Wat klanten zeggen
pro
Vriendelijk (8)
pro
Professioneel (5)
pro
Snelle verhuizing (4)
con
Communicatie (2)
Diensten
Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Auto & voertuigen transport
Piano vervoer
Kunst vervoer
Vergunningen
Door ons gecheckt op: 19 juni 2023
Associaties

Over

Oomen Verhuizers is een Erkend Verhuisbedrijf met vestigingen in Katwijk, Leiden en Sassenheim. Doordat zij werken met gediplomeerde verhuizers en het modernste materieel, kunnen ze de hoogste kwaliteit garanderen. U kunt zowel voor particuliere, zakelijke als internationale verhuizingen bij Oomen Verhuizers terecht.

Sirelo vraagt...

Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is je verzekeringspolis? Hoe ga je om met beschadigde artikelen?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.

Wat is het beste advies dat je klanten zou geven?

Dit verhuisbedrijf heeft deze vraag nog niet beantwoord.
Ben je met dit bedrijf verhuisd?
We horen graag over je ervaring.

Reviews

88% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
 op Sirelo
Zoals gezegd vanaf het begin vertrouwden wij hen vanwege hun werkwijze. Dit was gerechtvaardigd want de uitvoering is in alle opzichten uitstekend verlopen. De afspraken waren helder en transparant en zijn goed nagekomen. Het personeel, zowel van hen zelf als het ingehuurde personeel in Frankrijk was uitermate prettig en werkte goed samen. Kortom een bedrijf dat wij bij een ieder kunnen aanbevelen.
pro
Vriendelijk
Verhuisd van Dordrecht (Nederland) naar Chevadot (Frankrijk)
 op Sirelo
Erg prettige ervaring gehad. Alles ging punctueel, veilig en vlot. Kon de mannen alles rustig toevertrouwen.
pro
Professioneel
Verhuisd van Rijnsburg (Nederland) naar Katwijk Aan Zee (Nederland)
 op Sirelo
Geweldig goeie ervaring met dit bedrijf! Juiste inschatting van onze inboedel, duidelijke prijsafspraak. De dag van de verhuizing was kletsnat, maar wat een leuke vakkundige en opgewekte verhuisploeg. Ook het lossen - na enkele weken opslag- verliep zeer soepel, snel en met [Naam verwijderd door Sirelo], de ploegbaas, was het zeer goed en vriendelijk samenwerken.
Zeer tevreden! Zeker bevelen wij Oomen aan! Marijn en Louise
pro
Professioneel
Verhuisd van Tuitjenhorn (Nederland) naar Saverdun (Frankrijk)
 op Sirelo
Een groot deel van de inboedel is viaeen container opgeslagen in het depot van Oomen. Een service van Oomen is dat je altijd terecht kan in je container, gewoon eerst een afspraak maken. Dat heb ik gedaan. De container zou van 9 tot 11 uur beschikbaar staan. Op de dag vd afspraak, om 10:30 uur stond de container er niet. Het duurde 20 minuten voordat ik eindelijk in de container terecht kon. Een bijzonder slechte service voor de 'self stotage'!!
Na telefonisch contact met Oomen is mij duidelijk geworden dat het bedrijf, wegens een storing in hun systeem, niet in staat was om mijn container op de afgesproken tijd beschikbaar te zetten. Oomen was blijkbaar niet in staat om het afsprakensysteem te controleren of te verifiëren. Heel vervelend voor de klant en wellicht voor de managers om eens kritisch naar hun work flow te kijken.
pro
Snelle verhuizing
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Katwijk Aan Zee (Nederland)
 op Sirelo
Goede kontakt voor de offerte werd afgegeven, flexibel en makkelijk bereikbaar. uitstekend opgehaald en ingeladen.
pro
Flexibel
pro
Korrekt beladen
Verhuisd van Sas Van Gent (Nederland) naar Binissalem (Spanje)
 op Sirelo
Het hele verhaal is moeizaam gegaan. Afgesproken verhuisdozen niet voldoende geleverd, na veel gebel uiteindelijk toch gekomen.

Op de verhuisdag zelf was men er niet op de afgesproken tijd, ca uur te laat.

De verhuizing zelf ging snel en buiten een gebroken spiegel redelijk vlekkeloos.

