Schaap & van Dijk verhuizingen

Dit is mijn bedrijf!

Gemiddelde score van 10,0 uit 15 beoordelingen

Schaap & van Dijk verhuizingen
Havenstraat 44b
1271 AG Huizen
0352091367

Over verhuisbedrijf Schaap & van Dijk verhuizingen

Specialist in verhuizingen en inboedelopslag voor particulieren en bedrijven, maar ook voor piano/vleugeltransport bent u aan het juiste adres. Zij hebben als verhuisbedrijf maar één opdracht en dat is, zorgen dat de verhuizing of opslag van uw inboedel, netjes en op tijd verloopt.

Diensten

Nationaal verhuizen
Piano vervoer
Kunst vervoer

Associaties

Schaap & van Dijk verhuizingen maakt, voor zover bij ons bekend, geen deel uit van een associatie.


Details

Opgericht
2017
In dienst
3 werknemers
Aantal wagens
2 wagens

Diensten

Nationaal verhuizen
Piano vervoer
Kunst vervoer

Associaties

Schaap & van Dijk verhuizingen maakt, voor zover bij ons bekend, geen deel uit van een associatie.

Details

Opgericht
2017
In dienst
3 werknemers
Aantal wagens
2 wagens


Er zijn 15 beoordelingen voor Schaap & van Dijk verhuizingen.
Schrijf beoordeling

Aanbeveling

Tijdens een verbouwing hebben we de grote meubels laten opslaan. Er werd zorgvuldig met onze spullen omgegaan, ook met de piano.
Het personeel is zeer vriendelijk en heel flexibel. Omdat de badkamer niet klaar was werd een paar dagen later de wasmachine nog even op zijn plaats gezet.
Zeer tevreden en zal het bedrijf aan andere mensen aanraden. Heb ik trouwens al gedaan.

Plus- en minpunten
Vriendelijk personeel
Flexibel
Verhuisd van Huizen ( Nederland) naar Huizen (Nederland).


Aanbeveling

We hadden geen zin om weer vrienden lastig te vallen voor onze verhuizing en hebben daarom op basis van de goede reviews Schaap en van Dijk ingeschakeld. Wat een goede keus! Je kunt je geen betere jongens wensen. De klus was snel, onvermoeibaar en met humor geklaard. Ze zijn supervriendelijk en behulpzaam, denken mee en de verstrekte materialen (dozen en papier) zijn van goede kwaliteit. Als we weer iets te verhuizen hebben, dan bellen we meteen weer Schaap en van Dijk. Het is een genoegen om met ze samen te werken en dat alles voor een schappelijke prijs.

Verhuisd van Amsterdam ( Nederland) naar Huizen (Nederland).


Aanbeveling

Professionele verhuizers, vakkundig en snel. En heel flexibel in hun planning. Top verhuizers met ook de nodige humor.

Plus- en minpunten
Vakkundig en netjes
Mooi en net materieel
Verhuisd van Almere ( Nederland) naar Almere (Nederland).


Aanbeveling

Perfecte verhuizing door deze mannen. Zeer vriendelijk, niets is teveel. Werken erg netjes en gaan keurig met je spullen om. Alles wordt zeer professioneel verhuisd, kan goed merken dat deze heren al lang in het vak zitten en weten wat ze doen. Zeer aan te raden!

Plus- en minpunten
Proeffesioneel
Vriendelijk
Verhuisd van Amersfoort ( Nederland) naar Huizen (Nederland).


Aanbeveling

De verhuizers zijn zeer zorgvuldig en vakkundig met onze spullen omgegaan. Houden zich aan de gemaakte afspraken, zijn vriendelijk en behulpzaam en werken adequaat.

Plus- en minpunten
zorgvuldig en adequaat
vriendelijke en behulpzaam
Verhuisd van Didam ( Nederland) naar Harderwijk (Nederland).


Aanbeveling

Wij zijn recentelijk verhuisd vanuit Utrecht (huis uit 18-e eeuw, veel trappen) naar een moderne loft in Amsterdam. Echt, dit zijn TOP verhuizers. En wij zijn best kritisch. Maar geen glaasje werkelijk is gebroken. Er wordt zéér netjes, binnen afgesproken tijd, verhuisd. Beschermspullen om alles, dozen worden niet overvol door ze ingepakt. Nette garderobedozen. Onze gietvloer was onverhoopt niet klaar, geen enkel probleem om een deel van de spullen enige tijd op te slaan. Ik weet niet hoe ze het doen, maar ze zetten de dozen ook zó neer dat je direct bij je meest belangrijke spullen kan, het zit logisch bij elkaar ingepakt. In de communicatie uiterst netjes, niets is teveel (wilt u het zo of zo geplaatst mijnheer of mevrouw). Gewoon aardige , beschaafde jongens. We kregen zelfs nog korting omdat ze een kastje niet in elkaar hadden gezet, overigens op ons verzoek (wilden we toch zelf later doen)! Kan ze enorm aanraden.

Plus- en minpunten
superprofessioneel
Verhuisd van Utrecht ( Nederland) naar Amsterdam (Nederland).


