Op zoek naar een internationaal verhuisbedrijf?
Vergelijk vrijblijvend tot wel 5 verhuisoffertes voor jouw verhuizing
Netwerk van 500+ verhuisbedrijven
Jaarlijks 150,000 verhuizingen

Verhuisbedrijf Frankrijk

Internationale verhuisbedrijven voor je verhuizing naar Frankrijk

Featured image

Zie jij jezelf al croissantjes halen bij de patisserie terwijl je onderweg geniet van de zon? Daar kunnen wij ons iets bij voorstellen! Maar, allereerst moet er verhuisd worden. Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf met expertise? Op deze pagina vind je precies wat je nodig hebt. Je bekijkt en vergelijkt hier 6 verhuisbedrijven die gespecialiseerd zijn in verhuizingen van Nederland naar Frankrijk.

6 verhuisbedrijven met specialisme Frankrijk

Of je nu emigreert naar Frankrijk of een tweede woning in Frankrijk wil inrichten met inboedel uit Nederland, er zijn talloze verhuisbedrijven die deze verhuizing voor je kunnen verzorgen. Het kiezen van een geschikt internationaal verhuisbedrijf is echter geen dagelijkse koek. Omdat het doorgaans om dierbare en waardevolle spullen gaat, wil je zeker weten dat je het juiste verhuisbedrijf kiest. Wij helpen je hierbij!

We hebben 6 verhuisbedrijven die gespecialiseerd zijn in verhuizingen naar Frankrijk voor je op een rijtje gezet.

1. Kuiper De Internationale Verhuizer

Kuiper De Internationale Verhuizer is vrijwel dagelijks in Frankrijk te vinden en kent hierdoor het land en haar gebruiken buitengewoon goed. Je kunt bij Kuiper ongeveer drie maanden vooruit zien welke ritten naar Frankrijk ze nog beschikbaar hebben.

2. UniMove

UniMove is één van de best beoordeelde internationale verhuisbedrijven van Nederland. Ondanks dat ze pas in 2007 zijn opgericht, hebben ze al vele verhuizingen richting Frankrijk mogen uitvoeren.

3. Oomen Verhuizers

Oomen Verhuizers is een Erkend Verhuisbedrijf met vestigingen in Katwijk, Leiden en Sassenheim. Doordat dit verhuisbedrijf op grote schaal verhuizingen vanuit én naar Frankrijk uitvoert, beschikken ze over de benodigde ervaring om jouw verhuizing naar Frankrijk tot in de puntjes te verzorgen.

4. Jacobs Verhuizingen

Jacobs Verhuizingen is één van de verhuisspecialisten voor Frankrijk. Naar eigen zeggen weten ze de weg in Frankrijk en hierdoor komen ze bij je verhuizing niet voor verrassingen te staan – en jij dus ook niet.

5. De Bresser

De Bresser rijdt minstens drie keer per week van, naar en in Frankrijk. Voor zowel verhuizingen als meubeltransporten kun je De Bresser inschakelen. Minstens één keer per week trekt dit verhuisbedrijf richting de Côte d’Azur, dus ook voor het zuidelijkste puntje van Frankrijk ben je bij deze verhuizer aan het juiste adres.

6. Joh van Buuren en Zn Verhuizingen

Joh van Buuren en Zn Verhuizingen voert zowel bedrijfsverhuizingen als particulieren verhuizingen uit en doet dit al ruim een eeuw, ook richting Frankrijk. Daarnaast kan Van Buuren ook je verhuizing terug naar Nederland verzorgen.

Vind een geschikt verhuisbedrijf voor je verhuizing naar Frankrijk

Uiteraard wil je voorkomen dat je het verkeerde verhuisbedrijf kiest. Neem daarom de tijd om meerdere verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken. Zo weet je zeker dat je een weloverwogen keuze kunt maken en dat je niet te veel betaalt. Sirelo maakt dit proces makkelijker: door het onderstaande formulier in te vullen, ontvang je vrijblijvend en snel 5 verhuisoffertes voor je verhuizing.

Verhuizen naar Frankrijk? Vergelijk verhuisbedrijven
Wat ga je verhuizen?

💬 Sirelo’s TIP: Door dit formulier in te vullen gaan wij op zoek naar vijf verhuisbedrijven die passen bij jouw verhuizing. Wil je liever zelf de verhuisbedrijven selecteren? Vraag dan op deze pagina een offerte aan bij de verhuisbedrijven die je interesse gewekt hebben.

Verhuisbedrijf met de beste reviews

Voor ieder verhuisbedrijf dat verhuizingen naar Frankrijk verzorgt, kun je op Sirelo reviews vinden. Wil je niet zelf de reviews voor al deze verhuisbedrijven doorspitten maar ben je wel benieuwd welk verhuisbedrijf het best beoordeeld is? Dat is..

Kuiper De Internationale Verhuizer!

Kuiper heeft een uitmuntende reviewscore, op zowel Sirelo als op andere review platforms. Dit maakt Kuiper op dit moment het best beoordeelde verhuisbedrijf voor een verhuizing richting Frankrijk. Overweeg je hen in te schakelen? Vraag dan hier een offerte aan en vergelijk dit verhuisbedrijf met 4 andere verhuisbedrijven.

Verhuisbedrijf Frankrijk vinden

Waarom een verhuisbedrijf inschakelen?

Je kunt natuurlijk ook zelf richting Frankrijk rijden om je inboedel te verhuizen. Hiervoor heb je niet per definitie een professioneel verhuisbedrijf nodig. Maar, het inhuren van een verhuisbedrijf voor je verhuizing naar Frankrijk is wel aan te raden. We vertellen je waarom.

  • Het verhuisbedrijf weet precies hoe ze jouw inboedel kunnen inpakken om schade te voorkomen. Zelf weet je waarschijnlijk niet hoe je je spullen zo opstapelt en verpakt dat de kans op schade minimaal is. En dat is zonde, want je wil geen kapotte spullen aantreffen bij aankomst in Frankrijk.
  • Je inboedel is tijdens het transport goed verzekerd. Dus zelfs wanneer er wel onverhoopt schade ontstaat, is het verhuisbedrijf hier doorgaans voor verzekerd. Controleer dit goed voor je de verhuizing boekt.
  • Zelf weet je waarschijnlijk niet precies wat er geregeld moet worden bij de douane voor je je spullen in Frankrijk mag invoeren. Het verhuisbedrijf neemt al deze douane formaliteiten uit handen, dit maakt je verhuizing dus een stuk zorgelozer.
  • Het uitbesteden van de verhuizing bespaart jou veel tijd en stress. Onderschat niet hoeveel er komt kijken bij een verhuizing naar het buitenland. Wanneer je dan óók zelf de volledige verhuizing wil verzorgen, dan wordt het al snel te veel om te overzien.

Overtuigd? Begin je zoektocht naar een verhuisbedrijf dan tijdig. Dit geeft je de mogelijkheid om in alle rust de opties te overwegen en de offertes goed te kunnen bekijken. Tot slot wil je ook voldoende tijd hebben om reviews voor ieder verhuisbedrijf te lezen voor je een definitieve keuze maakt.

Verhuizen naar Frankrijk

Om je verhuizing naar Frankrijk goed voor te bereiden en vlekkeloos te laten verlopen, raden wij onze gids over emigreren naar Frankrijk aan.

Lees over de kosten, raadpleeg de checklist en lees ervaringen van anderen.

💬 Sirelo’s TIP: Naast deze gids, kunnen de artikelen hieronder je ook helpen tijdens het verhuisproces. Gratis hulp in een stressvolle tijd is altijd welkom, nietwaar?