Oomen Verhuizers

9,4
Van 15 Sirelo reviews
93% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 69 reviews een 9,6 op andere platforms.
pro
Vriendelijk
6
pro
Snelle verhuizing
2
pro
Prijs
2
con
Schade afhandeling
1

Offerte aanvragen

Vergelijk Oomen Verhuizers met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over Oomen Verhuizers

Oomen Verhuizers is een Erkend Verhuisbedrijf met vestigingen in Katwijk, Leiden en Sassenheim. Doordat zij werken met gediplomeerde verhuizers en het modernste materieel, kunnen ze de hoogste kwaliteit garanderen. U kunt zowel voor particuliere, zakelijke als internationale verhuizingen bij Oomen Verhuizers terecht.

Taanderstraat 2
2222 BE Katwijk aan Zee

Nevenvestigingen

Sassenheim
Industriekade 18C, 2172 HC, Sassenheim

Diensten

Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Wagen + chauffeur verhuur
Auto & voertuigen transport
Piano vervoer
Kunst vervoer

Vergunningen

Oomen Verhuizers is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Door ons gecheckt op: 23 oktober 2019
Over Eurovergunning

Associaties

Oomen Verhuizers is erkend door de volgende associaties:
Erkende Verhuizers
Over Erkende Verhuizers

Type verhuisbedrijf

Onbekend
9,4
Van 15 Sirelo reviews
93% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 69 reviews een 9,6 op andere platforms.
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
15 van de 15 reviews zichtbaar
Fijne mensen, goede prijs, doorwerkers! Zijn voorzichtig met de spullen en zetten het netjes op de plek waar je het graag wilt.
pro
Goede prijs
pro
Fijne verhuizers
con
Offerte mag wat sneller
Verhuisd van Nieuwveen (Nederland) naar Berlijn (Duitsland)
flag-review
Ze hebben mijn moeder op een korte termijn heel goed en adequaat kunnen verhuizen. De verhuizing was zo gepiept, en alles is keurig netjes en zonder schade overgekomen. De ervaring was stukken beter dan bij onze vorige verhuizing met een ander verhuisbedrijf.
pro
Snel en vriendelijk
pro
Goede verhuizers
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Heemstede (Nederland)
flag-review
De verhuizing via de opslag is zeer goed verlopen. De mannen waren zeer vriendelijk en niets was teveel. Alles is keurig in de container gegaan en zonder schade er weer uitgekomen na een half jaar opslag. De prijs was ook goed. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen.
pro
Gezellig en vriendelijk
pro
Schadevrij
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Oegstgeest (Nederland)
flag-review
De verhuizing is naar volle tevredenheid verlopen. De opslag service was voor ons echt een uitkomst. De medewerkers zijn erg zorgvuldig en het bedrijf kan snel schakelen.
pro
Vriendelijk
pro
Snel
Verhuisd van Rijnsburg (Nederland) naar Leiden (Nederland)
flag-review
Super netjes bedrijf, alles tot in de puntjes geregeld. Verzorgde auto's en verhuizers. Buitengewoon vriendelijk en niets is ze teveel.
pro
goede service
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Heemstede (Nederland)
flag-review
Oomen Verhuizers belde als eerste voor een afspraak. Dezelfde avond kregen we nog de offerte toegestuurd. Fijne verhuizers die overduidelijk zeer ervaren zijn. De verhuizing liep perfect.
pro
Snelle opvolging
pro
Nette en duidelijke offerte en afspraken
Verhuisd van Bennebroek (Nederland) naar Hillegom (Nederland)
flag-review
zeer deskundige verhuizers, kunnen opschalen als het moet, geen schade
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Den Haag (Nederland)
flag-review
Wij hebben onze verhuizing van Den Haag naar Velp door Oomen laten regelen. Tijdens de opslag van onze spullen bij Oomen zijn nogal wat spullen beschadigd geraakt. Kan gebeuren. De kleinere schadebedragen zijn door Oomen aan ons uitgekeerd. Het grootste schadebedrag wil Oomen ons (ondanks een onafhankelijk schaderapport) niet vergoeden. Het is beneden alle peil hoe Oomen zich hierin opstelt.
pro
Goedkoop
con
goedkoop is duurkoop
con
bij opslag schade aan spullen
