Top 10 verhuisbedrijven in Dordrecht

16 verhuisbedrijven gevonden in Dordrecht

Filters
Type verhuizing
Diensten
Beoordeling
In de buurt
Pas filters toe
Resultaten
Filters
Hulp nodig bij het vinden van een verhuisbedrijf?
Vergelijk gratis tot 5 verhuisbedrijven en vind een verhuizer!

Heb je een bedrijf?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om aan de directory te worden toegevoegd.

Een bedrijf toevoegen

Een verhuisbedrijf in Dordrecht vinden

Wanneer je overweegt om de verhuizing uit te besteden aan een verhuisbedrijf, dan maken wij deze zoektocht een stukje makkelijker voor je. Je vindt hierboven een overzicht van alle verhuisbedrijven in Dordrecht en omstreken. Nu hoef je dus niet meer zelf het internet af te struinen om verhuisbedrijven bij jou in de buurt te vinden, en dat scheelt je veel tijd!

Ieder verhuisbedrijf in Dordrecht op Sirelo

Alle verhuizers in Dordrecht hebben op Sirelo een (review)profiel. Dit betekent niet alleen dat je niet meer zelf op zoek hoeft naar verhuizers in de buurt – het betekent ook dat je alle informatie die je nodig hebt van de verhuizers op één plek kunt vinden. Wanneer je klikt op de naam van een verhuisbedrijf, dan kom je op het (review)profiel van dit bedrijf. Hier vind je:

  • Achtergrondinformatie van dit verhuisbedrijf;
  • De diensten die het verhuisbedrijf Dordrecht aanbiedt;
  • Contact- en adresgegevens;
  • Reviews van voorgaande klanten;
  • De mogelijkheid om direct een offerte van dit verhuisbedrijf aan te vragen!

Handig om te weten: op basis van de reviews wordt ook een reviewscore toegekend. Hoe hoger deze score is, hoe hoger het verhuisbedrijf in de lijst van verhuizers in Dordrecht komt te staan. Dit betekent dus dat het eerste verhuisbedrijf dat je ziet, beoordeeld is als het beste verhuisbedrijf van Dordrecht! ✅

Verhuisbedrijf Dordrecht: zó vergelijk je ze

Verhuizen doe je niet iedere dag. Sterker nog: de meeste mensen verhuizen slechts 7 keer in hun leven, volgens het CBS. Dit betekent dat je ongeveer 1 keer in de 10 jaar verhuist. Het is dus niet gek dat je geen expert bent in het vergelijken van verhuisbedrijven.. 😉 Het is wellicht al 10 jaar geleden dat je het hebt hoeven doen! Gelukkig is Sirelo hier om je te helpen. Waar moet je op letten?

Het is belangrijk dat het verhuisbedrijf bij jouw verhuizing past. Verhuis je bijvoorbeeld slechts dozen, dan heb je geen gespecialiseerd verhuisbedrijf nodig. Maar, verhuis je een volledige inboedel of bijvoorbeeld een piano, dan komt hier net iets meer expertise bij kijken. Het is daarom belangrijk dat je goed kijkt naar de diensten die het verhuisbedrijf aanbiedt, voor je een verhuisofferte aanvraagt. Verder is het raadzaam om de verhuisbedrijven in Dordrecht op reviews en de kosten van het verhuisbedrijf te vergelijken.

Past het verhuisbedrijf bij jouw verhuizing?

Het verhuisbedrijf moet de diensten aanbieden die jij nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Verhuis je antieke meubelen of kunst? Niet iedere verhuizer in Dordrecht is hier gespecialiseerd in;
  • Moet er een piano meeverhuisd worden? Ook hierbij geldt dat niet ieder verhuisbedrijf dit aanbiedt;
  • Zijn er meubelstukken die ge(de)monteerd moeten worden? Afhankelijk van het soort meubelstuk, is het belangrijk om te checken of de verhuizer dit kan uitvoeren.

Hoe wordt de verhuizer beoordeeld?

Op basis van reviews van voorgaande klanten, kun je zien hoe het verhuisbedrijf beoordeeld wordt. Zelf ervaar je pas tijdens de verhuizing hoe het verhuisbedrijf te werk gaat, dus wij raden sterk aan om reviews op meerdere websites te lezen. Zo kun je een beeld vormen van wat je zelf kan verwachten tijdens je verhuizing. Het laatste wat je wil, is kiezen voor een onprofessioneel verhuisbedrijf. Dus raadplegen die reviews! 😉

Hoeveel kost de verhuizing bij ieder verhuisbedrijf? 🧾

Ieder verhuisbedrijf in Dordrecht hanteert andere prijzen. De kosten per verhuisbedrijf kunnen hierdoor erg uiteenlopen. Het is daarom belangrijk om de kosten per verhuisbedrijf te vergelijken.

