Verhuisbedrijf & Verhuizen Alkmaar - Schipper & Zonen Verhuizingen Egmond

0,0
Van 0 Sirelo reviews
0% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Dit verhuisbedrijf scoort met 6 reviews een 7,4 op andere platforms.

Offerte aanvragen

Vergelijk Verhuisbedrijf & Verhuizen Alkmaar - Schipper & Zonen Verhuizingen Egmond met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over Verhuisbedrijf & Verhuizen Alkmaar - Schipper & Zonen Verhuizingen Egmond

Het familiebedrijf Schipper begon ooit als handel in transport en grind. Sinds de inschrijving bij de Kamer van Koophandel in 1863 kende de firma al vele generaties Schipper die elk met hun eigen kennis, ervaring en vooral hart voor de zaak het bedrijf steeds verder uitbouwde. Verschillende bedrijfstakken, waaronder de handel in vaste brandstoffen en olie, passeerden de revue. Maar in 1967 vond de firma onder de naam Fa. D. Schipper en Zonen zijn huidige stiel: verhuizingen. Wat begon met kleine verhuizingen is inmiddels uitgebouwd tot een bedrijf dat zijn hand niet omdraait voor verhuizingen van klein tot groot. Van het verhuizen van een bejaarde particulier tot een complexe kantoorverhuizing waarbij er gewoon moet worden doorgewerkt.

Vad

Diensten

Nationaal verhuizen

Vergunningen

Verhuisbedrijf & Verhuizen Alkmaar - Schipper & Zonen Verhuizingen Egmond is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Onbekend
Er zijn nog geen beoordelingen, schrijf de eerste beoordeling.

Andere reviews?

Google
7,4
6 reviews

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Alkmaar