Verhuisd van Den Haag (Nederland) naar Velp (Nederland)
flag-review
Antwoord van
In 2015 verhuisden wij M. van H. en S. P. De inboedel ging tijdelijk in opslag en later naar de nieuwe woning. Op enkele krasjes na, verliep de verhuizing zoals afgesproken. De krasjes zijn uiteraard en zonder discussie vergoed. Zes weken later en ver buiten de termijn waarbinnen de verzekering de gemelde verhuisschade dekt, werden wij door de verzekeraar geïnformeerd dat bij hen een aanvullende claim van € 1.100 was ingediend... Voor schade aan een oude scooter die met al aanwezige val-schade en een lekkend olieblok door ons in opslag was genomen. Die schade was niet bij ons ontstaan: foto’s tonen de roestige schrammen van een flinke schuiver in het verkeer, en het motorblok lekte al olie toen de scooter in de opslag werd gestald. Duidelijk was dat de verroeste schrammen niet door de opslag of die verhuizing konden zijn veroorzaakt. De verzekeraar keerde niet uit omdat niet kon worden aangetoond dat de schade door de verhuizing was ontstaan. Om het zekere voor het onzekere te nemen, werd de scooter door een onafhankelijke schade-expert onderzocht: die rapporteerde dat er ook al oude schades op de scooter zaten. De verzekeraar bleef daarom bij zijn standpunt dat deze schade niet gedekt is onder de verhuizerspolis en dat er geen uitkering zou volgen. Om de verontwaardiging bij cliënt hierover weg te nemen, hebben wij vervolgens voorgesteld om de situatie aan de Geschillencommissie Verhuizingen voor te leggen, maar dat wilde cliënt liever niet.
Als niet aangetoond kan worden dat de schade tijdens de verhuizing is ontstaan, een onafhankelijke taxateur constateert dat er oude schade op de scooter zit, er foto’s zijn waarop de verroeste krassen van een eerdere valpartij te zien zijn, de verzekeraar geen € 1.100 voor te laat gemelde, bestaande schade aan een 10 jaar oude scooter uitkeert, en de cliënt zich afwendt van de Geschillencommissie(!), tja, dan kan er wel een negatieve review worden geplaatst, maar dat verandert niets aan ons principe dat wij netjes de schade vergoeden als er onverhoopt bij een verhuizing iets mis gaat; niets mèèr, en niets minder.
Verhuizing met tijdelijke opslag uitgevoerd door Oomen Verhuizers. Zodra de verhuizers arriveerde stelde ze ons meteen gerust en gingen ze meteen aan de slag. In de vrachtwagen stonden de houten kisten waar de inboedel voor de opslag ingeladen werd. Voor het einde van de ochtend waren de verhuizers klaar en was het huis leeg. Het zelfde geldt voor de aflevering. Vrolijk en hard werkende verhuizers en waren halverwege de ochtend weer klaar. Super verhuisbedrijf met vriendelijk personeel.
pro
Vriendelijke verhuizers
pro
Handige opslag mogelijkheid
Verhuisd van Aerdenhout (Nederland) naar Wassenaar (Nederland)
flag-review
Fijne, snelle en ontspannen verhuizing gehad.
pro
Vriendelijke en professionele verhuizers
pro
Goede service
Verhuisd van Heemstede (Nederland) naar Aerdenhout (Nederland)
flag-review
Verschillende verhuisbedrijven benaderd maar deze sprong er direct positief uit. Via tablet uitgebreide informatie. De verhuizers waren zeer netjes, leuk, en namens alles serieus. Echt een geweldig team
Verhuisd van Hoofddorp (Nederland) naar Hoofddorp (Nederland)
flag-review
De verhuizers waren efficient, professioneel en zeer vriendelijk. de verhuizing vlotte goed. Echter, wegens een beetje miscommunicatie en vertraging van de verhuizers wegens autoproblemen kunnen wij niet alle sterren toekennen.
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Wageningen (Nederland)
flag-review
Verhuisd van Leiderdorp (Nederland) naar Leiderdorp (Nederland)
flag-review
vriendelijk en correct
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Leiden (Nederland)
flag-review
Goede service
Verhuisd van Leiden (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review

Andere reviews?

Google
9,6
69 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Katwijk aan Zee