De gebroken spiegel heeft echter tot veel ergernis gezorgd. Het was een spiegel van 300 euro en men wilde maar 75 euro vergoeden. Daar gingen wij niet mee akkoord. Daarna bleef het stil. Pas na een aangetekende brief met de mededeling dat we de zaak door zouden gaan spelen kwam er weer schot in de zaak. De spiegel is uiteindelijk opgehaald en na weer een aantal belletjes en mailtjes is deze gerepareerd terug gebracht.

Kortom, wordt er niets beschadigd dan zal het verder allemaal wel redelijk verlopen al moet er geregeld voor afgesproken zaken gebeld worden. Pas op bij schade, Oomen kan behoorlijk moeilijk doen.
pro
Verhuizing snel gedaan
con
Communicatie, schade slecht afgehandeld
Verhuisd van Alphen Aan Den Rijn (Nederland) naar Alphen Aan Den Rijn (Nederland)
Antwoord van
Er bestaan veel misverstanden over schadevergoedingen. Als het spiegelglas van een spiegel breekt, is het niet vanzelfsprekend dat er een hele nieuwe spiegel wordt vergoed. Als een oude auto wat schade oploopt, wordt er ook geen nieuwe auto voorgereden. Het betreft hier een paar jaar oude spiegel van de Casba, oude aankoopprijs €239. Wij stellen € 75 vergoeding voor, ondanks het feit dat gelijkwaardige spiegels voor minder worden aangeboden. Mevrouw gaat daarmee niet akkoord en stuurt een aangetekende brief: “Reageert u niet binnen 14 dagen? Dan zal ik mij wenden tot … enzovoorts”. Wij bellen en mailen nog eens: "De verzekeringspolis vergoedt alleen de nieuwwaarde van de spiegel als deze op het moment van de schade meer waard was dan 40%, dat is ongeveer € 120. Ik vermoed dat een dergelijke spiegel - wanneer u deze zou verkopen - dit bedrag niet zou opleveren. Dit betekent dat alleen de zogeheten dagwaarde voor vergoeding in aanmerking komt. Hoe hoog die is, weet ik niet, maar zal max imaal rond de € 75 liggen, vandaar dat dit onze eerste gedachte was." Vervolgens stellen wij voor de spiegel op te halen, en te laten herstellen door een glaszetter. De kosten daarvan zijn veel hoger dan de dagwaarde van de spiegel, maar wij zijn de moeilijkste niet. Mevrouw schrijft: "Bedankt voor uw mail. Wij vinden dit een uitstekend voorstel en gaan er dan ook mee akkoord.” De glaszetter heeft echter een houten mal nodig om het glas in de juist vorm te kunnen snijden, daarvoor schakelt hij een timmerman in. Ook die betalen wij. De timmerman blijkt geen tijd te hebben en geeft de opdracht terug. Wij zoeken een andere timmerman. Ook is er een probleem met de levertijd van het dikke spiegelglas. Wij houden mevrouw ondertussen op de hoogte van de vertraging: "Ik heb de opdracht voor het maken van een mal, bij de timmerman teruggehaald omdat hij er geen tijd voor heeft. Ik heb opnieuw opdracht gegeven, nu rechtstreeks bij de glashandel. Zij pakken dit nu op. Levertijd is onzeker, zowel wat tijd betreft als het op voorraad zijn van het spiegelglas.” Na vervanging van het glas brengen wij de spiegel volledig hersteld bij mevrouw terug, die er heel blij mee is. Het is ons een raadsel waarom mevrouw 4 maanden later onder een andere naam deze zure review plaatst.Lees meer

Wil je met dit bedrijf verhuizen?

Vraag vandaag nog een offerte aan! Het is snel, simpel en het beste van alles: gratis! Vergelijk dit bedrijf met maximaal 4 andere verhuizers.
Vraag offerte aan

Overige reviews

Google
9,4
349

Andere verhuisbedrijven in Katwijk aan Zee

9,2
36

Van Rooijen Verhuizingen

Rijnsburg
Bekijk verhuisbedrijf
7,8
3

Lagerberg Verhuisgroep

Wassenaar
Bekijk verhuisbedrijf