Aanbeveling

Na telefonisch contact direct afspraak gemaakt om langs te komen. Een vriendelijke benadering, correct gedrag naar de klant, rustig en er werd goed geluisterd naar de verhuiswensen. Zoals beloofd vrij snel een offerte, duidelijk en overzichtelijk en qua prijs aantrekkelijk. Verhuizing is prima verlopen en volgens afspraak. Uiteindelijk bleven wij achter in het nieuwe huis als zeer tevreden klanten.

Plus- en minpunten
Betrouwbaar, zorgvuldig, netjes
vriendelijk, betrokken, correct
Verhuisd van Soest ( Nederland) naar Lelystad (Nederland).


Aanbeveling

Super service! Snel, voorzichtig en met aandacht. Geen gemopper en heel flexibel!! En nog aardig ook. Met deze mannen is verhuizen echt een koud kunstje.

Plus- en minpunten
Voorzichtig
Efficiënt
Verhuisd van Huizen ( Nederland) naar Huizen (Nederland).


Aanbeveling

Zoooo zeg wat is dit een fantastisch team!!! Patrick en Raymond jullie zijn echt toppers, wat zijn jullie harde werkers en wat zijn jullie sterk!!!! Niets maar dan ook niets was jullie teveel, de hele dag hebben jullie zonder gemopper (zelfs niet over al die kleding haha) keihard doorgewerkt. Echt niet en nooit meer zoeken naar een goed verhuisbedrijf deze twee zijn absoluut de beste en geloof me dat zeg ik niet zo maar, ik ben heeeel zuinig op mijn spullen haat deuken en krassen. Deze mannen hebben ervaring en doen de verhuizing met heel veel zorg!!!! Ze zijn lief en correct top mannen!!! Verwen ze met lekkere broodjes koffie en soep van Trev’s soep uit de Kapelstraat in Bussum en ze gaan door tot de laatste doos binnen staat!!! Dankjewel mannen succes met jullie bedrijf. Gr van Peter en Ans 😘

Verhuisd van Loosdrecht ( Nederland) naar Bussum (Nederland).


Aanbeveling

Wauw, wat een service! S'ochtends belde ik omdat er met spoed een grote kast getransporteert moest worden. Ondanks een drukke agenda konden ze me toch diezelfde middag nog helpen. Vriendelijk, professioneel en meedenkend. Zelfs de sleutels waren netjes opgeborgen en werden ter plekke weer in de deurtjes gezet. En dat allemaal voor een mooie prijs. Deze mannen zitten al langer in het vak, dat is te zien.

Verhuisd van Bussum ( Nederland) naar Huizen (Nederland).


Aanbeveling

Een bedrijf van 2 zeer gemotiveerde en vriendelijke jongens, die een schat aan ervaring hebben en geweldig op elkaar in gespeeld zijn. Alle afspraken worden keurig nagekomen. Ze werken vreselijk hard en ze behandelen je spullen met zorg. Ik zou iedereen aanraden om je door Schaap & van Dijk te laten verhuizen.

Plus- en minpunten
Zorg voor je spullen
Vriendelijke en betrouwbare jongens.
Verhuisd van Hilversum ( Nederland) naar Epe (Nederland).


Aanbeveling

Zeer correcte benadering en heldere offerte. Het zit hem met name in de persoonlijke betrokkenheid en dienstverlening. Goede tips over de voorbereiding en inpakken. De beloofde verhuizing maakten zij helemaal waar, t/m de inrichting van onze nieuwe, tijdelijke woning. Niets was teveel. Wij zullen hen over 1 jaar weer uitnodigen om ons opnieuw te verhuizen naar onze nieuwe stek.

Plus- en minpunten
Prettige mensen en actieve organisatie
Betrouwbaar; doen wat ze beloven
Verhuisd van Huizen ( Nederland) naar Boijl (Nederland).


Aanbeveling

Top! Prima service, harde werkers , juiste gereedschap en denken graag mee in het verhuistraject. Voor ons een pak van ons hart en wij raden Schaap en van dijk verhuizingen aan iedereen aan.

Plus- en minpunten
Meedenken in het verhuistraject
Harde en eerlijke werkers
Verhuisd van Spakenburg ( Nederland) naar Spakenburg (Nederland).


Aanbeveling

Een nieuw verhuisbedrijf wat echt een aanwinst is voor de branche.

Je merkt dat hun jarenlange ervaring en kennis echt de verhuizing ten goede komt. De spullen worden met zorg behandeld, de communicatie is duidelijk en afspraken worden netjes nagekomen.

Echt een top bedrijf dat nog een hoop mensen naar alle tevredenheid zal verhuizen.

Plus- en minpunten
Ervaring en kennis
Afspraken nakomen
Verhuisd van Purmerend ( Nederland) naar Emmer Compascuum (Nederland).


Aanbeveling

Op zich lastige verhuizing van zieke, hoogbejaarde moeder. Verhuizers Patrick en Raymond gingen hier heel goed mee om. Maar ook zeer vakkundig. Bovendien eerlijk en transparant. Een absolute aanrader.

Plus- en minpunten
Vakkundigheid en snelheid
Communicatie en eerlijkheid
Verhuisd van Huizen ( Nederland) naar Den Haag (Nederland).

Hoofdvestiging

Schaap & van Dijk verhuizingen

Havenstraat 44b
1271 AG Huizen
0352091367

Andere verhuisbedrijven dichtbij

Bekijk alle verhuizers in Huizen en omgeving