Smaragd Express

6,8
Van 5 Sirelo reviews
60% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan

Offerte aanvragen

Vergelijk Smaragd Express met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over Smaragd Express

Smaragd Express is van oorsprong een transportbedrijf dat ontzettend veel wordt ingeschakeld door particulieren. Door de echte aanpakkers mentaliteit en een zeer scherp tarief, zijn hun diensten bereikbaar voor de particulieren met de kleine portemonnee. Naast het professioneel vervoeren van Meubels, Witgoed en verhuizen van piano’s bieden zij zich ook aan voor verhuizingen en ontruimingen.

De Waterkamer 46
7325 HW Apeldoorn

Kamer van Koophandel

Smaragd Express
# 71545506

Diensten

Nationaal verhuizen
Bagage
Wagen + chauffeur verhuur
Piano vervoer
Huisdieren transport
Kunst vervoer

Vergunningen

Smaragd Express is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Onbekend
6,8
Van 5 Sirelo reviews
60% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
5 van de 5 reviews zichtbaar
Hebben het beleefd en uitstekend gedaan (verhuizen van een enorme keuken). Enige puntje van kritiek is dat een beginonduidelijkheid in hun eerste offerte. Dat hebben ze echt goed gemaakt door een fout van mij (die ik in eerste instantie niet inzag) met volharding en professionaliteit op te vangen. Resultaat was zeer naar tevredenheid.
pro
Resultaat
pro
Doorzetten
Verhuisd van Haarlem (Nederland) naar Hoevelaken (Nederland)
flag-review
Piano verhuizen: zeer slechte ervaring. De piano werd gewoon op een bokje gezet zonder in te pakken. Daardoor werd de lak op een aantal plekken beschadigd. Dit werd gebagatelliseerd en van enige vergoeding of anderszins tegemoetkoming kon geen sprake zijn. Het (cash) geld was al betaald en dat was het enige dat telde. Daarnaast nog een te hoge prijs gevraagd voor rubberen onderzetters. Ten slotte geen enkele reactie op de ingediende klacht na afloop.
Verhuisd van Bennekom (Nederland) naar Ede (Nederland)
flag-review
Miele wasmachine verhuisd van twee hoog met smalle draai trap naar nieuwe woning. Afspraak werd stipt nagekomen. De loodzware Miele werd snel, maar zorgvuldig en zonder iets te beschadigen verhuisd. Ik reed zelf achter hun aan en zag dat drempels en bochten behoedzaam werden genomen (er waren ook piano's aan boord voor een andere klant).
pro
Afspraak stipt nagekomen
pro
Zorgvuldig
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Almere (Nederland)
flag-review
In tegenstelling tot de andere review hier vond ik juist dat de communicatie heel goed was. Men hield mij goed op de hoogte ivm het kunnen inplannen op een bepaalde datum. Vragen per mail werden snel en adequaat beantwoordt. Ook zijn we netjes gebeld dat men er aan kwam. Vervoer betrof een piano en dit werd heel zorgvuldig gedaan. Men had de piano ook netjes met doeken ingepakt tegen mogelijk beschadigingen. Aardige mensen die netjes vragen hoe men de spullen neergezet wil hebben. Ook qua prijs erg voordelig ten opzichte van andere verzhuizers. Zeer tevreden.
pro
Prijs
pro
Zorvguldigheid
Verhuisd van Harderwijk (Nederland) naar Amsterdam (Nederland)
flag-review
DRAMATISCH neigt naar oplichting
vleugel wilde ik verhuizen. dinsdag 600 euro betaald 3 man lukte het niet. pianopoten zouden gelijmd zijn en wij hadden de poten uniek gemaakt door ze anders te maken. het is een steinway dus waarom zou ik poten veranderen. Donderdag weer gekomen moest weer 300 euro betalen en toen lukt het wel. GEEN LIJMSTEN EN WEL GEWONE STEINWAY POTEN.
daarna gebeld maar opperhoof [Naam verwijderd door Sirelo] wilde niet aan de telefoon komen.
con
oplichting
Verhuisd van Utrecht (Nederland) naar Waardenburg (Nederland)
flag-review

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Apeldoorn