💬 Sirelo’s TIP: Kijk niet alleen naar de prijs onderaan de verhuisofferte wanneer je vergelijkt, maar check ook of alle offertes gelijk zijn qua diensten en zaken zoals een verzekering. Een simpel rekenvoorbeeld:

1. Voor Verhuisbedrijf X zie je op de offerte een bedrag van € 1.500. Dit is inclusief parkeervergunning in Dordrecht en het gebruik van een verhuislift.

2. Voor Verhuisbedrijf Z zie je op de offerte een bedrag van € 1.100. Dit klinkt al een stuk aantrekkelijker! Maar wanneer hier de parkeervergunning en verhuislift nog niet zijn meegerekend, en deze beide wel nodig zijn, dan zul je zien dat je uiteindelijk alsnog op dit bedrag uitkomt wanneer je de factuur ontvangt.

Let dus goed op dat je niet alleen de totaalprijs onderaan de verhuisofferte bekijkt, maar ook waaruit deze totaalprijs is opgebouwd. Verhuis je naar een woonwijk in Dordrecht waar betaald parkeren of parkeren voor vergunninghouders geldt? Herinner het verhuisbedrijf hier dan aan zodat zij dit niet vergeten mee te nemen in de offerte.

Verhuizen Dordrecht: Wat kost dit?

We noemden het hierboven al: tijdens je zoektocht naar een verhuisbedrijf is het belangrijk om naar de kosten per verhuizer te kijken. Dit doe je door meerdere verhuisoffertes met elkaar te vergelijken. Dit doe je bijvoorbeeld door op profielen van verhuizers in Dordt een offerte aan te vragen, of door zelf contact op te nemen met de verhuisbedrijven.

We zien je denken.. ”Kan dat niet sneller?” Jazeker wel! Ook daarvoor ben je bij Sirelo aan het juiste adres.

Bereken direct wat verhuizen Dordrecht je gaat kosten

Door de onderstaande calculator te gebruiken, bereken jij in een handomdraai wat jouw verhuizing binnen of naar Dordrecht ongeveer zal gaan kosten.

Bereken je verhuiskosten
Om de oppervlakte van je woning te berekenen, gebruiken wij het kadaster.
Postcode:
Huisnummer:
Terug
Indicatieprijs:
Afstand:
Oppervlakte:

Let wel op: dit is slechts een indicatie. We hebben hier nog niet gekeken naar extra diensten zoals het laten inpakken van verhuisdozen, het laten (de)monteren van meubelen en het gebruik van een verhuislift. Het betreft dus voornamelijk het vervoer en het in- en uitladen van de inboedel.

Offertes voor verhuizen naar Dordrecht

Geen tijd of simpelweg geen zin om zelf op zoek te gaan naar verschillende verhuisbedrijven? Snappen we! Laat ons het werk voor je doen. Geef hieronder aan wat je gaat verhuizen en wij gaan op zoek naar maximaal vijf verhuisbedrijven die perfect bij jouw verhuizing passen. Zij maken vervolgens een offerte voor je op. Dit kost je dus slechts enkele minuten en scheelt je een heleboel uitzoekwerk!

Direct meerdere verhuisbedrijven vergelijken?
Geef aan wat jij gaat verhuizen en vergelijk tot vijf gratis offertes!

En nu: op naar verhuizen met een glimlach! 🚛

Als geen ander weten we dat een verhuizing veel stress kan opleveren. Er komt zoveel bij kijken – en vaak zelfs nog veel meer dan we van tevoren incalculeren. Ons advies? Blijf ademen, en maak handig gebruik van alle gratis tools en artikelen op Sirelo. Daar zijn ze immers voor! Vergeet niet dat verhuizen boven alles een avontuur is en dat je straks met een glimlach in je nieuwe woning zit.

Veelgestelde vragen

Wat kost een gemiddelde verhuizing met een verhuisbedrijf in Dordrecht?

Hoe kan je goedkoop verhuizen in Dordrecht?

Hoe kies ik een betrouwbaar verhuisbedrijf?

Hoe lang van tevoren een verhuisbedrijf reserveren?

Populaire steden in Nederland

Den Haag
Top 10 verhuisbedrijven in Den Haag
Amsterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Amsterdam
Rotterdam
Top 10 verhuisbedrijven in Rotterdam
Breda
Top 10 verhuisbedrijven in Breda