"Golden Hands" Services

0,0
Van 0 Sirelo reviews
0% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan

Offerte aanvragen

Vergelijk "Golden Hands" Services met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over "Golden Hands" Services

De dienstverlening van Golden Hands Verhuisservices is heel divers. Voor al uw verhuizingen krijgt u bij ons een advies op maat. Dit doen we door eerst een inventarisatie te maken, gevolgd door een plan van aanpak. Bij Golden Hands Verhuisservices werken we altijd met de meest geavanceerde materialen. Kwaliteit van dienstverlening staat bij ons immers voorop.

Ook voor uw particuliere verhuizingen kunt u bij Golden Verhuisservices terecht. Wij werken hiervoor samen met externe particuliere verhuisspecialisten, die vanzelfsprekend tewerk gaan volgens onze doelstelling, die is bereikt wanneer u als klant met een tevreden gevoel op uw verhuizing terugkijkt.

Diensten

Nationaal verhuizen

Vergunningen

"Golden Hands" Services is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Het is onbekend of dit verhuisbedrijf beschikt over voldoende materiaal en personeel om verhuizingen zelf uit te voeren of dat verhuizingen worden uitbesteed.
Er zijn nog geen beoordelingen, schrijf de eerste beoordeling.

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Alphen aan den Rijn