Verhuiscontainer huren: een succesvolle verhuisservice

Een verhuiscontainer huren wordt steeds populairder tijdens het verhuisproces, vooral internationaal. De klassieke verhuiswagen wordt zeker nog veel gebruikt, maar we zien de verhuisservice steeds beter worden, ook nationaal.

Vul je woonplaats in en ontvang offertes!

In de ochtend wordt je verhuiscontainer voor de deur bezorgt. Het bedrijf zorgt ervoor dat de container leeg wordt aangeleverd, zodat je die zelf kunt vullen met jouw inboedel. Maar is het eigenlijk wel interessant, een verhuiscontainer huren?

Waarom kiezen voor een verhuiscontainer?

Al jarenlang is het erg populair om een verhuiscontainer te verhuizen naar het buitenland en komt steeds meer in trek in Nederland op nationaal gebied. Met deze efficiënte verhuisservice is het mogelijk om een verhuizing naar eigen wensen te regelen. Het is een veel verkozen manier om een inboedel te verhuizen over zee, bijvoorbeeld van Nederland naar Amerika.

Met een verhuiscontainer verhuis je op een manier zoals jij dat wilt. Bij internationale verhuizingen wordt grote inboedel in een grote 20 voets container geladen. Om erachter te komen hoe groot jouw inboedel is, kun je dat berekenen via de volumecalculator. Je kunt spullen inladen zoals jij dat wilt, het is dus zeer gemakkelijk om grote meubelstukken te verhuizen. Maar er zijn meer belangrijke redenen die je zeker in acht moet nemen:

  • Jij bepaalt de indeling! Die antieke vaas van je grootmoeder kun je dus op een veilige manier in de container plaatsen.
  • Er is meer overzicht.
  • Tijd wordt bespaard tijdens de verhuizing. Je kunt de container immers huren wanneer je wilt.
  • Een verhuiscontainer aan huis. Hierdoor kun je gemakkelijk alles zelf vullen met meubels en spullen.

Let wel op: soms is het belangrijk om de juiste afspraken te maken met de verhuurder! Niemand loopt in de weg als de container indeelt en bovendien vindt niet iedereen het even fijn dat andere mensen constant aan hun spullen zitten. Er zijn verschillende maten verhuiscontainers beschikbaar, dus als je een klein appartement of studentenkamer hebt kun je een kleinere container kiezen.

Verhuiscontainer huren

Wat kost het om een verhuiscontainer te huren?

Verhuizingen, groot en klein, kunnen prima gepaard gaan met de huur van een container. Het kost natuurlijk wel wat.. Het huren van een 20 voets container kan al snel rond de duizend euro kosten. Voor dit bedrag wordt de box bij je thuis afgezet en weer bij het nieuwe adres afgeleverd wanneer de spullen zijn ingeladen. Vind hier meer informatie over kosten voor internationaal verhuizen.

Doordat steeds meer verhuisbedrijven in Nederland (en daar buiten) containers te huur aanbieden, is het voor iemand die wil verhuizen zeer makkelijk om diverse offertes op te vragen. Zo kun je gemakkelijk en snel een overzicht krijgen van de exacte kosten die gepaard gaan met de verhuizing. Één ding is zeker: wanneer de verhuizing enkele dagen in beslag neemt, dan ben je goedkoper uit met een verhuiscontainer dan met een verhuiswagen van een erkend verhuisbedrijf. De service gaat er niet op achteruit, maar de kosten worden wel lager! Kortom, met een container zit je helemaal goed!