Banis Verhuizingen

2,0
Van 1 Sirelo reviews
0% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
pro
Vriendelijk
1
con
Afspraken niet nakomen
1

Offerte aanvragen

Vergelijk Banis Verhuizingen met 4 andere verhuisbedrijven en maak je keuze!
Vraag een gratis offerte aan
Vergelijk met 4 andere verhuizers

Over Banis Verhuizingen

Banis werkt al jaren volgens verschillende keurmerken. De belangrijkste is natuurlijk de Organisatie van Erkende Verhuizers (OEV), waar Banis vanaf het allereerste begin actief deel van uitmaakte.

Kamer van Koophandel

Banis Verhuizingen BV
# 68401779

Diensten

Internationaal verhuizen
Nationaal verhuizen
Piano vervoer

Vergunningen

Banis Verhuizingen is in bezit van de volgende relevante vergunningen:
Eurovergunning
Over Eurovergunning

Type verhuisbedrijf

Onbekend
2,0
Van 1 Sirelo reviews
0% van de gebruikers beveelt dit verhuisbedrijf aan
Schrijf beoordeling
Review
Type verhuizing
1 van de 1 reviews zichtbaar
ij zijn door Banis Almere verhuisd. Helaas is de verhuizing niet vlekkeloos verlopen. De eerste schade werd netjes gemeld en daar hadden wij zoiets van, 'ach dat kan gebeuren' en het was geen schade waar wij last van zouden hebben. De tweede schade hebben we zelf ter plekke ontdekt en dat vonden wij kwalijker. Dit gelijk gemeld en de eigenaar die erbij was 'stond erbij en keek er naar'. Met een ontevreden gevoel van onze zijde zijn de verhuizers vertrokken en ons achterlatend, 'wat nu en hoe wordt dit opgelost?'. We hebben verschillende keren gebeld, werden steeds beloofd teruggebeld te worden, en uiteindelijk zijn ze komen kijken en wilden ze het, zoals ze zeiden, graag oplossen. Wij hebben op het verzoek van Banis geïnformeerd naar een meubelherstelbedrijf en Banis laten weten wat de kosten zouden worden. Banis gaf toen aan dat zij alleen maar als blijk van 'coulance' (??) ons de tip had gegeven om te informeren naar een meubelhersteller. Ze beweerden dat wij niet wij niet konden bewijzen dat de schade door hen is veroorzaakt tijdens de verhuizing, maar waren dan toch bereid om met een kleine tegemoetkoming over de brug te komen als kleine pleister op de wond.
Wij vinden het raar dat zij terugkrabbelen terwijl de schade wel degelijk tijdens de verhuizing is veroorzaakt. En een bedrijf als dit zou daar toch ook voor verzekerd moeten zijn??! Nou begrijp ik best dat er mensen zijn die daar misbruik van maken, maar wij zitten niet zo in elkaar.
De schade aan onze meubels verried waar deze was opgelopen, namelijk op ons oude adres waarbij het tafelblad de sierpleistermuur heeft geraakt.
Kunnen we Banis aanbevelen? Nee helaas niet. Als zij de schade netjes hadden afgewikkeld, zoals ze eerder zeiden aan te geven 'het te willen oplossen', dan was onze recensie zeker positiever geweest. Want er kan altijd iets gebeuren, maar los het netjes op als bedrijf zijnde.
pro
Vlotte afhandeling
pro
Team is vriendelijk naar de klant
con
Team denkt niet eerst na maar handelt gelijk waardoor er geen structuur aanwezig is
con
Slechte nazorg na afwikkeling van schade
Verhuisd van Almere (Nederland) naar Almere (Nederland)
flag-review

Vragen of verbeteringen?

Zie je op deze pagina iets dat niet klopt? Help ons dan met het verbeteren van deze informatie. Dit helpt ons om de juiste informatie te tonen aan alle mensen die na jou deze website bezoeken!
Feedback geven

Andere verhuisbedrijven in Almere