

Verhuisservice Pack and Go

Ridderkerk
Bekijk verhuisbedrijf
8,1
7

Mondial Movers

Alblasserdam
Bekijk verhuisbedrijf